Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende dag ging Jack met zijn oom Charlie vissen. Niet alleen ving hij niets, maar hij viel ook nog tweemaal in het water. En toen hij thuiskwam, liet Chrissy hem haar tamme eekhoorn vasthouden, die hem in een vinger beet.
Nee, hij had bepaald zijn dagje niet.
Maar hij vond dat al die narigheid weer goedgemaakt zou worden, wanneer hij Dora weer een keer kon neuken. Ze liep de hele dag tegen hem te glimlachen en te knipogen en hij kon nauwelijks op het moment wachten dat hij weer alleen met haar zou zijn. Laat in de namiddag scheen hij eindelijk een kans te krijgen, toen Dora naar de plaats toekwam waar hij in een scheikundeboek zat te lezen.

"Laten we even naar het bos gaan voor een vluggertje", fluisterde ze.
Jack wist niet wat een vluggertje was, maar hij dacht dat het wel leuk zou zijn. "Oké", zei hij, terwijl hij zijn boek terzijde legde. Net op dat moment hoorde hij zijn tante Mildred roepen: "Jack? Jack, waar ben je?"
"Ach, verdomme", zei Jack.
"Mijn idee", zei Dora met een somber gezicht. "Nou ja, na het eten zal ik het nog een keer uitproberen."

Dat leek hem enkele lichtjaren later toe en daardoor kon Jack zijn teleurstelling nauwelijks verbergen, toen hij naar binnen ging om te horen wat zijn tante wou. Chrissy was ergens naartoe met oom Charlie en boswachter Albert. Dora bleef in de keuken om het eten klaar te maken.
"Tante Mildred?" riep Jack. "Waar bent u?" "In de slaapkamer, lieverd", klonk de hese stem van Mildred.
Jack ging de grote slaapkamer binnen. Het was een ruime kamer, met een enorm groot bed. Tante Mildred zat in dat bed, met alleen een heel dunne, zwarte nachtpon aan. Zijn moeder had hem gewaarschuwd dat Mildred af en toe aanvallen van 'zwakheid' kreeg en dan in bed bleef.

"Heeft u me geroepen, tante Mildred?" vroeg hij.
"Ja, Jack", antwoordde ze met een zucht. "Ik heb jou voor een karweitje nodig."Ze zat recht overeind in bed, met haar rug tegen een stapel kussens aan en met de dekens niet verder dan tot aan haar middel. Daarboven bevond zich veel waar Jack met grote ogen naar kon staren. Haar enorme, gezwollen borsten puilden bijna uit de nachtpon, die heel diep was uitgesneden en alleen door twee dunne bandjes werd opgehouden.
Hij kon de diepe gleuf tussen haar roomkleurige tieten zien. Hij kon zijn ogen gewoon niet van die ongelooflijke tetters 
afhouden. Hij had er alles voor over om ze bloot te zien en om ze te mogen aanraken.
"Oké, tante Mildred", bracht hij er met moeite uit. "Wat wilt u hebben dat ik doe?"
"Ik zou het door oom Charlie laten doen als hij hier was", zei ze verontschuldigend, maar zo lang kan ik niet wachten. Mijn spieren doen overal pijn. Ik zou graag willen dat je ze even masseert."Jack verslikte zich bijna. Masseren? Ze maakte toch zeker gekheid? Dit was zijn kans om met zijn handen over dat prachtige, weelderige lichaam heen te strijken.
"Nou ja, ik ben wel geen expert", zei hij, terwijl hij zijn opwinding probeerde te verbergen, "maar ik kan het proberen."
"Het enige wat je moet doen, is wrijven, lieverd", zei Mildred. "Het is gewoon een kwestie van de spieren te laten ontspannen. Hier, begin maar bij mijn armen."

Jack was veel liever bij haar tieten begonnen, maar iedere kans om zijn knappe tante aan te raken was hem meer dan welkom. Verlegen liep hij naar het bed toe, terwijl hij zijn klamme handpalmen aan zijn broek afveegde. Mildred begon te glimlachen en stak de armen uit.
"Wrijf er maar stevig overheen, Jack", kirde ze.
Hij raakte haar voorzichtig aan en begon te wrijven, eerst haar rechterarm en daarna de linker. Ze had van nature een olijfkleurige huid en met haar dikke, zwarte haar en bruine ogen met de grote wimpers, deed ze hem denken aan een oosterse prinses. Haar huid voelde warm en zijdeachtig aan.
"Uuummmm, dat is lekker, lieverd", zei ze met een zucht. "Je hebt een fijne, zachte hand."Jack nam er alle tijd voor om haar te masseren. Op die manier kon hij vlak bij haar gaan staan, zo dichtbij dat hij haar enorme borsten met zijn handen aan zou kunnen raken, als hij daartoe de moed had kunnen opbrengen. De gleuf tussen haar borsten was zo diep, dat zijn hand erin zou kunnen verdwijnen. Man, wat zou hij er veel voor over hebben om die supertetters te mogen aanraken.

"Zo is het wel genoeg", zei ze na een tijdje. "Begin nu alsjeblieft aan mijn benen."
Ze schopte de dekens van zich af en toen zag Jack dat haar nachtpon heel erg kort was en maar met een met kant afgezet zwart broekje bedekte. In het kruis zag hij een kleine heuvel zitten, waardoor hij zich afvroeg of zij net zo'n poesje had als Dora.
Hij begon over een lang en mooigevormd been heen te wrijven. De huis was net zo zacht als die van haar armen. Hij werkte van de voet af naar boven, terwijl hij zich afvroeg hoe dicht hij bij haar broekje mocht komen voordat ze hem tegenhield.
"O, wat is dat een lekker gevoel, lieverd", zei ze met een zachte zucht. 
"Misschien laat ik me voortaan steeds door jou masseren. Oom Charlie is veel te ruw."Jack hoorde haar nauwelijks. Hij was boven haar knie gekomen en begon nu aan haar slanke dijbeen. Hij bewoog zijn handen langzaam verder naar boven, terwijl hij met zijn gretige ogen naar het opwindende kruis van haar zwarte broekje staarde. Hoe dicht durfde hij daar in de buurt te komen?

Toen hij even opkeek, zag hij dat Mildred de ogen gesloten had en dat er een zinnelijke glimlach rond haar rijpe lippen speelde. Bijna bevend van opwinding bracht Jack zijn handen op een paar centimeter afstand van haar onderlichaam.
Hij voelde de vochtige warmte die uit haar poesje straalde. O, man, had hij maar de moed om haar daar aan te raken.
Maar die had hij niet. Hij kwam tot op een centimeter afstand van die geheimzinnige, warme plek en begon toen aan haar linkerbeen. Hij durfde gewoon het risico niet te nemen om haar woedend te maken. Per slot van rekening was ze zijn tante en moest hij de hele zomer bij haar doorbrengen.
"Ummmm, wat heerlijk", mompelde Mildred.
Voor haar was het heerlijk, ja, maar voor Jack betekende het een marteling.
Om die plek, waarin hij geïnteresseerd was, te kunnen aanraken en dat toch niet te mogen doen was iets verschrikkelijks.
Toen hij boven haar knie kwam, hielp Mildred hem door haar dijbeen een eindje op te heffen. Het gevolg daarvan was dat Jack nu veel beter tussen haar dijen in kon kijken. Hij zag nu niet alleen het zijdeachtige, zwarte kruis van haar broekje, maar ook heelwat pikzwarte haarkrullen die eruit gluurden. Hij voelde hoe zijn lul van opwinding overeind wipte. Gelukkig werd zijn onderlichaam verborgen door de rand van het bed, waardoor Mildred de tent in zijn broek niet kon zien.

Hij was haar onderlichaam tot op een centimeter genaderd en voelde de intense hitte van haar poesje weer. Hij herinnerde zich hoe heet en nat Dora op die plek was geweest en vroeg zich af hoe dat bij Mildred zou zijn. Door de aanblik van die donkere haren die uit haar broekje staken, wild hij als wild.
Hij verzamelde al zijn moed en raakte 'per ongeluk' haar broekje heel even aan. Tot zijn verbazing voelde hij dat de zwarte stof nat en kleverig was.
Dora was pas nat geworden toen ze geil op hem werd... maar hoe kon tante Mildred dat zijn? Dat leek hem niet waarschijnlijk toe. "Heel goed, Jack", mompelde ze. "Nu mijn rug."Hij liet haar been los, waarop Mildred zich op de buik rolde. Tot zijn verbazing trok ze het bovenste gedeelte van haar nachtpon snel uit en wierp ze dat opzij. Veel te kortstondig eigenlijk zag hij haar enorme, zwaaiende tieten, want meteen ging ze erop liggen.
"Uw rug?" stamelde hij verbaasd.
"Ja, lieverd", antwoordde Mildred. "Begin maar met mijn nek en ga dan naar beneden. Doe het net zo zachtjes als daarstraks; dat is heerlijk, Jack."Het was al erg genoeg geweest dat hij haar benen moest masseren en al die tijd verlangend naar haar onderlichaam moest staren, maar nu moest hij haar over de rug wrijven, met de wetenschap dat die enorme, verleidelijke tieten nauwelijks een paar centimeter van zijn vingers verwijderd waren en hij die niet mocht aanraken. Verdomme!

Jack begon trouw over de warme, zijdeachtige rug van Mildred heen te wrijven, maar zijn ogen zaten als vastgekleefd aan de blanke, ronde buitenkant van haar borsten. Hij begon bij haar nek en ging toen langzaam over haar rug heen, naar haar zijden toe. Als hij nog een klein beetje verder naar beneden ging dan kon hij de buitenkant van die geweldige tieten aanraken. Hij probeerde dat eerst heel voorzichtig, maar daarna een beetje steviger en Mildred zei er niets van.
Haar tieten... tenminste dat kleine stukje waar hij bij kon... leken veel voller te zijn dan die van Dora. Hij verlangde er hartstochtelijk naar om zijn handen onder haar lichaam te steken en die gigantische tetters beet te pakken, maar dat deed hij natuurlijk niet. Mildred zou een appelflauwte krijgen.
Alleen vroeg hij zich af waarom haar kruis zo nat was en wat dat kon betekenen...
Mildred had hem dat wel kunnen vertellen, als ze zich er niet zo voor geschaamd had. Ze was geil, enorm geil zelfs. Terwijl haar jonge neefje over haar lichaam heenwreef, voelde ze hoe het hete, kleverige sap gestadig uit haar hongerige kut lekte. Haar hele poesje was heet en gezwollen en voelde pijnlijk aan. Ze vroeg zich af hoe lang ze deze verschrikkelijke kwelling vol
zou kunnen houden.

Ze was nu al twintig jaar met Charlie getrouwd. Vroeger had hun seksuele leven al niet veel voorgesteld, maar nu was het praktisch nihil. Charlie was altijd bereid om Mildred te neuken, graag zelfs, maar Mildred kwam door haar man niet meer klaar.
Charlie was door zijn eigen schuld enorm dik geworden en in die vijfentwintig jaar, sinds ze hun eerste nummertje op de achterbank van de auto van haar vader gemaakt hadden, was zijn seksuele techniek niet meer geëvolueerd. Voor Charlie was seks iets heel eenvoudigs. Je kreeg een stijve, stak 'm erin, neukte een minuutje en liet je er dan weer afrollen. Charlie vond dat heerlijk, maar voor Mildred was het een verschrikking. Ze knapte af op haar man, hoewel ze nog steeds hevig naar seks verlangde. Maar waar kon ze dat krijgen? Thuis zat ze steeds opgescheept met vrouwelijke kennissen en 's zomers gingen ze naar dit landhuisje, waar de enige mannen haar dikke man en zijn vriend Albert de boswachter waren. Albert zou dit jaar met pensioen gaan en hij was al zo oud, dat hij zich waarschijnlijk niet eens meer kon herinneren hoe je neuken moest.

De zogenaamde ziekteverschijnselen van Mildred waren alleen een excuus om zich urenlang in haar slaapkamer op te sluiten om te masturberen. Dat was de enige manier om haar lusten te botvieren, maar het was niet voldoende. Ze wou door een man en door een ander lichaam aangeraakt worden en vanmiddag was dat verlangen zo hevig geworden, dat ze op dat ondeugende idee was gekomen. Ze had helemaal geen massage nodig, maar verlangde er alleen maar naar om aangeraakt te worden en nu was haar onschuldige neefje Jack er... Het was schandalig van haar om de jongen op die manier te misbruiken, maar het was zo'n heerlijk
gevoel dat ze hem gewoon niet kon laten ophouden.
"O, wat is dat lekker ontspannend, lieverd", zuchtte ze. "Ik voel hoe alle spanningen verdwijnen."
Dat was slechts een halve waarheid. De spanning was wel uit haar armen, benen en rug verdwenen waar hij gewreven had, maar niet uit haar poesje, want daar brandde en borrelde het nog steeds. Alleen kon ze er niets tegen doen, want ze kon toch moeilijk haar vijftienjarige neefje vragen of hij haar wou neuken.

Toch wou ze niet dat hij ophield met haar aan te raken. Hij was nu klaar met haar rug, maar door haar geweldige wellust werd ze gedwongen om nog iets ondeugends te vragen. Hij had haar alleen maar aangeraakt, dacht ze half versuft, en daar school geen kwaad in.
"Goed zo, Jack", zei ze. "En nu mijn borst."Terwijl ze probeerde om niet van schaamte te blozen door het gewaagde verzoek,
liet Mildred zich omrollen en liet ze haar blote uiers aan de jongen zien.
Jack staarde er met open mond naar en ze zag gewoon hoe zijn brillenglazen besloegen, zo opgewonden raakte hij door deze aanblik van haar blote borsten.
Dat zat haar even niet lekker, want ze had gedacht dat Jack veel te jong was om in seks geïnteresseerd te zijn, maar blijkbaar was dat niet het geval. Nou ja, het was nu te laat om haar verzoek in te trekken...
"U-uw borst?" piepte Jack.
"Ja, lieverd, als je wilt, graag", antwoordde Mildred, terwijl ze haar best deed om haar stem rustig te laten klinken. Ze sloot de ogen, omdat ze hem niet in verlegenheid wou brengen door te kijken.
Jack schudde het hoofd, versuft. Hij had daarnet staan fantaseren over die enorme tieten van Mildred en nu was dat allemaal waarheid geworden. Man, o,man... het was gewoon te mooi om waar te zijn.
Hij staarde met open mond naar haar enorme, gezwollen tetters die net zo groot als zijn handen waren. Zoiets had hij nog nooit gezien, zelfs niet in die vuile blaadjes. Haar tepels hadden de kleur van koffie met slagroom en waren groot, zacht en kegelvormig. Haar hele borst werd bedekt door die enorme tieten.
Hij legde zijn bevende handen op de monsterachtig grote tieten en merkte dat ze stevig waren en bonsden. Hij begon er  zachtjes in te knijpen en toen hij ze even optilde, merkte hij dat ze erg zwaar waren.
"Ummmmmm-hmmm", mompelde Mildred, "goed zo, Jack. Ga door met masseren..."Jack kreunde bijna van opwinding. Hij had al sedert jaren met tieten willen spelen, maar hij had nooit durven dromen dat hij ooit zo'n stel in handen zou krijgen. Haar lichtbruine tepels alleen al vulden zijn handen. Hij streek over de kegels heen en trok er plagerig aan, waardoor ze langzaam overeind gingen staan.

"Dat is heerlijk wat je met mijn tepels doet", mompelde Mildred, zonder de ogen te openen. "Maar met je tong zou het nog veel lekkerder zijn, Jack."Ze wist dat het krankzinnig van haar was, maar ze kon zich niet in toom houden. De jongen leek zo gewillig en zijn handen voelde zo heerlijk aan. Haar lichaam snakte naar dat zachte, langdurige voorspel. Ze zou zich heet door hem laten maken, hem dan wegsturen en zich daarna zelf klaarmaken... Maar voorlopig kon ze hem nog niet laten gaan.
Jack wist niet zeker of hij haar goed verstaan had, maar hij kroop toch maar op het bed om een beetje dichterbij te komen en bracht toen zijn transpirerende gezicht dichter bij haar enorme, zwoegende borsten. Toen stak hij zijn tong uit en likte voorzichtig aan haar linkertepel.
"Ahhh", zuchtte Mildred. "Jaaa... dat is erg lekker, Jack... Doe dat, alsjeblieft, nog een tijdje."Jack gehoorzaamde, maar hij vond dit toch wel een rare manier om iemand te masseren. Hij vroeg zich af of zijn tante Mildred misschien heet op hem was... maar, Jezus, nee, dat was bespottelijk. Hij was pas vijftien en een mager jongetje, terwijl zij een knappe, volwassen vrouw van veertig was. Zij zou vast niet in hem geïnteresseerd zijn.
Maar hij was wel degelijk in haar geïnteresseerd. Hij kon zijn opwinding bijna niet bedwingen, toen hij aan haar grote, stijve tepel likte en opeens kreeg hij een onbedwingbare lust om hem in zijn mond te nemen en er als een baby aan te zuigen. Als Mildred van zijn tong hield, dat zou ze dat misschien ook lekker vinden. Bevend van geile opwinding zoog hij het strakgespannen kegeltje in zijn mond op.

"Oooo!" kirde Mildred. "Ooooo, wat lekker, Jack..."Hij uitte een zucht van opluchting en hij was blij dat ze wou hebben dat hij aan haar tiet zoog. Het was iets krankzinnigs, maar hij genoot er echt van.
"Aaaahhh", kreunde Mildred.
Haar kut borrelde nu van opwinding. Haar warme geil drong door het kruis van haar broekje heen en druppelde op het laken. O, God, konden ze nu maar neuken... Maar dat was werkelijk een beetje te gek. Hij was pas vijftien en nog een kind en bovendien haar neefje. En zij mocht Charlie niet ontrouw worden. Nee, daar was geen sprake van, maar wel kon ze nog een tijdje langer
van zijn aanraking genieten. Jack bracht zijn gretige mond naar de andere tepel toe, die hij dezelfde behandeling gaf. Tante Mildred kreunde zachtjes en scheen ervan te genieten.
Daardoor besloot Jack om nog meer te wagen. Hij trok zijn gezicht van haar grote tieten af en begon die weer te masseren. Langzaam liet hij zijn handen van haar tieten afglijden, naar haar zijdeachtige buik toe. Steeds verder bewoog hij ze naar zijn doel: de bobbel van haar Venusheuvel...

"Moet ik, uh, u daar ook masseren, tante Mildred?" vroeg hij met een stem die beefde van wellust.
Mildred wist precies wat hij bedoelde. Haar geweten schreeuwde dat ze hem nu moest tegenhouden, omdat ze al te ver was gegaan, maar ze kon gewoonweg geen einde maken aan die verrukkelijke aanraking. Ze zei weer bij zichzelf dat ze hem niet ging neuken en dat die aanraking geen zonde was.
"Ja, lieveling", zei ze schor. "Dat zou heerlijk zijn."Jack slikte met moeite een brok weg en uit zijn harde pik druppelde een klodder kleverig sap. Verdomme, zou tante Mildred hem haar kut laten aanraken?
Had ze werkelijk begrepen wat hij vroeg? Er bestond maar een manier om daar achter te komen.
Hij pakte het elastiek van het broekje beet en begon dat naar beneden te trekken. Tot zijn grote vreugde en opluchting hielp Mildred hem door de heupen op te heffen.
Met een snelle ruk trok hij het broekje helemaal uit en gooide dat toen opzij. Toen staarde hij met grote ogen naar de kut van zijn tante. Ze was onbeschrijflijk mooi. Ze had inderdaad een hele grote bos schaamharen, veel groter dan die van Dora. Hij bestond uit een pikzwarte driehoek stijve krullen, die bijna tot aan haar navel reikte. Jack merkte dat hij begon te
kwijlen toen hij dat zag. Hij stak een trillende hand uit en raakte de krullen aan. Toen begon hij haar onderbuik te masseren en kwam hij hoe langer hoe dichter in de buurt van haar scheur. Hij herinnerde zich wat Dora hem geleerd had over dat knopje dat 'kittelaar' genoemd werd en hoe Dora ervan genoten had toen hij dat aangeraakt had. Misschien vond tante Mildred dat ook wel lekker.
Voorzichtig drukte hij zijn hand op de bos haar en wrong hij een vinger tussen de dikke, drijfnatte lippen van haar poesje. Mildred kroop even in elkaar, maar zei niets. Jack draaide zijn vinger in de natte brij rond en raakte tenslotte een hard knobbeltje vlees aan, waar hij met het topje van zijn vinger aan kriebelde.
"Oooo!" kermde Mildred schor.
Tot zijn verbazing en vreugde deed ze haar benen bruusk wijd uit elkaar, waardoor haar hele gleuf zichtbaar werd. Ze was niet zo meisjesachtig roze als die van Dora, maar volwassen rood met dikke, zwarte krullen erop. Hij kon nu haar kut duidelijk zien, een openstaand gulzig zwart gat.
Zijn lul deed zijn best om uit zijn broek te ontsnappen. Jezus, als hij haar nu geil genoeg kon krijgen, dan zou ze zich misschien door hem laten neuken... Dat moest hij proberen! Hij herinnerde zich wat Dora het lekkerst had gevonden en daarom
drukte hij zijn mond op de kleine, rode kittelaar van Mildred en begon hij er snel en hard aan te zuigen.
"Oooo!" schreeuwde Mildred. "O, mijn God, ja, Jack..."Ze kon er niets aan doen. Ze moest het hebben. In al die jaren had Charlie haar poesje niet eens aangeraakt, laat staan dat hij eraan gezogen had en het verbaasde haar om tot de ontdekking te komen hoe heerlijk dat was.
Jack bleef hard en hongerig aan haar kittelaar zuigen en een paar seconden later voelde ze hoe ze klaar ging komen.
"O, ja, jaaa", jammerde ze hulpeloos. "Zuig me af... Ik kom klaar, Jack, ooooo..."Jack voelde hoe haar warme sap zijn gezicht kletsnat maakte en hoe haar weelderige lichaam onder hem kronkelde en schokte. Hij was blij dat hij haar klaargemaakt had, maar hij vroeg zich af of zij hetzelfde bij hem zou doen.
Toen haar stuiptrekkingen hadden opgehouden, trok hij zijn gezicht van haar hete onderlichaam af en keek hij haar smekend aan.
"Tante Mildred", zei hij hees, "zouden we... ik bedoel, uh..."Mildred, die met een rode kleur op haar gezicht lag te hijgen, keek op naar haar neefje. Zijn ogen stonden glazig van wellust. Toen ze verder naar beneden keek, zag ze dat zijn gulp op springen stond.
O, God, wat had ze gedaan?
Het leek haar sportief toe dat ze hem ook een pretje gunde, maar met hem neuken zou bloedschande betekenen. Kon ze zich ertoe brengen om haar haar eigen neefje van vijftien te neuken?
Op dat moment hoorden ze Charlie het huisje binnenkomen en roepen: "Hallo, Mildred, schat, ik ben er weer."Mildred raapte snel haar nachtpon op, terwijl Jack de kamer uit rende.
Verdomme, bijna was het hem gelukt om zijn tante te neuken. Zijn arme lul stond compleet op barsten. Hij moest naar buiten om zich af te trekken, voordat hij hardop begon te janken.
Charlie stond aan de voordeur, dus Jack moest door de keuken naar de achterdeur.

Hij rende de keuken binnen en zag toen Dora aan de aanrecht aardappelen staan schillen. Dat bracht hem opeens op het idee dat hij zich misschien toch niet hoefde af te rukken. Hij liep snel naar haar toe en sloeg zijn armen van achteren om haar heen. Dora slaakte een gil van verrassing, toen ze voelde hoe zijn handen zich rond haar borsten sloten. "Zeg, wat moet dat?" riep ze uit.
"Dora!" hijgde Jack. "Ik moet je meteen neuken! Toe, Dora, ik snak ernaar...""Malle jongen", zei ze lachend. "Dan zul je tot na het eten moeten wachten, want hier kunnen we dat echt niet doen. Ik zou wel graag willen, maar het is te riskant en..."Haar stem stierf weg, toen ze voelde hoe de lange, keiharde lul van Jack tegen haar kont aanwreef.

"Nou ja", zei ze met een zucht. "Ik geloof dat we wel even een vluggertje kunnen maken."Lachend bracht ze hem naar de grote, eikenhouten tafel toe. Ze ging daar overheen leunen, met haar bovenlichaam op de tafel, terwijl ze hem geil haar kont aanbood. "Ga je gang", zei ze, "maar schiet een beetje op. Over een paar minuten komen ze om te eten."
Hijgend gooide Jack haar korte rokje over haar kont heen en rukte hij haar broekje naar beneden. Hij keek wellustig naar haar leuke, strakke kontje en het glanzende, roze vlees van haar poesje. Ze was al nat en klaar om te neuken. Zo snel mogelijk liet hij zijn spijkerbroek en onderbroek zakken.
"O, man", kreunde hij, terwijl hij zijn stijve lul in haar kut stak.
"Ooooo", jammerde Dora.
Ze klemde zich aan de tafel vast en deed haar dijen nog verder van elkaar, waardoor Jack zijn verbazend dikke, lange lul helemaal in haar lichaam kon schuiven, toe ze voelde hoe zijn ballen tegen haar kont aanklotsten. Ze begon hulpeloos om zijn gezwollen staaf heen te lekken.
"Neuk me nou, jochie", hijgde ze. "Neuk me hard en snel... Ja, jaaaa..."Ze vond de manier waarop die jongen haar neukte echt lekker. Ze wist dat hij helemaal geen ervaring had en gewoon zijn natuurlijke instinkt volgde, maar het gebeurde op de manier die zij het lekkerst vond.
Zijn lul ramde razendsnel in en uit haar poesje.
"O, Jezus, ja", jammerde ze. "Dat is fantastisch, jochie... Neuk me snel!"Jack had de grootste moeite om niet meteen te spuiten, maar toch slaagde hij erin om het op te houden tot Dora een schelle kreet slaakte en begon klaar te komen. Toen hij er zeker van was dat ze klaargekomen was, kreunde hij even en spoot toen zijn lading in haar knijpende kutje.

Hij was nog maar net klaar, toen ze voetstappen de keuken hoorden naderen. 
Jack sprong achteruit en stopte zijn slappe, natte pik in zijn spijkerbroek. Dora trok snel haar broekje omhoog en streek haar rokje glad. Oom Charlie stormde de keuken binnen, met een rood lachend gezicht. "Hoe staat het met het eten, Dora?" riep hij met een zware stem, terwijl hij haar speels een klapje op de kont verkocht. "Ik besterf het van de honger." "Het is zo klaar, Mr. Carson", antwoordde Dora verzaligd. Charlie wendde zich tot zijn neefje, die nog steeds een rood hoofd had. "Zo, jongen", zei hij joviaal, "je hebt al meer kleur op je gezicht. Een dag in de bossen heeft al geholpen. Heb je het hier bij ons naar je zin?"
"O, ja, oo", antwoordde Jack met een zucht. "Ik mag gerust zeggen dat ik het naar mijn zin heb."

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen