Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Chrissy keek uiterst gefascineerd toe hoe haar moeder en Jack iets heel raars begonnen te doen. Jack stak namelijk zijn grote, stijve lul in het lichaam van mammie. Dat noemden ze 'neuken'. In het begin werd Chrissy helemaal niet zo heet door dit idee, omdat zij de dikke pik van Jack veel te groot vond voor het kleine gaatje van een vrouw, maar te oordelen naar de manier waarop mammie reageerde moest het een lekker gevoel zijn. Ze had haar moeder nog nooit zo opgewonden en tevreden gezien als toen Jack dat lange ding in haar buik stak en zijn kont op en neer begon te bewegen.

Op dat moment verlangde Chrissy ernaar om zelf te neuken. Doordat Jack en mammie zo van genot lagen te schreeuwen dacht ze dat dit nog veel lekkerder moest zijn dan elkaar aanraken en aflikken. Het was wel lekker geweest, toen Jack dat bij haar had gedaan, maar als er een nog groter genot bestond dan wou zij dat ook meemaken.
Toen ze zag dat Jack zich begon aan te kleden, liep ze snel van de zolder naar beneden en wachtte ze in de gang op hem. Ze was vastbesloten om Jack te dwingen om dat allemaal ook met haar te doen en ze dacht wel dat ze wist hoe ze hem moest dwingen om haar haar zin te geven.
Even later kwam Jack de slaapkamer uit, met een stomme, zelfingenomen grijnslach op zijn gezicht, maar toen hij Chrissy op hem zag staan wachten werd hij bleek.
"W-wat doe jij hier?" zei hij. "Ben je niet, uh..."
"Nee, ik ben toch maar niet met paps gaan vissen", zei Chrissy vrolijk. "Ik vermoedde dat hij en mammie iet met elkaar van plan waren en daarom ben ik teruggegaan om dat uit te vinden. En ik kreeg gelijk, want ik heb alles gezien wat jullie gedaan hebben."
Jack kreeg een vuurrood hoofd, maar hij probeerde om zijn kalmte te bewaren.
Die kleine rotmeid kon alles verknoeien als hij niet oppaste. Daarom moest hij erachter zien te komen hoeveel ze eigenlijk wist.
"Zo, dus jij hebt alles gezien?" zei hij zo rustig mogelijk. "En wat heb je dan wel gezien, goochemerd?"
"Ga maar mee naar mijn kamer, dan zal ik het je vertellen", antwoordde Chrissy. "Je wilt toch zeker niet dat iemand anders ons hoort, of wel?"


Jack uitte een diepe zucht en liep achter haar aan haar slaapkamer binnen. Net als de vorige dag had ze hem bij zijn ballen. Als zij werkelijk alles gezien had wat hij met tante Mildred had gedaan, dat zou hij wel moeten doen wat ze wou. Hij mocht niet riskeren dat oom Charlie dat te weten kwam.
"Oké, Chrissy", zei hij grimmig. "Wat heb je gezien? Ik geloof er geen barst van."
"Ik heb gezien dat je mammie uitkleedde en over haar poesje wreef en je vinger in haar kont stak en dat je toen je, uh, lul in haar stak en..."Jack sloeg zich op zijn voorhoofd. "Hou maar op", zei hij. "Zo is het wel genoeg."
Jezus, ze had werkelijk alles gezien. Chrissy had gekeken hoe hij haar moeder neukte. Hij had er geen idee van waar die snotneus zich verstopt had, maar dat deed er weinig toe. Hij moest ervoor zorgen dat ze niets aan Charlie ging vertellen.
"Oké", zei hij. "Ik geloof je. En wat nou?"Chrissy antwoordde triomfantelijk: "Jij gaat met mij precies hetzelfde doen
als wat je met mammie gedaan hebt, of anders vertel ik alles aan paps. Je mag zelf kiezen."Jack keek haar stomverbaasd aan. "Maar Chrissy", zei hij. "Neuken is alleen voor grote mensen. Mijn lul is veel te groot voor je. Dat doet erg veel pijn."
"Toch wil ik dat je dat met me doet. Schiet op, Jack, want anders vertel ik aan paps wat ik allemaal gezien heb."Jack zag dat er geen andere uitweg was. "Nou ja, vooruit dan maar", zei hij somber.

Chrissy klapte van opwinding in haar handjes. "Fantastisch!" riep ze uit.
Ze kleedden zich uit, waarna het meisje de hand van Jack beetpakte en hem naar haar bed toetrok. Ze ging daarop liggen, net als ze haar moeder had zien doen en deed haar benen van elkaar, waardoor haar onbehaarde poesje zichtbaar werd. Daarna kroop Jack ook op het bed en begon haar voeten te masseren.
"Wat saai is dat", zei Chrissy.
"Kalm aan maar", zei Jack. "Je wou toch dat ik alles ging doen wat ik met je moeder heb gedaan? Dit is het ook."
Terwijl hij haar rechterbeen masseerde en daarna haar linker, zat hij naar haar blote gleuf te staren. Hij moest toegeven dat ze een leuk kutje had. Het leukste van alles vond hij dat er geen haar op zat. Hij kon de dikke schaamlippen duidelijk zien, met er tussenin het roze knopje van haar kittelaar en daaronder het gaatje van haar maagdelijke kutje.

"Schiet op, Jack", zei Chrissy."Je hebt helemaal nog niks opwindends gedaan."
"Je krijgt heus wel een beurt", zei Jack. "Maak je maar niet zenuwachtig."
Hij was nu bovenaan haar linkerbeen en raakte bijna haar roze gleufje aan. Toen legde hij een hand op haar warme onderlichaam.
"Ummmm", mompelde Chrissy. "Ja... dat is heel wat lekkerder."Jack raakte het knopje van haar kittelaar aan en wreef er met het topje van zijn vinger overheen. De uitwerking daarvan was verbazingwekkend. Chrissy slaakte een schrille kreet van genot en er spoot een straaltje sap uit de opening van haar kut. Jack begon te grinniken en ging door met over haar kittelaar heen te wrijven.

"Oooo!" schreeuwde Chrissy. "Ja, doe dat, Jack. Speel met mijn kittelaar. Wat vind ik dat heerlijk!"Hij nam het knopje tussen duim en wijsvinger en begon er ritmisch in te knijpen. Chrissy begon aan een stuk door te kreunen. Om haar lippen verscheen
een geile glimlach en haar kut begon te lekken als een mandje.
"Wauw!" riep ze uit. "Wat is dat lekker, Jack... Ga zo door... Steek je vinger erin..."
Jack maakte zijn middelvinger nat met haar geil en stak toen het topje in de mond van haar maagdelijke poesje. De opening was ongelooflijk nauw en niet dikker dan een potlood. Hij kon zijn vinger er bijna niet inkrijgen.
"Uhhh", kreunde Chrissy, terwijl ze haar best deed om nog meer van zijn vinger te verwerken. "Pas op", zei Jack. "Ik wil je geen pijn doen. Ik geloof dat mijn vinger te groot voor je poesje is."
"Nee", hijgde Chrissy. "Steek 'm er nog verder in. Schiet op..."Doordat ze zo hevig lag te lekken, werd alles een beetje makkelijker en slaagde Jack erin om zijn vinger helemaal naar binnen te wringen. Chrissy uitte een tevreden zucht en begon haar hete kutje op en neer te stoten.

"Ooooo, wauw!" schreeuwde ze. "Dat is lekker... Beweeg je vinger op en neer, Jack... Ja, dat is fantastisch..."
Jack gehoorzaamde en pompte zijn stijve vinger voorzichtig in en uit het natte kutje van zijn nichtje. Chrissy stootte haar lichaam hijgend op en neer, net alsof ze geneukt werd. Ze mocht dan een mager meisje zijn, maar ze had blijkbaar de zinnelijke aard van haar moeder geërfd...
"Oooo, wat is dat lekker, Jack", hijgde Chrissy. "Ga zo door, maar steek ook nog een vinger in mijn kont... net zoals je bij mammie deed."Het kind had blijkbaar alles gezien. Zuchtend doopte Jack zijn pink even in het warme sap van haar poesje en wrong het puntje in de kleine, bruine bobbel van haar anus. Die was zo vreselijk nauw, dat hij betwijfelde of hij zijn pink er helemaal in kon krijgen, maar Chrissy ontspande haar sluitspier waardoor het hem lukte.

"Ooooo", riep ze uit, "heerlijk... Steek 'm er nog verder in, Jack."Jack deed dat heel voorzichtig en begon toen zijn pink op en neer te pompen, net zoals hij dat met tante Mildred had gedaan. Haar dochtertje reageerde net zo enthousiast. "O, wauw!" schreeuwde ze. "Dat is zo lekker dat ik bijna klaarkom..."
Dat vond Jack heel interessant, want dat kon wel eens de oplossing voor zijn probleem zijn. Als hij haar met zijn vingers klaar kon maken, dan zou hij haar niet in haar veel te kleine kutje hoeven te neuken. Daarom begon hij nog harder in haar anus en poesje te pompen.
"Aaaaahhh!" jammerde Chrissy. Het leek wel alsof haar hele lichaam wegsmolt. Ze kwam even in de verleiding om klaar te komen, maar ze wou ook weten hoe het was om geneukt te worden. Met tegenzin trok ze zich van hem vandaan, waardoor zijn vingers uit haar kutje en anus schoten.
"Dat was werkelijk fantastisch, Jack", zei ze buiten adem, "maar nu wil ik neuken."Jack onderdrukte een grijns, doordat hij daar een antwoord op had.
Chrissy staarde naar de pik van haar neef. Die was klein en slap en helemaal niet zo hard, lang en dik als-ie bij haar moeder geweest was. Ze was woest.
"Sorry", zei hij. "Mijn lul is niet hard en met een slappe lul kun je niet neuken."

"Maak hem dan hard", snauwde ze.
"Dat gaat niet", antwoordde Jack, terwijl hij zijn lachen bijna niet in kon houden. "Ik ben niet opgewonden en dan wordt hij niet stijf."Chrissy was razend. Het was niet eerlijk dat Jack bij haar moeder wel een stijve kon krijgen en bij haar niet. Maar ze was nog niet verslagen. Ze zou Jack zover krijgen dat hij haar neukte, wat ze daar ook voor moest doen.
"Nou ja, ik zie eigenlijk helemaal niet in waarom hij stijf moet zijn. Kom hier!"
"Heee!" gilde Jack. Ze verraste hem volkomen door hem beet te pakken en hem bovenop zich te trekken. Hij kwam precies tussen haar benen terecht, waardoor zijn slappe lul langs het vlees van haar poesje heen wreef. Chrissy pakte het slappe stuk vlees beet, en stak de zachte, rode eikel in het natte gaatje van haar poesje.
Verwoed probeerde ze om het rubberachtige ding in haar kutje te krijgen, maar dat lukte niet doordat het te zacht was.
"O, verdomme", zei Chrissy.
Jack grinnikte. "Zie je nou wel, goochemerd?" zei hij. "Ik heb je toch gezegd dat het niet ging. Waarom trek je me niet af? Dat is alles wat ik vandaag voor je kan doen."

"Nee!" antwoordde Chrissy woest. "Ik wil neuken en ik denk dat ik wel weet hoe ik die pik van jou stijf kan krijgen."
Ze herinnerde zich wat ze de vorige keer hadden gedaan. Toen had hij gezegd dat hij eerst opgewonden moest raken voordat zijn lul hard werd. Nou, ze dacht wel dat ze wist hoe ze dat voor elkaar moest krijgen...
"Hee!" schreeuwde Jack weer.
Voordat hij haar tegen kon houden, duwde het vastberaden meisje hem van zich af zodat hij op zijn rug terecht kwam en boog zich toen over zijn onderlichaam heen. Toen voelde hij hoe zijn slappe lul in haar natte mond opgezogen werd, waarna ze hem woest begon af te zuigen.
"He, Chrissy", schreeuwde hij. "Hou op, verdomme... Ik wil niet... uh... uh.
Oooo, man... Awwwwww!" Hij kon er niets aan doen dat hij het heerlijk vond. Een man moest wel erg uitgeput zijn om niet op zoiets te reageren. Ze zoog luidruchtig aan zijn pik en voordat hij zich los kon rukken, voelde hij hoe het ding lang, dik en hard begon te worden.

"Verdomme", kreunde Jack. "O, verdomme..."
De kleine teef had hem beduveld. Nu had hij een enorme stijve en kon hij geen excuus meer vinden om haar niet te neuken. Hij moest toegeven dat zijn belangstelling voor zijn nichtje aanmerkelijk was toegenomen, want net als haar moeder scheen ze een natuurlijk talent te hebben voor het afzuigen van een lul.
"Chrissy, hou op", zei Jack mat.
"Uh-uh", mompelde Chrissy.
Het was haar bedoeling geweest om hem alleen maar stijf te maken maar ze genoot nu zo intens, dat ze niet meer wou ophouden. Gulzig zoog de de bonzende vleespaal tot aan de ballen in haar mond op.
"Oooooo, Christus", kreunde Jack.
Chrissy begon hoe langer hoe harder te zuigen, waardoor de jongen hees kreunde. Toen ze omhoog keek, zag ze dat hij een vuurrood aangelopen gezicht had en dat zijn ogen hulpeloos in hun kassen ronddraaiden. Hij lag te hijgen en te zuchten en begon zijn heupen op en neer te bewegen om zijn dikke, stijve paal in en uit haar glibberige mond te stoten.
Ja, eindelijk had ze zijn belangstelling...
"O, man, dat is heerlijk, Chrissy", hijgde Jack. "Ja... zuig aan mijn lul... Oooo, man. Jaaaaaa!"
Maar Chrissy wou hem niet klaarmaken. Ze wou die enorme, stijve lul voor iets beters bewaren. Toen ze merkte dat Jack op het punt stond om te spuiten, liet ze de drijfnatte pik uit haar mond glippen.
"Hee", kreunde Jack. "Ik wou net gaan schieten."
"Dat weet ik", zei Chrissy. "Het spijt me, Jack, maar ik wil hebben dat je lul stijf blijft. Nu kunnen we gaan neuken." Jack was zo heet geworden dat hij zijn nichtje niet meer als een meisje zag dat nog veel te jong was om te neuken. Hij was hard aan een zaadlozing toe en misschien lukte het toch wel met haar.
"Nou ja, dan moeten we het maar uitproberen", zei hij.

"Fijn!" riep Chrissy uit, terwijl ze in de handen klapte.
Chrissy ging meteen in de houding liggen die ze van haar moeder had gezien, terwijl ze ook haar benen spreidde. Jack aarzelde toch nog even doordat Chrissy nog maagd was en hij gehoord had dat het bij een meisje de eerste keer pijn doet.
"Chrissy, weet je wel zeker dat je dit wilt doen? Het kan echt pijn doen."
"Dat weet ik", zei ze ongeduldig, "maar het moet toch eens gebeuren, of niet?
Bovendien wil ik weten hoe het is. Vooruit, Jack, neuk me."
Jack voelde zich nog steeds een beetje zenuwachtig toen hij op de knieën tussen de slanke benen van zijn nichtje in ging liggen en naar haar mooie, roze, maagdelijke poesje keek. De opening van haar kutje leek niet eens groot genoeg om er een potlood in te steken, laat staan die enorme stijve van hem.
Dit kon toch zeker nooit lukken...
"Schiet alsjeblieft op, Jack", zei Chrissy smekend. "Als je het niet doet, vertel ik alles aan paps."
Dat gaf de doorslag. Hij had geen andere keus. Alles was beter dan dat Charlie alles te weten zou komen over de bloedschandelijke verhouding tussen zijn vrouw en hun neefje.
"Oké", zei Jack, "maar als het pijn doet, dan moet je het zeggen, want dan hou ik er meteen mee op."
Chrissy leek echter vol zelfvertrouwen te zijn. "Het zal geen pijn doen", zei ze. "Laten we nu gaan neuken, Jack." Jack uitte een zucht. Hij had het gevoel dat hij een meisje van dertien, zijn eigen nichtje nog wel, niet mocht ontmaagden, maar Chrissy liet hem geen andere keus. Hij pakte de gezwollen pik beet en drukte de donkerrode eikel in de hete opening van haar poesje. Chrissy begon opgewonden te kronkelen, doordat ze op het punt stond om te ontdekken wat volwassenen in bed deden en wat voor een gevoel dat was. Door de hete, glibberige aanraking van de dikke eikel van Jack met de natte opening van haar poesje, werd ze nog heter.

"Nou, daar gaat-ie", zei Jack.
Hij duwde, maar er gebeurde niets. Hij duwde iets harder en slaagde er toen in om zijn eikel een stukje naar binnen te werken. Het leek wel alsof hij in een bankschroef terecht was gekomen, zo nauw voelde dat ding aan. Hij drukte nog een keer door, maar maakte geen enkele vordering.
"Het lukt niet", zei hij. "Mijn lul is te groot voor je, Chrissy."
"Dat is niet waar", zei ze ongeduldig. "Je drukt niet hard genoeg door, Jack. Probeer het nog een keer uit."
Ze voelde hoe de dikke, harde kop van zijn stijve pik een centimeter haar hete doosje binnendrong, waardoor ze als gek van wellust werd. Hij voelde enorm groot aan, maar tegelijkertijd ook opwindend. Ze wou nog meer hebben en deed haar benen nog wijder uit elkaar...
Jack durfde niet harder door te drukken, omdat hij bang was dat hij haar pijn zou doen, maar de koppige uitdrukking op haar gezicht maakte hem duidelijk dat hij dat beter wel kon doen. Hij haalde diep adem en duwde heel hard door.
Zijn lul baande zich een weg in haar klemmende, nauwe spleet tot hij er een centimeter of vier inzat. Toen werd hij door een of ander vlezig obstakel tegengehouden.

"Uhhhh", hijgde Chrissy. Ze had het gevoel alsof ze zo vol met lul zat, dat ze bijna geen adem meer kon halen. Maar maagdelijke kutje dreigde te barsten, maar toch voelde ze zich vreselijk opgewonden. Waarom hield Jack weer op? Dat was om dol van te worden.
"Drukken!" commandeerde Chrissy.
Jack drukte uit alle macht en voelde toen hoe de harde, dikke kop van zijn pik door haar maagdenvlies heenbrak en zijn stijve pik helemaal in haar lichaam gleed.
"Aaaauuuuu!" jammerde Chrissy.
"Verdomme, ik heb je toch gezegd dat het pijn zou doen", zei Jack verontschuldigend. "Ik zal hem eruit halen..."
"Nee!" zei Chrissy snel. "Nee, het doet al geen pijn meer. Ga door, Jack. Neuk me!"

Het had even verschrikkelijk veel pijn gedaan toen hij door dat vlies heen was gedrongen, maar nu hij helemaal in haar zat was het erg opwindend. Chrissy kneep met haar spieren in het vlees van zijn lul en genoot van het wrijvende gevoel. Toen begon hij zijn lul in haar lichaam te bewegen en werd ze overspoeld door een golf van genot.
"Weet je zeker dat het geen pijn doet?" hijgde Jack, terwijl hij zijn lul langzaam en voorzichtig in haar kleine doos op en neer bewoog.
"Nee", hijgde Chrissy. "Het is heerlijk, Jack... O, wauw, ja... Doe het een beetje vlugger... Ja, dat is lekker... Jack uitte een zucht van opluchting. Hij wou haar geen pijn doen, maar hij had ook geen zin om op te houden met haar heerlijke, nauwe kutje te neuken.
"Oooo, man", hijgde Jack. "Wat is dat fantastisch... Ik hoop maar dat jij ook geniet."
"Dat doe ik", zuchtte Chrissy. "Wat is neuken lekker."
Toen Jack het tempo verhoogde, werd Chrissy steeds heter. Ze stampte haar poesje op en neer en lekte als een mandje, terwijl ze van genot lag te kermen. Het duurde niet lang of het verrukkelijke moment was aangebroken dat zij en Jack hijgend tegelijk klaarkwamen en ze voelde hoe haar kutje vol met zaad gespoten werd.

"O, dat was heerlijk, Jack", zei ze met een zucht. "Ik hoop dat we dat elke dag kunnen doen, zolang je nog hier bent."
Jack betwijfelde dat.
Nu hij drie vrouwen 'tevreden' moest houden, begon hij zich af te vragen of hij dat wel kon uithouden...

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen