Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Joep was met het idee op de proppen gekomen. "Laten we dit jaar eens naar een caravancamping gaan", had hij voorgesteld. "Ieder jaar in de tent in de bossen te zitten, staat me zo langzamerhand tegen. Laten we eerlijk zijn, meestal is het ook nog rotweer op de koop toe. In zo'n caravan zit je tenminste altijd droog. Ik heb het vroeger al wel eens gedaan en het is me toen goed bevallen." Hij had daarna een paar opwindende verhalen verteld. Je kon namelijk heel wat beleven op zo'n caravancamping. Ook pikante dingen. Dat laatste vooral trok de anderen aan. Ze hadden met veel interesse naar zijn verhalen geluisterd. En waren meteen allemaal erg geestdriftig geweest. Tenslotte hadden ze zijn plan goedgekeurd. Zonder ook maar een tegenstem! Hun ouders hadden gelukkig ook geen bezwaren gehad. Zelfs de meisjes hadden
vlot toestemming gekregen. Nee, hun ouders waren niet zo bekrompen. Gelukkig maar... Ze waren op een mooie dag in julo vertrokken. Bepakt en gezakt. En nu waren ze al enkele dagen op de camping. Het was geen grote camping.
Maar wel erg gezellig. Er waren leuke lui genoeg. Ze hadden al snel wat vrienden gemaakt. Maar Joep had ze gewaarschuwd. Ze moesten niet te hard van stapel lopen. Vriendschap sluiten kon altijd nog wel. Het kwam erop aan de
juiste vrienden en vriendinnen te kiezen. Vooral dat laatste. Hij kende een uitstekende manier. Daarbij had hij veelbetekenend naar zijn zusje Mia gekeken.
Die had wat gegiecheld. "Joep heeft gelijk", had ze daarna gezegd. "Wat voor manier is dat dan?" vroegen Arie en Max. Ook hun zusjes Tina en Carla wilden het dolgraag weten. "Dat zullen we jullie morgenavond laten zien", beloofde Joep. Daarmee moesten ze het doen. Ze zaten nu gezellig bij elkaar op een open plek in het bos. Daar waren ze die morgen al heengegaan. Vlakbij lag een meertje. Daarin hadden ze naar hartelust gezwommen. Gelukkig scheen de zon de laatste dagen volop. Ze konden dus ook heerlijk zonnebaden. Het zestal had het dan ook best naar hun zin.
Gelukkig kenden ze elkaar goed genoeg. Geheimen hadden ze dan ook niet voor elkaar. En in de omgeving waren ze altijd vrij. Dat was ook nu weer merkbaar. Ze lagen lui in het zachte gras uitgestrekt. Arie vertelde een paar dubbelzinnige moppen. Daar werd hartelijk om gelachen. Op een gegeven moment riep zijn zusje Tina: "Vertel ze eens over die avond dat we alleen thuis waren, Arie. Je weet wel, toen dat meisje kwam aanbellen dat verdwaald was geraakt. Toen hebben we toch wat geils meegemaakt..."
"Wat? Een pikante belevenis? Vooruit! Vertel op!" Arie liet zich niet lang smeken. Hij ging rechtop zitten. Daarbij keek hij
lachend naar Mia. Zijn blik bleef rusten op Mia's stevige borsten. Ze waren grotendeels zichtbaar. Haar bikini was namelijk nogal miniskuul. "Je zus heeft heel wat lekkers te bieden, Joep", grinnikte hij. "Ik wil dat snoepgoed straks eens goed bekijken!"
Mia lachte smakelijk. "Je hebt al teveel gekeken, Arie. Of liever gezegd: geloerd! Neem Carla maar eens, of je eigen lieve zus, die is ook niet gek." "Vertel op, Arie!" riepen de jongens opgewonden. "Nou, vooruit dan maar. Moet je horen. Het was prachtig weer toen pa en ma uitgingen. Ze gingen naar een of ander feest en zouden niet voor drie uur 's nachts weer thuiskomen. Tina en ik hadden het rijk dus alleen. Daar hebben we dus gebruik en misbruik van gemaakt..."
"Wat bedoel je?" vroeg Joep nieuwsgierig. "Door dit te doen", grinnikte Arie. Hij kneep ter verduidelijking even flink in de volle harde tieten van zijn zusje. "Ja, en toen deed ik dit", giechelde Tina. Meteen kneep ze voluit in Arie's kloten.
"Nou, en toen we ons afvroegen wat we verder zouden gaan doen, brak er een vreselijk onweer los. Het regende keihard. Daarbij kwam nog donder en bliksem en harde windstoten. Noodweer dus. We gingen voor het raam staan om ernaar te kijken. Ik had mijn arm om Tina's middel. Ondertussen bevoelde ik haar prammen. Zij op haar beurt kneedde mijn ballen. Terwijl we naar buiten stonden te kijken zagen we ineens iemand ons huis naderen. Het was een meisje. Ze was blijkbaar door het noodweer overvallen. Ze had geen mantel aan en je kon duidelijk zien dat ze doorweekt was. Het water droop van haar lichaam af. We begrepen meteen dat ze wilde schuilen. Zoals jullie wel weten wonen we een half uur van onze naaste buren af. Dat is een van de voordelen als je buiten de stad woont. Anders was het meisje misschien niet op de gedachte gekomen om bij ons te gaan schuilen. Ze kwam in elk geval het tuinpad op en Tina ging voor haar opendoen. Het bleek dat het meisje verdwaald was. Ze had naar een adres lopen zoeken aan het andere eind van het dorp. Iemand had haar verkeerd gewezen. Tot overmaat van ramp was ze door het noodweer overvallen. Ze was hier vreemd. Kwam helemaal uit Amsterdam. Een heel eind weg dus. Ze vroeg of wij haar de weg konden wijzen. Tina zei dat ze eerst maar moest wachten tot het noodweer voorbij was. Dat aanbod nam ze graag aan. Dus kwam ze druipend naar binnen. Tina troonde haar mee naar de keuken en zei: "Trek maar gauw die natte kleren uit. Je bent door en door nat. Zo kun je wel een longontsteking
oplopen. Ik zal wel wat kleren van mij opzoeken." Het meisje was erg blij, dat snap je wel. Ze bleek Danuta te heten. Terwijl
Tina droge kleren ging halen, zette ik de verwarming in de keuken aan zodat ze zich kon verwarmen. Even later kwam Tina met een stapeltje kleren. Wij wilden daarna de keuken verlaten om Danuta de gelegenheid te geven zich te verkleden. Maar ze zei lachend: "Jullie hoeven voor mij niet weg te gaan, hoor. Ik ben totaal niet preuts. Ik ben gewend me uit te kleden voor de ogen van andere mensen."
We keken wat verwonderd. Maar we begrepen weldra dat we het getroffen hadden. We keken elkaar eens aan. Tina zei toen dat wij ook niet preuts waren en dus graag zouden blijven kijken. Zodoende bleven we praten met Danuta. Die kleedde zich intussen ongegeneerd uit. Daarbij keek ze ons lachend aan. "Gewoonlijk heb ik heel wat meer publiek als ik me uitkleed", zei ze. "Ik ben namelijk van beroep stripper. Ik treed op in verschillende binnen- en buitenlandse nachtclubs. Daarom was ik hier namelijk ook in het dorp. Ik moest een onderhoud hebben met de voorzitter van een nachtclub die hier in dit dorp woont. In ga volgende week in Rotterdam optreden." "Je treedt op als striptease-danseres?" vroeg Tina. "Wat een opwindend beroep! Wij doen het ook wel eens. Maar dan voor ons plezier. Bovendien nog stiekem ook. Wij houden namelijk nogal van pikante spelletjes."
Ze keek naar Danuta die nu in haar bustehouder en slipje stond. Haar lingerie was ook doorweekt. Daardoor waren de beha en het broekje doorschijnend. We konden de puntjes van haar borsten zien. Maar ook haar harige buikje. Dat was bijzonder opwindend. Danuta schaamde zich helemaal niet. Ze trok haar lingerie kalmweg uit. Ze had een prachtige buste. Grote peervormige tieten bezat ze. En op haar platte buikje groeide een massa haar. Nietwaar, Tina? Daarna begon ze haar nylons uit te trekken. Toen ze haar been oplichtte hadden we een schitterende kijk op haar snee. Ze had een sleuf van jewelste. Tjonge, wat een heerlijke kut had die Danuta! Haar spleet was trouwens ook aardig vochtig!" "En de billen, fijne ronde, mollige halve manen", vulde Tina aan. "Danuta was echt om rauw in te bijten. En ze had een perfekte huid. Glanzend en egaal rose van kleur." "Jullie kijken me bepaald begerig aan", lachte Danuta terwijl ze zich afdroogde. "Vinden jullie me werkelijk zo mooi? Het is allemaal even echt, hoor!" Ze kneep even in haar eigen borsten. Daarna sloeg ze op haar dijen en buikje. Eenkennig was ze bepaald niet. Ze genoot duidelijk van onze geile blikken. We zeiden naar waarheid dat we haar beeldschoon vonden. Tina bracht gauw de natte kleren en lingerie naar de bijkeuken. Daar stopte ze alles in de centrifuge. Die schakelde ze meteen in. Daarna repte ze zich terug naar de keuken. "Ik zal zolang maar die peignoir aantrekken", zei Danuta. "Dat is wel voldoende. Als jullie tenminste niet verlegen zijn?."
"Dat zijn we absoluut niet", was ons antwoord. "Kom maar mee naar de kamer. Dan drinken we een kopje thee en maken een babbeltje." Even later zaten we gezellig bij elkaar. We dronken thee en rookten een sigaret. Danuta vertelde ons over haar werk. Tina wilde weten hoe ze aan die baan gekomen was. En hoeveel ze verdiende. Danuta vertelde het haar. Toen vroeg ze of Tina soms zelf graag zo'n baan wilde hebben. "Je hebt er vermoed ik wel het figuur voor. Ben je niet te verlegen?" Dat had ze niet tegen Tina moeten zeggen!
"Ik ben helemaal niet bleu, hoor!" riep ze uit. "Ik durf alles, als het erop aan komt. Ik ben zeker niet bang uitgevallen. Vraag maar aan mijn broer." Ik knikte dadelijk instemmend.
"Dat klopt", zei ik. "Als je haar vraagt of zij wil gaan strippen, doet ze het dadelijk." "Is dat zo? Dat zou ik wel eens willen zien", merkte Danuta op. "Dan kan ik meteen zien of je figuur geschikt is voor striptease. Ik kan je dan tevens een paar truukjes leren." Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Tina kwam meteen overeind. Ze begon kalmweg te strippen. Danuta was erg geestdriftig. Volgens haar had Tina een schitterend figuur. Maar Danuta had niet genoeg aan kijken alleen. Ze moest en zou Tina's lichaam ook bevoelen. Daar had zuslief natuurlijk niets op tegen! Ik keek mijn ogen uit. Danuta betastte Tina uitgebreid. Ze kneep eerst in haar tieten. Daarna voelde ze aan Tina's sleufje en kontje. Het was bijzonder opwindend. Ik kreeg tenminste meteen een stijve pik. Daarna mocht Tina op haar beurt Danuta's charmes betasten. Dat vond zusje natuurlijk ook heerlijk. Maar Danuta genoot ook van Tina's liefkozingen. Ze vertelde intussen over haar belevenissen in nachtclubs. Na haar optreden ging ze vaak met een toeschouwer naar bed. Dan maakte ze halve nachten plezier met zo'n man. Soms zelfs met meer dan een. Toen keek ze ineens naar mij en merkte op: "Zeg, Tina, we hebben je arme broer verwaarloosd. Hij zit er zo eenzaam bij. We hebben hem vast bloedgeil gemaakt met ons gedoe. Denk je ook niet?" "Nou en of!" grinnikte Tina. "Ik wed dat zijn lul zo stijf is als een plank! Ik ken hem door en door."
"Bedoel je dat je wel eens samen met hem..." vroeg Danuta opgewonden. "Natuurlijk! Wat dacht je dan? Waarom heb ik anders zo'n aantrekkelijke broer? Af en toe wil ik best wel eens een pleziertje met hem hebben!"
"Ik zou ook best een pleziertje met hem willen hebben. Is daar iets op tegen?" kirde Danuta. "Natuurlijk niet", grapte Tina. "Ik zou zo zeggen, bedien je maar!" Dat liet Danuta zich geen tweemaal zeggen. Ze greep meteen toe! In een wip had ze mijn gulp open. Haar vingers verdwenen er meteen in. Ik liet haar graag haar gang gaan. Ze viste mijn tamp eruit. Die bekeek ze op haar gemak. "Wat een fijne lul", prees ze. "Daar kun je zeker heel wat mee doen, niet? Gossie, wat is dat ding hard. Wat een kanjer van een eikel heb je. Nietwaar, Tina?" Tina kwam er natuurlijk ook bij. Zij begon andere knoopjes los te maken. Samen kleedden ze me toen uit. Danuta bevoelde me overal. Ze speelde met mijn dikke kloten en de ruigbehaarde zak. Ze streelde mijn kont en vingerde in de anus. Daardoor werd Tina ook weer heet. Zij greep naar Danuta's borsten. Het hek was toen van de dam. Dat begrijpen jullie wel. Het werd een uitgebreide vrijpartij. Ik deed mijn best op Danuta. Ik genoot reuze van haar bekoorlijkheden. Maar zij wist natuurlijk stukken meer dan wij. Ze vertelde ons wat ze met de mannen deed. Dat liet ze ons ook zien! Ze pijpte en zoog mijn lid leeg. Daarna beet ze in mijn ballen. Ze stak zelfs haar tong in mijn kontgat! Maar ze bleek ook ervaring met meisjes te hebben. Ze liet tenminste ook zien wat ze met haar vriendinnen uithaalde. Danuta zoog op Tina's tepels. Ze kneep in haar prammen en in haar kontje. Vervolgens moest Tina gaan liggen. Danuta likte uitgebreid zusje's kut! Ze tongde haar ook nog. Daarna mochten wij het bij haar doen. Om de beurt uiteraard. Heerlijk was het! Die meid gilde aan een stuk door. Haar flamoes droop gewoon. Ze maakte ons trouwens later ook nog eens klaar. Uren hebben we zo samen liggen vrijen. Helaas ging ze tegen elf uur weg. Ze moest de laatste bus nog pakken. Gelukkig was het toen net weer droog. Haar kleren trouwens ook. Maar we hebben haar adres. We zullen haar vast en zeker nog wel eens ontmoeten. Maar we hebben die avond enorm genoten. Daarover waren Tina en ik het roerend eens!" "Wat hebben jullie toen geboft!" riep Carla uit. Ze had een kleur van opwinding gekregen. "Ik wou dat ik erbij geweest was! Max geloof ik ook. Kijk eens naar zijn zwembroekje! Wat heb je daar zitten, Max? Of liever, wat heb je daar staan?"

Ze gierde het uit van het lachen. Toen greep ze haar broer beet. Ze trok pardoes zijn zwembroekje omlaag. Daar lag Max. Zijn pik stond kaarsrecht overeind. Tina greep er meteen naar. Ze begon hem resoluut af te trekken. "Niet zo vlug, Tina", waarschuwde Mia. "Dan is de aardigheid er gauw af. We moeten hem eerst lekker pijpen. Daarna zuigen we de andere twee ook. Weet je wat? We laten elkaar eerst eens zien hoe we met onze lieve broers vrijen. Ik begon met Joep en jullie met je broers. Straks ruilen we dan om." Ze trok Joep's zwembroekje naar beneden. Begerig sloot ze haar mond over de kop. Gulzig begon ze te zuigen. Met haar vingers streelde ze zijn dikke teelballen. De anderen keken opgewonden toe. De twee andere meisjes kwamen ook in aktie. Ze namen de pikken van hun broers onder handen. Er werd flink gezogen en geknepen. Toen de jongens gespoten hadden werd er geruild. Niet lang daarna kwamen de jongens opnieuw klaar. Nu kregen de meisjes zelf een beurt. De jongens rukten de bikini's af. Ze grepen met hun gretige handen naar de borsten van hun zusjes. Op hun beurt zogen ze heftig aan de stijve tepels. Ze voelden en vingerden ook naar hartelust tussen de mollige dijen. De meisjes pakten de pikken weer beet. Ze speelden weer even hard mee. Onvermijdelijk draaide het op neuken uit. De meisjes lieten zich met graagte nemen. Ze deden wie het eerste klaar kwam. Daarbij ragden ze elkaar met veel plezier af.  Steunend van genot bereikten ze hun hoogtepunt. Ze zaten natuurlijk allemaal onder het geil. Dat moest toen weer afgelikt worden... En zo gingen ze maar door. De jongens konden niet genoeg krijgen. Ze konden niet van de meisjes afblijven. Joep bedacht weer een nieuw spelletje. Hij noemde het: koetje melken. De meisjes werden verzocht als een koe te gaan staan. Daarop moesten de jongens dan aan hun tepels trekken. Dat leverde veel hilariteit op.
"Maar dan willen wij jullie ook melken, hoor!" riep Mia. Gehoorzaam namen de jongens de gewenste stand aan.
"Laat je lul maar hangen. Toe maar!" riep Carla opgewonden. Er werd flink aan de ballen gerukt. Om hen een pleziertje te doen, piesten de jongens later in het gras. De meisjes reageerden daarop met gilletjes van plezier.

"Wie weet er nog een geile mop?" wilde Arie weten toen de rust weergekeerd was. "Daarvoor is het te laat geworden", oordeelde Joep. "Weet je wat we doen? We gaan terug naar de camping en dan nemen we een douche." "Een douche? Waarom dat? We hebben net gezwommen", sputterden de anderen tegen. "Ik heb er anders een bepaalde bedoeling mee", antwoordde Joep geheimzinnig lachend. "Het is vast een voorproefje van wat je morgen te zien krijgt." "Wat is dat met die douche?" vroeg Max nieuwsgierig. Intussen stonden ze allemaal klaar om op te stappen. "Mij is niets vreemds opgevallen", merkte Carla op. "En we hebben toch al vaker een douche genomen." "Mia weet er wel meer van", grinnikte Joep. "Zij weet waar ik op zinspeel. Maar ik zal jullie niet langer in het ongewisse laten. Het zit zo: jullie weten dat de dames- en herendouches naast elkaar gebouwd zijn. Ik heb op een paar plaatsen in de wand tussen de beide doucheruimtes kleine gaatjes geboord. Die gaatjes heb ik daarna weer met zeep dichtgestopt. Mia heeft aan de dameskant ook zeep in de gaatjes gedrukt. Niemand kan dus die gaatjes zien. De rest kunnen jullie wel raden, nietwaar? De meisjes kunnen de jongens bekijken die staan te douchen. Wij jongens kunnen op onze beurt de meisjes in volle glorie bespieden. Als we dus de meisjes observeren, komen we er gauw genoeg achter welke meisjes erg geil zijn. Want als ze denken dat ze alleen zijn en ze zijn geil aangelegd, daar gaan ze vast en zeker onder de douche met hun dingetje of die van hun vriendin spelen. Nou, dan weten we dat en hebben we ze in onze macht. Dan kunnen we tegen hen zeggen dat we iets van hen weten en als ze niet met ons willen spelen dat we dan rondvertellen wat we gezien hebben. Snap je mijn bedoeling? Dat geldt voor de meisjes ook. Zij zoeken de geile jongens eruit. Op die manier vind je de juiste personen met wie je sexspelletjes kunt organiseren. Je weet dan zeker dat ze er ook van houden." "Fantastisch idee!" riepen de anderen uit. "Dat gaan we absoluut doen!" "Morgen beginnen we", grijnsde Joep. "Zometeen gaan we onder elkaar een voorproefje nemen. We gaan met ons allen tegelijk douchen en wij kijken naar de meisjes en zien wat ze onder elkaar doen en dan kunnen zij naar ons kijken en zich amuseren. Daarna kunnen we erover praten en nagenieten. Het plan was bijzonder origineel. Ze waren allemaal erg geestdriftig. Ze hadden opeens allemaal haast om terug te gaan. Onderweg vertelde Mia: "Joep is vroeger al eens op het idee gekomen toen we ergens kampeerden. We hadden een paar fijne knullen leren kennen die blijkbaar op mij vielen. Joep sprak er met mij over. Hij zei me wat ik doen moest. Toen ging hij met die jongens douchen en liet hen om de beurt door een gaatje kijken dat hijzelf geboord had. Ik deed alsof ik me van niets bewust was. Dus stond ik onder de douche met mijn tietjes te spelen en mijn kutje te vingeren. Ook vingerde ik mezelf nog in mijn kontje. Die jongens zijn toen bloedgeil geworden en die avond hebben ze me heerlijk geneukt!" Ze zweeg even en vervolgde toen haar relaas.
"Nu gaan we hier hetzelfde spel bedrijven en leren we vast een heleboel vlotte lui kennen die ook dol op sex zijn."
De anderen waren het met haar eens. Ze konden er niet over ophouden. Voortdurend zeiden ze dat het een schitterend idee van Joep was. Ze bleven er druk en opgewonden over praten. Op de camping gekomen legden ze hun spulletjes in de caravan. De jongens gingen naar de doucheruimte. Op dit uur was er zelden iemand. De meisjes volgden later. Zij gingen de dames-doucheruimte in. De jongens waren al op hun post. Ze stonden met begerige blikken door de gaatjes te loeren. Ze konden de meisjes goed zien. Die waren weldra spiernaakt. Mia had meteen de grote borsten van Tina te pakken. Ze trok aan de tepels en melkte haar vurig. Carla knielde lachend tussen hen in. Terwijl het water neerklaterde vingerde zij haar vriendinnen. Dat deed ze naar hartelust. Ze kwamen al spoedig gierend klaar! Tina had nu ook Mia's tieten gegrepen. Ze kneedde en rukte zo hard als ze kon. Met de vrije hand grepen ze elkaar tussen de billen. Ze vingerden elkaar ook in de aarsjes. Toen stond Carla op. Ze keerde zich naar de wand. Achter die wand stonden de jongens. Ze ging wijdbeens staan. Een beetje gebogen. Haar ronde buikje was dus goed zichtbaar. Ze rukte met haar beide handen de dikke kutlippen uiteen. Haar sleuf glinsterde verleidelijk. Nu kwamen Mia en Tina erbij. Ze grepen naar Carla's prammen. Carla had grote, bruine tepels in brede randen. Haar tieten konden prachtig gemolken worden. Zelf stond ze nu aan haar kittelaar te trekken. Daarbij piste ze klaterend! Dat deden de andere twee even later ook. Vervolgens gingen ze elkaars kut tongen en likken. De jongens achter de wand genoten uiteraard enorm. Eindelijk vonden de meisjes het welletjes. Ze kwamen op hun beurt naar de wand. Mia wees hen de verborgen gaatjes aan. Even begerig als de jongens begonnen ze te loeren.
De jongens wilden natuurlijk niet voor hem onderdoen. Ze grepen elkaar onmiddelijk bij de pikken beet. Woest begonnen ze elkaar af te trekken. Ze beten in de lullen. Soms zogen ze eraan of knepen in de dikke balzakken. Tenslotte duwden ze hun pik in elkaars kont. Ze naaiden elkaar voor de gein. Hun zaad vloeide volop. De meisjes werden daarvan erg heet. Onder het kijken door gingen ze elkaar vingeren. Al met al duurde het ongeveer een half uurtje. Toen kwamen ze weer naar buiten. Ze gingen samen naar de caravan van de jongens. De meisjes hadden een eigen caravan waar ze sliepen.
"Het was werkelijk enig", vond Carla. "Wat opwindend jullie zo samen bezig te zien. Ik vond het zo'n geil gezicht die grote dikke lullen te zien wippen en dansen en ze in jullie konten te zien boren." "Maar jullie waren ook niet mis", zei Arie. "Het was eigenlijk jammer dat die wand ertussen was. Anders konden we jullie weer geneukt hebben." "Hier hebben we geen wand tussen ons in", lachte Mia. "Wie heeft trek in een sappig gleufje? Ik heb nog sap genoeg, hoor!" "Nou, anders ik wel!" giechelde Tina. "Ik ben druipnat tussen mijn benen. Zeg, heb ik geen knaap van een snee?" "Nou en of", grapte Joep, "het lijkt wel of je daar een klap met een bijl hebt gehad!"
De anderen schaterden het uit na deze droge opmerking. Joep kon trouwens vaak leuk uit de hoek komen. En zijn ideeen kon je gerust altijd origineel noemen. "We zullen straks nog profijt genoeg van je snee trekken", beloofde Joep daarna. "Maar eerst willen we graag eens zien hoe jullie op elkaars tietjes zuigen." "Dat kan gebeuren", lachte Carla. Ze maakte dadelijk haar bloesje los. Trots toonde ze haar buste. Ze kneep even in haar rose tepels. Die werden meteen hard. Toen stak ze haar borstpuntjes uit naar Mia. Die begon te zuigen als een hongerige baby. Tina lachte opgwonden. Zij begon de meisjes te strelen. "Dat doe ik om hen op te warmen", beweerde ze grinnikend. Ze bracht ook Mia's borsten tevoorschijn. Ze liet die op en neer dansen. Dat deed ze door ertegen te slaan. Mia's tepels waren in een ommezien hard. Daarna viste Tina haar eigen uiers uit de bloes. Ze begon zichzelf te melken. Maar lang hield ze het niet vol. Weldra bukte ze zich namelijk. Ze greep met haar mond een tiet van Mia. Die begon ze ontstuimig te likken.
De jongens kwamen intussen ogen tekort. Ze staarden heet naar de malse tieten van Mia. Die werden gewoonweg uitgerekt. Dat kwam door het harde zuigen van

Tina.

Na een poosje moesten de meisjes rusten. Maar eerst liefkoosden ze nog even

Tina's prammen.

Toen lieten ze zich op hun knieen voor de jongens neervallen. Hun borsten

lieten ze bloot. Vlug ritsten ze de gulp van de jongens open. Verend sprongen

de stijve lullen tevoorschijn. De dikke eikels verdwenen meteen in de gulzige

meisjesmonden. Het liefdesspel was nu weer in volle gang. Ze slurpten het

zaad uit de viriele pikken. Ook knepen ze dolzinnig in de kontgaatjes. Ze

gingen door tot ze niet meer konden. Maar al met al duurde het uren.

De jongens gingen even naar buiten. Daar plukten ze een aantal twijgen.

Daarmee porden ze de meisjes. Ze staken de twijgen in hun sleuven. Maar ook

in hun anus. Ook gaven ze hen er een kastijding mee.

De meisjes op hun beurt deden weer het nodige met de jongens. Tina bewees dat

ze van alle markten thuis was. Ze liet zich door Max en Joep tegelijk nemen!

Ze stond rechtop met een lul in haar flamoes. De andere stak in haar kontje!

Mia en Carla hadden elk een tiet van haar te pakken. Ze stonden daar met

geweld aan te rukken. Het spel eindigde met een diverse naaipartij. De meisjes

lieten zich tussen de tieten neuken. Maar ook in de oksels. Daarbij hadden ze

dolle pret. Ze waren werkelijk uitgeput toen ze gingen slapen. Zelfs in bed

konden ze niet van elkaar afblijven. Zelfs daar lagen ze nog te vozen. Zo

verschrikkelijk verhit en hitsig waren ze.

De volgende dag stond er een fietspartij op het programma. Ze reden door de

heuvels. Ook zwommen ze in een vennetje. Natuurlijk gingen ze ook weer ergens

liggen vrijen. Maar ze keerden bijtijds naar de camping terug. Dat deden ze

met voorbedacht rade...

Omstreeks vijf uur namen de meeste kampeerders een douche. Dus ging ons zestal

ook naar de doucheruimtes.

De meisjes hadden meteen de eerste keer reeds succes. Gedrie‰n stapten ze

de doucheruimte binnen. Ze liepen meteen naar de wand. De stukjes zeep zaten

nog in de kijkgaatjes. Dus niemand had ze ontdekt. Met een spijker staken ze

de gaatjes door. Nieuwsgierig keken ze er door. Ze hadden geluk. Er bevonden

zich twee jongemannen onder de douche. Het waren misschien wel homo's. Want

ze stelden opvallend veel belang in elkaars lullen. De meisjes keken hun

ogen uit. De jongens trokken elkaar over en weer af. Daarbij kreunden en

hijgden ze luid. De meisjes konden hen duidelijk horen. Ze raakten er zelf

nogal opgewonden van!

Even later spoten de jongemannen hun zaad tegen elkaars buiken. Daarbij

kermden ze van geilheid. Tegen die tijd stonden de meisjes trouwens al druk

te vingeren!

Kort daarop verdween het tweetal. Een zeer behaarde heer trad binnen. Hij

begon zich uitgebreid te wassen. Opnieuw keken Tina, Carla en Mia vol

belangstelling door de kijkgaatjes. De man had heelwat te bieden. Zijn penis

was lang en dik. Het ding hing als een luie slang omlaag tot bij de knie!

"Gossie, wat zou ik die graag eens stijf willen zien", kreunde Tina geil.

"Mmmm, ik zou hem liever eens in mijn kutje willen hebben", mijmerde Mia.

"Ik ben bang dat ie jouw flamoesje zou doen scheuren!" schaterde Carla.

Ze kneep Mia snel even in een tepel. Die stak in antwoord daarop haar

wijsvinger in Carla's aarsje! Carla kwam haast spontaan klaar!

Al met al amuseerden ze zich kostelijk. Dat vertelden ze uiteraard ook aan de

jongens.

"We hebben die jongens al eens vaker gezien", zei Mia. "Lieve hemel, wat

waren die twee geil bezig met elkaar. Ze schenen trouwens erg op elkaar

gesteld te zijn. Ze speelden zo opwindend met die grote knoerten. Kanjers

hadden ze!"

"Het leken wel gummiknuppels", overdreef Tina. "En enorme grote zakken!"

"Eerst dacht ik dat het homo's waren", vertelde Carla. "Maar ze praatten over

meisjes en wat ze met hen doen wilden. Nou, ze kunnen bij mij terecht, hoor!

Die gasten zijn meer dan welkom. Ik zal naar ze uitkijken!"

"Wij hadden het ook goed getroffen", lachte Joep. "Wij zagen maar liefst vier

meisjes samen onder de douche. En melkfabrieken! Gewoonweg fantastisch! De

ene had hele spitse, en de andere lange dingen met grote wijnperen!"

"En hun buikjes en kontjes waren ook van grote klasse!" vulde Max aan. "En

ze vertelden elkaar over hun avontuurtjes. Ze hadden het erover of ze hier

ook leuke knullen zouden kunnen ontmoeten. Ze waren blijkbaar pas hier."

"Ze waren alle vier de moeite waard", vond Arie. "Man, mijn vingers jeukten.

En mijn lul was zo hard dat hij bijna de wand doorboorde! Ik zou wat graag

eens kennis maken met die mokkels!"

"Maar voor jullie zijn ze de moeite ook wel waard. Ze waren namelijk niet vies

van lesbische spelletjes! Ze konden tenminste niet van elkaar afblijven!"

"De vraag is nu hoe we in kennis met hen moeten komen", merkte Tina op.

"Ik hoorde hen zeggen dat ze naar Dixie Bar in het dorp zouden gaan. Daar

wilden ze proberen jongens te versieren. Laten we daar ook maar heen gaan. We

dansen met hen en drinken een biertje met ze. De rest komt dan vanzelf."

"Doen we!" zei Max. "Laten we gauw gaan eten en ons daarna wat opdoffen."

De anderen waren het roerend met hem eens. Dus zo gezegd zo gedaan. Tegen

half 9 reden ze in Joep's oude auto het dorp binnen. Even later betraden ze

de Dixie Bar. De jongens keken reikhalzend uit naar de bewuste meisjes. Joep

had ze het eerst in de gaten. Hij maakte de anderen opmerkzaam op het viertal.

"Ze zien er aangekleed ook best lekker uit", merkte Carla op. "Die brunette

heeft zeker de spitse tieten, nietwaar?"

"Goed geraden", grijnsde Max. "Dat blondje aan onze kant is de bezitster van

de lange peertieten. Lekkere stoten zijn het, of niet soms?"

"Dat schijnen die jongens daar ook te denken", fluisterde Joep. "We moeten

oppassen dat we niet achter het net vissen."

"Nee maar, dat zijn die jongens die wij begluurd hebben", zei Mia. Ze stootte

Arie aan. "Kijk, die ene zit wijdbeens. Je kunt zijn lul zo zien zitten. Hij

heeft waarachtig al een stijve! Probeer eens zijn aandacht te trekken, Tina."

"Jammer dat ze geen vriend hebben", zei Carla. "We zullen hen moeten delen."

"Dat zal niet de eerste keer zijn", kirde Mia.

Een ober kwam intussen hun bestelling opnemen.

Tina zat naar de beide jongens te staren. Het was alsof ze haar gedachten

wilde overbrengen. Ze had haar meest uitnodigende lachje gereed. Maar het

tweetal keek steeds de andere kant op.

Carla kwam haar ongewild te hulp. Ze lachte luidkeels om een grapje van Joep.

Daardoor keken de jongens hun richting op. Tina deed meteen haar best. Ze

lachte stralend. Haar glimlach had onmiddelijk succes. Een van het tweetal

lachte terug.

Inmiddels trachtten de jongens de aandacht van de vier meisjes te trekken.

Maar dat lukte niet. Het wachten was nu op de eerste dans.

Ze waren net wat aan het drinken toen die begon. Ze vlogen overeind. Snel

liepen ze naar het tafeltje waaraan de meisjes zaten. Ze waren er het eerste

bij. De meisjes hadden geen enkel bezwaar. Joep nam de brunette onder zijn

hoede. Het blondje werd door Max uitverkoren. Arie vroeg de roodharige ten

dans. Het andere blondje bleef eenzaam zitten.

Mia en Tina hadden ook succes. De beide jongens legden meteen beslag op hen.

Carla bleef over. Dat vond ze niet erg. Er waren jongens genoeg. Maar daarop

wachtte ze niet. Ze wist wat haar broer en zijn vrienden van plan waren. Ze

wilden de vier meisjes meetronen naar hun caravan. Ze besloot de jongens te

gaan helpen. Kalm stond ze op. Ze slenterde op haar gemak naar het eenzame

blondje. Die keek verrast op toen Carla bij haar tafeltje opdook. Carla keek

haar vriendelijk glimlachend aan.

"Hallo", zei ze. "Heb je zin om met mij te dansen? Mijn broer en zijn vrienden

hebben zich al over je vriendinnen ontfermd."

"Welke is je broer dan?" vroeg het blondje.

"Die jongen die met je blonde vriendin danst. Hij heet Max", vertelde Carla.

"Die met het roodharige meisje heet Arie en de andere is Joep. Het zijn toffe

knullen, hoor. Vrolijk en vol grappen. O ja, ik heet Carla."

"Mijn naam is Iris, aangenaam. Het blondje is mijn zusje", legde het blondje

uit. "Ze heet Jolanda. Die met het rode haar heet Mies. De andere is Cora.

Ze schijnen al goed op te kunnen schieten met je broer en zijn vrienden."

"Dat is feitelijk ook de bedoeling als je uit bent, nietwaar? Zie je die twee

meisjes daar met die twee knappe jongens dansen? Dat zijn mijn vriendinnen

Mia en Tina."

"Die jongens zitten ook bij ons op de camping", vertelde Iris. "De ene heet

Leo en de andere Cees. Ze stelden zich aan ons voor vanmiddag. We vroegen

de weg naar de camping en zij liepen toen met ons op. Het zijn best aardige

knapen."

"Ik houd van jongens die aardig zijn en mee kunnen doen", merkte Carla op.

"Vooral omdat wij nogal een vrijgevochten groepje zijn. We hebben altijd de

grootste gein samen en halen van alles en nog wat uit. Nee, we genieten altijd

zoveel mogelijk van het leven. Zolang we nog jong zijn hebben we nog de kans,

zeg ik altijd maar. Wat zeg jij, Iris?"

"Gelijk heb je", antwoordde de blondine. "Wij houden ook van pret, hoor! Je

moet ons een meemaken! Vooral als we vrij zijn, zoals nu op vakantie. Laat

ons maar schuiven, hoor! En als er jongens bij zijn wordt het helemaal feest!"

"Je moet straks aan de anderen vragen of ze bij ons komen zitten. Dan zijn

we met een gezellig clubje bij elkaar en kunnen we echt lol maken."

"Geen gek idee, Carla. Ik zal vragen of ze er zin in hebben. Maar zullen we

nu gaan dansen?"

De tweede dans begon net, dus dat kwam goed uit. Carla merkte dat Iris nogal

dicht tegen haar aan danste. Het blondje wreef nu en dan met haar borsten

tegen de hare. Het kon natuurlijk toeval zijn. Maar ze had het idee dat Iris

het met opzet deed. Carla besloot dat eens te onderzoeken. Ze bracht haar

been verder tussen die van Iris. Nu en dan stootte ze tegen het dingetje

van de blondine. Bijna onmiddelijk reageerde Iris hierop. Ze bracht haar

buikje naar voren. Carla wist nu genoeg. Ze besloot het ijzer te smeden nu

het heet was. Toen de muziek ophield zei ze: "Ik moet even naar het toilet,

Iris."

"O, dan ga ik met je mee", antwoordee het mooie blondje. "Straks wordt het

daar natuurlijk zo druk dat je in de rij moet staan."

Gearmd liepen ze naar de garderobe. Daarachter bevonden zich de toiletten. De

toiletten bleken alle vier reeds bezet te zijn. Maar al snel kwam er een

vrij. Carla zei zonder aarzelen: "Laten we daar maar samen ingaan. Dan hoeven

we niet op elkaar te wachten."

Iris schoot meteen samen met haar naar binnen. Carla sloot de deur achter hen.

"Wil jij eerst?" vroeg ze.

"Mij best", lachte Iris. Ze trok haar minirokje omhoog. Carla zag een paar

mooie dijen. Iris droeg een lichtblauw tangaslipje. Dat stroopte ze naar

beneden. Daarna ging ze zitten. Klaterend waterde ze in de WC-pot.

"Het klinkt als een waterval", giechelde Carla.

Iris lachte mee. Ze was gauw klaar en stond toen op. Ze sjorde haar kleine

slipje omhoog. Even zag Carla haar onderbuikje. Die was met blond dons bedekt.

Toen was zij aan de beurt. Met opzet trok ze haar jurkje hoog op. Hoger dan

noodzakelijk was.

"Ik ben al lekker bruin, niet? We hebben al vier dagen liggen zonnebaden."

"Je bent inderdaad al mooi bruin. Ik wou dat ik zo bruin kon worden. Maar ik

verbrand helaas nogal gauw. Meestal word ik eerder rood dan bruin. Dat komt

omdat ik nogal een gevoelige huid heb. Maar rood is altijd nog mooier dan zo

akelig wit."

Iris staarde tussen Carla's dijen. Die waren erg mooi gevormd. Ze keek ook

nieuwsgierig naar het kleine broekje. Dat trok Carla langzaam omlaag. Dat

deed ze met opzet. Carla gaf Iris volop gelegenheid haar kut te bewonderen.

Het blondje keek begerig naar het kroezige haar op Carla's spleet.

Toen ging Carla ook zitten. Ze urineerde nog krachtiger dan Iris. Die barstte

in lachen uit.

"Over waterval gesproken", kirde ze. "Je lijkt de Niagara wel, Carla!"

Carla giechelde ook. Ze fluisterde, zodat alleen Iris het kon horen: "Dat

komt omdat mijn spleet groter is dan die van jou, Iris. Tenminste, dat denk

ik wel."

Even keek Iris verbaasd. Toen begon ze te schateren.

"Jij bent me er eentje, moet ik zeggen. Hoe kun je nou weten dat die van mij

kleiner is dan de jouwe, Carla?"

"Aan het geluid. Zoiets hoor ik meteen!"

"Toch vergis je je deerlijk", zei Iris eveneens zacht. "Kijk eens naar mijn

mond. Ik heb een hele brede mond. Dus ook een grote gleuf!"

"Klopt dat wel?" vroeg Carla. Ze deed net alsof ze dit voor de eerste keer

hoorde.

"Ik heb een kleine mond en toch een grote spleet", liet ze erop volgen.

Meteen stond ze op. Ze rukte haar jurkje weer omhoog. Haar slipje hing nog

halverwege haar dijen. Ze aarzelde geen ogenblik.

"Kijk maar en overtuig je, Iris."

En Iris keek gebiologeerd toe.

"Je mag je wel overtuigen", herhaalde Carla. "Je bent toch niet bang voor een

flamoesje? Je hebt er immers zelf ook een!"

Iris keek haar zichtbaar verheugd aan.

"Ben jij ook zo?" vroeg ze toen. Ze bukte zich om de spleet van Carla goed

te bekijken.

"Voel maar hoe groot de mijne is", drong Carla aan. "Maar wel een beetje vlug,

want er staan vast al een heleboel meisjes voor de deur te wachten."

Ze had Iris nu al waar ze ze hebben wilde...

Iris strekte een hand uit. Ze beroerde Carla's buikje. Met haar vinger voelde

ze de spleet. Ze ging de hele lengte langs. Toen liet ze haar vinger erin

glijden. Carla kreunde even van genot. Haar buikje golfde op en neer.

"Ja, je hebt een fijne, grote scheur", prees Iris.

"Jij vast en zeker ook", giechelde Carla. Ze wachtte niet af. Haar hand

verdween al onder Iris' rokje. En meteen daarna onder het piepkleine broekje.

"Gossie, je hebt een lekker, sappig kutje", zei ze opgetogen. Iris keek

dadelijk trots.

"Jij bent net zo'n geile rakker als ik", grinnikte ze. "Ik wed dat je ook

lekkere tieten hebt. Ik heb ze onder het dansen al gevoeld."

"Ik zal je ze later graag laten zien", zei Carla. "Maar we moeten nu maken

dat we wegkomen."

Dat was Iris met haar eens. Ze verlieten samen het toilet. Op de terugweg naar

de zaal zei Carla: "Probeer de anderen ook mee te krijgen. Als zij tenminste

ook van sexspelletjes houden. Ons clubje is er namelijk gek op. Hoe meer

zielen hoe meer vreugd, zeg ik altijd maar."

"Daar heb je gelijk in. Wij houden er allemaal gelukkig ook van. Mijn zusje

is ook een geile dondersteen."

"Nog geiler dan jij?" plaagde Carla.

"We zijn allemaal bloedgeil. We doen vaak samen de wildste sexspelletjes!"

"Dan moeten jullie absoluut bij ons komen zitten!" zei Carla resoluut. "Tot

straks, zal ik maar zeggen."

Ze liep verder met een knikje. Tegen de andere meisjes lachte ze even. Daarna

voegde ze zich bij haar vrienden.

"Is alles naar wens gegaan?" vroeg ze aan Max.

"Kon niet beter", zei hij. "Maar we moeten proberen om ze hier te krijgen,

Lekkere stoten zijn het, hoor! Ik voel die grote tetters van dat blondje nog

tegen mijn borst!"

"Wees maar niet bang. Alles komt in orde!"

"Waar heb jij uitgehangen?" vroeg Mia.

"Ik ben wezen plassen. Tegelijkertijd heb ik dat andere blondje even in haar

broekje gevoeld om te weten te komen of een een lekkere sleuf heeft. Nou, die

heeft ze! Ze heeft de mijne ook goedgekeurd. Ze komen straks bij ons zitten.

Haar vriendinnen en haar zusje zijn er best voor te porren. Ze zijn allemaal

dol op sex. Als jullie weer met hen gaan dansen breng je ze maar naar ons

tafeltje."

"Die twee jongens waren ook geweldig", vertelde Tina. "Echte spetters!"

"Ze heten Leo en Cees", zei Carla. "Dat weet ik ook al. Je ziet wel, dat ik

niet stil heb gezeten. Die jongens haal je hier ook maar heen. Ik ben echt

in de stemming om vanavond eens lekker de beest uit te hangen!"

"Dat is niet ongewoon", giechelde Mia. "Ik denk dat we allemaal graag willen."

Het dansorkestje begon weer te spelen. Ze stonden allemaal op. Met dezelfde

partners gleden ze over de dansvloer. Ze voelden zich allemaal erg

opgewonden...

"Ik heb het mijn zusje en haar vriendinnen gevraagd", zei Iris. "Ze willen

graag bij jullie komen zitten. Ik heb hen verteld dat ik jouw kut betast heb

en dat het een lekker ding is. Dat hielp natuurlijk. Ze zijn nu allemaal

hartstikke nieuwsgierig."

"Zo verging het mijn clubje ook. Ik heb hen verteld dat jij een sappige

perzik tussen je benen hebt zitten. Daar werden ze meteen geil van! Als je

zusje of de anderen mijn kutje willen voelen zijn ze welkom. Ze kunnen straks

wel met me mee naar het toilet als ze willen. Ik sta vanavond voor iedereen

open."

Iris lachte smakelijk.

"Je bent net zo erg als wij. Zeg, Carla, mag jij ook zo graag vrijen met je

vriendinnen? Niet alleen tussen de dijen voelen, maar ook in de tietjes

knijpen, op de tepels zuigen en zo?"

"Lieve schat, als we hier alleen waren had ik je tieten allang ontbloot. Dan

zou ik er allang als een gek op zuigen! Zeg, door al dat gepraat zijn mijn

tepels al keihard geworden. Ik heb nogal grote punten, moet je weten. Ze zijn

erg gevoelig."

"Draag je geen bustehouder, Carla? Ik kan je tepels zien staan. Je hebt

immense zuigers, hoor!"

"Je mag er later op zuigen, schat. Je mag ook mijn kutje beffen, als je wilt."

"Je maakt me bloedgeil met dat gepraat", fluisterde Iris.

"Jij mij ook", antwoordde Carla. "Zeg Iris, zie je die deur daar? Als je daar

door gaat, kom je in een tuin. Vanavond laat verdwijnen de paartjes in die

tuin. Maar nu is er natuurlijk nog niemand. Als je zusje en jullie vriendinnen

kennis met me willen maken, moeten ze maar even een voor een bij me komen.

Ik ga in de tuin tussen de struiken staan. Ik fluit wel zacht als ik ze zie

komen."

"Jij durft, Carla! Mag ik ook komen?"

"Jij mag de eerste zijn, schatje. Ik wil trouwens die tietjes van jou ook

graag eens strelen."

De dans was bijna ten einde. Het tweetal glipte naar buiten. Daar was het al

donker. Tussen de struiken bleven ze staan. Het was hier stil en veilig. Carla

verloor geen tijd. Ze stak haar hand in Iris' bloes. Begerig greep ze naar de

borsten van het blondje. Ze waren kleiner dan de hare. Maar ze waren stevig

en wat spits. Carla vermoedde dat de tepels rose waren. Hard waren ze in elk

geval.

"Lekkere uiertjes heb je, schatje. Je speentjes zijn al heerlijk hard. Ik zal

ze wel eens even melken."

"En die van jou dan?" vroeg Iris. Ze voelde opgewonden de grotere tieten van

Carla. Ze kneedde het zachte vlees. Ook trok ze aan de grote harde punten.

"Knoerten van tepels heb je. Lekker om op te zuigen. Heerlijk, hoor! Mag ik

je billen ook voelen?"

"Natuurlijk. Gauw dan, jij bij mij en ik bij jou."

Hitsig voelden ze elkaars kontje. Ze vingerden ook even in het kontgaatje.

"Je hebt lekkere gaatjes voor en achter. Geschapen voor een grote lul", was

Carla's oordeel.

"En jij hebt er al eens een in gehad, zo te voelen", kirde Iris

hartstochtelijk.

"Meer dan eens, lieverd. Je moet die van mijn broer vanavond eens proberen.

Hij heeft een flinke, dikke lul. Dat ding is geknipt voor jouw kutje en

aarsje!"

Daarna stuurde ze Iris weg. Ze bleef geduldig staan wachten. Een paar minuten

later kwam een van de andere meisjes naar buiten. Carla was helemaal niet

verbaasd. Ze had er vast op gerekend.

Ze liet een zacht gefluit horen. Het meisje kwam regelrecht op haar af. Carla

had haar tieten nog geheel bloot.

"Ik ben Cora", fluisterde het meisje. "Leuk om kennis met je te mogen maken."

"Mijn naam is Carla. Fijn van je om te komen!"

"Ik wou me dit buitenkansje niet laten ontgaan", kirde de ander opgewonden.

"Voel dan maar gauw, Cora. Ik zal die van jou ook wel weten te vinden."

Cora had een paar spitse busten. De punten waren keihard. Carla prees ze

opgetogen. Evenals Cora betastte ze de overige charmes. Ze kneep in de malse

billen van het meisje. Uiteraard vingerde ze ook de vochtige spleet tussen

de warme dijen.

"Geile sodemieter", fluisterde ze. "Lekkere geile schat van me. Ik zou je wel

willen opvreten! Ik ben gek op die heerlijke dingen van jou!"

"En ik op die natte flamoes van jou!" kirde Cora heet terug. "Die tepels van

jou zijn om rauw in te bijten. Zeg, ik zou je best willen neuken!"

"Met je tong zeker? Verrukkelijk! Wanneer? Vannacht?"

"Mij best. Hoe eerder hoe beter!"

Cora beet zelfs in Carla's prammen.

"Ik wil alles met je doen, Carla. Over je borsten piesen en lekker op je

buikje schijten. Ik wil graag vies doen, echt smerig!"

"Je bent een meisje naar mijn hart, engel", lachte Carla hitsig. "We zullen

samen eens een orgie organiseren. Alleen jij en ik. Dus zonder de anderen. We

maken later wel eens een afspraakje. Ga nu maar gauw terug. Anders blijf ik

te lang weg. Dan heb je kans, dat mijn vrienden me komen storen."

Nadat Cora was weggegaan kwamen de beide andere meisjes. Weer genoot Carla

van zachte tieten, natte kutjes en geile kontjes.

Daarna voegde Carla zich weer bij haar vrienden. Ze zag dat de andere meisjes

inmiddels aan hun tafel waren komen zitten. De beide jongemannen trouwens ook.

De anderen vroegen niet waar ze geweest was. Dat begrepen ze vermoedelijk

heel goed!

De avond ging snel voorbij. Ze dansten haast voortdurend. Dat deden ze telkens

met een andere partner. Weldra kenden ze elkaar alsof ze oude vrienden waren.

Er werd veel gelachen. De nieuwe vrienden en vriendinnen deden niet voor hen

onder, dat bleek al snel. Ze waren minstens net zo vrij in de omgang!

Leo en Cees dansten om beurten met de meisjes. Het waren vlotte knapen. Ze

fluisterden onder het dansen voortdurend vrijmoedige dingen in gretige

oortjes.

Zoals: "Is dat lekker, mijn knie tegen je poesje aan?" Of: "Voel je wel hoe

stijf hij staat? Hij wil graag binnengelaten worden in jouw sleufje!"

De meisjes antwoordden niet minder vrijmoedig. Ze vroegen de jongens of ze

genoeg zaad opgespaard hadden. Ook wilden ze weten of hun nieuwe vrienden vaak

geneukt hadden.

Tegen twaalf uur hadden ze geen zin meer in dansen. Met zijn allen verlieten

ze de bar. Leo bleek eveneens een auto te hebben. Het hele gezelschap werd

over de twee wagens verdeeld. Er was niet voor iedereen plaats. Dus moesten

de meisjes bij de jongens op schoot zitten. Dat was eerder een voordeel dan

een nadeel. Er werd dan ook druk onder hun rokjes gevoeld. Soms hoorden de

anderen kreetjes zoals: "Wie zit er in mijn broekje? Wie heeft er in mijn

kutje geknepen! Au! Er knijpt weer iemand in mijn billen!"

Maar de jongens kregen ook heel wat te verduren. Ook zij gaven allerlei

kommentaar. "Hola! Je knijpt mijn pik haast fijn! Denk erom, hij moet nog

langer mee!" Of: "Kijk uit, niet zo hard! Je verlamt mijn kloten!"

En zo ging het over en weer.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen