Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ze porde Meta en Linda overal met hun vingers. "En als je wilt kun je hun lullen ook nog in je holletje krijgen. Lekker tussen jullie mollige billetjes." Ze kneep in Meta's billen en Linda greep de hare. "Kontje voelen is erg lekker, niet?" vroeg Jolanda.
"Maar het lekkerst zullen toch die pikken zijn", zei Meta Geestdriftig. Ze bleven er nog wat langer over doorpraten. Ella vertelde dat haar nichtjes natuurlijk wel wisten hoe een man er naakt uitzag. "Ze hebben vaak genoeg foto's gezien met naakte mannen erop. Bang zijn ze er dus niet van." "Het wordt morgenavond vast een heerlijk feest", zei ze vervolgens, al bij voorbaat genietend. En ze kreeg groot gelijk. Het werd ook een groot feest.
De volgende avond tegen acht uur maakten ze al hun opwachting bij de caravan van de meisjes. De caravan was wat te klein, maar ze konden er net in. Het voordeel was dat ze bijna bij elkaar op schoot zaten. De jongens zetten natuurlijk hun beste beentjes voor. Iedereen was uitgelaten. Cora nam haast vanzelf het initiatief. Ze stelde Ella aan iedereen voor. Zij moest natuurlijk meteen haar borsten ontbloten! Dat deed ze zonder aarzelen. De weelderig gebouwde blondine was namelijk heel wat gewend. Ze was vaker het middelpunt geweest van een sexpartij. Alle jongens en meisjes wilden met alle geweld haar fenominale tieten aanraken. Dat stond Ella maar al te graag toe. Ze genoot van de aandacht die aan haar borsten werd gewijd. Toen iedereen haar uitgebreid had betast wilden ze de rest ook zien. Als iemand zulke fantastische tieten had, moest de rest van haar lichaam ook fantastisch zijn. Maar Cora zei dat de beide nichtjes eerst hun mini-tietjes moesten laten zien. Die werden natuurlijk ook uitgebreid gestreeld. Weldra volgde nu een algemene tietententoonstelling. De andere meisjes ontblootten ook hun borsten. Daarbij hielpen Ella en haar nichtjes. Het drietal bewonderde de borsten van de andere meisjes zeer. Ze begonnen ze meteen te strelen en op de tepels te zuigen. Ze waren in hun element en genoten zeer.
De jongens konden hun handen natuurlijk ook niet thuis houden. Ze grepen alle tieten beet die ze te pakken konden krijgen. Toen ze tenslotte ophielden bleven alle prammen bloot. Toen was het de beurt aan de jongens. Ze moesten nu hun manzijn bewijzen! Cora vertelde hun dat Linda en Meta nog nooit met jongens gespeeld hadden. Maar ze voegde eraan toe dat de tweelingen niet preuts waren. De vijf jongens gingen nu op een rij staan. De nichtjes moesten daarop hun gulpen openritsen. In een wip waren ze daarmee klaar. Vervolgens moesten ze de lullen tevoorschijn halen! Er werd veel gegiecheld. Het gebeurde allemaal wat onwennig. Maar weldra  hadden ze de eerste pik te pakken. Geestdriftig trokken ze hem door de gulp naar buiten. "De ballen ook!" gierden de anderen. "Vooruit, meisjes, trek kun klootzak ook naar buiten!"
Uiteindelijk stonden vijf lullen kaarsrecht buiten de broeken. De tweelingen waren verrukt. Ze streelden de erekte wapens. Zacht knepen ze in de harde stangen. Ook onderzochten ze de behaarde klootzakken. Hun tante Ella vertelde hen wat ze zoal moesten doen. Ze gaf zelf het goede voorbeeld. Een voor een gaf ze de pikken een zoen. Schaamteloos drukte ze haar mond op de vuurrode knoppen. Ze zoog op de eikels en kneep in de ballen. Tenslotte streelde ze de billen en vingerde in hun kont. Linda en Meta bleven niet achter. Ze aapten hun tante precies na. Een gejuich steeg op toen de jongens vlak na elkaar klaar kwamen. Ze spoten hun zaad pardoes in de gezichten van de tweelingen en hun tante! Hun geil droop het drietal langs de kin. Daarna moesten de meisjes eraan geloven. De jongens maakten korte metten met hen. In een mum van tijd waren alle meisjes spiernaakt. Toen konden de jongens hun hart ophalen. Iedereen scheen handen tekort te komen. Meta en Linda deden even hard mee als de rest. Ze bleven niet bepaald achter!
"Nu moet er genaaid worden!" riep Cora verhit uit. "Ik ben bloedgeil. Mijn kut snakt naar een vette lul! Jullie zullen allemaal hetzelfde gevoel hebben, nietwaar? Dus laten we maar snel beginnen. Omdat er zo weinig ruimte is doen we het om beurten. Ella, zoek jij maar een geschikte minnaar uit. Jij mag de bank het eerst inwijden. Je bent immers onze gaste." Ella lachte wellustig. Ze wenkte Joep naderbij. "Kom jij eens bij me, lieveling", zei ze. "Jij hebt een van de grootste pikken hier. Steek je dikke tamp maar eens diep in die gleuf van me!" Daar had Joep niets op tegen! Hij ging meteen bovenop Ella liggen. Zijn stijve pik vond gemakkelijk haar grote spleet. Hij begon dadelijk druk te raggen. Daarbij kneep hij Ella hard in haar fenominale busten. Soms rukte hij ook aan de lange tepels. Ella lag druk met haar onderlijf te werken. Ze had haar fraaie lange benen zo wijd mogelijk gespreid. Joep's lid verdween langzaam in haar druipnatte flamoes. Met een hand greep Ella een van Jolanda's peervormige tieten beet. Wellustig kneedde ze de zachte vrucht. Met de andere hand pakte ze Arie bij zijn zak. Daarna gaf ze hem wat aanwijzingen. Hij moest zich over haar heen buigen. Terwijl ze door Joep genaaid werd, zoog ze Arie's lul af! De meisjes stonden er gierend omheen. Opgewonden grepen ze elkaar beet. Mia had twee vingers in het smalle spleetje van Linda. Tina vingerde het kontje van Meta. Carla streelde om beurten de piepkleine tietjes van de tweeling. Ze drong er bij de nichtjes op aan dat ze zelf ook wat zouden doen. Dus pakte Linda de ronde prammen van Mies beet. Meta begon aan de spitse memmen van Iris te rukken. Max stond onderwijl Cora te vingeren. Zij rukte hem intussen af. Zo had iedereen wel wat te doen. En de geile geluiden waren overal duidelijk hoorbaar. Uiteindelijk kwam Joep schreeuwend klaar. Zo hoorden het slurpende geluid van zijn zaad in Ella's grote scheur. Het was duidelijk hoorbaar. Ella hijgde en steunde trouwens geweldig. Daar werden ze nog veel uitgelatener door.
Ella nam daarna Arie in haar schede op. Joep viel ten prooi aan Cora. Ze begon zijn lul opnieuw leven in te blazen. Weldra stond zijn pik weer stijf overeind. Cora begon hem geestdriftig te pijpen. Max liet zich door Ella pijpen, terwijl Arie als een bezetene met haar paarde. Leo en Cees hielden zich met de tweeling bezig. De beide nichtjes genoten volop. Leo zoog de spitse tietjes van Meta. Cees likte het haarloze preutje van Linda. Op een gegeven ogenblik wisselden ze een blik van verstandhouding.
Plotseling boorden ze hun lullen in de kleine maagdelijke sneetjes! Even aarzelden de kleine meisjes. Maar lieten zich toen toch gaan. De hysterisch giechelende Cora en Mies grepen de billen van de tweelingen beet. Ze duwden er hard tegenaan. Op die manier probeerden ze de pikken van de jongens er toch vooral diep in te krijgen. Kort daarop gilden de meisjes luidkeels van pijn. Een felle pijn schoot door hun onderlijfjes. Ze waren ontmaagd! De anderen klapten allemaal in de handen. Sommigen kusten hen vrolijk. Toen de eerste pijn geleden was ging de rest vanzelf...
Intussen genoot Ella ook met volle teugen. De ene jongen na de andere klom op haar om haar te neuken. Daarna kregen alle andere meisjes een beurt. De jongens bleven naaien. Net zolang als hun pikken stijf wilden blijven staan. Daarna werd er een poosje gepauseerd. Er werd natuurlijk ook wat gegeten en gedronken. Na het uitrusten kregen de tieten van de meisjes weer een beurt. Er werd geknepen en gelikt dat het een lust was. Tepels gingen van mond tot mond. Daarna kregen de ballen van de jongens een fikse beurt. De meisjes deden echt hun best erop. Nog een uur lang werd er flink gevrijd. Tenslotte liet Ella zich van achteren en van voren tegelijk neuken door Max en Joep. De meisjes trokken daarbij om de beurt aan Ella's reusachtige uiers. De andere jongens zaten ook al met hun lul tussen de meisjesbillen. Vooral Cora en Carla schenen daar van te genieten. Al met al was het een waardig inwijdingsfeest geweest voor de tweeling. Die waren dan ook best in hun schik. Ze hadden echt hun hartjes opgehaald. Uiteindelijk moesten ze afscheid nemen. Er werd afgesproken dat het hele gezelschap over enkele dagen een bezoek zouden brengen aan de bungalow van Ella. Ze woonde in Bloemendaal. "Dan zetten we de bloemetjes eens echt buiten", beloofde ze. Het was jammer dat ze de volgende dag al vertrokken. Maar de jongens troostten zich met de gedachte dat er nog heel wat andere lieve vrouwtjes rondliepen.

Voor de meisjes zouden er trouwens ook nog wel een paar hete knapen te vinden zijn. De volgende morgen splitste het gezelschap zich. Leo en Cees hadden de zusjes Jolanda en Iris gevraagd met hen mee te rijden naar een oom van Leo die een grote kwekerij bezat in Ede. Dat was ongeveer vijftig kilometer verderop. De overigen hadden het plan opgevat om eens te gaan zien of er iets in de bossen achter de camping te beleven viel. Het viertal vertrok al vroeg. Tegen elf uur kwamen ze in Ede aan. De reis had wat langer geduurd dan noodzakelijk. Dat kwam omdat de jongens onderweg moesten pissen. De zusjes hadden daar natuurlijk graag naar willen kijken. Van het een was het ander gekomen. Na het pissen hadden ze de beide vrienden vakkundig gepijpt! Daarna waren ze weer verder gereden. Maar een half uur later hadden ze weer moeten stoppen. Ditmaal moesten de meisjes piesen. Na het piesen hadden de meisjes zich laten vingeren door Leo en Cees. Maar daar was het niet bij gebleven... 
Natuurlijk hadden de jongens hun lullen ook nog in de natte kutjes van de zusjes willen steken. Dat hadden de twee meisjes prima gevonden. Maar toen was het hek helemaal van de dam. Onder het rijden zat Jolanda druk te spelen met de harde lul van Leo die uit zijn broek stak. Ze had haar eigen borsten ontbloot. Zich bukkend streek ze met de kop van de natte lul over haar strakke tepels. Daardoor was Leo wel genoodzaakt geweest om langzamer te gaan rijden. Vandaar dat ze zolang onderweg waren geweest. Iris had zich achterin de auto teruggetrokken met Cees. Ze lag met opgetrokken knieen. Haar broekje hing op haar enkels. Cees stelde een diepgaand onderzoek in tussen haar mooie, slanke benen. Terwijl hij in haar kutje wroette, lag Iris aan haar blote tieten te rukken. Ze molk zichzelf. Later nam hij haar tieten flink onderhanden. Toen vingerde zij haar kut en haar aars om hem nog geiler te maken. Leo reed toen al met een hand. Hij had een hand vrijgemaakt om de busten van Jolanda te strelen. Kortom, het viertal amuseerde zich uitstekend! Korte tijd later arriveerden ze bij de kwekerij. Maar ze bleken een verkeerde dag uitgezocht te hebben. De oom en tante van Leo bleken naar de markt te zijn. Ze zouden de hele dag wegblijven. Maar Leo lachte daarom. Hij zei dat een verkeerde dag soms goed uit kon pakken. Later zou het blijken dat hij groot gelijk had! In het huis bevonden zich namelijk twee meisjes. Ze heetten Digna en Nora. Gedurende de zomervakantie werkten ze op de kwekerij. Leo en Cees hadden een paar weken eerder al kennis met hen gemaakt. Ze wisten dus wat voor vlees ze in de kuip hadden. Het andere personeel bevond zich in de kassen. De kust was de eerste uren dus veilig. "We hebben Jolanda en Iris leren kennen op de camping", vertelde Leo. "We dachten dat jullie het wel leuk zouden vinden ook met hen kennis te maken. Ze zijn net zo modern als jullie. Dus hoef je je nergens voor te generen. We moeten alleen uitkijken dat ze ons niet betrappen." Digna en Nora giechelden. Ze wisten meteen dat Jolanda en Iris ook in orde waren. En Iris en Jolanda wisten het van hen. "Heerlijke schatjes zijn het", legde Cees uit. "Iris hier heeft leuke, nogal spitse tietjes en Jolanda's borsten lijken op grote peren. Willen jullie ze zien?" De twee andere meisjes lachten. Ze knikten met rode gezichtjes en hete ogen. Ze hadden wel zin in sexspelletjes. Op de kwekerij viel trouwens genoeg te beleven. Zeker op sexgebied. Ze hadden al een paar keer met de knechten genaaid. Ook hadden ze lesbische spelletjes gedaan met een van de interne meisjes. Jolanda en Iris leken hen best toffe meiden toe. Trouwens Leo en Cees waren ook prima jongens. Dat wisten ze allang. Cees wendde zich tot Jolanda en haar zusjes.
"Laat Digna en Nora jullie charmes maar eens zien", zei hij. De meisjes aarzelden niet. Ze haalden hun borsten tevoorschijn. "Vooruit, voel die lekkere dingen maar eens", moedigde Cees de twee anderen aan. Digna en Nora kwamen op de zusjes toe. Begerig betastten ze de busten. Opgewonden knepen ze in de rose puntjes. Terwijl ze dat deden kwam Cees bij hen staan. Hij maakte hun kleding los. Kalm viste hij hun tieten tevoorschijn. Digna had een paar flinke grote prammen. Ze stonden wijd uiteen en waren nogal puntig. De dikke, fluweelachtige punten waren frambooskleurig. Het viertal begon nu over en weer elkaars tieten te strelen. Net zolang tot Cees zei: "En nu jullie kutjes ook. Jullie moeten alles eerst voelen. Het bekijken komt straks wel." Lachend grepen de meisjes onder elkanders rokjes. Ze vonden zonder moeite de reeds natte poesjes. "Verroest zeg", zei Jolanda tegen Digna. "Je kut is zeiknat. Geil je altijd zo?"
"Haast konstant", kirde Digna. "Vrijwel dag en nacht. Maar jouw spleet is ook sliknat. Je hebt trouwens een geile sleuf! Je hebt zeker al vaak geneukt, nietwaar? Of weten Leo en Cees daar soms meer van af?" Jolanda knikte. Ze keek haar nieuwe vriendin vrijmoedig aan. "Ja, Leo en Cees ook", gierden Jolanda het uit. "Ze hebben allebei een lange pik die er een heel eind ingaat." "Mooie tieten heb jij, Nora", zei Iris op dat moment. "En een fijne snee ook. Je houdt erg veel van sex, nietwaar? Dat had ik dadelijk in de gaten." "Goed opgemerkt, Iris! Zeg, zuig eens lekker aan mijn spenen. Daar word ik altijd bloedgeil van en kokend heet." De volgende minuten werd er driftig gevingerd en gezogen. Het viertal stond te wippen van genot. Leo stond voor het raam. Hij moest erop letten dat niemand ongezien het huis naderde. Cees keek naar de spelletjes van de vier meisjes. Af en toe streelde hij hun billen. Na een poosje ging hij ruilen met Leo. Digna en Nora hadden dadelijk een verzoek aan Leo. "Zeg, Leo, mogen we jouw klok en hamerspel weer eens zien?" vroegen ze guitig lachend. Daar had de jongen niets op tegen. Hij ging voor hen staan. "Pak m'n geval zelf maar uit", lachte hij. Even later sprong zijn grote pik trillend tevoorschijn. De meisjes hadden er hun handen vol aan. Jolanda en Iris hielden zich vooral bezig met de bekoorlijkheden van Digna en Nora. Ze amuseerden zich geweldig. Maar Leo wilde wel wat meer meemaken...
"Als we neuken willen moeten we dat ergens anders doen", stelde hij voor.  "Weet je wat? Digna, jij neemt Jolanda mee naar jullie slaapkamer en ik kom mee. Cees, Nora en Iris blijven rustig hier tot wij klaar zijn. Daarna kunnen zij gaan." Hij grinnikte vergenoegd. "Terwijl Cees staat uit te kijken kunnen jullie zijn trouwgereedschap wel eens onder handen nemen!" voegde hij er met een brede lach aan toe. Dat wilden Nora en Iris natuurlijk best doen. Leo verdween intussen samen met Digna en Jolanda naar boven. Even later waren ze op de slaapkamer die Digna en Nora deelden. "Trek alles maar uit, kinderen", zei Leo. "Jullie gaan samen op het bed liggen vozen en vrijen. Ik kijk dan wel toe. Ik mag het graag zien als meisjes met elkaar bezig zijn. Jullie houden er immers ook van, nietwaar? Dan kunnen er ook geen bezwaren tegen zijn."
Digna en Jolanda hadden zich in een ookwenk ontkleed. Ze gingen meteen op het bed liggen. Ze omarmden elkaar innig. Daarna kusten ze elkaar fel op de mond. "Zo is het veel beter", kirde Digna. Ze nam de naakte gestalte van Jolanda met begeerte op. Trouwens, Jolanda keek ook opgewonden naar Digna's pittige figuurtje. Die zei vervolgens: "Je hebt een mieters figuur, zeg. Die melkfabriek van je is ook flink gebouwd. Je borsten zijn net twee reuze peren. Leuke uiers om te melken. Ga eens voorover liggen en steun dan op de ellebogen en knieen. Dan kan ik die memmen van je pakken." Jolanda was daartoe meteen bereid. Digna begon een nauwkeurig onderzoek in te stellen. Haar handen gingen brutaalweg op onderzoek uit. Ze was onvermoeibaar. Ze sloeg tegen de hangende tieten. Of trok aan de stijve punten. Ook kneep en kneedde ze het zachte vlees van Jolanda's tieten. Daarna begon ze de gladde billen te bestuderen. Ze bekeek Jolanda's aars vol aandacht. Toen stak ze er pardoes een vinger in. Ze vingerde en kietelde in Jolanda's kontgaatje. Haar nieuwe vriendin kirde van genot. Ze begon stotende bewegingen te maken met haar onderlijf. Toen stak Digna twee vingers in Jolanda's vagina. Ze graaide daar wellustig in rond. Ook trok ze aan de rose schaamlippen. Verder kietelde ze de uitpuilende kittelaar. Toen duurde het maar even of Jolanda kwam onstuimig gillend klaar! Het kutsap gutste Digna over de hand heen. Daarna wijdde Digna zich weer aan Jolanda's borsten. Ze molk haar stijve spenen. Daar nam ze ook alle tijd voor. Onder het melken zei ze opgetogen: "Je bent fantastisch gebouwd, Jolanda. Alles aan jou is even lekker. Een paar flinke tieten en een fijne kut. En een paar gladde billen om zo in te bijten. Ga eens op je rug liggen, schatje." Toen Jolanda lag ging Digna schrijlings op haar zitten. Ze speelde met Jolanda's borsten. Daarna strekte zij zich uit. Ze duwde haar gezicht tussen Jolanda's dijen. Haar mond zoog zich vast op diens kut. Ze tongde Jolanda diep en fel. Daarbij kneep ze haar in de dijen en billen. "Laten we negenenzestigen", stelde Jolanda voor. Dat juichte Digna uiteraard dadelijk toe. Ze veranderde meteen van positie. Gretig nam Jolanda's mond nu bezit van Digna's poesje. Ze zoog op de sappige spleet van haar nieuwe vriendin. Dat deed ze vol geestdrift en elan. Ze befte als een bezetene. Digna hijgde en kreunde weldra heftig. Zij befte Jolanda ook nog, maar minder intensief. "Je hebt een mieterse scheur, zeg", zei Jolanda onder het beffen door.
"Je bent vreselijk geil. Het kutsap loopt zelfs langs je dijen." Ze stak nu ook een vinger tussen Digna's billen. "Weet je wat? Ik vinger ook je kontje. Dan wordt je nog veel heter, lekkere geile sodemieter!" fluisterde ze. "Ik ben gek op je fijne kut en op je... nee, op alles!"
"Jullie zijn allebei fijne, geile meiden", grijnsde Leo. "Maar komaan, jullie hebben genoeg samen gevrijd. Nu is het mijn beurt. Allebei op je rug met je beetjes wijd en goed hoog opgetrokken. Dan kan ik jullie kutjes en kontjes goed zien." Lachend voldeden ze aan zijn verzoek. Leo onderzocht hun kutten tegelijk. Hij kneep in de schaamlippen en rukte eraan. Trok aan de klitjes en vingerde hen wat. Uiteindelijk legde hij zich over Digna heen. Hij duwde zijn lid zonder meer in haar gapende natte snee. Toen begon hij te naaien. Met zijn linkerhand vingerde hij intussen Jolanda's kutje. Met de rechter kneep hij in de tietjes van de beide meisjes. Die raakten zo opgewonden dat ze tegelijk een hoogtepunt bereikten!
Nauwelijks had hij de hijgende Digna klaar geneukt of hij trok zich terug. Vervolgens drukte hij zijn nog stijve lul in de spleet van Jolanda. Zij kreeg nu een geduchte beurt. Ondertussen vingerde Leo de opgewonden Digna. De beide meisjes kregen orgasme na orgasme. Ze stroomden gewoonweg leeg! Het bed onder hun kontjes was nat van het kutsap! Leo had hen alles gegeven wat hij te geven had. Tot slot zoog hij op hun tieten. Ze zogen om de beurt op zijn pik. Daarna kleedden ze zich weer aan. Ze keerden terug naar de woonkamer. Nu kregen de andere drie de gelegenheid om te gaan vrijen.
Cees, Nora en Iris beleefden niet minder genot. Ook zij hadden de grootste pret boven in de slaapkamer. Leo, Jolanda en Digna hielden intussen de omgeving in de gaten. Daarbij vrijden ze natuurlijk nog graag wat met elkaar. Maar aan alles komt helaas een eind. Een uurtje later namen de jongens en hun vriendinnen afscheid. Digna en Nora keken hen nog een hele poos na. Ze waren in de wolken omdat ze onverwacht zoveel genot hadden ondervonden. Iets waarop ze die dag helemaal niet gerekend hadden...

De vakantie was intussen wel een bijzonder groot succes geworden. Voor allemaal. Niemand had iets te klagen. Ze waren allemaal volkomen kontent. Elke dag was er wel iets anders te beleven. Ze amuseerden zich altijd. Meestal bleven ze bij elkaar. Maar soms ook gingen enige stelletjes er alleen op uit. Op een morgen waren Arie en Max al vroeg opgestaan. Ze wilden samen met Tina en Carla op stap gaan. Het plan was de bossen in de omgeving eens te gaan verkennen. Max had daar eens een opwindend avontuur beleefd. Hij wilde de bossen nog eens met een bezoek vereren. "Het is er zeer gaaf in die bossen. Er is een meer waar je kunt zwemmen. Ook is er een oude ruine, met oude gangen en zo. Daar is het ook reuze fijn. Vooral als je daar met een paar leuke meisjes bent..."

"Dat zal wel", lachte Carla. "De juiste meisjes en de juiste jongens, zeker?" De overige vrienden en vriendinnen hadden andere plannen. Dus vertrok het viertal in de wagen van Max. Het was inderdaad een fijne rit. Er viel van alles te zien. Ook binnenin de wagen trouwens. De meisjes hadden er niet op tegen dat er af en toe gestopt werd. Op zo'n ogenblik speelden de jongens even met de 'ballen' van de meisjes. De meisjes hadden daar geen bezwaar tegen. Ze speelden met de kleinere ballen van de jongens. Er was dus geen gebrek aan vertier.

Tegen twaalf uur belandden ze in de bossen. Eerst gebruikten ze een lunch in een dorp. Daarna reden ze een eind de bossen in. Ze parkeerden de auto tussen het geboomte. Ook die dag was het gelukkig schitterend weer. Dus genoten ze met volle teugen. Ze zwierven wat rond in het dichte bos. Een poosje zaten ze bij het meer in de zon. Toen dat begon te vervelen gingen ze naar de ruine. De ruine was precies zoals Max gezegd had: buitengewoon interessant. Het was er behoorlijk druk. Een troep schoolmeisjes verlieten net samen met hun lerares de ruine. Ze waren blijkbaar met een bus gekomen. De lerares drong de meisjes tot spoed aan. Ze waren kennelijk al aan de late kant. "Daar zitten verschillende aardige teefjes bij", merkte Arie op. Ik zie hier en daar behoorlijke tietjes." "Maar veel heb je er niet aan", zei Carla. "Het zijn meisjes van een  kostschool hier in de buurt. Ik herken de uniformen dadelijk." "Het is een stijve, streng gereformeerde school, heb ik me laten vertellen", viel Tina haar bij. "Deze meisjes konden zeker niet naar huis gaan tijdens de vakantie."
"Maar goed dat wij niet zo zijn", grijnsde Max. "Kom, laten we eens afdalen in de kerkers van de ruine. Er schijnen vroeger zelfs onderaardse gangen te zijn geweest. Maar die zijn allemaal ingestort." Het was een beetje griezelig, vonden de meisjes toen ze door de kelders zwierven. Maar gelukkig hadden de jongens zaklantaarns meegenomen. Bij het licht daarvan schuifelden ze voorzichtig door de donkere gangen.
Na een kwartier bleef Tina opeens staan. "Het is net alsof ik iemand hoor roepen", merkte ze op. De anderen luisterden ok. Na een paar seconden hoorden ze inderdaad geluid. Even later opnieuw. "Daar is inderdaad iets of iemand", zei Max. "Kom mee, we gaan kijken." Het geroep werd luider en klaaglijker naarmate ze dichterbij kwamen. "Vast iemand die verdwaald is", lachte Carla. "Iemand die de weg terug niet kan vinden in het donker. Wat griezelig, zeg." "Het is ook niet gemakkelijk. Maar ja, zonder licht moet je je ook niet zo ver in die gangen wagen", zei Tina. "Wacht eens even. We kunnen er niet ver meer van af zijn." Ze luisterden weer en toen zei Arie: "Het geluid komt uit die zijgang daar. Verdraaid, zeg, het is er stikdonker!" "Wat een warnet van gangen hier. We moeten oppassen dat we zelf niet verdwalen", merkte Carla op. "Laten we hier iets achterlaten." Dat was een goed idee. Max legde op de hoek van de gang een blaadje papier neer. Dat had hij uit een zakagende gescheurd. Hij legde er een stuk steen bovenop. Even verder deed hij het opnieuw. Kort daarop hoorden ze de stem weer roepen. Maar nu vlakbij! "In die gang is het", zei Arie. Hij liet het licht in een donkere spelonk schijnen. "Kom op, erop af!" Ze volgden elkaar op de voet. "Max riep met zijn zware stem: "We komen eraan! Wees maar niet bang meer!" "Hier ben ik!" riep een schorre stem. "Hier..." Weer sloegen ze een hoek om. En toen scheen het licht op een angstig meisje. Ze droeg het bekende kostschooluniform. "Die is te ver gegaan en verdwaald", zei Max. "Hallo, meisje, je bent veilig, hoor! Je mag van geluk spreken dat we je hebben gevonden. Er is niemand anders hier, vandaag." Het meisje kwam snikkend op hen toerennen. "O, ik weet niet hoelang ik hier al ronddwaal", huilde ze. "Ik liep een gang in en het werd donkerder. En er waren zoveel gangen. Ik raakte de weg kwijt. Ik heb steeds in een cirkel gelopen, denk ik." "Je medescholieren zijn allang weg", merkte Tina op. "We zagen hen weggaan met een lerares. Maak je maar niet ongerust. We zorgen wel, dat je weer op school komt. We zijn met de auto hier. Kom maar gauw mee naar buiten." Het meisje bedaarde weldra. Ze namen haar tussen hen in. Samen liepen ze weer alle gangen door. Spoedig bereikten ze de uitgang.
Buiten gekomen konden ze kun vondst beter opnemen. Het meisje bleek Deborah te heten. Het was een mollig, niet onknap ding. Haar uniform was nogal vuil geworden. Het jasje hing open. Daaronder droeg ze een lichtblauwe bloes. Die zat strak gespannen om een paar behoorlijke busten. Ze had wat brede heupen. Haar benen waren stevig te noemen. Het was een heel behoorlijk meisje...
"Wat moet ik nu doen?" vroeg Deborah. "De anderen zijn weg. Ze hebben me misschien nog niet eens gemist..." "Wees maar niet benauwd. We nemen je eerst mee naar het meer. Daar kun je je een beetje opknappen. Daarna eten en drinken we wat. Als je weer wat opgeknapt bent rijden we je terug naar je school", verzekerde Arie haar. "Ik weet iets beters", zei Tina. "Ik neem de auto en rijd naar het dorp. Ik bel dan de school even op. Dan zeg ik wel dat ze zich niet ongerust hoeven te maken." "Goed idee. Maar Deborah kan niet met je mee. Ze moet eerst wat op verhaal komen", zei Carla. "We kunnen haar zo niet laten gaan." Ze knipoogde naar de beide jongens. "Daar heeft Carla gelijk in", antwoordde Max. Deborah werd niets gevraagd. Zij was nog teveel van streek om veel te zeggen. Ze vond alles trouwens goed. Tina reed dus naar het dorp. Een half uur later was ze weer terug. "Alles is in orde, hoor", berichtte ze. "Ik heb die lerares al gesproken. Ze hadden de verdwijning van Deborah net ontdekt. Ze stond op het punt om naar de ruine terug te rijden. Maar ik heb haar gezegd, dat Deborah in goede handen is en dat we haar later wel naar school terug brengen." Deborah was al wat bekomen van de schrik. Ze zag er nu weer toonbaar uit. Ze had haar kleren wat gereinigd. Haar jasje lag in de zon te drogen. Ze had ook wat te eten en te drinken gekregen. En nu zaten ze over koetjes en kalfjes te praten. Deborah vertelde dat ze een hekel aan de kostschool had. "Ik welk opzicht?" vroeg Arie. "Kun je misschien niet goed meekomen of zo?" "Nee, daar ligt het niet aan. Ik ben zelfs een van de besten. Er zijn alleen van die vervelende meisjes bij me in de klas. Meisjes die je nooit met rust laten."
"Hoe bedoel je?" vroeg Carla nieuwsgierig. "Ik tracht een ingetogen leven te leiden en alleen het goede te doen. Maar er zijn meisjes onder ons die proberen mij van het rechte pad te doen afdwalen door allerlei zondige dingen voor te stellen en mij in verleiding te brengen."
"Echt waar?" vroeg Carla met een stralend gezicht. "Bedoel je dat ze je willen verleiden tot onzedelijke dingen? Proberen ze je over te halen dat jij ze aanraakt en andersom?" Deborah knikte met een rood hoofd. "Ja, dergelijke dingen. Ze komen zelfs 's avonds op mijn slaapkamer. Dan halen ze mijn dekens weg. Ze proberen dan mijn nachtpon uit te trekken en zo. Ik wil die dingen niet. Het is zondig... En strijdig met ons Geloof!" De anderen konden met moeite hun lachen inhouden. "Dus je hebt nog nooit met een van je vriendinnen gespeeld? Je hebt je nog nooit laten strelen, of zelf iemand anders gestreeld? Ook niet met jezelf gespeeld? Ik bedoel, als je alleen bent, ga je jezelf dan nooit tussen je benen strelen?" vroeg Carla. "Afschuwelijk", zei Deborah met walging. "Dat is absoluut verboden. Je lichaam is een heilige tempel die gereserveerd moet worden voor God." "Ik hoor het al", zei Tina. "We hebben een heilige in ons midden. Je bent dus in alle opzichten een maagdelijk meisje, Deborah? En je denkt dat te blijven?" "Maar natuurlijk! Ik zal me nooit laten verleiden tot de zonde!" "Nee maar, dat is voor het eerst dat ik een meisje van jouw leeftijd zo hoor praten", grijnsde Arie. "Nou, Deborah, wij zijn anders, hoor. Wij houden van plezier maken. Wij jongens zien niets liever dan een aardig meisje. En de meisjes zien ook graag een leuke knul." Deborah keek hem met walging aan. "Wil je beweren dat jullie wel zondigen?" "Zondigen wil ik dat niet noemen. Wij beleven plezier aan onze lichamen en aan dat van andere jongens en meisjes. Zonder die zogenaamde zonden van jou zou het leven maar een saaie boel zijn! Waarom bezitten jongens en meisjes aantrekkelijk lichaamsdelen als je er toch nooit aan mag komen? Of ze nooit mogen zien?" "Ja, waarom hebben de jongens zulke fijne pikken als je daar niets mee mag doen? Wat een oervervelend leven zou dat zijn", viel Carla hem met een gemaakte zucht bij.
"Nee, hoor. Leve de sex en de zonde!" lachte Tina. "Leve de mooie meisjes en de knappe jongens met hun enorme dingen!" Deborah had al begrepen dat ze in verkeerd gezelschap terecht was gekomen. Ze stond op. Ze wou kennelijk de benen nemen. "Nee, Deborah, daar komt niets van in", zie Arie direkt. "Je mag niet zomaar weglopen. Wij hebben je gered. Daarom willen we een kleine beloning van je hebben. We hebben al enige tijd naar je blauwe bloesje gekeken. Daar schijnt nogal wat in te zitten. Als beloning willen we de inhoud van je bloesje wel eens zien. Deborah schrok zichtbaar. De angst verscheen in haar blauwe ogen. Ze deed een stap voorwaarts. Snel greep ze naar haar jasje. Maar Arie strekte een hand naar haar uit. Hij omklemde haar enkel. "Nee, zo gaat dat niet, Deborah. Eerst willen we een zoen van je. Vervolgens mogen we zien wat voor moois jij bezit. Daarna mag je pas naar huis. Het meisje rukte. Ze trachtte zich te bevrijden. Maar daar was geen hoop op. Max had haar enkel gegrepen. Arie gaf hem een teken. Tegelijk trokken ze aan een been. Deborah verloor haar evenwicht. Ze viel op de grond neer. Tina en Carla hadden daarop gewacht. Ze hadden meteen door wat de jongens van plan waren. Deborah probeerde overeind te komen. Maar de andere meisjes grepen dadelijk in. Ze pakten elk een arm van het meisje. Nu was ze machteloos. Ze worstelde wel. Maar tegen het viertal had ze absoluut geen kans. Die keken vol triomf op hun slachtoffer neer.

"Blijf nu maar rustig liggen", zei Max. "We zullen je heus niet opeten, hoor. Kalm blijven, dan gebeurt er niets ergs." "Wat willen jullie van me?" stamelde Deborah. "Dat heb ik je al verteld. Om te beginnen, een zoentje." Hij bukte zich over haar heen. Grijnzend kuste hij haar op de mond. Arie volgde zijn voorbeeld. De meisjes bleven niet achter. "Ziezo, dat heb je alvast gehad", zei Max. "Nu gaan we je laten zien hoe leuk het is een beetje te zondigen. Je zult ervan leren, Deborah. Het zal je trouwens goed doen!" Hij sloeg zijn arm om Deborah heen. Arie hield haar benen in bedwang. Het meisje kon geen kant meer op. "Tina", zei Max, "maak jij haar bloesje eens los. Ze heeft er heel wat in zitten, niet?? Dat zal een feest zijn. Een ware lust voor het oog." Tina giechelde. Ze begon de knoopjes van het lichtblauwe bloesje los te maken. "Nou zeg, je hebt een paar flinke tieten. Zacht als boter en lekker vol." Ze had weldra alle knoopjes los. Slechts een hooggesloten onderjurk zat nog in de weg. "Een beetje ouderwets", merkte Arie op. "Weet jij daar weg mee, Carla?" Carla knikte. Ze haakte de vingers in de zijden stof. Met een ruk scheurde ze de onderjurk open tot aan de navel. Nu zagen ze de werkelijk weelderige heuvels. Maar die waren nog bedekt met een ouderwets aandoende bustehouder. Tina lachte smakelijk. Ze rukte kalmweg de schouderbandjes stuk. Eerst de ene, daarna de andere. Vervolgens haakte ze haar vingers onder de cups. Zo ontblootte ze de borsten van Deborah. "Goeie genade!" joelde ze. "Zijn dat even mooie memmen! Wat een melkfabriek heb jij, Deborah!" Begerig greep ze ernaar. Ze begon hard te knijpen in het blanke vlees. "Mooie, rose tepels heeft ze", zei Arie. "Ik wed dat je haar prammen goed kunt melken. Laat mij het maar eens proberen..." Hij greep haar borsten beet. Met zijn duimen en wijsvingers rond de tepels begon hij hard te rukken. Deborah gilde van vernedering en pijn. Maar de anderen vonden dat juist opwindend. "Trek maar flink, Arie", riep Carla. "Die uiers hadden al veel eerder gemolken moeten worden. En ook veel vaker. Maar we zullen de schade gauw inhalen. Terwijl jij daarmee bezig bent zullen Max en ik haar buikje bloot maken. We willen graag zien wat ze daar beneden heeft. Dat zal wel een flinke grote sappige pruim zijn!" Deborah worstelde opnieuw. Maar ze was en bleef machteloos. Ze voelde hoe haar rokje opgetrokken werd. Een hand kneep in haar mollige dijen. "Verrukkelijk, zeg", grinnikte Max. "Heerlijk vlezig. Ze heeft ook verdraaid fijne billen." "Wacht nou even", kirde Carla. "Laten we nou eerst haar kut blootleggen. De billen komen straks wel!" Ze stak haar hand tussen Deborah's ouderwetse direktoire. Met kracht rukte ze het kledingstuk naar beneden. In een mum was het buikje nu bloot. Max floot tussen zijn tanden. "Jezus, zusje, wat een dot haar heeft ze op haar buikje. Je kunt haar kut niet eens zien!" "Hij zit hier", zei Carla gedecideerd. Ze stak haar hand uit. Kalm kneep ze Deborah tussen de dijen. Ze rukte aan het dichte donkere haar. Toen toonde ze de andere de rijpe vrucht. Die zag er inderdaad als een pruim uit. "Nou, een flinke flamoes heb je zeker, Deborah", prees Tina. Carla duwde een vinger in Deborah's spleet. "Ze is warempel inderdaad nog maagd. Nog zo dicht als een brandkast! Maar de jongens zullen dit spaarpotje wel open krijgen, hoor!" Ze trok de schaamlippen open. Op die manier toonde ze hen hoe groot de sleuf was. Daarop moesten ze allemaal even voelen en graaien. "Wat zal dat een feest zijn om die kut in te wijden", merkte Arie grijnzend op. "Nou, mijn pik staat al in de houding, hoor!" Tina greep zijn lul beet, dwars door zijn broek heen. "Ja, hij is al lekker stijf. Wil je hem eens zien, Deborah? Arie heeft een prachtlul. Straks krijg je hem helemaal in die geile sleuf van je! Je zult dan merken hoe lekker het is geneukt te worden."
Ze opende Arie's gulp. Behendig graaide ze zijn lul en kloten tevoorschijn. Deborah keek er met walging en angst naar. Tina begon Arie af te trekken. De eikel zwol geweldig op. "Hij zit lekker vol zaad, hoor. We zullen het zuinig bewaren voor straks. Intussen zullen we je nog iets anders leren." Ze greep Deborah's rechterhand. "Je hebt nog nooit met een meisje gespeeld, wel? Dan mag je nu mijn tieten eens voelen. Wacht even, dan zal ik ze je laten zien." Ze voegde de daad bij het woord. Schaamteloos ontblootte ze haar borsten. Ze duwde Deborah's hand er tegenaan. "Knijp maar eens in die lekkere melkerij van mij, Deborah. Zo moet je dat doen." Ze greep een van Deborah's mennen en kneep en kneedde die hard.
"En dan moet je aan die punten trekken..." Maar Deborah weigerde. Tina wilde doorzetten, maar Max kwam tussenbeide. "Nee, laat haar maar even, Tina. We krijgen haar straks wel zover. Eerst gaan we nu haar billen bekijken. Die zien er vast ook smakelijk uit." Arie en hij trokken de meisjesbenen hoog op. Nu konden ze ook de billen zien. Ze waren dik en mollig. Bovendien waren ze verrukkelijk glad. Deborah had trouwens een prachtige blanke huid. Zo zacht als satijn. De handen van de jongens vonden meteen de goede weg. Ze knepen in de halve manen. Ook vingerden ze haar aarsje. "Wat is het toch een lekkere griet", zuchtte Max. "We kunnen haar straks van achteren ook wel nemen!" Hij wendde zich tot Carla en Tina.
"Strelen jullie haar nu ook maar even op je gemak. Daarna nemen we haar mee. Er staat ginds een vervallen hut die ideaal is. Daar kunnen we haar goed te grazen nemen!" Dit idee werd met gejuich begroet. Intussen moest Deborah zich van alles laten welgevallen. Haar ongerepte charmes werden door het viertal flink betast. Er werd hard aan de tepels gerukt. Maar ook aan haar schaamlippen. Vingers verdwenen diep in haar spleet. Even later ook in haar anus. Het arme kind wist niet meer hoe ze het had. Ze had allang de strijd opgegeven. Tegen het viertal kon ze toch niets beginnen. Dus liet ze zich willoos liefkozen. Enkele minuten later hielden ze op. Ze hadden haar genoeg betast en gestreeld. Ze hielpen haar overeind. Haar kleren werden min of meer in orde gebracht. Dit voor het geval dat ze onderweg iemand tegen zouden komen. Daarna ging het op de verlaten hut af. Het was heel rustig in het bos. Ze zagen dan ook niemand. Even later waren ze in de hut. Arie stelde voor dat ze om beurten de wacht zouden houden. Ze konden dan waarschuwen als er onraad dreigde. Tina nam de eerste wachtbeurt waar. Ze ging in de deuropening staan. Zodoende hoefde ze niets te missen van Deborah's inwijding. Het meisje stond midden in het vertrek. Er zaten geen ramen meer in de muren. Er was dus meer dan genoeg licht. "We laten je nu los, Deborah", zei Arie. "Maar probeer niet vervelend te doen of weg te lopen, want dat lukt je toch niet. We zullen je echt geen kwaad doen. We willen ons alleen maar amuseren en jou wat van het heerlijke leven leren. Als we genoeg van je genoten hebben brengen we je netjes weg. Laat ons dus maar rustig begaan en er gebeurt je niets." "Doe me geen pijn", zei Deborah zacht. "Ik zal me niet verweren. Jullie maakten me eerst zo bang... Ik heb die dingen nog nooit meegemaakt en..." "... en daarom is het hoog tijd dat je ze nu meemaakt en er ook nog van geniet, engel", grijnsde Max. "Je hebt een prachtig lichaam en fijne tieten. Bovendien bezit je een mooie kut. Die gaan we ook onder handen nemen. We maken je lekker geil en dan zul je eens zien hoe lekker dat is! Later kun je er dan niet meer buiten! Let maar op. Kleed je nu maar eerst helemaal uit. We willen je helemaal naakt zien. Wacht, ik zal je wel helpen." De bevende Deborah liet zich gewillig uitkleden door Max. Even later stond ze naakt voor hen. Ze schaamde zich geweldig. De opmerkingen van de anderen deden haar fel blozen.
"Ze heeft een schitterend figuurtje", zei Carla prijzend. "Jij neemt zeker haar kontje onder handen, Max? Dan kan ik haar tietjes opwarmen." "Ga je gang. Ik neem haar kontje", lachte Arie. Ik ga haar aars eens even meten." "En ik haar andere gaatje", grinnikte Max. Deborah bleef trillend staan. Drie paar handen kwamen nu in aktie. De handen gleden over haar gladde lichaam. Ze pakten haar overal beet. Ze voelde Max' vingers haar kut openen. Hij trok aan de rose lippen. Vervolgens verdwenen zijn vingers naar binnen. Ze kreeg allerlei vreemde gevoelens die ze niet kende. Carla nam haar borsten in bezit. Ze begon aan de tepels te rukken. Het was net alsof ze een koe molk. Deborah voelde vreemde sensaties in haar lichaam opwellen. Ze hijgde zelfs af en toe. De anderen hadden dat wel in de gaten. Ze glimlachten stilletjes. Weldra begon Deborah met haar onderlichaam te stoten. Dat kwam omdat Arie's vingers in haar kontje porden. "Ze wordt al lekker geil", kondigde Max aan. "Ze is zo nat als de pest. Wie wil haar kut uitzuigen?" "O, ik wel!" zei Carla gretig. Ze liet Deborah's tieten los. Op haar knieen viel ze voor het meisje neer. Ze duwde de mollige dijen uiteen. Toen zette ze haar mond aan de harige spleet. Begerig likte en tongde ze de maagdelijke snee. Deborah begon nerveus te wiebelen. Ze slaakte herhaaldelijk zuchten. Max hield zich nu met haar memmem bezig. Hij had een van haar tepels in de mond. Hij zoog verwoed op de stijve punt. Haar andere tiet kneedde hij zachtjes. Arie nam zijn lul weer uit de broek. Hij duwde de opgezwollen kop tussen de billen. Een poosje later ging Carla met Tina ruilen. Tina kon nu de schade inhalen. Ook zij genoot met volle teugen van Deborah's ingerepte lijf. Tina zoog en streelde naar hartelust. Max en Arie wisselden vervolgens ook van plaats. Zo kreeg ieder het zijne. De arme Deborah stond willoos tussen hen in. Ze moest zich alles welgevallen laten. Het meisje voelde zich volkomen hulpeloos. Maar bang was ze niet meer. Ze had wel in de gaten dat ze haar geen kwaad wilden doen. Ze wilden alleen genieten van haar lichamelijke charmes. Dat deden de andere meisjes op de kostschool ook met elkaar. Iedereen scheen het dus te doen, dacht ze.  Misschien was het natuurlijk en helemaal niet verkeerd. Ze trachtte het sensationele gevoel in haar buik te analiseren. Hetzelfde gevoel had ze ook in haar borsten. Ze moest eerlijk bekennen dat het een heerlijk gevoel was. Ze had nog nooit iets dergelijks gevoeld. Maar veel tijd om te denken kreeg ze niet. De andere wisten niet van ophouden. "Nu ga jij rustig hier op deze kist zitten, Deborah", zei Max. "Dan kun je nu op je gemak naar onze dingen kijken. Wij hebben tot nu toe alleen naar jou mooie dingen gekeken. Nu ben jij aan de beurt. Je moet nog veel leren. Je hebt tot nu toe ontzettend veel gemist. Laat je maar een beetje gaan. Dan zul je merken dat sex echt niet onplezierig is. Integendeel, er is niets fijners! Tenslotte hebben we bepaalde lichaamsdelen niet voor niets gekregen. Kijk maar eens naar Arie. Hij heeft zijn stijve lul alweer tevoorschijn gehaald. Hij is erg trots op dat ding. Pak hem maar eens beet. Speel er eens mee. Dat vindt Arie heerlijk!"
Maar Deborah voelde er niets voor. Ze vond het maar walgelijk. Ze keek vol afschuw naar de dikke paarse eikel. Tina lachte. Ze kwam het meisje te hulp. "Je hoeft er niet bang voor te zijn, hoor", lachte ze. "Ik zal het je wel voordoen. Kijk, je pakt zijn lul zo beet. Nu beweeg je je hand op en neer. Dan lijkt de kop dikker te worden. Zijn klootzak wordt helemaal strak getrokken. Als je het lang doet komt hij klaar. Het gaat dus heel gemakkelijk." Tina greep Deborah's hand beet. Ze legde diens vingers om de stijve paal. Ze  hield haar hand vast. Kalm begon ze Arie af te trekken. Zo hielp ze het meisje op weg. Ze bewoog Deborah's hand flink op en neer. Arie kreunde weldra uitzinnig.
Hij begon eensklaps te spuiten. Grote witte klodders vlogen tevoorschijn. Ze werden met kracht uit het kleine spleetje geperst. Hun handen werden bedekt met een laagje zaad. "Zie je wel hoe lekker geil Arie is!" lachte Tina. "Ga door en maak hem maar goed klaar. Knijp ook in zijn ballen en trek aan de zak. Trekken maar, meid. Niet bang zijn." Deborah was wel gedwongen Arie te blijven masturberen. Arie werd zelf ook aktiever. Hij greep naar de busten van Deborah. Opgewonden rukte hij aan de tepels. De sensatie's diep in haar lichaam keerden terug. Ze begon uit eigen beweging te trekken. Maar ze besefte het zelf nog niet! Ze kneedde zelfs Arie's ballen. Ook dat deed ze volkomen uit zichzelf. "Je leert het al aardig", zei Tina goedkeurend.
"Nu moet je eerst mijn tieten strelen en op mijn tepels zuigen, voor je die lul van Max ook mag hebben." Ze deed haar bloesje open. Haar stevige borsten sprongen tevoorschijn. Ze leerde Deborah hoe ze haar tieten moest strelen. Zelf deed ze het voor bij het meisje. Weldra streelden ze elkanders tieten over en weer. Deborah begon zowaar geil te reageren. Ze scheen er plezier in te krijgen Tina's borsten te liefkozen. Ze bracht het tenslotte tot zuigen. Dit nadat Tina op haar tepels had gezogen. Toen dook Max met zijn harde pik voor haar op. Ze begon hem zonder hulp af te trekken. Dat was een goed teken. Max kreeg bijna nog sneller dan Arie een zaadlozing! Carla kreeg ook een beurt. Ook haar memmen werden gestreeld door Deborah. Bij haar moest ze ook de kut vingeren. Ook dat leerde het meisje vrij vlug. Daarna wilde ook Tina nog even door Deborah gevingerd worden. Zo gingen ze nog lange tijd door. Tenslotte besloten ze Deborah ook het neuken te leren. Max gaf het voorbeeld. Hij naaide Tina op de vloer. Arie nam Carla staandeweg. Deborah keek vol ontzag toe. Ze zag hoe de dikke apparaten in de kutjes verdwenen. Ze luisterde opgewonden naar het zuchten en hijgen van genot. En ze zag hoe de vier klaarkwamen en daarbij dropen van het sperma en kutsap. Toen moest zij gaan liggen. Dat deed ze na enige aarzeling. Maar ze bood nauwelijks weerstand toen Arie op haar kwam liggen. Hij begon haar kalmaan te neuken. Weldra liep het kutsap uit haar snee. Maar toen trok Arie zich uit haar terug. Het was Max die zijn plaats overnam. Hij stootte op zijn beurt flink door en ontmaagde haar. Deborah slaakte gilletjes van angst en pijn. Maar toen de vlijmende pijn wegtrok voelde ze iets anders. Een onbeschrijflijk heerlijk gevoel doortrok haar hele lichaam. Ze schreeuwde het uit van genot. voor het eerst van haar leven kwam Deborah klaar! De vloer onder haar kontje werd kletsnat van haar kutslijm! Ze genoot gillend van Max' stoten. De anderen waren verrast over haar passie. Ze toonde dat ze veel te lang zonder sex was geweest. Het leek erop dat ze nu haar achterstand in wilde halen. Hijgend trok Max daarna zijn verslappende tamp uit haar kut. Tina en Carla sprongen weer bij. Ze gaven de nahijgende Deborah een goede beurt met hun tong. Ze likten zelfs haar hele lichaam af. Daarna lieten ze zich weer door Deborah vingeren. Het ijs was nu totaal gebroken. Deborah begon allerlei vragen te stellen omtrent sex. Ze was geheel in haar voordeel veranderd. Ze bekende dat ze het nu toch wel lekker gevonden had. Ze liet zich nu ook met graagte strelen en vingeren. Haar handen gingen ook uit eigen beweging op onderzoek uit. Ze streelde de tietjes van de beide meisjes. En daarna vingerde ze hun kutjes. Tina en Carla gingen nog een stapje verder. Ze leerden haar ook beffen. Dat bracht de jongens ook weer op een idee! Deborah liet zich door hen overhalen de lullen in de mond te nemen. Zo leerde ze zelfs pijpen! Maar aan alles komt een einde. Dus ook aan hun geile dag. Het was jammer dat ze Deborah weer terug moesten brengen. "Ik zou best nog eens vaker plezier met jullie willen hebben", bekende Deborah onderweg. "Ik zou wel met een paar andere meisjes kunnen komen. Die  meisjes waarover ik het al gehad heb. Die met mij sexspelletjes wilden spelen. Als ik hen nu laat zien dat ik wel mee kan doen...
Vanavond misschien al...zouden ze vast wel mee willen om jullie te ontmoeten. We mogen wel zonder geleide de deur uit. Maar alleen als we met een groepje zijn, zie je. Nooit alleen." "Als je denkt dat je dat klaar kunt spelen", lachte Arie, "kom ik wel hierheen met de auto en haal jullie op." "Op die school van jou zitten nog heel wat leuke meisjes", lachte Max. "Ik heb tenminste verschillende leuke tietjes gezien." "En we hebben best zin om die ook eens te strelen", voegde Carla eraan toe.
"En de rest. Kutjes voor mij en lekker mollige billetjes", juichte Tina. Vlakbij de school bleven ze er nog even over napraten. Deborah was intussen vreselijk geestdriftig geworden. Ze beloofde er iets op te vinden dat haar plan door zou kunnen gaan. Tenslotte maakten ze een afspraak voor de volgende morgen. Tegen elf uur zou Arie dan vlakbij de kostschool staan met de auto. Ze namen alle vier met tongzoenen afscheid van Deborah. Ze wuifden het meisje nog even na. Daarna reden ze terug naar de camping.

"Zou ze het werkelijk voor elkaar krijgen?" vroeg Tina. De jongens waren ervan overtuigd. "Die Deborah is geiler dan ze zelf voor mogelijk houdt. Ze liet zich feitelijk gauw overtuigen, niet? Ik denk dat die andere schatjes vanavond wel verbaasd zullen zijn."
"Hoe bedoel je?" "Wel, als Deborah zich opeens als een geil sexkatje ontpopt." Ze lachten hartelijk. Zingend reden ze terug naar de camping. Daar vertelden ze de anderen het hele verhaal. Dat gebeurde natuurlijk in geuren en kleuren. Maar hun vrienden hadden zich ook niet verveeld. Die hadden zich ook best geamuseerd. Namelijk met een stel jonge meisjes en jongens in het kamp. Op hun beurt vertelden ze daar smakelijk over. Ze gingen die avond voor de verandering vroeg naar bed. De volgende morgen toog de hele club er in twee auto's op uit. Ze reden naar een restaurant niet ver van de kostschool. Daar gingen ze koffie drinken. Arie reed daarna alleen door naar de kostschool. Volgens afspraak wachtte hij vlak bij de school. Hij hoefde niet eens lang te wachten. Deborah had het klaargespeeld! Ze kwam met twee meisjes aan wandelen. Arie nam hen aandachtig op. hij kwam tot de conclusie dat ze er prima uitzagen. Echte beauty's! Hij liep hen gauw tegemoet. De twee nieuwelingen keken hem nieuwsgierig aan. Maar ook vol verwachting. Deborah lachte wat verlegen. Ze stelde haar vriendinnen voor. Ze bleken Guusje en Emma te heten. Leuk dat jullie gekomen zijn", zei Arie. "Stap maar gauw in. Dan gaan we de anderen opzoeken. Het wordt vast en zeker een gezellige dag vandaag!"
Hij verzocht Guusje naast hem te komen zitten. Deborah en Emma gingen achterin. Ze reden meteen weg. Arie verloor geen tijd. "Hoe heb je het zo klaargespeeld, Deborah?" vroeg hij breed grijnzend. "Heb je hen gisteravond wat sexlessen gegeven?" Hij wendde zich tot de roodharige Guusje. "Ze wist zelf niet hoe hard ze een beetje pret nodig had. Ze vertelde ons dat jullie het haar hadden willen leren, maar dat ze nooit wilde. Haar plotselinge ommezwaai was zeker een verrassing voor jullie, niet?" "Nou en of!" riep de zwartharige Emma uit. "Wij plaagden haar omdat ze de hele dag op stap geweest was en ze vertelde dat ze veel plezier had gehad met jongens en meisjes. Wij geloofden haar eerst niet. Maar nadat ze alles verteld had bewees ze ons tevens dat ze niet gelogen had." "En hoe", lachte Guusje. "Ze zei: Als je me niet gelooft, moet je je  overtuigen. Ik heb echt met me laten spelen en ik vond het later nog leuk ook. Ik begrijp nu niet waarom ik vroeger nooit wilde. Maar nu ik het weet, wil ik het altijd wel doen. Toe maar, overtuig je dan. Je mag met me doen wat je wilt. En ik zal aan jullie tieten en kutten zitten ook. We konden het niet geloven. Maar nog voor we van onze verbazing bekomen waren greep ze Emma bij de tieten en toen ging alles vanzelf!" "Ja, zo ging het", gaf Deborah toe. "En nadat we wat gevrijd hadden, vertelde ik wat we hadden afgesproken. Welnu, hier zijn we! Vind je Guusje en Emma even aardig als mij?"
"Dat zal ik gauw genoeg ontdekken", grinnikte Arie. "Zo, en hoe wil je dat ontdekken?" daagde Guusje hem uit. Arie keek haar even aan. Hij liet een hand van het stuur glijden. Brutaalweg greep hij haar borsten beet. "Door deze dingen van je te bekijken en strelen, schatje." Guusje kirde wellustig. Arie was heel vaardig in het omlaag trekken van een rits. Floepend sprongen twee spitse borsten naar buiten. Hij floot tussen zijn tanden. "Wat een lekkere melkfabriek heb je, Guusje. Leuke spitse tietjes en mooie tepeltjes heb je ook. Goeie spenen om te melken." Hij kneep er begerig in. Guusje liet hem giechelend begaan. "Jongens kunnen ook gemolken worden", merkte ze op. "Heb jij ook een speen, Arie?"
"Wie weet. Zoek maar eens", nodigde hij uit. Guusje was niet verlegen. Ze deed een greep naar zijn gulp. In een ommezien had ze zijn broek open. Ze graaide er even in. Toen trok ze zijn geslachtsdeel eruit. Natuurlijk was zijn pik al geheel stijf.
"O, wat een fijne lul heb jij", juichte ze. "Zo dik en groot! Dat is heel wat anders dan alleen maar kutjes zien en voelen. Jammer dat wij geen jongens op school hebben. Je krijgt zo weinig kans om een jongen te pakken te nemen..." "Maar nu heb je er een", zei Deborah. Zij en Emma leunden naar voren. Ze keken met gretige ogen naar de stijve tamp. En naar de volle zak. Guusje liet Arie's pik dansen. Ze kneep ook in de teelballen. "Ik krijg er gewoon een nat broekje van", kraaide Emma. "Die heb ik al", zei Guusje. En Deborah voegde eraan toe: "Ik ben ook kletsnat." Arie stopte de auto langs de weg. "Dat moet ik even controleren", zei hij breed lachend. En hij stelde meteen een onderzoek in. Hij duwde zijn vingers in de drie broekjes. Inderdaad bleken ze alle drie flink nat te zijn. "Geile sodemieters zijn jullie met je natte kutjes. Jullie hebben al flinke sleuven, hoor! Laat jouw tietjes ook eens zien, Emma." Het meisje ontblootte haar borsten meteen. Arie zag dat ze rond en vol waren. Bijna zo groot als die van Deborah. Hij streelde de bruine tepels. "Ik wil er even aan zuigen, voordat we verder rijden", merkte hij op. Dat gebeurde dus. Alle drie zaten ze met hun tietjes bloot te wachten. Na elkaar zoog hij even op de stijve spenen. Daarna kusten zij zijn lul en knepen in de volle ballen. "Nu weten we wat we aan elkaar hebben", zei Arie toen ze weer verder reden. "De anderen die we straks zullen zien zijn net als wij. Dus jullie hoeven niet bleu te zijn."
Even later stopte Arie voor de oude hut. Daar zaten de anderen reeds allemaal te wachten. "Hier hebben we Deborah gisteren ingewijd", vertelde Arie. Deborah kreeg even een kleur. Maar ze vond het toch fijn even in de belangstelling te staan. Arie stelde Emma en Guusje voor aan de anderen. Lachend zei hij daarna: "Het liefst willen ze meteen lichamelijk kennismaken met ons allemaal. Dus stel ik voor hen daartoe de gelegenheid te geven. Bleu zijn ze niet. Emma en Guusje, gaan jullie je gang maar. Laat maar eens zien wat je zoal te bieden hebt. Trek alles uit en laat je bewonderen. Straks worden jullie ook ingewijd." Guusje en Emma keken elkaar lachend aan. Toen trokken ze de schouders op. Ze maalden nergens om. Zonder aarzelen begonnen ze zich uit te kleden. Spiernaakt presenteerden ze zich voor de anderen. Waarna ze de kring rond gingen. Ze lieten zich uitgebreid bewonderen. Het spreekt vanzelf dat ze van alle kanten bekeken werden. Natuurlijk bleef het niet bij kijken. Ze werden ook betast en gestreeld. Hun mooie charmes kregen het hard te verduren. Ze vonden alles evenwel goed. Maar na deze kennismaking zei Guusje: "Maar nu willen wij jullie ook naakt zien."
"Dat kan, hoor", zei Tina. "Begin maar bij mij. Leg mijn tietjes maar bloot en mijn billen ook, als je wilt." "Begin jij maar bij mij, Emma", riep Cora uit. "Neem jij mijn melkerij en kut maar onder handen." Het tweetal liet zich geen tweemaal smeken. Weldra zaten alle meisjes met hun borsten bloot. Emma en Guusje begonnen een ronde langs de meisjes. Ze streelden de blote tieten. Uiteraard zogen ze ook op de tepels. Vervolgens werden de buikjes ook ontbloot. Emma en Guusje kwamen ogen en handen tekort. Daarna kwamen de jongens aan de beurt. Die moesten ook hun lullen tonen. De beide meisjes waren daarmee erg in hun schik. Ze genoten geweldig van de behoorlijke apparaten. Joep, Max, Leo, Cees en Arie waren erg in hun schik met de twee nieuwe 'aanbidsters'. De nieuwelingen hadden nauwelijks ervaring met mannelijke geslachtsdelen. Dat maakte alles veel pikanter. Het hek was van de dam. Het eigelijke spel begon op dreef te komen. Ze deden van alles en nog wat. Daarbij wisselden ze voortdurend van partner. "Jullie hebben allemaal zulke enige tietjes", riep Guusje uit. "Die van Jolanda zijn zo groot en net peren. Die van Cora lijken op die van mij. Maar wat betreft de kutjes heeft Carla de grootste scheur!" "En dan die fantastische pikken!" viel Emma haar bij. "Zeg eens, jongens, we hebben zoveel over neuken gehoord. Ik zou zo graag een lul in mijn kut hebben!" "Ja, laten we gaan naaien!" juichte Guusje. "Lekker naaien met zo'n stijve tamp heel diep in mijn sleuf. Dat lijkt me verrukkelijk. Ik droom er soms van, wil je dat wel geloven?"
De jongens hadden natuurlijk geen bezwaar. Leo en Cees viel de eer te beurt de nieuwelingen te neuken. Weldra lagen ze alle vier te hijgen en te kreunen van plezier. De beide meisjes draaiden met hun heupen. Ze kraaiden letterlijk van geilheid. Toen ze goed opgegeild waren gaf Cees aan Leo een teken. Precies tegelijk haalden ze hun kont naar achteren. Het volgende moment duwden ze hun lul met kracht naar voren. Emma en Guusje gilden van pijn. Hun kreten deden de wanden trillen. Tranen sprongen hen in de ogen. Ze deden pogingen de beide jongens van zich af te duwen. Maar dat lukte niet. Daarvoor bezaten Leo en Cees teveel ervaring. Ze gaven de meisjes een zoen en begonnen zachtjes te stoten. Langzaam en regelmatig naaiden ze het tweetal. Hun ritme was precies gelijk. Hun tedere aanpak hielp. Weldra begonnen de nieuwelingen te zuchten. Hun heupen gingen ook weer draaien. De pijn week meer en meer. Bloederig slijm kwam uit hun kutjes opwellen. Maar hun bloed was behoorlijk verdund. Dat kwam door hun kutsap. Om de pijn te verzachten begonnen de kutjes namelijk meer sap te produceren. En dat hielp niet weinig! Al spoedig trok de pijn nagenoeg weg. Genot kwam ervoor in de plaats! Gekreun en gehijg steeg op. Vooral uit de kelen van de meisjes. Maar ook de jongens kregen het al behoorlijk te kwaad. Hun stoten kwamen nu ook sneller. Ze kwamen ook harder aan. Maar dat voelden de meisjes nauwelijks. Ze voelden wel wat anders. Een sensationeel gevoel dat hun kutjes doorzinderde. Trouwens hun hele lijf werd ervan doortrokken. Gilletjes stegen op uit hun opengesperde mondjes. Hun kontjes wipten parmantig op en neer. Dat gebeurde steeds sneller. De anderen keken nog steeds gespannen toe. Opeens begonnen Guusje en Emma eendrachtig te gillen. Het tweetal kwam voor het eerst klaar! Dat wil zeggen door middel van een lul. Op andere manieren hadden ze al vaker een hoogtepunt bereikt. De toeschouwers klapten in hun handen. Ze vonden het fijn voor het tweetal. Maar de neukpartij ging nog even door. Cees en Leo begonnen ook al zwaar te hijgen. Hun zaad was kennelijk in aantocht. Opeens uitte Cees een schreeuw. Zijn heupen flitsten op en neer. Meteen daarop spoot hij met geweld. Een paar dikke stralen sperma verdwenen in Emma's kut. Die gilde opnieuw. Ook zij kwam nogmaals klaar! Hetzelfde overkwam Guusje. Want Leo deponeerde enige tellen later zijn zaad in haar beurse flamoesje. Hun geile schreeuw deed de trommelvliezen van de anderen tuiten. Daarna lastte het viertal een rustpauze in. Ze kusten elkaar over en weer op een innige manier. Emma en Guusje waren hun minnaars erg dankbaar. "Zo, we zijn nu eindelijk van die lastige vliesjes af", kirde Emma. "Die zat toch maar in de weg... Hartstikke bedankt, Cees!" "Graag gedaan", lachte deze. "Ik wil er wel dagwerk van hebben. Het is altijd weer een hele gebeurtenis als je een meisje mag ontmaagden. Over maagdenvliesjes gesproken, ik weet nog een leuke mop daarover." "Vertel op!" riepen ze allemaal. "Op een dag werd er een dood meisje gevonden. Zonder papieren. Niemand wist wie het was. Maar Dr. Zeldenrust, die de sectie verrichtte, verklaarde naderhand het te weten. "Het is sneeuwwitje", vertelde hij. De politiemensen vroegen hoe hij dat met zekerheid kon weten. "Omdat het meisje, hoewel ze nog maagd was, toch zeven kleine putjes in haar maagdenvlies had zitten!"
De anderen lagen in een deuk van het lachen. Cees was trouwens net als Joep een geboren moppentapper. Maar meer moppen werden er niet getapt. Daarvoor hadden ze geen tijd. Ze stelden ditmaal meer belang in sex. Joep wierp zich op Deborah. Hij gaf haar een goede beurt. Daar snakte ze trouwens al naar. Arie schoof Iris weer eens op zijn lid. Max deed zijn best op het zusje van Iris. Hij genoot van haar grote kut en stevige tieten. Cora en Mies zaten elkaar af te likken. Mia en Tina tongden elkaar. Dat deden ze in afwachting van hun neukbeurt. Carla ging van het ene stel naar de andere. Het ene moment trok ze aan een tiet. Het volgende moment aan een lul. Ze kneep in billen, of vingerde in een kut. Dan weer porde ze in een aarsje. Als ze onbezette monden vond, duwde ze een tiet tussen de lippen. Daarbij vingerde ze zichzelf. Ze geilde niet minder hard dan de anderen. Allemaal kregen ze een beurt van haar. Uiteindelijk moesten ook de kontjes het ontgelden. Arie, die onuitputtelijk was nam het voortouw. Hij toonde de nieuwelingen hoe hij Cora tussen de billen naaide. Om het nog interessanter te maken deden ze het staande. Leo mocht haar trouwens ook nog van voren nemen. Cora werd dus van twee kanten tegelijk volgepompt! Haar geile geschreeuw vulde de vervallen kamer. Daarna werden Emma, Deborah en Guusje's kontjes ingewijd! Joep, Arie en Max namen dat 'karwei' op zich. Met veel genoegen uiteraard.
Emma, Deborah en Guusje knielden op handen en knieen. De jongens namen achter de meisjes hun plaats in. Toen werden de maagdelijke billetjes opengetrokken. De nieuwelingen voelden de dikke eikels langzaam binnendringen. Ze kermden van de pijn. Maar dat gevoel verdween toen de eikel binnen was. Langzaam begonnen de drie jongens te bewegen. Ze hielden zoveel mogelijk een gelijk stootritme aan. Weldra hijgden de meisjes van genot. Vergeten was de pijn. Het was in een woord: verukkelijk! "Het is haast nog fijner dan neuken", lispelde Deborah. De anderen waren het met haar eens. "Als we ongesteld zijn, kunnen we ons altijd nog in de kont laten naaien", opperde de praktisch aangelegde Guusje. Emma en Deborah vonden dat een goed idee. In elk geval vonden ze het alledrie geweldig. De jongens genoten trouwens ook. De maagdelijke kontjes waren heerlijk nauw. Net zo nauw als de kutjes van het drietal!
Even later ejakuleerden de jongens met kracht hun sperma. Ze gierden het daarbij uit van wellust. De meisjes joelden trouwens ook bijzonder rumoerig. Ze hadden het heerlijk gevonden. Het was voor hen een geheel nieuwe ervaring. Daarna pauseerde de hele groep. Ze hadden wat manden met etenswaren en drank meegebracht. Op de vloer van de hut picknickten ze gezellig samen. Maar lang hielden ze zich daar niet mee bezig. Weldra waren ze allemaal weer op de sextoer. De meisjes kropen op handen en voeten rond. Ze werden door de jongens gemolken. Daarna deden de jongens hetzelfde. Zij werden evenwel echt gemolken! Heel wat zaad spatte daarbij op de vloer. Tot grote pret van de meisjes begonnen ze ook nog te pissen! Cora stelde toen voor dat de meisjes dat ook zouden doen. Zij riep de een na de andere bij zich. Ze moesten voor haar gaan staan. Zij zat tussen hun benen. Haar tieten raakten daarbij bijna de kutjes. Om de beurt moesten de meisjes op haar pissen. Haar borsten dropen van de urine. Uiteraard tot grote hilariteit van de anderen. Onder het piesen graaide Cora in hun sleuven. Ze genoot daarbij geweldig. Tenslotte ging ze zelf staan. Ze liet Joep in haar spleet pissen. Terwijl hij dat deed liet ze zelf ook een waterval lopen. Het was een opwindend gezicht. Vooral die nieuwelingen hadden nog nooit zoveel plezier beleefd. De rest van de middag werd doorgebracht met allerlei spelletjes. Natuurlijk met veel strelen, knijpen, rukken en zuigen. Na een laatste neukpartij trokken ze hun kleren weer aan. Daarna vertrokken ze. Ze brachten de nieuwelingen tot vlak bij de kostschool. Ze beloofden hen gauw weer eens op te komen halen. Wanneer dat zou zijn konden ze niet vooruit zeggen. Adressen werden over en weer uitgewisseld. Vandaag of morgen zouden ze elkaar wel weerzien. "We hebben straks heelwat te vertellen. En we kunnen onze andere vriendinnen weer een heleboel nieuwe kunstjes leren", lachte Guusje. "Vooral nu Deborah in het vervolg van de partij is." Het was een fantastische dag geweest voor allemaal. Voldaan keerde het gezelschap naar de camping terug. Het was alleen spijtig dat de vakantie ten einde begon te lopen. Die avond vierden ze een gezellige avond samen. Het was tegelijk een afscheidsfeestje. Leo en Cees zouden namelijk de volgende morgen naar huis gaan. En 's middags zouden Cora, Mies, Jolanda en Iris vertrekken.
Ze deden daarom hun best om er een knalfuif van te maken. Dat lukte uiteraard best. Voor de laatste maal lieten ze zich nog eens gaan. Elkaar overal pakkend, kussend en strelend. Ze schenen niet genoeg van elkander te kunnen krijgen. Er werd gebeten in tieten en ballen. En gezogen aan tepels en lullen. Maar er werd ook volop geneukt. Op een gegeven ogenblik naaiden de vijf jongens ieder een meisje. De overgebleven twee vermaakten zich met elkaar. Maar ze verwisselden natuurlijk ook steeds van partner. Dus kreeg ieder een goede beurt. Na een poosje gingen de jongens rusten. Toen lieten de meisjes zien hoe ze met elkaar konden vrijen. De jongens vonden het een heerlijk gezicht die mokkeltjes te zien vrijen. Ze zogen over en weer op hun tieten. Of likten elkaars kutjes uit. Het werd een aardig besluit van de vakantie. Ze spraken af dat ze met elkaar in kontakt zouden blijven. Ze wilden elkaar zo nu en dan opnieuw ontmoeten. Natuurlijk met het doel leuke sexspelletjes op touw te zetten. Adressen werden uitgewisseld. De volgende dag namen ze op een nette manier afscheid van elkaar. Joep, Arie en Max bleven met Mia, Tina en Carla over. Zij hadden nog een paar dagen voor de boeg. Daar wisten ze wel raad mee. Ze hadden immers nog een uitnodiging van Ella en de nichtjes. Het bezoek aan dat drietal stond voor de volgende dag op het programma.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen