Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nu, op mijn vijfentwintigste levensjaar, begin ik stilaan zelf te geloven dat ik een speciaal geval ben. Dat komt doordat zoveel grieten me dat al gezegd hebben.
Het zal dus wel waar zijn?
Als vrijgezel en gezond van lijf en leden, ga ik regelnatig op de versiertoer.
Over mijn succes bij het mooie geslacht heb ik niet te klagen. Er zullen wel binken zijn, die het beter doen dan ik. Maar ik ben er zeker van, dat niet weinigen het er veel slechter vanaf brengen als ik. In ieder geval krijg ik vaak genoeg wat onder de tand. En dat 'onder de tand' is bijna letterlijk op te vatten.
Want ik ben namelijk een 'clitorisbijter'.
Maar daarover  later. 

Het eigenaardige aan mij is, dat ik behoorlijk makkelijk een intieme relatie met een grietje kan aanknopen, maar dat die slechts uiterst zelden lang blijft duren. Om het precies te zeggen: tot ik haar teveel pijn heb gedaan!
Er zijn er geweest, die me hardhandig aan de deur zetten. Anderen scholden me uit voor rotmieter, perverseling, sadist en meer dan dat moois.
Allemaal omdat ik hen een beetje pijn had gedaan.
En wat had ik dan gedaan, om zo'n hevige reactie te ontketenen?
Ik had gewoon aan hun kutje gelikt, gezogen en ook wel een beetje geknabbeld.
Misschien doe ik dit laatste soms wel eens een beetje al te geestdriftig? In he begin protesteren ze nooit. Want dat ze het maar toegeven: bijna alle vrouwen houden ervan 'geminet' te worden.
Er zijn er zelfs, die erom vragen.

En als je het niet wilt doen, dan krijg je geen tweede kans meer. Het ongeluk is echter dat, eens dat ik goed en wel bezig ben, ik me niet meer kan inhouden. En ja, dan kan dat wel eens uit de hand lopen...
Ik vind een grietje dat met haar benen wijd openligt zodanig opwindend, dat ik haar verhinder ze te sluiten door haar stevig in een soort 'houdgreep' te nemen. Dan kan ik met volle mond genieten van wat er tussen haar dijen leeft en voel ik haar opwippen van genot. Van 's morgens tot 's avonds zou ik aan kutjes kunnen lurken. Zo tuk ben ik daar op. Maar het eindigt er altijd mee, dat ik te wild word en te hard bijt of zo.
Met de meeste meisjes krijg ik dan ook geen kans meer, om te herbeginnen. Want na de eerste keer lopen ze in een bochtje om me heen.
Het is altijd hetzelfde met mij en het loopt steeds op een gelijkaardige manier af. Nochtans ben ik bezield met de beste bedoelingen. Ik neuk immers niet zomaar enkel en alleen voor het plezier van mijn lul in een kut te stoppen, net als de boeren. Nee, ik ga te werk op een verfijnde manier: ik kijk graag naar een poesje en ruik er ook graag aan, vooraleer ik met het eigenlijke neuken begin.
Uiteraard wil ik er ook aan proeven, vooraleer ik het vul met mijn lul en daarna met mijn zaad.

Dat vind ik allemaal heel belangrijk. Want daar word ik pas echt heet van!
De laatste keer ging het ook weer zo prachtig. Dat is niet eens een weekje geleden. Ze was een echt geile griet en ik zoog aan haar klit als een gek. Ik hoorde haar luidop kreunen en ze rilde van kop tot teen, terwijl ik aan haar kut lag te vreten. Daarbij hield ik haar stevig vast.
Met haar knieën boven mijn hoofd en mijn neus in haar spleet, terwijl mijn tong heen en weer dweilde tussen haar schaamlippen.
Ik knabbelde aan haar knobbeltje en dat scheen ze echt heerlijk te vinden.

Het beste bewijs daarvan was, dat ze geluiden in allerlei toonaarden produceerde. Dat was ongetwijfeld van genot. Wat een lekkere kut had dat wijf!
Allengs met meer overtuiging plantte ik mijn tanden in haar maximaal gezwollen kittelaar, toen begon ze te gillen en probeerde ze me van haar weg te duwen.
Maar dat liet ik haar natuurlijk niet toe. Integendeel: hoe harder ze dat probeerde, hoe opwindender ik dat vond. Ik bleef haar stevig in bedwang houden en hield haar aanhangseltje tussen mijn tanden. En toen, toen moet ik toch een beetje te hard gebeten hebben. Want plots slaakte ze een heel scherpe gil en begon dan nog hartverscheurender te wenen ook. Eigenaardig genoeg werd ik daar nog veel hitsiger van. In die mate, dat ik haar besprong als een wildeman en met enkele pikstoten klaarkwam.

Ik had er geen spijt van, want het was geweldig geil geweest. Feitelijk begrijp ik zelf niet goed, hoe het kwam dat ik zo heet als een ui was geweest.
Zo woest was ik tekeer gegaan, dat het meisje bloedde aan haar klitje. Maar toch had ik me niet kunnen inhouden. Het feit dat ze gewond was, had me in alle staten gebracht.
Daarmee was het dan ook voorgoed afgelopen met dat bepaalde meisje. De volgende keren dat ik haar nog eens ontmoette, keek ze vlug een andere kant op en maakte ze zich uit de voeten.

Slechts een keer heb ik een griet ontmoet, die er zelf om vroeg van pijn gedaan te worden. Die wou geknepen, gekrabd, gebeten en zelfs geslagen worden.
Ze beweerde stellig, dat ze veel beter klaarkwam met een man die zo'n beetje voor beul speelde. Met haar heb ik een reuze tijd beleefd. Maar ze was veel ouder dan ik en ik zag er tegenop, om met haar onder de mensen te komen. 
Sommigen dachten dat we moeder en zoon waren.
Als er soms onder jullie lezeressen vrouwen zijn, die ervan houden in hun klitje te worden gebeten, dan sta ik voor hen paraat.
Maar daarna neuk ik ook als de beste.
Ik beschik over een flinke knoert, waarmee ik een poesje heel goed kan vullen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen