Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende ochtend zaten Donna en Joan aan de koffie, toen ze Cathy MacMahon haastig voorbij het raam zagen stappen. Ze volgden haar blik en zagen dat ze zich naar appartement 5B toehaastte, net alsof de duivel haar op de hielen zat.

"Waar moet die droge pruim zo vlug naaroe?" zei Donna lachend. "Wedden dat ze gisternacht niets gekregen heeft? Haar ouweheer heeft zijn ballen leeggespoten terwijl hij ons zat te begluren."
"Wat?" vroeg Joan geschrokken. "Wat bedoel je, Donna?"
Donna giechelde.
"Het is me gisteravond ontsnapt", vertelde ze. "Curt heeft me zo geil gemaakt, dat ik helemaal vergat dat ik Pete in de struiken gezien had. Hij is echt een engerd. Geen wonder dat Cathy er altijd zo ongelukkig uitziet. Ze zal wel een goeie, stijve lul kunnen gebruiken!"
"Die krijgt ze nu misschien wel", merkte Joan nadenkend op. "Heb je de nieuwe huurder van 5B nog niet gezien? Een knappe kerel, ik zou hem ook wel wat beter willen leren kennen. Denk je dat ze er naar toe is om te naaien?"

"Ik zou het haar niet kwalijk nemen", zuchtte Donna, terwijl ze aan Pete dacht. "Met een man als die van haar moet je wel vreemd gaan!"
Ze leken allebei na te denken en toen begonnen Joan's ogen ondeugend te schitteren.
"Als we er nu eens swingers van maakten?" zei ze opgewonden.
"Van wie? Van Pete en Cathy?"
"Natuurlijk. Waarom niet? Wij tweeen moeten Cathy er toch van kunnen overtuigen dat vrije sex heerlijk is. En dan kan zij ons helpen Pete te bekeren. Of denk je soms dat hij aan drie sexy vrouwen kan weerstaan?"
"Meen je dat echt?" kreunde Donna. "Die preutse, stijve Pete bekeren? Ha!"
"We kunnen het, als Cathy wat meewerkt", zei Joan overtuigd. Ik heb zo de indruk dat die droge pruim helemaal niet zo droog is als jij denkt! Ik zal eens wat inlichtingen inwinnen, ik heb een neefje dat in haar klas gezeten heeft. Weet je, ik bel hem meteen!"

Een paar minuten kwam Joan giechelend van de telefoon terug.
"Johnny zegt, dat jouw pruim pruim de heetste kut van de school was! Ze is pas fatsoenlijk geworden, toen ze met Pete MacMahon trouwde. Dat meisje is net zo geil als wij!"
"Verdomme!" hijgde Donna. "En ik dacht dat ze zo geremd was. Wat een grap!
Zullen we haar vertellen dat we het weten?"
"Waarom niet?" giechelde Joan. "Kom, we gaan naar 5B toe. We kunnen eerst door het raam heengluren, want ik ben er zeker van dat ze Stan Greene nu al aan het naaien is."
"Dan doe ik mee!" beloofde Donna. "Ik geil al naar die vent sinds hij hier is komen wonen."
"Donna!" giechelde Joan, in een vergeefse poging om geschokt te lijken. "Denk jij dan nergens anders aan?"
"Is er iets anders om aan de denken dan?"
"Wel... als je geen pik in de buurt hebt, is er altijd nog een heet poesje", fluisterde Joan met een knipoogje.

Donna kneep speels in Joan's tepel, die een harde punt onder haar bloesje vormde.
"Zullen we gaan kijken of je droge pruim zin heeft in een spelletje?" vroeg Joan.
"Goed idee", zei Donna, terwijl ze opstond en zich lui uitrekte. "Misschien kunnen we Stan Greene's lul meteen ook uitproberen!"

Cathy MacMahon was woedend. Ze merkte niet eens dat Joan en Donna haar gezien hadden, zoveel haast had ze om zich op Pete te wreken. Toen hij de vorige nacht teruggekomen was, had hij gezegd dat hij te vermoeid was om haar te naaien! Ongelooflijk! Pete was geen echte man! Maar nu had ze er genoeg van, ze zou naar 5B toegaan en haar arme kut eindelijk eens flink laten 
uitschuren!
Haar hand beefde, toen ze op de bel drukte. Ze was bijna teruggekrabbeld, maar op het laatste ogenblik herinnerde ze zich hoe woedend ze was op Pete en hoe intens haar kut naar een stijve lul verlangde.
"Ja! Wie is daar?" vroeg een diepe mannenstem.
"Het is... ik ben het... de vrouw van de beheerder Cathy MacMahon", stamelde Cathy.
Ze voelde zich opeens heel zenuwachtig. Wat moest ze zeggen? Ze had nog geen uitvlucht bedacht. En stel je voor, dat hij geen belangstelling had!

Opeens werd de deur geopend en stond Stan Greene voor haar. Zijn enige kledingstuk was een handdoek rond zijn middel. Hij maakte de deur met een brede glimlach verder open.
"Zo! Wat een verrassing! Kom maar binnen, mevrouwtje! En wat kan ik voor je doen?"
Stan had een samenzweerderige glimlach op het gezicht. Hij leek Cathy meteen te doorzien en ze was er zeker van, dat hij haar gedachten kon lezen. Ze bloosde als een schoolmeisje.
"Kom maar binnen, Cathy", zei Stan. "En kijk toch niet zo beschaamd. Ik weet wel waarom je hier bent, en het is echt je fout niet."
"Je... maar... weet je het?" stamelde Cathy verbijsterd.
"Ja, en ik geloof niet dat het opnieuw zal gebeuren. Ik weet niet waarom ik het deed, voortaan zal ik voorzichtiger zijn."
"Maar wat bedoel je toch?" fluisterde Cathy. "Ik begrijp je niet."
"Ben je dan niet gekomen om te zeggen dat ik de gordijnen voortaan moet dichtdoen?" vroeg Stan.

"Nee!" kermde ze.
"Oh, verdomme", lachte hij. "Ik dacht dat Donna Thompson geklaagd had, omdat ik gisteravond mijn gordijnen opengelaten heb toen ik me aankleedde. Jezus!
Wat een flater van me. Ik dacht dat ik haar naar me zag kijken en ik was benieuwd hoe ze zou reageren, als ik de gordijnen openliet. Ze heeft alles gezien!"
Stan schaterde het uit. Hij lachte zo hard, dat zijn gezicht er rood van aanliep en de tranen hem over de wangen rolde. Toen leek hij opeens te  ontnuchteren. Hij stuurde Cathy een vreemde, harde blik toe.

"Zo... als je niet met klachten gekomen bent, waarom ben je dan hier eigenlijk?"
"Ik... ik... ohhhh!" kreunde Cathy.
Ze kon hem niet in de ogen kijken. Het liep allemaal verkeerd, helemaal niet zoals ze gedacht had. Ze schaamde zich verschrikkelijk!
Ze stond op en strompelde blindelings naar de deur toe. Haar hand lag al op de deurknop, toen ze sterke armen rond haar middel voelde.
"He, niet zo vlug, schatje! Je moet me nog altijd vertellen waarom je hier bent, en je gaat niet weg, voordat ik het weet! Vertel het nu maar... wat wou je van me?"
Hij greep haar nog steviger vast en ze werd bang. Stan was ook zo groot en sterk. Nee, ze wou niets doen om hem woedend te maken!
Ze zuchtte wanhopig. Ze kon hem alleen de waarheid vertellen, dat was het verstandigste.

Cathy verzamelde al haar moed en haalde diep adem.
"Ik... wou dat je me naaide!" zei ze zwakjes. "Normaal had ik het nooit gedurfd, maar toen je de formulieren invulde, bekeek je me zo geil... ik was woedend op Pete en ik... ik wou dat je... dat is alles!"
De tranen stonden haar in de ogen. Haar delicate, hartvormige gezichtje keek zo hulpeloos, dat Stan medelijden kreeg. Het arme kind!
"Je hoeft er toch niet om te huilen, schatje! Kom, ga zitten. Jezus, waarom zei je dat niet meteen? Ik wil je dolgraag naaien, Cathy. Je hebt het prachtigste lijf, dat ik ooit gezien heb. Wat scheelt er eigenlijk aan, kan die man van je je niet geven, wat je nodig hebt?"
Cathy voelde zich al een stuk beter. Alles zou dus toch voor mekaar komen. Ze slaagde er zelfs in te lachen.
"Ik kan er niets aan verhelpen, Stan! Ik moet gewoon genaaid worden door iemand, die weet wat hij doet. Mijn kut moet gelikt en gezogen worden. Ik heb een MAN nodig!"

Stan grinnikte en liet een sterke vinger over een van haar zachte, hijgende tieten heengaan. Hij voelde de pik onder zijn handdoek groeien. Met zijn vrije hand trok hij de handdoek weg.
"Kijk eens wat ik voor je heb!" ze hij grinnikend.
Cathy snakte geschokt naar adem. Stan had de grootste lul, die ze ooit gezien had! Toen ze nog naar school ging, was ze met alles en iedereen pnder de lakens gekropen, maar een lul als die van Stan, nee, die had ze nog nooit gehad! Hij was zo lang, zo stijf! De eikel was rood en gezwollen, met een helder druppeltje geil in het pisspleetje.

"God!" hijgde ze. "Je... lul! Hij is onmenselijk groot! Zo mooi! Ik moet hem hebben, Stan! Ik wil hem in mijn nauwe powsje krijgen!"
Stan grinnikte.
"Wees maar niet bang, schatje, je zal 'm krijgen!"
Hij hief haar moeiteloos op en droeg haar naar de slaapkamer toe. Zijn stijve lul wreef tegen haar zachte dijen aan en hij voelde dat zijn ballen al opgezweept kookten.
Cathy voelde een wilde tinteling in haar hete kut. Ze kronkelde in Stan's sterke armen en probeerde haar kut tegen zijn hand aan te wrijven. Wat een heerlijk gevoel! Ze wou dat ze al naakt was, dan zou het nog een stuk geiler zijn!

Zodra Stan haar op het bed gelegd had, trok ze haar kleren haastig uit. Ze brandde van ongeduld om zijn stijve pik tegen haar blote lijf te voelen.
Ze trok haar scheur met beide handen open en liet haar tong uitdagend over haar rode lippen heenlikken, terwijl ze uitnodigend lachte.
Stan slikte moeizaam. Wat een sexy-teefje! Haar schaamlipjes waren al gezwollen van begeerte en haar roze poesje trilde en trok hongerig samen. Haar borsten en buik voelden ongelooflijk zacht en glad aan. De volmaakte blanke huid glansde in het zonlicht. Ze zag er warm en zacht en ongelooflijk sexy uit.

Hij kon zich echt niet langer beheersen. Hij moest dat zijden lijf tegen zijn vlees aanvoelen. Hij liet zich op het bed zakken en voelde de satijnige warmte van haar tieten en buik. Ze liet haar billen voortdurend bewegen, zodat haar  kutheuveltje tegen de onderkant van zijn kloppende pook aanwreef.
"Oh, God!" hijgde hij. "Jezus, je bent zo geil! Je staat in brand. schatje!
Je hebt het echt nodig, he?"
"Oh ja, Stan, ja! Ik moet je grote lul hebben! Ik wil hem in mijn hete poesje!"
Ze snakte opgezweept naar adem en toen sloeg ze haar armen rond zijn hals en klemde zich tegen hem aan. Hij voelde de spleet van haar zachte, glibberige poesje over de lengte van zijn schacht heenglijden...
Stan gromde.
Cathy was zo heet! Hij was bang dat hij veel te vlug zou spuiten en dus deed hij zijn best om kalm te blijven en niet toe te geven aan de schreeuwende behoefte van zijn kloppende pik.
Zijn eikel zat net tegen haar naaihol aangedrukt. Een stootje zou voldoende zijn om het vlees in haar smeulende spleet te begraven.
"Ooooh! Doe het Stan! Vul me! Naai me, Stan! Naai me, zoals ik nog nooit genaaid werd!"

Cathy was bijna gek van opwinding. Het hete, slijmerige kutsap sijpelde uit haar tunnel en deed haar roze kutvlees geil glinsteren. Het bedekte de binnenkant van haar sidderende blanke dijen, het verschroeide zijn eikel.
"Je bent zo dichtbij, Stan! Oh, doe he, ram hem in mijn kut! Naai me hard!"
Stan boog zich over haar heen en trok haar knieen open. Toen hief hij haar benen op en staarde hij naar haar opengerekte, lillende scheur.
"Stan? Stan, wat doe je?" stamelde ze, terwijl ze hem met verbijsterde ogen aankeek. "OOOOOHHHHH!"
Ze schaamde zich afschuwelijk. nog nooit had iemand zo gefascineerd naar haar blote kut gestaard! Pete keek er nooit naar, hij doofde zelfs het licht als ze naar bed gingen, en haar vroegere minaars hadden haar bijna altijd in auto's of ergens op een deken in het gras genaaid, ook altijd in het donker. Ze voelde zich erg verlegen en ze wou haar scheur met haar handen bedekken.
"Niet doen", kermde ze. "Niet doen, Stan!"
Hij lachte geamuseerd.
"Je hoeft niet zo verlegen te zijn!" fluisterde hij. "Je hebt het mooiste poesje van allemaal. Het is lekker roze en nat, je hoeft je er echt niet voor te schamen!"
En hij liet zijn hoofd tussen haar gespreide dijen zakken. Nu hij ze van dichtbij zag, vond hij haar kut nog mooier. De lellen waren heel delicaat roze en de glinsterende room op de fijne plooitjes deed hem denken aan dauw op een verrukkelijke roos.

Hij staarde met open mond naar haar charmes. Tussen de prachtige, gezwollen vleesplooitjes zag hij haar klitje, een fijn, kloppend, rood knopje. Ze was zo mooi, dat hij uren had kunnen kijken.
Stan blies zachtjes op haar vochtige vlees en voelde haar opgewonden rillen.
"Ooooh, Stan!" hijgde ze, terwijl haar heupen onkontroleerbaar begonnen te draaien. "Wat doe je toch? Waarom kijk je zo naar me? Vind je dat geil, Stan?
Ik voel je adem! Oh, blaas harder, Stan, harder! Het voelt zo heerlijk aan, net een warm briesje dat mijn poesje streelt! Ooooohhh!"
Stan's mond kwam open. De punt van zijn tong gleed nat over zijn hongerige lippen heen. Hij wist wat hij wou en hij popelde van ongeduld om Cathy te horen gillen van genot. Hij haalde diep adem en rook de muskusachtige, bedwelmende geur van haar hol. Een fijner parfum kon hij zich niet indenken!
Stan boog zijn hoofd en liet zijn lippen over heel de lengte van haar spleet glijden. Zijn mond kwam helemaal open en zijn tong schoot gretig vooruit. De zoete, geile smaak van haar honing prikkelde zijn tong. Hij slurpte luidruchtig an het natte vlees en likte zoveel mogelijk dikke room op.
Hij had nog nooit iets lekkerders geproefd.
Zijn tong danste over haar roze vlees heen, masseerde haar pafferige lipjes en drong in de zoete, geheime diepte van haar schede door. Hij drukte zijn lippen tegen haar trillende schaamheuveltje aan en zoog zo hard hij kon. Hij proefde, hij drong, hij kauwde, hij knabbelde, hij streelde en likte elke vierkante millimeter van haar lillende pruim.

"Oooooo! Oh God! Oh God! Je likt mijn kut, Stan! Oh, daar hou ik zo van! Vreet me op, Stan! Bijt me! Lik me, Stan, zuig me! Naai je tong in mijn spleet!
Oooooohh!"
Stan's lul begon steeds dreigender te kloppen.
"Oh, Cathy!" hijgde hij. "Wat een heerlijk poesje! Je hebt echt de lekkerste, die ik ooit geproefd heb! God!"
Ze snakte opgezweept naar adem. Ze richtte het hoofd wat op, zodat ze hem tussen haar hijgende borsten door kon bekijken. Haar handen lagen op haar tieten en knepen heel traag in de stijve, puntige tepels, tot die vuurrode, keiharde knoppen van vlees werden.
Stan grinnikte tevreden. Wathy was niet zo verlegen meer! Hij staarde weer naar haar kwijlende scheur, die letterlijk overstroomde van het romige, parelende sap. Haar kut trok spastisch samen, heel haar lichaam rilde en schokte van ondraaglijke begeerte.
De man begon haar vochtige hol weer te likken en zijn mond kwam steeds dichter bij haar kleine, tere aarsje. Zijn tong naderde het holletje. Hij wist heel precies wat hij wou!

Cathy bleef met de heupen draaien. Ze probeerde zijn tong in haar hete spleet te houden, want ze besefte niet waar die hete, likkende spier naartoe wou. Ze kronkelde lager en lager op het bed, tot Stan haar eindelijk bij de heupen greep en haar in bedwang hield.
Nu aarzelde hij niet langer, Zijn tong raakte het holletje van haar roze anus, likte er een keertje overheen en begon toen te duwen.
"Aaaaahg!" kermde ze. "Stan! Stan, wat doe je toch! Oh God, mijn kont! Je likt mijn kont! Je naait ze met je warme, natte tong! Ooooh, lekker Stan! Het is nog heerlijker dan in mijn kut! Oh, goddelijk, Stan! Ongeloooooooflijk!"
Stan zuchtte genietend. Hij genoot van haar zachte, rubberachtige, glibberige, trillende, ongelooflijk geile anus. Hij kneep hard in zijn stotende tong. Hij zoog. Zij probeerde zijn tong dieper naar binnen te trekken, en dat vond hij geweldig!

"Oh, Stan... God... ik ga klaarkomen! God... Ik kom klaar, Stan..."
Ze klemde zijn hoofd wanhopig vast, waarbij haar armen tegen de zijkant van haar volle tieten aandrukte en die hoog vooruit deden komen. Ze ademde krampachtig snel.
Haar billen begonnen wild te beven. Ze trokken samen, ze klemden zich rond Stan's gezicht en duwden zijn tong nog dieper in haar stomende aars. Haar gat zoog als een nauw, heet mondje aan zijn zoekende tong.
Stan's neus raakte haar laaiende poesje en de honing, die daar uitdroop, overstroomde zijn gezicht. Het voelde bijna aan alsof hij erin verdronk!
Heerlijk! Hij slikte en slurpte genietend, half bedwelmd door de zware geur en smaak van haar hol.
Toen voelde Stan haar opeens schokken. Haar mooie lichaam kronkelde wulps over het bed heen en ze kermde en hijgde van ekstase, toe de stui[trekkingen van een wilde klimax door haar vlees sloegen. Stan's tong bleef in haar reet pompen, dieper en dieper, om haar nog langduriger van haar orgasme te laten genieten.
De intensiteit van het genot deed Cathy luid krijsen. Ze kon er niets aan verhelpen! Ze kwam en ze kwam klaar en ze gilde van geluk. Ze voelde een verrukkelijke warmte door haar buik en haar dijen en haar kont schieten, tot in haar tieten! Heel haar lichaam stond in vuur en vlam. Het erotische vuur brandde al de ontgoochelingen en wrok uit haar vlees. Het was goddelijk! Het
was het lekkerste orgasme van heel haar leven!

Ze voelde haar tieten zwellen en deinen. Ze klopten, ze spanden zich, ze tintelden, alsof ze een eigen leven leidden. Ze trilden en gloeiden en werden bijna dubbel zo groot als normaal!
Cathy had nog nooit zo enorm van sex genoten. Ze kon maar niet ophouden met klaarkomen! Heel haar lichaam danste en spartelde en haar klitoris werd tot een dikke, lillende knop van vlees.
"Oooooh, Stan, naai me nu! Geef me die lange, stijve lul! Vul me met je pik!
Naai me, Stan!"
Ze kreunde, ze jammerde, ze zuchtte. Ze wist dat ze zou sterven van verlangen als ze die stijve neuker niet vlug in haar hete poesje kreeg. Ze hield van zijn tong in haar reet, maar ze had meer nodig. Ze moest echt genaaid worden.

Stan ging op handen en knieen zitten en veegde het sap van zijn neus en kin.
Hij lachte tevreden en likte zijn glinsterende zippen schoon.
"Je bent lekker klaargekomen, he, Cathy?" fluisterde hij.
"Oh, ja!" hijgde Cathy. "Het was heerlijk, Stan... maar nu moet ik je pik hebben!"
Ze spande haar dijen rond zijn hals. Haar knieen hingen nog over zijn schouders heen, maar nu trok ze haar handen van zijn hoofd om haar schaamlipjes met de vingers te spreiden. Ze kromde de rug en probeerde haar bekken omhoog te stoten.
"Alsjeblieft, Stan! Alsjeblieft!" smeekte ze. "Geef me je pik! Ik ben zo heet!"

Ze liet haar heupen geil draaien, terwijl ze probeerde om zijn harde, hete pook tussen haar vlezige schaamplooitjes te vangen. Ze kronkelde onder hem om haar spleet naar zijn lul toe te mikken.
De eerste ogenblikken deed Stan niets, want hij wou haar nog even om zijn lul zien smeken. Hij wou weten, hoe heet hij haar kon maken, voor ze pikgek werd en enorm begon te gillen.
Ze keek tussen haar kloppende tieten door naar haar blonde kutbosje. Ze zag zelfs haar gezwollen lipjes, die abnormaal groot waren, als de rijpe, sensuele blaadjes van een eksotische bloem.
Stan's tong gleed weer over zijn lippen heen. Hij staarde naar dat prachtige lichaam onder hem, dat geile blanke vrouwenlijf, en er droop een druppel zaad uit zijn enorm gezwollen eikel.

Toen liet hij zich op haar zakken, heel langzaam, terwijl zij haar kont omhoog stootte om zijn lul zo vlug mogelijk te voelen. Nog nooit was ze zo geil geweest, zo schaamteloos en naakt en hulpeloos van verlangen. Remmingen kende ze niet meer, tot alles was ze in staat, en dat vond ze een verrukkelijk gevoel.
Ze was van hem, helemaal, en hij kon zijn zin met haar doen.
Stan drukte haar dijen omlaag, zodat haar wulpse tieten geplet werden. Het gewicht van zijn lichaam rustte nu op de achterkant van haar benen en rekte haar kompleet open. Hij was klaar voor de eerste stoot in haar brandende poesje.

Cathy voelde haar anus trillen en samentrekken van passie. Ze dacht dat ze zijn tong daarbinnen nog aan het werk kon voelen! Oh, ze wou dat hij haar in de kut en in de kont tegelijk kon naaien, wat een heerlijk gevoel zou dat zijn!
"Doe het, Stan! Ram die pik in me! Neuk me, Stan! Doe het!"
"Ooooh!" gromde Stan. "Hier komt hij, schatje... hier komt mijn hete, stijve lul om je nauwe spleet te vullen!"
"Naai 'm erin, Stan! Neuk 'm erin!" schreeuwde ze.
Stan liet zich zakken en vulde haar zo langzaam, dat ze bijna stierf van ongeduld.
"Aaaaah! Ik voel het... vlugger! Hij glijdt erin... ja! Ja! Harder! Oooooh!
Hij is zo heet! Ooooooh... je raakt mijn klitje! Jaaaaaa... oh... oh... Stan, ik ga weer klaarkomen!"
Ze sloeg haar armen rond zijn rug en trok hem zo hard ze kon tegen zich aan.
Haar billen raakten de matras niet meer en ze voelde zijn hete, enorm dikke eikel heel diep in haar roze naaihol.
De stuiptrekkingen van een nieuw orgasme deden haar wild sidderen. Haar kutmond trok keihard samen.
"NEUK ME!" krijste ze.
Stan was aan het eind van zijn latijn. Hij kon zich echt niet langer beheersen. Zijn eikel zat in haar hete, glibberige scheur en de druk, de geile wrijving werden daar ondraaglijk sterk. Hij gromde hees en ramde zijn bekken met volle kracht vooruit.
"Oh!" hijgde Cathy. "AAAAAGGHH!"
Ze brulde van genot. De harde eikel van zijn penis stootte ruw tegen haar baarmoeder aan en rekte haar kompleet open. Ze werd gevuld zoals ze nog nooit gevuld was. Haar hete poesje braakte slijmerige golven kutroom uit en ze rilde en beefde van top tot teen, terwijl haar orgastisch lijf een waanzinnige sparteldans begon.

"God! Lekker! Het is zo lekker, Stan! Je naait me geweldig! Harder, schatje, scheur me open, helemaal, ram 'm tot in mijn maag! Ooooh! Heerlijk!"
Haar orgasme wou maar niet ophouden. De golven van genot werden zelfs sterker en sterker en bleven steeds langer duren. Heel haar kuttunnel greep in zijn stotende lul en probeerde hem nog dieper naar binnen te trekken. Eindelijk had ze nu een lul, wel, ze wou hem nooit meer afstaan!

Cathy was nog nooit zo gelukkig geweest. Kon er een heerlijker genot bestaan?
Onmogelijk! Ze wou het nooit meer missen, ze kon het niet meer missen!
Cathy voelde een gloed van dronken genot. Stan's pik ging als een beest in haar tekeer. En toen zijn hete, kokende sperma haar hol opeens verschroeide, viel ze bijna in zwijm van rauw, dierlijk genot!
"Oooooohhhh!" snikte ze blij.
Ze klemde hem met armen en benen vast en liet haar wulps, transpirerend lijf rond zijn stotende pik dansen.
"Ooooooh, Stan! Ik hou van je lul!" 
Stan gromde. Hij drukte zij heupen krampachtig tegen haar kruis aan en pompte als een dolleman. Zij pik klopte en schokte en spuwde straal na straal kokende smurrie in haar onverzadigbare pruim, terwijl zijn ballen met vochtige smakken tegen haar glinsternatte billen aankletsten. Ze was heet, ze was mooi, ze was geil! Cathy was de beste!

Het blondje liet haar hoofd wild achteruit zakken. Ze staarde met open mond naar het plafond.
"IK HOU VAN NAAIEN!" schreeuwde ze.
Joan Trotter en Donna Thompson stonden met open mond te kijken. Het was bijna alsof Stan zijn gordijnen opzettelijk opengelaten had, zodat ze alles konden zien.
"Heb je dat gehoord?" fluisterde Joan, terwijl ze Donna's arm greep. "Ik denk dat die droge pruim van je niet veel overtuiging nodig zal hebben!"
"We zullen het snel weten", giechelde Donna. "Misschien heeft ze wel het heetste poesje van ons allen!"

"Ik weet dat hij thuis is!" fluisterde Donna tegen Joan. "Toen ik daarnet in je slaapkamer was, stond hij me aan zijn raam te bekijken. Ik denk dat hij je heeft zien binnekomen, maar ga voor alle zekerheid bij het venster staan en knoop je bloes open. Laat hem maar een van die grote tetters zien, dan zal ik je likken. Als hij dan niet blijft kijken, is hij blind!"
Joan lachte opgewonden.
"Wat een prachtig plannetje om de buurman te verleiden!" giechelde ze. "Maar het is wel wat ingewikkeld. Waarom gaan we er niet gewoon naartoe, net zoals Cathy?"
"Nee, verdorie!" zei Donna. "Dat is mijn stijl niet, het is veel te makkelijk.
Trouwens... nu krijg ik jullie allebei, en dat vind ik nog veel prettiger!"
Joan giechelde sexy. Toen liep ze naar het raam toe en begon ze haar bloes open te knopen. Ze zette het venster op een kier.
"Laten we eerst douchen,liefje!" zei ze luid, terwijl ze haar tieten obsceen vooruit duwde. "Ik wil lekker schoon voor je zijn, als je mijn zoete kutje likt."

Donna deed haar best om ernstig te blijven. Wat een geniaal idee van Joan, dat venster open te zetten, zodat Stan hen kon horen!
"Prachtig!" zei ze net zo luid als Joan. "Maar ben je niet bang dat iemand ons zal zien? Het is hier zo warm!"
"Wie woont hiernaast, schatje?" vroeg Joan.
Ze keek zijlings naar Stan's vensters en zag dat het gordijn met een ruk dichtgeschoven werd.
"Oh, die knappe vent, Stan Greene!" zei Donna luid. "Weet je, ik zou het helemaal niet erg vinden als hij ons zag. Vind je dat geen lekker idee, een vent die je staat te bekijken en die helemaal geil wordt? Ik hoop zelfs dat hij kijkt! Ik zou zijn lange lul graag stijf en dik maken!"
Joan giechelde.
"Kom, vlug een douche!" zei ze.  "Dan kunnen we terugkomen om hier te vrijen.
Als Stan Greene thuis is moet hij ons wel zien!"
"Fantastisch!" riep Donna, terwijl ze naar de badkamer toeholde. Haast je, schatje, ik kan nauwelijks wachten om je poesje te proeven."
Stan Greene grinnikte en kneep zachtjes in zijn keiharde neuker. Hij vroeg zich af of de meisjes echt van plan waren om hem een show te geven. Wel... hij zou het over enkele minuten weten.

Niet veel later zag hij Donna in een grote handdoek gehuld uit de badkamer komen. Ze liep recht naar de grote kledingkast met de grote spiegeldeuren toe.
Stan haalde diep adem. Donna had de mooiste benen die hij ooit gezien had!
Hij duwde een kussen onder zijn hoofd en maakte zijn broek open, om zijn pijnlijk stijve lul wat vrijheid te gunnen. En nu was hij klaar voor de voorstelling!
Donna maakte een piouette in het midden van de kamer. Ze maakte de handdoek los, maar bleef hem voor haar prachtige lijf houden. En toen liet ze hem op de vloer vallen.
Donna had een volmaakte kont. Haar stevige, romige billen trilden geil, toen ze naar de kledingkast stapte. Ze waren blank, en ze deinden zo ongelooflijk sexy op en neer!

Donna bleef voor de spiegel staanen bestudeerde haar goddelijke lichaam. Ze rekte zich uit, zodat haar enorme uiers trilden en zwaaiden. Toen legde ze haar handen onder haar tetters en duwde ze het vlees omhoog, zodat de rode, keiharde tepels vooruit kwamen.
Stan bekeek het gefascineerd. Donna was een prachtgrietje! Met die wulpse rondingen en die fantastische borsten kon geen enkele man haar weerstaan!
Donna lachte naar haar spiegelbeeld. Ze was blijkbaar tevreden over haarzelf en daar kon Stan haar geen ongelijk in geven. Wat een lijf, wat een kont, wat een tieten! Zijn lul voelde nu echt pijnlijk aan van begeerte en toen zij zich voorstelde hoe het zou aanvoelen als hij in die dikke, puntige tepels kneep, begon hij bijna te spuiten.

Donna hijgde. Het gezicht van haar eigen romige, zachte borsten maakte haar ook geil! Ze wist dat Joan haar van uit de deuropening stond te bekijken, en die wetenschap deed haar scheur kwijlen van opwinding. Twee paar geile ogen verslonden haar... het was een beetje alsof ze op een podium stond, met een echt publiek voor zich. Dat exhibitionistische idee maakte haar nog een stuk geiler dan ze al was.
"Ooooooh!" kreunde ze met een diepe sexy stem. "Ooooh, God, ik wou dat ik een lekkere, stijve pik kon zuigen! Ooooh! Ik hoop dat Stan kijkt! Ik ga met mijn kut spelen, ja, dat zal hij wel geil vinden!"
Een hand gleed omlaag over haar zachte, vrouwelijke lichaam en trok zachtjes aan haar krullige schaambaardje. Ze hijgde luid en die beweging deed haar geile joekels op en neer gaan. Ze trok haar zachte haartjes open en duwde een paar vingers in haar druipende pruim. Haar hand kwam weer omhoog en ze likte haar eigen vingers af, terwijl ze recht naar Stan's raam keek.

"Ik wil weten hoe mijn kut smaakt! Ik wil weten wat Stan zou proeven, als hij mijn hete kut zou likken!"
Ze zoog haar vingers luidruchtig smakkend schoon.
"Ooooh, wat is dat lekker! Mijn poesje smaakt heerlijk, Stan! Je zou er dol op zijn! Het smaakt heet en geil en romig, net als warme honing."
Stan sidderde over heel het lichaam. Hij kon zijn oren nauwelijks geloven.
Donna hitste hem zo erg op, dat zijn pik een vervaarlijk donker purperen kleur kreeg. Het stijve vlees schokte en trilde zoals het nog nooit gedaan had en hij was bang dat hij elk ogenblik aan het spuiten kon gaan.
Zijn ogen gingen van haar linkerhand naar haar rechter toe. De linkerhand trok aan haar hijgende uiers en kneep erin, rukte geil aan de stijve tepels, terwijl haar rechterhand heel langzaam over haar kwijlende scheur heengleed.
Donna richtte zich op en trok een lade open. Ze begon er ongeduldig in te zoeken, net alsof ze iets heel dringend nodig had.
Stan snakte naar adem, toen hij zag wat ze in haar hand hield. Het was een vibrator! Een grote, felroze plastieken pik, die minstens twintig centimeter lang was.

Donna wierp nog een smeulende blik in de richting van Stan's raam en schakelde haar vibrator in. Het ding begon in haar hand te zoemen en te trillen. En toen, terwijl Stan met grote ogen toekeek, bracht ze de reusachtige vibrator naar het bed en maakte ze een potje vaseline open. Ze liet de zoemende namaakpik over haar tepels heenglijden, zodat die nog twee maal langer en dikker werden dan ze al waren.
Stan kreunde. Het gezicht van die enorme vibrator deed zin pik bijna ontploffen. Verdomme, als hij dat ding maar door zijn eigen lul kon vervangen!
Hij wist dat hij een veel betere minnaar was dan een koud stuk plastiek!
Donna liet de machine over haar lichaam heenglijden, dichter en dichter bij haar gouden, zachte bosje. Ze stopte een vingertje in de vaseline en begon de vibrator langzaam in te smeren.
Stan kon zelfs zien hoe de hitte van haar lichaam de vaseline deed smelten!
Heel haar poesje glinsterde nu vet en de punt van de lange, roze vibrator kwam heel langzaam divhter en dichter bij haar natte, rode spleet.
Donna wachtte even en stootte het ding toen met een snelle beweging in haar spleet. Heel de vibrator verdween tussen haar benen en ze bedekte haar spleet met haar ene hand, terwijl een vinger van de andere over haar klit danstte.

Stan stelde zich voor hoe die grote dildo nu in haar nauwe, roze spleetje zou zoemen en trillen. Het was een ondraaglijk geil idee! Zijn syijve lul barstte bijna open en hij begon er snel aan te pompen.
Donna trok aan haar kittelaar, duwde erop en liet het bevend knopje tussen de vingers rollen. Ze kreunde luid. Haar mond hing open en haar hese gejammer was duidelijk hoorbaar, zelfs tot in Stan's kamer. Natuurlijk had dat geen kalmerende uitwerking!
Donna's hoofd hing achteruit en haar ogen stonden wazig. De hand op haar kut duwde harder en harder en pompte de trillende vibrator sneller en sneller in en uit haar druipende hol.
"Oooooooh, God! Ik wou dat ik je lul in mijn hete poesje had, Stan!" jammerde ze. "Oh, mijn spleet is zo heet! Zie je hoe mijn tieten zwellen, Stan? Dat komt omdat ze naar jou verlangen! Zie je mijn hete mond? Je zou je prachtige, harde lul erin kunnen rammen! Zie je hoe het geil uit mijn  hol loopt? Het zou jouw ballen kunnen verschroeien! Ik zou lief voor je zijn, Stan, ik weet precies hoe ik je gelukkig moet maken! Zou je dat niet lekker vinden, schatje?

Zou je niet dolgraag die stijve neuker in mijn hete, glibberige kut mokeren?"
Stan lag nu hulpeloos te hijgen. Hij wou Donna's slaapkamer binnenspringen en haar natte kut met zijn lul openscheuren!
Hij wou haar naaien, tot ze om genade smeekte! Hij wou haar net zo geil maken als zijn hem!
Met een bovenmenslijke inspanning slaagde hij erin het zaad in zijn ballen te houden. Spuiten mocht niet, hij wou blijven kijken en straks, als de show voorbij was, bij Donna aankloppen met een stijve, harde lul in zijn hand.
En toen zag hij Joan Trotter die zich naar het bed toehaastte. Jezus! Hij had nog nooit twee vrouwen met elkaar zien vrijen, het idee alleen al was voldoende om hem de kramp in de ballen te geven.
Joan liet zich op het bed zakken en lachte wulps naar Donna. Donna keek dromerig op en lachte terug. Ze likte haar rijpe, rode lippen en bleef de vibrator tussen haar mooie benen pompen. Joan bleef even kijken, duwde Donna's hand weg en verving ze door die van haar. Stan rilde, toen hij zag, dat Joan Donna recht op de mond zoende.

Donna's lichaam versrijfde. Een ogenblik lang was ze helemaal gespannen en toen begon ze van top tot teen te beven, net alsof ze onder stroom stond. Hij hoorde haar grommen en janken van genot toen ze een hete vloed kutsap liet ontsnappen en Joan's hand met het vocht van haar orgasme overspoelde.
Stan gromde wanhopig. Het werd tot een echte foltering. Hij moest spuiten, nu!
Zijn hand rukte wild aan zijn schokkende lul en een ogenblik later begaven zijn kokende ballen het en spoot het sperma in een grote boog door de lucht.
Hijliet zich hjigend op het knieen zakken. Jezus, wat een orgasme!
Zijn hand gleed zachtjes over zijn natte pik heen. God... hij was nog net zo hard als daarnet! Hij voelde dat hij nog makkelijk drie of vier orgasmes in zich had, als Donna en Joan hem bleven geil maken. Hij voelde zich weer een jongen van zestien, onvermoeibaar, klaar om een dozijn keer klaar te komen, zonder er zijn erektie bij in te boeten.

Stan stond op en ritste zijn broek dicht. De tijd van kijken was voorbij. Hij zou appartement 4C een bezoekje brengen!
Hij kamde vlug zijn haren en verliet zijn flat. Even later stond hij voor Donna's deur en belde hij aan. Binnen hoorde hij gefluister en gestommel, toen de twee vrouwen zich haastig aankleedden.
Stan glimlachte, terwijl hij wachtte tot er opengemaakt werd. Hij ritste zijn gulp open en nam zijn langem stijve pook in een hand.
Achter de deur hoorde hij haastige voetstappen naderen...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen