Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jack bleef het de volgende dagen druk houden. Soms verlangde hij er zelfs naar om met oom Charlie te gaan vissen, zodat hij zijn lul tot rust kon laten komen, maar over het algemeen was hij er trots op en vond hij het heerlijk dat hij drie vrouwen tegelijk neukte.
Als hij dat alleen maar de hele zomer vol kon houden...
Er kwam een dag die helemaal druk was. Charlie was gaan vissen en Mildred zei tegen Jack dat hij onmiddellijk naar haar kamer toe moest komen. Toen hij de gang doorliep, zag hij hoe Chrissy haar hoofd om de deur van haar kamer stak en hem een seintje gaf, wat betekende dat hij bij haar moest komen zodra hij klaar met haar moeder was. En vlakbij de deur van Mildred kwam Dora  opdagen, die tegen hem fluisterde dat ze over een uur in het bos op hem zou wachten.

"O, jeetje", mompelde Jack, toen hij de kamer van Mildred binnenging. "O, Jezus."
"Lieverd", fluisterd Mildred, "trek je kleren uit en kom in bed."
Mildred was al naakt. Ze nam niet eens de moeite meer om die verleidelijke nachtponnen aan te trekken. Nu ze eenmaal besloten had om een verhouding met de jongen aan te gaan, zette ze alle zedigheid opzij. Ze wou voor de volle honderd procent genieten, omdat ze wist dat er eens een eind aan moest komen.
Jack kleedde zich uit en liep toen naar het bed toe, terwijl zijn pik heen en weer zwaaide. Mildred keek er met hongerige ogen naar. Ze lag bovenop de lakens en haar prachtige, olijfkleurige lichaam zag er weer uit om op te vreten. Jack kreeg opnieuw datzelfde opwindende gevoel, toen hij de enorme tieten en haar grote bos schaamharen zag. Voor hem was ze de meest opwindende vrouw ter wereld.
"Wat zou u vandaag het liefste willen doen, tante Mildred?" vroeg hij, toen ze met haar warme handen over zijn blote lichaam heen begon te wrijven.
"Ach, laten we ons gemak er maar van nemen en van alles uitproberen", antwoordde ze. "Charlie komt de eerste uren toch niet naar huis.
Jack uitte een zucht. Hij kon moeilijk tegen haar zeggen dat hij die ochtend nog twee andere vrouwen moest neuken. Gelukkig was het niet zo moeilijk om tante Mildred heet te maken, dus daarom dacht hij dat dit nummertje niet zo lang ging duren.

Een half uur later lag hij nog steeds met zijn gezicht op haar natte kut, terwijl Mildred op haar gemak aan zijn lul en ballen likte, net alsof ze alle tijd hadden. Het was enorm lekker, maar Jack begon zich toch bezorgd te maken over zijn andere afspraken.
"Ooooo, schatje", mompelde Mildred, "lik nog eens aan mijn kont. Dat is zo lekker..."
Jack zuchtte even en ging toen aan de slag. Wat moet dat moet, dacht hij bij zichzelf. Hij vond het heerlijk om het lichaam van zijn tante aan te raken en eraan te likken en vooral genoot hij ervan om zijn tong zo diep mogelijk in haar reet te steken. Daar werd ze vreselijk heet van. Toen hij het stijve, natte puntje van zijn tong in haar nauwe, hete anus wrong, begon Mildred hardop te kreunen en maakte ze zijn gezicht drijfnat met het geil dat uit haar kut stroomde.

"Aaahhh, God, ja", jammerde ze. "Steek je tong in mijn anus... Ja, zo ja, Jack, ja... Dieper..."
Jack deed wat ze zei en stootte zijn tong helemaal tot aan de wortel in haar gloeiende hete, knijpende aars. Tante Mildred was al haar remmingen van de afgelopen paar weken kwijt. Ze was nu bereid om het gekste van het gekste te doen en ze geneerde er zich ook niet voor om erom te vragen.
Er was nog maar een ding dat hij nog niet bij haar had uitgeprobeerd...
Terwijl Jack met zijn gladde, dikke tong in haar kont lag te wroeten, vroeg hij zich af of tante Mildred zich daar door hem in haar kont zou laten neuken.
Met Dora was dat inmiddels iets gewoons geworden. Nadat hij de eerste keer per ongeluk zijn lul in haar kont had gestoken, deed Dora het voortaan het liefst op die manier. Maar die had ook lef en helemaal geen last van remmingen.
"Ooooo", kirde Mildred. "Wat vind ik dat heerlijk... Ik houd ervan als jij je tong in mijn anus steekt..."
En mijn lul? dacht Jack wellustig.
Mildred lag gelukzalig te kreunen en ging door met aan zijn pik te likken en zijn ballen met speeksel te bedekken. Jack genoot ervan maar hij had niet, zoals Mildred, de hele dag de tijd. Er moest snel een eind aan dit nummertje komen.

"O, wauw, tante Mildred", jammerde hij. "Ik hou het niet langer uit, zo
lekker is het. Ik ga klaarkomen. Ik zou nu graag willen neuken."
Mildred uitte een zucht. "O, vooruit dan maar, lieverd, maar ik begrijp niet waarom je opeens zo'n haast hebt. Charlie komt pas vanavond thuis."
Ze rolden van elkaar af en Mildred deed haar benen van elkaar, maar Jack liet haar op de buik gaan liggen. "Laten we het zo eens proberen", zei hij.
"Je bent nogal avontuurlijk aangelegd vandaag", grinnikte Mildred, terwijl ze haar grote, blanke kont in de lucht stak. Jack pakte haar bij haar brede heupen beet en keek naar haar glimmende, natte poesje. Hij hoopte maar dat ze niet kwaad zou worden, wanneer hij zijn nieuwe experiment ging uitproberen, toen hij zijn eikel om haar drijfnatte gleuf heen draaide om hem goed nat te maken.
"Jack", kreunde Mildred. "Hou op met die spelletjes en steek 'm erin..."
"Oké, tante Mildred", zei Jack.
Met kloppend hart drukte hij de gezwollen eikel tegen het gerimpelde bobbel van haar anus aan en drukte toen door.
"Ummmm, Jack, wat...?" zei Mildred. "Jack, dat is niet de juiste plek... Oooo, mijn God, wat ben je nu aan het doen? Ooooo... Jack, dat is mijn kut niet. Dat is mijn kont... Aaaahhhhh, God!" Zonder op haar gejammer te letten bleef Jack doordrukken, tot hij tot aan zijn ballen in haar reet zat. Zoals hij gehoopt had, was die heerlijk nauw en gloeiend heet.
Gelukzalig begon hij haar te neuken.

"Jack", hijgde ze, "weet je wel wat je doet?"
"Ummmm-hmmm", antwoordde Jack, terwijl hij tevreden zat te hijgen. "Ik ben u in uw kont aan het neuken. Ik vond dat een leuke verandering. Vind u het zo ook lekker, tante Mildred?"
Het bleef even stil, maar toen antwoordde ze met schorre stem: "Vreemd genoeg wel... O, ja... Ummmm...! Ooooo...!"
Jack ontspande zich en begon haar hard, diep en snel te neuken. Mildred kermde hardop en zat er kennelijk van te genieten. De ballen van Jack klotsten tegen haar kut aan en hij voelde hoe het hete sap daar uitstroomde. Christus, wat was die aars heerlijk nauw...
"Ahhhh, jaaaa", hijgde Mildred.
Ze had nooit kunnen dromen dat het zo lekker kon zijn om in haar kont geneukt te worden, maar haar vindingrijke, jonge neefje liet haar voelen dat het minstens even heerlijk was als het gewone neuken. Mildred ging er helemaal in op en zat te jammeren terwijl de lange, dikke pik van Jack in haar ingewanden ramde.
"Ik vind het heerlijk, Jack", fluisterde ze. "Wat een fantastisch gevoel is dat... O, God, ik ga klaarkomen... Aaahhhh!"
Vlak daarop kwam ook Jack klaar en spoot hij haar darmen vol met zijn dikke sperma. Hij zag hoe haar kleine, bruine bobbel steeds open en dicht om zijn spuitende pik heenging, totdat Mildred eindelijk een diepe zucht uitte en zich opzij liet vallen.

"Kleine duivel", zei ze lachend.
Jack stond trots te grinniken, terwijl hij zich aankleedde. Het was een hele prestatie om zo'n prachtige, oudere vrouw als tante Mildred te bevredigen. Als hij nu maar hetzelfde bij Chrissy kon doen!
Chrissy. O, Jezus.
Die zou als gewoonlijk wel alles weer afgeloerd hebben en hetzelfde willen doen... maar er bestond geen enkele kans op dat hij dat kleine meisje in de kont kon neuken. Dan zou hij haar doormidden splijten.
Maar als ze erop stond...
Jack nam snel het besluit om Chrissy die dag over te slaan. Het was toch al bijna tijd om naar Dora toe te gaan en daardoor had hij geen tijd voor zijn nichtje. Hij wou ook de onvermijdelijke ruzie uit de weg gaan, als hij weigerde om haar te neuken. Daarom glipte hij geruisloos het huis uit, voordat Chrissy hem te pakken kon krijgen.

Hij liep snel het bospad af, naar de open plek waar hij Dora zou ontmoeten toen hij iemand in de verte hoorde zingen, iemand die in zijn richting het bospad volgde. Hij wist al wie dat was... alleen oom Charlie kon zo hard en slecht zingen. Oom Charlie kwam al vroeg naar huis!
O, Jezus... Jack dook snel de bosjes in, in de hoop dat Dora zo verstandig zou zijn om hetzelfde te doen, want als oom Charlie hen in elkaars gezelschap aantrof dat zou hij zeker achterdochtig worden. Jack kroop door het struikgewas naar  
de open plek toe om te proberen op die manier bij Dora te komen, maar toen hij naar de open plek gluurde, zag hij dat hij al te laat was.
Dora had het zingen niet gehoord, doordat ze op de grond een liefdesromannetje zat te lezen waar ze helemaal in opging. Op dat moment kwam oom Charlie net te voorschijn.
"Tjonge, tjonge, jongedame", zei hij joviaal. "Wat moet dat? Heb je vrij genomen?"
Toen Dora opkeek en Charlie zag staan, was het duidelijk te merken dat ze teleurgesteld was. Ze had Jack verwacht en ongetwijfeld was haar poesje heet en gezwollen en gereed om te beginnen, maar in plaats daarvan stond daar haar dikke, kalende werkgever. Ze herstelde zich echter snel en glimlachte breeduit tegen hem.

"O, hallo, Mr. Carson", zei ze. "U bent al erg vroeg terug, he?"
"Ik heb vandaag geluk gehad", antwoordde Charlie. "Ik heb mijn portie achter elkaar gevangen."
Met een diepe zucht ging hij naast Dora zitten en veegde het rode gezicht met een zakdoek af. Dora keek angstig om zich heen, in de hoop dat ze Jack zou kunnen waarschuwen die ieder moment kon komen. Jack wou haar graag een seintje geven dat hij in veiligheid was, maar dan zou hij de boel verraden.
"Tjonge, wat is het warm vandaag", zei Charlie. "Ik denk dat ik maar een biertje neem voordat ik verder ga. Ik heb er een paar in mijn koeltas zitten.
Wil jij er ook eentje, Dora?"
"Ja, graag, Mr, Carson", antwoordde Dora om tijd te rekken, zodat Jack de kans kreeg om hen te horen en weg te glippen.
Charlie maakte twee blikjes open, gaf er een aan Dora en dronk dat van hem leeg, waarna hij een grote boer produceerde. Nu zijn dorst gelest was, begon hij Dora wellustig te bekijken. Zijn varkensoogjes gleden op en neer langs haar veulenachtige figuurtje. "Je zult je hier wel eenzaam voelen", zei hij. "Ik bedoel dat zo'n leuk, jong meisje als jij haar vriendjes in de stad wel zal missen."
"O, ja", zei Dora met een zucht, waarna ze een slokje van haar bier nam. "Het valt niet mee om drie maanden lang niet met een jongen uit te gaan."
Het dikke gezicht van oom Charlie liep bijna paars aan, toen hij zich naar Dora voorover boog. "Ja, je zult je wel eenzaam voelen", zei hij leep. "En ik durf te wedden dat je ook geil bent."
Dora schrok helemaal niet van die opmerking, maar begon te giechelen. "O, ja", zei ze. "Dat ben ik zeker, Mr. Carson."

Ze had de grootste pret, toen ze zijn reactie zag. Charlie begon hard te snuiven. Hij kwam zo dicht naast haar zitten, dat zijn dikke dijbeen haar slanke been aanraakte.
"Het is toch een schandaal dat je zo geil bent. Misschien kan ik je helpen."
Dora maakte er een geintje van. "Jeetje, dat zou fantastisch zijn, Mr. Carson", zei ze. "Mieters zou dat zijn, als u een jongen van mijn leeftijd mee zou nemen."
Charlie slikte een brok weg en legde zijn mollige hand op haar knie. "Dat bedoelde ik niet precies", zei hij met een schorre stem.
Dora bekeek hem een beetje aandachtiger. Hij was praktisch kaal, heel vet, en hij zweette als een os. Verder was hij minstens vijftig. Onder normale omstandigheden zou ze hem niet eens bekeken hebben, maar ze stond verschrikkelijk heet en daarom vroeg ze zo onschuldig mogelijk: "Wat bedoelt u dan, Mr. Carson?"
Charlie leunde nog verder voorover, terwijl hij zijn dikke lippen aflikte.
"Ik bedoelde dat ik jou zelf wel zou kunnen helpen", zei hij geil. "Als je zo geil bent, jongedame, dan zou ik jou met het grootste plezier eens lekker willen neuken."
Dora voelde hoe er een straaltje sap in haar broekje droop. Hoewel ze wist dat Charlie zo heet was als een ui, kon ze de verleiding toch niet weerstaan om hem nog een beetje langer te plagen. Met een onschuldig en kinderlijk klinkend stemmetje zei ze daarom: "Dat is erg lief van u, Mr. Carson, maar ik heb nogal wat eisen op dat gebied. Laat eens even zien wat u heeft."
Voordat de verbaasde Charlie antwoord kon geven, stak Dora een hand uit en trok ze zijn gulp open, waarna ze een kleine, slappe lul tevoorschijn haalde.
Charlie slaakte een zachte kreet en keek haar even aan.  Ze zette een volkomen onschuldig gezicht op, toen ze zachtjes op en neer het zachte vlees heenstreek.

"Zeg, hij is nog niet stijf", zei ze pruilend.
"D-dat is geen probleem, baby", zei Charlie schor. "Geef me heel even de tijd."
"O, ik zal u wel even helpen", zei Dora opgewekt. "Ik vind het heerlijk om een lul af te zuigen, Mr. Carson."
Ze boog zich voorover en stopte zijn kleine zachte pik in haar mond, waarna ze er wild aan begon te zuigen. Charlie begon nu hardop te kreunen en liet zich op zijn rug vallen, waarna zijn kleine pik snel stijf begon te worden.
Jack zat vanuit zijn schuilplaats in de bosjes toe te kijken. Hij was kwaad en jaloers.  
Verdomme, oom Charlie had zijn meisje van hem afgepikt! Maar geleidelijk aan bekoelde hij een beetje. Per slot van rekening had hij rust nodig en oom Charlie kreeg bijna nooit een beurt. Daarom leek het hem alleen maar eerlijk toe, dat hij ook een keer mee mocht doen. Hij mocht Dora hebben... dit keer dan.

"Ik neem aan dat mijn lul nu aan je verwachtingen voldoet, jongedame?" zei Charlie met een geile grijns op zijn gezicht, toen zijn stompe pik keihard was geworden.
"Ja, dat lijkt me wel", antwoordde Dora, "maar kunt u mij wel een hele tijd achter elkaar neuken, Mr. Carson? Ik bedoel, dat ik geen zin heb om me helemaal uit te kleden, als u hem er alleen maar even insteekt en meteen aan het spuiten gaat."
De grijns van Charlie werd zo mogelijk nog breder. "Schatje", zei hij. "Ik garandeer je dat ik je de hele dag kan neuken, als je dat zou willen."
"Heerlijk", zei Dora.
Toen oom Charlie zijn kleren uit had getrokken, zag hij er nog dikker uit.
Zijn roze, stijve pik ging helemaal schuil onder zijn enorme, witte buik en de rollen vet wiebelden op en neer, toen hij op zijn knieën naast Dora ging zitten om haar bij het uitkleden te helpen.  
Toen Dora helemaal naakt was, boog Jack zich in de bosjes een beetje verder voorover om alles beter te kunnen zien, maar net op dat moment hoorde hij een takje achter zich breken. Hij draaide zich snel om.
Het was Chrissy, die hem kwaad stond aan te kijken. "Schoft", zei ze, "je bent er vandoor gegaan."

"Ssssssst", zei Jack vertwijfeld. "Kom hier, maar hou je mond! Moet je daar eens kijken!"
Een beetje korzelig gehoorzaamde ze, maar toen ze haar vader en Dora zag, begon ze ondeugend te grinniken. "O, jee, dat is het einde", fluisterde ze. "We gaan kijken, he?"
"Nou en of", antwoordde Jack, terwijl hij haar naast zich op de grond trok.
"Dit moet leuk worden."
"Het zou nog leuker zijn, als wij ook onze kleren uittrokken", zei Chrissy.
Jack was verbaasd over de geilheid van het kind, maar hij moest toegeven dat het inderdaad veel leuker zou zijn om met elkaar te rommelen, terwijl ze zaten te kijken hoe Dora en Charlie aan het neuken waren. Chrissy en hij kleedden zich snel uit en gingen naast elkaar op de zachte bladeren liggen.
Hij stak een vinger in haar onbehaarde kutje en zij zuchtte tevreden, toen zij haar kleine vingers rond zijn gladde, bonzende pik sloeg.
"Jongedame, je zal nu een enorme beurt krijgen", zei Charlie, terwijl hij naar het slanke, naakte lichaam van Dora loerde.
"O, dat hoop ik maar", kirde Dora. "Ik ben zo verschrikkelijk geil, Mr. Carson."

"Noem me maar Charlie en doe je benen van elkaar", zei hij hijgend.
Dora, die op haar rug op het zachte mos lag, deed dat en trok haar knieën naar achteren, tot aan haar kleine tietjes. Charlie zat met open mond te staren naar haar roze, natte, glimmende poesje. Hij kon zijn geluk niet op.  
In al die tijd dat hij met Mildred getrouwd was, was hij haar misschien een keer of vier ontrouw geweest, maar hij verlangde naar nog meer. Hij had alleen de pech, dat geen enkele vrouw hem wou hebben.
Maar nu zou hij deze meevaller eens goed uitbuiten. Hevig snuivend, terwijl hij zweette als een otter, ging hij op zijn knieën tussen de gespreide benen van Dora inzitten en streek hij met de harde, rode eikel van zijn pik op en neer langs haar drijfnatte gleuf. Ze was zo heet als een hoogoven. Toen hij even omhoog keek, zag hij dat ze lag te grinniken.
"Ben je klaar, schatje?" vroeg hij hijgend.
"Oooo, ja", zei Dora. "Schiet op, Charlie. Steek 'm erin."
"Awwwwww, Christus", jammerde Charlie, toen hij zijn gretige, kleine staaf helemaal in haar fluweelzachte, natte gat stak.
"Jaaa", hijgde Dora. "Neuk me lekker hard, Charlie... en doe er zo lang mogelijk over. We hebben nog een uur de tijd, voordat we gaan lunchen."
"Die tijd zullen we goed gebruiken, baby", kreunde Charlie. "En hoe..."
De dikke kont van Charlie begon te pompen. Wat een heerlijke verandering was dat vergeleken met Mildred, dacht hij. Als hij met haar neukte, was haar kut nooit drijfnat en ze lag nooit te schreeuwen van genot.
"Vind je het lekker, schatje?" vroeg hij hijgend.
"Heerlijk, Charlie", antwoordde ze. "Doe het alleen een beetje sneller... O, ja... Charlie, je bent een fantastische neukerd..."
De dikke Charlie grinnikte gelukzalig. Eindelijk was er eens iemand die zijn talent op prijs stelde...

"Wauw", kermde Chrissy, terwijl ze haar natte, hete poesje op en neer bewoog onder de hand van Jack. "Wat word ik daar heet van... ik weet niet wat ik moet doen, neuken of toekijken."
"Ik ook niet", hijgde Jack toen haar kleine, warme vuist zich op en neer langs zijn enorm stijve lul bewoog. "Ik wil het allebei doen."
Het was ook iets bijzonders om oom Charlie en Dora te zien neuken. Hij lag hevig te kermen, terwijl Dora in het mos lag te klauwen. De beide kinderen werden daar bloedheet van en lagen elkaar als gekken te vingeren en af te trekken.
"Zeg, wacht eens even", hijgde Jack. "We kunnen best neuken en tegelijkertijd toekijken. Ga maar op je buik liggen."
Chrissy deed dat, waarna Jack snel bovenop haar ging liggen. Ze snapte onmiddellijk wat hij wou en deed haar dijen van elkaar, om Jack ertussen te laten glijden. Ze voelde hoe de keiharde eikel van zijn lul tegen het zachte, natte vlees van haar kut aanstootte en slaakte een zachte kreet van opwinding.
Ze begon nog harder te schreeuwen, toen de heerlijke, lange, harde pik van Jack zijn doel had gevonden en snel haar hete kutje binnendrong.
"Oooooo", schreeuwde ze. "Ja, neuk me, Jack..."

"Niet zo hard", kreunde hij. "Ze mogen ons niet horen, ook al vind je het nog zo lekker!"
"O, dat horen ze toch niet met al dat lawaai dat paps maakt", zei Chrissy.
Dat was zo. Charlie maakte een geluid alsof er een kudde koeien op hol was geslagen, terwijl hij Dora hoe langer hoe harder begon te neuken. De kinderen konden Dora niet eens horen. Haar lippen bewogen zich wel en op haar gezicht lag een wellustige en gelukzalige uitdrukking, terwijl ze de diepe, harde stoten van Charlie in haar kut opving.
Precies zoals hij beloofd had, bleef Charlie haar onvermoeid neuken, terwijl Dora aan een stuk door klaar lag te komen. De kinderen konden het tempo niet volgen. Lange tijd voordat Charlie begon te brullen en zijn lading in de kut van Dora spoot, lagen Chrissy en Jack te kronkelen door het orgasme dat ze allebei kregen. Ze moesten nog een half uur wachten, voordat Charlie ook zover was.
"Die arme Dora", zei Chrissy. "Ik wil wedden dat ze straks bijna niet kan lopen."

"O, maak je over Dora maar niet ongerust", zei Jack. "Ik denk niet dat die klachten zal hebben." Ergens was dat wel waar. Dora had een marathonneukpartij willen hebben en die had Charlie haar bezorgd, maar ze verlangde er niet naar om hem nog een keer te neuken. Ze gaf de voorkeur aan de veel langer en dikkere lul van Jack en vooral aan zijn voorspel.
Later op de avond zei ze dat allemaal tegen Jack, toen ze eindelijk samen op de open plek in het bos lagen. Het was voor Jack het derde nummertje van die dag, maar hij had de kans gehad om uit te rusten en Dora had genoten van zijn prestatie. Daarna vertelde ze hem alles over Charlie.
"Hij doet enorm zijn best", zei ze. "Maar zijn pik is zo klein en hij wou me niet afzuigen. Jezus, ik heb medelijden met hem en ik zal hem af en toe neuken om hem uit onze buurt te houden, maar ik doe het veel liever met jou, jochie."

Jack uitte een zucht. Hij zou zich eigenlijk vereerd moeten voelen... en dat deed hij ook... maar hij had gehoopt dat Charlie een gedeelte van zijn zware taak zou overnemen, die hem ertoe dwong om ervoor te zorgen dat al die vrouwen steeds een beurt kregen. Die hoop werd nu de bodem ingeslagen. Het bleef de taak van Jack om die drie vrouwen gedurende de volgende twee maanden regelmatig te neuken.
Het was natuurlijk wel leuk en zijn erotische dromen waren tot waarheid gekomen... maar kon hij het wel volhouden?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen