Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Ronald(Ron) en ik heb al meer dan 10 jaar een relatie met Katja. We hebben het heerlijk samen, maar al sinds het begin ben ik de wat meer volgzame en bepaalt zij de gang van zaken.

Dat is vanaf het begin ook het geval bij de sex en stiekem heb ik er altijd van genoten om gewoon te moeten voldoen aan haar wensen. Zonder precies te weten wat dat gevoel precies was. Maar Kat voelde dat feilloos aan en nam haar maatregelen om daar zelf eens flink plezier aan te beleven. Twee weken geleden is ons echte avontuur begonnen. Op een zaterdagochtend zei Kat: "Ron, kleed je uit en kom op je knieen voor me zitten. Zij zat op de rand van het bed en had alleen nog een boxershortje aan. Ze ging met haar hand over haar kruis en vertelde me dat het voor mij vanaf nu verboden was om sex met haar te hebben.

Ik heb daar geen zin meer in; ik ben toe aan iets beters.

Ik mocht vanaf dat moment helemaal geen sex meer hebben en ook masturberen was absoluut verboden. "Als je je goed gedraagt krijg je toestemming om je te ontladen; ik heb speciaal een kunstvagina gekocht die ik hier op mijn kaptafel leg. Maar reken de eerste weken maar op niets, zei ze streng. Ze deed het kruis van haar boxer een beetje opzij en ik zag haar natte lipjes. Zachtjes speelde ze er een beetje mee. Ik zat voor haar op de grond en mijn paal stond recht overeind. Kat keek heel geamuseerd en ging rustig verder. "Ik heb altijd al gezien hoe je naar veel van mijn vriendinnen keek; man wat werd je geil van sommigen". Weet je dat die keurige Barbara waarvan jij vast denkt dat ze te saai is om een avontuur te beginnen zich bijna iedere week laat pakken door iemand op de sportschool?

Mijn paal begon nu echt pijn te doen en Kat keek er glimlachend naar. Ik heb ook een leuke man ontmoet en vanavond komt hij op bezoek; maar we hebben nog een boel te doen aan voorbereiding. Het gevoel dat ik altijd had gehad ten opzichte van Kat werd steeds sterker. Ze had altijd de leiding gehad, maar nu werd ik helemaal aan de kant geschoven voor een nieuwe vriend. Wat een geweldig gevoel! Kat stond op een liep naar de kast. "Kruip maar even hierheen en kijk eens mee naar wat ik moet aantrekken". Ik stelde haar voor om een zwart cocktailjurkje te pakken; dat stond haar altijd geweldig. Dat is goed zei ze, maar wat moet er onder aan? Ik kroop naar haar lingerielade en ging er met mijn hand doorheen. Bij alles wat ik voorstelde kwam een afkeurend commentaar. Te simpel, verkeerde kleur, verkeerde stof, niet opwindend genoeg. "Kleed je aan, zei ze. Spijkerbroek en shirt. En eronder kun je dit boxertje van mij wel doen; dat kleine pikkie van je past er prima in. Dan kun je ook wennen aan je nieuwe rol. Toen ik aangekleed was liet ze me wat foto's zien van haar nieuwe vriend. Een ongelooflijk knappe, sportief uitziende donkere jongen.

De eerste foto's in een prachtig pak, later nog een paar met alleen een slip aan. Een ongelooflijk apparaat werd zichtbaar. Mijn geilheid nam weer toe en Kat had er ontzettend veel plezier in. Ik moest nu mee de stad in en we gingen een luxe lingeriezaak binnen; overal prachtige lingerie, ik keek mijn ogen uit. In de winkel was maar een verkoopster aanwezig; een dame van achter in de veertig, waarschijnlijk de eigenaresse. Goedemorgen mevrouw, wat kan ik voor u doen? Dat zal ik u zeggen zei Kat. Deze man hier komt iets uitzoeken; u hoort van hem wel hoe het zit. Toen draaide ze zich naar mij; ik keek heel onderdanig naar de grond. "En nu vertel je mevrouw precies hoe het zit, dan kan ze je goed adviseren". Ga op de grond zitten en doe je verhaal zei ze streng. De verkoopster probeerde maar zo neutraal mogelijk te kijken; ze had het duidelijk nog nooit meegemaakt. Ik deed mijn verhaal: Mijn vrouw is op me uitgekeken en ze heeft een andere man leren kennen. Nu mag ik een mooi setje bij u uitzoeken, want ik wil natuurlijk dat ze zo goed mogelijk voor de dag komt. De verkoopster probeerde zo goed mogelijk haar werk te doen; setjes voorstellen met een kruipende man achter zich aan. Uiteindelijk had ik een prachtig setje gevonden; een zwart slipje en een push up behaatje en konden we naar huis.


Cuckold Toppers
Mannen met kleine pikkies worden vernederd door hun vreemdgaande vrouw.

Cuckold Toppers
Laat je vrouw verwennen door een geile neger. Dan mag jij toekijken hoe ze klaarkomt.


's Avonds zat ik te wachten in de gang; alleen gekleed in een crèmekleurig slipje van Kat. Zij zat in de huiskamer in haar zwarte jurkje met het setje eronder. Toen de bel ging deed ik open en de man die ik kende van de foto's liep naar binnen. Hij gaf me zijn jas en toen ik terugkwam om hem naar de kamer te brengen zei hij, kijkend naar het slipje: "Als ik zo kijk begrijp ik wel waarom ze niet met je verder wil, dat is niet al te veel. Mijn adem stokte en ik werd ontzettend geil; ik stond al meer dan 10 dagen droog en het was absoluut onhoudbaar aan het worden. Toen ze samen op de bank zaten en ik ze koffie had gebracht zei Kat ineens: "Ron wat zie ik voor plek in dat slipje?

Volgens mij begint dat kleine paaltje een beetje te lekken? Dat is tegen onze afspraak. Ga naar boven en haal uit mijn kast dat zwarte stringetje en pas verder een beetje op. Toen ik beneden kwam moest ik Elroy zijn kleren uitdoen tot hij helemaal naakt was. Vervolgens moest ik Kat Uitkleden op het zwarte slipje na. Mijn paal stond als een raket in het slipje en Kat keer er heel opzichtig naar. Ga nou maar even in die stoel zitten. Kat begon Elroy langzaam te pijpen en al snel stond zijn grote staaf als een speer omhoog.

Met haar rug naar Elroy en haar gezicht naar mij liet ze zich op zijn paal zakken. Ze keek me spottend aan en keek minachtend naar mijn paaltje die gevangen zat in haar string. Het gevoel van machteloosheid, gecombineerd met het gevoel dat een ander haar wel geweldig kon laten genieten bracht me in verwarring. Ze bleef me maar aankijken terwijl ze steeds dieper over de speer zakte. "Nu kun je me zien klaarkomen sukkel, kijk naar mijn ogen hoe een echte man me laat kronkelen" En toen kwam ze, roepend dat ze hier altijd op had gewacht. En Elroy kwam ook, veel rustiger.

Gewoon een extra stoot en geroutineerd liet hij zich leeglopen. Kat ging op de bank naast Leroy zitten en zei: "Verdomme Ron, nu zie ik alweer zo'n vieze slijmplek in dat slipje" Je zit er toch niet stiekem op te geilen als ik met mijn vriend bezig ben? Je bent gewoon een vies klein miezertje een drooggeilertje. Gadverdamme. En dan daarna zeker aan dat kleine stokje trekken; laat ik je niet betrappen. Daarna moest ik naar voren kruipen en tussen de benen van Kat op mijn knieen zitten. "Ik wil nu goed schoongemaakt worden door je. Ieder druppeltje van dit stierenzaad ga je met je tong weghalen en dat slik je keurig door.

En denk er om, normaal is dit verboden gebied voor je, dus ik wil dat je keurig likt en uit de buurt blijft van mijn klitje. Je bent er niet om jezelf of mij te plezieren, maar alleen om me schoon te likken. Al met al duurde het schoonlikken bijna een kwartier; ze was niet echt snel tevreden. En nu ga je maar op de gang zitten met de deur open; Leroy en ik willen wat privacy. Je kunt het in ieder geval goed horen. Toen ik eenmaal op de gang zat ging mijn hart als een waanzinnige te keer. Mijn lieve Katje, ze was op me uitgekeken en vermaakte zich met anderen. Het maakte me verdrietig en onzeker tegelijk, maar ook geil. Ik keek omlaag naar mijn pik die nog in het slipje zat en hoopte dat ik vanavond op het kutje mocht. En eigenlijk hoopte ik ook dat ze me nog weken zou laten wachten. Mijn Kat was bezig met haar nieuwe vriend en ik zat eenzaam op de gang en schrok en genoot van alle geluiden.

Wordt vervolgd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen