Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vrouw heeft altijd schitterende ideeen wanneer ze zin heeft om te vrijen.
Plezier maken in bed is een van haar basisregels en ik heb mij dus nog geen minuut met haar verveeld. Een van haar geliefkoosde spelletjes leidt dikwijls tot de gekste (en te gekke) toestanden: zij huurt geregeld pornofilms die wij dan samen bekijken. De band wordt willekeurig stopgezet en de bedoeling is dan dat wij het tafereel in kwestie naspelen. Soms moeten we dan plotseling naar vrienden en vriendinnen bellen om al gauw kleine orgieen te organiseren.
Wij amuseren ons altijd fantastisch met dat spel.
De laatste keer maakte ze het helemaal te bont. De band werd stopgezet en we zagen een scene van fist-fucking. Ik zag meteen dat ze er niet echt warm voor liep, maar een spel is een spel, nietwaar? Voor de televisie zijn we er dan maar meteen aan begonnen. Zij vleide zich neer in de zetel, waarbij ze haar benen op de armleuningen plaatste. Wat een prachtig gezicht!
Eerst likte ik haar kutje om haar op te winden. Al gauw vermengde mijn speeksel zich met haar sappen. Zonder enige overgang had ik toen mijn vingers in haar spleetje gewurmd.

Ze stribbelde tegen, maar daar heb ik me geen barst van aangetrokken. Ik wilde haar met mijn vuist neuken en dat is me ook gelukt.
God, wat voelde ik me goed toen mijn hele hand in haar poesje verdween! Mijn pik was zo stijf als een stok, ik kwam schokkend klaar zonder dat mijn vrouw mij ook maar had aangeraakt! Zij daarentegen leek er in het begin maar bitter weinig plezier aan te beleven, ze jankte zelfs als een klein kind.
Op en gegeven moment besloot ik dan maar mijn hand terug te trekken, toen ze plotseling begon te reageren. Door de bewegingen van mijn vingers in haar kut, kreeg ze meteen een orgasme.
Daarna werd ze bijna gek. Compleet hysterisch, ging ze rechtop zitten en trok ze mijn hand nog dieper in haar alsof ze al tientallen keren met de vuist geneukt was! Ze streelde tegelijkertijd haar tieten en haar clitoris, terwijl haar sappen over mijn armen stroomden. Ze zag eruit als de eerste , de beste sloerie!
Sedertdien doen we geregeld aan vuistneuken.
We worden er allebei iedere keer ontzettend geil van, om van de hevige orgasmes maar niet te spreken!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen