Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben nu een man van 54 jaar. Ik ben klein geschapen en had ik daar vroeger moeite mee, tegenwoordig gebruik ik dat voor mijn seksuele genot. Bij mijn eerste vrouw had ik mijn eerste cuckold ervaring.


Ze was 1.80 m lang, net zo lang als ik maar op haar naaldhakken was ze groter dan mij. Ze was niet dik maar wel grof gebouwd en liep in die tijd (1974) altijd in een kort rokje. We waren net een half jaar getrouwd toen ik wegens een vermogensdelict in de gevangenis terecht kwam. Daar moest ik mezelf bevredigen en ontwikkelde ik mijn cuckold gevoelens.

Tijdens het douchen zag ik veel grote pikken, vooral van negers en dat wond mij op. Avonds trok ik mezelf dan af en dacht dat die neger met die lekkere grote pik mijn vrouw neukte en dat ik daarbij door hun vernederd werd met mijn kleine pikje. Eenmaal vrijgekomen wilde ik dit in de praktijk uitvoeren. Maar het koste mij ongeveer twee jaar voordat ik haar zover had. Eerst had ik haar zover dat ze alleen uit ging (wij woonden in Amsterdam). Ze ging dan heel hoerig gekleed naar de kroeg en sloeg daar iemand aan de haak, ze liet zich dan door hem thuisbrengen en voor de deur neuken in de auto. Ze deed mij dan uitvoerig verslag en mocht ik mijn pikkie in haar volgespoten kut van een ander neuken waarbij ze mij vernederde, hierna likte ik haar kut helemaal schoon.

Dat ging zo al een tijdje door maar ik wilde het weleens meemaken. Die kans deed zich voor toen we zomers op de camping zaten en de overbuurman een pilsje kwam drinken. We raakten alle drie behoorlijk aangeschoten en ik zag mijn kans schoon. Ik gebaarde mijn vrouw dat ze hem moest gaan pijpen. Eerst keek ze mij een beetje verbaasd aan maar al snel begon ze hem te verleiden, ze ging dichter bij hem zitten en begon hem aan te raken. Hij keek mij verontschuldigend aan maar ik gebaarde dat het goed was.

Nu begonnen ze te tongzoenen en ik zag de hand van mijn vrouw over zijn inmiddels gevormde bobbel in zijn broek gaan. Ze haalde zijn lul tevoorschijn en wat ik daar zag had ik nooit verwacht, hij was een klein mager mannetje maar had een enorme leuter, zeker 10 cm langer dan die van mij ( 13 cm ) en zeker twee keer zo dik en keihard. Mijn vrouw begon hem te pijpen en inmiddels had ik ook een stijve gekregen en begon ik mezelf af te trekken. Na enige tijd hield mijn vrouw het niet meer en ging boven op hem zitten en liet zijn enorme lul in haar inmiddels zeiknatte kut glijden, ze begon hem te berijden en het duurde niet lang of ze kwam gillend klaar, ze schreeuwde bijna de hele camping bij elkaar. Haar tepels werden keihard en ze kreeg kippenvel, een teken dat ze heftig was klaargekomen. Ze was met neuken klaargekomen, iets wat mij nog nooit was gelukt bij haar, ik moest altijd nog likken en vingeren. Hierna kwam hij ook klaar en spoot haar kut vol.

Ik wilde graag zijn lul en haar kut schoonlikken en dat mocht. Nu moest ik nog klaarkomen. Ik begon weer aan mijn inmiddels slap geworden pikkie te trekken en zat tegenover hun, ze keken naar me en vernederden me daarbij in de trant van. Wat heb je toch een klein lulletje, trek er maar flink aan want neuken kan je niet. Het duurde toen niet lang meer of ik kwam klaar, ik had niet zoveel sperma en het druppelde er ook uit, het was niet dat je zegt een spuiter. Ze schoten beiden in de lach en mijn vrouw zei tegen hem, daar moet ik het nu mee doen dus je begrijpt dat we dit vaker gaan doen.

De hele zomer zijn ze als beesten tekeer gegaan in de caravan. Toen we weer thuis waren plaatsten we advertenties en de mannen stonden in de rij om mijn vrouw te mogen neuken. Uiteindelijk is ze op een smoorverliefd geworden en zijn we gescheiden.

Mijn tweede vrouw kan ik kort over zijn, ze wilde het wel doen in onze fantasie maar niet echt. Daar ben ik toen mee gekapt. Mijn derde vrouw was echt super, wat een wijf. Ze was niet echt knap, ze had een haviksneus, maar wel mooie lange blonde haren en wat een figuur. Ik ontmoete haar in de kroeg, ze droeg een kort zwart jurkje en droeg pumps. Het was liefde op het eerste gezicht, we neukten dan ook diezelfde avond al bij mij thuis. Ze was overal voor in, we keken samen porno en ze hield ervan om elkaar onder te pissen. Ze liep er altijd hoerig bij ondanks het feit dat ze taxichauffeuse was.

Ze was pas gescheiden want haar man was niet mee gegroeid met haar zei ze. Ze vertelde me verhalen wat ze met klanten had gedaan en ze merkte dat ik daar erg geil van werd. Ik had dan ook niets nodig om haar over te halen voor het cuckold gebeuren. Ze vertelde me dat ze wel een leuke chef had die haar ook wel leuk vond maar vanwege het werk was er nog niets van gekomen. Ze stelde mij voor om hem een keer uit te nodigen voor een borrel. Zo gezegd zo gedaan. Ze had zich extra hoerig aangekleed, ze droeg een zwarte catsweat met open kruis, een kort wit rokje, een wit colbertje en witte laarzen. Haar wimpers had ze extra aangedikt en ze had roze lippenstift op. Er werd aangebeld. Ingrid deed open en ik hoorde dat ze elkaar hartelijk verwelkomden.

Hij had een mooie bos bloemen voor haar meegebracht. Ze stelde ons aan elkaar voor en wat ik zag was een tengere man van eind vijftig terwijl wij eind dertig waren. Ingrid schonk een borrel voor ons in en zette een rustig muziekje op, daarbij bukte ze zover dat we haar kut konden zien. Hij keek een beetje ontreddert naar mij maar ik gebaarde hem dat het goed was. We praatten wat over koetjes en kalfjes en zij hadden het vooral over het werk. Ik zag dat hij haar ogen niet van haar af kon houden. Na een paar uur werden we al aardig bezopen en gingen de remmen los. Het begon ermee dat Ingrid zei dat ze altijd al een oogje op hem had gehad en ook hij zei dat. Ze gingen dansen, eerst gewoon maar naarmate het later werd steeds inniger.

Uiteindelijk stonden ze elkaar heftig te zoenen en werd er nog nauwelijks gedanst, ze stonden maar wat tegen elkaar aan te rijden. Ze begonnen elkaar te ontkleeden en schonken nog nauwelijks aandacht aan mij, volgens mij dachten ze dat ze alleen waren. Ze waren nu helemaal naakt en ik ook. Hij had een enorme paal, als ik een schatting moet geven 28 cm met een doorsnede van 8 cm. Ingrid was zelfs enigszins verbaasd. Inmiddels was het al vier uur in de nacht dus er was niemand meer op straat, Ingrid wilde naar het nabij gelegen park gaan om daar te neuken, Ingrid had alleen haar laarzen aangetrokken en we liepen met zijn drieen naakt achter uit de poort naar een bankje in het park. Daar begonnen ze weer heftig te zoenen, pijpen, beffen , neuken. Ik stond mezelf aan mijn pikkie te sjorren maar had bedacht dat ze mij zo maar onder moesten pissen. Ingrid had al drie orgasmes gehad en nu was het zijn beurt, hij wilde Ingrid in het gezicht spuiten en daar had ze niets op tegen, integendeel. Hij spoot een enorme hoeveelheid zaad met grote kracht in haar gezicht, haren en borsten en ik mocht alles schoonlikken, ik genoot er van om die enorme leuter die net mijn vrouw geneukt had schoon te likken, daardoor bleef mijn piemeltje stijf. Ze pisten mij nog onder in het park en toen kwam ook ik eindelijk klaar. Van af die tijd was hij onze huisvriend, het duurde ongeveer een half jaar toen Ingrid besloot bij me weg te gaan en bij hem te gaan wonen. Dit was voor mij een grote klap maar ik heb wel een jaar van haar mogen genieten, laat ik daar maar aan terug denken, het was een mooie tijd.


Cuckold Toppers
Nederlandse Cuckold Koppels nodigen negers om de Cuckoldress te verwennen.

Cuckold Toppers
Geile huisvrouwen laten zich neuken door hele kudde negers!


Mijn vierde vrouw is een verhaal apart. Een lekker wijf, knap, blond, goed figuur. Maar zo aseksueel als de pest, althans bij mij. Wij hebben bijna vijf jaar een lat relatie gehad, we hadden vaak ruzie en zagen elkaar dan een paar maanden niet. Als het dan uit was had ze gelijk weer een ander.

Ik heb een paar van die mannen gesproken omdat ik ze kende, volgens hun was ze een beest in bed en onverzadigbaar. Nou brak mijn klomp, met mij wilde ze amper sex en als ik over het cuckold gebeuren begin werd ze kwaad en moest ik de deur uit. Ze minachtte mij wel en als we uit waren flirtte ze met andere mannen, dus daar raakte ik wel opgewonden van maar verder gebeurde er niets.Afgelopen weekend belde ze af omdat ze naar haar dochter ging, ik hoefde dus niet te komen. Nu woonden we 130 km uit elkaar maar ik vertrouwde het niet en besloot haar te gaan controleren. Het was vrijdagavond 22.00 uur toen ik daar aankwam, ik had mijn auto een paar straten verderop gezet en liep voorbij haar huis, ik zag licht branden, ha, ze was dus niet naar haar dochter.

Ik sloop via de poort in haar achtertuin en kon zo vanachter een struik naar binnen kijken, achter had ze nooit de gordijnen dicht. Ja hoor als ik het niet dacht, ze zat op de bank met iemand die wij vanuit de kroeg kenden te zoenen. Ze droeg een kort zwart rokje en zwarte laarzen iets wat ze bij mij nooit aan wilde trekken. Hij had een grote lul want die had ik weleens bij de pisbak in de kroeg gezien. Ik aanschouwde het spel en begon mezelf af te trekken, ik kwam al vrij snel klaar zo geil vond ik de aanblik. Ik ben weer naar huis gegaan en heb niets gezegd. Zo ben ik toch aan mijn trekken gekomen zonder dat ze het zelf weet. Ze heeft het nu weer uitgemaakt met mij, maar ze weet nog steeds niet wat ik gezien heb.
NU BEN IK WAANZINNIG OP ZOEK NAAR EEN CUCKOLDRESS!!!!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen