Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Cathy MacMahon ramde haar tintelende tepels recht in Pete's gezicht. Na die sexfilm op TV was ze verschrikkelijk opgewonden. Ze voelde zijn lul tegen haar dijen aandrukken en dat betekende dat ook Pete geil was. Hij hijgde abnormaal zwaar en zijn hete adem verschroeide haar stijve tepels. Misschien zou hij haar dit keer lekker naaien. Misschien zou Pete zijn remmingen eindelijk vergeten en haar eens een flinke beurt geven.

"Ooooh!" zuchtte Cathy, terwijl haar vingers begerig aan zijn haren rukten.
"Oh, Pete... dat voelt zoooo lekker aan! Oooooooooh!"
Pete gaf haar tieten er flink van langs. Hij likte en tongde en slurpte zoals hij nog nooit gedaan had. Hij ving haar keiharde tepels tussen zijn lippen en trok eraan, hij zette zijn tanden erin en beet tot ze bijna bezwijmde van verrukking.
"Oooooh!" kermde Cathy. Ooohhhh! Heerlijk!"
Ze vond het verbijsterend, dat hij haar tieten zo lekker bewerkte. Het was de eerste keer! Misschien zou hij vanavond eindelijk haar schuimende, hete scheur likken! Misschien zou hij haar zelfs grondig kunnen naaien voor hij spoot! 
Misschien werd dit 'de' nacht van haar dromen!
Cathy's kwijlende kut was ongelooflijk heet. Pete maakte haar zodanig geil, dat ze zich compleet slapjes voelde. Ze had afschuwelijk veel zin in zijn lange, stijve lul af te trekken, maar ze wist, dat hij dan onmiddellijk klaar zou komen. Pete was een vluggertje en ze moest erg voorzichtig zijn om hem niet te erg op te hitsen. Maar... 'm heel eventjes aanraken, dat kon toch geen kwaad? 
Heel, heel eventjes maar!

Cathy's hand ging naar Pete's stijve pik toe. Hij voelde dikker en harder aan dan een paal. Heel lang, heel stijf en heel heet. Haar vingers beefden en ze haalde diep adem. En toen greep haar hand zijn lange lul en kneep erin.
"Aaaaahhhggg!" kreunde Pete.
Zijn lul sprong en schokte in haar hand. Ze liet haar vingertjes heel even over de kloppende schacht heen bewegen.
"NEE!" schreeuwde Pete, terwijl hij haar hand vastgreep. "Doe dat niet! Het hoeft niet, schatje, ik ben al geil, ik wil niet, dat je het doet!"
Cathy zuchtte ontgoocheld. Wat ze ook deed, altijd was het verkeerd. Ofwel deed ze hem zo vlug klaarkomen, dat ze zelf niet bevredigd werd, ofwel was ze te sexy en wou hij niet meer. Pete verlangde precies de juiste combinatie van geilheid en fatsoen. Gillen mocht ze alleen als ze klaarkwam, geen seconde vroeger, want Pete vond, dat fatsoenlijke vrouwen niet zoveel kabaal mochten maken. 
Hij had heel eigenaardige remmingen. Ze was er zeker van, dat hij een beroerte kreeg, als ze ooit het woord 'pik' luidop zou zeggen!

Ze zuchtte weer. Vroeg of laat zou er in haar iets begeven. Ze kon niet dag en nacht als non rondlopen! Zij, zo'n lief, sexy, bevrijd meisje! Ze zou, hoe dan ook iets moeten vinden om Pete te leren hoe heerlijk naaien was!
De telefoon deed haar opspringen.
"Verdomme!" mompelde ze, terwijl Pete zich naar de woonkamer haastte om af te haken.
Waarschijnlijk was het weer een van hun idiote huurders, met klachten over lawaai of zo. Als je beheerder was van een appartementsgebouw, werd je zelfs 's nachts niet met rust gelaten!
Ze begon dromerig haar poesje te strelen. Eigenlijk waren er wel een paar knappe huurders in het gebouw, bijvoorbeeld de lange, mannelijke kerel, die verleden week 5B gehuurd had. Toen hij het kantoortje binnenkwam, was haar hart meteen aan het bonzen gegaan. 

Een blik op zijn sterke lichaam was voldoende om haar hete kutje te doen samentrekken. Terwijl hij de formulieren
invulde, had ze hem onafgebroken bestudeerd en toen hij de laatste papieren getekend had, zat ze met een kletsnat slipje naar hem te kijken. Ze hoopte maar, dat hij niet gemerkt had hoe ze op haar stoel zat te kronkelen!
Cathy grinnikte. Misschien had hij het wel gemerkt en misschien was dat heel goed! Als Pete niet vlug vorderingen maakte, zou ze wel verplicht zijn om te kijken, wat er in de broek van die meneer Stan Greene zat! 
Een voorwendsel om naar appartement 5B toe te gaan was vlug gevonden, en als ze bij hem was, zouden de zaken wel hun natuurlijke beloop krijgen...

"Cathy? Cathy, schatje? He, schatje... je zit te dromen!" riep Pete. "Luister je? Het was mevrouw Ellison aan de telefoon. Ze denkt, dat ze inbrekers gehoord heeft en ze wil, dat ik even kom kijken. Wil je meegaan?"
Cathy zuchtte luid.
"Waarom belt ze de politie niet, als ze inbrekers hoort?" mokte ze. "Ik wil niet, dat je ernaartoe gaat... ben je dan vergeten wat we aan het doen waren?"
Ze glimlachte verleidelijk.
"Kom bij me liggen, schatje... kom in bed, vergeet die telefoon."
"Doe niet zo gek, Cathy! Ik moet ernaartoe, misschien heeft mevrouw Ellison dit keer echt iets gehoord. We hebben later nog tijd genoeg om te spelen.
Vergeet niet, dat ze een oude vrouw is. Over een half uurtje ben ik zeker terug."
Cathy kreunde woedend. Mevrouw Ellison belde bijna elke nacht om te zeggen, dat ze iets gehoord had, en Pete had nog nooit iets gevonden. De oude vrouw wou gewoon iemand om mee te praten en Pete bleef altijd een kopje thee drinken om haar te kalmeren.
Ze draaide zich woedend op haar zij.
"Ga maar, ga maar naar mevrouw Ellison toe. Maak me maar niet wakker als je terugkomt."
Nog voor Pete de deur van hun flat gesloten had, zat haar hand tussen haar hete benen in. Vanavond was het te laat, maar ze was nu vastbesloten de volgende dag naar 5B toe te gaan. Stan Greene had geen kans tegen haar sexy-charmes! En misschien zou haar spleet eens flink geneukt worden!

Pete maakte een behoedzame verkenning van het terrein rond het zwembad, de plaats waar mevrouw Ellison 'haar inbrekers' gehoord had. Hij maakte het poortje geruisloos open en sloot het weer zacht achter zijn rug. Nergens was er iets verdachts te zien of te horen.
Toen hoorde hij opeens een gerucht achter de gereedschapsloods. Hij liep er stilletjes naar toe, keek om de hoek heen en bleef geschrokken staan. Daar zat Donna Thompson uit 4C... recht op de lange, stijve lul van Curt Trotter uit 7B!
"Godverdomme!" mompelde Pete.
Hij was er zeker van dat Herb Thompson niet wist, dat zijn vrouw met Curt Trotter naaide. En hij twijfelde er even sterk aan dat Curt's vrouw, Joan, op de hoogte was!
"Oooooh, lekker, Curt!" hijgde Donna, terwijl ze lustig op en neer wipte. "Je lul voelt zo heel anders aan dan die van Herb! Ik hou echt van ruilen, jij niet?"
Curt gromde tevreden. Aan zijn gezicht te zien, kon hij elk ogenblik spuiten.
"Natuurlijk!" hijgde hij, terwijl hij zijn lul wat dieper in haar hete, vochtige scheur ramde. "Jij hebt echt een lekkere kut, Donna. Ik ben verdomd blij, dat jij en Herb ook swappers zijn."
"Ik ook!" giechelde Donna. "Het zou lang niet zo prettig zijn, als het allemaal stiekem moest gebeuren. He, Curt, Joan heeft me verteld, dat je van kontneuken houdt... heb je zin? Wil je me pakken? 
Ze zegt, dat je het heel teder doet en zo. Ik zou wat graag eens een lul in mijn kont voelen, Curt!"

Curt grinnikte.
"Natuurlijk, Donna. Ik heb eerlijk gezegd al lange tijd zin in die lekkere, ronde kont van je, maar Herb wist niet, of je wel zou willen."
Hij tastte om zich heen en liet haar een grote pot vaseline zien.
"Voor alle zekerheid heb ik dit maar meegebracht..." Donna giechelde.
"Jij bent ook op alles voorzien, Curt!"
"He, Donna, als ik Joan en Herb nu eens ging halen? Dan kunnen ze kijken, terwijl ik in je spuit! Ze zullen het verdomd geil vinden, vooral Joan!"
"Dat klinkt wild!" zuchtte Donna. "Haast je, ik wacht hier wel."
Pete verborg zich achter een grote palmboom, terwijl Curt wegholde om Joan en Herb te halen. Hij liet zich slapjes op de knieën zakken. Ongelooflijk! Twee vriendelijke, aardige, netjes getrouwde paren, die aan partnerruil en kontjenaaien deden! 

Nee, hij kon het echt niet geloven. Hij wist niet wat hij moest doen. Hij had een vaag vermoeden dat het zijn plicht was die mensen te doen ophouden, maar hoe moest hij dat klaarspelen? Nee, misschien was het beter dat hij bleef kijken hoe het afliep. Straks kon hij de zaak met Cathy bespreken, die zou wel raad weten.
Pete sloop geruisloos dichterbij, tot hij alleen nog een paar struiken tussen zichzelf en Donna in had. Vanuit zijn nieuwe schuilplaats zou hij alles tot in detail kunnen zien.
Donna kreunde ongeduldig. Ze likte zich de lippen, tot die wulps glansden.
Haar grote, puntige tieten trilden in het zachte maanlicht en ze kon blijkbaar niet stil blijven liggen. Pete merkte wel dat ze verdomd geil was!
"Oooooh!" mompelde Donna. "Waar blijven ze toch! Ik ben zo heet, als Curt nog lang wegblijft, zal ik me moeten vingeren. Ooooh!"
Pete zag het natte kutsap op haar stomende scheur glinsteren. Haar mooie, ronde kont draaide ongeduldig in het gras. De wetenschap, dat ze dadelijk Curt's lange, puntige pik in haar nauwe aars zou krijgen, deed haar spleet nog overvloediger schuimen. Pete zag dat haar poesjesmelk zelfs een plasje op de grond gevormd had, net onder haar romige kont.
Hij greep onwillekeurig naar zijn stijve pik. Natuurlijk was het totaal verkeerd dat hij zich ophitste over een vrouw die de zijne niet was, dat besefte hij, maar hij kon het niet laten. Natuurlijk was partnerruil verkeerd, dat besefte hij ook, maar toch wond het idee hem geweldig op. Misschien werd het tijd, dat hij wat meer over seks leerde. Hij rilde, bij het idee dat hij
Cathy ook in de reet kon naaien! Misschien zou hij hier leren hoe het moest.
Pete verstijfde, toen hij voetstappen hoorde naderen. Curt, Herb en Joan kwamen haastig naar de open plek achter de loods toe. Pete schudde verbijsterd het hoofd. Hij had wel over partnerruil en kontnaaien gelezen, maar hij had altijd gedacht dat het pure verzinsels waren. Nooit had hij kunnen denken dat het echt gebeurde, en nog veel minder dat hij het zelf zou zien!

De twee vrouwen begonnen zo luid met elkaar te praten dat niemand Pete kon horen, zelfs al had hij zo hard als zij kon geschreeuwd, Hij kroop nog wat dichterbij en greep zijn lange lul nog wat steviger vast. Het hete zaad brandde in zijn ballen. En toen begon hij bijna te spuiten, want hij had gezien wat Joan Trotter deed!
Joan was naar Donna toegekropen. Ze had de pot vaseline bij en nu duwde ze haar vingers erin en begon ze Curt's lange, harde pook in te vetten. Ze smeerde de zalf in een rijkelijke laag op zijn dikke staak, terwijl ze hem ondertussen met haar glibberige vingers masturbeerde. Pete voelde zijn ballen kloppen, toen hij dat zag.
"Hij moet lekker nat en glad zijn", giechelde Joan. "Dan zal je geen pijn voelen, Donna."
Ze giechelde weer en ze klonk nogal dronken. Ja, Joan Trotter had blijkbaar genoeg gehad. Ze merkte niet eens dat een van haar prachtige, zware tieten uit haar bloesje gleed.
Curt kneep plagend in die blanke joekel.
"Je tiet hangt eruit, schatje. Wat zouden onze nette beheerder en zijn vrouw wel zeggen, als ze dat zagen?"

Pete snakte woedend naar adem. 
Ze hadden het over hem en Cathy! Daar hadden ze het recht niet toe!"
"Oh, die kwezels kunnen verrekken", giechelde Joan. "Ik denk, dat zij wel mogelijkheden heeft, maar hij is een echte boerenlul! Het enige poesje dat die sukkel ooit genaaid heeft, is dat van zijn vrouw! Als ik mijn kut in zijn gezicht duwde, zou hij niet eens weten wat hij ermee doen moest."
Donna lachte opgewonden.
"Probeer het eens uit!" giechelde ze. "Ik kan het me al voorstellen! Hij zou waarschijnlijk lijkbleek worden en in zwijm vallen."
Ze schaterden het allemaal uit, allemaal, behalve Pete, die met een vuurrood aangelopen gezicht zat te luisteren. Hij zou Cathy vertellen, wat die mensen gezegd hadden! Ze zou wel weten hoe zij zich voor zo'n belediging moest wreken!
"Haast je wat, Curt!" kermde Donna. "Ben je mijn hete kont soms vergeten?"
Ze kronkelde geil in het gras.
"Kom, Curt, naai me in mijn holletje, alsjeblief!"
Donna beefde over heel haar lichaam. Ze moest koste wat kost een lul in haar achterpoortje krijgen, ze kon niet langer meer wachten! Ze ging op handen en knieën zitten en draaide ongeduldig met haar roomwitte billen.
"Mijn pik is klaar. Ben je nu niet blij, dat ik vaseline meegebracht heb, schatje? Maar nu komt jouw hete kont aan de beurt. Billetjes open, popje, dan kan ik je holletje insmeren!"
"Aaaaah!" hijgde ze.
Ze voelde zijn vingers over haar kwijlende scheur heen glijden en tussen haar billen verdwijnen. Hij begon haar nauwe, dicht geklemde reet gul met vaseline in te smeren.
"Oooooh!" kermde Donna, terwijl ze voorover zakte.

Curt's vette vinger had het ringetje van haar hete aars gevonden en drong er een paar centimeter in door.
"Ooooh, Curt!" jankte ze, terwijl ze haar kont tegen zijn zoekende vinger aan begon te duwen.
Heel haar lichaam rilde van opwinding.
"Voelt dat lekker aan, schatje?" vroeg hij, terwijl hij haar een stukje verder vulde.
Zijn dikke vinger draaide als een kurkentrekker in haar aars.
"Mmmmm!" kreunde Donna. Oh lekker! Mmmmmmmmm!"
"Wacht maar tot je mijn stijve daar krijgt!" beloofde Curt. "Daar zal je pas echt van genieten, poesje! Je zal het net zo lekker vinden als Joan. Vertel haar maar hoe heerlijk het is, Joan. Vertel haar hoe lekker je klaarkomt, als die lange pik van me in je kont naait!"
"Oh!" giechelde Joan. Hij heeft gelijk, Donna! Je zal schrikken, als je hem voelt. Met zo'n pik in je kont moet je gewoon klaarkomen, je kan niet anders!
Hij is zo heet en hij rekt je zo verrukkelijk open! Oh, je zal er verzot op zijn!"
"Ik kan nauwelijks wachten!" kreunde Donna.
Ze probeerde Curt's vinger nog dieper in haar hete strontholletje te verwerken.
"Ik voel wel dat je er dol op bent, popje!" hijgde Curt tevreden. "Je reet is zo heet, dat mijn vinger verbrandt!"
Hij en Herb begonnen te lachen.
"Donna is altijd heet", zei Herb trots. "Ik heb de geilste teef van allemaal getrouwd!"
Donna zuchtte wulps. Haar kut overstroomde van het brandende sap. Ze voelde de glibberige vloed over de binnenkant van haar dijen lopen en het gezwollen vlees van haar scheur tintelde zo erg, dat ze er niet kon afblijven. Ze stak een hand tussen haar benen in en voelde een klonter vaseline die Curt's vinger op haar spleet achtergelaten had. Ze begon de zalf jammerend over haar brandende scheur uit te wrijven.

De hitte van haar kruis had de vaseline doen smelten, zodat hij van haar vingers droop. Heel haar pruim was vet en nat en enorm heet. Haar vingers gleden heel snel over het lillende vlees heen en streelde vederlicht over haar kittelaar.
"Ooooh, mijn poesje staat in brand!" hijgde ze. "Ik kan niet meer wachten, Curt, doe het! Ram dat ding in mijn kont!"
"He, als ik je nu begin te naaien, kom ik te vlug klaar!" protesteerde Curt.
"Met al dat gedraai en gevinger heb je me bloedgeil gemaakt! Nog een seconde geduld, schatje, ik moet me even concentreren... zo... nu zal het wel lukken.
Ooooo! Ik voel je vingers, schatje! Speel je nog altijd met je poesje?
Godverdomme, schatje, jij bent zo sexy, dat je me veel te vlug zal doen spuiten!"
"Rustig, Curt!" riep Joan, terwijl ze een hand tussen zijn benen instak en hard in zijn lul kneep. Ik zal je helpen om hem erin te steken, maar alleen als je belooft dat je Donna lekker in de reet zal naaien!"

Curt zuchtte tevreden, toen hij Joan's vingers op zijn harde, kloppende pik voelde. En dan snakte hij naar adem, toen ze zijn vlees tegen Donna's nauwe, maagdelijke anus aanduwde.
"Hier is het, Curt!" hijgde Joan. "Hier is Donna's kleine roze aars, helemaal voor jou alleen. Vul haar!"
Donna voelde een rilling over haar ruggengraat heenlopen. Toen ze Curt's heel dikke eikel tegen haar stronthol aanvoelde, werd ze wat bang, maar ze krabbelde niet terug. Ze draaide wulps met de billen, terwijl ze vol spanning op de penetratie wachtte. En terwijl ze dat deed, richtte ze het hoofd op en keek ze recht naar de bosjes waar Pete zich verstopt had.
Hij bleef roerloos zitten. Eerst was hij bang dat Donna hem kon zien, maar haar ogen stonden wazig van passie. Hij staarde naar haar goddelijke uiers, die geil heen en weer zwaaiden. Het waren net twee meloenen, met reusachtige tepels. Zo groot waren ze, dat Curt beide handen nodig had om een ervan te omsluiten.

Pete voelde een sterke rilling door zijn stijve lul heen sidderen. Hij liet zijn vingers lichtjes over zijn schacht heen glijden, terwijl hij droomde dat hij het was, die Donna in haar nauwe gaatje mocht naaien. Hij had dolgraag met Curt geruild.
Pete trok zijn hand vlug van zijn pik, die bijna aan een spuitconcert toe was.
Hij deed krampachtig zijn best om zich te beheersen. Hij zou het zich nooit vergeven als hij nu al klaarkwam, nog voor de pret begonnen was!
Donna kreunde ongeduldig. Ze brandde van verlangen om Curt's stijve pook in haar stronthol te voelen. De wetenschap dat Joan en Herb toekeken, maakte het nog een stuk opwindender. Oh, ze was zo blij dat ze elkaar gevonden hadden.
Wat hadden Herb en zij zich verveeld, voor ze een ander echtpaar vonden om mee te spelen! Ze herinnerde zich nog hoe ze ontdekt had dat Joan en Curt ook swingers waren. Toen ze aan die dag terugdacht werd ze nog geiler dan ze al was.

Joan was die dag in het wassalon in de kelders van het gebouw, toen Donna ook met haar linnengoed binnenkwam. De vrouwen knikten naar elkaar en Donna begon haar machine te vullen. Terwijl ze het zeeppoeier in het bakje deed, voelde ze dat Joan haar bekeek, maar ze zei niets.
Donna ging op een stoel zitten terwijl de machine draaide. In het begin voelde ze zich wat schuchter, want ze wist niet waarom Joan haar zo intens bekeek.
Toen ze opkeek, ontmoette ze de blik van de andere vrouw.
"Jezus!" zei Joan hees. "Jij hebt de stevigste tieten die ik ooit gezien heb!
Verdomme, als Curt je zag zou hij je op staande voet verkrachten!"
Donna giechelde. Wat een vreemde toestand! Eerst dacht ze zelfs dat ze Joan verkeerd verstaan had, maar hoe kon je zoiets verkeerd verstaan? Haar verlegenheid was opeens verzwonden. Eigenlijk was ze gevleid, dat Joan haar tieten zo mooi vond!
"Mijn man vindt ze ook goed", antwoordde Donna blozend. "Ik zou eigenlijk een beha moeten dragen, maar met dit warme weer vind ik dat afschuwelijk.
Joan giechelde.
"Ik heb sinds mijn zestiende geen beha meer gedragen", vertelde ze. "Ik zei altijd tegen mijn moeder dat ze allemaal in de was waren, om er toch maar geen een aan te hoeven trekken!"
"Ik weet precies wat je bedoelt!" zei Donna vertrouwelijk. "Maar ja, eigenlijk zijn alle kleren een last. Zou jij het ook niet heerlijk vinden, als we allemaal in ons nakie rond konden lopen?"

Joan giechelde blozend.
"Weet je waar ik altijd van gedroomd heb?" fluisterde ze. "Ik zou zo graag eens het wassalon binnenkomen, de machine inschakelen en dan al mijn kleren uittrekken om ze te wassen! Kan jij je het gezicht van de mensen voorstellen, als ik dat echt zou doen?"
Donna krijste bijna van opwinding.
"Dat zou ik ook graag doen!" giechelde ze. "Jammer dat het niet kan."
"Waarom kan het niet?" vroeg ze toen. "We kunnen de deur op slot maken. Als iemand probeert binnen te komen, hebben we ruimschoots de tijd om ons aan te kleden voor de beheerder hier met zijn loper is."
"Oh, ja, laten we dat doen!" zei Donna lachend. "Ik heb altijd al zin gehad om iets geks te doen! Als ik Herb straks vertel wat er gebeurd is, zal hij me vijf keer achter elkaar naaien!"
"Haast je, haast je", hijgde Joan, terwijl ze de deur op slot deed en haar trui begon uit te trekken. "Ik kan nauwelijks wachten om die mooie tieten van je te zien."
Donna popelde ook van ongeduld. Ze giechelde opgewonden.
"God, jij hebt de prachtigste tieten die ik ooit gezien heb!" hijgde Joan, toen Donna haar bloes uittrok. Zijn ze echt of heb je er silicone in laten spuiten?"
"Oh, ze zijn echt", antwoordde Donna, terwijl ze haar slanke armen boven haar hoofd strekte. "Eigenlijk denk ik dat Herb alleen omwille van mijn borsten met me getrouwd is. We zijn samen naar school gegaan, en toen probeerde hij er al voortdurend in te knijpen."

Joan liet haar broek op de vloer vallen en wurmde zich uit haar piepkleine slipje. Donna snakte verrast naar adem. Ze staarde naar Joan's kut. Nog nooit had ze zoiets gezien! Joan's poesje was volledig haarloos. Waar het driehoekje kuthaar moest zitten, zag ze alleen zachte, naakte huid. De schaamlipjes waren dik en sponzig en zagen er heel mals uit.
"Mooi?" vroeg Joan, terwijl ze de dijen spreidde en de heupen vooruit stootte.
Ze zette haar handen uitdagend op de heupen en opende haar benen wat verder.
Donna slikte moeizaam.
:Ik... ik... het is prachtig!" fluisterde ze.
Ze kneep haar eigen dijen krampachtig samen, want de geilde tinteling in haar kut werd sterker en sterker. De aanblik van Joan's blote scheur deed haar eigen spleet kwijlen en kloppen van passie. Ze voelde de hete stroop al over haar lipjes druipen en ze moest zich verzetten tegen de neiging om een hand tussen haar benen in te steken. Haar hete kutje jeukte zo verschrikkelijk!
"Heb je nog nooit een geschoren poesje gezien, schatje?" giechelde Joan. "Vind je het niet mooi?"
"J... j... ja!" stamelde Donna. "Het is mooi! Heel erg mooi! Het is de eerste keer dat ik zoiets zie, daarom schrok ik een beetje, begrijp je?"
"Je zou het ook moeten doen, schatje. Het is een heerlijk gevoel. Je kut wordt helemaal glad en bloot, en de mannen zijn er gek op. Ze zouden alles doen om je kut te mogen likken en die blote lipjes te zuigen!"
"Oh, echt waar?" hijgde Donna.
Joan lachte hees.
"Vraag het maar an Curt, mijn man! Hij zal je wel vertellen hoe graag hij mijn poesje zuigt, sinds ik me scheer. Hij zegt dat het aanvoelt of je een klein meisje likt! De eerste keer dat hij mijn blote kut zag, spoot hij bijna in zijn broek."

Joan liet een hand over haar heup heen glijden, naar het roze, haarloze heuveltje tussen haar benen.
"Zie je?" vroeg ze hees. "Blijf maar even kijken... ik wed, dat je dan zelf 
zin krijgt om me te likken!"
Het was een weddenschap, die Donna liever niet aannam. Ze slikte pijnlijk en keek gefascineerd naar Joan's vingers op haar naakte pruim. Het maakte haar verschrikkelijk geil en ze voelde dat haar eigen poesje samentrok.
Joan's vingers streelden de gezwollen kutlipjes en lieten natte spoortjes achter op het naakte vlees. Ze trok de vleesplooitjes voorzichtig open, met een zacht, vochtig geluid. Een ogenblik bleef ze roerloos staan en bestudeerde ze de uitdrukking op Donna's blozende gezichtje.
Donna hield gespannen de adem in. Joan's poesje was het meest opwindende, het meest geile dat ze ooit gezien had. De tinteling in haar eigen doos veranderde in een laaiend vuur, toen Joan haar dijen nog verder opentrok. De schaamlipjes
kwamen open en lieten het natte, roze vlees van haar scheur zien.
"Ooooooh!" kreunde Donna.
Ze kon het niet laten, de aanblik van Joan die met haar mooie kutje speelde was bijna genoeg om haar te doen klaarkomen.
Joan's vingertop ging over de natte, glinsterende spleet heen en vond haar kloppende kittelaar. Geen haartje verborg haar rode klit en Donna zag hoe het knopje zwol en groeide, toen Joan het streelde. Joan kreunde hees. Haar ogen waren gesloten en haar vinger bleef over haar knopje heen glijden, sneller en sneller, met een vlotte geoefende beweging.

"Ooooh... Joan!" hijgde Donna. "Joan... niet doen!"
Maar Joan bleef met haar hete kittelaar spelen.
"Mmmmmm..." kreunde ze, terwijl ze de ogen opende om naar Donna te kijken.
"Zie je het?"
Ze zuchtte wulps en liet haar vinger weer over haar klit draaien.
Met de beste wil van de wereld kon Donna haar ogen niet van Joan's hete pruim losmaken. Ze zag hoe het hol verder en verder open kwam, hoe de lellen zwollen, hoe heel haar kruis schitterde van de dikke. hete sappen.
"Oh, Joan, stop! Stop alsjeblieft!" smeekte Donna.
Haar eigen spleet stond in vuur en vlam.
Ze wist niet hoeveel langer ze deze kwelling zou kunnen verdragen. Ze kon haar zelfbeheersing nu elk ogenblik verliezen... en dan zou ze naar Joan toespringen en haar hoofd tussen die lekkere dijen begraven.
"Wat scheelt eraan. schatje?" vroeg Joan. "Word je soms geil? Zou je niet graag een vinger in je hete poesje willen stoppen? Zou je niet graag doen wat ik nu doe? Zou je niet graag klaarkomen?"
"Ooooh!" jammerde Donna. "God... ik weet niet wat ik moet doen! Ik sta zo heet! Ooooohh!"
"Je zal nog heter worden, schatje", beloofde Joan, terwijl ze Donna naast zich op de vloer trok. "Ik zal je zo heet maken dat je alles doet wat ik wil! Je kut staat nu al heet he?

Ik voel het!"Donna snakte wanhopig naar adem en staarde als betoverd naar Joan's mooie spleet, die nu nog nauwelijks enkele centimeters van haar verwijderd was. Ze zag de scherpe punten van Joan's tieten, hoog op haar borst. Ze zag de vlakke,
stevige buik, de geile ronding van het kale poesje. Joan hield een hand onder haar druipende hol en ving een paar druppels kutkwijl op.
"Zie je hoe heet ik word, als jij nar me kijkt?" kreunde ze. Je hebt zulke mooie tetters, schatje. Ze doen mijn kut branden! Zie je hoe nat ik ben? Zie je mijn room?"
Joan's heupen draaiden van links naar rechts en haar poesje wreef over haar hand. Haar natte, zijdezachte heuveltje paste precies in haar handpalm. Ze stootte een hees gegrom van passie uit en begon haar hand over haar spleet heen te bewegen, terwijl ze over heel haar wulpse lijf rilde.
Donna wou Joan vragen op te houden, maar ze kon geen geluid meer uitbrengen.
En eigenlijk wou ze helemaal niet dat de vrouw ophield! Ze wou alleen dat ze die heerlijke dingen met haar druipende spleet deed!

"Oh, alsjeblieft!" kermde ze, zonder precies te weten wat ze van Joan wou.
Ze wist maar een ding, ze was zo geil, dat ze zou ontploffen als Joan haar niet snel hielp!
Joan kreunde zwoel en duwde twee vingers in haar naaihol. Haar duim tekende cirkeltjes op haar harde kittelaar en ze zuchtte luidruchtig. Haar tong likte suggestief over haar rode lippen heen.
"Begin je geil te worden, liefje?" vroeg ze hees.
"Ooooooooh!" kermde Donna.
Ze was zo heet, dat ze niet meer kon spreken. Ze kon alleen maar kijken naar Joan's super-sexy kut.
Zelfs de geluiden die Joan's vingers in haar spleet produceerden, werkten opwindend op haar in!
Joan drukte haar armen tegen de zijkant van haar tieten, zodat die deinend vooruit kwamen. Haar tepels leken ongelooflijk lang en dik en stijf. Ze klopten als rijpe kersen, smekend om gezoend en geplukt te worden.
Terwijl ze naar Joan's rijpe uiers staarde, voelde Donna heel haar lichaam schokken van begeerte. Ze wou die tepels zuigen! Ze wou ze in haar mond nemen en ze likken, ze wou eraan trekken, ze wou erin bijten. Ze wou zuigen en kauwen, tot Joan haar huilend smeekte om nooit meer op te houden. Ze wou de geile smaak van Joan's tietvlees proeven.
Donna's lippen kwamen open.
Haar hete tong maakte ze nat. Ze keek kreunend naar Joan's vette tepels en wist, dat ze iets moest doen, en vlug, voordat ze doodging van geiligheid!
"Wou je niet, dat je nu een lekkere, vette pik had?" vroeg Joan. "Zou je niet
graag een grote, stijve pook in je kut voelen?"
"Ooooh!" kermde Donna. "oooh, God, zeg zoiets niet!"

Joan legde haar handen op Donna's hoofd en draaide het, zodat het meisje recht naar haar blote kut keek. En toen begon ze kleine draaibewegingen met de heupen te maken.
"Wou je niet, dat mijn man hier nu was?" ging Joan verder. "Curt heeft een heel mooie, grote pik die hij heel graag in je poesje zou rammen. Zou je dat niet heel graag hebben, Donna? Een dikke pook in je hete spleet? Eerst zou ik je heel geil maken en dan zou Curt je doen klaarkomen! Dat zou je heerlijk vinden, h‚, schatje?"
"Oh, God!" hijgde Donna. "Oh, God, JAAAAA!"
"Stel je voor, dat ik Curt ben, schatje. Denk aan mijn grote, vette, stijve pik. Mijn lul weet hoe hij je gelukkig moet maken. Stel je voor hoe hij jeukt om je lekkere, natte scheur open te rekken!"
"Ooooooh!" huilde Donna. "Oh, Joan, doe iets! Alsjeblieft! Oh, ik ga dood als ik niet genaaid word! Doe me klaarkomen!"
"Ja, ik merk wel dat je aan een lul denkt", fluisterde Joan. "Oh, als jij nu je eigen gezicht eens kon zien! God! Als ik Curt's pik had, naaide ik 'm tot in je maag! Je zou gillen van genot, schatje! Je zou gek worden! Hij is zo groot en zo hard! Ik zou je helpen, liefje! Je zou klaarkomen, zoals je nog nooit klaargekomen bent!"
"Ohhhh... alsjeblieft! Stop! Oh, JEZUS!"
"Laat me voelen", zei Joan heet.

Ze stak een had uit en raakte Donna's lillende poesje bijna aan. Haar vingers dansten nog sneller over haar eigen druipende hol heen.
"Oh, wat een mooi kutje heb je, Donna! Helemaal roze, met die prachtige gouden haartjes! Oh, Curt zou zijn rechterhand geven om zijn grote lul in dat nauwe spleetje te ploffen!"
"Oh, God!" kermde Donna.
Ze kreunde, ze hijgde, ze voelde een machtige vloed van passie die haar laatste weerstand wegspoelde. De honing droop uit haar lekkende kut en sijpelde heet over haar zachte, rode poesje heen.
Joan stak langzaam een hand uit. Donna zag de vingers dichter en dichter komen. Ze wist, wat Joan's hand zou doen. Ze kon nauwelijks wachten. Ze haalde diep adem en haar hart bonsde wild in haar borst. Haar kut klopte en trok en kwijlde van hete begeerte.
Joan's vingers speelden lichtjes door Dona's vochtige schaamkrulletjes. Ze trokken cirkeltjes over haar harige, zachte heuveltje. Ze kropen omhoog over haar buik omlaag over haar dijen, ze plaagde haar, zonder haar hete, trillende poesje ooit echt te strelen.
Donna's heupen kwamen omhoog. Ze ademde snel, gejaagd. Ze bewoog krampachtig met het bekken, voortdurend proberend om Joan's vingers in haar hete, natte poesje te krijgen.
"Ja, schatje", fluisterde Joan. "Geef me die hete kut van je, schatje! Ik zal je doen genieten... ik zal je doen klaarkomen, schatje, laat die mooie spleet van je branden!"

Donna kreunde luid. Ze probeerde iets te zeggen, maar haar rode lippen konden geen woorden vormen. Ze voelde hoe haar roze schaamlipjes zwollen en tintelden. Ze kwamen op als delicate bloemblaadjes en onthulden het natte, glanzende vlees van haar vuurrode spleet.
Joan lachte tevreden. Met dromerige ogen keek ze naar Donna's mooie poesje.
Ze ging overeind zitten en liet haar lange haren over Donna's trillende dijen heen strelen. Haar adem raakte Donna's poesje als een warme liefkozing en het meisje zuchtte en hijgde, toen ze Joan's haren als kietelende vingertjes op de binnenkanten van haar zijden dijen voelde.
Joan's vingers kriebelden en plaagden. Ze bewogen erg snel, geen plekje vlees lieten ze ongemoeid.
"Ben je klaar, schatje?" fluisterde Joan. "Zal ik je kutje nu aanraken? Ik zal mijn vinger compleet in die lekkere scheur van je naaien. Ik zal je mooie knopje strelen, tot je snikt.
Ik weet precies hoe ik je moet doen klaarkomen, liefje. Je zal heel hard klaarkomen, alleen maar om mij een plezier te doen, schatje!"
"Oh!" zuchtte Donna hulpeloos.

Joan's tintelende vingers waren vol erotische toverkracht. De passie deed haar luid kermen. Ze hijgde opgezweept en heel haar lichaam trilde en schokte van begeerte. Joan's vingertoppen naderden Donna's klit en toen ze het kloppende, brandende knopje raakten, gilde Donna bijna van extase. Haar kutlipjes waren obsceen gezwollen en pafferig en ze kleefden van de room die nu in een onafgebroken stroom uit haar brandende spleet liep.
"Oooooooh, je houd ervan!" hijgde Joan. Je poesje is er gek op!"
"Aaaaah!" snikte Donna. Niet stoppen, Joan! Doe me klaarkomen! Doe me hard klaarkomen!"
Joan's vingers gleden door de satijnachtige, geoliede spleet tussen Donna's tintelende lipjes. Ze kneep drie vingers samen en naaide ze diep in het hete, zuigende hol. Haar hand begon aan een ritmische, pompende beweging, die Donna wild deed spartelen.
Het meisje rekte haar dijen maximaal open. Haar heupen schoten vooruit. Ze ramde haar kont omhoog om Joan's naaiende vingers dieper te krijgen, nog heerlijk verder in haar zuigende, hongerige neukgat.
"Aaaaaggghhhh!" huilde ze. "AAAAAAGGGHHHHHHH!!!"
Haar pruim zoog aan de vingers, trok zich eronder samen. Haar vulva trilde en schokte en lilde, net alsof die vingers heerlijker waren dan de heerlijkste pik die daar ooit op bezoek geweest was.
"Naai me, Joan!" jankte ze. "Naai me hard!"

Met een schok kwam Donna weer naar het heden terug. Ze voelde Joan's handen op haar kont, handen, die Curt's stijve pik naar haar aars toeleiden. En toen voelde ze Curt's zachte, vlezige eikel weer tegen haar dichtgeklemde sluitspier aan.
Ze snakte naar adem. Samen met begeerte voelde ze ook angst, angst, die ze niet kon verdringen. Ze draaide met haar kont, tot Curt's pik lekker tussen haar billen zat en haar zoete, maagdelijke anus raakte. De glibberige schacht voelde vreemd aan tegen het malse, warme vlees van haar reet.
Curt begon zachtjes te duwen. Ze voelde dat haar ingevette aars langzaam opengerekt werd, tot ze dacht, dat het niet verder kon.
"Het zal nooit lukken, Curt!" hijgde ze. "Je bent te groot! Het zal niet lukken!"
Curt grinnikte.
"Ontspan jij je maar, schatje", fluisterde hij, terwijl hij haar stevig bij haar middel vasthield. "De eerste keer dacht Joan ook, dat het nooit zou lukken, maar zodra mijn pik erin zat, wou ze hem niet meer kwijt!"
"Hij heeft gelijk, Donna", zei Joan hees. "Je zal er dol op zijn, dat zweer ik je! Je moet alleen maar ontspannen, Curt zorgt wel voor de rest!"
Donna rilde. Ze begreep niet hoe Curt er ooit in zou slagen zijn enorme lul in haar nauwe holletje te persen. Maar omdat zowel hij als Joan leken te denken dat het kon, probeerde ze zich maar te ontspannen en liet haar kont wat draaien.
"Jezus!" hijgde Curt. "Ik voel ze, Donna! Ik voel je reet! Ze is verdomd nauw, en nog veel heter! Ze trekt samen! Ze zoent mijn eikel, voel jij het niet, schatje? Voel je hoe je reet mijn lul kust?"

Donna snakte verrast naar adem. Ja, ze voelde het! Ze kon het niet tegenhouden, het leek alsof haar aars een eigen wil had. Ze voelde de druk van zijn eikel weer, daarna een rustige aangehouden kracht die haar anus beetje bij beetje opende. De eikel drong langzaam in haar door. Ja, het lukte, hij zat al een stukje in haar kont! Ze voelde het! Maar hij was nog maar aan de
eikel toe, hoe kon hij ooit de rest van die reusachtige pik naar binnen krijgen? Het was gewoon onmogelijk!
"Oo-oh! Stop! Nee! Stop, Curt, het is genoeg, je zal me pijn doen! Stop, alsjeblieft! Stop! Neeee! Ik wil niet meer... nee! Neeeeeee!"
Curt hield haar stevig in bedwang, zodat ze haar draaiende kont niet van zijn lul kon trekken.
"Je moet je ontspannen, schatje", zei hij sussend. "Ik zal het heel erg traag doen, je hoeft niet bang te zijn. Voel je hoe gemakkelijk het gaat? Lekker langzaam..."
Pete sloot zijn vuist krampachtig rond zijn lul. Hij zag dat Donna's gezicht vertrok van de pijn. Hij zag dat Curt rood aanliep, en dat de lul langzaam, heel langzaam dieper en dieper in Donna's nauwe, maagdelijke anus doordrong.

Curt boog zich voorover en trok Donna's trillende billen open, om haar makkelijker te kunnen vullen. Zelfs in het maanlicht kon Pete duidelijk zien hoe de pik klopte en schokte.
Donna kreunde en kronkelde met haar kont, in een vergeefse poging om Curt van zich af te gooien. Maar hij liet zich niet tegenhouden. Ze kon onmogelijk ontsnappen. Curt vulde haar lichaam traag maar onverbiddelijk met een reusachtige, harde pook... en ze was totaal weerloos.
"Oooh! Nee! Trek 'm eruit, Curt! Nee! Genoeg!"
Pete's ogen werden groot, toen hij zag hoe Donna's aars opengerekt werd. Hij dacht niet dat haar nauwe gaatje die grote lul ooit kon verwerken. En toch...
toch leek het te lukken, traag maar zeker!
Donna beet op haar onderlip. Curt hield haar zo stevig vast, dat ze haar ontsnappingspogingen maar opgaf. Het voelde aan alsof haar darmen opengescheurd werden, alsof haar hele lichaam in brand stond. Ze had tranen in de ogen en ze gromde van de pijn. Haar arme aarsje werd wreed verkracht en de pijn was gruwelijker dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Ze gilde bijna dat Curt moest ophouden... tot ze merkte dar de pijn opeens begon te verzwakken. Zijn lul voelde iets minder groot aan... haar aars werd soepeler, ze paste zich aan de grote indringer aan!
Donna's gezicht vertoonde een nieuwe uitdrukking. Haar poesje trok opgezweept samen en liet een nieuwe golf geil ontsnappen. Curt's lul begon heerlijk aan te voelen. Ze duwde haar billen gretig achteruit, zodat opeens heel de eikel in haar anus zat.
"Hij zit erin!" hijgde ze blij. "Oh, Curt, je eikel zit in mijn kont! Het zal lukken! Heel je lul zal erin kunnen!"
Joan giechelde opgewonden.
"Zie je het nu?" zei ze, terwijl ze Herb een por in de ribben verkocht. "Ik wist wel dat ze ervan zou houden! Zie je? Ze komt nu al bijna klaar! Een meisje moet wel klaarkomen, als ze een vette lul in haar kont krijgt!"
"H‚!" riep Curt. "Niet in mijn lul knijpen! Straks doe je me nog klaarkomen voor ik helemaal naar binnen ben! Nog niet doen, schatje, laat me je eerst helemaal vullen! God, wat een nauwe aars! Jezus, je staat in brand, schatje!"
Donna rilde en schokte van wilde passie. Haar anus zoog aan Curt's stijve lul, om hem zo vlug mogelijk dieper in haar darmen te trekken. Ze wou meer voelen, veel meer hard pikvlees.

Donna's poesje trok samen en telkens als er een stuiptrekking door haar kwijlende spleet heenging, kneep haar hete stronthol geil in Curt's persende lul. Ze voelde wel dat hij heel dicht bij het orgasme was, maar ze kon die onvrijwillige contracties echt niet stoppen. Zijn lul vulde haar darmen zo heerlijk! Ze was er dol op!
"Dieper, Curt!" siste ze. "Ram 'm helemaal in mijn gat! Je had gelijk, het is heerlijk! Het is nog heerlijker dan je gezegd had!"
"Hier komt hij, schatje", hijgde Curt. "Nu zal je hem helemaal krijgen!"
Hij beet op de tanden en verstevigde zijn greep op haar trillende billen. Toen boog hij zich voorover en ramde hij heel de dikke lengte van zijn neuker in haar glibberige aars, tot hij zijn dijen tegen haar ronde achterwerk aan stootte.
"Nu heb je hem, schatje!" riep hij. "Tot aan de ballen zit hij erin! En nu ga ik je naaien! Ik zal je met mijn harde, stijve neuker naaien, tot de stront eruit komt!"

En hij pompte in en uit, hij vulde haar nauwe gat met stoot na stoot schokkend vlees, zo brutaal, dat hij Donna bijna met het gezicht in het gras duwde.
Donna's lijf ziedde van rauwe begeerte. Haar ogen staarden blind naar de plaats waar Pete zich verborgen hield, maar zagen niets. Haar mooie, roze tongetje gleed uit haar mond en likte haar zinnelijke lippen. De kracht van Curt's wilde stoten deed haar wulpse tieten geil op en neer deinen.
"Oooooh, heerlijk, heerlijk!" jankte ze. "Oh, Curt, ik denk dat ik ga klaarkomen! Ik ga met je pik in mijn kont klaarkomen! Ooooh!"
Ondertussen zat haar hand tussen haar benen in en vingerde ze haar klitje zo snel als ze kon. Ze ramde haar vingers in haar scheur en draaide ze neukend heen en weer. Ze wou overal pik krijgen! Elke opening moest genaaid worden!
Het was een droom!
Ze kreunde onder hem. Ze schroefde haar kont heen en weer, om hem nog dieper in haar brandende ingewanden te verwerken. Ze moest zich wel totaal laten gaan, zo opgewonden was ze!
Pete voelde het zaad in zijn ballen opwellen. Hij kon zijn orgasme niet veel langer meer uitstellen, de show was gewoon te geil. Oh, wat had hij op dat ogenblik niet gegeven om zijn pik in Donna's trekkende reet te kunnen rammen!

Pete's hand rukte sneller en sneller aan zijn lul. Hij hoopte dat niemand hem hoorde, maar het was al veel te laat om nog te stoppen. Donna's gezicht vervaagde voor zijn ogen en een golf van duizeligheid overspoelde hem.
"Uuuuughhh! Uuuuuugghhh! Uuuuugghhhh!" gromde hij, terwijl hij het zaad uit zijn staak liet spuiten.
God, als aftrekken al zo heerlijk aanvoelde, kon hij niet meer wachten om met kontnaaien te beginnen! Hij stopte zijn pik  vlug in zijn broek en concentreerde zich weer op de twee neukende mensen. Hij had er geen vermoeden van dat hij zich had verraden!
Donna hijgde en kreunde, kermde en jankte.Ze had nooit kunnen denken dat het zo heerlijk zou zijn. Ze voelde zich compleet gevuld, opengerekt, vol met hard pikvlees. Ze voelde Curt's stijve pook diep in haar gat... en toen hoorde ze in de struiken voor zich een geluid dat ze kende, het geluid van een iemand die zich af zat te rukken!
Donna tuurde in de struiken en ontwaarde een donkere gestalte. Het was een man, en zijn hand bewoog razendsnel over zijn lul! Hij begon te grommen en toen hij klaarkwam, viel het maanlicht op zijn gezicht. Jezus! Het was Pete MacMahon, de beheerder!

Donna schreeuwde het bijna uit, maar precies op dat ogenblik werd het vuur in haar poesje zo intens dat ze al de rest vergat. Ze greep naar Curt's ballen en duwde een vinger in zijn hete, nauwe aars.
"God, ik ga klaarkomen, Curt!" hijgde ze. "Ik voel het! Je hete zaad! Het spuit in mijn reet! AAAAAGGGHHHH!!!"
Donna krijste van genot. Haar poesje trilde, trok samen, leek zich binnenstebuiten te keren! Haar gat kneep als een fluwelen vuist in Curt's stotende pik en molk het zaad tot de laatste druppel uit zijn ballen.
Ze kronkelde, spartelde, danste op zijn lul en ze voelde zich een herboren vrouw die nooit meer zonder het genot van kontneuken kon leven.

En terwijl Donna lag te snikken van zalig genot, sloop Pete MacMahon stilletjes dor de struiken, op weg naar huis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen