Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Er waren inmiddels twee maanden voorbij gegaan. Het was nu augustus en Jack was nog steeds dekhengst nummer een in een huishouden vol geile vrouwen. Hij genoot enorm, maar hij was ook volkomen uitgeput. Naarmate het nieuwe ervan afging, betrapte hij zich erop dat hij naar New York begon te verlangen, naar zijn laboratorium in zijn slaapkamer en naar zijn microbiologie studie. Maar dat duurde nog een maand en hij vroeg zich af of hij zich dan niet dood geneukt zou hebben...

Op een mooie, warme dag besloten Chrissy en hij om een lunchmand te pakken en een kleine berg op te gaan. Charlie vond het prima en zij dat zij die lichaamsbeweging hard nodig hadden, maar het was hun plan natuurlijk om ver weg met zijn tweeën alleen te kunnen zijn zodat ze konden neuken, zonder bang te hoeven zijn dat ze betrapt werden.

Tegen de middag kwamen ze bij een prachtige weide, waar geen mens te bekennen viel.
"Eindelijk alleen", zei Chrissy. "Laten we gaan neuken."
Jack schoot in de lach. "Je begint behoorlijk grof in de mond te worden, jongedame", zei hij, "maar ik ga wel akkoord met je voorstel."
Ze kleedde zich snel uit, terwijl Jack het lichaam van zijn nichtje bewonderde. In die hele zomer dat hij met haar omgegaan was, was Chrissy behoorlijk gegroeid. Haar borsten waren nu al net zo groot als die van Dora en op haar kut had ze een prachtige bos koperkleurige krullen zitten. Haar lichaam was ronder geworden en ze had eindelijk geen vlechten meer, maar  droeg haar haren recht naar beneden, tot op haar rug.
Ja, zijn nichtje Chrissy begon een hele dame te worden en hij zou graag de volgende zomer weer een keer komen. Hij ging gretig naast haar liggen en begon met haar hete poesje te spelen, dat al drijfnat was.
Chrissy pakte zijn lul beet en begon daar snel aan te pompen, tot hij recht overeind stond.
Het duurde niet lang of Chrissy kermde: "O, Jack, laten we nu alsjeblieft neuken... Schiet op..."
Jack liet zich op haar rollen, ging tussen haar gespreide benen inliggen en stak zijn lange, gezwollen lul in haar hete kutje. Hij begon haar op zijn gemak te neuken om het genot zo lang mogelijk te rekken.
Jack had het zodanig naar zijn zin, dat het een hele tijd duurde voordat hij de grote schaduw opmerkte die op hen gevallen was... de schaduw die de vorm van een man had.
Hevig geschrokken draaide hij zijn hoofd om en zag toen een lange, jonge boswachter vlak naast hen staan, die met gefronste wenkbrauwen op hen neerkeek.


"Hallo", zei Jack mat.
Chrissy zag hem ook en zei: "O, boswachter Rick."
Dus dit was de nieuwe boswachter die de oude Albert vervangen had, omdat die eindelijk met pensioen gegaan was. Hij was net even langer dan een meter tachtig, blond, met brede schouders en heel knap. Hij maakte de indruk dat hij onder andere omstandigheden een heel aardige vent kon zijn, maar dit was wel een vreselijk manier om kennis met hem te maken.

"Oké, lui, hou op daarmee", zei Rick streng. "Miss Carson, jij kunt beter naar huis gaan. Ik moet nog even met deze jongeman praten."
"Dat is mijn neefje Jack", zei Chrissy zenuwachtig. "Toe, boswachter Rick, we hebben geen mens kwaad gedaan. Zeg het alstublieft niet tegen pappie en mammie."
Rick zei niets en bleef staan, met zijn massieve armen over zijn borst heengeslagen en met een strenge uitdrukking op zijn gezicht. Jack voelde zich van schrik verstijven. Terwijl Chrissy het pad afliep, zat Jack verwoed te denken aan een manier om de boswachter zover te krijgen dat hij geen moeilijkheden zou maken.
"Oké, jongen", zei boswachter Rick. "Ik geloof dat we dit gesprek kort kunnen houden. Je weet dat de natuurreservaten bestemd zijn voor allerlei soorten recreatie, maar er zijn een paar dingen die men niet in het openbaar doet.
Als een toerist jullie gezien had, dan zouden er klachten gekomen zijn.
"Dat weet ik, meneer", zei Jack, terwijl hij zijn hoofd liet hangen, "en ik ben bang dat we er niet goed bij hebben nagedacht. Maar vertel het alstublieft niet aan oom Charlie. Ik heb al problemen genoeg."

"Problemen?" zei Rick, terwijl hij Jack een beetje sympathieker aankeek.  
"Vertel daar eens wat meer van, Jack."
Jack slikte een paar keer en begon toen het hele krankzinnige verhaal aan boswachter Rick te vertellen... hoe hij verleid was door Dora, daarna door Mildred en tenslotte zelfs door Chrissy en hoe hij die de hele zomer moest bedienen. De ogen van Rick werden hoe langer hoe groter.
"U ziet dus, meneer", eindigde Jack, "dat ik mijn handen vol heb en als oom Charlie dit allemaal te weten komt, dan breekt de hel los. Als ik het nog een paar weken kan uithouden, dan komt alles in orde... maar ik weet niet of dat me zal lukken."
Rick knikte ernstig. "Ja", zei hij, "je hebt zeker problemen, Jack, maar misschien kan ik je helpen. "Je wilt graag terug naar New York, he? En wat tot rust komen..."

"Nou, en of", zuchtte Jack, "maar zij... die vrouwen... zouden een hels kabaal maken, als ik vroeger naar huis zou gaan. Die moeten hier nog een hele maand blijven."
"Nou ja, ik heb je al gezegd dat ik jou misschien kan helpen", zei Rick.
Toen begon hij breeduit te grinniken. "Het is eigenlijk zo dat ik dat heel graag zou willen doen. Ik was namelijk al bang dat ik hier de hele zomer zou zitten zonder een nummertje te kunnen maken. Het lijkt me toe dat deze, uh, reddingspoging precies is wat ik nodig heb."
Jack uitte een diepe zucht van opluchting.
"Bedoelt u daarmee dat u het van mij overneemt?" vroeg hij.
"Dat zou ik verdomd graag willen proberen", antwoordde Rick. "Als de dames me tenminste willen hebben."
Jack bekeek hem eens goed... een blonde, door de zon gebruinde, zwaar gespierde dekhengst van eenmeter zesentachtig. Ja, die zouden ze graag willen hebben. Ze zouden juist helemaal over hun toeren heen raken...
"Rick", zei hij, terwijl hij gemeen grijnsde, "ik geloof dat we iets voor elkaar kunnen prutsen als je vanavond achter ons zomerhuisje komt. Dit is mijn plannetje..."

Toen hij weer in het zomerhuisje was", zei Jack tegen Chrissy dat hun geheimpje veilig was en vroeg hij haar te zeven uur achter het huisje te komen. Toen zei hij tegen Dora dat die daar te half acht moest komen.  
Tenslotte vroeg hij aan tante Mildred of die te acht uur wou komen. Charlie was de stad in om boodschappen te doen. Jack ging toen naar zijn kamer om nog wat in zijn leerboek te lezen, tot het tijd werd om zijn plannetje uit te voeren...
Even voor zevenen glipte hij het huis uit en verborg hij zich in de bosjes bij het open stuk land. Vandaar kon hij alles prima zien. Hij had het balletje aan het rollen gebracht. Als nu alleen boswachter Rick maar zijn rol speelde.
Te zeven uur kwam Chrissy opgewekt aanlopen. Jack durfde te wedden dat ze zin had... hun neukpartijtje van die middag was in de war geschopt en zijn leuke nichtje was natuurlijk zo heet als de pest. Ze keek om zich heen om Jack te zoeken, maar toen ze merkte dat ze alleen was zette ze een pruillipje op.
Chrissy ging met een zucht op de grond zitten. Ze had een korte broek en een halter aan, die zo strak zat dat de kleine tepels op haar groter wordende tieten geil naar voren staken. Ongeduldig begon ze over haar onderlichaam heen te wrijven. Haar poesje stond in brand van verlangen.

Opeens klonk het geluid van iemand die naderde. Chrissy sprong opgewekt overeind, terwijl ze nog steeds over haar kutje heenwreef. Op haar sproetige gezicht verscheen een geile grijns. Jack begon te transpireren in zijn schuilplaats. Dit zou de eerste proef voor Rick worden...
Boswachter Rick kwam op het open stuk land lopen. Hij zag er enorm sexy uit in zijn boswachterskostuum. Het gezicht van Chrissy betrok meteen.
"O, ben jij het, boswachter Rick", zei ze.
"Had je dan iemand anders verwacht?" vroeg Rick grinnikend.
"Uh, uh, nee", antwoordde Chrissy snel. "Ik was alleen een beetje van de mooie avond aan het genieten."
"Ik ook", zei Rick, terwijl hij naar haar toeliep. Die schoft had aan de film moeten gaan, dacht Jack. Hij had een perfect gebit en Chrissy was duidelijk onder de indruk. Ze stond hem maar aan te staren en zag blijkbaar voor het eerst hou aantrekkelijk hij was.
"Ja, het is een mooie avond", zei Rick, terwijl hij zich uitrekte en zogenaamd per ongeluk de machtige spieren liet zien die onder zijn hemd en in zijn broek golfden. "Vind je het erg als ik bij je kom zitten?"

"Helemaal niet, boswachter Rick", antwoordde Chrissy enthousiast.
"Noem me maar Rick", zei hij, "dan zal ik jou Chrissy noemen."
"Fantastisch!" kirde ze.
Ze gingen vlak naast elkaar op het mos zitten. Tot zover ging alles prima. Het was duidelijk dat Chrissy dol was op die kerel, maar hoe moesten ze van praten op neuken overgaan? Jack zat een beetje in de war, maar dat was bij Chrissy helemaal niet nodig. Die kreeg altijd wat ze hebben wou.
Tjonge, wat moet jij je hier eenzaam voelen, Rick", zei Chrissy. "Ik bedoel dat je de enige boswachter hier mijlen in de omtrek bent. Ik durf te wedden dat je de meisjes hier zult missen."
"Dat is zeker zo", zei Rick, terwijl hij haar glimlachend aankeek. "Maar misschien heb ik er nu een gevonden. Ik bedoel dat jij een meisje bent, Chrissy. Natuurlijk zul je me wel veel te oud vinden. Ik ben al vijfentwintig..."

"O, dat is niet oud", kirde Chrissy. "Ik vind je erg aantrekkelijk, Rick. Zou je me een zoen willen geven?"
Een ding moest Jack Chrissy toegeven... ze liet er geen gras over groeien.  
Maar Rick evenmin. Hij begon haar hongerig te zoenen en wrong zijn tong in haar mond, terwijl hij zijn handen naar haar zachte ronde tietjes bracht, waar hij door de halter heen in begon te knijpen. Chrissy klemde zich kronkelend aan hem vast en Jack wist dat ze dwars door haar korte broek heen lekte.
"Wauw", zuchtte Chrissy. "Zeg, Rick. Ik moet je iets bekennen. Ik ben zo geil, dat ik wel kan gillen."
"Alweer?" zei Rick plagerig. "En je hebt pas een paar uur geleden met Jack geneukt."
"Ja, maar dat hebben we niet af kunnen maken", zei het meisje, "en bovendien, tussen jou gezegd en gezwegen, is hij nog een jochie. Ik zou het graag een keer met een volwassen man willen doen.
Bedankt, dacht Jack, maar hij voelde zich toch niet te zwaar beledigd. Hij wist dat Chrissy het de hele zomer heerlijk had gevonden om met hem te neuken. Nu was iemand anders aan de beurt.
"Tja, Chrissy", zei Rick, "ik zou het ook niet erg vinden om het met jou te doen maar we moeten wel erg voorzichtig zijn, anders kon ik mijn baantje wel eens verliezen."

"O, maar ik zal er met niemand over praten", zei Chrissy. "Ik wil zelf evenmin in moeilijkheden raken. Vooruit, Rick, laten we het doen... Oooo, wat ben ik geil!"
Ze stak een hand uit en maakte de gulp van de boswachter open. Rick keek even verbaasd doordat ze zo brutaal was, maar begon toen te grinniken, toen ze gretig zijn lul tevoorschijn haalde. Rick had nog geen stijve, maar zijn lul was toch al eenentwintig centimeter lang en erg dik.
Chrissy bekeek hem met een hongerige blik in de ogen en streek er liefkozend overheen. Rick ging grinnikend op de ellebogen steunen.
"Zeg, baby, maak hem even stijf", zei hij. "Weet je hoe je dat moet doen?"

"Nou en of", antwoordde Chrissy grinnikend.
Ze dook met haar hoofd omlaag, waardoor Rick een kreet van verbazing en genot slaakte.
Haar hoofd begon wild op en neer te bewegen en er klonk een slurpend geluid.
De ogen van Rick rolden in hun kassen.
"Awwww, Jezus", kreunde hij. "Ik had nooit gedacht dat zo'n klein grietje als hij wist hoe ze een lul moest afzuigen... Awwww, man, wat is dat lekker!"
Jack voelde zich helemaal niet jaloers, toen hij zag hoe zijn leuke nichtje gulzig aan de pik van de boswachter lag te zuigen. Hij had genoeg geneukt voor een zomer en verlangde ernaar weer te gaan studeren. Volgend jaar zou hij terugkomen; groter, sterker en met een nog langere lul...
Chrissy deed er niet zo lang over om de boswachter een enorme stijve te bezorgen. Dat deed Jack genoegen. Nu was de pik van Rick ruim twintig centimeter lang. Dat zou de dames wel kunnen bevredigen. Chrissy zat verrukt te kijken, terwijl ze met haar kleine vingers aan de pik zat te rukken.
"Oooo, jeetje", zei ze. "Hij is nog groter dan die van Jack."
Rick, die wist dat Jack ergens in de buurt was, zei vriendelijk: "Nou ja, Jack moet nog groeien. Maar ik ben blij dat je hem mooi vindt. Zo meteen vindt je hem vast en zeker nog beter..."
Rick trok handig de korte broek en het slipje van Chrissy uit, pakte de opgewonden tiener bij haar middel beet en tilde haar in de lucht. Hij ging met zijn benen een eind van elkaar staan en liet Chrissy op zijn lul zakken.
Chrissy zou Chrissy niet zijn, als ze niet onmiddellijk doorhad wat hij wou.
Ze sloeg haar benen rond zijn middel, terwijl zijn dikke pik zich in haar drijfnatte kutje wrong.
"Ooooo. Ja!" gilde ze. "Neuk me, Rick..."
Hij liet zijn handen onder haar kontje glijden en steunde haar met gemak. Toen begonnen zijn heupen te stoten en klonk er een luid geil slurpend geluid toen zijn lange paal haar poesje begon te neuken. Chrissy hijgde van genot en haar hoofd schudde heen en weer door de harde stoten van zijn grote pik.
"Ooooo", jammerde ze. "Heerlijk... wat neuk je lekker, Rick... Ja, neuk me!"
Jack zat vol bewondering naar de techniek van Rick te staren. Hij had er nooit aan gedacht om een grietje op deze manier te naaien en hij zou dat ook niet zo gauw doen, omdat zijn volgende doel hun buurmeisje te New York was,
Trish, die waarschijnlijk zwaarder was dan hij. Maar volgend jaar zou hij groot en sterk genoeg zijn om dat kunstje ook eens te proberen.
Chrissy kwam met een doordringende kreet klaar en haar kleine lichaam begon te kronkelen. Hij bleef haar hard neuken, terwijl ze klaarkwam om het lekker voor haar te maken. Toen begon hij te kreunen en spoot hij haar vol met zijn dikke, hete zaad.

Terwijl Chrissy zich stond aan te kleden, keek ze Rick vol aanbidding aan.
Daarna spraken ze af dat ze elkaar de volgende avond weer zouden ontmoeten.
Toen Chrissy vertrokken was, ging Rick zitten om uit te rusten en gluurde hij in de bosjes.
"Jack", zei hij. "Ben je daar?"
"Ja", antwoordde Jack. "Hoe gaat het?"
"Fantastisch", antwoordde Rick. Dat grietje heeft het nauwste kutje dat ik ooit geneukt heb."
"Zet je maar schrap voor de volgende", zei Jack. "Ik hoor Dora aankomen..."
Dora keek kwaad naar Rick, toen ze het open stuk grond opliep. Blijkbaar wou ze graag neuken en was ze teleurgesteld toen ze zag dat Jack er niet was.
"Wie ben jij?" vroeg ze snauwerig.
"Ik ben Rick, de nieuwe boswachter", antwoordde hij met zijn beste glimlach.
"En wie ben jij, schoonheid?"
Dora smolt meteen weg. Rick was dichterbij gekomen, waardoor ze hem pas goed zag. Ze begon van opwinding hevig te blozen. "Mijn naam is Dora, schattebout", antwoordde ze. "Zoek je gezelschap?"
"En of", antwoordde Rick grinnikend. "Zullen we gaan zitten?"

Voordat Jack eigenlijk goed wist, wat er gebeurde, lagen die twee elkaar als gekken te zoenen en aan elkaars lichaam te frommelen. Dora voelde er nooit veel voor om langdurig te vrijen en daarom maakte ze na een paar minuten de gulp van de broek van Rick al open. Ze trok zijn broek en onderbroek uit en staarde hongerig naar zijn lange, slappe pik.
"Wil je hebben dat ik die stijf voor je maak, schat?" vroeg ze.
"Ja", antwoordde Rick grinnikend. "Daarna vinden we wel iets leuks wat we met dat ding kunnen doen."
Dora begon aan zijn ballen te likken en ging toen langzaam langs zijn pik naar boven. Toen ze bij de bovenkant van de eikel was, drukte ze het puntje van haar tong tegen zijn pisgaatje aan, waarna ze haar lippen rond zijn lul klemde en die langzaam in haar hete, natte mond opzoog.
"Awwwww", kreunde Rick.
"Ummmm!" antwoordde Dora, terwijl ze luid en hard bleef zuigen.
"Awwww, Christus", hijgde Rick, "jij weet tenminste hoe je een lul moet afzuigen, baby... Ja, ja, dat is lekker..."
Jack wist precies wat hij bedoelde. Dora gebruikte niet alleen haar mond maar ook haar tong, wangen, verhemelte en keel. Het duurde dan ook niet lang of Rick lag te schokken van genot.
"O, Jezus", kermde hij. "O, baby, zuig aan dat stuk vlees... Ja..."
"Fantastisch!" riep Dora verrukt uit. "Jij hebt de grootste pik die ik ooit gezien heb, boswachter."
"Wil je er een foto van nemen of gaan we neuken?" vroeg Rick.
Dora grinnikte en trok snel haar spijkerbroek uit. Ze had geen slipje aan, omdat ze zich op een neukpartij had voorbereid. Rick bekeek haar lange, slanke lichaam vol bewondering, maar bleef op zijn gemak liggen, omdat hij voelde dat Dora het type was dat de leiding zou nemen. Ze stelde hem daarin niet teleur, maar ging schrijlings boven zijn onderlichaam zitten en wreef met de natte eikel van zijn stijve lul langs haar natte spleet heen.

"Oké, boswachter", zei ze, "laat eens zien wat je voor een arm geil werkstertje kunt doen."
"Tevredenheid is verzekerd", zei Rick lachend.
Hij pakte haar bij haar middel beet en liet haar hard op zijn enorme paal zakken. Dora verwerkte de hele lengte in een keer in haar kut.
"Aaahhhhh!" hijgde ze. "O, schat, wat ben jij zwaar geschapen... Ja, beweeg dat grote ding in me... Ummmmm! Jaaaa!"
De heupen van Rick begonnen te pompen en Dora deed wild mee. Hij neukte haar hard en snel maar Dora genoot ervan.
"Awwwww, verdomme. Ja", jammerde ze. "Neuk me hard!... Jaaaaa..."
Ze kwam jammerend achter elkaar klaar en klauwde aan zijn borst, terwijl haar sap naar buiten gutste en op zijn ballen terechtkwam. Hij hield het langer uit dan bij Chrissy, maar uiteindelijk viel hij toch ten prooi aan de woest knijpende kut van Dora.
"Daar komt mijn zaad, baby", hijgde hij en pompte toen wild zijn lading in haar kut.
Bevredigd en met een hoogrode kleur trok Dora haar kleren aan. "Kom morgen weer hier naartoe", zei ze. "Ik zie dat jochie wel kwijt te raken."
Lelijke teef, dacht Jack bij zichzelf, maar toch vond hij het niet zo heel erg. Als Rick dat klusje aankon, zou Jack de volgende dag naar huis gaan en tot nu toe deed Rick het prima.
Toen Dora verdwenen was, riep Jack vanuit zijn schuilplaats: "Hoe gaat het, Rick?"
Rick uitte een luide zucht. "Man, ik begin nu pas te begrijpen wat jij bedoelde met overwerkt te zijn", antwoordde hij. "Ik heb nog nooit zoveel kutjes achter elkaar gehad en dat overkomt me een volgende keer niet meer. Ik vraag me alleen af of ik hem voor de laatste nog overeind kan krijgen."
"Ach, maak je maar niet ongerust", zei Jack. "Je hebt Mildred nog niet gezien."
Een paar minuten later zag Rick Mildred inderdaad. Ze had gevolg gegeven aan het verzoek van Jack om het in het bos in plaats van in bed te doen en was daarom gekleed in een nauwsluitende spijkerbroek en een hemd dat uitpuilde door haar enorme tieten. Het was de eerste keer dat Jack haar gekleed zag zonder beha en het effect was verwoestend.
"Mijn hemel", zei Mildred, toen ze Rick zag. "Dat is een verrassing. Jij bent zeker Rick, de nieuwe boswachter. Ik ben Mildred Carson."
"Hoe maak je het, Mildred?" vroeg Rick, terwijl hij naar haar enorme tieten staarde.
"Ik, uh, zoek mijn neefje", zei Mildred een beetje zenuwachtig.

"Ik heb hem niet gezien", zei Rick. "Zullen we hier gaan zitten om op hem te wachten? Ik geniet hier van de mooie avond."
"Ja, graag, Rick", zei Mildred, terwijl ze naast hem ging zitten. Daarmee was het afgelopen, want Mildred was geen persoon die met haar wellustige gevoelens bij vreemden te koop liep. Jack had Rick hiervoor gewaarschuwd en was benieuwd hoe de boswachter zich hieruit zou redden.
Voorlopig zag het er niet al te best uit, want ze bleven over koetjes en kalfjes babbelen. Toen zag Jack opeens hoe Rick verstijfde. "Blijf stil zitten", zei hij tegen Mildred. "Beweeg je niet. Er kruipt een grote spin over je heen. Wees maar niet bang. Ik pak ze wel."

Mildred werd doodsbleek, maar slaagde er toch in om stil te blijven zitten.
Rick boog zich over haar heen en nam toen een duik... naar haar onderlichaam toe. Jack stond verbaasd over de snelheid waarmee hij alles deed. In precies twee seconden had hij haar broek uitgetrokken en Mildred was nog steeds niet van de schrik bekomen, toen hij zijn gezicht al tussen haar dijen instak.
"Hij zit hier ergens", zei Rick met gedempte stem Mildred bleef even met haar mond open zitten, maar liet zich toen achterover
op de bemoste grond vallen met haar benen van elkaar.
"Ahhhhh", kreunde ze.
Het blonde hoofd van Rick begon zich op en neer te bewegen op de grote bos zwarte schaamharen en Jack hoorde de geile, slurpende geluiden. De lange, mooigevormde benen van Mildred gingen nog verder uit elkaar, waarna Rick zijn gezicht nog dieper in haar onderlichaam begroef.
"O, mijn God!" jammerde ze. "Dat mogen we niet doen... ik ben een getrouwde vrouw... ik... O, verdomme... Jaaaa, zuig me af... Ja!"
Jack zat trots te grinniken. Hij had Rick namelijk aangeraden om het haar scheur te beginnen om haar heet te maken, voordat ze last van haar geweten kon krijgen. Toen Rick een paar minuten later zijn gezicht van haar poesje aftrok, was het drijfnat van haar geil. Mildred begon te blozen, maar verroerde zich niet. Ze bleef haar lange benen van elkaar houden, waardoor
haar rijpe, rode spleet duidelijk te zien was, terwijl de hijgende boswachter zijn broek voor de derde keer deze avond uittrok. Daarna kroop hij snel tussen haar dijen in en stootte hij zijn heupen hard naar voren.
Het hoofd van Mildred viel achterover en ze kromde de rug om zijn stoten op te vangen.

"Oooo", jammerde ze. "Ja, ja, neuk me..."
Jack kon de bekende, zuigende geluiden horen toen de lange lul van de boswachter de drijfnatte kut van Mildred vol stopte.
"Ahhhh, dat is lekker", hijgde ze. "Wat is dat lekker... Dieper, neuk me dieper... Harder... Oooooo. Ja, het is fantastisch!"
Jack was blij voor zijn tante. Ze had zich zo schuldig gevoeld doordat ze haar jonge neefje geneukt had en had een minnaar nodig die meer van haar leeftijd was. Zij en Rick konden de rest van de zomer heerlijk met elkaar neuken.
Rick was blijkbaar net zo heet van de donkere schoonheid van Mildred geworden als Jack dat geweest was, want hij neukte haar alsof hij bang was dat neukpartijtjes gerantsoeneerd zouden worden.
"Ik hoop dat we dit nog eens kunnen doen", hijgde Rick, terwijl hij zijn lul woest in haar hete, kletsnatte kut ramde.
"Ummm, jaaa", hijgde Mildred. "Zo vaak je maar wilt, Rick... Mijn God, wat ben jij goed!"
Toen Mildred eindelijk bevredigd was en verheugd naar het zomerhuisje terug was gegaan, ging Rick languit op de grond liggen. Hij transpireerde overvloedig en was buiten adem, maar kennelijk blij om zijn optreden. Hij grinnikte tegen Jack.
"Jongen", zei hij. "Ik geloof dat ik het zal aankunnen."

De volgende dag ging Jack naar huis. Zijn moeder zei dat hij er fantastisch uitzag na al die frisse lucht en  lichaamsbeweging. Hij ging weer naar school, studeerde microbiologie en verleidde zijn buurmeisje Trish, die heel goed in
bed bleek te zijn. Hij bleef de maat van zijn lul bijhouden en tegen Kerstmis was die tweeënhalve centimeter groter geworden. Hij zag de volgende zomer alweer tegemoet, wanneer hij weer naar Idaho zou gaan.
In oktober ontving hij een briefkaart van boswachter Rick. Er stond niet veel in, alleen: Bedankt voor het meest interessante zomerklusje dat ik ooit gehad heb.

Je vriend, boswachter Rick!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen