Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zal me even voorstellen ik ben Brabo een man van 47 en mijn vriendin Missy is 49, nadat ik gezien had hoe Meester Gerard en Lady Rowana Missy onderhanden namen en haar hoerige lichaam gebruikte was ik enorm opgewonden geraakt, wat niet in het vorige verhaal ter sprake is gekomen is het feit dat dit Rowana ook opgevallen was die mij na afloop op een heerlijke manier van die spanning heeft afgeholpen. Maar goed het volgende verhaal gaat over onze cuckold ervaring wat overigens fantastisch is om te ervaren voor ons alle twee trouwens. Zoals jullie in onze vorige verhalen hebben kunnen lezen is Missy een geweldige geile slet bovenop het feit dat ze een fantastische vrouw is die mij telkens weer weet op te winden en mij aanzet om nieuwe dingen voor haar te verzinnen om haar hoerige geilheid te bevredigen. In het begin Hadden we het regelmatig over sex met meerdere mannen gehad waarbij het mij super geil leek om te kijken hoe Missy door een ander geneukt en verwend zou worden alleen het was er nog nooit van gekomen. Ik wist dat mijn geile op sex beluste sletje niet genoeg had aan één man wat ik geen enkel probleem vond en wist dan ook dat ze buiten mij om regelmatig contact had met anderen.

Ik zat op een keer bij haar achter de pc toen ik op msn zat en opgeroepen werd door een mij onbekende persoon waar ik mee aan de praat raakte. Hij verontschuldigde zich toen hij merkte dat ik het was en niet Missy, ik verzekerde hem dat ik er geen enkel probleem mee had, hij vertelde me over hun of eigenlijk over Missy perverse fantasieën waarvan ik maar al te goed wist hoe het zat. Later toen hij weg was zag ik dat onze chat was opgeslagen en kwam zodoende ook een chat sessie tegen van Missy die ze vergeten had te wissen.

 

Het was een geil gesprek waarbij ze gesproken hadden over sex die ze samen hadden gehad, en ook ging het over haar profiel die ze op een sex chat website had geplaatst. Ik werd op slag geil van wat ik las en wilde er meer van weten en ging op zoek naar het profiel. Tot mijn verbazing had ze er foto's van zichzelf bij geplaatst die ik van haar gemaakt had. "wat ben je toch een geil hoertje"dacht ik bij mezelf terwijl ik de beschrijving op het profiel las en de foto's van haar geile hoerige lichaam bekeek dat ik zo goed kende.

In de tekst vertelde ze dat ze één of meerdere mannen zocht voor sex ook echtparen of vrouwen waren welkom te reageren op haar oproep. Alles zeer discreet en niet perse eenmalig. Wouw dit was geil zeg, ik zat alles met een stijve pik van jewelste te lezen. Het idee dat ze zich af liet naaien door geile kerels wond me dermate op dat ik het dolgraag een keertje mee wilde maken. Ik wist dat ze een echte slet was waar ik al vaak over gefantaseerd had als ik alleen in bed lag en mezelf aftrok bij de gedachte dat een ander haar neukte.

 

Toen ze beneden kwam confronteerde haar met mijn bevindingen waarna ze schaamteloos vertelde wat ze allemaal deed. Het bleek een verslaving voor haar te zijn en dat het puur om de sex te doen was. Dit wist ik eigenlijk al lang maar niet dat ze het laatste half jaar al zeker met meer als vijfentwintig personen sex had gehad. Ze vroeg of ik het erg vond en jaloers was. "Natuurlijk niet was mijn antwoord, maar als jij het niet erg vind zou ik er graag eens bij aanwezig zijn als je door een ander geneukt wordt". Ze twijfelde en vroeg of ik niet jaloers was als ik zag dat er een andere pik in haar kutje en kontje gleed of als ze een ander pijpte en zijn warme sperma over haar dikke tieten gespoten kreeg of het doorslikte.

2 145

De volgende morgen kwam ze erop terug toen ik haar achterlangs neukte, "Mmmmm ja geil neuk me neuk je geile slet, Ohhh ja je zou het wel lekker vinden hé om je sletje geneukt te zien worden, hoe er een dikke pik tussen mijn schaamlippen in mijn kut zit" kreunde ze. Met deze woorden had ik niet veel nodig of ik spoot mijn sperma diep in haar kale knijpkut tegen haar baarmoeder op. Toen ik even later naast haar lag en ze haar warme mond om mijn nog steeds stijve lul sloot gaf ik aan dat ze maar snel een afspraak met die of gene moest maken. De volgende dag meldde ze me dat ze voor de vrijdag een week later een afspraak had met een student uit Maastricht, het was een knul van één en twintig die een lange slanke lul had volgens het mailtje wat ze me liet lezen, die uitermate geschikt was om haar ook anaal mee te neuken zoals hij zelf schreef, en las ze wilde hij ook nog wel een vriend van hem regelen die ook wel eens een geile slet wilde neuken met hem erbij.

De volgende avond ging ik meteen aan de slag, ontruimde de dubbele kast die de slaapkamers aan de voor en achterkant van het huis scheidde. Ik maakte er een bankje in zodat in comfortabel kon zitten en verwijderde de achterkant van de kast in de slaapkamer waar het spel plaats zou vinden, bij een glashandel bestelde ik een doorkijk spiegel die gelukkig op voorraad was zodat ik hem ruim op tijd binnen had om hem te kunnen plaatsen. Ook monteerde ik twee van die draadloze beveiliging cameraatjes op afstand bediening.

 

Eén in de kast achter de spiegel en één boven het bed in de lamp die ik op onze video aansloot. Missy maakte zichzelf die vrijdag extra hoerig op, kousen met jarretelles en een string, hoge hakken en een kwart cup bh. Voor de zekerheid was ik boven gebleven op de achterkamer en toen de deurbel ging verstopte ik mezelf met bonzend hart in de kast achter de spiegel, ik zat eerste rang en had een perfect zicht op ons bed waarin ik mijn sletje al zo vaak zelf verwend had en zij mij.

 

Eindelijk kwamen ze dan naar boven, ik kon ze perfect verstaan, zette de video in werking met de afstand bediening en hoopte dat ze een beetje op zouden schieten, maar hij maakte er nogal werk van en had geen haast om op bed te belanden. Hij betaste Missy onder haar kleren, ik kon zien hoe hij haar tepels rolde en er zachtjes aan trok terwijl mijn slet me strak aankeek door de spiegel. Hierdoor voelde ik me een echt voyeur en had het gevoel dat ze me kon zien zitten wat natuurlijk niet het geval was.

Ondertussen zat ik al met mijn stijve lul te spelen, op een gegeven moment zette hij haar tegen de kast met de spiegel, trok haar kleding uit waarbij Missy haar handen naast de spiegel zette zodat ik echt een super uitzicht had op haar naakte lijf. Haar tepels drukte bijna tegen het glas van de spiegel, zijn handen gleden over haar borsten speelde met haar tepels en ik zag hoe zijn handen tussen haar benen aan haar kale kutje friemelde. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlippen en Missy sloot genietend haar ogen.

Deed ze af en toe even open om mij geil aankijkend een knipoogje te geven met een kus op de spiegel, de geile slet.

 

Het duurde niet lang of ze bereikte haar eerste hoogte punt dat ze luid kreunend beleefde om mij extra geil en gek te maken. Nu verplaatste ze zich naar het bed waar het echte spel ging beginnen. Ik zag hoe ze door hem werd gelikt, hoe hij haar tot twee keer toe een hoogte punt gaf op zijn likkende tong en zuigende mond op haar zeik natte kut, dat wist ik zeker mijn geile vriendin kennende. Hierna nam ze zijn lange slanke lul in haar mond en pijpte hem tot hij aangaf dat ze moest stoppen omdat hij anders klaar zou komen in haar mond, wat hij kennelijk nog niet wilde. Hierna werd ze door hem op handen en knieën gezet waarna hij achter haar forse billen plaats nam en zijn stijve op springen staande pik in één keer hard tussen haar kale kutlippen ramde. Missy slaakte een gil van genot toen zijn eikel haar kutje open spleet. Haar geile neuker pakte haar heupen vast en begon haar met lange halen te neuken.

05b

Hij gaf haar maximaal genot, dit had ik alleen nog maar gezien in pornofilms. Zijn lul pompte hij met een steeds hoger tempo in en uit haar kut en wisselde hierbij zo vaak van positie en in verschillende standjes waarvan ik zelfs de mogelijkheden niet bedacht had. Missy gedroeg zich echt als een slet en ze kreunde en krijste het uit van geilheid en genot, op een gegeven moment was ik gewoon de tel kwijt hoe vaak ze klaar was gekomen, zelfs in de kast hoorde ik haar kut soppen en zag ik hoe hij haar na zeker drie kwartier onafgebroken neuken volspoot met zijn romige zaad.

Toen zijn nog steeds stijve lul uit haar doorgenaaide kut floepte, golfde zijn zaad naar buiten en hing in lange slierten aan haar gezwollen schaamlippen. Hierna kleedde hij zich aan, bedankte Missy met een zoen die nog steeds op bed verlekkerd naar zijn half slappe lul lag te kijken.

 

Hij groette haar en verliet het huis, mijn vrouw ondergespoten achter gelaten. Net of hij even naar de hoeren was geweest. Missy bleef nagenietend nog even liggen, ik wist niet hoe snel ik uit de kast naar haar toe moest komen toen ik eenmaal de voordeur achter onze gast dicht hoorde slaan. Toen ik bij haar kwam zag ik hoe ze zijn sperma over haar borsten wreef en met de vingers van haar andere hand wreef ze het uit haar kut lekkende zaad over haar gezwollen schaamlippen. Ze trok me aan mijn stijve op springen staande lul op bed en vroeg me of ik haar wilde neuken.

 

Ik was zo geil van hetgeen ik gezien had dat ik haar geen antwoord gaf en mijn stijve pik gelijk in haar kut ramde. We waren beide zo geil dat we nagenoeg gelijk klaar kwamen ik spoot mijn sperma diep in haar kutje waarna Missy meteen begon te gillen dat ze ook klaar kwam. Toen ik naast haar lag na te genieten bedankte ze me voor de toy boy die haar had mogen neuken, "hoe vond je het" wilde ze weten, "het is op zeker voor herhaling vatbaar schat" fluisterde ik haar lichaam strelend "dit doen we vaker als jij het er ook mee eens bent". Zo gezegd zo gedaan we plaatsten een contact advertentie op internet en in diverse sex blaadjes waar legio reacties op kwamen.

 

Natuurlijk vielen er mannen af omdat de reactie niet beviel of het was gewoon niet het type waar we op vielen, maar we hebben er ook een heleboel laten komen allemaal éénmalig om geen binding te krijgen, maar alleen puur voor de sex en het genot. Ook zijn we de laatste tijd naar een aantal seksbioscopen en parenclubs geweest maar dat vertel ik wel in een volgend verhaal. Maar wat we een week of twee geleden beleefden was het helemaal voor Missy.

 

We hadden in een paren club een stel ontmoet waarvan de vrouw een aantal malen het middelpunt van een gang bang geweest was, daar had Missy vol interesse naar gekeken en later met het stel aan de bar onder het genot van een drankje uitvoerig over gesproken, dit leek haar ook wel eens wat. Het was verder niet ter sprake gekomen tot op een zaterdagmorgen, ik had wel zin in een geile avond, aan Missy hoefde ik het niet te vragen want die is altijd in voor iets geils dus bracht ik tijdens het ontbijt het voorstel naar boven, "we zouden eens een gang bang kunnen houden met jou als middelpunt" merkte ik tussen neus en lippen zo nonchalant mogelijk op. "Mmmm" was haar reactie met stralende ogen zou je dat goed vinden, als ik de hele avond door Jan en alleman wordt afgeneukt. "Komt goed" zei ik "ik ga je verrassen" was alles wat ik zei. Ondertussen hadden we een behoorlijk aantal heren over de vloer gehad dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een aantal van hen te benaderen met het idee.

 

Aan het einde van de week had ik ongeveer zestien heren die het een geil plan vonden, we hadden immers allemaal hetzij onafhankelijk van elkaar als eens op bezoek gehad dus ze wisten hoe geil Missy wel niet was. Het een heel gemêleerd gezelschap van blanke kerels maar ook een aantal donkere heren in de leeftijd van tweeëntwintig to zesenvijftig. Omdat het bij ons thuis iet wat lastig was om te ontvangen had ik de eigenaresse van een swingersclub benaderd waar we al een aantal malen geweest waren in het midden van het land. Dit omdat het dan voor iedereen centraal gelegen was en makkelijk aan te rijden.

 

De eigenaars van de club vonden het meteen een goed plan waarbij zij ‘Connie' verder alles zou regelen en of we" het erg vonden als er ook een paar vaste klanten mee konden doen, nou dat leek mij geen probleem, zodat er uiteindelijk zevenentwintig heren voor mijn geile teef beschikbaar waren die avond.

Op de bewuste dag vertelde ik Missy s'morgens dat we die avond naar een club zouden gaan, ze vond het meteen een goed idee al had ze er geen idee van wat haar stond te wachten. Ik had besloten om wat vroeger weg te gaan dan we normaal deden om onderweg eerst ergens nog even wat te eten.

 

Toen we er aankwamen was het nog vrij rustig mede door het vroege tijdstip denk ik maar goed er waren een man of zeven acht binnen waarbij het Missy opviel dat er geen stellen of vrouwen aanwezig waren. We namen plaats aan de bar en bestelde wat te drinken. Missy wilde net gaan vertellen dat het haar wat tegenviel vandaag toen er een aantal van de heren binnen kwam die ik geregeld had. In eerste instantie herkende ze hen niet tot er twee binnen kwamen die ze wel herkende van een avond bij ons thuis.

 

Met hen raakte ze gezellig aan de praat waarbij het haar verder niet opviel dat er alleen maar meer mannen binnen kwamen zonder vrouw, op een bepaald moment waren er in plaats van zevenen twintig tweeëndertig heren binnen. Missy had het niet in de gaten omdat ze in gesprek was met Fred een geile potende vent met een gigantische lul van zevenentwintig centimeter en zo dik als een kleine komkommer. De gast vrouw nam op dat moment het woord en zei "ik heet iedereen welkom vanavond op Missys eerste gang bang en wens iedereen veel plezier vanavond"

5 774

Hierdoor werd het Missy duidelijk was wat precies de bedoeling was van deze avond. "Ze fluisterde in mijn oor dat ze het super vond, dat ze geil werd en dat ze eindelijk lekker eens een echte slet kon zijn". We dronken nog wat en besloten naar boven te gaan, de heren werd door Connie gevraagd nog heel even te wachten tot ze een seintje kregen om naar boven te gaan. Eenmaal boven installeerde ze zich op het king size bed en vroeg mij om naar beneden te gaan en de eerste drie naar boven te sturen, ik kon beneden wachten bij de rest.

 

Na een kleine twintig minuten kwam de eerste naar beneden en zei dat mijn Missy een lekkere geile slet was, ik bofte maar met zo'n sletje zei hij. Hij vertelde de rest dat ze een lekkere hoer was en botergeil, "ze dat er nog vijf naar boven komen" zei hij voor hij zich aan kleedde en als eerst vertrok.

 missy 3056

De hele groep ging daarna in groepje naar boven, ik besloot om nu ook maar eens een kijkje te gaan nemen hoe mijn hoertje aan de gang was. Boven verdrongen de mannen zich om haar heen, ze zat op haar handen en knieen zitten met een holle rug, haar kont in de lucht, kut en mond gevuld.

Haar tieten, kut billen alles werd betast en beknepen, ze kreunde met volle mond en bewoog mee met de stotende pikken die steeds afgewisseld werden als er eentje was klaar gekomen. Dikke, dunne, lange, korte knoestige, kortom ze kreeg van alles te verwerken tot ze gek werd van genot. Ik zag haar gebeft en gelikt worden, haar tieten zagen helemaal rood van het knijpen.

 

Nu zag ik weer hoe ze geneukt werd door een super dikke pik die met lange halen in haar kut verdween. Voorwaarde was wel dat er condooms gebruikt werden, maar dat mocht de pret niet drukken Nu zag ik hoe er één zijn eikel tegen haar kontgaatje zette en hoe ze ervan genoot. Een aantal die haar al een keer geneukt hadden kregen spontaan weer een stijve toen ze stonden te kijken en wilde dit ook nog wel een keer. Toen de laatste zich leeg spoot wisselde ik hem af en neukte mijn slet in haar kont tot ook ik mijn zaad verschoot als einde van de eerste ronde.

Maar als ze gedacht had nu rust te krijgen had ze het mis er waren nog veertien kerels over die gingen voor de tweede ronde.

 missy 1019

En de eerste draaide Missy zodat hij onder haar kon gaan liggen en duwde zijn eikel hard in haar kut. Ze kreunde keihard en duwde haar kont verder naar achteren. Dit werd opgevat als een uitnodiging waarop één van de heren haar kont gaatje bevochtigde en zijn lul langzaam naar binnen liet glijden zodat ze voor het eerst in de sandwich genomen werd die avond. . Om haar heen stonden mannen zich af te trekken, een lange lul van één van de donkere heren vulde nu haar kut terwijl een tweede zich in haar aars boorde, Missy ademhaling was zwaar en hij stoot zijn pik helemaal in haar kont, hij neukte haar vrij kort, haalde zijn pik eruit, rolde het condoom van zijn pik en schoof hem gelijk weer diep in haar kontje, kreunend spoot hij zijn zaad met dikke stralen diep in haar darmen.

missy 1053

Dit nodigde de ander heren uit om het zelfde te doen. Alle condooms werden van de stijve palen afgetrokken en Missy was binnen enkele minuten tientallen keren in alle gaatjes volgespoten. Kreunend dat ze meer zaad wilde zoog ze een andere kerel stijf door hard op zijn lul te zuigen en hem er langzaam bij af te trekken. Nadat hij zijn zaad diep in haar keel en over haar dikke tieten had gespoten vonden de heren het tijd dat ze een andere pose innam, een van de mannen ging op een platform liggen en Missy moest over hem heen komen zitten, die vent had een korte dikke lul met een eikel als een tennisbal hierna kwam er een volgende met een lange dunne lul van wel meer als twintig centimeter.

Ze zakte heel rustig over hem heen tot hij er aan de wortel inzat en begon hem toen te berijden met een constant rustig tempo gleed ze over zin lul.

425405

De uitdrukking op haar gezicht was te geil voor woorden, totaal in trance met een van genot vertrokken gezicht ging ze door met wippen, zijn pik verdween keer op keer tot het eind in haar kut, opeens begon ze te krijsen, gorgelend kwam ze klaar zittend op haar hurken molk ze zijn lul leeg, toen ze hem klaar had nam de volgende plaats om te melken, steeds sneller tot ze hem en ook zichzelf weer naar een orgasme gewerkt had. Duidelijk was dat ze nu moe werd, ze zakte door tot op haar knieen en boog voorover, nu stond haar al doorgeneukte ronde kont weer ter beschikking en al snel werd deze uitnodiging weer aangenomen.

missy 1038

Twee vingers verdwenen in haar kont, deze was na de eerdere neuk beurten al soepel voor ontvangst en meteen ging er een kerel achter haar zitten, masseerde hij haar ster, maakte hem vochtig met zijn speeksel tot ze hem smeekte om zijn lul met die enorme pik van de neuker onder haar nog steeds in haar kut. Ik zag hoe zijn eikel in haar geile kont plopte, en zag ook hoe Missy reageerde, Wow wat ben je toch een slet dacht ik.

msn 104

Haar gekreun gekrijs het gehijg en vooral de geile praat van de mannen tegen haar maakte mij bloedgeil. Ze werd gewoon geneukt als gebruiksvoorwerp met twee grote lullen in haar kut en kont en tot mijn verbazing kwam ze alweer schokkend klaar op de enorme paal van een grote neger, zijn zaad belade zo diep in haar darmen dat er geen druppel mee naarbuiten kwam, geil tongde Missy met hem haar orgasme weg.

dmw 8560

Hoeveel viagra die neger had geslikt weet ik niet maar die paal bleef fier overeind terwijl hij Missy haar kutje en kontje al een keer had volgespoten, geil tongend speelde ze met zijn paal, je kon aan alles zien dat ze die nog een keer die in haar buik wilde voelen. Met haar rug naar hem toe ging ze op zijn buik zitten, pakte zijn grote zwarte paal en leuke hem naar haar kontje, langzaam liet ze zich op de dikke paal zakken, en centimeter voor centimeter drong deze dieper in haar darmen. Dat het al een beetje pijnlijk begon te worden was aan haar gezicht af te lezen, maar geil en dapper ging ze door. Wat een fantastisch gezicht was dat, die grote zwarte paal diep in het kontje van mijn Missy.

 

Leroy de neger genoot en kreunde, maar het ging hem niet snel genoeg, hij wilde er tot de wortel in. Hij pakte Missy met twee handen vast, duwde haar naar beneden en ramde hij zijn heupen keihard omhoog tegen haar billen aan, die nog een beetje als stootkussen fungeerden. Missy gilde het uit, die 27 centimeter negerlul zat helemaal in haar darmen, tranen liepen over haar wangen. Leroy was niet meer te houden en genoot van haar gekreun en gegil, wild stoote hij door in Missy haar knijpende kontje, en Missy begreep, dat hij snel klaar zou komen. Nu de pijn wat zakte begon ze mee te bewegen en met haar kontje knijpend zijn paal te masseren, haar mond wijd open hijgend van pijn en genot kwam ze nog een keer schokkend klaar. Dit was voor Leroy ook teveel en met een enorme brul begon ook hij klaar te komen. Dikke stralen zaad spoten in Missy haar darm haar hele endeldarm werd gevuld. Leroy bleef maar klaar komen en hij spoot zoveel zaad, dat het bij zijn pik langs uit de reet van Missy sijpelde. Toen hij zich terug trok, bleef Missy haar kontje wagenwijd open staan en het deed zo'n pijn, dat ze het gevoel had, dat de pik er nog steeds in zat.

Iedereen zag dat Missy niet meer bruikbaar was vandaag en de hele groep begon luid te applaudisseren.

judith leroy 031

Zo had ik Missy nog nooit gezien, ze bleef maar geneukt worden in haar kut haar kont. Ze waren haar nu echt alleen aan het gebruiken als neukpop, alle overgebleven mannen doken erop en neukte zich klaar, soppende in haar kut en kont. Ik weet niet hoeveel keer ze die avond en nacht geneukt is tot de laatste al zijn zaad had verschoten.

 

Toen nam ik haar als laatste, zeg maar als toetje in haar rauw gebeukte kut, toen was het half vier en kwam ze voor de laatste keer klaar. Iedereen was inmiddels weg toen de gastvrouw Connie Missy onder de douche zette en haar om vier uur terug bracht aan de bar haar kut was dik, rood en opgezwollen, haar schaamlippen hingen erbij als opgeblazen flubbers, dik en vuurrood.

Zeker zeven uur was mijn slet geneukt, volgens Connie had ze de dubbele neukers meegeteld drieënzestig keer pik gehad, drie dagen mocht ik niet aan haar kut komen toen pas mocht ik haar weer likken niet neuken want hij was nog steeds gevoelig, wat deze avond is gebeurd kan niet meer overtroffen worden, het is duidelijk Missy is een echte slet die er van geniet om zo vaak mogelijk geneukt te worden al heeft ze gezegd dat ze zoiets niet meer wil, en ik geniet ervan om te zien hoe ze genomen word en geniet.

wife watching mix 005

Reacties   

0 #5 Missy 11-01-2015 16:31
Adner zei:
Goed en fijn verhaal, het past in mijn beleving. Graag zou ik de volgende keer ook aanwezig zijn.U mag mij benaderen voor een afspraak. :oops: ;-)


Je mag me altijd je stats doorgeven, wie weet komt er iets leuks uit voort.
Citeer
+1 #4 Dennis 30-12-2014 01:47
Snel weer eens afspreken liefje?
Citeer
+1 #3 Ren 06-11-2014 20:33
Heerlijk verhaal prachtig zo het gebruik en genot.Zou willen dat zoiets mogelijk zou zijn met mijn partner.Maar die is in sex erg gesloten, dit zou volgens mij haar wereld verrijken. :-) :oops: :P
Citeer
+2 #2 Adner 17-08-2014 15:17
Goed en fijn verhaal, het past in mijn beleving. Graag zou ik de volgende keer ook aanwezig zijn.U mag mij benaderen voor een afspraak. :oops: ;-)
Citeer
0 #1 Adner 17-08-2014 14:59
Goed en fijn verhaal, het past in mijn beleving. Waarin ik graag cuckold zou worden en mijn vrouw een minnaar krijgt.Echter daar zij van niks weet zal het wel niet te realiseren zijn. Heb daarom erg genoten van dit verhaal (en blijf ik dromen) :oops: ;-)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen