Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Joke, volgens zeggen een lekker uitziende vrouw van net veertig en al jaren getrouwd met Rob. We hebben een prima seksleven, mede door het feit dat we erg open naar elkaar toe zijn. Ondanks dat hadden we steeds meer de behoefte aan iets spannends, als we bezig zijn vertellen we elkaar alles over de fantasieën die ons bezig houden en op een gegeven moment wil je gewoon meer.


Toen wij hier het nodige over cuckolding lazen vroegen we ons af in hoever we hierin zouden gaan. Geil werden we er allebei van en onze fantasieën leken er toch wel veel op, slaafs kan ik Rob niet noemen, maar ik denk dat hij zich voor de rest in veel dingen kan vinden, het lijkt hem b.v. beregeil om mijn kut leeg te likken als ik net ben volgespoten met dat warme zaad van een andere man, dus oordeel zelf maar. Rob wordt erg opgewonden bij het idee dat ik mezelf eens uit laat wonen door een zwaargeschapen neger en als hij tijdens het neuken zegt, denk maar aan zo'n grote zwarte lul die in je kutje zit en je helemaal volspuit dan kwam ik altijd gierend klaar. Als ik dan gekomen ben, geil ik hem op door te zeggen dat nu in een volgespoten kut zit en dan voel ik hem even later lekker in me leeg lopen.

Jullie begrijpen dat het er op een gegeven moment een keer van moest komen en toen ik hem vertelde dat er de laatste tijd regelmatig een knappe donkere kerel bij ons in de zaak kwam, spoorde hij me aan om hem eens wat uit te dagen. Ik werk twee dagen in de week in een herenmode zaak en daar kwam hij af en toe het een en ander kopen. Uiteraard had ik geen enkel bezwaar tegen het idee van m'n geile man en ik kon dan ook niet wachten tot het moment daar was. Ik ging me wat spannender kleden op de dagen dat ik moest werken, maar moest nog twee weken wachten voor het zover was, ja hoor eindelijk zag ik hem de winkel inlopen. Ik kan jullie zeggen dat je op zo'n moment heel anders naar iemand kijkt.

Ik kreeg de kriebels in m'n buik en ik kan jullie verzekeren, je voelt jezelf op zo'n moment alleen maar geiler worden. Hij kwam voor een paar overhemden en kon m'n ogen niet van hem af houden, nou had ik hem de voorgaande keren ook wel goed bekeken, maar dit keer was het toch anders. Ik moest even wat achter vandaan halen en terwijl ik dat deed ik twee knoopjes van m'n blouse los, je zag nou een flink stuk van m'n grote ( ik heb een volle D cup ) zitten. Toen ik dan ook weer achter de toonbank stond en hem de hemden liet zien, zag ik hoe hij naar mijn tieten stond te kijken.M'n tepels stonden keihard, wat voelde ik me hitsig zeg, alle dingen waar we het in bed over hadden gehad flitsten door mijn hoofd. Ik besloot om open kaart te spelen, vindt je ze mooi…………en keek hem recht in zijn ogen. Heerlijk zei hij lachend, ik ben gek op grote borsten ik zou ze best eens helemaal willen zien. Wie weet, zei ik geheimzinnig en mensen geloof me of niet ik stond te soppen achter de toonbank, niet normaal zo geil als ik werd. Ik was er helemaal klaar voor en ik besloot om deze kans niet te laten lopen.

Zin om straks wat mee te gaan drinken, vroeg hij opeens, nou jullie begrijpen dat ik daar geen nee tegen zei. Lijkt me gezellig zei ik, ik ben om zes uur hier klaar, oké dan pik ik je hier op, tot straks. Toen hij even later de winkel uitliep liep ik gelijk naar achteren waar het toilet was, ik moest even aan voelen hoe nat ik wel was, nou ik kan jullie vertellen, drijfnat ik had mezelf daar toch staan opgeilen, niet gewoon meer. Ik moest eerst een beetje tot rust komen en nam maar een kop koffie, m'n collega ( we staan daar met z'n tweeën ) vroeg of ik me wel goed voelde, hij vond dat ik nogal een rood hoofd had, hij moest eens weten. Ik heb hem een aantal weken later wel het nodige verteld en dat is me nog wel eens van pas gekomen.

Ik besloot eerst Rob maar eens te gaan bellen dat ik vanavond wat later thuis zou komen en hij zelf maar voor zijn eten moest zorgen. Toen hij opnam zei ik gelijk, je hebt je zin hoor, je vrouwtje gaat vanavond met een lekkere geile vent wat drinken, ik weet niet of het bij drinken alleen blijft, maar dat merk je wel. Je meent het, zei hij, nou en of en ik hoorde de spanning in zijn stem. Als je me alles maar in geuren en kleuren verteld vind ik 't goed, wat ben je toch een geil ventje zei ik plagerig dus je laat je eigen vrouw zomaar met zo'n lekkere vent op stap gaan. Hij voelde dat ik hem uitprobeerde, man ik sta hier met een stijve lul waar het voorvocht al bijna uit komt lopen, viezerik plaagde ik hem nogmaals, je bewaard het maar voor vanavond des te lekkerder is het straks. Laat je maar lekker te pakken nemen zei hij, heerlijk, lik ik je kutje wel leeg, tot vanavond lekker ding, ik moet ophangen anders kom ik spontaan klaar.

Nadat hij had opgehangen zag ik dat het tegen vijven liep, dus zo lang duurde het niet meer voor m'n minnaar me kwam halen. Ik besloot om m'n beha uit te doen, dat leek me wel spannend, ik voelde m'n dikke tieten bij elke stap lekker bewegen, ik had zin om lekker de slet uit te hangen alle schroom was in een keer bij me verdwenen, ik wilde maar een ding, neuken en zo geil mogelijk. Tegen zessen zag ik hem voor de winkel staan, ik zei tegen mijn collega, ik ben weg hoor en ik zag hoe me nakeek toen ik met Mn donkere vriend wegliep, die had ik wel wat uit te leggen, maar dat kwam later wel. Ik wist zijn naam nog niet eens en toen we die uit hadden gewisseld en we even later een terrasje hadden gevonden konden we wat uitgebreider kennismaken. Hij had een lekker ondeugende kop en ik zag hoe hij weer ongegeneerd naar m'n tieten zat te kijken. Ik heb ze de vrijheid maar gegeven, zei ik. Ik zie het antwoordde hij, voelt dat lekkerder ? Lekker en spannend zei ik, dus je houd van een beetje spanning, een beetje……. …veel spanning, zal je bedoelen. Ik voelde me lekker op m'n gemak en had zin om hem lekker op te geilen. Ik zag de verdikking in zijn broek en zei, volgens mij heb jij ook last van spanning, hij schoot in de lach en zei, behoorlijk, vindt je 't gek? Nee hoor, wel erg lekker en ik denk dat we samen wel plezier kunnen hebben, we zullen het er eens lekker van nemen. Efrim zoals hij heette, schoof zijn stoel wat dichter naar me toe, hij boog zich naar me toe en zei zachtjes in Mn oor, ik heb behoorlijk zin om je lekker te nemen, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik snap er helemaal niks van……….. zei ik terwijl ik hem recht in zijn bruine ogen keek.

Je bent een ondeugend vrouwtje ze hij, dat zegt m'n man ook vaak antwoordde ik, ik zag dat de bult in zijn broek dikker werd, inmiddels begonnen de wijntjes hun werk bij mij te doen en voor zover dat mogelijk was maakte me dat nog geiler, hier lekker openlijk elkaar aftasten hoe ver we zouden gaan, nou ik in ieder geval heel ver. Ik verontschuldigde me even en liep binnen naar het toilet, ik dreef nog steeds vanonder. Ik besloot ook m'n stringetje uit te doen en hem te verrassen, toen ik weer ging zitten zag ik dat hij alweer twee wijntjes had besteld en ik zei, je wilt me toch niet dronken voeren en dan ondeugende voorstellen doen hè. Ik, ik zou niet durven zei hij, ik heb wel zin om je een ondeugend voorstel te doe zei ik en terwijl ik dat zei duwde ik hem m'n behoorlijk natte stringetje in zijn handen. Je mag straks alles met me doen als je er zin in hebt, wat ben jij een geil vrouwtje zeg………. ja, lekker hè, wat vindt je er van. Ik denk dat ik je straks eens flink onderhanden neem, ja met de nadruk op flink, ik wil helemaal sufgenaaid worden door je, ik ben zo geil als boter. Kom we gaan er vandoor zei hij, zo'n geil vrouwtje kan ik niet te lang laten wachten. Hij liep naar binnen om af te rekenen en ik besloot om Rob nog even te bellen, volgens mij had hij nog nooit zo snel de telefoon opgenomen als op dat moment. En, vroeg hij onmiddellijk, je vrouwtje zit zonder slipje en beha op een terrasje met een geile vent die me straks eens goed gaat naaien zei ik, Joke wat maak je me geil, dat was de bedoeling toch, vroeg ik, ja heerlijk laat je maar helemaal gaan, ik kijk al uit naar vanavond, nou vanavond…………. het kon wel eens diep in de nacht worden geile beer, ik zag dat Efrim inmiddels naast me stond en besloot er nog een schepje bovenop te doen.

Hij ging naast me zitten en legde zijn hand op mijn been, niemand kon ons zien en ik voelde zijn hand naar m'n natte kut ga, ik spreidde m'n benen wat meer en voelde zijn vingers tegen m'n vette schaamlippen gaan. Rob je vrouwtje zit hier met een paar vingers in haar kut, hoe vindt je dat? Hou op Joke, ik spuit zo alles in m'n broek als je doorgaat, wat vindt je Efrim, zullen we hem even verwennen? Ja, doe maar zei hij, Rob kon alles horen, ik voelde hoe Efrim met zijn vingers mijn geile kut verwende. Ik hield het zelf ook haast niet meer, ik fluisterde tegen Rob, trek je pik maar even leeg terwijl dat geile vrouwtje van je wordt gevingerd, ja ga door Joke hoorde ik 'm zeggen, ik kom zowat, ik ook viespeuk. Efrim deed een duit in het zakje door te zeggen zodat Rob het kon horen, kom Joke ik ga je aan die dikke lul van me rijgen, dat was de druppel voor Rob en ik hoorde hoe hij klaarkwam, ga maar door, trek 'm maar leeg viezerik, jaaaaaa…………….. hoorde ik 'm kreunen heerlijk. Efrim had inmiddels zijn hand maar weer onder mijn rokje vandaan gehaald want er kwamen twee mensen het terrasje oplopen. Rob, we gaan er vandoor zei ik, ik ben aan een flinke beurt toe, ja kreunde hij laat je maar lekker afnaaien, hoe geiler hoe lekkerder, laat dat maar aan mij over,dag Rob zei ik en drukte mijn telefoon uit.

Jullie zijn echt een geil stel zeg, zei Efrim, ja lekker hé. Kom we gaan naar m'n appartement en hij pakte me om m'n middel en trok me lekker strak tegen zich aan. We liepen naar de plek waar zijn auto stond en even later reden weg, onder het rijden legde ik m'n hand op de nog steeds dikke bobbel tussen zijn benen, mmmm dat beloofd wat zei ik, ik hoop dat je er genoeg aan hebt, zei hij. Ik maakte zijn riem los en liet m'n hand in zijn broek glijden, jeetje wat een paal had die vent zeg, er kwam geen eind aan, ik kroop als een krolse kat tegen hem aan, ga je die er straks helemaal bij me in stoppen geile vent vroeg ik. Nou en of, ik kan haast niet meer wachten, ik moest hem even zien ik trok de rits naar beneden en zag de glimmende eikel tevoorschijn komen, ik bukte en likte even heerlijk over die dikke knop.



Mmmmmmm…….. hou op anders spuit ik je geile mondje vol zei Efrim, je mag dit geile sletje in al haar gaatjes volspuiten met die grote lul van je zei ik, ik heb al zo lang uitgekeken naar zo'n grote zwarte pik. Dus je valt op zwarte lullen zei hij, nou en of is al heel lang een wens van me en je man weet dit allemaal begrijp ik, ja die zou me liefst met je bezig zien daar kickt hij op. Geen probleem hoor, maar nu ben je eerst voor mij alleen, dus je zou het niet erg vinden als hoe toekeek? Ik niet hoor, lijkt me wel geil, oh lekker man, het lijkt me supergeil als hij ziet hoe ik met jouw bezig ben. Ik voelde onder het rijden zijn hand onder mijn rok gaan, je ben zeiknat zeg, lekker toch, glijd die dikke pik van jou er tenminste makkelijker in, wat ben jij een lekkere geile sleet zeg, ja ik wil jouw geile sletje zijn, heerlijk toch…… Even later stonden we voor de deur van een mooi appartementen complex en stapte ik uit de auto.

Gearmd liepen we naar de lift en daar trok hij me naar zich toe en kreeg de eerste geile tongzoen van hem, jeetje wat lekker zeg, ik voelde die dikke tong alle kanten opgaan en ik duwde m'n hete lijf nog strakker tegen hem aan. Toen de lift stopte was ik helemaal gaar en wilde maar een ding, lekker naaien. M'n kut dreef van het geil, m'n tepels stonden op springen, dus jullie begrijpen waar ik aan toe was. Ik liep naar binnen en keek zo ver de stad heen, prachtig. Vind je het wat, vroeg hij, ik wel en ik voelde hoe hij achter me kwam staan en me bij m'n tieten pakte. De laatste paar knopen werden losgemaakt en daar stond ik dan met m'n grote blote tieten voor het raam, maar op deze hoogte was er van buiten af weinig te zien, tenzij er ergens iemand met een verrekijker bezig was, maar dat boeide me niet. Vind je ze lekker? Geweldig, ik hou van grote tieten, ik van een grote lul zei ik lachend, hij maakte mijn rok los en daar stond ik dan, in m'n blote kont klaar om aan die grote dikke lul te worden geregen. Ik hoorde dat hij zijn broek uitdeed en even later voelde ik die dikke worst tegen mijn kont aan.

Hij drukte zich strakker tegen mij aan en liet zijn vingers in m'n kut glijden, ik spreidde mijn benen wat meer zodat hij er beter bij kon, wat voelde ik me hoerig zeg. Hij begon lekkere geile dingen in Mn oor te fluisteren en ook ik liet me niet onbetuigd. Ga je me lekker naaien met die grote lul van je, ja en ik zal je hele kutje volspuiten en dan mag je kerel met zijn pik door dat sperma van me roeren, ja kreunde ik, dat is wat we willen, heerlijk. Ik liet me met mijn handen voorover op de rand van de stoel zakken en zei, ram die lul erbij me in, ik wil het lekker ruig, kom op geile beer. Ik voelde hoe hij die dikke eikel tegen m'n natte pruim aanzette en in een keer ramde hij hem erin jaaaaaaa……. riep ik neuk me helemaal gek, kom op. Tot aan zijn ballen zat hij erin mensen wat lekker, die hele dikke worst zat er bij me in, ik hapte naar adem. Hij greep m'n dikke tieten beet en begon lekker aan mijn spenen te trekken, dat vindt heerlijk, ik wilde vanavond flink aangepakt worden, ik kreunde de meest geile teksten uit en al heel snel voelde ik m'n eerste orgasme komen ik draaide met m'n reet tegen zijn buik en als een idioot kwam ik klaar, je hoorde mijn kut sopgeluiden maken zo nat was ik. Efrim ging gewoon door en zei, zo lekker……. geile teef van me, ja heerlijk ik ben jouw geile teef, ik wil nog veel meer.

Hij trok zijn lul er met een ploppend geluid uit en draaide me om lik 'm schoon geile slet, ik vond het heerlijk die geile woorden die hij naar me gebruikte, hij voelde goed aan hoe ik behandeld wilde worden. Ik zakte op mijn knieën en pakte de glibberige worst beet, wat een joekel van een ding man, ik likte m'n eigen geil van zijn lul af en het smaakte heerlijk. Ik nam de dikke eikel in m'n mond en duwde m'n tong in het spleetje. Ik hoorde hem kreunen, ga door dan spuit je hele mond vol, ik kon niet veel zeggen en kreunde wat ik voelde zijn paal spannen, dat ging niet lang meer duren, ik duwde m'n handen op zijn billen en drukte zijn lul zover mogelijk naar binnen. Mijn tong deed de rest, hij pakte me bij m'n hoofd en neukte zich klaar in m'n mond, ik kommmmm……… riep hij en even later kreeg ik de volle lading. Ik slikte zoveel mogelijk door, ik ben gek op sperma, ik pakte zijn lul beet en de laatste stralen spoot hij over m'n tieten heen, heerlijk. Wat een lekkere geile bedoeling zeg, ik liet mezelf languit op de bank vallen om even bij te komen. Iets drinken, vroeg Efrim, graag ik heb er dorst van gekregen. Hij schonk een glas wijn in en ik keek ondertussen naar die zwarte slurf van hem, halfstijf hing hij tussen zijn benen te bungelen. Rob heeft best een flinke lul, maar deze was toch wel een behoorlijk stuk langer en vooral dikker. Hij zag hoe ik lag te kijken en vroeg, is hij je bevallen? Zeker weten zei ik, maar dit is pas het begin, ik wil nog veel meer lekkere dingen met je doen, geen enkele schaamte voelde ik, alleen maar lust. Ongegeneerd met m'n benen gespreid en sperma op m'n borsten lag ik te wachten op wat nog zou gaan komen.

Vertel eens wat over jullie fantasieën zei Efrim, je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Uitgebreid vertelde ik hoe we bed elkaar opgeilde vooral de gedachte om het eens met een zwarte man te doen. Geloof me zei ik, veel vrouwen zouden het wel eens willen proberen, maar durven de stap niet te nemen. Wij wisten allebei dat het er een keer van moest komen en ik ben blij dat ik hier nu bij je ben. Zou je man ertegen kunnen als hij ziet hoe zijn vrouw wordt genaaid, hij wil niets liever zei ik, we hebben er in bed al zo vaak over gefantaseerd. Ik zou het heerlijk vinden om het met je doen terwijl hij toekijkt, zoals ik al zei, wat mij betreft geen probleem, het lijkt me best spannend. Ondertussen zag ik zijn lul weer hard worden en ik begreep dat het hem ook behoorlijk opwond, dat beloofde nog wat de komende tijd.

Ook ik was nog steeds zo geil als boter en wilde dat hij zijn lul nu in m'n kut leeg spoot, ik wilde Rob laten genieten van dat opgedroogde zaad in en op m'n kut, want dat zou hem beregeil maken zo wist ik. Ik ben die avond nog vele malen klaargekomen en toen Efrim me om een uur of drie s'nachts afzette voor de deur, wist ik dat ik er nog een keiharde lul in ging krijgen. Hoe dit verder ging schrijf ik zo snel mogelijk, maar inderdaad dit was pas het begin van een hele geile periode.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen