Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Jack Smith, een slungelachtige, onhandige, bebrilde jongen van vijftien, zat naar de tieten van zijn tante te staren.
Tante Mildred zei: "We weten zeker dat jij je hier in Idaho zult amuseren, schat. Er is zoveel te doen en natuurlijk heb je gezelschap aan je nichtje Chrissy. Tjonge, tjonge, ik kan er nog niet over uit dat je zo groot bent geworden."
"Ja, mevrouw", zei Jack. Hij hoopte maar dat ze niet merkte hoe en waar hij zat te staren. Jack ging nog niet met meisjes uit... dat wou zijn moeder niet... maar hij bekeek de vrouwtjes enthousiast en waar hij het meest van hield waren hun tieten. Hij had nog nooit iemand gezien die zich met zijn tante Mildred kon vergelijken.
Minstens maat 85D, schatte hij. Het zaakje kon natuurlijk opgevuld zijn, maar dat betwijfelde hij door de manier waarop ze onder het lopen zwaaiden en wipten. De enorme maar stevige borsten van tante Mildred vulden haar nauwsluitende truitje als rijpe watermeloenen.
"Hou je van vissen, jongen?" vroeg zijn oom Charlie.
"Wa...?" zei Jack. "Uh, meneer, ik heb nog nooit gevist."
Charlie brieste: "Jullie stadsjongens! Wat doe jij in je vrije tijd?"
Hij was een forse, dikke man met terugwijkend rood haar en zijn gezicht was vuurrood verbrand door de zon.
"Ik heb niet veel tijd, oom Charlie", zei Jack. "Ik studeer voor microbioloog, weet u, en daar moet ik erg veel voor lezen."
"Jezus Christus, jongen", steunde Charlie, "een kerel van jouw leeftijd moet niet de hele dag met zijn neus in een boek zitten. Jij hebt lichaamsbeweging nodig. Ik zal je meenemen om te vissen, te wandelen en te jagen. Daar krijg je haar van op je borst."
Jack begon te blozen. Hij schaamde zich omdat hij helemaal geen haar op zijn borst had. Oom Charlie daarentegen zat vol haar en leek wel een gorilla. Jack vroeg zich af of vrouwen de voorkeur aan behaarde mannen gaven.
"Vind je het echt leuk om boeken te lezen?" vroeg zijn nichtje Chrissy ongelovig. "Ik vind het troep."Jack keek haar nors aan. Ze was een snotaap, een waardeloos grietje. Met haar dertien jaar leek ze helemaal niet veranderd sinds hun laatste ontmoeting, jaren geleden. Ze was nog steeds mager en had sproeten, rode vlechten en een grote mond. Ze had nog niet eens noemenswaardige tieten... alleen een paar citroenachtige bobbels, die tegen haar T-shirt aandrukten en het bekijken niet
eens waard waren.
"Foei, Chrissy", zei Mildred. "Leer liever om van boeken te houden, net zoals Jack. Misschien worden jouw cijfers dan net zo goed als die van hem. Kom mee, Jack, dan zal ik jou je kamer laten zien."Jack liep achter zijn tante de gang door, terwijl hij keek hoe haar grote, maar nog stevige kont heen en weer wiegde. Hij voelde meteen dat hij weer geil begon te worden. Het afgelopen jaar leek het wel alsof hij dat onophoudelijk was.
Dat was gewoon een vervloeking, omdat hij er niets tegen kon doen. Hij kon zich natuurlijk wel aftrekken, maar dat was jongenswerk. Hij snakte naar het echte, naar de kans om een vrouw te neuken en zijn verdomde maagdelijkheid kwijt te raken.

Hij had gedacht dat hij deze zomer eindelijk zo ver zou kunnen komen met zijn buurmeisje Trish, dat weliswaar dik maar blijkbaar gewillig was, maar toen had zijn moeder alles verknald door hem naar Idaho te sturen.
De moeder van Jack, een weduwe, was overbezorgd voor haar enig kind en vond dat de lucht te New York City in de zomer niet goed voor Jack was. Haar broer Charlie woonde in het westen en bracht altijd zijn vakanties in de bossen van Idaho door en daarom besloot ze om Jack bij de Carsons te laten logeren. Jack haatte dat. De hele zomer zou hij dan ver weg zijn van de bibliotheek, van zijn laboratorium dat hij in zijn slaapkamer had ingericht, van Trish en van de andere mogelijkheden om eindelijk eens een nummertje te kunnen maken. Niet dat die mogelijkheden voor hem voor het opscheppen lagen...
"Hier is je kamer, lieverd", zei tante Mildred. "Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ze een beetje aan de kleine kant is."

Het kamertje lag aan de achterzijde van het zomerhuisje en had een schuin dak en er stond alleen een smal veldbed in. Jack dacht somber dat dat niet veel uitmaakte. Hij zou toch niet veel plezier hebben, al had hij nog zo'n mooie kamer. Van wat hij van de bossen gezien had, waren die oervervelend. 
"Het is prima, tante Mildred", zei hij, terwijl hij zijn bagage neerzette.
"Ik ben blij dat je het leuk vind, lieverd", zei ze met schorre stem. "Ga je nu maar lekker opknappen. Over een half uurtje eten we."
Hij wachtte tot ze wegging, maar in plaats daarvan kwam ze zo dicht bij hem staan dat hij haar parfum kon ruiken en de stevige punten van haar tieten zijn borst bijna aanraakten. Hij moest er gewoon weer naar staren!
Het leek wel alsof tante Mildred een hoofdpersoon uit zijn geile dromen was.
Ze was een paar centimeter groter dan Jack, had lange benen en een olijfkleurige huid, welvende heupen, een smal middel en een stel tieten die zo groot als watermeloenen waren. Haar dikke, zwarte haar hing tot op haar schouders en haar bruine ogen met lange wimpers hadden een zinnelijke uitdrukking.

"Jack, ik wou alleen maar even zeggen dat ik blij ben dat je bij ons op bezoek bent gekomen", mompelde Mildred.
Tot zijn stomme verbazing trok ze hem toen tegen zich aan en zoende ze hem op de mond. Het duurde slechts een seconde, maar Jack voelde duidelijk haar weelderige, warme lichaam tegen het zijne aan. Haar enorme tieten persten zich tegen zijn borst aan en de warmte van haar onderlichaam ging over in zijn gulp. Meteen stond zijn jonge pik zo stijf als een kei.
Mildred maakte met een stralend gezicht een stap achteruit. "Tot straks bij het diner", zei ze.
"Uh, j-j-ja, mevrouw", stamelde Jack idioot.
Toen ze de deur achter zich dicht gedaan had, liet hij zich kermend op het bed vallen. Verdomme, hij had zich als een ezel gedragen. Hij wist dat zijn gezicht vuurrood aangelopen was en dat zijn lul een tent in zijn broek maakte.
Vroeger dacht hij alleen maar aan microbiologie, maar nu kon hij nog uitsluitend aan seks denken. Kreunend vroeg hij zich af of tante Mildred zijn stijve tegen haar buik aan gevoeld had en wat ze wel van hem gedacht moest hebben. En wat de anderen van hem moesten denken als hij aan tafel kwam opdraven met een grote tent in zijn broek.
Verdomme, hij zou zich snel moeten aftrekken, om die stijve nog voor het eten kwijt te raken.

Terwijl hij op het veldbed lag, maakte hij zijn gulp open en haalde voorzichtig zijn stijve, jonge lul te voorschijn. Het deed hem goed, toen hij zag dat het ding een beetje was gegroeid, sinds hij uit New York was vertrokken. Hoe groter, hoe beter, hadden zijn vriendjes op school hem verteld. Jack wist dat hij niet erg aantrekkelijk was. Hij was onhandig, mager, verlegen en had slechte ogen, maar met een grote lul zou dat allemaal misschien niet zo erg zijn.
Hij viste een liniaal uit zijn koffer op en mat zijn lul. Bijna achttien centimeter. Helemaal niet gek. Het ding leek wel dikker te worden ook. Het was een lange, vlezige paal die in een dikke, rossige eikel eindigde. Hij was echt tevreden over zijn pik. Als hij nu alleen nog een meisje had bij wie hij hem kon gebruiken...

Somber gestemd begon hij zich te masturberen, terwijl hij fantaseerde dat tante Mildred zijn partner was. Ze had hem vreselijk geil gemaakt, ook al moest ze tegen de veertig lopen. Maar zijn droombeeld was niet compleet, doordat hij niet wist hoe een naakte vrouw er precies uitzag. Hij had namelijk nog nooit blote tieten of een echte kut gezien...
"Verdomme", mompelde Jack, terwijl hij zijn vuist snel op en neer bewoog langs de hete, bonzende steel van zijn lul. Hij durfde zijn hoofd eronder te verwedden, dat zijn vuist niet eender aanvoelde als een echte kut... wat voor gevoel die hem ook mocht bezorgen. Het was verschrikkelijk om zo jong te zijn.
Hij lag te kijken hoe zijn zaad bijna tegen het plafond aanspoot, terwijl hij dacht wat een verspilling dat eigenlijk was.

Het eten werd opgediend door Dora, het meisje van de Carsons. Het was een mager blondje met gebleekte haren, dat kauwgum liep te kauwen en een ontevreden uitdrukking op het gezicht had. Terwijl ze het eten op tafel zette, nam Jack de gelegenheid waar om haar eens goed te bekijken. Ze had een mooi, rond kontje, een stel lekkere benen maar nogal kleine borsten, die nauwelijks groter waren dan een paar appels. Een ding was wel prettig, namelijk dat ze geen beha aanhad. Jack zag dat duidelijk en hij was er zeker van dat oom Charlie dat ook merkte. Als Mildred en Chrissy even niet keken, staarden de
beide mannen er steeds even naar. Jack werd gewoon gehypnotiseerd door die ronde, wiebelende tetters. Dora droeg een strakzittende T-shirt met een beertje Colargol erop en haar kleine tepels drukten op verschillende plaatsen van het lichaam van het beertje, net alsof dat enorme puisten had.
Dora boog zich over Jack heen om een schaal vlees op tafel te zetten, waardoor een stijve tepel tegen zijn schouder aandrukte, gevolgd door de zachte druk van haar borst. 
Verdomme, hij kon bijna zijn hand uitsteken en het ding aanraken. Hij voelde hoe zijn lul meteen weer overeind kwam.
Hij kon zich later niet meer herinneren wat hij gegeten had, of wat er aan tafel gezegd werd. Zijn gedachten waren alleen maar bij tieten, konten en zachte vrouwenlichamen. Wanneer hij niet naar Dora zat te staren, zat hij Mildred met open mond aan te kijken. Het was verschrikkelijk. Zijn gezwollen lul voelde pijnlijk aan en drukte tegen het strakzittende kruis van zijn spijkerbroek aan.
Meteen na het eten verontschuldigde hij zich door te zeggen dat hij een eindje ging wandelen, waarna hij snel het bos achter het landhuisje inliep. Hij kon onmogelijk weer naar binnen gaan, voordat hij die verdomde stijve kwijt was.
Hij volgde een bospaadje tot hij bij een open plek kwam, waar hij snel zijn gulp openmaakte.
"Verdomme, o, verdomme!" mompelde Jack. Moest hij dan zijn hele leven blijven masturberen?
Hij begon snel te pompen en het duurde niet lang of hij voelde dat hij klaar ging komen.
Toen hoorde hij opeens een takje achter zich breken. Snel draaide hij zich om, met zijn lul nog in zijn hand, en zag toen Dora aankomen. 
Met een vuurrood gezicht stopte hij zijn pik in zijn broek, maar de bobbel was nog duidelijk te zien. O, Jezus, als ze maar niet gezien had wat hij aan het doen was...
"Wat doe jij hier?" vroeg Dora loom. "Even pissen? Is de wc niet goed genoeg voor je?"
Jack draaide zich met een rood gezicht om, terwijl hij zijn gulp dichtmaakte.
"Ik wou dat hele eind niet teruglopen", antwoordde hij. Dora haalde haar schouders op. "Dat kun jij makkelijk zeggen", zei ze met een zucht. "Voor een meisje is dat niet zo eenvoudig.
Ze ging op de met bladeren bedekte grond zitten en stak een sigaret op. Terwijl ze de rook diep in haar longen zoog, uitte ze weer een diepe zucht. "Weet je wat de ellende hier is?" vroeg ze. "Nee", antwoordde Jack, terwijl hij naast haar ging zitten en stiekem naar haar tieten staarde. "Er zijn geen mannen", zei Dora. "Toen ik dat baantje als huishoudster bij jouw oom en tante aannam, dacht ik dat hier volop mannen zouden komen...
jagers, wandelaars, hengelaars, boswachters, maar dat is niet zo. Er zijn hier maar twee mannen in de omtrek van tachtig kilometer... jouw oom Charlie en de oude Albert, de boswachter. Charlie is dik en kaal en Albert is zo oud, dat hij bijna niet meer kan lopen. Wat 'n toestand!"
"Waar heb je die mannen dan voor nodig?" vroeg Jack om het gesprek gaande te houden.
Dora staarde hem met grote ogen aan. "Nou, schatje", kreunde ze, "omdat ik zo geil ben dat ik het niet meer uithoud!"
De mond van Jack zakte open en hij voelde hoe hij net zo rood als een biet werd. Had hij dat goed gehoord? "Geil?" vroeg hij.
"Ja, geil", zei Dora hardop. Ze bekeek hem even en lachte toen schamper. "Jij bent natuurlijk nog veel te jong om te weten wat dat betekent", zei ze smalend, terwijl ze een trekje van haar sigaret nam.
"Dat ben ik niet", zei Jack woedend. "Ik weet best wat 'geil' betekent. Ik weet er alles van."Dora bekeek hem even sceptisch. "Oké, goochem", zei ze. "Als je dat dan allemaal weet, neuk me dan!"
Weer zakte de mond van Jack open. Hij kon niet geloven dat dit allemaal echt gebeurde. Hij had nog nooit succes bij de meisjes gehad en daardoor was hij gaan denken dat hij gedoemd was om zijn verdere leven maagd te blijven. En nu vroeg dit twintigjarige blondje hem om haar te neuken. Dat kon toch niet waar zijn?

Dora lachte luid. "Ik had wel gedacht dat je niet wist wat je moet doen", zei ze. "Je bent gewoon een klein jongetje. Waarschijnlijk weet je niet eens waar je hem in moet steken." Jack werd nu razend. "Dat is niet waar!" zei hij woest. "Ik weet er alles van.
Ik wist alleen niet of jij het meende of niet."Dora kreunde zachtjes en draaide haar kont rond in de zachte bladeren, net
alsof ze ergens jeuk had. "O, ik meen het heus wel echt, schatje", zei ze. "Sinds ik drie weken geleden uit Twin Falls ben vertrokken, heb ik nog geen beurt gehad. Daar word ik gek van, dus als jij weet hoe je het moet doen, doe het dan, in Jezusnaam!"
Jack slikte iets met moeite door. Was hij een man of een muis? Zou hij die uitdaging aanvaarden of niet? Hij had er niet het flauwste benul van hoe hij met een meisje moest naaien, maar hij zou wel een idioot zijn als hij deze kans voorbij liet gaan.
"Oké", zei hij manmoedig. "Ik zal je neuken, Dora."Ze grinnikte, terwijl ze achterover op de bladeren ging liggen.
"Ik ben helemaal tot jouw beschikking", zei ze. "Maar laten we een beetje opschieten, want ik moet snel weer terug om de vaat te doen."
Oké, maar wat nu? Volgens de schaarse inlichtingen die hij van de oudere jongens op school had ontvangen, moest je je lul tussen de benen van het meisje in een gat steken dat een 'kut' werd genoemd. Dat betekende natuurlijk dat je eerst haar kleren uit moest trekken. Hij uitte tevreden een zucht, omdat hij die eerste stap uitgedokterd had. Als hij haar eenmaal had 
uitgekleed, kon hij er misschien wel achter komen wat hij daarna moest doen...
Terwijl Dora naar hem keek en loom een sigaret lag te roken, greep Jack haar T-shirtje beet en trok dat over haar hoofd heen. Hij deed dat een beetje onhandig, maar dat kon hem niets schelen. Voor het eerst van zijn leven zag hij een stel echte tieten.
"Wauw!" riep hij uit. De appelvormige tetters van Dora stonden recht overeind, ook al lag ze op de rug. De kleine, lichtroze tepels leken net een stel knopjes. De stijve lul van Jack wipte in zijn broek.
"Mag ik, uh, je, uh, tieten aanraken?" vroeg hij met trillende stem. "Natuurlijk, jochie", antwoordde Dora lachend. "Dat hoort er ook bij." Dat had hij nog niet geweten, maar dat zou hij vast en zeker nooit meer vergeten. Hij stak zijn trillende handen uit en pakte haar heerlijke tietjes beet. Hij beefde van opwinding. Verdomme, wat was het heerlijk om die dingen
aan te raken! Ze waren zijdeachtig zacht en warm en toch vol leven en vulden zijn klamme handen helemaal. Zachtjes kermend begon hij erin te knijpen.
Dora toonde een beetje meer belangstelling voor wat hij aan het doen was. Ze drukte haar sigaret uit en bekeek het rode, transpirerende gezicht van Jack.
Toen grinnikte ze veelbetekenend.
"Ben je zenuwachtig?" vroeg ze giechelend. "Natuurlijk niet", antwoordde Jack verontwaardigd. "Waarom zou ik zenuwachtig
moeten zijn?"
"Omdat je dit nog nooit eerder hebt gedaan", antwoordde Dora. "Onzin", zei Jack met overslaande stem. "Ik heb heel veel ervaring." Om dat te bewijzen, begon hij de rest van haar kleren uit te trekken. Toen hij voor het eerst van zijn leven een naakt meisje zag, begon hij pas goed opgewonden te raken en als hij nu maar wist wat hij verder moest doen, kon hij haar misschien nog neuken ook...
Hij trok de korte broek en sandalen van Dora uit, waardoor ze alleen nog een blauw bikini-broekje droeg. De handen van Jack trilden, toen hij het elastiek van het broekje beetpakte en het dunne kledingstuk naar beneden trok. Er kwam een bosje krullerige, lichtbruine haren tevoorschijn, dat er heel anders uitzag dan de platinablonde haren op haar hoofd.
"Ja, ik merk wel dat je veel ervaring hebt", zei Dora plagerig, terwijl ze de heupen ophief om hem te helpen. "Dit moet je al honderden keren hebben gedaan."Jack hoorde haar plagerige opmerking nauwelijks, doordat hij naar de eerste bos schaamharen staarde die hij ooit gezien had. Hij vond het een mooi gezicht en toen hij ze aanraakte, kwam hij tot de ontdekking dat de krullen zo zacht als zijde en toch springerig waren. Dora zuchtte even en spreidde dan haar benen. Toen zag Jack voor het eerst iets wat de oudere jongens een 'poesje' of een 'kut' noemden.
Hij kon er niets aan doen dat hij een zachte kreet slaakte. Meisjes waren inderdaad heel anders dan jongens. Het enige wat Dora had was een lichtroze streep vlees, waar krullerige, bruine haren omheen zaten. Geen lul, geen ballen, alleen maar glimmende, roze, vlezige lippen welke om een klein gat middenin haar onderlichaam heen zaten. Hij stak een hand uit en streek met zijn vingers op en neer langs haar vochtige, hete gleuf. Hij raakte het gerimpelde bobbeltje van haar anus aan en liet zijn vinger langzaam naar boven glijden. In haar kleine kut borrelde het geil en haar kutlippen waren gezwollen en heet en bonsden. Toen hij die lippen van elkaar deed, ontdekte hij een vleesknobbeltje. Hij raakte het even aan, waardoor Dora schor begon te kreunen.
"Zeg", hijgde ze, "laat de vaat barsten. Ik zeg gewoon dat ik in het bos verdwaald ben. Het is al zo'n lange tijd geleden dat ik geneukt werd, dat ik er maximaal van wil genieten. Zuig mijn poesje af, ja? Dat zou ik heerlijk vinden."Haar poesje afzuigen! Jack had er geen flauw benul van wat dat betekende. Hij wist niet eens hoe hij moest neuken, laat staan zoiets vreemds. Hij wou haar heel graag een pretje gunnen en alles over neuken leren, maar hoe kon hij in vredesnaam toegeven dat hij nog nooit eerder een meisje aangeraakt had en dat hij niet eens wist wat hij moest doen?
Gelukkig bespaarde Dora hem de moeite. Toen ze zag hoe hij blozend naar haar poesje staarde, schoot ze in de lach. "Oké, jochie", zei ze. "Hou maar op met die komedie. Ik weet dat je het nog nooit gedaan hebt, maar ik moet een beurt hebben, dus zal ik je het wel even leren."Jack had van schaamte kunnen sterven. "Het spijt me werkelijk, Dora", zei hij."Ik wil maar zeggen dat ik het heel graag met je doe, maar ik weet gewoon niet hoe het moet. Laat me dat eens zien. Ik beloof je dat ik het snel zal leren."Ze begon te grinniken. "Dat wil ik best geloven, jochie", zei ze zuchtend.
"Nou, ik had nooit gedacht dat ik het nog eens met een kleine jongen zou moeten doen, maar jij bent in elk geval een stuk beter dan die vette oom van je of dan die ouwe zak van een Albert.

Trek je kleren nu maar uit."Jack deed dat eigenlijk liever niet, omdat zijn lichaam nog zo mager en onbehaard was, maar hij gehoorzaamde toch snel, omdat hij Dora in een goeie stemming wou houden. Ze keek steeds meer teleurgesteld, tot ze zijn stijve
lul zag. Die sprong uit zijn broek tevoorschijn als een dikke, stijve, vlezige speer, terwijl er grote druppels voorzaad uitdropen.
"He, zeg", kirde ze. "Dat is fantastisch. Die lul van je is heel wat sneller gegroeid dan de rest van je lichaam. Ik bedoel maar dat je behoorlijk geschapen bent voor zo'n kleine jongen."Jack kreeg een kleur van trots. "Ik heb 'm vanmiddag gemeten", zei hij. "Hij is bijna achttien centimeter lang."
Dora likte zich de lippen. "Oké", zei ze. "Nu ga ik je leren hoe je een meisje moet afzuigen. Dat is heel erg belangrijk. Meisjes willen niet alleen maar neuken. Ze willen eerst een beetje heet gemaakt worden en dit is de beste manier om dat te doen.
Ga maar tussen mijn benen in liggen."Jack gehoorzaamde met kloppend hart. Man, hij had zijn gezicht bijna in haar poesje zitten. Hij staarde gretig naar het glimmende, roze vlees van haar gleuf en kon zijn geluk nauwelijks op.
"Lik me helemaal af", zei Dora opgewonden. Jack was een beetje verbaasd. Hij had gedacht dat er bij seks alleen maar lullen en kutten en geen tongen aan te pas kwamen. Maar hij was bereid om Dora een genoegen te doen, om op die manier zijn 'onschuldigheid' kwijt te raken. Hij stak zijn tong uit en likte voorzichtig aan de gezwollen, natte lippen van haar poesje. Ze smaakten lekker zoutachtig. Hij begon harder en sneller te likken.
Dora slaakte een luide kreet en toen voelde hij warm geil op zijn kin sijpelen. 
"Oh, ja", hijgde ze, ja, zo moet het, jochie... Lik me snel en hard af... Een beetje hoger... Ja, daar!"Jack volgde haar instructies op en likte verder naar boven tussen haar benen, tot hij het vreemde, rode knopje aanraakte dat tussen haar buitenste schaamlippen bovenin haar kut zat.
Door zijn gulzige gelik werd het knobbeltje hard en nat en begon Dora te kreunen en te kronkelen van genot.
"Wauw...", riep ze uit. "Zuig aan mijn kittelaar... wat is dat verdomd lekker..."Kittelaar werd dat ding dus genoemd. Dat zou hij onthouden. Hij merkte dat ze op dat plekje enorm gevoelig was, want hoe sneller en harder hij likte, des te meer opgehitst raakte ze. Zijn gezicht kwam vol met warm geil te zitten, terwijl Dora lag te kermen.
"Fantastisch!" zuchtte ze. "Werkelijk heerlijk, jongen... Nu een eindje lager... Ummmmm, ja, daar. Steek je tong in mijn kut..."Hij deed wat ze zei en begon lager tussen haar slanke dijen te likken, tot zijn tong in de mond van haar kut zat. Op haar bevel stak hij zijn stijve tong in haar scheur.
Het was een nauw, warm en sappig gaatje en hij kon zich heel goed indenken wat voor een fantastisch gevoel het zou zijn om zijn lul daar in te hebben zitten.
"Jaaa!" kermde Dora. "Wauw... beweeg je tong erin en eruit, baby... O, fantastisch..."Hij begon haar snel en hard met zijn tong te neuken en ontdekte toen dat al dat warme kleverige geil uit haar kut kwam. Hij voelde het om zijn tong 
heen borrelen, terwijl hij die spier zo diep mogelijk in haar stak, omdat hij dacht dat ze daar opgewonden van zou raken... en dat was ook zo.
"Ooo!" jammerde Dora. Haar hete sap stroomde op zijn gezicht, zodat hij er bijna in verdronk.
"O, Christus", jammerde Dora. "Wat is dat heerlijk. Fantastisch gewoon! Maar nu wil ik neuken. Ik moet 'm hebben. Schiet op..."Jack had geen idee hoe hij moest neuken, maar hij snakte ernaar om het een keer uit te proberen. Doordat hij alleen maar wist dat zijn pik in haar kut moest, ging hij snel op de knieën zitten en ramde hij zijn stijve lul blindelings tegen het hete, roze vlees van haar gleuf aan. Zijn harde eikel gleed even in het rond en miste.
"O, verdomme, wat kun jij slecht mikken", kreunde Dora. "Wacht, laat mij dat maar doen..." Als in een of ander geil droombeeld, zag Jack haar drijfnatte, open poesje en haar kleine hand die zijn stijve pik beetpakte en in het donkere gat van
haar kut stak. Hij voelde hoe zijn gezwollen vlees in het nauwe, hete schede gleed. O, verdomme, wat fantastisch!

"Schiet op, neuk me!" hijgde Dora.
Ze pakte hem beet en trok hem bovenop zich. Daardoor voelde Jack hoe zijn stijve, jongensachtige pik nog dieper in haar hete nauwe gat doordrong, tot hij er tot aan zijn ballen inzat. Daarna nam het avontuur het van hem over en gehoorzaamde Jack aan een onweerstaanbare neiging om zijn lul snel in en uit haar sappige doos te rammen.
Dora slaakte een verrukte kreet. "He", hijgde ze. "Dat is goed, jochie. Precies zoals ik het graag heb... Ja, neuk me hard!"
Jack had geen aansporing nodig. Zijn bleke, billen flitsten op en neer, toen hij zijn harde vlees woest in en uit de klemmende, withete kut van Dora ramde. 
Neuken was nog lekkerder dan hij ooit had kunnen dromen. Dat natte, vlezige gat vormde een perfecte schede voor zijn lul en was duizendmaal beter dan zijn vuist. Hij voelde zich duizelig van genot en triomf. O, man, eindelijk neukte hij een meisje...
Opeens slaakte Dora een luide gil en kromde ze haar slanke lichaam onder hem.
"Ik kom klaar!" hijgde ze. "O, Jezus, ik kom klaar..."Haar kut klemde zich als een fluwelen bankschroef rond zijn lul, waardoor hij ook klaarkwam. Jack slaakte een kreet van genot en spoot zijn vrachtje uit.
Hij viel bijna in zwijm van genot, waarna Dora onder hem vandaan kroop en haar hand naar haar kleren uitstak. Hij lag versuft naar haar te kijken, waarop ze breeduit begon te grinniken.
"Zeg, joch", zei ze. "Dat was helemaal niet gek wat je daar deed. Met nog een beetje oefening kun je fantastisch worden. Volgende keer zullen we het nog eens uitproberen."Ze liep kalm weg, net alsof er niets buitengewoons gebeurd was. Maar voor Jack betekende dit een hoogtepunt in zijn jonge leven. Hij was nu niet 'onschuldig' meer en had werkelijk een vrouw geneukt.

En ze had gezegd dat ze het nog een keer gingen doen.
"Mijn hemel!" zei hij verbaasd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen