Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tineke neemt afscheid van haar moeder met een hartelijk 'tot morgen' en loopt de lange gangen door naar de uitgang van het streekziekenhuis. Gelukkig is mams weer een stuk opgeknapt en mag misschien volgende week naar huis. Nu gauw weer naar huis want ze heeft nog een hoop huiswerk en de vaat staat er ook nog.
Vader naar nachtdienst en haar broer onder de wapenen, zal vervelend stil zijn in huis vanavond. Ze fietst achterom naar het schuurtje en vindt tot haar verbazing haar beste vriendin Lydia op het stenen muurtje bij de keuken zitten.

"Hoi, wat een verrassing... moet jij niet blokken voor je tentamen?"
Lydia geeft geen antwoord en zit stilletjes te huilen. Ze drukt de knieën stijf tegen elkaar en drukt de handen in het kruis. Tineke bekijkt haar vriendinnetje eens en stelt vast, dat ze beslist geen geile bui heeft, anders was ze haar al lang om de hals gevlogen. Hoe vaak hebben ze samen al niet op bed liggen donderstenen... eergisteren nog, ze waren allebei zo heet als een ui en hadden uitputtend liggen vingeren en likken en ze was te laat in het ziekenhuis geweest.
"He... wat heb jij nou! Kom binnen, stuk."
Als ze geil zijn zeggen ze altijd tegen elkaar, maar Lydia reageert niet op de gebruikelijke manier en loopt haar snikkend achterna. Tineke slaat haar arm om de schokkende schouder en troont Lydia me naar de intimiteit van haar eigen kamer.

"Zo, en nou hou je eerst eens op met dat gesnotter en vertelt me wat er aan de hand is."
Lydia snuit omstandig haar glimmende mopsneusje en snikt nog wat na.
"Verdomme, die rotjongens... ze... ze... boehhh..."
Ze valt languit op Tineke's bed en schreeuwt haar verdriet uit. De gebalde vuisten slaan op het kussen en de benen schoppen wild in het niets. Tineke komt naast haar zitten en streelt de dikke haarmassa waar ze altijd zo gek op is en ook een beetje jaloers. Had zij maar zulk haar in plaats van die rare plekken, die niet te borstelen zijn. Ondanks haar zestien jaar is ze erg bijdehand en weet, dat je iemand altijd even moet laten uithuilen alvorens verdere vragen te stellen.

Als het huilen mindert en Lydia nog wat nasnikt zegt ze zacht: "Nou, wat is er met die rotjongens."
"Ze... ze... ze hebben me verkracht... godverdomme... gewoon verkracht!"
"Wie?"
"Frankie... en Bennie... en Matthijs."
"Waar? Wanneer?"
"In de bosjes op de Plaat... Vanmiddag... lieten me om half zes pas gaan..."
"Op de Plaat? Hadden jullie gezwommen?"
"Ja, ik was het eerst niet van plan... maar toen we uit school kwamen vroeg Bennie of ik meeging... ik dacht dat hij alleen was en zei ja. Nou... toen we daar kwamen waren Frankie en Matthijs d'r ook... die lagen al in het water."
"En toen?"
"Ik had m'n bikini nog niet aan en wou achter de struiken om me te verkleden ... toen begonnen ze me uit te dagen... dat ik niet naakt durfde... zij waren naakt, riepen ze... en om het te bewijzen kwam Matthijs d'r uit."
"En was 'ie...?"
"Ja... en toen begon Bennie zich uit te kleden en deed geen zwembroek aan..
hij stond daar met zijn piemel bloot te zwaaien en..."
"Heeft 'ie een grote?"
Tineke is ondanks het trieste van de zaak erg opgewonden geraakt. Ze heeft pas een klein avontuurtje met een jongen achter de rug en dat viel allemaal een beetje tegen. Heiko was natuurlijk een hartstikke geinig joch, maar van meisjes weet hij niet veel en hij had haar op een onbeholpen manier van haar jeuk trachten af te helpen door maar ruwweg 'n beetje te vingeren.

Zijn pikkie was wel flink stijf geweest en ze had hem afgetrokken, maar het was een onmogelijk klein dingetje en gaf het na twee keer spuiten al op.
"Eh... ja, Bennie en Matthijs wel, Frankie niet zo erg."
"En toen... deed jij het?"
"Ja, wat moest ik anders.. ik wou me niet laten kennen... trok gauw alles uit en sprong d'r in. Ze waren niet lastig en wilden me niet grijpen. Alleen Bennie pakte me af en toe bij mijn tietjes, maar dat vond ik niet zo erg...
je weet dat ik al een tijdje met hem wil lopen."
"Waren er geen andere mensen?"
"Een heel stuk verderop... die griet van Boterman... weet je wel... met d'r zoveelste vrijer."
"Geile griet... laat zich door iedereen neuken... ja, die ken ik... ze is al een jaar of twintig en ze pakt altijd getrouwde kerels... sloerie..."
"Het water was niet zo erg warm en ik wou d'r uit, maar ze trokken me steeds weer terug. We bleven stoeien en dan vergeet je op het laatst dat het water koud is... ik elke keer naar de kant en de knullen elke keer weer hupsakee...
ik d'r weer in. Toen... ik weet niet hoe het kwam, lag ik met Matthijs in de clinch en pakte 'm per ongeluk bij zijn pik... die was helemaal stijf... ik dacht dat als het water koud was..."
"Ja...blijven het meestal garnaaltjes..."
Tussen het snikken door moet Lydia nu toch even lachen en zegt: "Niks garnaaltjes... heipaal... hij keek me brutaal aan en pakte me vol in mijn kut ... ik spartelde tegen en ik had natuurlijk niet moeten lachen... maar ik kon er niets aan doen... dat ik moest lachen... godver... hij stopte zijn vinger d'r in en wou niet loslaten... hij deed het nogal lekker want ik kwam bijna klaar... nou, toen was het hek van de dam... Eindelijk had ik me losgeworsteld en toen greep Frankie me. De andere twee hielden me vast en... godverdomme..."

"Kwam je klaar?"
"Wat zou jij doen met twee vingers in je kut en overal handen op je lijf...
Bennie begon op mijn tietjes te zuigen en Matthijs stopte een vinger in mijn reet... ik had jopu wel eens willen zien... kwam je klaar vraagt die trut..."
Lydia begon weer te simpen en Tineke heeft spijt van haar stomme vraag. Ze houdt het schokkende lichaam in haar armen en streelt de zachte haarweelde.
"En toen, Lied?" vraagt ze fluisterend.
"Ze trokken me half op de kant met mijn poten nog in het water en wrongen zich ertussen."
"Alle drie tegelijk?"
"Nee, trut, natuurlijk niet... Eerst Matthijs... hij stootte 'm er in een keer helemaal in... het was natuurlijk wel lekker, maar ik schaamde me rot en sloeg en beet naar die gasten. Bennie en Frankie hielden me van achteren vast en ik kon geen kant uit. Toen begon Bennie weer op m'n tieten te sabbelen en ik werd zo geil als de pest. Ik riep natuurlijk, dat 'ie eruit moest, maar die gozer ramde maar door. Hij beet me in mijn schouder... moet je zien...helemaal blauw... toen spoot 'ie me helemaal vol en liet me los.

Ik ging tekeer als een stier en schold ze verrot."
"Was jij al weer klaargekomen?"
"Nee... 't zat er vlak voor toen 'ie eruit ging... Ik wou als de sodemieter op de kant klimmen... maar gleed uit en toen zat ik half op mijn knieen... en toen... vuile smeerlappen... toen ging Bennie er van achteren in... hij ramde me zowat kapot en die twee andere vuilakken duwden m'n kop naar beneden... en dwongen me... Frankie... in mijn mond..."
"Godver... kwam 'ie klaar in je...?"
"Ja... het was zoveel... ik liet 't uit m'n bek lopen en Bennie en Matthijs smeerden het over mijn tieten... Ik zat vol..."
"Jezus... lekker... Ik wou dat ik erbij geweest was..."
"Nou... jij liever dan ik... Bennie bleef maar door rammen en toen kwam ik klaar... toen had je die kolerelijers moeten horen... zie je wel, dat je het lekker vindt, riepen ze en meer van die onzin..."
"En toen?"
"Bennie kwam klaar en spoot 't over mijn reet... Ik voelde het over mijn rug schieten en terug glibberen... 't was zo'n eng gevoel... ze wreven het over mijn ug en in mijn haren... 't kleeft nog, verdomme. Toen dacht ik, dat 't over was en wou me aankleden.

Maar ze gingen op mijn kleren zitten en zeiden, dat ze straks nog een keertje wilden. Toen ging Bennie staan en riep: kijk 
eens, jongens, Boterman is botergeil... ze lag open en bloot in het gras en ik kon die knul in en uit zien gaan. Ik werd er gewoon weer heet van of ik wou of niet en daar maakten die schoften natuurlijk gebruik van.
Bennie ging op zijn rug liggen en die twee anderen duwden me bovenop z'n stijve. Ik moest het zelf doen, zeiden ze en ze grepen me bij mijn haren en hesen me op en neer tot ik 't zelf deed... 't duurde zo verrot lang voor 'ie klaar kwam... hij was geweest en ik werd moe... eindelijk was 'ie zover en ik kon niet meer.
Maar die andere galbakken wilden natuurlijk ook nog een poosje en ik werd op mijn rug gesmeten, waarna Matthijs erop kroop.

Hij was nogal ruw en hij deed me pijn. Ik begon te janken en toen deed 'ie een beetje rustiger. Ik was toen al lang te moe om zelf nog een keer klaar te komen want bij Bennie was ik drie keer gekomen."
"Toe maar... rotjongens..."
"Ja... etterballen... nou, hij wou me nog 'n keer zien klaarkomen... vond 'ie zo'n machtig gezicht, zei 'ie... en toen ging Frankie mijn klitje liggen vingeren terwijl Matthijs maar doorragde... toen kwam ik natuurlijk nog een keer klaar en ze lagen te juichen alsof ik net een wereldrecord verbeterd had. Toen wou Frankie ook nog een keertje en ik moest weer op mijn knieen. Hij was gelukkig gauw klaar en ik dacht dat het nu wel afgelopen was.
Kan je net denken, de etters hielden me tussen hun in achter de bosjes en bleven maar aan mijn kut liggen etteren om me geil te houden... Bennie had 'n handdoek met franje eraan en die streek 'ie over mijn klitje... ik gilde het uit...

't was zo'n fijn gevoel... ze maakte knap misbruik van de situatie en wisten precies hoe ze me op moesten hitsen. Toen gingen ze loten wie me moest likken en Frankie won de pot. Nou, toen werd ik natuurlijk helemaal gek en lag daar in mijn blote kut te spartelen, dat 't niet mooi meer was. Terwijl Frankie me lag te beffen kreeg ik de twee anderen tegelijk in m'n bek en..."
"Godsamme... twee tegelijk..."
Tineke heeft haar spijkerbroek losgeknoopt en stopt haar hand er van boven in.
"En toen?"
"Frankie bleef likken tot ik 'm smeekte op te houden en neukte me toen weer terwijl die twee geilbuilen maar in mijn bek bleven jensen. Ik moest het godverdorie inslikken... ze knepen mijn neus dicht, dus ik moest wel... Toen flikkerden ze me in het water en riepen, dat ik 'n vuile stinkslet was, die nodig goed gewassen moest worden.

Ik zat onder en het stonk gewoon. Toen mocht ik weg en ze hadden de brutaliteit om mee te fietsen en deden net of er niets aan de hand was.
"Wat een rotjongens... ben je bij de politie geweest?"
"Bij de politie? Waarom?"
"Nou, om aangifte te doen, trut!" 
"Aangifte doen? Gek, dat kan ik toch niet doen!"
"Waarom niet?"
"Omdat ze beloofd hebben om morgenmiddag terug tekomen... Ik wou jou vragen of je zin had om mee te gaan....!"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen