Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ze hadden afgesproken dat ze er tegen theetijd zouden zijn. Inderdaad arriveerden ze bij het huis van Ella tegen drie uur. Ella bleek een mooi groot landhuis te bewonen.
"Die zit goed in de slappe was", opperde Joep. De anderen knikten. Ze waren onder de indruk van het enorme huis. Even later belden ze aan. Een knap dienstmeisje liet hen binnen. Ze scheen hen verwacht te hebben. Ze zei tenminste: "Mevrouw zei dat u zich eerst maar even moest opfrissen. Daarna kunt u haar en de kinderen in de tuin vinden. Daar wordt namelijk de thee gebruikt. Mag ik me intussen even voorstellen? Mijn naam is Klaartje." "Je ziet er ook klaar uit", schertste Arie. "Waar kunnen we onze spullen laten?"
"De tuinman zal de auto wel in de garage rijden. De jassen kunt u zolang boven kwijt in een logeerkamer. De badkamers zijn daar ook. Ik zal u wel even voorgaan." Ze volgden het kittige meisje met haar mooie slanke figuurtje. De jongens konden de ogen niet afhouden van haar mooie benen. En ook niet van de billen die heen en weer wiegden onder het korte, zwarte jurkje. "Ze heeft lekkere tietjes ook, zo te zien", fluisterde Arie. "Zou ze goed zijn, denk je?"

 

"Als ze bij Ella in dienst is moet ze wel goed zijn", meende Max beslist. Later zou blijken dat hij zich niet vergist had. Boven kregen ze een slaapkamer aangewezen. Daar konden ze hun jassen en onnodige dingen deponeren. Klaartje wees hen de aangrenzende badkamer. "De meisjes kunnen natuurlijk een andere kamer krijgen als ze zich willen opknappen. Maar mevrouw zei dat het wel goed zou zijn, omdat u gewend was aan elkaar", zei het meisje. Ze lachte vriendelijk. De blik in haar donkere ogen was veelbelovend. Het was duidelijk dat Ella haar al het een en ander over hen had verteld.
"Ja hoor, Klaartje", zei Carla. "We blijven wel bij elkaar. We hebben geen geheimen voor elkaar." "Dat had ik al begrepen. Ik ben al drie jaar hier, ik weet dus wel het een en ander." Na deze woorden wees ze op een kastje. Daarop lagen een aantal badhanddoeken. Pal ernaast lag een stapeltje zwempakken. "Omdat het zo warm is heeft mevrouw gemeend dat u het misschien prettig zou vinden om in badkleding in de tuin te zitten. Dat is veel luchtiger. Voor de dames zijn er bikini's en voor de heren zwembroekjes." Ze lachte opnieuw stralend. Haar tanden waren hagelwit. "Ik hoop dat de maten kloppen. Maar als er iets verander moet worden kan ik dat wel even doen, hoor."
Dat was een goed begin! Het idee werd dan ook toegejuicht. "Ella weet wel waar we van houden", zei Tina. "Als die bikini's nu maar niet te klein zijn." "Ella weet wel ongeveer welke maten we hebben", lachte Mia. "Dat zit vast wel goed."
"Laten we ons eerst even lekker wassen", stelde Carla voor. De meisjes verdwenen in de badkamer. Samen met Klaartje. De jongens gingen zich alvast ontkleden. Ze hoorden veel gegiechel vanuit de badkamer. "Ze schijnen het goed met Klaartje te kunnen vinden", merkte Joep op. De anderen knikten. "Als wij het nu ook maar goed met haar kunnen vinden", vroeg Arie zich af. "Dat lijkt me wel in orde", vond Max. "Een lekker diertje is het anders, niet?"
De anderen konden niet antwoorden. Op dat moment kwam Klaartje weer binnen. Ze keek naar hun zongebruinde lichamen. De jongens hadden hun zwembroekjes al aan. "Passen ze?" vroeg ze met een geil lachje. "Gaat wel", grinnikte Arie. "Maar die van mij is een beetje nauw om het middel en in het kruis." "Misschien is dat wel te verhelpen", zei Klaartje. "Laat me maar eens kijken." Glimlachend liep ze op Arie toe. Ze stak haar vingers tussen de band. Zonder blikken of blozen. "Ja, dat is wel een beetje nauw... En in het kruis ook." Ze bukte zich en inspekteerde tussen zijn gespierde benen. De jongens stonden naar haar te kijken. Knipogend keken ze elkaar aan. Ze wisten meteen dat het goed zat met Klaartje. Ze had haar hand tussen Arie's benen gelegd. Kalmweg voelde ze aan zijn kruis. Ook voelde ze en passent wat er in zat. Daarna stond ze op. "Het broekje is niet te nauw", zei ze kirrend. "De inhoud is te groot. Ik heb nog wel een ander broekje, denk ik." Ze keek in het kastje. Inderdaad bracht ze een groter zwembroekje tevoorschijn. Ze hield het voor Arie's buik aan. Ze lachte daarbij vrijmoedig. "Ja, deze is beter. Trek dit maar aan." Arie aarzelde niet. Hij knipoogde naar zijn vrienden. Toen trok hij het zwembroekje uit. In zijn blote reet stond hij voor haar. Klaartje verblikte of verbloosde niet.
Ze lachte maar wat. Toen zei ze: "Net wat ik al zei, daar zat veel te veel in!" Arie trok het andere zwembroekje aan. Nu was de zaak in orde. "Zal ik nog even voelen of er nu wel ruimte is voor alles?" bood Klaartje aan. Voordat Arie antwoorden kon had ze zijn zaakje al te pakken. Ze kneep er flink in. "Prima, nietwaar?" "Wat, het broekje of wat ik heb?" grinnikte Arie. "Allebei! En de andere twee?" Ze keerde zich meteen om. Met beide handen greep ze ook hun geslachtsdelen even beet.
"Mevrouw zei al dat jullie veel te bieden hadden", lachte ze. Joep en Max vonden het prima dat ze hun lullen even voelde. Hun pikken vlogen overeind. De zwembroekjes vertoonden grote bulten. "Ze zei ook dat ik straks wel zou kunnen genieten van al dat moois", ging Klaartje verder. "De meisjes hebben trouwens ook heel wat. Lekkere melkfabrieken en natte sleuven." "En hoe zit het met jou?" vroeg Max brutaalweg. "Jij loopt maar rond in je jurk. Jij moest ook een bikini dragen. Dan konden we ook iets zien..."
"Dat komt nog wel", kirde Klaartje. "Je mag trouwens heus wel voelen wat ik heb, hoor. Maar niet te lang, want ik heb nog een en ander te doen." Dat was niet aan dovemansoren gezegd! Drie paar handen strekten zich uit. Ze maakten zich meester van ht moois van het gewillige meisje. Opgetogen knepen ze in haar busten. Ze bleek prima borsten te hebben. Ook voelden ze aan haar billen. En tussen de benen. Klaartje had een mooi kontje. Haar dijen waren slank. De pruim ertussenin was heerlijk sappig. De billen waren heerlijk glad.
"Lekker hoor", lachte Joep. "Je hebt een flinke spaarpot. En fijne memmen. Geil ben je trouwens ook. Gelukkig maar..." "Je hele figuur mag er zijn", voegde Max eraan toe. "O, hebben jullie ook al gevoeld?" vroegen de meisjes opeens. Ze kwamen net uit de badkamer. "Lekker is ze, niet?" merkte Carla op. "En ze is al even gek op vrijen als wij", lachte Mia. "En op nog wel meer ook", kirde Klaartje. "Gaan jullie nu mee? Mevrouw zal anders ongeduldig worden." Lachend en druk pratend volgden ze Klaartje naar beneden. Ze liepen de tuin in. Ze kwamen bij een grote glazen serre. Die was achter tegen het huis aangebouwd. De serre was van speciaal glas gemaakt. Van buitenaf kon je niet naar binnen kijken. Andersom wel...
"Hier is ons paradijs", lachte Klaartje. "Hier doen we wat we willen..." Ze opende de glazen deur. Direkt kwamen Linda en Meta op hen afstormen. Ella lag op een stretcher uitgestrekt. Zij hief de hand op bij wijze van groet. Het weerzien was hartelijk. Kussen werden uitgewisseld. Ella kneep meteen in hun charmes. Dus deden ze het ook bij haar en de kinderen. Ze voelden zich meteen thuis bij haar. "Fijn dat jullie er zijn", zei Ella. "Nu kunnen we weer eens echt pret hebben met ons allen. Je hebt natuurlijk al kennis gemaakt met Klaartje, neem ik aan. Ze is niet zo maar een dienstmeisje. Nee, ze is ook een goede vriendin van me die aan alles meedoet. Maar dat zullen jullie al wel gemerkt hebben. En dan hebben we ook nog onze kleine Eefje. Waar is ze, Klaartje?" "Ze is even naar binnen", antwoordde Linda. "Eefje is een zusje van Klaartje. Ze brengt haar vakantie bij ons door. Een paar weekjes voor de gezelligheid. Ze vindt het heerlijk hier. Ha, daar komt ze al!"
Een heel jong, blond meisje trad binnen. Ze lachte met haar hele gezichtje. Het was een knap, pittig ding. Ze leek veel op Klaartje. Verlegen was ze helemaal niet. "Eefje, dit zijn vrienden van ons, die je absoluut moet leren kennen. Ga ze eens hartelijk begroeten!" "Op onze manier?" vroeg het parmantig ding. "Uiteraard. Dat hebben ze het liefst!" Het meisje, ze was ongeveer twaalf lentes, trad op hen toe. Ze schudde hen de hand. Daarna kuste ze zowel de jongens als de meisjes. Daarbij kneep ze zonder aarzelen in de borsten van de meisjes. En meteen daarop in de lullen van de jongens!
Ze gierden het allemaal uit. Op hun beurt knepen ze haar. Eefje had nog praktisch geen borstjes. Ze bezat een paar tietjes ter grootte van een okkernoot. Ze vond het zichtbaar leuk dat ze er aan friemelden. Ze plantte bovendien haar stevige beentjes wijd uiteen. Want ze wilden natuurlijk ook aan haar kutje voelen. Zo te voelen had ze al een aardig pruimpje. Klaartje had inmiddels glazen volgeschonken. Ze kregen allemaal en Cola Libre. Dat smaakte uitstekend. Het gesprek vlotte aanstonds. De jongelui vertelden hun avontuurtjes.

"We hebben sinds jij vertrokken bent nog het een en ander beleefd", begon Joep. In geuren en kleuren vertelde hij erover. Daarna was Ella aan de beurt. Ook zij had nog wel wat te vertellen. "We hebben hier een paar vrienden gehad. Het waren wat oudere lui. Linda en Meta vinden het prettiger jongelui te hebben om mee te spelen. Die volwassen kerels hebben van die grote knoerten. "Onze jongens hebben toch ook flinke lullen", lachte Carla. "Zeker, maar meer in de maten die mijn nichtjes slikken kunnen", kirde Ella. "Tussen twee haakjes, hebben jullie honger?" "Een beetje. Niet zo erg", zei Tina. "We eten straks wel een koud buffet. Klaartje zal het wel klaarmaken. We wachten nog even op Gijs. Die kennen jullie ook nog niet. Gijs is een jonge student die gedurende de vakantie voor manusje van alles speelt. O, daar is hij, geloof ik al."
Een jongen van een jaar of zeventien kwam aanslenteren. Hij droeg alleen jeans. Zijn bovenlijf was bloot. Hij was behoorlijk behaard voor zijn leeftijd. Ella stelde hem aan het gezelschap voor. Ze moedigde de meisjes aan even te voelen wat hij zoal bezat. Dat deden ze met graagte. Maar hij voelde eveneens aan hun tieten en buikjes. Daarna nam hij grinnikend plaats. De kleine Eefje kwam naast hem zitten. Ze begon met haar vingers in zijn borstharen te woelen. Nu en dan kneep ze even in de bruine tepels. Die waren voor een jongen opvallend ontwikkeld. Ella zag dat Tina er naar keek. Lachend zei ze: "Gijs houdt ervan dat ze op zijn tepels zuigen. Daardoor zijn zijn tepels groter geworden. Het liefst zou hij hormonen slikken om echte tieten te krijgen." "Dan heb ik altijd wat om mee te spelen", grijnsde de jongen. "Je hebt nu in ieder geval geen klagen", kirde Ella. "Straks kun je naar hartelust genieten." Klaartje die was weggegaan, kwam even later weer binnen. Ze kwam vertellen dat het koude buffet klaarstond. Ze gebruikten het eten in een koele, schemerige kamer. Na het eten waren ze zich gereed voor een avond vol jolijt. Ze keerden terug naar de serre. Daar was het nog steeds heerlijk warm. Het dak van de serre was namelijk uitgerust met zonnepanelen. Dus was het daar altijd warm, zomer en winter. Het was dus niet nodig om kleren aan te trekken. De meisjes konden hun bikini's aanhouden. En de jongens uiteraard hun zwembroekjes. In een mum van tijd was het feest in volle gang. "Jullie moeten eerst Klaartje, Gijs en Eefje beter leren kennen", merkte Ella op. Dat vonden ze allemaal uitstekend. Eefje was de jongste. Zij mocht de fuif inluiden. Ze kreeg de taak om alle bikini-bustehouders los te maken. Even later zaten de meisjes met blote borsten. Er werd meteen veel gestreeld en bewonderd. Klaartje had heel mooie borsten. Ze waren wat peervormig met bruine tepelvlekken. De punten waren heel behoorlijk. Zij op haar beurt bewonderde de drie meisjes. Die hoefden zich uiteraard ook niet te schamen voor hun tieten. Eefje deed ondertussen haar best op hun tieten. Ze zoog, beet en knabbelde dat het een lust was. De meisjes streelden haar kleine dingen. En ze zogen met graagte op de kleine rose spitsjes. Daarna wendde ze zich tot Klaartje. Die kreeg het nu zwaar te verduren. Eefje ging weer bij Gijs zitten. Weldra zat ze aan zijn dikke tepels te zuigen. Haar handje verdween in zijn spijkerbroek. Ze woelde daar druk in het rond. De student kreunde af en toe fel. Hij had zijn hand onder haar rokje gestoken. Met twee vingers vingerde hij haar in haar haarloze sneetje. Eefje kirde soms wellustig. Ze was namelijk zeer hartstochtelijk aangelegd. Opeens gilde ze het uit. Gijs had haar in het kitelaartje geknepen. Iedereen keek naar hen.
Ze glimlachten vermaakt. Op haar beurt beet Eefje in een van Gijs' dikke borstpunten. Nu gilde hij het uit. Even later haalde ze zijn grote lul uit de broek. Die mocht er best zijn! Hij deed niet onder voor die van de andere jongens. Eefje bedacht zich niet. Ze verplaatste haar mondje naar zijn lid. Pardoes nam ze de eikel tussen haar rose lipjes. Haar mondje sloot zich hermetisch om de dikke knop. De anderen keken ademloos toe. Eefje begon nu te zuigen. Ze zoog met een verheerlijkt gezichtje. Ze keek alsof ze op een heerlijke lolly zoog. Het kleine ding moest reeds over enige ervaring beschikken. Het duurde maar even of Gijs ging feller ademen. Het zweet brak hem uit. Eefje's mond bewoog zich nu omlaag. Ze likte naar beneden. Haar rose tongetje ging de hele schacht langs. Tot ze bij de harige balzak kwam. De dikke teelballen stonden duidelijk afgetekend in de zak. Schaamteloos nam ze ze een voor een in haar gretige mondje. Gijs kermde nu van geilheid. Zijn eikel leek nog meer te zwellen. Zijn onderlijf wipte op en neer. De dikke tepels stonden keihard naar voren. Hij vergat Eefje nog langer te vingeren. Het meisje beet nu zacht in zijn ballen. Hij had het niet meer. Met zijn vuisten sloeg hij naast zich op de bank. Opeens slaakte hij een gil. Met kracht schoot zijn zaad tevoorschijn. Het spoot de lucht in. Met een boogje daalde het weer omlaag. In het goudblonde haar van Eefje. Ze lachte tevreden. Het zaad druppelde haar ook over het gezichtje. Maar daar trok ze zich niets van aan. Ze keek Gijs met verliefde blikken aan. "Was het lekker, schat?" vroeg ze wijsneuzig. De anderen moesten meteen lachen. Gijs lachte mee. Hij hapte nog steeds naar adem. Toen sloeg hij zijn armen om Eefje heen. Hij kuste haar teder. "Ja, schatje, het was heerlijk", antwoordde hij naar waarheid. "Je kunt al pijpen als een volleerd hoertje!" Daarna gingen de anderen ook weer verder. Ella kreeg het druk met Joep, Arie en Max. Ze haalde haar schade weer in. En zij genoten opnieuw van haar enorme busten. Het was weer even gezellig als in het kamp. Eigenlijk beter. Veel intiemer. Nadat haar tieten een goede beurt hadden gehad riep Ella om Eefje. Ze gaf haar de opdracht de jongens hun zwembroekjes uit te trekken. Dat deed het kleine ding maar al te graag! Ze toonde nogmaals dat ze goed met lullen wist om te gaan. Ze trok en rukte. Soms rolde ze de harde pikken tussen haar vingertjes. Of masseerde de rode koppen. Vervolgens nam ze ze in haar mondje en zoog er verwoed op. Terwijl ze ook de zak en ballen aan een onderzoek onderwierp. Toen werd het tijd om ook de kutjes eens te bewonderen. Klaartje was het die de bikinibroekjes verwijderde. Zij gaf de spleetjes aan de openbaarheid prijs. Verrukte kreten stegen op. Gretige vingers verdwenen in de natte sleuven. De kittelaars werden eveneens onderhanden genomen. Linda en Meta waren het ook nog niet verleerd. Ze kwamen handen tekort. Evenals de kleine Eefje. Die wilde overal tegelijk voelen. Ze vingerde hen zelfs tussen de billen. Zelf werd ze ook overal beetgepakt. Ze draaide zich steeds om en om. Op die manier konden de jongens alles goed zien en pakken. Daarna lastte Ella een korte pauze in. Nadat Klaartje voor drinken en snacks had gezorgd ging de sexfuif verder. Eefje lag nu dwars over Tina's knieen. Die zat met haar mond aan de kleine tietjes te lurken. Met haar vingers woelde ze zowel in het kale sneetjes als in het kontgaatje. Eefje streelde haar tieten en greep nu en dan naar haar grote gleuf. Die dreef al van het kutsap. Klaartje lag tussen Max en Arie in. Om beurten zogen ze op haar memmen en op haar kut. Ze vingerden en tongden haar mateloos. Zij op haar beurt greep naar hun lullen. De een trok ze af. En de andere pijpte ze. Het eindigde ermee dat ze schreeuwend klaarkwamen en haar krachtig bespoten. Het zaad droop haar van het gezicht. Ella lag languit met Joep over haar heen. Hij kwam op dat moment net klaar tussen haar gigantische tieten. Even later graaide hij in haar grote scheur. Die droop van het kutsap. Ella speelde daarbij verrukt met zijn teelballen. Die waren gelukkig nog boordevol. Hij zou haar dus nog vaker kunnen neuken. Mia had haar troost gevonden bij Gijs. Ze liet zich door hem goed pakken. De student naaide als een bezetene. Mia kon dan ook absoluut niet stil blijven liggen. Ze reed onder hem op en neer. Daarbij was ze bepaald rumoerig te noemen. Dat werd nog erger toen ze klaarkwam! Ze gilde toen dat het daverde. Linda en Meta waren elkaar aan het likken. Ze lagen in negenenzestig positie. Met hun rose tongetjes likten ze elkanders haarloze sneetjes. Ondanks hun leeftijd produceerden ze al heel wat kutslijm! Iedereen wisselde af en toe van partner. Zo kregen ze allemaal een goede beurt. Al met al amuseerden ze zich uitstekend. Het was weer een nieuw groot avontuur voor de jongelui. En dit was nog maar het begin. Er viel nog veel meer te beleven. Daar zorgde Ella wel voor. Die had er al op aangedrongen dat ze die nacht zouden blijven logeren. Daar hadden ze uiteraard niets op tegen! Een poosje later zei Ella: "Laten we nu maar naar binnen gaan. Boven hebben we een leuke speelkamer. Daar kunnen we ons helemaal op uitleven. Ze liepen het huis in. Op de tweede verdieping kwamen ze in een zeer grote kamer. Het was een soort gymzaal! Er waren ringen, een rekstok, een brug en een paard. In een hoek stonden gezellige rieten stoelen en een zitbank. Er lagen ook grote kussens op de grond. Er was blijkbaar op gerekend dat ze hier enige tijd zouden doorbrengen. Er stonden namelijk drankjes en lekkernijen gereed. Trouwens ook sigaretten. Zelfs de jongsten mochten roken en drinken. Voor hen was er zoete likeur. Dat verhoogde de stemming nog meer. Op verzoek van Ella vertoonden Linda, Meta en Eefje een paar kunstjes. Meta maakte een vogelnestje in de ringen. Ze hing met haar borstjes vooruit en haar benen wijd. Zo schommelde ze heen en weer. Linda stond onder de ringen. Ze probeerde met haar mondje Meta's tietjes te likken. Eefje stond aan de andere kant. Zij trachtte steeds een vingertje in Meta's kutje te steken. Meta gierde het uit. Ze kronkelde van pret. Toen kwam Klaartje erbij. Ook zij maakte een vogelnestje. Gijs liet de ringen wat zakken. Nu konden de drie kleintjes er goed bij. Klaartje hing met haar grote borsten naar beneden. Linda en Meta hadden weldra ieder een tepel in de mond. Ze zogen naar hartelust. Ook knepen ze Klaartje in de volle tieten. Eefje kon net met haar mondje bij Klaartje's spleet. Ze stak pardoes haar tongetje erin. Ze hield zich daarbij vast aan de billen. Daardoor was ze ook in staat Klaartje in haar aars te vingeren. Nu kwam ook Gijs in aktie. Hij ging tussen het drietal inzitten. Hij greep nu eens naar Linda's tietjes en dan weer naar die van Meta. Ook vingerde hij Eefjes kutje. Carla kon het niet aanzien. Ze kwam er ook bij. Snel knielde ze voor Gijs neer. Wellustig begon ze zijn ballen te strelen. Vervolgens rukte ze aan zijn lul. Tenslotte stak ze zijn pik in haar mond. Tina kwam er eveneens bij. Zij nam Carla onder handen. Greep haar tieten beet en daarna de kut. Met haar vingers maakte ze Carla klaar. Met een gil bereikte die haar hoogtepunt. Tina ging daarop in de ringen hangen. Nu konden de anderen genieten van alles wat zij had. Daarna werd er een pauze ingelast.

Maar die duurde niet lang. Ze waren allemaal veel te opgewonden om lang te kunnen rusten. Ella ging achterover op het turnpaard liggen. Arie kwam meteen op haar toe. Hij speelde wat met haar druipnatte kut. Tenslotte stak hij zijn lul in haar spleet. Hij begon haar af te raggen. Dit tot groot plezier van de drie kleintjes. Max stond aan de andere kant. Hij stak zijn pik tussen de grote hangende tieten. Omdat hij erg geil was kwam hij sneller klaar dan Arie. Hij spoot een grote lading sperma over Ella's enorme borstheuvels heen. Daarna zoog hij ze af! Eefje kon niet wachten. Ze kwam op hem toe huppelen. Geil beet ze hem in de billen en vingerde in zijn kont. Ook rukte ze aan zijn klootzak. Het kleine ding genoot ontzettend. Linda nam Arie voor haar rekening. Meta, die ook iets wilde doen, begon Mia te beffen en te vingeren. Net zolang tot het meisje gillend klaarkwam. Daarna kreeg Meta zelf ook een welverdiende beurt. Klaartje kwam aandraven met knakworstjes. Iedereen kreeg er een. Alle meisjes gingen naast elkaar zitten. Toen staken ze de worstjes in hun eigen kutjes. Zo maakten ze zich klaar. De jongens keken toe. Weldra zaten de worstjes vol geil. Die likten de meisjes opgewonden af. Lachend kwam Arie voor Eefje staan. "Steek jouw worstje maar in mijn kont, schatje", zei hij. Ze gierde het uit. Natuurlijk deed ze het direkt. De anderen volgden haar voorbeeld. De jongens kregen allemaal een worstje in de kont. Daarop kregen de meisjes een lul in de kut. Dat was toch beter dan zo'n slap worstje. De vier jongens hadden hun handen vol. Maar ze wisten wel raad. De meisjes moesten voorovergebogen gaan staan. Ieder kon er dan twee nemen. Joep nam Mia en Linda voor zijn rekening. Terwijl hij Mia naaide, stond Linda haar tieten te strelen. En Mia vingerde ondertussen Linda's kutje. Arie had Ella en Meta gekozen. Hij haalde aan dat tweetal zijn hart op. Zijn lul was in Ella's grote scheur verdwenen. Meta rukte aan Ella's grote spenen. Ella maakte intussen Meta's sneetje klaar voor gebruik. Dat deed ze met haar duim. Ze vingerde dus niet maar 'duimde'! Max deed zijn best op Tina. Hij werd geassisteerd door Klaartje. Die leefde zich op uit Tina's borsten. Ze rukte Tina's tepels zowat van de tieten af. Maar Tina trok Klaartje's kittelaartje zo'n beetje uit haar geile kut. Want Max naaide Tina namelijk in haar anus! Gijs had zijn handen vol aan Carla en Eefje. Hij naaide Carla op een woeste manier. Zij vingerde het kleine spleetje van Eefje. Daarbij probeerde ze de kleine vagina zo ver mogelijk uit te rekken. Eefje kneep ondertussen in Carla's tieten en spenen. Nadat de vier klaargekomen waren kregen de anderen een beurt. Ze werden door hun partners gevingerd en gemolken. Geil stroomde overvloedig. Op bevel van Ella likten de meisjes elkaar schoon.
Toen moesten ze de jongens laten zien hoe ze met elkaar konden spelen. De meisjes keken gespannen en opgewonden toe. Het was een apart gezicht. De jongens pakten elkaar bij de kloten en de lullen. Ze rukten elkaar uiteraard ook af. Daarna gingen ze ook pijpen. Tenslotte lieten ze hun lullen in elkaars kont verdwijnen! Dat was weer eens wat anders. Ze hadden dan ook nog nooit zo genoten. Het volgende punt was de ontmaagding van Eefje. Daar moest om geloot worden. Alle jongens wilden haar graag sexueel inwijden. Maar dat was natuurlijk onmogelijk. Klaartje maakte dus een aantal lootjes. De jongens mochten er allemaal eentje pakken. Joep we uiteindelijk de winnaar. Hij straalde van blijdschap! Geen wonder. Iedere rechtgeaarde man zou blij geweest zijn. De kleine Eefje was immers een schoonheid. Het blondje met haar vlechtjes kon het van menig ouder meisje winnen. Ze had een door en door geile uitstraling. Als ze lachte kreeg je al last van een stijve pik. Zo verging het Joep ook. Zijn lul stond kaarsrecht omhoog. Eefje keek er verlekkerd naar! Ze verlangde allang naar haar ontmaagding. Dat Joep haar zou ontmaagden vond ze heerlijk. Hij had naar haar idee de grootste lul. Dat kwam dus goed uit. Ella had van de ontmaagding een heel ritueel gemaakt. Eerst werd Eefje meegenomen naar de badkamer. Daar werd ze door de meisjes van top tot teen geducht gewassen. Uiteraard werd ze onder het wassen voortdurend gestreeld en gevingerd. Ook werd er druk op haar kleine rose speentjes gezogen. Toen ze klaar was werd haar mooie rose lijfje gepoederd en geparfumeerd. Ze kreeg een badstoffen badmantel aan. Daarna werd ze haast plechtig naar Ella's slaapkamer geleid. Daar op het grote, hartvormige, rose bed van Ella zou de inwijding plaatsvinden.
Joep zat al in een stoel naast het bed. Ook hij was geheel gewassen. Zijn gespierde lichaam was met een soort aromatische olie ingewreven. Dat had Ella persoonlijk gedaan. Zijn lul leek nu nog veel indrukwekkender. Ella had er namelijk een bepaalde substantie opgesmeerd. Zijn erektie zou nu minstens een uur duren!
"Dat is beter", had ze hem uitgelegd. "Dan kun je Eefje langer neuken. Dat is voor haar ook veel fijner. Dan went ze er meteen goed aan." Joep had haar gelijk moeten geven. Het leek hem inderdaad wel nuttig. De kleine meid zou dan inzien dat naaien een heerlijke bezigheid was. Dat wist ze natuurlijk ook wel. Maar ze had het nog aan haar eigen lijfje ondervonden.
Dat zou nu gaan gebeuren! De meisjes tilden het blondje op en legden haar in het midden van het bed. Ze trokken haar badmanteltje uit. Naakt lag ze nu onder de begerige ogen van de anderen. De kleine meid was wel wat nerveus!
Maar ook Joep was dat... Hij had nog nooit eerder zo'n klein meisje ontmaagd. Hij had trouwens nog maar weinig meisjes ontmaagd. Hooguit een stuk of drie. En die waren allemaal een stuk ouder geweest. Maar aan de andere kant wond het hem nu veel meer op. Dit frele meisje te mogen bezitten, was een buitenkansje. Dat realiseerde hij zich ook wel. Het was bovendien feitelijk strafbaar! Iemand van zijn leeftijd mocht geen sex hebben met een meisje van ongeveer twaalf lentes. Maar daar taalde hij verder niet naar. Er was zoveel dat niet mocht. Vol begeerte keek hij naar Eefje. Toen stond hij op. Hij wierp de badmantel van zich af. Met glimmend lichaam kroop hij op het bed. Zijn lik stond pralend omhoog. Langer en dikker dan normaal. Eefje keek er met een blik vol ontzag naar. Ze likte haar rose lipjes af. Maar de kleine blondine gaf geen krimp. Ze maakte nu haar vlechtjes los. Het blonde haar viel nu over haar smalle schoudertjes. Ze ging liggen. Haar devoot opende ze haar beentjes. Haar kut opende zich als een teer roosje. De omstanders hielden even hun adem in. Moest daar die dikke lul van Joep in? Het leek haast onmogelijk! Ze zou vast en zeker uitscheuren...

Joep kroop nu tussen haar beetjes. Hij boog zich voorover. Teder kuste hij haar borstjes. Hij zoog even op de harde rose speentjes. Eefje hijgde licht.
Ze vond het heerlijk. Vervolgens zoende hij haar rose gewelfde lipjes. Zijn tong drong haar mondje binnen. Daar speelde hij met haar lenige tongetje. Joep hijgde nu zelf ook. Tongkussen kon Eefje allang. Ze blonk er zelfs in uit! Haar tongetje dartelde als een slangetje door zijn mond. Een razende wellust maakte zich van hem meester. Maar ook een grote opwinding. Hij beschouwde het als een voorrecht dit tengere kind te mogen neuken! Zijn pik leek zich nog meer te verdikken...
Hij duwde de paarse kop tegen haar enge scheurtje. Eefje kreunde even. Er verschenen zweetdruppels op haar voorhoofdje. Joep pakte haar billetjes beet. Die waren aalglad. Hij genoot reeds van de aanraking. Heerlijk zacht waren ze. Zeer opwindend eigenlijk. Behoedzaam tilde hij ze iets omhoog. Haar kutje kwam hem tegemoet. Hij wreef met zijn eikel over de minieme schaamlipjes. Haar kutje was reeds nat. Ze was dus opgewonden genoeg. Dat had hij trouwens wel verwacht. Eefje was immers een bloedgeil duiveltje. Sex was haast noodzaak voor haar geworden. Ondanks haar prille leeftijd. In de korte tijd dat ze bij Ella logeerde had ze veel geleerd op sexgebied. Menige oudere vrouw wist nog geen kwart van dat wat zij reeds aan sexkennis bezat. Joep kuste weer haar okkernootkleine tietjes. Toen duwde hij zijn eikel naar voren. Hij verdween een centimeter naar binnen. Weer een duwtje. Hetzelfde resultaat. Zo ging hij door. Heel langzaam. Maar wel met een zekere regelmaat. Door het vele vingeren van de laatste tijd was haar neukkanaaltje kennelijk al wat opgerekt. Ze klaagde tenminste nog niet over pijn. Af en toe vertrok ze wel even haar gezichtje. Maar verder hield ze zich groot. Ze werkte trouwens behoorlijk mee. Ze poogde het binnendringen van zijn lid ook te bevorderen. Ze sloeg namelijk haar beentjes om zijn heupen. Met haar hielen drukte ze op zijn billen. Langzaam maar zeker werd zijn lul opgeslokt door haar nauwe kutje. Joep hijgde ontstuimig. Het was heerlijk! Het was zelfs hemels. Zoiets heerlijks had hij zelden gevoeld. Het was alsof een klein handje zijn pik omsloten hield. Van opwinding kreeg hij haast een voortijdige zaadlozing. Maar hij wist zich te bedwingen. Opeens stopte hij met duwen. Hij was op een belemmering gestoten. Haar vliesje natuurlijk! Hij knipoogde naar Ella. Die stond met de armen over haar enorme borsten gevouwen toe te kijken. Ze wist dat hij zover was...
"Nu komt het, kindje", fluisterde ze haar protegeetje toe. "Tandjes op elkaar. Wees maar niet bang. Eerst doet het pijn, maar daarna is het verrukkelijk." "Ik ben heus niet bang", lispelde het prille ding dapper. In wezen was ze dat ook niet... maar toch... Ze had al vaak verhalen gehoord over ontzettend pijnlijke ontmaagdingen. Daarom was ze toch wat huiverig. Joep kreeg nu een teken van Ella. Hij trok zijn roede terug. Alleen de eikel zat er nog in. Weer gaf Ella hem een wenk. Het volgende ogenblik stoote hij zijn pik met kracht naar voren. Een bloedstollende kreet galmde door het stille vertrek. De haren rezen de aanwezigen ten berge!

Een fontijntje bloed spoot uit Eefje's kutje. Haar hoofdje rolde heen en weer. Maar ze zei niets meer. Ze was in onmacht gevallen! Joep bewoog zijn onderlijf heen en weer. Zijn lul zat nu tot aan de ballen gevangen in haar nauwe sleufje. Het was een bovennatuurlijk heerlijk gevoel. Hij bezwijmde zelf haast van genot. Hij had al heel wat afgeneukt in zijn toch nog jonge leven. Maar zoiets als dit had hij nog niet eerder meegemaakt. Het was onbeschrijflijk. Niet in woorden te vangen. Misschien zou hij het ook nooit opnieuw meemaken. Maar in stilte hoopte hij het wel! Zijn bewegingen waren nog steeds heel kalm en regelmatig. Hij had trouwens geen haast. Eefje was nog steeds niet bijgekomen. Misschien was dat wel beter. De pijn zou dan langzaam wegtrekken terwijl ze er geen weet van had. Maar het gevoel van zijn pik in het enge kanaaltje begon hem meer en meer op te winden. Hij versnelde zijn bewegingen. Zijn stoten wonnen aan snelheid. De jongen hijgde en kreunde ook vaker. De kijkers hadden het wel door. Joep stond op het punt klaar te komen. Zo'n twee minuten later was het zover. Joep legde zijn hoofd in de nek. Hij schreeuwde ongeremd. Zijn onderlijf flitste op en neer. En toen braakte zijn lul een massa zaad uit. Op hetzelfde ogenblik kwam Eefje weer bij haar positieven.
"Waar ben ik?" vroeg ze. Maar haar vraag ging verloren in het geweld dat Joep ontketende. Hij gilde nog eens en verloor opnieuw een lading zaad. Het  ongelooflijke was gebeurd, hij had twee keer achter elkaar een hoogtepunt bereikt! Maar hij bleef doorgaan! Onbelemmerd! En nu kreeg ook Eefje haar deel! Langzamerhand voelde ze een ontzetten verukkelijk gevoel zich door haar lichaam verspreiden. Het begon in haar liezen. Van daaruit verspreidde het zich naar haar borstjes. Zo plantte het zich voort door haar hele lijfje. Ze jubelde het nu uit. Met handenen voeten klemde ze zich aan Joep's glimmende lichaam vast. Haar hoofdje hing achterover. De ogen waren gesloten. Haar mondje was half open. Kirrende geluidjes ontsnapten aan haar keeltje. Uit haar kutje stroomde het kutsap. Het was vermengd met sliertjes bloed. Joep stootte gewoon door. Zijn erektie was nog volmaakt. In feite was zijn lul haast gevoelloos. Hij kon nog wel uren doorneuken. Tenminste, dat gevoel had hij. Eensklaps begon Eefje te gieren. Op een doordringende wijze. Sommige kijkers moesten met hun handen de oren bedekken. Het kleine ding kwam op een magistrale manier klaar! Haar kleine nagels trokken bloedige sporen in Joep's rug. Maar hij merkte het niet eens. Hij ramde stug door. De jongeman voelde zich in de zevende neukhemel! Op een gegeven moment kwam hij overeind. Hij sprong van het bed met zijn lul nog steeds verankerd in Eefje's lijfje. Zo liep hij neukend door de kamer. Eefje hing met haar armpjes rond zijn hals. Zijn lul teisterde onder het lopen haar neukholletje. Ze schreidde nu van wellust. Kwijl liep uit haar bovenste en onderste mondje. Ze droop trouwens van het zweet. Dat drupte op het hoogpolige tapijt. Opnieuw kwam Joep klaar. Met een wilde kreet joeg hij zijn zaad in haar krimpende en trekkende kleine schede. Eefje ontving het gillend. Vol passie omklemde haar kleine vagina zijn enorme, gezwollen roede.
De toeschouwers hadden het niet meer. Ze waren allemaal bloedgeil geworden. Links en rechts waren ze aan het vrijen. Lullen werden afgezogen. Kutten werden gebeft. Er werd geneukt zowel in de kutten als in de konten. Joep reikte tenslotte Eefje over aan Max. Die liet zijn eveneens grote tamp meteen in haar ingewijde spleet verdwijnen. Ook hij liep neukend met haar door de kamer. Evenals Joep naaide hij haar tweemaal naar een hoogtepunt. Toen kwam de viriele Arie aan de beurt. Die zag kans haar driemaal te 'bevruchten'! De vierde was uiteraard Gijs. Deze gaf haar ook nog eens tweemaal een zaadlozing kado. En Eefje bleef zelf ook klaarkomen. Op de duur wist ze zelf niet meer hoe vaak! Daarna kreeg ze een poosje rust. De andere jongens en meisjes plus Ella gingen verder. Nog steeds vol geestdrift. Uiteindelijk naaiden de jongens alle vrouwspersonen nog een keer in de kont. Meteen kwam Eefje haar opwachting maken. Zij wilde absoluut niet achterblijven! Weer werd er geloot. Ditmaal won Gijs. Hij glom van genoegen. Hij hield namelijk erg veel van de kleine meid. In zijn hart was hij zelfs een beetje verliefd op haar. Het kostte hem betrekkelijk weinig moeite. Hij kon vrij gemakkelijk haar kleine aarsje binnendringen. Het viel hem eigenlijk nogal mee. Eefje zelf trouwens ook. Ze had gedacht dat het minstens net zo zeer zou doen als de ontmaagding. Maar het viel reuze mee! Ze kwam zelf tweemaal klaar voordat Gijs tenslotte haar darmpjes volspoot. Daarna vroeg Ella hun aller aandacht. Ze wilde dat ze zich allemaal op haar zouden concentreren. Ze mochten alles doen wat ze wilden. Klaartje wist blijkbaar precies wat Ella bedoelde. Ze kwam tenminste aandragen met een rol zeildoek. De rolde ze uit. Ella ging er middenop liggen. Ze gaf daarop de meisjes instrukties. Die knielden over haar naakte lijf heen. Meteen daarop begonnen ze te pissen. Ze pisten overvloedig over Ella's weelderige lijf heen. Alle kutjes stonden open als sluizen. Ella kon natuurlijk haar handen niet thuishouden. Ze graaide begerig in al die overlopende flamoezen. Daarop kwamen de jongens aan de beurt. Ze gingen aan weerskanten van haar staan. Ze richtten hun spuiten lachend op haar al druipnatte lijf. Linda, Meta, Eefje en Klaartje mochten de spuiten vasthouden en richten. De vier jongens pisten krachtig over Ella heen. Alles werd nat. Haar haren, haar gezicht, geen plekje werd overgeslagen. Toen ze klaar waren moesten ze allemaal een stukje van dat mollige lijf drooglikken. Het werd een zuigen en likken van belang. Natuurlijk bleef het daar niet bij. Ze grepen elkaar weer beet. Het lieve leven begon opnieuw...
Daarna moest er nodig even gerust worden. Ze dronken en aten wat. Daarbij speelden ze wat met elkaars tieten en kutjes. Natuurlijk ook met de lullen van de jongens. Van slapen kwam echter niet veel. Elke jongens kreeg twee meisjes in bed. Het sprak vanzelf dat er veel gevrijd werd. Vooral de kleine Eefje kon er niet genoeg van krijgen. Arie, die het geluk had haar en Klaartje samen te krijgen, had veel schik in haar. Eefje duwde Klaartje's tepel in haar kutje en zoog daarna het kutslijm eraf. Ze zoog ook Klaartje's kut uit. Vervolgens liet ze zich door Arie vingeren en tenslotte nemen. Toen hij even later Klaartje neukte kneep Eefje zijn ballen zowat fijn. Ze rukte en trok zo hard dat hij bijna voortijdig zijn zaad loosde! De anderen hadden echter ook geen klagen. Ze amuseerden zich eveneens kostelijk. De nacht was zo goed als voorbij toen ze eindelijk doodmoe  insliepen,

De volgende middag namen ze afscheid van elkaar. Dat ging uiteraard gepaard met veel gestreel, gezoen en dergelijke.
Ze beloofden dat ze binnenkort een heel weekeinde zouden komen. "Dat moeten jullie absoluut doen", zei Ella. "Ik heb nog heel wat voor jullie in petto!"
Daar waren ze natuurlijk best voor te porren. Vrolijk zingend reden ze naar de camping terug. Hun verblijf aldaar liep weliswaar ten einde, maar ze konden terugkijken op een bijzonder geslaagde vakantie! Die avond hadden ze natuurlijk opnieuw sex met elkaar. Daar konden ze zo langzamerhand niet meer buiten. Joep vertelde natuurlijk tussendoor een van zijn vele geslaagde grapjes. "Weet je wat het voordeel van pedofilie is?" vroeg hij op een gegeven moment. "Geen idee", zeiden de anderen. "Je gaat altijd vroeg naar bed en je krijgt nooit haartjes in je mond",  grinnikte hij.
De anderen sloegen zich op de knieen van het lachen. Maar Arie wist ook nog een goeie mop. "De negenjarige Dora kwam bij haar moeder in de keuken en vroeg: "Kan een meisje van mijn leeftijd al een kind krijgen?" "Welnee", zei haar moeder, "dat is uitgesloten." Waarop Dora naar buiten rende en riep: "We kunnen rustig doorgaan met neuken, Kareltje. Ik kan nog niet zwanger worden." Nu had Arie natuurlijk de lachers op zijn hand. Ze gingen ze nog een hele poos door. Natuurlijk werd er ook nog heel wat afgevrijd. En het draaide als gebruikelijk weer op neuken uit. De volgende dag sliepen ze voor de verandering eens uit. Die dag brachten ze in de omgeving van de camping door. Het werd een rustige dag zonder hoogtepunten. Maar 's avonds bereikten ze om de beurt nog wel een hoogtepunt. Want de laatste nacht op de camping was aangebroken. En die wilden ze gepast vieren!

De volgende dag stonden ze weer vroeg op. Want ze moesten al hun spullen uiteraard weer inpakken. Tegen twaalf uur verlieten ze de camping en reden huiswaarts. De vakantie zat erop! Dat wil zeggen, niet helemaal. Ze hadden nog een paar dagen vrij. Die zouden ze thuis doorbrengen. Tegen zes uur 's avonds waren ze weer thuis. Hun ouders waren natuurlijk blij hun kinderen weer gezond terug te zien. De volgende dag ging Mia, het zusje van Joep naar haar vriendin Janna. Mia en Janna hadden elkaar heel wat te vertellen. Ze hadden allebei heel wat meegemaakt. Voor Janna had veel te vertellen. Maar dat was meestal het geval. Zij kon bijzonder boeiend vertellen. Wat dat betreft moest Mia het tegen haar afleggen.

"... En na al die ervaringen had ik dan ook nog dat geweldige avontuurtje op weg naar huis", vertelde Janna lachend. Ze had toen al minstens een half uur zitten vertellen over al die heerlijke dingen die ze had ondervonden. "Omdat vader en moeder besloten hadden een paar vrienden mee terug te nemen, was er voor mij geen plaats in de auto. Ik moest dus alleen met de trein terug naar huis... En dan te denken dat ik er eerst woest om was. Ze hadden me in Maastricht op de trein gezet. Ik reisde nota bene eerste klas. Dus ik mocht feitelijk niet eens klagen. Het was niet druk. Ik had een coupe voor mezelf. Maar op het laatste moment kwam een knappe jongeman en coupe binnen. Hij begon al gauw een gesprek met me. Ik vond hem meteen aardig. Hij vertelde dat hij niet van formaliteiten hield. Hij stelde zich voor als Andries. Dus zei ik dat hij me maar Janna moest noemen. Ik had meteen in de gaten dat hij ergens op uit was. Dus wachtte ik een beetje gespannen af. Hij zou volgens mij vanzelf wel wat beginnen. En ja hoor, na een poosje zei hij: "Ze hebben hier ook nooit iets bijzonders in de restauratiewagen. Maar goed dat ik voor mezelf heb gezorgd. Heb je soms ook dorst, Janna?" Hij haalde een platte flacon uit zijn binnenzak. Die hield hij me voor. "Wat zit er in?" wilde ik weten. "Whisky, liefje. Dat lust je toch zeker wel?" "En of ik dat lust!" antwoordde ik meteen. En zo zaten we samen een beetje te borrelen. Al gauw kwam hij naast me zitten. Hij bood me ook een sigaret aan. Later bekende hij ronduit dat hij een ladykiller was en veel van mooie meisjes hield. Daar moest ik om lachen. Ik zei dat ik al gedacht had dat hij een Casanova was. "En, heb je een hekel aan Casanova's?" vroeg hij grinnikend. "Een hekel? Waarom? Ik mag ze wel, hoor", lachte ik. Toen begon hij meer intiem te worden. "Is alles wat ik zie ook echt?" vroeg hij. Hij keek daarbij opvallend naar mijn tieten. Ik proestte het uit. Ik vroeg hem of hij soms dacht dat ik schuimrubber gebruikte. "Nee, hoor. Alles aan mij is puur natuur", voegde ik eraan toe. "Heb je er iets op tegen als ik dat eens kontroleer?" vroeg de smiecht toen. Ik schudde meteen het hoofd. Ik had al besloten hem zijn zin maar te geven. Dan zou het vast nog veel gezelliger worden. Andries lachte geestdriftig. Hij verloor geen tijd meer. Voor ik het goed en wel wist had hij mijn jurkje al geopend. Daar zat ik dan met mijn tieten bloot! Hij zei dat ik een fraai stel had. Hij kneedde ze op zijn gemak. Ook amuseerde hij zich met mijn tepels. Hij trok eraan en zoog erop. Je snapt het wel. Maar na een poosje moest ik ze weer opbergen. We stonden op het punt een station binnen te rijden.

"Na dit station rijden we rechtsteeks naar Nijmegen. De trein stopt onderweg niet meer", zei Andries. Aangezien de conducteur al geweest was, zouden we niet meer gestoord worden. "Ik heb die mooie tieten van je al uitgebreid  bewonderd, Janna", zei Andries vervolgens. "Laat me eens iets anders zien, liefje." Ik lachte en zei: "Ja, alles goed en wel, maar wat laat jij mij zien?" Hij aarzelde geen moment. Doodgemoedereerd trok hij zijn rits omlaag. Hij viste zijn klok en hamerspel uit de broek. Hij had een prachtstuk van een pik. Ik vermaakte me er best mee! Natuurlijk wou ik hem graag een pleziertje doen. Dus zoog ik op zijn eikel en zijn kloten. Hij wilde daarna natuurlijk zien wat ik nog meer te bieden had. Ik was inmiddels al in de juiste stemming gekomen. Daaraan had de whisky natuurlijk ook meegewerkt. Ik ging voor hem staan. Met mijn rug naar hem toe. Ik legde mijn handen over de rugleuning. Zo staande kon ik de deur in de gaten houden. Er kon immers altijd nog iemand komen. Andries maakte zich daar geen zorgen over. Hij rukte mijn jurkje omhoog. Vervolgens stroopte hij mijn broekje omlaag. Ik moest lachen omdat hij mijn slipje in mijn tasje stopte. Hij betastte mijn kutje en kontje nauwgezet. En hij vingerde me een eind weg. Toen stak hij dat lid van hem tussen mijn dijen door in mijn poesje. Kalm begon hij te neuken. Ik reageerde uiteraard op de goede manier. Als dank kreeg ik een behoorlijke lading in me. Toen trok hij zijn tamp weer terug. Vervolgens boorde hij de druipende eikel in mijn aars! Hij bereed me als een hengst. Hij nam ook mijn tieten ondertussen te pakken. Hij melkte ze terwijl hij me als een bezetene naaide. Hij zei me dat ik een fantastisch grietje was. Ik zei op mijn beurt dat ik hem ook fantastisch vond. Toen zei hij dat hij graag een afspraak met me wilde maken. Dat vond ik natuurlijk prima. Hij vroeg me ook of ik een aardige vriendin had. Ik heb hem toen over jou verteld. Hij heeft toen voorgesteld dat hij jou en mij zou komen ophalen. Hij woont namelijk ook in onze stad. Dat is natuurlijk wel zo plezierig. Hij bezit een appartement samen met een vriend van hem. Die heet Thijs. Ik heb gezegd dat het prima was. Zodoende hebben we zaterdagmiddag een afspraakje. Dat belooft veel goeds, neem dat maar van mij aan." "Dat klinkt inderdaad erg veelbelovend", lachte Mia die toch al erg opgewonden was door de verhalen die ze elkaar gedaan hadden.

Een dag later was het zover. Zoals afgesproken kwam Andries de meisjes die zaterdagmiddag afhalen. Opgetogen reden ze met hem mee naar zijn appartement. Die bleek zeer groot en duur ingericht te zijn. Zijn vriend Thijs bleek ook een knappe knul te zijn. Mia was meteen opgetogen over hem. Trouwens, Andries was ook onmiddelijk bij haar in de smaak gevallen. Janna had echt niet teveel gezegd. Het was direkt duidelijk waar het de jongens om te doen was. De meisjes toonden zich meer dan gewillig. Andries had zijn vriend blijkbaar al verteld hoe Janna was. Reeds bij de eerste borrel vroeg hij of Mia even gewillig was als zij. Janna lachte en antwoordde: "Dat moet je mij niet vragen, Andries. Zoek dat zelf maar eens uit. Ze is toch niet voor niets hier gekomen?" Mia hield hem niet tegen toen hij zich kwam overtuigen. Ze keek even naar Janna. Die was intussen al door Thijs opgeeist. Die wilde natuurlijk weten of zijn vriend niet overdreven had. Hij ontdekte weldra dat zijn vriend geen woord gelogen had. Opgetogen zat hij aan Janna's fiere tieten te strelen. Mia lachte tegen Andries. Ze zei dat ze er al lang achter was dat alle mannen hetzelfde waren. En dat ze allemaal hetzelfde wilden doen. Ze liet hem dus rustig zijn gang gaan. Kalm maakten hij haar kleren los. Begerig haalde hij haar mooie tieten tevoorschijn. Hij was er erg mee in zijn schik.
"Je doet niet voor Janna onder", zei hij komplimenteus. Hij manipuleerde haar tieten met bekwame hand. Hij melkte ook haar tepels een beetje.  Maar al gauw zocht hij andere intieme plekjes op. Hij voelde haar tussen de dijen. Ook betastte hij uiteraard haar kutje en kontgaatje. Hij vingerde haar voor en achter. Ze werd al snel bloedgeil. Thijs had intussen ook al heelwat bij Janna ontdekt. De twee vrienden hadden de handen vol aan al dat lekkers. De meisjes hadden allebei hun tieten nu bloot. Op verzoek van de vrienden bogen ze zich voorover. Hun borsten werden nog eens extra goed gevoeld en ook bekeken. Andries vond de donkere kutbeharing van Mia ook de moeite waard. Dat zei hij haar dan ook. "Het is geweldig wat jij allemaal hebt", merkte hij op. "Je tieten zijn prachtig en je hebt ook een flinke flamoes. Trouwens, je billen vragen ook gewoonweg om een pik. Zeg, ben je er even gek op als Janna?" "Nou en of! We doen niet voor elkaar onder, hoor!" lachte Mia.
Ze bewees het door hem bij zijn pik te grijpen. Van opzij zag ze dat Janna de harde tamp van Thijs al te pakken had. Haar vriendin zat het grote geval al druk te masseren. Ze kneep de jongen ook af en toe duchtig in de kloten. Dus maakte Mia ook korte metten met Andries. Ze haalde eveneens zijn hele geval uit de broek. Meteen bewerkte ze de heerlijke paal zo goed ze kon. Zij rukte ook aan zijn zak en kneedde de volle ballen.
De jongens deden ook hun best op de charmes van de meisjes. Na een eerste inspektie ruilden ze van partner. Thijs kon nu ook zien en voelen wat Mia allemaal bezat. Het bleef evenwel eerst bij een beetje spelen. Ze voelden en streelden over en weer elkanders bekoorlijkheden. Maar na een paar borrels werden ze roekelozer. Het kon de meisjes niets meer schelen wat de jongens met hen uitspookten. Ze waren intussen zo goed als naakt. De vrienden konden niet van hun lijven afblijven. De stevige tieten van Mia werden flink uitgerekt en geschud. De volle zachte memmen van Janna hingen te schudden onder de handen van Thijs. Hij sprong er nogal ruw mee om. Dat maakte Janna alleen maar  geiler. De meisjes waren door het dolle heen. Dat kwam door de drankjes. Ze waren niet gewend om veel te drinken. En zeker geen Cola met wodka... Ze deden dan ook de gekste dingen. De twee vrienden jutten hen natuurlijk op. Ze wilden dat de twee meisjes met elkaar vrijden. Janna had Andries namelijk verteld dat ze vaak met haar vriendin sexspelletjes deed. En dat ze gek op elkaars lijven waren.
Andries en Thijs zetten de meisjes tot meer aktie aan. Ze waren inmiddels al vreselijk tipsy. En... tot alles in staat!
Ze trokken elkaar aan de tepels. Melkten over en weer hun tieten. Vingerden elkanders kutjes. Ook sloegen ze onderling op hun blote kontjes. En niet bepaald zacht! Kortom, ze waren bloedgeil. Op den duur lagen ze in de negenenzestig positie op elkaar. Ze zogen elkaars kutjes uit en tongden als gekken. De vrienden konden niet langer werkeloos toezien. Thijs greep Janna beet. Zijn handen waren overal tegelijk. Hij kneep en kneedde haar prammen. Liet ze schudden en springen. Daarna duwde hij haar achterover. Hij trok haar benen wijdopen. Haar hete kut lag als een vurige, gapende wonde voor hem. Hij graaide in de kwijlende vagina. Begerig rukte Thijs aan de gezwollen kittelaar. Hij trok de kutlippen ver uit elkaar. Daarna vingerde hij haar diep. Janna kirde van wellust. Haar lichaam glom van het zweet. Intussen had Andries de opgewonden Mia op de vloer gelegd. Ze lag op het tapijt met haar benen wijdopen. Ze trachtte de lange slurf van Andries te grijpen. Hij sloeg haar op de tieten. Ook rukte hij hard aan haar tepels. Net zolang tot ze om genade riep. Toen liet hij haar tieten los. Hij zocht het nu lager. Hij opende haar kut nog wijder. Met zijn vingers manipuleerde hij haar klitje. Hij deed net zo als Thijs. Begerig woelde hij rond in haar stomende flamoes. Andries stelde voor dat ze de meisjes zouden omkeren. Ze moesten op handen en knieen gaan zitten. Daarna konden ze flink uitgemolken worden. "We moeten die spenen van hun uiers eens goed te grazen nemen en dan die mollige kontjes en die geile kutjes ook flink onder handen nemen", stelde hij voor.
"En daarna geven we een goed nummertje weg en zien wie het verst in die genotsgrotjes door kan dringen", grinnikte Thijs. Het voelen en vingeren begon opnieuw. Afgewisseld met ferme tikken op de billen. Maar de meisjes lieten zich ook niet onbetuigd. Ze grepen gretig naar de stijve pikken en ballen. "Jouw geval is wel erg lang en stijf", lachte Mia. "Wat hebben jullie mannen toch heerlijke lullen. Ik vind het zo verrukkelijk als ik zo'n dik groot ding tussen mijn benen voel."
"En ik steek hem er graag tussen", grinnikte Andries. Hij greep hij haar bij de heupen beet. Tussen haar dijen door stuurde hij zijn lange neukpaal naar haar kwijlende spleet. Het ding verdween onmiddelijk een heel eind in de natte sleuf. Hij begon meteen te rijden. Soms greep hij even haar tieten beet. Dan rukte hij de tepels naar zich toe. Het werd een heftig wederzijds stoten en schokken. De hete Mia werkte goed mee. Ze hijgde en kreunde uitzinnig. Haar hele lijf schudde op het ritme van de stoten van Andries. Zijn grote wapen zat nu tot aan de wortel in haar buik. Ook Janna liet zich helemaal gaan. Ze lag op en neer te veren onder de bewegingen van Thijs. Zijn pik bewoog als een piston op en neer. Telkens trok hij de natte kleverige schaamlippen mee naar buiten. Ze lag op haar rug. Zijn handen waren onder haar billen. Om beurten sabbelde hij met zijn mond op haar fluwelige borstpunten. Soms beet hij er ook in. Weldra kwamen de meisjes tot een zeldzaam heerlijk orgasme. Daardoor kregen hun kutjes een eruptie te verwerken. Hun kutsap schoot uit de hete vagina naar buiten. Het goedje borrelde langs de rammende lullen omhoog. Maar toen slaakten ook Andries en Thijs een geile genotskreet. Ook zij beleefden een heerlijk hoogtepunt. Het lauwwarme sperma vloeide diep in de kutjes van hun partners. Toen het eindelijk voorbij was lagen de meisjes naar adem te snakken. De vrienden hielden zich bezig met hun natte kutjes. Die werden uitgebreid uitgezogen en gelikt. Ook de tieten werden niet vergeten. Nadat de eikels nog wat druppels zaad over de tepels hadden uitgestort, werden ook die afgelikt. De meisjes lagen steunend te genieten. Ze zeiden dat het onwijs gaaf was. Toen kwamen zij aan de beurt. Zij moesten de nog stijve lullen onderhanden nemen en vertroetelen. Dat deden ze als volleerde sletjes. Ze kusten en likten de stengels, de eikels en de klootzakken. Ze namen zelfs de ballen in de mond en knabbelden erop.

Daarna werd er even gepauzeerd om te drinken en te roken. Maar het strelen van elkanders lijven ging intussen gewoon door. Bij de volgende ronde wisselden de meisjes van partner. Het lieve leven begon opnieuw. Mia had nu volop de gelegenheid om het heerlijke geval van Thijs beter te leren kennen. Ook hij deed zijn uiterste best om haar te bevredigen. Hij vond haar lichaam werkelijk meer dan een zonde waard, zoals hij zei. Een paar inspannende uurtjes volgden nog. Maar ze hadden het voor geen geld willen missen! Toen ze later weer thuis waren bij Janna en samen in bed lagen, werd er nog heel wat afgepraat. En nog veel meer gevrijd! Ze sliepen tenslotte gewoon van uitputting in. Daarbij hadden ze hun wijsvinger in elkaars kutje... Een paar dagen later verscheen hun vriendin Frida ook weer op het toneel.
Ook haar vakantie zat er haast weer op. Zij had weer heel andere dingen meegemaakt dan Janna en Mia. Zij was er nog vol van. De meisjes wilden natuurlijk graag horen wat ze zoal gedaan had. Frida vertelde in geuren en kleuren wat ze had uitgespookt. Intussen zat ze brutaalweg haar jongere vriendinnen te bevoelen en te strelen. Het sprak vanzelf dat Mia en Janna hetzelfde bij haar deden. Met overgave rukten ze aan Frida's dikke bolle tepels. Ondertussen luisterden ze geboeid naar haar relaas.
"... En ik had al snel een keus gemaakt", vertelde Frida. "Er waren wel een stuk of vijf, zes meisjes die ik wel eens nader aan de tand wilde voelen. Het was alleen een kwestie van hoe de zaak aan te pakken. Ik zocht tenslotte een lekker mollig blondje uit. Zij was bij me gekomen om wat dingen te halen voor spelletjes die we later zouden gaan doen."
Frida had namelijk een vakantiebaan gehad als assistente in een vakantietehuis. Gedurende haar vakantie had ze dus ook nog geld verdiend, terwijl ze volop de gelegenheid had met andere meisjes te vozen. En dat was precies waarom ze dat baantje had genomen. "Die Maja, dat blondje, had al behoorlijk wat in haar bloesje zitten. Ik kwam achter haar staan en begon haar een beetje te knuffelen. Maja scheen het niet erg te vinden. Integendeel... Ze vond het erg leuk. Ik had dat trouwens wel verwacht. Zoals jullie weten heb ik best kijk op die dingen. Op een gegeven moment greep ik met mijn hand in haar bloesje. Zacht kneep ik in haar tietjes. Ze schokte even op en keek me toen aan. "Zo is het toch veel leuker", zei ik. "Of houd je er niet van, Maja?" "O, toch wel", antwoordde Maja. "Maar ik ben niet zo gewend dat een ouder meisje dat bij me doet. Ik doe het alleen met meisjes van mijn eigen leeftijd. Ik ben pas dertien en jij bent een heel stuk ouder." "Daarom heb ik ook veel meer dan jij", lachte ik. "Ik zal je wat vertellen. Als ik bij jou een beetje mag voelen en kijken, mag jij straks alles van mij ook zien en ermee doen wat je wilt." Wel, Maja vond het leuk om verwend te worden. Dus legde ik haar kleine tieten bloot. Ze waren nog mooier dan ik verwacht had. "Kindje, wat heb jij een schitterende memmetjes", zei ik naar waarheid. "Werkelijk prachtdingen. En wat zitten er leuke rozeknopjes op. Die wil ik wel eens kussen ook!" Ik kneedde de stevige heuveltjes eerst een beetje. Daarna trok en plukte ik wat aan de kleine rose puntjes. Waarna ik ze tenslotte een voor een afzoog. Maja wist niet meer hoe ze het had. Ze vond het een verrukkelijk gevoel, vertelde ze me. Ik zei dat er nog andere dingen waren die nog lekkerder aanvoelden. Dus greep ik onder haar rokje en in haar broekje. Ze had zowaar al een nat kutje. Ik beval haar op te staan, waarna ik dat dingetje eens goed bekeek en betastte. Ik vingerde wat en ze werd bloedheet, dat geile dondersteentje. Zoals beloofd liet ik haar ook wat bij mij voelen. Maja was meteen in haar element. Ze vond mijn borsten fantastisch. Ze raakte er niet op uitgekeken. Ook mijn behaarde kut vond ze geweldig. Ze had nog nooit zo'n grote dikke trut gezien. Ze begon me meteen driftig te vingeren! Ik voelde haar gladde billetjes ook nog even. Ze had een opvallend gave huid. Opwindend glad. Maar daarna zei ik dat we op moesten houden omdat het niet veilig genoeg was. We borgen onze charmes dus weer op. Ik hoorde haar een beetje uit, terwijl we de spulletjes bij elkaar zochten. Zodoende kwam ik genoeg te weten. Ik sprak met haar af dat ze haar twee beste vriendinnetjes mee zou brengen omdat ik een paar meisjes nodig zou hebben om op het sportveld de boel in orde te maken voor de spelen van de dag daarop. Ik had uitgekiend dat we dan daar in de kleedkamer een goede gelegenheid zouden hebben om te vrijen. Er zou geen mens zijn die ons kon storen. En als er onraad zou komen zouden we het snel genoeg merken. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende middag na het eten togen we op weg. Maja, nog een blondje dat veertien was en een enig bruin schatje, Agnes, een Indisch meisje, dat pas twaalf was.

We gingen het gebouwtje binnen op het sportveld. Ik zei: "We zullen straks al het werk wel doen. Eerst gaan we een beetje plezier maken. Maja heeft jullie zeker al verteld waarom jullie uitgekozen zijn om mee te komen?" Nita, het andere blondje, lachte. Ze knikte uitgelaten. Ook de mooie Agnes grinnikte. "Ja hoor, we willen graag vrijen en zo", zei Nita vervolgens. "Laten we dan verder geen tijd verliezen", zei ik. "Laat eerst maar eens zien wat jullie daar in je bloesje hebben zitten." Er werd veel gegiecheld, maar ze aarzelden geen moment. Ze vonden de situatie beslist opwindend. Ik keek met veel belangstelling naar de vier blanke tieten. Ik vond die van Nita ook mooi. Maja's memmen waren een beetje groter. Maar goed, ze waren mooi en stevig en bezaten behoorlijke puntjes. Maar nog meer belangstelling had ik voor de bruine tieten van Agnes. Ze was ondanks haar leeftijd fysiek goed ontwikkeld. Haar bruine borsten waren niet mis. De donkere tepels mochten er ook zijn. Geen wonder eigenlijk dat de andere twee met haar bevriend waren. Ik betastte ze een voor een. Kneep eerst in de blanke tieten van Nita en Maja maar daarna in de bruine van Agnes. Plukte aan de tepels en liet de tieten lekker schudden. Daarna liet ik hen elkaar beetpakken om te zien wat ze zouden doen. Het was een opwindend gezicht. "Voel maar lekker bij elkaar en melk maar aan elkanders spenen", lachte ik. "Ik ga intussen op zoek naar wat jullie tussen je dijen hebben. Ik voel graag sappige kutjes." "En lekkere billetjes ook", giechelde Maja. Ik trok hun rokje omhoog. Daarna stroopte ik een voor een hun broekjes omlaag. Ik nam eerst Maja te pakken. Ik bekeek en streelde haar lekkere malse spleetje. Dat had ik de vorige dag ook al met graagte gedaan. De anderen gaf ik de gelegenheid ernaar te kijken. Daar werden ze lekker geil van. Ook vingerde ik Maja een poosje. "Je hebt toch maar een lekker kutje, Maja. En je tietjes zijn ook al echter uiertjes. Vinden jullie ook niet, Nita en Agnes? We zullen haar billetjes ook maar eens bezichtigen."
De anderen keken met gloeienede gezichtjes toe terwijl ik met de hand over het mollige kontje van Maja streek. Ik gaf haar ook een paar petsen op de malse billetjes. "Dat was al echt leuk. Maar nu wil ik jullie billen ook eens inspekteren. Dat mag toch wel, niet? Draai je maar eens om en laat ze zien." Ze gingen gehoorzaam voor me staan met hun billetjes bloot. Ik bekeek ze eens goed, vooral die enige bruine halve maantjes van Agnes. Ik kneep en kneedde wat en zocht toen hun tietjes weer op. Ze vonden het fijn omdat het de eerste keer was dat ze het met een volwassen meisje deden. Tenminste, dat vertelden ze me. Ik beloofde ze dat ze van mij ook alles zouden mogen zien. Maar eerst wou ik nog wat spelen met hun lekkere dingetjes. Ik voelde Maja en Nita tussen de dijen, bekeek de spleetjes, maakte ze open en manipuleerde de kutlipjes en de kleine kittelaartjes. Het was heerlijk en ze waren natuurlijk nog maagd. Maar het spleetje van Agnes was helemaal het einde. Die was nog onbehaard! Het was net een bruine perzik die in tweeen gespleten was. Ik kon het niet nalaten er snel even langs te likken en in te vingeren. Ze kirde van wellust. Die bruine meisjes waren vaak veel rijper dan hun leeftijdsgenootjes in Nederland.
Toen zei ik dat ze bij mij ook mochten doen wat ze wilden. Maja kwam meteen in aktie. Zij begon mijn bekoorlijkheden bloot te leggen. Toen ze mijn naakte tieten en buik zagen konden ze er niet over uit. Ze konden er ook niet van afblijven. Ik liet hen natuurlijk hun gang gaan. Ze knepen en kneedden vol begeerte mijn tieten. Ook porden ze met hun vingertjes in mijn natte spleet. Ik vuurde hen aan. Dat hitste hen natuurlijk op. Zelf bleef ik natuurlijk ook de een na de andere beetpakken. Daarbij had ik een voorkeur voor Agnes. Even later nam ik die heerlijke bruine tietjes van haar nog eens goed onderhanden. Ik zoog en knabbelde op haar donkere puntjes. Ze bestierf het haast van geilheid. "Maar we kunnen nog meer doen dat nog lekkerder is", lachte ik vervolgens. Ik liet Agnes op een bank gaan liggen. Toen gaf ik de beide andere meisjes de opdracht haar tietjes te strelen en te melken. Ik concentreerde mijn aandacht op haar kutje. Ik woelde en graaide erin rond. Natuurlijk masseerde en prikkelde ik de kleine bolle klit. Weldra lag ze hijgend te rijden. Ze werd goed nat en kwam behoorlijk klaar. Ze was geiler dan de andere twee, hoewel Nita en Maja ook behoorlijk dreven toen ik hun kutjes te pakken nam.
Ze vonden het heerlijk toen ik ook aan hun kutjes likte en mijn tong erin duwde en in het rond bewoog. Dat maakte hen nog heel wat geiler. Vooral omdat ik ook met een vinger in hun holletje porde. Ze raakten buiten zichzelf toen ik ging liggen en zij ieder om de beurt op mijn tepels mochten zuigen. Natuurlijk mochten ze mijn geile kut ook klaar vingeren en tongen. Ze vonden het tongen eerst een beetje griezelig. Maar ze begonnen er toch aan. Maja als eerste. Weldra vonden ze het evenwel heerlijk. "Wat fijn, niet, dat we met zulke grote tieten en zo'n kanjer van een kut mogen spelen", merkte Nita na een poosje op. "Ik vind grote tieten zo fijn", mijmerde Agnes. "Maar ik had tot nu toe alleen grote bruine gezien, toen ik nog in Jakarta woonde. Daar is het heel gewoon. Maar ik heb er soms erg naar verlangd om ook eens grote blanke te zien en er mee te mogen spelen."
Ik kneep weer eens in haar bruine tettertjes. "En nu heb je die eindelijk gezien en er alles mee gedaan, nietwaar? Was het fijn?" "Nou en of!" lachte Agnes. "Nou zal ik het ook wel durven als mevrouw Rover mij wil pakken en mij haar lichaam laat zien." "Mevrouw Rover", kwam ik verbaasd. "Wat wil die dan wel?" Jullie moeten weten, die mevrouw Rover was een van de dames die in het bestuur zat. Ze speelde zo'n beetje voor direktrice. Ze was een vrouw van om en bij de vijftig. Maar ze zag er nog heel knap uit, een mollige tante met rossig haar, die altijd lachte en erg vriendelijk deed. In feite had ik al de indruk gekregen dat er misschien wel met haar te vrijen viel. Maar ja, ik kende haar pas en veel tijd om nader kennis te maken had ik nog niet gehad. Maar ik was nu natuurlijk erg nieuwsgierig geworden. Dus zei ik: "Wat bedoel je daar precies mee, Agnes? Is mevrouw Rover geinteresseerd in wat jij hebt?" Ik lachte even en knipoogde geil naar haar. "Geen wonder trouwens met die lekker bruine prammetjes van jou. Mevrouw Rover heeft in elk geval een goede smaak." Agnes giechelde even. Kirrend zei ze: "Ik geloof wel dat mevrouw Rover veel belangstelling voor me heeft. Zie je, ze had een van de meisjes van de slaapzaal waar ik slaap, allerlei vragen over me gesteld. Die Jennie kwam van de week bij me op bed zitten praten toen de anderen al sliepen en ik nog wakker was.
Ze fluisterde tegen me. Dat moest wel omdat we de anderen niet wakker wilden maken. Ze gaf me een stuk chocolade. Dat lag ik op te peuzelen toen zij een beetje mijn lichaam begon te strelen. Ze had haar hand onder de deken en kneep wat in mijn billetjes en tietjes. Ze zei dat ik al zo flink gebouwd was en dat ik leuk speelgoed had, net als zij. Ze vroeg me of ik graag wilde spelen en toen ik zei dat ik dat wel leuk vond, voelde ze ook tussen mijn benen. Ze wilde zien wat ik had en dus trok ze de deken weg. Ze keek naar mijn memmetjes en mijn flamoesje. Ik mocht de hare ook even voelen en er heel voorzichtig naar kijken. Toen dekte ze me weer toe en fluisterde dat ze dat met mevrouw Rover ook gedaan had en dat die haar graag mocht strelen en bekijken. Ze had de dingen van haar ook gezien en mogen voelen. Ze had geweldig grote tieten met dikke harde punten erop en een heleboel haar op de buik en een grote diepe spleet. Ze zei ook dat mevrouw Rover veel plezier zou doen als ze naar mijn mooie dingen mocht kijken en met me spelen en dat ik dan ook die grote dingen van haar zou kunnen zien. Maar ik was toch een beetje huiverig. Tenslotte is zij de direktrice, nietwaar?"

"Nou, het lijkt mij dat je gerust eens met mevrouw Rover kunt gaan spelen", lachte ik. "Je hoeft er nu niet meer bang van te zijn. Als je de kans krijgt doe je het maar gerust, hoor." Ik had alles wat ze gezegd had goed in de oren geknoopt en ik nam de beste gelegenheid waar om die mevrouw Rover te grazen te nemen. Ik ging 's middags na theetijd naar haar kamer toe. Daar confronteerde ik haar zonder meer met mijn wetenschap omtrent haar spelletjes met dat meisje Jennie. Ze schrok zich natuurlijk een hoedje. Maar ik stelde haar meteen gerust. Ik zei dat haar geheim bij mij veilig was en dat ik toevallig ook van dat soort spelletjes hield en eveneens veel belang stelde in de inhoud van haar bloes. "Ik mag die jonge meisjes graag strelen, maar een paar flinke grote tieten en een grote geile sleuf neem ik ook graag onderhanden. Ik veronderstel dat je zelf daar ook geen hekel aan hebt. Tussen haakjes, ik heb een heel behoorlijke melkfabriek en een paar zuigertjes die de moeite waard zijn. Bovendien heb ik een kletsnatte heel wellustige spleet." Toen wist ze genoeg. Ze begon opgelucht te lachen. Ze vroeg me de deur even op slot te doen. Ik deed het natuurlijk dadelijk. Daarna kwam ik bij haar staan. In een mum van tijd hingen mijn tieten buiten boord. Mevrouw Rover begon er met veel elan in te knijpen. Opgetogen plukte ze aan mijn grote knoppen. Ze vond het fantastisch. Dat zei ze steeds weer. Natuurlijk vond ze vanzelf de weg onder mijn rokje. Spoedig zat ze met haar gretige vingers in mijn trut te graaien. Ik vertelde haar intussen over mijn avontuurtje met Maja, Nita en de bruine Agnes. Ik verklapte haar dat die er ook voor te vinden waren en het maar wat graag met haar zouden doen. Intussen liet ik mezelf ook niet onbetuigd. Ik maakte haar bloes los en vervolgens de beha. Ze had een paar enorme borsten met grote stijve rose tepels. Ik begon ze dadelijk goed te melken. Ik liet de heuvels dansen en kneedde ze flink. Omdat ze zo diep met haar vingers in mijn kut zat en me bloedgeil maakte, greep ik haar ook in haar broekje. Ik voelde een grote, bolle scheur tussen haar robuuste dijen. Nou, van het een kwam het ander. We waren allebei zo geil als de pest natuurlijk. We bekeken elkanders mooie dingen vol interesse. Ik woog die enorme prammen van haar op mijn handen. Het waren net een paar suikermeloenen. Mieterse dingen. "Je vindt die tieten van mij prachtig",  lachte ik, "maar jij overtreft me wel tienmaal! Je hebt een geweldige melkfabriek! Ik zal die dikke spenen van je eens goed uitmelken. Trouwens in die spleet van je wil ik ook wel eens pompen om al dat kutsap goed los te maken." Die door en door geile Lina, zo heette ze namelijk, was echt in haar sas. Terwijl ze mijn tieten uitperste, zei ze opgetogen: "Ik had er geen idee van dat ik zo'n echte geestverwante hier had. Je bent geweldig, Frida. En ik vind het zo heerlijk dat je van die schuttingwoorden gebruikt. Ik doe dat zelf ook graag, want normaal moet ik altijd zo netjes spreken. Zeg, wat zou je ervan denken als we elkaar eens goed bekeken? Lekker naakt daar op die sofa? Dan kunnen we elkander eens goed bewerken. Ik wil die borsten van jou wel eens flink te grazen nemen en in die geile sleuf van jou graaien tot je leegloopt. Ik ben dol op kutgelei en ik tong graag en slurp dan al dat kutsap op." "Ik vind het uitstekend", antwoordde ik naar waarheid. We trokken onze broekjes uit en ik ging op de sofa liggen met mijn benen wijduit. "Wat een prachtige scheur heb je, Frida", zei Lina. Ze keek met gloeiende ogen naar mijn buik. Wat een kut heb je! Zo groot en zo geil. Wacht maar tot ik mijn tong er helemaal insteek als een lul!"
Ze zweeg even om op adem te komen. Haar grote borsten zwoegden. "Ik zal je lekker neuken met mijn tong en mijn vingers", zei ze vervolgens. Ik greep naar haar hangende, sidderende tieten en speelde weer met die grote tepels. Ik rukte en trok er haast uitzinnig aan. "Je doet maar wat je wilt, Lina", antwoordde ik. "Ik ben zo geil, dat ik gewoonweg overloop! Ik heb met opzet deze baan in de vakantie genomen om eens lekker met al die meisjes te kunnen vozen en nu heb ik er ook nog zo'n fantastische geile teef als jij op de koop toe bij gekregen!" "We begrijpen elkaar goed", kirde Lina. "We hebben allebei een fijne geile kut en flinke tieten. Ik wil niets liever dan net als jij met die geile kinderen spelen en vozen. Kleine kutjes en tietjes zijn ook zo verdomde lekker. Ik ben gek op de onrijpe spul. Maar eerst neem ik nu die schattige flamoes van jou onderhanden. Ik zal je eens lekker uitzuigen, liefje!" We zaten een hele poos bij elkaar. We zogen op elkaars tieten. We maakten elkaar helemaal hoteldebotel natuurlijk. Toen dook ze tussen mijn dijen en begon aan mijn kut te lurken. Ook zoog ze heel geraffineerd op mijn kittelaar. Daarna schoot die lange tong tussen mijn kutlippen. Ze gaf me goed van katoen. Ik werd groen en geel van hartstocht en jammerde het uit. Lina deed het werkelijk geweldig. Ze vingerde me ook tussen mijn billen. Ik greep haar natuurlijk ook waar ik kon. Uiteraard vingerde en woelde ik ook in Lina's harige scheur rond. In kon haast mijn hele hand in haar spleet kwijt! Lina raakte buiten zichzelf. Onder het vozen riep ze: "Jij heerlijke geile slet met je hete kut en je strakke tieten. Neuken zal ik je en je geil inslikken. Spuit maar, loop maar leeg en geef me al dat kutslijm van je!" Ze zoog en slurpte wellustig aan mijn flamoes. Op mijn beurt stak ik mijn tong in haar schede. Ze kwam over me heen liggen en we deden standje negenenzestig. Zodoende kregen we allebei een behoorlijke portie kutgelei binnen! Mijn tong deed op de duur pijn van het tongen! Lina kreeg er niet gauw genoeg van. Ze bleef nog een hele poos voelen, knijpen en zuigen. Ze tongde mijn anus ook nog! Daarna nam ik haar nog een keertje onderhanden toen zij was gaan liggen. Ik trok die dikke kutlippen van haar wijdopen en kneep haar tieten haast fijn. Maar tenslotte kwamen we tot rust. We staken een sigaret op en dronken wat. Terwijl we lagen te rusten moest ik alles vertellen over de meisjes. Ze wilde alles weteen over de bruine Agnes, hoe haar tietjes en kutje eruit zagen en zo meer. Ze kon gewoon niet wachten op haar kans met die kinderen. Zodoende ben ik later op de avond de kleine geile Agnes gaan halen toen de anderen al sliepen. Ik nam haar mee naar de kamer van Lina. Ze begreep al wat er ging gebeuren en ik vertelde haar hoe geil die Lina was en wat ze allemaal doen wilde. Wel, die Agnes was nog geiler dan ik gedacht had. Omdat ik erbij was en ze mij al zo'n beetje kende was ze helemaal niet verlegen. Lina was meteen weg van haar. En toen Agnes haar pyjama had uitgetrokken en naakt was, zei Lina: "Kom gauw bij me en laat me al dat heerlijke bruine moois van je eens goed bekijken, Agnes." Agnes giechelde en kwam meteen. Een ogenblik later lag ze over de massieve dijen van Lina. Die voelde en vingerde haar vol passie. Ze plukte aan de tietjes en slaakte kreetjes van genot. Agnes zelf trouwens ook. Lina zei voortdurend wat een fijn kaal kutje Agnes had en dat ze zulke leuke tietjes bezat. En Agnes lag te geilen en te rijden. Ik zei haar dat ze Lina ook overal goed moest pakken. Het was een geil gezicht die smalle bruine vingertjes op de enorme blanke heuvels. Het werd een ontzettend geil gedoe, waaraan ikzelf natuurlijk tenslotte ook meedeed. Helaas kon het niet al te lang duren omdat het al laat geworden was. Maar we maakten meteen een afspraak voor de volgende avond. Alleen zouden we dan vroeger bij Lina op bezoek gaan.
De volgende avond tegen acht uur slipten we de kamer van Lina binnen. Die stond ons al vol ongeduld op te wachten. Ze had voor allerlei drankjes en versnaperingen gezorgd."Ik wil jullie tweetjes eens lekker verwennen", zei ze lachend. "Bovendien heb ik nog een verrassing voor met name Agnes..."
Die was natuurlijk meteen erg nieuwsgierig. Ze omhelsde Lina en fluisterde in haar oor: "Wat voor verrassing, mevrouw?"
Daarbij kneep ze haar zacht in een van de forse tieten. "Dat verklap ik je nog niet. Dat zul je straks vanzelf wel zien. Maar nu wil ik eerst zelf wat zien! Doe gauw je kleertjes maar uit, schatje..." Daar had Agnes niets op tegen. In een wip had ze zich ontkleed. Haar bruine lijfje glansde in het licht van de laatste zonnenstralen die nog door het raam naar binnen vielen. Ik verslond haar met mijn ogen. Lina Rover trouwens ook. De mollige blondine strekte haar handen meteen naar Agnes uit. Teder streelde ze de kleine spitsjes van de parmantige borstjes. Haar hand gleed over het platte buikje. Vervolgens liefkoosde ze het kale spleetje. Zacht vingerde ze Agnes. Die kirde geil. Ze reed tegen de hand van Lina op. Ik ging achter haar staan. Met beide handen streelde ik haar aalgladde billetjes. Mijn wangen waren rood van opwinding. Tenslotte tilde Lina het kleine ding op. Ze droeg haar naar de brede sofa.
Daar legde ze haar zacht op neer. Ze knielde naast de sofa. Begerig drukte ze haar gezicht tussen de dijtjes van Agnes. De kleine meid kraaide van wellust. Haar hielen roffelden op het leer van de sofa. Schokkend kwam de kleine meid klaar. Haar kutje stroomde over. Een grote natte vlek breidde zich uit onder haar wippende kontje. Haar hoofdje rolde heen en weer. Er verscheen schuim op haar mondje. Ze was een flauwte nabij! Een koerend geluid steeg uit haar geopende mondje op.
Lina kwam overeind. Ze wierp haar kleren uit. Daarna kroop ze op de sofa. Haar forse blanke lijf verenigde zich met het tengere bruine lijfje. Ik ging op de rand van de sofa zitten. Met trillende handen streelde ik ze allebei. Het ene moment liefkoosde ik een paar kleine bruine tietjes en het volgende ogenblik een paar enorme witte borstenmet grote rose spenen in een breed aureool. Toen deed ik ook mijn kleren uit. Ik kroop naast hen op de sofa. Zo bouwden we een trio op. We bevredigden elkaar op alle mogelijke manieren. Voor Agnes toonde zich daarin een ware meesteres! Het kleine ding bleek een geboren liefdeskunstenaresje te zijn. Op een gegeven moment maakte ze Lina klaar door haar hele handje in diens flamoes te proppen! Lina kwam op een werkelijk grandioze manier klaar. Het was maar goed dat haar vertrekken geluiddicht waren anders was het hele vakantiekamp in rep en roer geweest. Ze brulde van geilheid. De vijftigjarige bleek over een geweldig temperament te beschikken. Ze wist van geen ophouden. Ze kon trouwens nauwelijks een moment van Agnes afblijven. Mij was ze bijna vergeten... Maar ik eiste natuurlijk toch wel mijn deel op. Maar Agnes wist steeds weer wat nieuws te verzinnen! Ze was gewoonweg onuitputtelijk! Tenslotte lukte het haar zelfs Lina met een van haar tere voetjes klaar te maken! Klaar te voeten zou ik dus moeten zeggen. Het kleine bruine voetje verdween tot aan de enkel in Lina's bruisende scheur! Lina viel haar flauw van opwinding! Gillend beleefde ze een hoogtepunt. De vensters rinkelden van haar geschreeuw! Daarna viel ze slap achterover. Minutenlang lag ze te hijgen. Ik maakte daarvan gebruik door Agnes eens lekeer te verwennen met mijn tong. Ik tongde haar in een mum van tijd klaar. Kirrend bleefde ze een haast volwassen orgasme, met veel gespartel en misbaar. Toen Lina weer wat bijgekomen was stond ze op. Ze liep naar de tussendeur. "Nu komt je verrassing, Agnes", zei ze stralend. Ze opende de deur. Een forse gestalte trad binnen. Het was een man die opvallend veel op Lina leek. Hij was bijzonder breed van bouw. Hij was trouwens ook erg groot. De man was gekleed in een kamerjas. "Dit is mijn broer Hugo", stelde Lina hem voor. Hij boog even lichtjes. Daarbij grijnsde hij breed. Zijn tanden waren hagelwit. Het was geen onknappe man. Lina wendde zich lachend tot mij. "Je zult misschien gedacht hebben, dat ik lesbische ben, Frida. Maar dat is heus niet het geval. Ik snoep van beide kanten. Je zou me beter bi-sexueel kunnen noemen." Ik grinnikte eveneens. "Zo gaat het mij ook. Lina", antwoordde ik. "Ik kan van tijd tot tijd best waardering opbrengen voor een goeie pik. En als ik me niet vergis bezit je broer die, is het niet?"
"Absoluut. Ik kan het trouwens weten, want ik heb er ervaring mee. Hugo heeft me al verschillende malen genaaid. Hij doet het trouwens nog vaak genoeg. Ik kan je verzekeren dat zijn lul tot de superklasse gerekend mag worden! Laat maar eens zien, Hugo!" Haar broer opende zijn kamerjas. Mijn mond viel open. Trouwens, die van Agnes helemaal. Ze had vermoedelijk nog nooit een lul in levende lijve gezien. En zeker niet zo een! Het ding was minstens vijfentwintig centimeter lang en zo dik als een van Agnes' polsjes. Het gevaarte stond stokstijf overeind. De  eikel was zo groot als een tennisbal en paarsrood van kleur. Agnes likte zich eens langs de lipjes. Haar vingertjes plukten aan haar bruine borstpuntjes. Ze was totaal konfuus. Vragend keek ze Lina aan. Die begon te lachen. Met deinende borsten liep ze op haar broer af. Ze pakte met een soort ontzag zijn enorme pik beet. "Is het geen schoonheid, meisjes?" zei ze lachend. "Wees maar niet bang, hij zal jullie heus niet ontglippen, hoor! Jullie zullen er allebei straks kennis mee mogen maken. Ja, jij ook, Agnes. Jou valt de eer te beurt om door een echte man te worden ingewijd!" Ik bezwijmde haast na deze woorden! "Meen je dat, Lina?" vroeg ik stomverbaasd. "Wil je dat kleine meisje laten neuken door je broer? Met dat monsterlijke ding?" Ze knikte lachend.
"Natuurlijk, waarom niet? Er zijn genoeg meisjes van haar leeftijd en nog jonger die al een baby krijgen. Als een baby door haar kutje kan, dan kan mijn broer's kanon er ook in!" Feitelijk moest ik haar gelijk geven. Er zat iets waars in haar redenering. Ik had al eens gelezen van een meisje van vijf jaar dat een baby had gekregen van haar debiele broertje.
Intussen trok ze Hugo mee naar de sofa. Hugo ging achter haar staan. hij greep haar zachte billen beet. Even boog hij zich voorover en kuste haast eerbiedig haar rug. Hij pakte ook even haar hangende tieten beet. Maar hij liet ze snel weer los. Hij greep opnieuw haar billen. Op zijn gemak duwde hij de grote halve manen uit elkaar. "Kom eens hier!" riep hij tegen Agnes.
Wat schuchter kwam ze naast hem staan. "Jij moet me helpen, schatje", lachte hij. "Goed meneer", zei ze zacht. "Wat moet ik doen?" "Pak mijn pik beet", beval hij. "Ja, goed zo, met beide handen maar. Nu moet je hem langzaam in Lina's kut schuiven. Prima, dat doe je heel handig,  liefje!" Agnes kleurde nauwelijks zichtbaar. Ze voelde zich gestreeld door de prijzende woorden van de reus. Die wendde zich nu tot mij. "Hoe heet jij, schoonheid?" vroeg hij. "Frida", antwoordde ik dadelijk. "Wel, Frida, trek jij me die kamerjas eens even uit." Dat was in een wip gebeurd. Ik hield meteen mijn adem weer in. De man was bijzonder gespierd. Hij deed kennelijk aan body building. Maar in dat geval moest hij minstens Mister Univers zijn. Ik had zelden zo'n voortreffelijk gebouwde man gezien. Hij leek trouwens wel wat op Arnold Schwarzenegger of hoe die filmster ook heette. Zijn lichaam glom opvallend. Kennelijk had hij zijn spiermassa's met het een of andere preparaat ingesmeerd. Het rook trouwens erg lekker. Om niet te zeggen opwindend! Agnes had intussen kontakt tussen de beide lichamen van broer en zus gelegd. Langzaam slokte de grote kut van Lina het gigantische geval op. Hugo ging van start met enkele inleidende porren. Maar allengs begon hij sneller te stoten. Lina kreunde uitzinnig. "Goed zo, broertje!" riep ze, "geef me ervan langs met die fenominale pik! Met die superlul!" "Komt in orde, zusje", grijnsde hij. Soepel stotend bezat hij haar. Zonder zichtbare moeite doorkliefde hij haar. Agnes stond er zowat bovenop. Er lag een trek van ongeloof op haar gezichtje.
Opeens wierp Lina haar hoofd in de nek. Haar ogen werden glazig. Ze begon onsamenhangende woorden uit te stoten. Die woorden werden afgewisseld met kreunende en steunende geluiden. Uit haar kut liep het sap langs haar stevige benen omlaag. Er vormde zich al een behoorlijke plas op de grond. Toch nog onverwachts begon ze opeens op een doordringende manier te gillen. Agnes en ik moesten onze oren dichtdrukken met beide handen. Hugo grijnsde slechts. Hij was het kennelijk wel gewend. Of zijn gehoor was niet zo goed. Maar die grijns verdween spoedig. Want weldra kreeg hij het ook te kwaad! Zijn enorme roede teisterde met geweld Lina's kut. Ze bezwijmde haast onder zijn rammende stoten.
Opeens trok er een krampachtige rilling door het gigantische lichaam van Hugo. Hij slaakte een schorre kreet. Meteen daarop joeg hij met verwoestende kracht een aantal dikke stralen zaad in Lina's trekkende en rukkende schede. Zwaar viel hij daarna over haar rug heen. Maar hij herstelde zich snel. Met een ploppend geluid trok hij zijn pik weer uit haar lekkende kut. Het enorme ding was nog net zo stijf al eerst. Hij wenkte mij naderbij. Schoorvoetend kwam ik bij hem staan.
"Je bent toch niet bang, lieverdje?" vroeg hij schaterend. Hij tilde me met gemak op. Mijn gezicht kwam op gelijke hoogte met dat van hem. Hij kuste me op een bedreven manier. Zijn tong drong mijn mond binnen. Tongkussen kon hij ook goed! Ik bezwijmde haast van wellust, zo opwindend was zijn manier van kussen! Lina was intussen gaan zitten. Ze had Agnes bij haar op schoot getrokken. Ze speelde met de onbehaarde kleine vagina. Het bruine meisje kirde van plezier. Ze had nog geen idee van wat er boven haar hoofd hing... Maar ikzelf kwam er weldra achter. Hugo legde me op de sofa. Hij trok mijn benen uit elkaar. Daarna kroop hij ertussen. Ik hield de adem in. "Je moet je ontspannen", fluisterde hij. "Dan gaat het heus wel." Met zijn eikel raakte hij mijn poesje aan. Die was gelukkig druipnat. Dat scheelde een stuk. Dat bleek weldra. Tot mijn grote verbazing ging de eikel vlot naar binnen! Het deed weinig pijn. De rest volgde vanzelf. Ik had het nooit voor mogelijk gehouden... Maar wat betreft Agnes, daar had ik nog wel een zwaar hoofd over in... Ik was bang dat hij haar zou openscheuren...
Voor ik het in de gaten had lag hij al te stoten in mijn kut! En even daarna had ik al mijn benen om zijn heupen geslagen. Ik ging meteen geheel op in onze paring. Alles om me heen vergat ik. Het was net alsof ik alles door een waas zag. Hugo was een minnaar van formaat. De beste die ik ooit meegemaakt had. Hij was teder maar toch mannelijk. Maar nooit gemeen of geniepig. Steeds recht door zee. Zijn ritme was zeer afwisselend. De ene keer snel, dan weer traag en vervolgens weer daar tussenin. Al met al genoot ik geweldig. Ik snikte dan ook al spoedig vol passie. Met handen en voeten klemde ik me aan hem vast.
Toen ik kwam scheelde het weinig of ik kreeg een flauwte. Een dergelijk heerlijk gevoel had ik nog maar zelden beleefd. Ik hoorde mezelf vaag schreeuwen. In werkelijkheid brulde ik als een bezetene! En op hetzelfde ogenblik ledigde hij zich in mijn melkende kut. Een stortvloed van zaad kreeg ik te verwerken! Snikkend klemde ik me aan zijn formidabele lichaam vast. Zweet droop van zijn voorhoofd op mijn tieten. Hij likte het galant op. Langzaam trok hij zich terug uit mijn enigszins murw geneukte kut. Agnes stortte zich meteen op me. Ze likte mijn lichaam weer droog. Ik klemde het bruine lijfje even koesterend tegen me aan. Maar een schaduw viel over ons heen. Daar stond Hugo weer. Zijn pik stond nog dreigend overeind. "Kom lieverdje, nu ben jij aan de beurt", zei hij vriendelijk. Hij tilde Agnes met een hand van mijn lichaam af. Liefkozend drukte hij het tengere lijfje tegen zijn spiermassa's aan. Ik kon me nog steeds niet voorstellen dat een paring tussen die enorme man en dat iele kind een kans van slagen had. Vreemd genoeg dacht Agnes er kennelijk anders over. Ze was helemaal niet bang voor hem. Terwijl hij haar optilde zette ze een voetje aan weerkanten van zijn pik. Terwijl hij haar op het mondje kuste, trok ze hem met haar voetjes af! Je hield het niet voor mogelijk wat dat lenige bruine kind allemaal met haar voetjes kon doen! Het was een vreselijk opwindend gezicht. Lina en ik vielen elkaar van de weeromstuit in de armen. We zoenden elkaar en streelden over en weer onze borsten. "Geile slet", fluisterde zij, "wat ben ik toch dol op je..."
Ze pakte mijn pruim beet en ik die van haar. Onze kutten waren nog slijmerig van hugo's sperma. Maar dat interesseerde ons niet. We begonnen gewoon te vrijen zoals we al gewend waren. Hugo was intussen op de sofa gaan liggen. Hij tilde Agnes boven op zijn buik. Ze zat met haar kale kutje tegen zijn enorme staander aan. Hugo greep haar onder de tengere armpjes. Langzaam hief hij het bruime kind op. Hij tilde haar zodanig op dat ze net boven zijn pik zweefde. Langzaam liet hij haar zakken. "Lina!" riep hij toen. Lina rukte zich los uit mijn omarming. Ze snelde naar haar broer toe. "Trek haar kutlipjes uit elkaar", commandeerde Hugo. Hij liet Agnes verder zakken. Lina manouvreerde zijn pik voor het onbehaarde kutje van Agnes. Toen trok ze de kutlipjes uit elkaar. De eikel rustte nu tegen het gaatje aan. Weer zakte Agnes een stukje. De eikel verdween langzaam uit zicht. Ik keek verbaasd toe. Het lukte warempel. Het kutje van Agnes was kennelijk verbazend soepel. Opnieuw liet Hugo het frele lijfje wat zakken. Centimeter voor centimeter slokte haar sneetje de dikke neukpaling op... het ws een verbazingwekkend opwindend gezicht. Het sap liep me spontaan uit de kut! Opeens stokte de intrede van Hugo's superlul. Hij stuitte op weerstand. Hij had natuurlijk Agnes' maagdenvliesje bereikt...
Nu brak het grote moment aan. Hoe zou hij de rest opknappen? Met grof geweld? En wat zou er dan gebeuren? Ik vreesde het ergste voor de tengere Agnes. Maar ik had buiten Agnes zelf gerekend. Volkomen onverwachts liet ze zichzelf naar beneden zakken! Met een gil spietste ze zich op hugo's fenominale pik! Bloed spoot uit haar kutje. Het vloeide over Hugo's gespierde buik. Agnes snikte even van de pijn. Maar ze herstelde opmerkelijk snel. Haar onderlijfje begon te wippen. Het kleine ding nam zelf het heft in handen! Zij neukte Hugo inplaats van hij haar! Ze wipte als een bezetene op en neer. Daarbij lachte ze stralend naar haar reusachtige minnaar. "Wat een heerlijke pik heb je", riep ze. "Het lijkt wel een boomstam! Mag ik je ook Hugo noemen?" "Natuurlijk, schatje! Dat heb ik zelfs graag. Je bent nu een echt vrouwtje geworden... realiseer je je dat wel? Je bent niet langer een meisje!" Terwijl hij sprak deelde hij af en toe een zachte por uit met zijn immense roede. Dan werd Agnes even omhoog getild. Maar ze had het nauwelijke in de gaten. Het genot had haar al in zijn greep genomen. Langzamerhand trad haar eerste orgasme als vrouw in werking. Ze wipte nog wel op en neer. Maar het ging wat stroever. Haar wangen vertoonden donkere blosjes. Ondanks haar bruine huid was het toch duidelijk te zien. Haar slanke bruine lijfje was kletsnat van het zweet. Ze glom op een opwindende, erotische wijze. Op een dergelijke manier glom een blanke vrouw nooit. Dat was voorbehouden aan bruine en zwarte vrouwen. Er steeg nu ook een heerlijke kruidige geur uit haar gladde huid omhoog. Ik zag dat Hugo soms ook even snoof. Hij hijgde trouwens nogal opvallend. Zijn zaad was vast in aantocht. Daarin bleek ik me niet te vergissen. Hij knipperde even nerveus met zijn ogen. Dat deden varkens ook altijd voordat ze klaarkwamen... Dat had ik toevallig eens gezien op de boerderij. Nog geen twee tellen later brulde hij als een gewond dier. Zijn heupen vlogen naar voren. Hij spoot met zo'n kracht dat Agnes gewoonweg achterover vloog. Ze verloor het kontakt met zijn lul en viel met de beetjes in de lucht op de sofa. Dikke stralen sperma daalden in een boog op haar buikje en kutje neer. Vloekend kwam Hugo overeind. Voor het eerst had hij zijn zelfbeheersing verloren. Op zijn knieen liggend greep hij Agnes beet. Hij trok haar tegen zich aan. Op een wat ruwe wijze herstelde hij het kontakt weer. Agnes kreunde even, want hij handelde nogal bruut. Maar toen hij eenmaal weer in haar zat verdween zijn bruutheid. Langzaam, heel teder startte hij opnieuw met de paring. Kalm bewoog hij in haar opgerekte kutje. Het was een buitengewoon opwindend gezicht te zien hoe die grote slurf in dat nauwe, kale kutje zat. Agnes had haar armpjes om hem heen geslagen. Tenminste, dat probeerde ze. Zijn lichaam was daar natuurlijk veel te breed voor. Met haar mondje likte ze langs zijn dikke, korte tepels. Soms beet ze er ook even in. Dan slaakte Hugo een wellustige kreet. Hij hield haar gladde billetjes met beide handen vast. Zijn handen waren zo groot dat ze er met gemak in kon zitten. Zo naaide hij haar naar een daverende klimax toe. Ze onderging die als een echte rijpe vrouw. Ze wierp haar hoofdje in de nek en begon te koeren als een duifje. Dat koeren ging over in kirren. En dat kirren veranderde tenslotte in gillen! Haar kutje stroomde over, bloed vermengd met sperma bevuilden de sofa en Hugo. Maar daar bleef het niet bij. Ze bleef gillen en begon ook nog spontaan te plassen! Nu werd Hugo helemaal nat. De sofa trouwens ook... Maar dat was natuurlijk onbelangrijk. Die nacht bleef ik bij Lina slapen. Agnes bracht de nacht bij Hugo door. Die sliepen in een zijkamertje. Dat wil zeggen, van slapen kwam niet veel. Lina liet me niet met rust. En ik haar niet. Trouwens, Agnes en Hugo sliepen ook niet. We konden de hele nacht het bed horen kraken. Af en toe hoorden we Agnes in extase schreeuwen als Hugo haar weer een orgasme bezorgde. Maar ook hij maakte nogal wat rumoer, want Agnes had zich ontpopt tot een echt sletje! Toen Lina en ik de volgende morgen, nog lang niet uitgerust, opstonden, kwam Agnes nogmaals met veel gegil klaar! Trouwens de rest van de dag bleef ze ook bij Hugo. Eerst tegen zes uur 's avonds kwamen ze hand in hand uit het slaapkamertje! En de rest van de vakantie sliep ze elke nacht bij Hugo. Naar ons taalde ze niet meer...
Maar Maja en Nita waren er gelukkig ook nog. Met deze twee rakkers en Lina bracht ik de resterende vakantiedagen door. En we hadden daarbij dolle pret. Zodoende is het toch nog een mieterse vakantie geworden. Later kwamen er nog een stel andere meisjes bij. Totaal heb ik wel een half dozijn lekkere meisjes gehad. Ik vond het echt jammer toen de vakantie weer voorbij was." Janna en Mia hadden met open monden zitten luisteren. Ze vergaten zelfs verder te gaan met strelen en liefkozen. Maar Frida was behoorlijk in de stemming gekomen door het ophalen van al die herinneringen. Ze begon meteen weer haar best te doen op al dat moois van haar beide vriendinnen. Het werd dus opnieuw een geil feest. Het drietal bleef zich urenlang amuseren en heerlijk met elkaar geilen en klaarkomen.
Ongeveer vijf maanden later kwam Frida met een verhit gezicht bij Mia op bezoek. "Zeg, herinner je je die Agnes nog, dat bruine meisje, waarover ik jou en Janna verteld heb?" "Ja, nou en of", antwoordde Mia. "Nou, die kwam ik toevallig hier in de stad tegen. Met een dik buikje! Ze is zwanger van die hugo!" "Nou, dat is niet zo best voor hem. Dan zal hij wel wegens ontucht met een minderjarige de gevangenis indraaien." "Vergeet het maar! Hij is namelijk schatrijk en heeft nogal veel politieke vriendjes. Nee, hij heeft een leuk plannetje bedacht. Hij heeft Agnes, die wees is, namelijk geadopteerd. Agnes is zogenaamd een poos geleden aangerand en toen zwanger geraakt. Dat verhaaltje hebben ze de politie op de mouw gespeld. Zulke rijke kerels weten altijd alles goed te regelen." "Nou en of. Hij kan haar dus in het vervolg geregeld naaien zonder dat er een haan naar kraait. Hij moet alleen oppassen dat Agnes niet opnieuw zwanger raakt." "Ach, daar is de pil immers goed genoeg voor. En dan te weten dat die Agnes nog maar pas twaalf jaar oud is... Ik hoop dat ze de bevalling een beetje goed doorstaat, dat zal vast niet meevallen."
"Dat denk ik ook niet. Mij trouwens niet gezien... Ik blijf liever nog een poosje vrijgezel... Leve de pil!"
"Zo denk ik er ook over. Vrijheid, blijheid!"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen