Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen Jack de volgende dag weer met oom Charlie ging vissen, ving hij een leeg bierblikje en viel hij maar eenmaal in het water. Toen hij thuiskwam, was er van Chrissy geen spoor te bekennen, zodat hij haar lievelings eenkhoorn niet hoefde te bewonderen. Het leven begon er al beter uit te zien. Hij vond zelfs dat het nog veel beter werd, toen tante Mildred de slaapkamer uitkwam in een ragfijn zwart negligé en tegen hem zei: "Jack, als je het niet te druk hebt, dan zou ik nog wel eens lekker door je gemasseerd willen worden."  
"Ja, tante", zei Jack gretig.
Terwijl hij achter haar aan de slaapkamer binnenging, vroeg hij zich af wat ze nu werkelijk van plan was. Na gister moest ze geweten hebben dat hij haar niet op de gewone manier masseerde. Zou ze hem misschien weer met haar tieten en poesje laten spelen, of zou hij haar mogen neuken?
"Wat zou ik graag willen dat Charlie zoals jij kon masseren", zuchtte Mildred, terwijl ze het dunne negligé van haar schouders op de grond liet glijden, waarna ze helemaal naakt was. Nadat jij me gisteren gemasseerd had, voelde ik me een stuk beter."Ze stond met haar rug naar Jack toegekeerd, zodat hij niet kon zien dat ze hevig bloosde. Mildred was stomverbaasd en zelfs heftig geschrokken van haar eigen geilheid. Na dat voorval van de vorige dag, toen ze zich door de jongen had laten afzuigen en klaar laten maken, had ze zich voor zichzelf geschaamd en gezworen dat ze zich nooit meer door Jack zou laten aanraken. En toch nodigde ze hem nu voor de tweede keer in haar slaapkamer uit.

Ze was dat echt niet van plan geweest, maar toen ze Jack had horen binnenkomen had de wellust haar overweldigd en kon ze geen weerstand bieden aan de kans zich weer door hem te laten betasten. Ze zwoer bij zichzelf dat ze hem niet zou neuken en niets bloedschandelijks met hem zou doen. Ze wou alleen maar betast worden.
Ze ging op haar buik liggen en toen ze Jack hoorde aankomen, voelde ze dat haar hongerige poesje heet en nat en gezwollen werd. Hij begon met haar voeten te masseren,  maar haar gedachten waren bij de verrukkelijke dingen die hij misschien ging doen wanneer hij bij haar onderlichaam was. Jack was net zo opgehitst als Mildred en hij hoopte maar dat hij vandaag  
vorderingen zou maken. Als hij haar opgewonden genoeg kon maken, dan zou ze zich wel door hem laten neuken. Hij herinnerde zich wat Dora had gezegd over het heet maken van een meisje en daarom bewoog hij zijn handen sneller naar het behaarde kutje van zijn tante toe.
"Doe ik het goed zo, tante Mildred?" vroeg hij bezorgd.
"O, ja, lieverd", zuchtte ze, "het is precies goed zo..."

De lievelings eekhoorn van Chrissy was ontsnapt en ze was hem op zolder aan het zoeken, toen ze stemmen vlak onder zich hoorde. Dat moest in de grote slaapkamer zijn. Ze herkende de stem van haar moeder die iets over een massage zei.

Niemand anders dan Chrissy was ooit op die zolder geweest. Het was daar ook te laag voor een volwassene, maar Chrissy kwam er graag om spelletjes te spelen en net te doen alsof ze een spionne was. In de plafonds van iedere kamer zaten kleine gaten en Chrissy kon op haar buik gaan liggen om naar de mensen beneden te kijken. Dat was enorm leuk.
Nu liet ze zich ook weer op de buik vallen en gluurde ze door het gaatje in het plafond van de grote slaapkamer, waar ze het meest vreemde en opwindende schouwspel zag dat ze tot nu toe tijdens haar spionagespelletjes gezien had.

Mammie was met Jack de slaapkamer binnengekomen en had zich toen opeens helemaal uitgekleed. De ogen van Chrissy werden zo groot als schoteltjes. Ze had haar moeder namelijk nog nooit eerder helemaal naakt gezien. Door het kijkgaatje kon ze nu alleen de bovenkant van het hoofd van Mildred en haar enorme tieten zien, die recht voor haar uit staken. Chrissy uitte een jaloerse zucht. Had zij maar zulke tieten!
Ze zag hoe Mildred op het bed ging liggen en Jack direct naar haar toeliep.
Hij begon over haar voeten heen te wrijven en ging toen met zijn handen langzaam maar zeker langs haar benen omhoog. Het was vreemd dat haar moeder naakt was in bijzijn van deze jongen en dat die haar aanraakte. Ergens voelde Chrissy dat hier meer aan vast zat, dan alleen maar een massage.
Even later, nadat Jack haar billen en rug gemasseerd had, draaide Mildred zich om. Chrissy zag de zwarte driehoek op haar onderlichaam en weer werd ze jaloers. Zij had helemaal nog geen haar tussen haar benen.
"Doe het nu van voren, lieverd", zei Mildred met schorre stem.
"Ja, tante Mildred", antwoordde Jack met overslaande stem.
Hij begon weer met haar voeten, maar Chrissy zag dat zijn ogen hongerig naar haar melkwitte borsten en naar de grote zwarte bos haar op haar onderlichaam toegleden. Zijn handen gingen omhoog tot aan de massa haren en toen kwam er verandering in zijn bewegingen. Chrissy had zich niet vergist. Dit was geen echte massage.
Jack wrong een vinger tussen de dikke lippen van de Venusheuvel van Mildred en begon 'm dan op en neer te stoten. Mammie kreunde schor en werd een beetje rood in haar gezicht.

"Ummmm, ja, Jack, lieverd", hijgde ze. "Wat is dat lekker..."Chrissy vroeg zich af wat voor heerlijks daar nou aan kon zijn. Daarom stak ze een hand in haar korte broek en slipje, tot ze de onbehaarde bobbel van haar kinderlijke venusheuvel had gevonden. Net als Jack wrong ze er een vinger in en raakte een vleesknobbeltje aan. Daar wreef ze met haar vinger overheen
en moest toen een kreet van genot onderdrukken. Wauw, wat was dat lekker om daar gewreven te worden. Geen wonder dat mammie zo lag te kreunen en aan de beddensprei rukte. Chrissy bleef over haar kleine kittelaar heenwrijven, terwijl ze naar het tafereel onder haar keek.
Toen deed Mildred iets heel vreemds. Ze kermde: "O, God, vergeef me. Ik kan er niets aan doen..." Daarna deed ze haar benen heel wijd van elkaar en boog ze haar knieën, waarna ze die optrok. "Zuig me af", jammerde ze. "O, Jack, zuig mijn poesje alsjeblieft af..."Chrissy zag heel even de grote, rode gleuf van haar moeder met de dikke rand haar er omheen en toen zat het hoofd van Jack in de weg. Hij drukte zijn gezicht tegen het onderlichaam van Mildred aan, waarna Chrissy een luid, zacht, zuigend geluid hoorde.
"Ooooo, ja", jammerde Mildred. "Ja, ik vind dat heerlijk, Jack..."Chrissy zou willen weten wat Jack aan het doen was dat haar moeder het zo heerlijk vond, maar ze kon niets anders zien dan het hoofd van Jack dat zich op en neer bewoog boven het onderlichaam van mammie en dat mammie een rood gezicht kreeg en breeduit lag te glimlachen. Dat ging zo een hele tijd door,  
tot mammie schreeuwde: "O, God, ik kom klaar!" Waarop haar lichaam begon te schokken. Wat er ook met haar gebeurde, het scheen haar enorm veel genot te verschaffen.
Eindelijk hield het lichaam van mammie op met schokken en hief Jack zijn gezicht van haar onderlichaam op, waarop hij haar aankeek. Hij zei zoiets als dat het niet eerlijk was en dat hij ernaar snakte, maar Chrissy kon niet precies verstaan wat hij zei doordat zijn stem zo hees klonk. Toen glimlachte mammie op een manier alsof ze net helemaal zeker van zichzelf was en zei  
toen: "Ja, lieverd, ik geloof dat je gelijk hebt. Kom maar hier, dan zal ik iets lekkers met je doen..."

Jack was blij dat hij zo snel bij haar poesje kon komen en dat ze hem zonder protesteren met haar kittelaar had laten spelen. Hij maakte haar klaar door aan haar clitoris te zuigen, maar toen ze bevredigd was scheen Mildred er niets voor te voelen om verder te gaan.
"Toe, tante Mildred", smeekte Jack, "het is gewoon niet eerlijk dat u al het plezier heeft. Ik snak ernaar. Kijk maar."Hij keek met een droevig gezicht naar zijn onderlichaam, waar Mildred een grote bobbel in zijn gulp zag zitten. Ze wist dat hij gelijk had en schaamde zich. Het was niet juist om die jongen alleen maar te gebruiken en hem dan zo geil weg te sturen. Maar ze was Charlie nog nooit eerder ontrouw geweest en ze kon zich er niet toe brengen om haar eigen jonge neefje te neuken.

Toen kreeg ze een idee...
"Ja, lieverd", zei ze sussend. "Ik geloof dat je gelijk hebt. Kom maar hier, dan zal ik iets lekkers met je doen."Jack kroop gretig tegen haar aan, waarna ze over zijn jonge, slanke lichaam begon te strijken, terwijl ze moed verzamelde om te doen wat ze moest doen. Ze legde bij zichzelf een eed af dat ze hem niet zou neuken, want dat zou bloedschande zijn, om maar niet van overspel te spreken. Maar het was haar plicht om hem te laten spuiten.
"Kom, schat", zei ze met trillende stem. "Laten we je spijkerbroek en onderbroek even uittrekken."Jack hielp haar ijverig en toen hij uitgekleed was zei Mildred verbaasd: "Maar Jack, ik wist niet dat je al zo gegroeid was."Jack straalde van trots, toen tante Mildred naar zijn stijve pik van bijna achttien centimeter lang staarde. Ze was inderdaad stomverbaasd, want die
jongen had een dikkere pik dan Charlie. Ze had zich een roze pikje voorgesteld, waar ze makkelijk haar plannetje mee kon uitvoeren, maar toen ze de dikke, stijve paal van Jack zag, vroeg ze zich af of het haar wel zou lukken...
"O, hemel", mompelde ze, terwijl ze zich terugtrok.
Jack greep haar bij de polsen beet en trok haar dichter naar zich toe. Hij wou haar nu niet laten gaan nu ze al zo ver gevorderd waren en zijn jonge lul op springen stond.
Mildred uitte een zucht. Ze moest het wel doen, want het was veel te wreed om doe jongen zo te laten gaan. Ze wist misschien beter dan wie ook hoe vreselijk het was als je niet bevredigd was.

"Oké, Jack", zei ze."Ga maar liggen en ontspan je..."Jack verwachtte dat hij geneukt werd en daarom slaakte hij een verbaasde  
kreet, toen tante Mildred zich bruusk over zijn onderlichaam heenboog en zijn stijve stuk vlees in haar mond opzoog.
"He", schreeuwde hij. "Dat is geen... ik bedoel... o. wauw!"Hij hield op met klagen. Het was iets krankzinnigs om aan de lul van een jongen te zuigen, maar het was een fantastisch gevoel. Haar mond voelde nat en heet rond zijn kloppende pik en ze zoog zo hard, dat zijn druipende eikel in haar keel verdween.
"Ooo, Jezus, wat is dat lekker", kreunde Jack.
Ummmmmmm", mompelde Mildred.
Tot haar grote verbazing vond ze het heerlijk om aan zijn lul te zuigen. Ze vond de vreemde, een beetje zoutachtige smaak van zijn geil zelfs lekker. Ze merkte dat Jack het ook heerlijk vond, want die lag maar te kreunen en begon zijn heupen omhoog te stoten, om zijn stijve pik snel in en uit haar mond te bewegen.
"Ooo, ja, tante Mildred", kermde hij. "Zuig aan mijn lul... Wauw, dat is fantastisch... Awwwww...."De kreten van Jack werden hoe langer hoe scheller en Mildred wist dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ze bleef doorgaan met zuigen, tot de jongen zijn lading in haar keel spoot en zij die gulzig doorslikte.

"Fantastisch", zuchtte Jack, toen zijn slappe pik van tussen haar lippen glipte. "Wauw, ik hoop dat we dat gauw weer een keer kunnen doen, tante."Ze liep vuurrood aan en zei met trillende stem: "Uh, Jack, daar zullen we het een andere keer nog wel eens over hebben. Kleed je nu maar gauw aan en smeer hem, want Charlie kan nu ieder moment thuiskomen."Toen Jack opgewekt de kamer uitgegaan was, stak Chrissy haar hoofd om de deur heen en riep: "He, Jack, kom even hier."
"Wat wil je?" vroeg hij.
"Kom maar hier, dan zal ik het je laten zien."Hij ging naar binnen en zij deed de deur dicht. "Dit wou ik je laten zien."
Ze had haar bloesje opengemaakt, waardoor haar pas ontluikende tietjes te zien waren.
"Wat?" stamelde Jack. "Zeg, maak die bloes dicht, Chrissy. Dit is geen manier van doen."In plaats daarvan trok ze ook haar spijkerbroek en slipje uit, waarna ze spiernaakt voor hem stond, zonder ook maar een moment te blozen.
"T-trek je kleren aan, Chrissy", zie Jack schor.
"Nee", antwoordde ze vastberaden. "Ik wil hebben dat je naar me kijkt, Jack.""Ik ga weg", zei hij nerveus. "Dit is krankzinnig. Daar kunnen we de grootste narigheid mee krijgen..."
"Hou je kop, Jack", zei Chrissy. "Ik heb gezien wat jij daarnet met mammie hebt gedaan en als ik dat tegen paps zeg, krijgt hij een beroerte. Maar ik zal het goed met je maken, Jack. Ik zal niets zeggen, als jij iets voor me doet."
"O, Jezus", zei Jack. "Ik zal wel moeten. Wat wil je?"
"Ik wil dat je bij mij precies hetzelfde doet wat je bij mammie hebt gedaan."
"Oké, ga maar op je buik liggen", zei Jack met tegenzin.
"Nee", zei Chrissy. Ik wil hebben dat je begint met het spelletje waar mammie zo opgewonden van werd. Toen jij je hoofd tussen haar benen in had."

O, Jezus... Ze had werkelijk alles gezien en hij moest haar haar zin wel geven, om ervoor te zorgen dat Charlie niets te weten kwam over zijn zogenaamde massages.
"Oké, laten we dan maar beginnen", zei Jack.
Chrissy ging op de rug liggen en voelde even later de tong van Jack op haar kittelaar, waardoor er een schok door haar buik heenging. "Oooo, wat is dat lekker, Jack", hijgde ze. Jack was van plan geweest om snel aan haar kutje te likken tot ze klaarkwam, maar hij vond dat haar kinderpoesje heerlijk smaakte. Hij raakte daardoor zo opgewonden, dat hij verder ging en aan het gerimpelde knobbeltje van haar anus begon te likken.
"Ahhhh, wauw!" schreeuwde Chrissy.
Dus dat was wat Jack bij haar mammie had gedaan. Het was een heerlijk gevoel. Ze had er geen idee van gehad dat haar kontje ze gevoelig was. De ruwe tong van Jack draaide om het kleine gaatje heen en stootte erin en eruit, wat Chrissy fantastisch vond.
"Oooo, dat is lekker, Jack", kirde ze.
De tong van haar neefje ging naar boven en begon weer aan haar kittelaar te likken. "Ooooo", jammerde ze. "Oooooo..."
Het leek wel alsof haar hele buik smolt. Ze voelde hoe er heet sap uit haar poesje spoot en ervoer toen een schok van genot, waardoor ze bijna in zwijm viel. Zonder dat ze het wist was dat haar eerste klimax.
"Oooooooo!" jammerde ze.

Haar kleine lichaam schokte zo woest op en neer dat Jack de grootste moeite had om zijn mond op haar kittelaar te houden, maar hij bleef toch net zo lang doorzuigen tot haar stuiptrekkingen afgelopen waren. Hij wou ervoor zorgen dat het kind helemaal bevredigd was, want anders kon ze toch nog tegen oom Charlie uit de school klappen.
Eindelijk liet Chrissy zich slap en hijgend achterover op het bed vallen. Haar ogen stonden glazig van zinnelijk genot. "O, man", hijgde ze. "Dat was het einde."
"Zo, nu weet je wat ik bij je moeder heb gedaan", zei Jack. "Ik heb me aan mijn afspraak gehouden en jij belooft dat je niets tegen je vader zegt."
"Je hebt nog niet alles bij me gedaan, Jack. Ik heb ook gezien dat jij haar liet zuigen aan je... hoe heet dat ding?"
Jack begon te blozen. Natuurlijk had dat kind dat ook gezien. "Mijn lul", antwoordde hij zenuwachtig. "Maar dat was alleen voor mij lekker, dus dat hoef jij echt niet te doen."
"Dat wil ik juist wel", zei Chrissy. "Ik heb nog nooit een lul gezien en ik wil die van jou zien. Schiet op, want anders vertel ik alles aan paps."Met een diepe zucht maakte Jack zijn broek open en liet die zakken. Toen hij ook zijn onderbroek naar beneden deed, lag Chrissy nieuwsgierig te kijken.
Zijn pik was nog slap door zijn nummertje met Mildred.
Jack stapte uit zijn onderbroek en ging op de rand van het bed zitten. Chrissy kroop naar hem toe en pakte zijn pik beet, waar ze gretig aan begon te tasten. "Hij ziet er maar raar uit", was haar conclusie.

"Dank je wel", zei Jack. "Mag ik nu gaan?""Nee", antwoordde Chrissy. "Ik wil ermee spelen."Hij moest haar wel haar zin geven en nadat ze er een tijdje getrokken en in geknepen had, merkte hij tot zijn verbazing dat ze haar moeder imiteerde en hem in haar mond ophapte. Haar mondje voelde heerlijk warm en nat aan.
"He", zei hij een beetje versuft, "dat hoef je niet te... He, Chrissy... ik bedoel... Ooooooo, wauw!"Zijn lul begon zo hard als een kei te worden in haar mond en terwijl ze gulzig lag te zuigen, voelde hij dat hij weer enorm geil begon te worden. Hij liet zich achterover op het bed vallen en liet zich door haar afzuigen. Als zij dat nu zo graag wou, dan zou hij haar niet tegenhouden.
Ummmm", kreunde Chrissy, Ummmm..."Ze had het echt naar haar zin. Het spelen met de slappe lul vna Jack was al opwindend, maar toen het ding hard in haar mond begon te worden werd ze pas goed heet. Zijn lange pik begon te lekken en dat smaakte echt lekker, waardoor ze nog harder begon te zuigen.
"Awwwww", kermde Jack.
Opeens spoot zijn lul de ene straal dik zaad na de andere in haar mond, wat Chrissy allemaal doorslikte. De pik van Jack bleef spuiten, tot hij eindelijk weer klein en slap werd en van tussen haar lippen gleed.

Toen hij helemaal klaar was, voelde Jack zich een beetje verlegen. Hij sprong van het bed af, kleedde zich aan en zei bars: "Zo, dat was alles wat ik met je moeder heb gedaan. Beloof je me nu dat je niks zult verklappen?""Ja", antwoordde Chrissy, "maar kunnen we dat een andere keer nog eens doen, Jack? Het was zo heerlijk. Alsjeblieft...""Ja, een andere keer", zei hij, terwijl hij snel de kamer uitliep. Hij moest aardig tegen haar blijven doen, omdat ze hem anders kon verraden.
Jack strompelde zijn kamer binnen en liet zich op het bed vallen. Hij was helemaal van de kaart. Een paar dagen geleden was hij nog maagd geweest en nu moest hij drie vrouwen bedienen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen