Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

"Het is een dwaalbegrip", besloot Angela, "dat negers beter zijn 'uitgerust' dan blanke mannen."
De neger die bij haar in bed lag, had beslist geen minderwaardige genitaliën maar ze had er bij blanken al even grote aangetroffen. Hoe dan ook, het zou niet fair zijn een oordeel te vellen voor ze meer dan één had uitgetest, dacht ze.
Deze bedgezel was haar eerste neger.
De neger bewoog zich in zijn slaap en trok zijn knie omhoog, tot die op haar dij drukte. Ze voelde een rilling door haar lijf gaan bij de aanraking van zijn hete vlees. Hij lag op de rug, met zijn rechterarm achter het hoofd. 
Zoals zijn benen nu gespreid lagen, had ze een duidelijke aanblik op zijn mannelijke schatten in het prille licht dat binnensijpelde door de zonneblinden.

Zijn slappe fallus rustte op zijn dij en stak voorwaarts uit het bos van de kroezelende zwarte pubes; zijn zware zak accessoires bengelde tussen zijn benen en blauwe adertjes waren zichtbaar door het harige dek. Zijn lijf was slank, stevig met uitspringende spieren langs zijn buik en bovendijen.
Hij was basketbalspeler, had hij haar verteld, maar ze betwijfelde
of hij wel iets meer was dan een bordenwasser in een van de goedkope Haight-Ashbury koffiehuizen waar ze hem had  aangetroffen. Hij had geen geld toen ze hem had opgepikt en ze had zelf moeten betalen voor de fles whisky die ze mee naar de kamer hadden genomen.

Uiteraard kon het haar geen barst schelen welk beroep hij uitoefende. Hij paste bij haar opzet en dat was alles waar ze om maalde. Voor haar gold het principe dat ze nooit vaste banden legde. De vorige avond, voor ze Knob Hill had verlaten met de speciale bedoeling voor zichzelf een zwarte hengst te gaan zoeken, was ze zelfs indachtig geweest niet naar zijn naam te vragen.
Ze had hem dan ook zijn naam niet gevraagd. Ze had zelfs haar aandacht afgeleid toen hij haar zijn naam wou geven. Nu lag ze tegen het hoofdeind aangeleund en keek op hem neer. Ze probeerde zich zijn naam binnen te roepen.
Het was zoiets als Martin of Martino. Hij had haar gevraagd hoe ze heette en ze had hem gezegd dat haar naam Suzanne was. Wat voor verschil kon een naam nu uitmaken?
Eenmaal buiten de goedkope hotelkamer hoopte ze hem nooit meer terug te zien.

Het paste allemaal in haar plan. Ze zou het spelletje spelen zoals de mannen het deden. Ze vinden, ze in bezit nemen en dan afdanken.
Nooit emotioneel erbij betrokken worden.
Sex omwille van de sex.
Ze wou het hotel verlaten rond zeven uur, naar Knob Hill rijden en zich weer inpassen in de dagelijkse routine van haar huishouding. Frederick was weg, op zakenreis, en zou waarschijnlijk op ditzelfde ogenblik een of andere hoer neuken in zijn hotelkamer.
Bij zijn terugkeer, zou ze hem aan de deur begroeten, zijn vluchtige zoen op haar wang in ontvangst nemen, en er dan vrede mee nemen verder behandeld te worden als een oud paar handschoenen dat te makkelijk en gerieflijk is geworden om al weg te werpen. Hij zou de prominente mevrouw Frederick Wallis er nooit van verdenken door de straten van San Francisco te hebben geslenterd, op jacht naar een zwarte minnaar.
Angela rekte zich, erop wakend, de man aan haar zij niet te wekken, en tastte naar haar pakje sigaretten op het nachtkastje.

Terwijl ze haar sigaret opstak met haar aansteker dacht ze eraan hoe dom het geweest was om zo'n duur spul bij zich te dragen. Ze had de voorzorg genomen haar diamanten ringen af te leggen en al haar andere juwelen behalve een kleine broche, maar ze was vergeten haar massief gouden aansteker thuis te laten. Fillmore Street was nou niet precies DE plaats om te verkeren met meer dan een paar dollar bij zich.
Als een van de basterds zich rekenschap had gegeven van zijn waarde, had ze een tik op haar hoofd kunnen krijgen.
Schouderophalend legde ze de aansteker terug op het nachtkastje en besteedde haar aandacht weer aan haar neger. Hij was knap met, voor zijn ras, eerder delicate gelaatstrekken.
Ze schatte hem zowat vijfentwintig maar beslist niet meer dan achtentwintig. En hij was zelfingenomen en zich al te zeer bewust van zijn sexappeal. Hij had zich helemaal niet gevleid betoond voor de attenties die ze de vorige avond voor hem had. Hij had haar flirten beschouwd als de gewoonste zaak van de wereld en was van de toonbank naar haar toegekomen met zijn mannelijk-zwierige gang, met in een hand zijn kopje koffie
en de andere hand diep in zijn broekzak. Zijn pantalon was smal en bijna vulgair en ze had met voldoening de opmerkelijke zwelling gezien aan de linkerkant van zijn gulp.

Ze drukte haar sigaret weer uit na slechts een haal. Roken was niet het eerste wat ze die ochtend had willen doen. Ze hief zacht haar arm op, legde die op zijn borst en keek neer op het verschil in kleur van hun huid. Het zwarte van zijn vlees deed haar blanke hand nog fragieler lijken. De bouw van de huid was eveneens verschillend. De zijne was dik en glad en had de glans van gepolijst mahoniehout.
Ze kneep de ogen dicht en streek met een hand over de harde spieren van zijn abdomen en genoot van de sensatie die door haar tastende vingers sidderde. Toen ze in contact kwamen met de lijn van zijn pubes, opende ze de ogen en zag dat er weer leven was gekomen in zijn slappe fallus. Ze merkte een wippende beweging tegen haar hand die zich voortplantte door haar pols en arm. De zwellende roede voelde klam en heet en machtig aan.
Ze tuurde naar zijn gezicht en zag dat zijn ogen niet open waren. Hij sliep nog, ofwel deed hij alsof, ofwel had haar activiteit in zijn bekken een instinctieve reactie teweeg gebracht. Ze keek weer omlaag. Zijn penis had bijna een volle erectie bereikt. Hij drukte op haar arm en ze voelde hem kloppen. Ze streelde het fluwelen vlees van zijn roede met haar vingers en hij reageerde door bij het contact te trillen.

De basterd is wakker, maakte ze zichzelf duidelijk. Hij is een typisch mannetjesdier. Hij vindt er een pervers genoegen in te simuleren dat hij slaapt. Misschien wenst hij wel te zien hoe ver ik zal gaan voor hij reageert.
Ze zette zich overeind en boog zich over zijn lichaam. Ze liet haar blonde haren op zijn buik neerhangen. Ze bewoog het hoofd zodat haar haren zachtjes over zijn borst veegden. Dan boog ze het hoofd dieper, stak de tong uit en sarde de tepels op zijn borst tot ze rechtop stonden in hun kransen.
Hij gromde en de hand die achter zijn hoofd had gelegen kwam vooruit om haar hoofd beet te pakken. Ze duwde hem weg en liet een spoor van speeksel na op zijn lichaam toen ze haar hoofd terug omlaag bracht naar zijn donkere lijnen, met een korte tussenpauze om het holletje van zijn navel te verkennen vooraleer verder te gaan naar de gezwollen eikel van zijn roede. Ze tilde die met de hand op, en voelde de weerstand van zijn  stijfte en flitste met haar tong over de wortel van zijn fallus.
Ze proefde de zuurzoete restanten van de seks van de vorige nacht en trok opeens vol afschuw haar hoofd terug.
"Nou niet ophouden, baby!"
Ze glimlachte toen hij haar aanstaarde. "Zo bedoelde ik het niet", zei ze mat.
"Maar ik heb het graag op die manier", zei hij. "Ik heb graag dat mijn lul wordt afgezogen."
"Daarvoor moet jij je dan maar tot een flikker wenden", snauwde ze hem toe.
Ze deinsde achteruit tot tegen het hoofdeind van het bed en tastte naar een tweede sigaret. Ze wou nooit meer een sexpion van een man worden. Ze wou het op haar eigen manier of helemaal niet. Als ze dan toch onderdanig moest zijn, kon ze zich tevreden stellen met Frederick.

De neger rolde op een zij en nam de sigaret uit haar mond voor ze die had opgestoken. Hij wierp ze terug op het nachtkastje, legde zijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd een kwartslag om.
"Ik hou van een vrouw die weet wat ze wil", zei hij.
"Je houdt van vrouwen tout court", zei ze. "Vooral van blanke vrouwen. Dat geeft je een gevoel van superioriteit, he?"
Hij lachte. "Ben jij psychologe of iets van die aard? Duivekater, het kan me niet schelen wat voor huidskleur je hebt. Voor mijn part mag je groen zijn.
Een poesje blijft altijd een poesje."
"En een mond een mond", voegde ze eraan toe.
Hij haalde zijn hand weg van haar kin en legde ze op de welving van haar borst. De lange, zwarte vingers bewogen zich langzaam in een masseerbeweging met de tippen die zich uitstrekten tot hij de tepels.
"Jij moet wel van zwart vlees houden", fluisterde hij. "Gisteravond heb je er lang genoeg naar gezocht."
Ze verweerde zich tegen de tintelende gewaarwording die door haar lijf sidderde; maar, ondanks al haar pogingen om het te verhinderen werden haar tepels hard en priemden vooruit vanuit hun kransen en jeukten van verlangen naar zijn mond.
"Ik ben een boek aan het schrijven over oudewijvensprookjes", zei ze op een sarcastische toon. "Zwart kan wel mooi zijn, maar onder de gordel is er weinig verschil."

Zijn hand sloot zich rond haar linkerborst en ze rilde onder de druk van zijn greep.
"Als je zowat laat drukken zal niemand je willen geloven", zei hij. "Alle blanke meisjes weten dat een zwarte hengst dubbel zoveel vlees heeft als haar blanke minnaar."
Hij bewoog zijn zwaar been derwijze dat het haar dijen bedekte.
"In de 'Tendeloin' zien we heel wat vrouwen zoals jij. Wellicht komen jullie er de eerste keer voor de sensatie. Jij zegt dat als je eenmaal met den zwarte naar bed bent geweest, je hem terstond weer vergeet. Dat doe je niet. Je komt altijd terug voor meer."
Hij opende de mond, kwam dichterbij en hapte een tepel naar binnen.
Zodra zijn warme mond op haar borst lag, pakte ze zijn hoofd beet, woelde met haar vingers door zijn haren en trok hem dicht tegen zich aan. Zijn hand gleed over haar buik naar haar venusberg. Zijn eeltige vingers volgden de lellen van haar vagina en betastten dan de toegang. Ze spreidde de benen, maakte zich voor hem open en voelde zijn vingernagel naar gevoelige knop schrijnen toen hij een vinger naar binnen schoof. Haar adem stokte en wat begonnen was als een zucht, eindigde in gekreun toen haar stembanden zich spanden.
"Ik moet absoluut geneukt worden", fluisterde ze. "En wel dadelijk!"

Hij hief zijn gezicht van haar borst op en lachte.
"Je kunt het niet zo hard nodig hebben als ik om je te neuken", zei hij.
Hij sloeg zijn arm rond haar taille en trok haar naar het midden van het bed en onder zich alsof ze gewichtloos was geweest.
Alvorens hij de inspanning kon doen rabbelde ze naar zijn hete lul, zette die tegen haar gleuf, tilde hem op en duwde hem in haar kut. Hij voelde hoe haar lellen zich openplooiden en daarbij heter en natter werden. Hij huiverde van ongeduld in afwachting dat haar agressieve aard hem zou melden dat ze gereed was om door hem geramd te worden. De tip van zijn penis scheen in het centrum van zijn zenuwstelsel te zijn geworden. Golf na golf van tintelende schokken voerden door de staf en plantten zich voort in zijn bekken. Dan voelde hij de opstijvende knop zijn kloppende eikel aanraken, en de zuiging van de lillende vagina trok hem dieper toen ze de heupen omhoog wipte.
Hij hield zich in toom, tot de kaken van haar kont bijna van de matras kwamen om toe te stoten en hij haar weer op het bed perste toen hij ruw binnendrong.
Angela hapte naar lucht. Haar ogen werden tot nauwe spleten, maar ze kneep ze niet helemaal dicht. Haar blik was intens op het gezicht van de neger gericht en zijn transpiratie glom toen het van zijn voorhoofd droop in zijn halfwazige ogen.

Hij was helemaal in haar doorgedrongen met zijn eerste glibberige stoot. Nu trok hij zich terug voor een tweede aanval en ze voelde de wanden van haar vagina rimpels trekken op de terugtrekkende fallus.
"Wat voelt dit heerlijke blonde poesje zalig aan", zuchtte hij.
Hij pompte snel en hard en gleed makkelijk door de gesmeerde tunnel, tot hun bekkens woest op elkaar kletsten.
"Langzaam aan", smeekte ze.
Hij meende in haar stem de waarschuwing te horen: Langzaam aan of helemaal niet. Hij vond haar een eigenzinnige feeks. Het leek er bijna op dat ze zijn mannelijkheid wou vernietigen en met hem van rol verwisselen. Als zijn libido niet zo'n hoog peil had bereikt, zou hij zich van haar hebben laten afrollen en haar gezegd hebben zichzelf te neuken.
Toch had ze hem waar ze hem hebben wou.
Dit keer was zij de baas.
De volgende keer zou het anders worden.
Hij trok zich gehoorzaam achteruit en stootte behoedzaam weer toe. Ze wipte met de heupen omhoog en haar buik danste op en neer. Haar mond viel open. Hij zag dat ze haar tong tegen haar tanden aanperste en hij zag ook haar harteklop in haar slanke hals. Hij had haar woest willen karnen, haar spietsen op zijn sexdolk tot ze onder hem lag te gillen. Hij gaf er zich rekenschap van dat hij dat had willen doen, tot hij zijn mannelijke autoriteit heroverd had en zij niets meer was dan een van de onderworpen vrouwen die hij gewend was te neuken.

Stilaan liet ze hem toe het ritme van zijn stoten op te drijven, maar toen hij het wou proberen met korte, nijdige rukken, klemde ze de benen rond zijn heupen en hield hem in bedwang tot ze voelde dat hij gekalmeerd was.
"Het moet op mijn manier gebeuren", fluisterde ze. "Ik neuk voor mijn eigen genot. Niet voor dat van een verdomd beest van een vent!"
Ze wist dat hij op dit moment een hekel aan haar had. Het krenkte zijn ego dat ze niet wou dat hij haar nam zoals het hem zinde. Waarschijnlijk had hij nog nooit een vrouw 'gekend' die opkwam voor haar eigen genot en zich niet gaf om de man genoegen te doen. Ze beeldde zich in dat ze hem een mooie man noemden en dat de hete bakvissen die de koffiehuizen bezoeken zich de een na de andere door hem lieten neuken.
Ze vroeg zich af hoeveel van hen achtergelaten werden in een toestand van uiterste frustratie en hoeveel anderen terugkwamen voor een encore. Het was de allerminste van haar zorgen te weten of ze nog een tweede nacht met hem zou doorbrengen. Waar ze wel van overtuigd was, was dat deze nacht helemaal naar haar zin zou eindigen.
Ze voelde dat ze zelf dat moment van onmetelijke vervoering ging bereiken en ze wist ook door zijn sakkaderende stoot dat de neger zijn orgasme nabij was.
Zijn fallus nam nog grotere afmetingen aan en een aanhoudend grommen welde uit zijn keel op.

"Baby!" kreunde hij.
Daarna voelde ze dat, schokkend en wippend zijn lading in de smeulende diepten van haar buik gespoten werd. Bijna onmiddellijk brak de dam in haar binnenste door en de stroperige sappen sijpelden langs de wanden van haar vagina weg.
Hij rolde van haar af op zijn rug en bleef hijgend liggen, terwijl de transpiratie op zijn slank lijf begon te glimmen.
"Baby!" herhaalde hij, "jij hebt verstand van neuken!"
Angela zwierde haar benen over de kant van het bed en tastte naar haar kleren die ze op een stoel had geworpen. Terwijl ze zich aankleedde, richtte hij zich op een elleboog op en sloeg haar de hele tijd gade.
"Je naam is toch Suzanne, niet?" vroeg hij.
"Ja", zei ze zonder zich om te keren.
Ze maakte de schouderbandjes van haar beha vast en keerde het ding dan om en stopte haar borsten in de cups.
"Eenmaal uit bed ben je maar een koude kikker", morde hij.
Hij kroop naar de rand van de matras en stak de armen naar haar uit alsof hij haar wou terughalen voor een tweede ochtendbeurt, maar ze ontweek hem.

"Het is al laat", zei ze. "Ik moet weg."
Ze stapte in haar jurk en frunnikte aan de rits. Ze wist dat Frederick's vliegtuig te acht uur zou landen en ze wou niet voor het feit worden gesteld haar afwezigheid te moeten uitleggen als ze niet thuis was als hij arriveerde.
"Suzanne hoe?"
Ze stapte in haar schoentjes.
"Hoe kan ik me met jou in verbinding stellen als ik je familienaam niet ken?"vroeg hij.
"Dat hoeft ook niet", zei ze hem botweg. "We hebben ons pretje gehad en daar moet het bij blijven."
Hij glimlachte maar het was een verwarde glimlach. "Gewoonlijk geef ik mijn grietjes nog een tweede beurt", gaf hij toe. "Een nacht is niet voldoende om behoorlijk kennis te maken."
"Ik stel er helemaal geen prijs op kennis te maken", riposteerde ze. "Ik heb gekregen wat ik wou."
Dan lachte hij, maar er lag helemaal geen humor in zijn ogen. "Er zouden huizen met mannelijke hoeren moeten bestaan voor vrouwen zoals jij", zei hij.

Ze nam haar handtas op en liep naar de deur toe. Ze legde haar hand op de klink, keerde zich om en keek hem aan. Hij lag op de rand van het bed met opgeheven hoofd en sloeg haar nog altijd gade. Zijn slappe fallus hing over de rand van de matras en stak donker af tegen het witte linnen. De glimlach was van zijn gezicht geweken. Hij had de wenkbrauwen gefronst en de spieren van zijn wangen stonden gespannen. Er school iets wat bijna magnetisch was in zijn verschijning, iets wat er haar naar deed verlangen haar kleren terug uit te trekken en bij hem in bed te duiken.
Ze slaagde er echter in zich te beheersen en drukte op de deurklink. De koude luchtstroom viel op haar gezicht en armen en ze vond haar wilskracht terug.
"Je komt nog wel terug!" riep hij. "Jouw soort komt altijd terug!"
Hij trok het dek over zijn lichaam als een mokkende kleuter die niet krijgt wat hij vraagt.
"Jullie blanke hoeren!" morde hij. "Je hebt er toch niets op tegen dat ik de kamer verder gebruik, wel?" Ze is betaald tot vanmiddag en er moeten er nog een paar honderd als jij zijn die absoluut moeten geneukt worden."

Ze trok de deur achter zich dicht en stapte in de kleine hal. De deur van de uitgang was open gelaten. Waarschijnlijk, dacht ze, om de geur van vuile lakens en seks te laten wegtrekken. In plaats van de trap door de lobby te nemen, verliet ze het hotel langs de metalen brandtrap. Haar hakken sloegen een roffel over de hele trap naar het beton van de parkeerplaats beneden. Ze kon het ochtendverkeer in de straat langs de voorgevel horen.
Naar de heersende drukte te oordelen moest het al na zeven uur zijn. Ze voelde de eerste steken van schuldgevoel: de angst gezien te worden terwijl ze wegreed van de 'Tenderloin', door een van haar kennissen.
In haar auto, wachtte ze even om weer tot kalmte te komen. Bij het doorzoeken van haar handtas kwam ze tot de ontdekking dat ze haar gouden sigarettenaansteker op het nachtkastje had laten liggen. Ze haalde de schouders op en glimlachte bij zichzelf.
Het was een verdomd hoog bedrag dat ze aan haar eerste mannelijke hoer had betaald.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen