Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Chantage.

Ik ben 40 en nu 15 jaar getrouwd met susan. we wonen in een leuk huis aan de rand van de stad.

susan had een nieuwe baan en had sinds kort wisseldiensten. uit verveling begon ik steeds meer op internet te surfen en chatten. daar ik graag fantaseer over vernedering kwam ik ook op bdsm chats. daar leerde ik frans kennen. hij was 66 en ik kon lekker met hem fantaseren. ik vertelde hem over mijn fantasie om door oudere man vernederd te worden met stoeien. hij vertelde me dat dat makkelijk te realiseren was. vanzelfsprekend was hij totaal niet in susan geintreseerd en al snel vertelde ik hem steeds meer. ook jutte hij me op om allerlei dingen voor de cam te doen en ik had zelfs foto's van slapende naakte susan naar hem gemailt.


Cuckold Toppers
Meer dan 300 GB aan Amateur Cuckold Video`s.

Cuckold Toppers
Minaar Vs Echtgenoot, Vrouwen schieten in de lach bij de aanblik van hun mans kleine lul.


Hij liet goed blijken dat hij erg gecharmeerd was van haar terwijl hij tegen mij volhield dat hij alleen op mannen viel. hij begon steeds veeleisender te worden en ik besloot maar tandje terug te doen. na een poosje niet online te zijn geweest begon ik dreigende smsjes te krijgen en mailtjes. toen ik sávonds op de bank zat belde hij me op, en op dreigende toon vertelde hij me dat hij al onze chats bewaard had en dat hij ze aan susan zou sturen. susan lag al op bed te slapen. en voorzichtig probeerde ik hem wat te lijmen maar hij was erg agressief en eiste dat ik gelijk online kwam. toen hij susans hotmail opnoemde werd ik bang en gaf toe. hij veranderde gelijk van toon en deed eisend vriendelijk. toen ik op de slaapkamer online ging zat hij naakt voor de cam en keek erg voldaan. ik begon het zo goed en kwaad als het ging proberen goed te maken. wat erin resulteerde dat ik mijn cam aan moest doen en de dekens van susan af moest halen. ik had he al tijdens eerdere gesprekken verteld dat ze vaste slaper was, dus mijn smoes dat ze wakker zou worden ging er bij hem niet in. ondertussen bewees hij dat hij inderdaad alles bewaard had en liet me van alles zien terwijl hij voldaan zat te lachen. ik zal zeer binnenkort eens gezellig langskomen. ik schrok me rot maar kon er niks aan doen dat ik het opwindend vond om zo gedomineerd te worden door een oude grijze kleine man.

Reacties   

0 #1 adner 01-05-2014 23:22
Wat een verhaal zou het graag meemaken dat het mij zou overkomen ben er echt aan toe. Hoor graag mn vrouw weet ook van niets lijkt me echt gaaf.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen