Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende dag werd het uithoudingsvermogen van Jack al op de proef gesteld.
Charlie was gaan vissen met zijn vriend de boswachter waardoor Jack alleen met Dora, Mildred en Chrissy in het zomerhuisje achterbleef. Door de manier waarop ze hem bij het ontbijt aankeken, vermoedde hij dat hij een drukke dag tegemoet ging.

Na het eten ging hij even een plasje maken, maar hij was nog niet uit de badkamer gekomen of hij hoorde hoe tante Mildred hem al riep.
"Ik kom, tante Mildred", zei hij.
Mildred had een doorkijknachtpon, waarmee ze de arme Jack ongetwijfeld het hoofd op hol kon maken. Jack kon duidelijk de donkere punten van haar grote, bruine tepels en de brede driehoek van haar zwarte bos schaamharen zien.
"Lieverd", zei Mildred hees," sluit de deur en maak ze op slot."
Jack gehoorzaamde, terwijl zijn lul al keihard in zijn broek begon te worden.
"Kom hier bij me, schat", zei ze.
Jack deed dat, waarna ze haar ogen met een zinnelijke blik op en neer zijn lichaam liet glijden.
"Lieveling", zei ze tenslotte. "We hoeven na gisteren toch zeker geen spelletjes meer te spelen, he?"
"Nee, tante", antwoordde Jack gretig.
"Nou, dan doen we dat niet", zei Mildred, terwijl ze een hand uitstak en zijn gulp opentrok, waarna ze voorzichtig zijn stijve lul uit zijn broek haalde.
Toen streek ze met haar zachte, warme hand zachtjes langs de gezwollen steel, waardoor Jack huiverde van genot. Mildred had het ook enorm naar haar zin. Ze vond het heerlijk om met die mooie, jonge lul te spelen. Na al die jaren hunkerde ze naar een voorspel.
"Ben je al met een van de andere meisjes naar bed geweest, Jack?" vroeg ze."Uh, met eentje maar", antwoordde Jack, terwijl hij zich zijn eerste ontmoeting met Dora herinnerde. Hij zei niets over Chrissy, omdat Mildred zich beroerd zou schrikken als ze hoorde dat hij het maagdenvlies van haar dochter ingepikt had.
"Tja, tot nu toe heb ik het met niemand anders dan met Charlie gedaan", zei Mildred met een zucht. "Dat is een fout van me geweest. Ik vind dat iedereen er veel minnaars op na zou moeten houden en ik hoop dat jij er meer krijgt dan ik."
Jack was er wel zeker van dat hem dat zou lukken. Nu hij eenmaal het genot van neuken had leren kennen, zou hij tot het bittere einde doorgaan. Hij zou duizenden meisjes neuken, dacht hij verhit, terwijl hij in gedachten een hele parade natte, uitnodigende kutjes voor zich zag.

"Laat me de rest van je ook eens zien, lieverd", zei Mildred.
Ze trok zijn spijkerbroek naar beneden, waarna Jack eruit stapte. Daarna pakte ze zijn T-shirt beet, trok die over zijn hoofd heen en staarde toen verhit naar zijn stijve pik.
"Trek mijn nachtpon uit, Jack", fluisterde ze. Jack struikelde bijna over zijn eigen benen, in zijn haast om haar te 
gehoorzamen. Hij vond niets opwindender dan het weelderige naakte lichaam van zijn tante. Hij trok de zijdeachtige nachtpon over haar hoofd en staarde naar haar enorme, blanke borsten met de grote, bruine, kegelvormige tepels erop.
Haar zwarte bos schaamharen, die zo veel groter was dan die van Dora, maakte hem ook opgewonden. En Chrissy kon zich daar helemaal niet mee vergelijken met haar kale kutje. Niemand kon zich vergelijken met het oerwoud van mooie, zijdeachtige, ravenzwarte krullen van tante Mildred. Hij stak een hand uit en raakte de haarbos aan.
"Nog niet, schat", zei Mildred, terwijl ze zich terugtrok. "Ik wil eerst nog een beetje met je spelen. Kom naast me liggen."
Jack gehoorzaamde haar als een gewillige slaaf. Wat Mildred ook van plan mocht zijn, prettig zou het altijd worden. Hij ging op de rug liggen, waardoor zijn lul recht omhoog naar het plafond wees. Mildred bekeek die hongerig, terwijl ze zich de lippen likte.

"O, schat", mompelde ze. "Ik kan mijn handen gewoon niet van je afhouden."
Maar ze gebruikte die handen niet toen ze op haar knieën naast hem ging zitten en zich voorover boog, over zijn onderlichaam heen. Jack zag hoe haar roze tong naar buiten flitste en voelde toen de brandende hitte, doordat ze aan zijn lul en ballen begon te likken. Hij uitte een diepe zucht.
"Ummmm", kreunde Mildred. Ummmm..."
Ze begon gulzig op en neer de bonzende steel van zijn pik te likken en over de strakke bovenkant van zijn gezwollen ballen. Jack vond het verrukkelijk, maar hij was niet blind voor andere dingen. Hij kreeg de grote spiegel van de kaptafel aan de andere kant van het bed in het oog en zag daarin tante Mildred van achteren. Man, wat een gezicht was dat!
Hij had haar poesje nog nooit zo goed gezien. In de spiegel trilde haar grote, blanke kont. Haar dijen stonden wijd uit elkaar en daardoor kon hij het rijpe, rode vlees van haar gleuf en het donkere, gapende gat van haar kut zien. Hij zag ook haar dikke, natte kutlippen en de zwarte haren die er omheen zaten.

Terwijl ze aan hem zat te likken, werd haar gleuf hoe langer hoe natter... Mildred begon zachtjes te kermen, terwijl ze aan de stijve pik en de roze, dikke ballen van haar neefje likte. De vorige avond had ze een besluit genomen. Nu ze Jack toch al een keer geneukt had, maakte een paar keer meer geen verschil uit. Ze kon nu net zo goed en totaal gebruik maken van zijn
bezoek. Ze zou haar geweten in slaap sussen en ervan genieten...
Per slot van rekening zou dit wel eens haar enige kans kunnen betekenen om met iemand anders dan Charlie naar bed te gaan. Door die verschrikkelijke gedachte werd ze aangespoord om Jack alles te doen wat in haar hoofd opkwam.
Aan zijn lul en ballen likken, bijvoorbeeld...
Toen zijn stijve pik en strak gespannen ballen glommen van haar warme speeksel, begon Mildred hongerig te kreunen en klemde ze haar lippen rond de vuurrode eikel. Langzaam zoog ze zijn smakelijke, jonge pik in haar natte, hete mond op.

"Awwww, Jezus, Ja!" jammerde Jack. "Ja, zuig mijn lul af, tante Mildred... Man, wat is dat lekker..."
Hij keek toe hoe haar mond snel en gretig op en neer zijn gezwollen lul gleed en in de spiegel zag hij hoe haar geile, rode kut zwol en nat werd van opwinding. Hij durfde te wedden dat haar kut nu op een oven leek en hij kon nauwelijks wachten om zijn stijve stuk vlees erin te steken.
Maar het leek wel alsof tante Mildred er alle tijd voor wou nemen. Ze had geen haast, want ze had nog de hele dag voor zich voordat haar man naar huis kwam. Jack was er daarentegen van overtuigd dat Dora en Chrissy ongeduldig op hem wachtten. Nou ja, daar kon hij op dat moment ook niets aan doen... Hij uitte weer een zucht en begon geil te rillen, toen Mildred verder ging met hem op haar gemak af te zuigen.
Mildred vond het heerlijk om aan de pik van haar neefje te zuigen en zijn zoutachtige sap te proeven, maar daardoor raakte ze zo hevig opgewonden dat ze niet veel langer kon wachten om geneukt te worden. Wat zou die dikke vleesstaaf verdomd lekker in haar uitgehongerde kut aanvoelen!

Met een schorre kreet hief Mildred haar hoofd op en liet ze de met speeksel bedekte pik van tussen haar lippen glijden. Voordat dat half versufte jongen iets kon zeggen, kroop ze naar boven en ging ze schrijlings boven zijn borst zitten, met haar kletsnatte scheur vlak boven zijn recht overeind staande pik.
"Jack, lieverd", hijgde ze. "Nu moet ik 'm hebben."
Ze pakte zijn gezwollen stuk vlees beet en drukte dat in haar kut, waarna ze zich met een kreet van verrukking op zijn harde pik liet zakken. Ze was zo nat, dat zijn penis met gemak tot aan het eind haar kut binnendrong. Toen begon Mildred haar poesje woest op en neer te stampen en het enige wat hij daardoor te doen had was gewoon te blijven liggen en ervan te genieten.
"Oooo", jammerde Mildred. "O, God, ja... Wat is dat lekker!"
Het was een prachtig gezicht. Een knappe, donkerharige vrouw die hem wild neukte en haar weelderige lichaam op en neer zijn pik stampte. Jack vond dat veel mooier dan al zijn geile fantasieën bij elkaar. De enorme zware borsten van Mildred kletsten hard tegen haar borstkas aan en wapperden boven het gezicht van Jack. Langs haar dijen stroomde dik kutsap en maakte zijn ballen kletsnat.
"O, man", zei Jack verrukt. "Dit is gewoon het einde."
Het duurde niet lang of Mildred kwam klaar. Haar weelderige lichaam bleef op hem stampen en de krachtige spieren van haar kut knepen in zijn homp vlees.
Jack was ook maar een mens. 
Hij slaakte een kreet van genot en spoot zijn vrachtje in haar ziedende kut. Mildred snakte naar adem en deed haar dijen nog verder van elkaar, om zijn hele lading naar binnen te kunnen krijgen.
Eindelijk liet ze zich van hem afrollen en lag ze met een hoogrode kleur verzaligd te hijgen en te glimlachen. "O, lieve Jack, wat was dat lekker", mompelde ze.

Ze scheen zo uitgeput te zijn van haar nummertje, dat ze bijna onmiddellijk in slaap zakte. Jack dekte haar voorzichtig toe, kleedde zich aan en liep op de tenen de kamer uit. Hij was vreselijk trots op zichzelf, doordat hij deze vrouw goed bevredigd had en nog niet eens vermoeid was.
Maar hij betwijfelde dat zijn altijd geile lul hierna meteen weer overeind zou gaan staan en hij hoopte maar dat hij even op adem kon komen, voordat hij weer zijn diensten zou moeten verlenen. Maar dat geluk was hem niet beschoren, want toen hij op zijn tenen de gang doorliep op weg naar zijn kamer, stapte Chrissy uit haar slaapkamer en versperde hem de weg.

"O, nee", zei Jack.
"O, ja", zei Chrissy. "Ik heb alles gezien en ik wil hetzelfde hebben. Schiet op, Jack. Je weet nu hoe de vlag ervoor staat. Je doet het met me of ik vertel alles aan paps."
"Verdomme", mompelde Jack, terwijl hij achter haar aan de slaapkamer binnenliep.
Hij wist niet wat hij ervan terecht zou brengen, doordat hij tussen twee ronden niet had kunnen uitrusten, maar hij had geen andere keus dan het uit te proberen. Als hij Chrissy geen pretje gunde, dan zou het uit zijn met het heerlijke spelletje. Daarmee stond een hele zomer van neuken op het spel.
Chrissy deed de deur op slot en draaide zich met een ondeugende grijns op haar gezicht naar hem om. "O, wat gaat dit een feest worden", zei ze. "Eens even kijken. Waar is mammie mee begonnen? Ik geloof dat ze je gulp opengemaakt heeft, en..."
"Zeg, Chrissy", zei Jack. "Moet je nou steeds je moeder imiteren? Ik bedoel dat het zo verdomd vervelend voor me is, om tweemaal achter elkaar hetzelfde te doen."

Chrissy stond daar even fronsend over na te denken. Ze imiteerde haar moeder steeds, omdat ze niet wist wat ze anders doen moest.
Ze was nog nooit eerder met jongens omgegaan. Maar misschien had Jack gelijk.
In ieder geval hadden Jack en mammie die dag niets wilds gedaan, alleen maar geneukt.
"Oké", zei Chrissy. "Ik verzin wel wat anders. Laat me even nadenken."
Jack gunde haar graag de tijd en liet zich achterover op bed vallen om nog wat uit te rusten. Het ging allemaal een beetje sneller dan hij verwacht had. Hij was er zeker van geweest dat ze hem die dag alle drie wilden neuken maar hij had er niet op gerekend dat hij de een na de andere moest versieren. Zelfs zijn jeugdige kracht kon een dergelijke marathon niet opbrengen.
"Oké", zei Chrissy opgewekt. "Ik weet al wat ik wil. Laten we ons uitkleden."
In een mum van tijd had Chrissy haar hemd en spijkerbroek uit. Jack zag dat ze geen slipje aanhad en natuurlijk had het arme kind nog geen beha nodig.
Toch waren haar tietjes best aardig, zoals ze daar stonden te trillen.
Eindelijk had ook Jack zijn kleren uitgetrokken, waarop Chrissy enthousiast naast hem op het bed kroop. Ze had een prachtig, nieuw spelletje bedacht waarvan ze allebei tegelijk konden genieten. Ze vond het heerlijk om aan de lul van Jack te zuigen en ze genoot ervan als hij haar poesje afzoog... dus waarom zouden ze dat niet allebei tegelijk doen?
"Draai je om", commandeerde ze. "Ga andersom liggen. Goed zo, ja."

Nadat Jack gedaan had wat ze zei, kwam hij naast haar liggen met zijn voeten naar haar gezicht toe, terwijl hij haar tenen goed kon zien.
"Zeg, dit is te gek", zei hij. "We liggen ondersteboven. Zo kunnen we niets doen."
"Toch wel", giechelde Chrissy. "Zo meteen snap je het heus wel."
Jack had de smoor in over de probeersels van dat kind... tot hij haar vochtige, hete adem op zijn lul voelde. Ze was een eindje naar beneden gegaan, tot haar gezicht op zijn schoot lag en haar kale Venusheuvel tegen zijn neus aandrukte. Dat was tenminste al interessanter...
"Zie je wel, Jack? Zo kan ik aan jouw lul likken, terwijl hij mijn poesje afzuigt."
"Te gek", zei Jack. "Briljant gewoon."
Geen van beiden besefte dat ze een heel oud standje gingen maken. Ze dachten dat ze zelf iets uitgevonden hadden. Chrissy trok een been achteruit, zodat Jack bij haar poesje kon komen, terwijl hij zijn slappe lul tegen haar gezicht aan kon drukken.
"Oké, laten we nou met elkaar gaan spelen", zei Chrissy gretig.
"Prima", zei Jack.

Hij begon over de dikke, onbehaarde lippen van haar poesje te wrijven, terwijl Chrissy zijn gerimpelde pik oppakte en die begon te liefkozen. Het ding deugde nog niet om ermee te neuken, maar ze vond het toch wel leuk; net een slapende worm. Ze trok de huid terug en bewonderde de donkerrode eikel met het spleetje erin. Jack genoot van haar gespeel met zijn slappe pik. Als hij nog even mocht uitrusten, dan zou zijn trouwe bediende weer zwellen en klaar zijn voor alles wat dat geile grietje van plan mocht zijn. Zijn taak was om ervoor te zorgen dat zij ook zo klaar voor de start was en daar had hij zijn eigen ideeën over.
Voorzichtig spreidde hij de dikke kutlippen en legde het kleine rode knopje van haar kittelaar bloot. Toen stak hij zijn tong uit en kietelde hij er even aan.
"Ooooooo!" riep Chrissy uit. "Wat vind ik dat lekker, Jack."

"Dat dacht ik wel", zei Jack grinnikend.
Hij streek nog eens met zijn tong langs het knopje heen en voelde toen hoe een warme straal kutsap op zijn kin spoot. Hij drukte zijn hete, natte tong nog steviger tegen haar kittelaar aan en begon er snel aan te likken. Chrissy jammerde van verrukking en haar kut begon hem onder te stromen met geil.
"Oooo", schreeuwde ze. "Oooo, ja, ga door, Jack, lik aan mijn kittelaar... Wauw, dat is fantastisch... Wat wil je nu hebben dat ik ga doen?"
Het geile brein van Jack werkte snel. "Ik zou het lekker vinden, als je aan mijn ballen zou likken", zei hij.
"Oké", antwoordde zijn nichtje opgewekt.

Hij begon haar clitoris weer met zijn tong te bewerken en even later voelde hij haar hete, vochtige adem op zijn gerimpelde klootzak. Daarna begon het puntje van haar tong aan zijn ballen te likken. Ze deed dat gretig en snel, waardoor zijn testikels op en neer wipten. Jack uitte een zucht van verrukking.
"Is het goed zo?" hijgde Chrissy. "Vind je dat lekker?"
"Heerlijk", zuchtte Jack. "Ga zo door..."
Zijn ballen waren zo gevoelig, dat iedere hete kriebeling van haar tong duizelingwekkende golven van genot door zijn onderlichaam heenstuurde. Hij bewees haar een tegendienst door hoe langer hoe sneller aan het gloeiendhete knopje van haar kittelaar te likken. Ze schreeuwde het uit van vreugde en liet het sap uit haar kut over zijn hele gezicht heen druipen. Het kostte hem niet de minste moeite om haar opgewonden te maken. Alleen vroeg hij zich af of zijn trouwen lul weer tot leven zou komen, nadat hij met Mildred zo erg zijn best had moeten doen.

"Ummmmm", kreunde Chrissy. "Oooooo, Jack... Wat is dat lekker... Blijf alsjeblieft aan mijn kittelaar likken. Niet stoppen..."
Ze raakte zo opgewonden, dat ze op de raarste gedachten kwam. Ze kreeg bijvoorbeeld de wilde neiging om aan zijn ballen te zuigen...
"Wauw!" schreeuwde Jack. Dat had hij zeker niet verwacht! Die kleine duivelin van een Chrissy zoog opeens zijn hele linkerbal in haar mond op.
"Awwww, Jezus", kreunde Jack, "dat houd ik niet uit..."
Zoiets had hij nog nooit gevoeld. Zijn ballen waren zo gevoelig, dat hij bijna in zwijm viel van genot door de aanraking van haar mond en door het hete bad van haar speeksel. Ze bleef een tijdje gulzig aan zijn gerimpelde zak zuigen... toen sprong zijn pik overeind. Jack raakte zodanig opgewonden, dat hij op haar poesje lag te kwijlen. Net zo graag als zij hem wou afzuigen, wou hij nog meer van haar kutsap hebben. Hij liet zijn tong van haar bonzende, gezwollen kittelaar afglijden en stak ze in haar kleine kutje.

"Ummmmm!" steunde Chrissy.
Ze snakte naar adem waardoor zijn klootzak, die inmiddels groot en gezwollen was geworden, uit haar mond schoot. Gretig zoog ze zijn andere bal naar binnen en begon die hongerig te bewerken. Jack kreunde en stak zijn tong nog dieper in haar drijfnatte kut. Wat een fantastisch gevoel was dat...
De stijve tong van Jack likte in het gulzige poesje van Chrissy, tot ze het niet meer kon uithouden... het was een heerlijk gevoel, maar ze had er nu iets groters dan een tong in nodig. Met tegenzin spuwde ze zijn gezwollen bal uit, waarna ze zich terugtrok.
"Oooo, Jack", kreunde ze. "Laten we nu gaan neuken... ik kan niet langer wachten..."
Jack was daartoe bereid... of beter gezegd, zijn lul was dat. Het leek wel alsof die in die week een paar centimeter groter was geworden hoewel Jack geen tijd had gehad om hem te meten.
"Schiet op", kreunde Chrissy.
Als bij een plotseling ingeving rolde Jack het meisje op de buik en trok hij haar kontje omhoog. De natte, roze gleuf was duidelijk zichtbaar en hij kon zien hoe er gestadig sap uitdroop.
"Hee", giechelde Chrissy, "zo doen de hondjes het."
"Dat is toch goed", antwoordde Jack lachend. "Hondjes hebben ook plezier."
Nadat hij op zijn knieën was gaan zitten, drukte hij de dikke, harde kop van zijn lul in de kleine, natte opening van haar kut. Hoewel ze nu geen maagd meer was, was ze nog fantastisch nauw en daardoor moest hij persen om zijn vlees in haar hete, kleine doos te krijgen.

"Oooo", jammerde Chrissy, "aahh... Ja, Jack, steek hem er helemaal in... O, wauw, dat is lekker..."
Jack begon verheugd zijn nichtje te neuken. In het begin deed hij dat langzaam en voorzichtig, omdat hij bang was dat hij haar pijn zou doen, maar Chrissy draaide ongeduldig met haar kontje om hem te beduiden dat ze meer actie wou hebben. Jack begon harder, sneller en dieper in haar heerlijke doosje te pompen.
"Weet je zeker dat het geen pijn doet?" vroeg hij hijgend.
"Ja", zei Chrissy, terwijl ze met haar handen aan het bed klauwde. "Ik vind het heerlijk als je hard en snel neukt, Jack... O, ja, dat is fantastisch."
Jack liet zich gaan en begon haar kutje zo hard en zo snel als hij maar kon te neuken. Hij zag hoe zijn met zaad bedekte pik in en uit haar wijd opengerekte kutlippen schoof en hij was heel even trots op zichzelf. Dit was zijn tweede neukpartij van die ochtend en hij had nog niets van zijn energie verloren.
"Oooo, Jack, ik kom klaar!" riep Chrissy opeens uit. "Neuk me nog sneller...Ooooo!"
Jack klemde de tanden op elkaar, toen het kutje van zijn nichtje zijn pik bijna plat kneep. Krachtige, stuiptrekkingen doorsidderden haar poesje en hij kreeg het gevoel alsof zijn zaad uit hem getrokken werd.

"Ik kom ook klaar", schreeuwde hij. "O, Jezus. Jaaa...!"
Hij ramde haar nog even keihard en zag toen hoe zijn slappe lul uit haar gaatje glipte. Chrissy uitte een diepe, tevreden zucht en rolde weer op de rug, terwijl zijn dikke zaad uit haar doosje lekte.
"O, wauw", zei ze. "Ik ben doodop. Wat een fantastisch nummer was dat."
"Dat was het zeker", zei Jack. "Misschien kunnen we nu beter wat gaan slapen."
"Ummm-hmmm", mompelde Chrissy, terwijl haar ogen al dichtvielen.
Jack trok een deken over het naakte meisje heen, kleedde zich aan en ging zachtjes de kamer uit. Er was nu geen twijfel meer mogelijk... hij had hard rust nodig. In minder dan een uur had hij twee vrouwen geneukt en zelfs zijn ongelooflijk geile lul moest zich herstellen.
Maar voordat hij bij zijn kamer was, stapte Dora grinnikend de gang in.
O, Jezus, dacht Jack.
"Gedag, joch", zei ze. "Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Ik heb nog wat tijd over voordat ik de lunch klaar moet maken en ik zou graag een nummertje willen maken. We kunnen wel naar mijn kamer gaan."
Jack moest even iets wegslikken. "Uh, Dora", zei hij. "Ik zou het ook wel prettig vinden maar ik ben doodmoe. Ik wil eerst even wat slapen."
"Doodmoe?" snauwde Dora. "Hoe kun jij nou moe zijn? We hebben sinds gisteren niet meer geneukt."
Jack kon haar moeilijk vertellen dat hij daarnet zijn tante en zijn nichtje geneukt had. Hij had gezworen dat hij het geheimpje van Mildred aan niemand zou vertellen en natuurlijk mocht niemand weten dat hij het maagdenvlies van Chrissy ingepikt had.

"Nou ja, ik zal het proberen", zei hij mat.
"Jezus, dat hoop ik maar", zei Dora. "Ik ben zo geil, dat ik tegen de muur opwil. Kom mee..."
Hij liep achter het blondje aan, terwijl hij zich afvroeg hoe hij zijn lul in vredesnaam overeind kon krijgen. Dora zou zwaar de pest in hebben als hij haar niet kon bevredigen...
Verdomme, hij zat behoorlijk in het schip.
Dora deed de deur van haar slaapkamer achter zich op slot en draaide zich grinnikend naar hem om. Ze trok haar truitje over haar hoofd en zoals gewoonlijk had ze geen beha aan. Haar mooie, ronde borsten met de kleine, roze tepels kwamen tevoorschijn.
"Ik hoop dat dit geen vluggertje hoeft te worden", zei Jack die tijd nodig had om bij te komen.
"Niet zo erg vlug", antwoordde Dora. "Ik heb ongeveer een half uur de tijd."
Ze liet haar spijkerbroek zakken en stapte eruit. Nu had ze alleen nog een bikinibroekje aan. Toen ze dat ook uit wou trekken, liep Jack snel naar haar toe.
"Laat mij dat maar doen", zei hij.

Dora grijnsde toen hij langzaam haar slipje naar beneden trok. Waarschijnlijk dacht ze dat hij zo opgewonden was dat hij niet met zijn handen van haar af kon blijven, maar hij probeerde alleen maar om tijd te rekken.
Ze stapte uit haar broekje, waarna Jack op zijn knieën voor haar ging zitten en het bosje bruine schaamharen begon te  strelen. Zachtjes duwde hij haar achteruit, naar het bed toe, waar ze zich op liet vallen met haar benen over het voeteneinde heen. Jack trok haar benen wijd uit elkaar.
"Jezus, joch", giechelde ze. "Jij bent me er een. Je kunt zeker niet wachten om mijn poesje te proeven, huh?"
"Dat klopt", antwoordde Jack, terwijl hij zijn best deed om zijn stem gretig te laten klinken. Hij bekeek de mooie roze streep van haar gleuf. Haar kittelaar en kutlippen waren al gezwollen en glommen van het geil. Daardoor wist hij dat het meisje al vreselijk opgewonden was en dat hij het heel langzaam aan met haar moest doen, omdat ze anders van hem zou eisen dat hij haar meteen zou neuken. Hij drukte zijn neus tegen haar onderlichaam aan en stak zijn tong uit.
"Ummmm", mompelde Dora. "Ja, zuig me af, jongen... wat een heerlijk gevoel is dat..."
Ze bleef rustig genoeg liggen terwijl Jack langzaam begon te likken, van de lichtbruine rimpels van haar anus langs haar gleuf heen, tot aan het vuurrode puntje van haar kittelaar. Toen herhaalde hij dat proces in tegenovergestelde richting.

Maar als hij gehoopt had dat hij Dora in slaap kon sussen, dan vergiste hij zich toch. Wanneer Dora geil was, dan was ze ook ongeduldig. Ze kronkelde wellustig onder zijn zinnelijk likkende tong, maar Jack merkte dat ze naar meer actie begon te verlangen.
"Ummmm, lekker", zuchtte ze, "echt lekker... Maar blijf je zo de hele dag aan de gang? Wat zou je ervan zeggen als je me eens heerlijk langdurig ging neuken?"
Jack reageerde op die vraag door zijn stijve tong helemaal in haar natte kut te steken. Misschien kon hij haar aandacht op die manier afleiden.
"Jaaaa", jammerde Dora. "Zuig mijn poesje af, baby..."
Ze sloeg haar lange, veulenachtige benen rond zijn nek en trok zijn hoofd naar voren, waardoor zijn tong nog dieper haar geurig ruikende gat binnendrong. Jack stikte bijna, maar hij zorgde er tenminste voor dat ze tevreden bleef. Ze jammerde en kronkelde toen zijn natte, ruwe tong in de zijdeachtige diepte van haar kut likte.
"Aw, Christus, jaaaa. Ja, zuig me af", schreeuwde Dora. "Jezus, knul, wat kun jij afzuigen!"
Jack was trots op zijn kundigheden en was van plan om daarvan gebruik te maken, zodra hij weer te New York was. Maar een ding wist hij zeker... zoveel meisjes zou hij nooit meer op een dag neuken. Dat zou anders zijn dood worden.
Het dikke, warme zaad van Dora borrelde om zijn tong heen en haar stem begon hees te worden van haar gekerm. Hij had haar nu wel een tijdje zoet gehouden, maar het uiteindelijke resultaat was toch dat zij zo heet als een ui was geworden. Op een bepaald moment maakte ze haar benen van zijn nek los en duwde ze hem van zich af.
"Nou gaan we neuken", hijgde ze. "Ik moet een beurt hebben..."

Jack kreeg moeite met slikken. Zijn lul was nog steeds zo slap als een vaatdoek. "Uh, Dora", zei hij snel, "dat is niet eerlijk. Ik heb met jou gespeeld, maar hij hebt niets bij mij gedaan. Kun je mij misschien een beetje afzuigen?"
"Ja, je hebt gelijk", zei ze met een zucht. "Oké, laat je broek maar zakken."Jack had er een hekel aan om zijn verschrompelde pik te laten zien, maar hij zei niets. Hij had zijn spijkerbroek en onderbroek nog niet uitgestroopt of ze trok hem naar beneden op het bed en dwong hem op zijn rug te gaan liggen, waarna ze op zijn onderlichaam dook.
"Ahhhh", zuchtte Jack, toen hij voelde hoe zijn slappe vlees gulzig in de hete, natte holte van haar mond werd gezogen.
Dora was de beste lullezuigster van hen allemaal, brutaal, gewaagd en vindingrijk. Ze zoog niet gewoon... ze rekte zijn pik uit als een stuk elastiek en liet hem daarna weer terugspringen. Ze slobberde de gevoelige eikel naar binnen tot achter in haar keel en onder het zuigen kietelde ze met haar tong aan zijn pik. Het duurde niet lang of Jack duizelde van genot.
"Awwwww, ja", jammerde hij, "zuig me af, Dora, zuig aan mijn lul... Jezus, wat lekker..."
Tot zijn grote opluchting kostte het hem geen moeite om voor de derde keer die dag een stijve te krijgen. Het enige wat hij daarvoor nodig had, was de aansprong van het gezuig van Dora. Daardoor kwam zijn trouwe pik tot leven en werd hij weer lang, stijf en dik. De eikel werd enorm groot en hard en ramde in de nauwe keel van Dora, die een kokhalzend geluid maakte en hem uitspuwde.
"Jezus, jongen", riep ze uit, terwijl ze naar zijn stijve keek. "Ik bezweer je dat dit ding in die week gegroeid is. Jij wordt zo zwaar geschapen als een paard, als je straks volwassen bent."
"Dat hoop ik maar", antwoordde Jack met een zucht.
"Oké, laten we nu maar van start gaan."
Ze ging in haar geliefkoosde houding zitten, op handen en knieën en met haar kontje in de lucht. Haar roze gleuf was drijfnat en de mond van haar kut trilde gretig. Jack durfde er iets onder te verwedden dat ze van binnen zo heet als een oven was en hij kon nauwelijks wachten om zijn gezwollen penis in haar te steken.

"Schiet op, joch", hijgde ze. "Steek 'm erin."
"Graag", zei Jack.
Terwijl hij op de knieën ging zitten, sloot hij de ogen, omdat hij eens wou uitproberen of hij zijn doel kon raken zonder te kijken en toen hij naar voren stootte, voelde hij hoe zijn lul diep in een heerlijk nauw en glad gat ramde.
"Aaaaau!" schreeuwde Dora. "Je zit in het verkeerde gat."Jack keek omlaag en zag tot zijn verbazing dat zijn dikke pik halverwege in het kleine gat van de kont van Dora zat en dat de opening wijd uitgerekt was.
"Wauw, sorry", zei hij. "Ik zal 'm eruit halen..."
"Nee", zei Dora, "wacht even... Beweeg je een beetje... He, wauw, dit is lekker!... Ja, het is goed zo, joch. Ga je gang maar en neuk me in de reet."
Jack had er geen bezwaar tegen om erin te blijven zitten. De gloeiendhete aars van Dora was nauwer dan alles wat hij tot nu toe geneukt had, zelfs het maagdelijke kutje van Chrissy.

Zijn stijve geile lul werd vastgegrepen door de satijnachtige binnenkant van haar anus. Hij begon zalig te rammen en Dora kreunde en zuchtte toen zijn lange, harde pik helemaal naar binnen drong.
"O, man, dit is niet te geloven", jammerde ze. "Ik had nooit gedacht dat ik dat lekker zou vinden, maar het is een fantastisch gevoel. Hoe vind jij het, jochie?"
"Heerlijk", antwoordde hij zuchtend, "verrukkelijk gewoon."
Toen Dora klaarkwam kneep haar stuiptrekkende kont zijn pik bijna plat. Hij begon te spuiten en vulde haar ingewanden met zijn gloeiendhete sperma. Daarna liet ze zich hijgend en bevredigd opzij rollen, waarna Jack zich aankleedde en naar zijn eigen kamer strompelde waar hij zich op zijn veldbed liet vallen.
Voordat hij het wist, stond oom Charlie hem door elkaar te schudden.
"Vooruit, wordt wakker", baste oom Charlie met zijn zware stem. "Je moest je schamen om overdag te liggen slapen. Weet je hoe dat komt? Dat komt omdat je niet genoeg lichaamsbeweging hebt..."

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen