Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
De caravan van Leo en Cees bleek de grootste te zijn. Daarom ging het hele gezelschap daarheen.
"Met het oog op de buren en de beheerder van de camping is het beter dat we niet te hard schreeuwen", merkte Leo op.
Daar hadden ze allemaal wel begrip voor. Dus spraken ze heel zacht. Dat gaf het samenzijn iets geheimzinnigs. En juist dat viel bij allen in de smaak. Uiteraard werd er wat gerookt en gedronken. De gordijntjes werden zorgvuldig gesloten. Op verzoek van de jongens maakten de meisjes hun tieten bloot. Vandaar dat de gordijntjes wel dicht moesten. De jongens bewonderden en vergeleken alle borsten. Dat gebeurde met begerige blikken. Natuurlijk werden ze ook betast. Daarbij werd er flink aan de diverse tepels getrokken. Ook door de meisjes onderling. Jolanda's grote, peervormige prammen vielen erg in de smaak. Maar ook de grote tepels van Carla. Trouwens de charmes van de andere meisjes kregen ook veel aandacht. De meisjes op hun beurt wilden ook wel wat zien. Zij kregen een prachtige collectie stoere lullen voorgeschoteld. Om de beurt grepen ze een pik beet. Daarbij zorgden ze ervoor dat de jongens af en toe klaar kwamen. Ze wilden namelijk sperma zien. Daarop wilden de jongens ook wat meer zien. Dus werden de buikjes van de meisjes aan een onderzoek onderworpen. Dat ging gepaard met veel gevinger. Ook werd er druk gebeft. Uiteraard gingen ze ook paren.
Bij gebrek aan ruimte neukten ze staande. Dat was trouwens ook best aardig. De vijf jongens hadden de handen vol aan de zeven meisjes. Omstreeks half drie braken ze op. Cora ging met Carla en Mia mee naar hun caravan. Tina deelde het bed met de nieuwe vriendinnen in hun caravan. De onvermoeibare Tina was nog lang niet uitgegeild! Ook Cora toonde zich onvermoeibaar. Ze naaide zowel Carla als Mia met haar lange tong. Daarna werd zij door die twee onder handen genomen. Het was al haast dag toen eindelijk de rust in de drie caravans terugkeerde. De volgende morgen verdwenen Cora en Carla samen op de fiets. De overigen konden zich zonder hen wel amuseren. Ze reden een paar uur. Uiteindelijk kwamen ze in een verlaten streek. Tussen een paar bomen en struiken. Daar achtten ze zich veilig voor eventuele nieuwsgierige gluurders.
"En nu ga je eraan, schatje", zei Cora opgewonden. "Ik ga je eerst uitkleden. Als je dan lekker spiernaakt op het mos ligt ga ik van alles met je doen!" Carla herinnerde zich wat Cora de vorige avond gezegd had. "Dan is het een geluk dat we een vennetje hier vlakbij hebben", lachte ze. "Daar kan ik me straks in wassen!" Ze liet zich rustig ontkleden. Ze hielp zelfs mee. Al snel was de poedelnaakt. Cora bewonderde haar eerst enige tijd. Toen begon ze Carla's lichaam te strelen. Ze besturdeerde de ferme busten. Trok aan de tepels en kneep erin. Ook kneedde ze het zachte vlees van Carla's borsten. Vervolgens gleden haar handen af naar de buik. Daar concentreerde ze haar aandacht op Carla's kut. "Je hebt echt een geweldig ding, Carla", zei ze. "Ik heb al heel wat kutjes gezien en betast. Maar jij hebt een pracht van een scheur. En bovendien kleddernat! Dat ding geilt volgens mij konstant. Ik zal eens lekker aan je schaamlipjes trekken." Cora voegde de daad bij het woord. Ze opende Carla's spleet zo wijd mogelijk. Zacht rukte ze aan de binnenste Ze opende Carla's spleet zo wijd mogelijk. Zacht rukte ze aan de binnenste schaamlippen. Ze kietelde de klitoris en begon daarna te vingeren. Ze vingerde heel diep en met twee vingers. Carla lag te rijden van geilheid. Het duurde maar even en ze kwam kermend van wellust klaar. Daarbij spoot haar kutsap over Cora's vingers. Deze vond dat kennelijk heerlijk. Ze likte tenminste lachend haar vingers af. Ze smakte zelfs een beetje! "Je hebt het lekkerste geil van allemaal", grinnikte Cora. "Ik dacht altijd dat ik een flinke kut had, maar jij hebt de grootste die ik tot nu toe gezien heb. Wat een verukkelijk ding! Maar keer je nu even om. Je moet op je knieen en ellebogen gaan zitten. Ik wil je tieten melken. Daarna ga ik je billen onderzoeken."
Carla gehoorzaamde meteen. En met graagte. Even daarna zat Cora hard aan haar borstpunten te rukken. Ook sloeg ze tegen Carla's tieten aan. Die begonnen heen en weer te schudden en te slingeren. Vervolgens kwam haar achterste aan de beurt. Cora trok de billen vaneen. Ze onderzocht Carla's kontje vol aandacht. Diep boorde ze een vinger naar binnen. Ze woelde wat in het rond. Carla lag te stoten en te rijden. Ze was opnieuw bloedgeil. Kreunend draaide ze met haar heupen. Ze geilde al zonder dat Cora haar flamoes aanraakte. "Wat een geile sodemieter ben je toch!" lachte deze. Ze kletste met de vlakke hand op Carla's billen. "Keer je maar weer om, lieveling. Ik wil je flamoes gaan verwennen." Toen Carla op haar rug lag ging Cora schrijlings op haar zitten. Zich bukkend stak ze haar tong in Carla's sleuf. Ze tongde haar nieuwe vriendin dat het een aard was. Carla voelde intussen Cora's billen en kut. Cora was nog geheel gekleed. Toch voelde Carla meteen dat ze kletsnat was tussen de benen. "Jij stroomt ook", fluisterde ze. "Wat een verukkelijke honingpot heb je. Je bent een lekker geil ding!" Cora lachte. Ze trok snel haar broekje uit. Toen knielde ze over Carla's naakte tieten. Ze begon kalmweg te piesen! Carla keek belangstellend naar de pisstraal. Die spoot krachtig over haar tieten. Ze verslond het kutje van Cora met haar ogen. Cora had dicht donker haar boven en om haar spleet. Toen Cora ophield was Carla drijfnat. "Zo, nu zijn je tieten gedoopt", zei Cora plechtig. Ze stond op. Vlug deed ze haar andere kleren uit. Toen hurkte ze weer boven Carla's borsten. Die keek bewonderend naar haar naakte lijf. "Nu ga ik lekker scheiten", giechelde Cora. "Ik doe dat graag. Een lekkere hoop stront op je tietenkast!" Carla had dit nog niet eerder meegemaakt. Ze was erg nieuwsgierig. Die Cora was me er eentje! Ze had veel meer ervaring met sex dan zij. Dat had ze al wel in de gaten gekregen. Ze kon van haar nog heel wat leren! Cora kneep haar ogen dicht. Ze begon te persen. Haar wangen werden rood. Opeens kwam er een dikke drol uit haar kontje glijden. Die daalde haar plechtig op Carla's prammen neer. Toen Cora klaar was, lag er een grote hoop. De stank bleek mee te vallen. Carla vond het niet eens zo vies. Maar Cora ook niet. Ze begon er met haar handen in te woelen. Ze smeerde Carla's borsten er helemaal mee in! Die giechelde opgewonden. Ze werd er vreselijk geil van. Dus greep ze Cora beet. Ze trok het meisje tegen zich aan. Vervolgens kuste ze haar wellustig. Haar tong drong Cora's mond binnen. Weldra hijgden de meisjes heftig. De tongkus deed hen naar adem snakken. Maar ze werden er nog veel geiler van. Over en weer begonnen ze elkaar te vingeren. Ook beften ze elkaar. Uiteindelijk kwamen ze bijna tegelijk klaar. Dat gebeurde met veel misbaar. Maar dat was niet erg. Er was immers geen mens te bekennen...
Na de vrijpartij liepen ze hand in hand naar het vennetje. Daar wasten ze zich zo goed mogelijk. Ze speelden nog wat in het koele water. Daarbij streelden ze elkaars lichamen voortdurend. Later renden ze terug naar de open plek. Daar gingen ze liggen zonnebaden. Ze waren uiteraard spoedig weer droog. Lang kon Cora niet stil blijven liggen. Weldra strekte ze de handen weer naar Carla uit. Ze begon haar borsten te masseren. Daarbij rukte ze aan de bruine tepels. Carla liet zich niet onbetuigd. Ze greep Cora's tieten beet. Ze genoten ze volop van elkanders lichamen.
"Lekker he, dat melken en rukken", merkte Cora op. "Zal ik nu eens op je tepels zuigen?" Carla knikte. Ze gaf zich graag aan haar vriendin over. Ditmaal lag ze op haar zij. Cora zette haar mond aan een van de borsten. Carla lag weldra te trillen van genot. Ze vermaakte zich trouwens ook. Haar hand lag tussen Cora's dijen te woelen. Op een zeker moment keek Cora even op. Ze wou Carla's andere  tiet grijpen.
Maar opeens zag ze een jongen staan! Hoelang zou hij daar al staan? Ze had er geen idee van. Maar hij had van hun liefdesspel genoten. Dat leek geen twijfel. Er liep kwijl uit zijn halfopen mond. Zijn fletsblauwe ogen staarden naar de blote meisjes. "We hebben bezoek", fluisterde Cora. "Als je het mij vraagt is het de dorpsgek die ons beloert." Carla richtte zich op. Ze keek aandachtig naar de jongeman. Hij was een jaar of twintig. En zag er nogal onnozel uit. Hij was inderdaad vast niet goed snik. Cora had volkomen gelijk met haar opmerking. Het was echt het type van de dorpsgek.
Opeens zette de jongen het op een lopen. Hij was kennelijk geschrokken. Maar Cora riep hem na. Op scherpe, bevelende toon. "Wacht eens even, jongen! Blijf staan!" riep ze. De jongeman bleef warempel staan. Hij keerde zich om. "Waarom loop je weg?" vroeg Cora. "Ben je ineens bang geworden? We zullen je heus niet opeten, hoor. Of heb je genoeg gezien? Kom eens bij ons." Maar hij bewoog zich niet. Op paaiende toon begon Cora opnieuw. "Toe maar, kom maar gerust. We zullen je geen kwaad doen. Integendeel. We willen je zelfs een pleziertje doen. Kom maar gerust, hoor!" Aarzelend kwam de jongen naderbij. Cora lachte uitnodigend. Ze wenkte hem dichterbij te komen. Ook Carla lachte verleidelijk. "Zo is het toch veel beter, nietwaar? Van dichtbij kun je veel meer zien. Vind je dat we mooie tieten hebben?" Ze kneep even in Carla's borsten. "Haar tieten zijn heerlijk zacht. Wil je ze ook eens voelen?" Ze zagen nu duidelijk dat hij nogal onnozel was. Hij staarde nog steeds kwijlend naar hun naakte lijven. Hij kwam wel steeds dichterbij.  "Hou je er zo van naakte meisjes te bekijken?" vroeg Carla op haar beurt. De knaap grijnsde en knikte. "Mooie blote meiden...", neuzelde hij. "Meiden zijn mooi..." "Vind je dat we grote borsten hebben?" vist Cora. "Sommige meiden hebben nog grotere. Ik loer altijd naar vrijende paartjes in het bos." "Kijken is leuk", kirde Cora. "Maar zelf eraan komen is veel leuker. Kijk, zo. Lekker in tieten knijpen en aan de punten trekken." Ze deed het voor bij Carla. "Ik mag er nooit aankomen", zei de jongeman. "Ze hebben een hekel aan mij." "O ja?" deed Carla onschuldig. "Ja, ze hebben allemaal al jongens bij zich. Mij kijken ze niet eens aan." "Nou, maar wij wel, hoor", zei Cora nu. "En bij ons mag je er gerust aankomen. Wil je dat graag? Ga gerust je gang." Met een verheerlijkt gezicht liet hij zich op de knieen vallen. Hij keek van de een naar de ander. "Meen je dat echt?" vroeg hij nog heftiger kwijlend. "Natuurlijk. Wie wil je het eerst voelen? Of misschien allebei tegelijk?" Cora duwde hem haar memmen bijna in het gezicht. Hij greep ernaar. Dat deed hij een beetje ruw. Maar Cora genoot toch. "Gossie, wat een paar fijne tieten!" zei hij flink knijpend. Zijn andere hand greep een borst van Carla beet. De meisjes lieten hem begaan. Ze waren nieuwsgierig wat hij verder zou doen. "Dus je vindt het leuk tieten te stelen?" vroeg Cora weer. "En andere dingen ook? We hebben immers nog meer..." Deze vraag stelde Carla. De jongeman grijnsde. Hij keek even naar hun behaarde buikjes. "Lekkere sneetjes hebben jullie ook. Daar zitten de jongens altijd in te porren met hun vingers. Soms steken ze hun lul er ook in! Mieters is dat!" "En jij zou dat ook graag willen doen. Is het niet? Met je lul?" Carla probeerde hem nog meer op stang te jagen. "Je hebt zeker een grote pik, of niet? Ik wed dat je je vaak aftrekt als je naar die grietjes loert." "Nou en of! Dat is erg fijn. Dan komt er veel spul uit", grijnsde hij. Hij kwijlde heftiger dan ooit. "En als de meisjes het bij je doen, vind je het ook heerlijk?" vroeg Cora nu. "Die... die willen nooit. Ze lachen me uit als ik tegen ze praat. Als ik mijn lul wil laten zien, lopen ze al weg." "Waarom dat? Heb je dan geen grote pik?" deed Carla weer heel onschuldig. Ze strekte haar hand naar zijn broek uit. Zacht kneep ze in zijn ballen. "Nee maar, je hebt een pracht lul!" riep ze uit. "Hij staat al lekker stijf. Hij is ook behoorlijk fors." De kwijlerd grijnsde nog breder. "Wil je hem zien?" vroeg hij gretig. Hij wilde zijn gulp al open ritsen. "Nee, pak jij onze tieten maar flink beet. Ik kan jouw tamp zelf wel vinden", antwoordde Cora. "Melk jij ons maar eens lekker."
Gehoorzaam begon de knaap aan hun tepels te rukken. Cora greep weer toe. In een ommezien had ze zijn broek open. Ze graaide wat rond in zijn broek. Tenslotte bracht ze een behoorlijke roede tevoorschijn. "Tjonge, tjonge, die is lang niet mis!" zei ze opgetogen. "Wat een kanjer heb jij, zeg. Kijk eens, Carla, wat een fijn lid hij heeft!" Daarna viste Cora zijn zak uit de broek. Die bleek ook heel behoorlijk te zijn. De ballen waren minstens zo groot als pingpongballen! "Wacht eens even. Ik zal jou eens melken", kirde Cora. Carla, ga jij maar op je rug liggen, dan kan hij aan je tieten zuigen. Ik ontferm me dan over zijn lul. Kom op, knul, ga jij maar eens lekker aan haar tieten sabbelen." De jongeman deed meteen wat hem gevraagd werd. Hij voelde zich in de zevende hemel. Dat was duidelijk te zien. Een idiote grijns van verrukking lag op zijn gezicht. Zoiets was hem kennelijk nog nooit overkomen. "Gebruik je handen ook maar", beval Cora. "Vinger maar eens goed in mijn kut." Hij vond die zonder aarzelen. Hij was wel onnozel, maar lang niet gek. Cora begon zijn broek nu verder los te maken. Ze trok het kledingstuk meteen omlaag. Zijn onderbroekje trouwens ook. Ze keek vol belangstelling naar zijn blote kont. Ook naar het formidabele stijve uitsteeksel onderaan zijn buik. "Je bent goed gebouwd, knul. Je kont mag er ook zijn!" Ze kneep plagend in zijn billen. Toen vingerde ze hem in zijn gat. Dat maakte hem helemaal van streek. Hij begon onstuimig te wippen. Zijn harde lul danste op en neer. Cora greep ernaar tussen zijn dijen door. Ze begon er vlot aan te trekken. Ze kwam dichterbij om zijn geval eens goed te bekijken. Het was een fantastisch ding, groot en dik. Er prijkte een vervaarlijke paarse kop op. In de behaarde klootzak tekenden zich een paar forse ballen af. Cora rukte aan de zak. Ze rolde de lul tussen haar beide handen. Weldra voelde ze hem schokken.
Carla lag inmiddels klaar te komen. De jongen die uitgezogen was staarde naar haar kut. Die was kletsnat. Carla moedigde hem aan. Ze zei hem wat hij met haar kut kon doen. Hij rukte aan de schaamlippen. Ook bekeek hij het rode binnenste. Hij graaide erin rond. Tot groot plezier van Carla. Ook hij amuseerde zich blijkbaar opperbest. Cora liet hem daarna overeind komen. Hij moest op zijn knieen gaan zitten. Toen hij dit gedaan had nam ze zijn lul. Die leidde ze tussen haar tieten. Ze duwde haar tieten tegen zijn pik aan. Toen beval ze hem te gaan stoten. Na een paar stoten kwam hij brullend als een dier klaar. "Nu moet je het zaad van mijn memmen likken", zei ze. Hij gehoorzaamde meteen. De jongen kreeg steeds meer schik in het spel. Ook Cora gaf hij zo'n beurt. De meisjes lieten hem alles doen waar hij zin in had. Uiteindelijk lieten ze zich door hem neuken. Ze deden hem daarmee een reuze plezier. Maar ze genoten er zelf ook veel van. Wat hij aan ervaring  miste vergoedde zijn geestdrift weer. De geile Cora moest en zou hem ook nog pijpen. Terwijl ze dat deed, tongde Carla zijn aars. Zo leerden ze hem allerlei truukjes. Hij was zo gehoorzaam als wat. Hij deed alles wat ze zich maar wensen konden. Hij werkte zijn tong in hun kutjes. Hij zoog aan hun tieten. Of hij stak zijn tong in hun kontjes. Kortom, hij deed alles wat ze hem vroegen. "Van al dat geilen moet je pissen", lachte Cora. "Zeg, knul, laat ons eens zien hoe ver je pissen kunt." "Wil je dat zien?" vroeg hij en greep zijn pik al beet. Ze lachten hartelijk terwijl hij in een wijde boog urineerde als een fontein. "Wil je ons ook zien pissen?" vroeg Carla. Ze deed het staande, zodat hij het goed kon zien. Cora deed het op handen en voeten. Ze liet haar urine op de grond kletteren. De jongeman was buiten zichzelf van geilheid. Hij vingerde in haar vagina terwijl ze plaste. Daarna gingen ze rusten. Ze gaven hem wat te eten en te drinken. Daarbij vroegen ze hem honderd uit. "Je hebt zeker wel eens meer met meisjes gespeeld, is het niet?" vroeg Carla. "Ja, maar niet met meisjes als jullie. Die hebben hun eigen vrienden. Ik kan het alleen doen als ik meisjes zie die spelletjes doen." "Wat voor spelletjes bedoel je?" vroeg Cora. Hij begon al bij voorbaat te grinniken. Ze zagen dat zijn pik weer opzwol. Dat gebeurde heel spontaan. Hij was trouwens buitengewoon potent. Dat hadden ze al lang door. "Op vrije middagen als de kinderen niet naar school hoeven, spelen ze vaak in het bos. Dan kijk ik meestal ook naar hun spelletjes. De meisjes spelen dan vaak met de jongens. De jongens roepen me er dan wel eens bij. Dan geven ze me een rol drop of een paar kwartjes. In ruil daarvoor moet ik mijn ding laten zien. Dat vinden ze leuk. De meisjes trouwens ook. Ze lachen dan altijd heel hard. Soms... willen ze mijn ding voelen..." "O ja?" vroeg Cora vol belangstelling. "Vertel ons eens wat ze dan precies doen..."
"Nou, er aan trekken en zo. Ze hebben hier in het bos een rovershol. Daar nemen ze me dan mee heen. Dan gaan ze allemaal in een kring zitten. Ik moet dan in het midden staan. Er zijn jongens bij van een jaar of veertien. Sommige meisjes hebben al behoorlijke tietjes. Dan gaan de jongens die meisjes betasten en zoenen. Ik mag ernaar kijken. Soms binden ze me vast. Dan ben ik zogenaamd hun gevangene. Dan maken ze mijn broek los en halen mijn piel eruit. Dan gaan ze er allemaal in knijpen of er aan trekken. Ik moet ook wel eens in mijn blote kont staan. Dan slaan ze me met een tak op mijn kont. Of ze porren met hun vingers in mijn gat. De meisjes vinden dat altijd erg leuk. Ze gieren het dan uit... Als ze mij twee kwartjes geven trek ik me af. Ze willen altijd graag zaad zien spuiten. Daar worden die meisjes gek van. Dan willen ze ook meer doen met hun vriendjes. Trouwens met mij ook. Dan mag ik hun tietjes zien en voelen. En soms zelfs hun kutjes! Maar ik mag er nooit mijn ding insteken. Dat is wel jammer..." "Dus je amuseert je toch wel, al is het dan met die kinderen", grinnikte Carla. "Ja, dat wel. Maar later wil ik dan meer en dan heb ik niemand... Dan ga ik loeren naar vrijende paartjes, zie je. Soms heb ik wel eens geluk. Verleden  week kwam ik een paar meisjes tegen die naar bessen zochten. Ik heb toen met hen gespeeld. Zij wilden wel en waren niet bang van me. Ik mocht alles doen en zij deden alles bij mij. Ze hadden nog nooit zo'n grote lul gezien en ze bleven maar trekken en knijpen. Maar het was toch niet zo leuk als met jullie..."
"En met ons wil je zeker nog wel een poosje vrijen, is het niet?" vroeg Cora. "Vooruit dan maar. Grijp me nog naar eens lekker bij de tieten!" "En mij mag je in de kut vingeren", voegde Carla eraan toe. Ze bleven nog wel een uur met de dorpsidioot bezig. Maar toen werd het tijd voor hen om terug te gaan. Ze beloofden de jongen dat ze nog eens op dezelfde plaats terug zouden komen. Hij ging dolblij naar huis. Onder het lopen trok hij zich zelfs nog een keer af! Maar dat zagen Cora en Carla niet meer. Zij zaten toen al op hun fietsen. Die avond hadden ze natuurlijk heel wat te vertellen. De anderen trouwens ook. Ook zij hadden niet stilgezeten. Er was al een hechte band tussen hen ontstaan. Ze hadden reeds een clubje gevormd. Ze wisten ook al precies wat ze aan elkaar hadden. De hele avond bleven ze bij elkaar in de caravan van Leo en Cees. Ze vrijden daar naar hartelust. De meisjes zeiden dat hun tieten er zeer van deden toen ze naar bed gingen. De volgende dag luierden ze rond het zwembad. Die lag aan de rand van de camping. Ze lagen met interesse te kijken naar de verschillende campinggasten. "Dat is een echt knappe vent daar", merkte Mies op. "Stevig en gespierd. Het is net Rambo met al dat haar op zijn borst." "Ja, ruig is hij zeker", beaamde Cora. "Ik denk dat hij rond zijn pik ook een heel oerwoud heeft zitten. Misschien kun je zijn pik niet eens terugvinden onder al dat haar." "Kom nou", kirde Jolanda. "Ik kan zijn ding hiervandaan zien zitten. Hij heeft een behoorlijke kanjer, hoor!" "Ik zal proberen hem over te halen te gaan zwemmen", lachte Iris. "Misschien kan ik hem zogenaamd per ongeluk tussen zijn benen knijpen om te voelen wat hij te bieden heeft!" "Dat kan ik je zo wel vertellen", zei Carla. "Een paar flinke kloten in een grote klootzak en paal van een lul met een flinke kop erop. Zijn ding zal vast wel passen in die geile sleuf van jou." "Hij is de enige niet", merkte Tina op. "Kijk eens naar die jongen daar. Zijn tamp staat stijf in zijn broekje, alleen omdat hij naar die griet ligt te kijken. Zij is trouwens ook een schatje om te zien" Kijk eens wat een leuke tietjes ze in haar bikini heeft. Je kunt de puntjes er doorheen zien." "Net zo mooi als die grote punten van Carla", zei Mia. Zal ik eens vragen of ze gemolken wil worden? Ik heb zin om eens flink aan een paar tepels te trekken." "En in een malse kut te friemelen...", vulde Cora aan. "Dan moet je die daar vragen", lachte Jolanda. "Zie je die blonde daar met die grote uiers? Die met die twee kleine meisjes." "Ja, die griet is fijn. Wat een prachtige melkfabriek heeft die. Ze is zeker de moeder van die meisjes. Die meisjes schat ik op een jaar of elf. Snoezige meisjes zijn het, nog wat onrijp." "Ik heb toevallig gehoord dat die meisjes tante tegen haar zeiden", vertelde Tina. "Die blonde heeft de grootste memmen die ik ooit gezien heb. Geloof maar dat je daar plezier mee kunt hebben!" "Als ze zou willen, zeker", kwam Cora. "Ik wed dat ze een kut als een bakemmer heeft."
"We kunnen wel eens kijken", grinnikte Jolanda. "Ze gaat samen met de meisjes naar de doucheruimte. Ze gaan vanavond zeker op stap in het dorp." Inderdaad was de massieven blondine opgestaan. Ze liep naar de doucheruimte. De beide meisjes hingen aan haar armen. Haar borsten in het gele badpak waren enorm. Ze dansten op en neer bij iedere stap. De uiers van een koe waren er niets bij. Cora was al opgestaan. "Ga mee, Jolanda, laten we gaan kijken", stelde ze voor.
Ze bereikten de doucheruimte tegelijk met het drietal. Omdat het vertrek gemeenschappelijk was kon ons tweetal mee naar binnen gaan. "We proberen haar uit de tent te lokken, Jolanda", fluisterde Cora. "Misschien voelt ze wel iets voor een geintje. In elk geval kunnen we haar mooie van dichtbij bewonderen. En dat is ook wat waard." Jolanda was het volkomen met haar eens. Ze grinnikte opgetogen. "We kunnen het altijd proberen", zei ze zacht.
Zonder verder op het drietal te letten trokken Jolanda en Cora hun bikini uit. Even later stonden ze naakt onder de douche. De blondine en de twee meisjes keken vol belangstelling naar hen. "Niet zo staren, meisjes", zei de blondine opeens. "Dat hindert de dames misschien..." Maar ze kon zelf geen oog afhouden van Jolanda's peervormige busten... Cora reageerde onmiddelijk. Ze lachte hartelijk en zei toen: "Helemaal niet erg, hoor. We zijn immers vrouwen onder elkaar. Al verschillen onze charmes misschien van vorm en grootte. Uw dochtertjes zijn natuurlijk nieuwsgierig. Dat waren wij ook op die leeftijd." "O, het zijn mijn dochtertjes niet, hoor", zei de blondine. "Het zijn mijn nichtjes. Ze zijn met mij op vakantie. Nieuwsgierig zijn ze zeker. Maar eigenlijk is het geen wonder dat ze zo naar u staren. U beiden bent het bewonderen meer dan waard. U hebt zulke verleidelijke figuurtjes." Cora en Jolanda begrepen meteen dat de blondine ook had voor vrouwelijk schoon. Dat kwam goed uit! Verder gaan, dacht Cora. "Uw nichtjes zien er ook leuk uit", zei ze. "Hoe oud zijn ze?" "Bijna twaalf. Het zijn tweelingen, ziet u. Ja, het zijn aantrekkelijke meisjes." Ze wendde zich tot haar nichtjes. "Trek je badpakjes uit, Linda en Meta. Dat is veel prettiger onder de douche, nietwaar?" De meisjes gehoorzaamden meteen. Nu konden Jolanda en Cora zien dat ze inderdaad heel aardige figuurtjes hadden. Beiden hadden piepkleine borstjes met kleine rose knopjes. De buikjes waren nog onbehaard. De kleine spleetjes waren duidelijk zichtbaar. "Grappige sleufjes", liet Jolanda zich ontvallen, starend naar de kale buikjes. De blondine lachte wellustig. Daarbij deinden haar grote busten zwaar op en neer. "Nou en of", zei ze met een kirrende stem.
"Ik mag graag zoiets zien", zei Cora. "Ik bewonder vrouwelijk schoon en ben eerlijk gezegd nogal trots op mijn eigen bezit." "En terecht", zei de mollige blondine. "U hebt alles wat men zich wensen kan." "Hebt u soms wensen?" vroeg Cora brutaalweg. "Of sprak u in het algemeen?" Ze lachte daarbij op een suggestieve manier. De andere vrouw moest vast wel begrijpen wat ze bedoelde. De blondine zag haar even strak aan. "Alle vrouwen hebben wensen. Of ze nu oud zijn of jong. Ik heb ze dus ook." "En u bent ook een bewonderaarster van vrouwelijk schoon?" viel Jolanda haar vriendin bij. "Bewondert u uw nichtjes ook?" "Een nogal direkte vraag", aarzelde de blondine. "Maar ze zijn de moeite waard, nietwaar?" Cora knikte. Ze kwam vanonder de douche vandaan. Heupwiegend liep ze op de meisjes toe. Ze bekeek hun borstjes van dichtbij. "Meer dan de moeite waard", lachte ze knipogend. "Heerlijk, om in te bijten... ze te knuffelen", voegde Jolanda eraan toe. Ze was Cora meteen gevolgd. "U doet dat graag?" vroeg de blondine licht hijgend. "U soms niet?" repliceerde Jolanda snel. Ze kneep even in haar eigen peervormige tieten. "Dat... dat ligt eraan... met moet de andere partij natuurlijk wel kennen en..."
"Ik snap het", kirde Cora. "Dat kunnen we snel in orde maken. Mijn vriendin heet Jolanda en ik ben Cora. We zijn allebei moderne meisjes die van plezier houden en graag experimenteren en zo." "Dat idee had ik al", lachte de blondine. Ze keek bepaald opgelucht. Maar ook verheugd. "Mijn naam is Ella. Mijn nichtes heten Meta en Linda." "Aangenaam", lachte Jolanda. "Zullen we dat 'u' ook  maar weglaten? We kennen elkaar nu al een beetje." Ze had haar beide handen om haar borsten gelegd. Ze wendde zich weer tot de blonde Ella.
"We kunnen elkaar beter leren kennen als je daar voor voelt, Ella. En je nichtjes natuurlijk ook." "Ja, dat zou leuk zijn. Ik wil jullie ook graag beter leren kennen", antwoordde Ella stralend.
Cora legde intussen een arm om de schouders van Linda. Ze knuffelde het meisje een beetje. Linda lachte. Ze trok zich niet terug. "Ik geloof dat je nichtjes ons ook wel mogen", kirde Cora. "Dat geloof ik ook", zei Ella. "Wacht even..." Heupwiegend liep ze naar de deur. Ze drukte op een knopje ernaast. Buiten ging nu een rood lampje branden. Dat gaf aan dat de doucheruimte vol was. Ze schoof ook nog een grendel voor de deur. Daarna voegde ze zich weer bij de anderen. "Ik waag het erop", zei ze. "Ik vergis me trouwens zelden. Laten we elkaar maar meteen beter leren kennen." "Graag zelfs", antwoordde Cora. Daarop verwijderde Ella eindelijk haar gele badpak. Haar enorme borsten sprongen tevoorschijn. Ze waren prachtig met rose spenen gebed in grote rose kringen. De twee vriendinnen staarden er met grote ogen naar. "Grote goedheid, zo groot heb ik ze nog nooit in werkelijkheid gezien", zei Cora. Jolanda knikte slechts. "En dus ook nog nooit gevoeld", kirde Ella. Ze kwam op Jolanda toe. "Jij hebt anders ook mooie vruchten, Jolanda. Mag ik?" Ze wachtte niet op antwoord. Begerig greep ze Jolanda's busten beet. Deze reageerde dadelijk. Ze kneep in een van de weelderige enormiteiten van Ella. "Lekkere prammen heb je, kind", fluisterde Ella opgewonden. "Enig, die peervorm." "En jij hebt verrukkelijke uiers", lachte Jolanda. "Je hebt spenen die gewoonweg gemolken moeten worden." "Dat zeggen de meisjes ook altijd", lachte Ella. "Kom eens hier, Linda en Meta. Laat Jolanda en Cora eens zien hoe wij samen altijd spelen." De tweeling kwam zonder te aarzelen op hun tante af. Ze grepen ieder een van de enorme borsten. Geestdriftig begonnen ze te knijpen en te zuigen. Ella streelde hun kleine borstjes. Cora verloor geen kostbare tijd. Ze stak haar handen tussen de dijen van de tweeling. Ze voelde hun nauwe spleetjes. Vlug vingerde ze hen een beetje. Dat vond het tweetal kennelijk fijn. Ze kirden tenminste op een geile manier. Jolanda nam haar kans ook waar. Zij zocht tussen het dichte blonde haar op de buik van Ella. Weldra vond ze de sleuf van de blondine. Ella bleek een flinke spaarpot te bezitten.
Maar Ella en de twee nichtjes kwamen zelf ook in aktie. Zij verwenden op hun beurt Jolanda en Cora. Opgewonden streelden en vingerden ze het tweetal. Het vijftal genoot uitvoerig van elkanders lichamen. En sloten natuurlijk meteen vriendschap. "Lieve schatten zijn jullie", zei Ella. "Weet je wat? Kom vanavond naar onze caravan toe. Daar kunnen we ongestoord van elkaar genieten. We kunnen ons dan echt goed leren kennen. Dat is hier toch een beetje moeilijk."
Daar waren Cora en Jolanda het mee eens. Ze trokken hun bikini's weer aan. De nichtjes en hun tante volgden hun voorbeeld. Zij hulden zich weer in hun badpakken. Daarna verlieten ze de doucheruimte. Jolanda en Cora voegden zich weer bij hun vrienden. Ze hadden het nodige te vertellen. Joep en Arie zaten besmuikt te lachen. "We hebben jullie vijven begluurd", grijnsde Joep. "Ik moet zeggen, het was werkelijk geweldig. Wat een koe, die blonde! Nog nooit heb ik zulke grote uiers gezien. Waren ze lekker zacht?" "Nou en of! Zo zacht als fluweel. We gaan straks bij hen op bezoek voor nadere kennismaking. We zullen haar proberen te overreden dat jullie haar tieten ook eens mogen zien en voelen", zei Jolanda. "Dat zou tof zijn!" riep Arie geestdriftig uit. Ook Joep was erg opgetogen. "Ik hoop dat het jullie lukt", zei hij bij voorbaat verrukt. "Ik zou die koe graag eens willen neuken. Trouwens, die nichtjes zijn ook prima. Lekkere, geile diertjes. Die kleine lolita's hebben van die lekkere, nauwe kutjes!" "Aan ons zal het niet liggen. We zullen ons best doen", beloofden de beide meisjes.

Om half negen die avond gingen ze naar de caravan van Ella. De rest van het groepje ging zwemmen. Ella liet de meisjes binnen. Ze was naakt op een kamerjas na. Ze sloot de deur meteen af. De gordijntjes waren al hermetisch gesloten. Op een bank zaten de beide nichtjes. Ze waren al helemaal bloot. Ze speelden met elkaars tietjes. "Doen jullie maar gauw die kleren uit", stelde Ella voor. "Ik brand van verlangen om te beginnen." Cora en Jolanda waren in een mum van tijd eveneens bloot. Toen wierp Ella de kamerjas af. "Als Jolanda met Linda en Meta gaat vrijen, kan ik Cora eens op mijn gemak bekijken", stelde Ella voor. Daar was natuurlijk niets op tegen. Jolanda liep op de divan toe. Ze zette zich tussen de aantrekkelijke nichtjes. Ella trok Cora mee naar de bank aan de andere kant. Ze kuste haar meteen op een hartstochtelijke manier. "Nou, meisjes", begon Jolanda. "We zullen hen eens van katoen geven, of niet? Wie zal ik het eerst onder handen nemen? Jou maar, Linda? Je bent al aardig geil, geloof ik. Laat maar eens voelen." Ze voelde het meisje tussen de dijtjes.
"Ja hoor, lekker nat. Net wat ik dacht. Jij, Meta, voel maar wat bij mij terwijl ik met Linda bezig ben, goed? Trek maar lekker aan mijn tieten of vinger me in mijn kut. Doe je best maar. Straks zal ik jou wel verwennen!" Jolanda nam Linda flink onder handen. Ze duwde haar resoluut achterover. Ze spreidde Linda's beentjes zo wijd mogelijk. Zo kreeg ze een prima zicht op diens spleetje. Ze trok wat aan de smalle, rose lipjes. Daarna vingerde ze haar met twee vingers. Traag begon ze haar klaar te maken. Haar vrije hand had een van de spitse memmetjes te pakken. Ze kneedde de kleine borst heel voorzichtig. De andere nam ze met haar mond te pakken. Ze zoog aan de kleine, rose tepel. Linda lag weldra te trillen van genot. Meta deed intussen ook haar best. Ze trok aan Jolanda's borsten en tepels. Ook voelde ze tussen haar dijen. Ze vingerde Jolanda zelfs heel lekker. Het was te merken dat ze het vaak had gedaan. Toen Linda met veel misbaar klaargekomen was nam Jolanda haar tweelingzusje onder handen. Linda kon nu Jolanda vingeren en betasten. Het drietal amuseerde zich uitstekend. Op het verzoek van Jolanda zogen Linda en Meta elkanders kutjes uit. De meisjes staken hun rose tongetjes er diep in. Ze geilden alle twee al behoorlijk. Na een poosje gingen ze wat rusten. Daarbij genoten ze van het schouwspel op de andere bank. Ella had namelijk de geile Cora goed te pakken. Ze had Cora's kut wijd open getrokken. De blondine vingerde het meisje wild. Cora's flamoes stroomde letterlijk over. Cora had Ella's tepels stevig beet. Ze rukte en trok er met geweld aan. Af en toe kuste ze de oudere vrouw wellustig. "Lekkere geile koe van me", fluisterde ze. "Met een paar tieten als jij hebt kom je nooit uitgemolken. Wacht, ik zal je ook eens lekker beffen! Je hebt namelijk een geweldige scheur!" Het spel werd steeds heter. Tenslotte knielde Ella boven Cora. Die stak haar tong diep in Ella's kut. Ze konden Cora duidelijk horen slurpen. Met een gilletje kwam Ella even later klaar. Daarbij deinden haar enorme blanke borsten wild op en neer.
Even later werden de rollen omgedraaid. Toen kon Cora haar hart ophalen aan de twee kleintjes. Die namen haar ook goed te pakken! Jolanda werd door de ervaren Ella op een hemelse manier klaargemaakt. Met luid gekreun onderging ze haar welverdiende orgasme. Ook zij produceerde een massa kutsap. Daarna liet Ella zien hoe ze met de kleintjes tekeer kon gaan. Ze nam Linda in haar mollige armen. Ze kuste haar hele lijfje. Toen greep ze met haar grote mond naar de kleine tepeltjes. Ook vingerde ze haar voor en achter. Vervolgens nam ze met haar mond de kleine kut te grazen. Met haar handen rukte ze aan de kleine tietjes van Linda. Linda greep intussen haar tante ook overal beet. Op een gegeven moment liet ze haar kleine hand tot aan het polsje in Ella's scheur verdwijnen! Ella kwam dadelijk spontaan klaar. Ze gilde huizenhoog van wellust. Daarna nam Meta de plaats van Linda in. Ze deed niet voor haar zusje onder. Het drietal amuseerde zich kostelijk.
Jolanda en Cora, ditmaal als toeschouwers, natuurlijk ook. Toen ze tenslotte gingen rusten zei Ella: "Jullie zijn geweldig, schatjes. Het is alleen erg jammer dat we jullie niet eerder hebben leren kennen. De meisjes en ik gaan overmorgen alweer weg. De vakantie is voorbij. Maar morgenavond kunnen we nog pret hebben als jullie zin hebben."
"Dan moeten jullie bij ons in de caravan komen", stelde Cora voor. "We zijn hier met een een heel stel. Er zijn nog vijf meisjes en vijf jongens, die allemaal even geil zijn. Voor Linda en Meta is het ook aardig om wat met de jongens te spelen."
"Voor mij soms niet?" vroeg Ella lachend. "Ik mag ook graag met jongens spelen, hoor! Goed, we komen graag. Maar ik moet jullie iets bekennen. Linda en Meta hebben tot dusver alleen met mij en een paar vriendinnen van mij gespeeld. Met een man hebben ze nog nooit te maken gehad. Ik vond ze er nog te jong voor. Maar ik geloof dat ze er nu wel aan toe zijn. Ze hebben al dikwijls gevraagd wanneer ze nu eens met een man mochten spelen." "Hebben ze nog nooit met een man of een jongen gespeeld?" vroeg Cora verbaasd. "Verrek, toen ik nog geen acht jaar was had ik al een grote dikke lul tussen mijn vingers gehad. Die heb ik later zelfs nog leeggezogen! En daarna was het hek van de dam! Daarna zijn er tientallen gevolgd!" "Ik had al een pik in mijn kutje toen ik tien was", vertelde Jolanda, "en dat was de laatste ook niet. Jullie kunnen morgenavond je hart ophalen, Meta en Linda! De meisjes zijn schatten en de jongens zijn ook erg tof. Geweldige dingen hebben ze. Grote pikken en kloten... en naaien kunnen ze als de beste!" De ogen van de tweeling glinsterden van geile opwinding. "Vertel ons wat meer over die jongens", bedelden ze. "Jullie moeten het morgenavond allemaal te zien krijgen. Dan krijg je een grote lul in je handje. En op je tietjes en hier tussen de beentjes in die lekker geile dingetjes."

Reacties   

0 #1 Pietjes Puk 29-11-2010 09:49
nou ik ben benieuw naar deel 666!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen