Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen Mildred die avond naast de snurkende Charlie in bed lag, nam ze een besluit. Ze had absoluut een minnaar nodig en de enige mogelijkheid van haar neefje Jack.
Mildred voelde zich nog vreselijk heet en ze was niet meer tevreden met masturberen. Ze hield nog steeds van haar man, maar ze was van mening dat ze recht had op seksuele bevrediging. Daarom zou een geheimzinnige verhouding de enige oplossing zijn.
Toen ze eenmaal dat besluit had genomen, liet Mildred er geen gras over groeien. De volgende dag wou Charlie tot aan de lunch met Crissy en Jack gaan vissen, maar Mildred kreeg het voor elkaar dat Jack bij haar mocht blijven doordat ze zei dat ze een karweitje voor hem had. Op die manier was ze tenminste van Charlie en Chrissy af. Over Dora maakte ze zich geen zorgen,
want die bracht het grootste gedeelte van de dag toch in haar kamer door met het lezen van stuiverromannetjes.

Zodra Charlie en Chrissy vertrokken waren, liet Mildred Jack bij haar in de kamer komen. Toen Jack binnenkwam, lag Mildred op bed. Ze had alleen een doorzichtige rode negligé aan, dat duidelijk de donkere kegels van haar tepels en de brede schaduw van haar bos schaamhaar liet zien.  
"Ja, tante Mildred", zei Jack. "Had u me nodig?""Ja, lieverd", antwoordde ze. "Als je het niet erg vindt, dan zou ik weer eens heerlijk door je gemasseerd willen worden."Erg vinden? Jezus, hij kon nauwelijks wachten om haar in zijn handen te krijgen.

"Dat doe ik graag, tante Mildred", zei hij, terwijl hij snel naar het bed toeliep. Hij zag dat haar negligé‚ alleen maar met een koord dichtgehouden werd. Toen hij daaraan trok, viel het kledingstuk open. Mildred liet het door hem uittrekken en opzij leggen. Hij staarde hongerig naar haar enorme tieten en naar de dikke bos op haar Venusheuvel.
"B-begin alsjeblieft met mijn voeten, Jack", zei ze zenuwachtig.
Jack voelde zich een beetje teleurgesteld, maar gehoorzaamde toch. Hij hief haar rechtervoet op en begon eroverheen te wrijven. Mildred begon als een poes te spinnen en sloot de ogen. Jack ging masserend langzaam langs haar been omhoog. Ze hadden volop de tijd, want het zou nog uren duren voordat Charlie thuiskwam.

Terwijl hij haar been masseerde, keek Jack met brandende ogen naar haar weelderige bos schaamhaar. Haar dijen lagen een eindje van elkaar, waardoor hij het dikke, rode vlees van haar poesje kon zien. Het was nat en glom. Dat betekende dus dat zijn tante geil was, maar zou ze zich ook door een jongen laten neuken? Hij wist niet hoe hij haar daartoe over zou kunnen halen. Hij bewoog zijn handen langzaam langs haar been omhoog, tot ze nog maar op een paar centimeter afstand van haar met haren omringde spleet verwijderd waren.
Zijn handen begonnen te transpireren en te trillen.
"Wilt u dat ik u, uh, hoger op ook masseer, tante Mildred?" vroeg hij met schorre stem.
"N-nee, lieverd", antwoordde ze snel. "Begin maar met het andere been."Jack uitte een zucht, maar deed toch wat ze zei. Hij kon haar vandaag niet volgen. De vorige keer liet ze zich zelfs door hem afzuigen, maar nu leek het wel alsof ze bang was. Waar lag ze in hemelsnaam aan te denken?
Mildred was opeens besluiteloos geworden. Ze wou nog steeds een minnaar hebben, maar het leek haar zo gemeen om dat met zo'n jonge jongen te doen, die bovendien haar neefje was. Misschien kon ze beter wachten tot ze weer thuis was, waar ze een man van haar eigen leeftijd kon zoeken. Het enige probleem was dat ze niet wist of ze nog zo lang kon wachten.

"Ummmmm", mompelde ze. "Dat is lekker, schat..."Ze voelde hoe de handen van Jack zich op een paar centimeter van haar poesje  
bevonden en ze wou graag dat hij dat zou aanraken. Dat kon toch geen kwaad, dacht ze, om haar geweten in slaap te sussen. En het was bovendien zo lekker...
Jack masseerde steeds verder, tot haar schaamharen over zijn handen heenstreken en hij een enorme hitte van haar spleet kon voelen. Nog een centimeter en dan zou hij haar kut aanraken. Hij stond zo heet, dat hij het durfde riskeren om het haar nog een keer te vragen.
"N-nog een beetje hoger, tante Mildred?" vroeg hij schor.
Ze begon te blozen en aarzelde even, voordat ze hem antwoord gaf. "Ja, lieverd, dat zou ik lekker vinden", antwoordde ze met trillende stem.
Jack legde zijn hand voorzichtig op de spleet van haar kut en voelde dat die drijfnat was.

"Ahhhhh", zuchtte Mildred.
Ze vond het zo heerlijk, dat ze de benen optrok en verder van elkaar deed.
Gretig begon Jack haar vuurrode gleuf te masseren.
"Oooooo, lieveling, wat is dat lekker", jammerde Mildred.
Jack maakte het topje van zijn vinger nat en stak dat toen snel in haar kont.
Mildred begon te beven en hij zag hoe er een straaltje geil uit haar kut spoot.
Jack was blij met de vorderingen die hij maakte. Als hij tante Mildred zo opgewonden kon houden, dat kon hij haar misschien neuken. Daarom begon hij hoe langer hoe sneller met zijn vinger in haar reet te pompen.
"Oooooo", kermde Mildred, "ooooo..."Ondanks haar opwinding schaamde ze zich toch. Daar lag ze dan als netjes getrouwde vrouw van veertig en liet ze zich door een jongetje in haar kont pompen, maar toch kon ze er niet mee ophouden.
"Ooo, schat, wat is dat heerlijk", jammerde ze.

Toen Chrissy haar moeder hoorde zeggen dat Jack niet mee kon gaan vissen,
vermoedde ze meteen dat er iets aan de hand was. Misschien gingen mammie en haar neef Jack weer een van die vreemde spelletjes spelen. Als dat zo was, dan wou Chrissy dat niet mislopen.
Ze liep nog een kleine kilometer met Charlie het pad af naar de rivier en klaagde toen over hoofdpijn. Charlie zei dat ze beter naar huis kon gaan, om te proberen die hoofdpijn kwijt te raken.
Toen haar vader uit het gezicht verdwenen was, rende Chrissy naar huis terug.
Voorzichtig ging ze door de achterdeur naar binnen en sloop ze naar de zolder.
Daar kroop ze boven het gat in het plafond van de grote slaapkamer en keek toen naar beneden.
Het was precies zoals ze gedacht had. Mammie en Jack waren weer bezig... Het leek wel een herhaling van de vorige dag. Mammie lag spiernaakt op bed en Jack masseerde haar benen, maar loerde naar haar bos zwarte schaamharen.  
Eindelijk was hij klaar met haar benen en toen begon het pas echt interessant te worden.

Jack deed nu iets nieuws. Nadat hij even over het rode vlees van de kut van mammie heen had gewreven, stak hij zijn pink in haar kont. Chrissy slaakte bijna een kreet van verbazing. Kon iemand werkelijk van zoiets genieten? Zou dat geen pijn doen? Er bestond maar een manier om daar achter te komen. Ze deed haar spijkerbroek en slipje naar beneden en wrong voorzichtig een pink in het kleine gaatje van haar anus.
Ummmm", mompelde Chrissy.
Het was werkelijk opwindend. Geen wonder dat mammie zo lekker lag te genieten.
Maar Chrissy had zo'n idee dat het nog lekkerder zou zijn, wanneer Jack dat bij haar deed. Nou ja, dat zou ze later nog wel eens meemaken. Op het ogenblik was er heel wat interessants te zien, want terwijl Jack doorging met zijn vinger in de anus van mammie te pompen, boog hij zich voorover en stak hij zijn tong tussen de schaamlippen van Mildred.
"Oooooo", jammerde Mildred, "o, ja, ja!... Zuig me af, schat, zuig me af..."Jack begon te grinniken. Zijn vuurrode gezicht dreef van het dikke sap van mammie...

Jack dacht dat hij nu vorderingen begon te maken. Daarom liet hij haar niet tot rust komen en gaf hij haar niet de kans om erover na te denken wat ze aan het doen waren. Hij ramde zijn vinger woest op en neer in haar nauwe anus en gebruikte het puntje van zijn tong om aan haar gloeiendhete kittelaar te likken.
"Ahhhhh, God", kreunde Mildred. "Ik ga klaarkomen..."Jack trok onmiddellijk zijn vinger uit haar kont en hield op met aan haar
kittelaar te likken. Doordat ze zich van haar orgasme beroofd voelde, staarde Mildred hem bitter en teleurgesteld aan. Jack ging naast het bed staan en keek haar bijna bars aan.
"Ik ga u niet klaar maken, tante Mildred", zei hij vastberaden. "In ieder geval niet op die manier. Het is niet eerlijk dat u alle pret heeft."Mildred begon te blozen. "Sorry, lieverd", zei ze schaapachtig. "Je hebt gelijk. Ga je gang en zuig me af, tot ik klaarkom. Daarna zal ik jou afzuigen.
Dat is toch eerlijk, of niet?"Jack moest toegeven dat dat inderdaad zo was, maar het was toch niet wat hij wou. Hij had genoeg van die spelletjes. Hij wou haar neuken. Met iets anders zou hij niet tevreden zijn.
"O, ja, ik geloof wel dat dat eerlijk is", antwoordde hij. "Maar toch doe ik het niet.

Ik wil neuken!"Mildred begon nog heviger te blozen. Het werd nu tijd om een beslissing te nemen en ze wist nog steeds niet of ze de moed had om die jongen te verleiden.
Haar lichaam verlangde ernaar, maar haar verstand maakte nog bezwaren.
"Maar Jack", zei ze mat. "Ik ben een getrouwde vrouw en ik mag alleen maar met oom Charlie, uh, de liefde bedrijven."
"O, ja?" zei Jack kwaad. "En waarom laat u mij dat met uw tieten en kut spelen? Waarom heeft u mijn lul dan afgezogen? Hou toch op, tante Mildred.
E‚n stap verder maakt geen verschil uit. Wees niet zo hypocriet."Mildred begon te kreunen, omdat alles wat de jongen gezegd had waar was. Ze was Charlie al ontrouw geweest door zich door Jack klaar te laten maken, maar mocht ze hem nu ook neuken? Haar eigen jonge neefje?

"Jack", zei ze met trillende stem, "ik weet echt niet of het wel juist is."Jack snoof minachtend. "Hoe kan het dan wel juist zijn dat we elkaar afzuigen?" zei hij. "Ik maak echt geen gekheid, tante Mildred. Ik ben die spelletjes zat. Als u geen beslissing kunt nemen, dan zal ik dat wel doen."Jack wist niet waar hij de moed vandaan haalde, maar hij begon zich snel uit
te kleden om Mildred geen andere keuze te laten. Toen Mildred zijn stijve pik zag, likte ze zich kermend de lippen. Haar lichaam schreeuwde om die heerlijke, stijve, jonge lul. Ze verdroeg nu al vijfentwintig jaar dat gebrekkige geneuk van Charlie. Verdiende ze dan niet wat opluchting en bevrediging? Charlie hoefde dat nooit te weten te komen.

Terwijl zijn gezwollen pik heen en weer zwaaide, liep Jack naar het bed toe.
Hij voelde zich nu niet meer zo moedig en als Mildred ook maar even geprotesteerd had, dan zou hij niet doorgegaan zijn. Maar ze bleef alleen maar naar zijn lul staren, net alsof ze erdoor gehypnotiseerd werd.
Bevend van opwinding klom Jack op het grote bed en ging naast zijn tante liggen. Ze bewoog zich niet en zei nog steeds niets. Hij stak een hand uit en begon zachtjes in haar tieten te knijpen. Mildred begon te kreunen en Jack zag hoe een straaltje sap langs haar dijbenen liep. Toen begon hij aan haar grote, bruine tepels te likken.
"O, God", jammerde Mildred. "Ik weet niet wat ik moet doen..."De hete, likkende tong van Jack op haar tieten, maakte dat haar poesje nog heter en natter werd, maar toch kon ze nog niet besluiten of ze hem zou neuken of niet. Toen keek ze omlaag naar zijn blanke, stijve pik en leek het wel alsof haar hand vanzelf tot leven kwam.

"Ummmm, ja", mompelde Jack. "Speel met mijn pik..."
Hij voelde hoe de hete hand van Mildred zijn lul aanraakte en zich verlegen op en neer begon te bewegen. Hij begon nog sneller en gulziger aan haar tepels te likken. Mildred reageerde daarop door schor te kreunen en nog harder aan zijn pik te rukken. Dat was een fantastisch gevoel.
Mildred wist opeens wat haar te doen stond. Het zou niet goed, zelfs gemeen zijn om haar jonge neefje te neuken. In plaats daarvan zou ze hem aftrekken.
Ze vond het vreselijk om niet met hem te neuken, maar ze mocht geen bloedschande begaan.
"Ja, ja", hijgde Jack. "Trek aan mijn pik, tante Mildred... Wauw... wat is dat lekker..."

Zijn stijve, jonge lul raakte zodanig opgewonden door haar gepomp, dat hij vergat om met haar borsten te spelen. Hij plofte gewoon naast haar neer en liet zich door haar aan zijn pik trekken. Hij grinnikte verzaligd, toen hij voelde hoe zijn jonge ballen strak begonnen te staan en zich gereed maakten om hun lading te schieten.
Maar net op het laatste moment, besefte hij opeens wat ze van plan was.
"Hee!" gilde hij, terwijl hij van haar vandaan rolde. Zijn lul glipte uit haar hand en klapte tegen zijn buik aan. Hij keek zijn tante woest aan.  
"Je probeert zeker om me zo klaar te maken, he?" zei hij woedend. "Ik heb je toch gezegd, tante Mildred, dat ik geen trek meer in spelletjes heb. Ik wil neuken of anders helemaal niets."
Doordat ze versuft was van wellust, begreep Mildred niet precies wat de jongen zei. Ze wist alleen dat hij woedend was. Daardoor was ze er niet op voorbereid, toen Jack zich bruusk op haar liet vallen en zijn knokige knieën tussen haar zachte dijen instak.
"Nee! Jack!" schreeuwde ze.
Ze probeerde om haar dijen tegen elkaar aan te knijpen, maar de jongen had sterke benen en slaagde erin om haar dijbenen van elkaar te krijgen. Hij liet zich er met een opgewonden gekreun tussen vallen en toen voelde ze hoe de harde, natte eikel van zijn stijve, jonge lul tegen het zachte vlees van haar poesje aandrukte, op zoek naar de opening.

"Jack! Doe dat in godsnaam niet!" schreeuwde Mildred, terwijl ze tegen zijn schouders aandrukte. "Ga van me af. Ik heb je gezegd, dat dit niet deugt."
Jack gaf geen antwoord, doordat hij helemaal bezeten was van zijn adembenemende wellust. Zijn jonge lul was zodanig gezwollen dat hij 'm alleen nog maar in de natte scheur van de kut van zijn tante wou steken om opluchting te krijgen. Hij voelde niet eens dat Mildred tegen zijn schouder aanduwde.
"Jack, hou alsjeblieft op", snikte ze. "Je bent mijn neefje. Dit mag ik niet met je doen. Ik mag Charlie niet bedriegen. O, alsjeblieft..."
De jongen schonk geen aandacht aan haar gejammer. Hij lag nu zwaar op haar. Zijn smalle, harde borst drukte haar enorme, zwoegende tieten plat en zijn heupen wrongen zich tussen haar dijen in. Zijn harde, druipende eikel kwam hoe langer hoe meer in de buurt van de opening van haar kut. Toen voelde ze hoe hij naar binnen gleed...
"Jack, niet doen", jammerde Mildred. "Neuk me niet... Oooooooo..."
Haar protest veranderde in een verrukte kreet, toen ze voelde hoe de jongen zijn hele lul in haar uitgehongerde poesje stootte. Ze viel bijna in zwijm van genot. Hier had ze al veel te lang naar verlangd.
"O, Christus", kreunde Jack.  
De kut van tante Mildred was nog lekkerder dan hij zich had voorgesteld. Het was een lange, gladde, hete tunnel die zijn vlees heerlijk vastgreep. Ze was van binnen gloeiend heet en heerlijk sappig. Hij stootte zo diep naar binnen, tot zijn dikke, jonge ballen tegen haar kont aanklotsten. Ze was fantastisch om te neuken...

"Ja, o, ja", hijgde Jack, terwijl hij zijn gezwollen pik snel op en neer in haar knijpende, drijfnatte kut stampte. "O, Christus, tante Mildred, dat vind je toch zeker wel lekker..."
Tante Mildred vond het lekkerder dan ze wel wou toegeven, veel lekkerder zelfs. Van het moment af dat de heerlijke dikke lul van Jack in haar lichaam schoof, wist ze dat ze zich niet tegen hem ging verzetten en dat ze hem moest en zou hebben. Het enige probleem was nu om hem niet te laten merken hoe heerlijk ze zijn geneuk wel vond.

"Ooo", kreunde ze. "Neeee... het deugt niet..."
"Kletskoek", hijgde Jack. "Alles wat lekker is, deugt. Vind je het dan niet lekker, tante Mildred?"
Ze durfde daar geen antwoord op te geven en bleef gewoon slap liggen hijgen, terwijl ze zich door hem liet neuken. Charlie had haar nog nooit zo opgewonden gemaakt en nog nooit had ze van zijn lul zo intens genoten als ze dat nu van die van Jack deed...
Jack lag zalig te stoten en genoot van de hitte en de sappige gladheid van de knijpende kut van zijn tante. Hij wou maar dat zij er ook van genoot, maar tot nu toe scheen ze zich te schamen. Misschien durfde ze niet toe te geven dat ze het lekker vond. Hij wou niks meer van die geintjes weten. Nu zou hij haar dwingen om het te bekennen. Hij begon haar nog harder te neuken.
"Ooo", hijgde Mildred. "ahhhh..."
Dat was het dus. Hoe sneller hij haar neukte, des te meer opgewonden werd zij.
Zijn magere kont begon als razend op en neer te stoten, waardoor Mildred begon te kermen en haar nagels in zijn schouders drukte. Uit haar kut spoot het sap om zijn pik heen. Haar heupen begonnen zich hulpeloos op de maat van zijn stoten te bewegen.
"Ahhhh, God", jammerde Mildred, "wat lek..."
"Wat?" hijgde Jack. "Ik heb dat niet verstaan, tante Mildred."
Ze probeerde om haar mond te houden, maar haar wellustige lichaam kreeg de overhand en ze hoorde hoe haar schorre, geile stem hem antwoordde: "W-wat lekker. Wat is dat lekker... Ahhh, God, ja, neuk me... Neuk me, lieverd, neuk me..."

Jack uitte een zucht van opluchting. Zijn overwinning was compleet. Zijn knappe tante had zich eindelijk door hem laten neuken en vertelde hem dat ze het lekker vond.
"O, Jack, lieveling!" schreeuwde ze. "Wat neuk je me heerlijk... Dit is fantastisch, schat... Hou nog niet op..."
Jack had de grootste moeite om het op te houden, maar op de een of andere manier lukte het hem toch. Hij wou echt dat Mildred klaarkwam. Hij bleef aan een stuk doorpompen in haar gloeiendhete kut. Het leek wel eeuwen te duren, maar reeds na een paar minuten slaakte Mildred een doordringende gil en kromde ze haar lichaam onder het zijne.

"Oooooh. Ja", schreeuwde ze. "Ik kom klaar. Ja. Jaaaaa..."
Jack begon gelijk met haar te schieten. Haar lange lichaam schokte op en neer en hij bleef op haar rammen, terwijl hij de ene straal na de andere in haar stuiptrekkende kut spoot. Hij was zo versuft van genot, dat het een hele tijd duurde, voordat hij hoorde dat Mildred zachtjes huilde.
Jack trok zijn lul snel uit haar kut en vroeg bezorgd: "Wat is er, tante Mildred?"

"Wat er is?" herhaalde ze ontzet. "Ik heb daarnet met mijn eigen neefje geneukt, dat is er aan de hand. Ik heb een jongen van vijftien haar verleid en ik ben mijn man voor het eerst ontrouw geweest."
Ze begon weer te huilen en daarom vond Jack het maar het verstandigst om op zijn tenen de kamer uit te lopen en haar met rust te laten.
Maar hij was beslist niet van plan om haar definitief met rust te laten...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen