Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Cuckold: Het woord wordt gebruikt voor een spel, voor velen ook een levenswijze, waarin van een (echt)paar de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man heeft in een cuckolding-relatie weet van zijn vrouws ontrouw.

Informatie: Een cuckold is een gehuwde man met een vrouw die hem bedriegt. De originele betekenis van het woord is een gehuwde man die het kind van een andere man opvoedt, dat is een referentie naar een man die niet weet dat hij een slachtoffer is. Vanwege deze betekenis is het een van de weinige woorden zonder een vrouwelijk alternatief. Hoewel het niet dezelfde mening heeft, wordt de term ook vaak gebruikt voor niet gehuwde koppels in een relatie. Een man die weet heeft dat zijn vrouw een ander heeft wordt vaak een wittol genoemd, een cuckold met kennis. Een moeilijke categorie, maar je weet vast nog wel een leuk verhaal om met ons te delen!

WAT IS EEN CUCKOLD?



Algemeen
Het woord cuckold komt uit het engels en verwijst naar het leven van de koekoeksvogel.
De vrouwtjeskoekoeksvogel paart met het alfa-mannetje (leider), die zelf met veel andere vrouwtjes paart. Het vrouwtje keert daarna terug naar haar partner en zij brengen dan beiden de jongen groot die voortkomen uit de vreemdgang van de moeder koekoeksvogel. Vroeger was de menselijke 'cuckold' het mikpunt van spot; wanneer er werd ontdekt dat de vrouw bevrediging vond in het bed van een andere man, was zij de overspelige en hij haar 'cuckold'. Het werd vaak gezegd dat hij wegging met zijn staart tussen de benen van een andere man.

Het woordenboek definieert de cuckold als een 'man met een ontrouwe vrouw'. In de context van alternatieve levensstijlen bevindt de cuckold zich in het midden tussen de bovenstaande traditionele definitie en de definitie van 'swinger'. Het verschil met de eerste definitie is dat de cuckold van vandaag zich bewust is van de ontrouw van zijn vrouw en daar sexueel opgewonden door wordt. Het verschil met de tweede definitie is dat 'swingers' beide betrokken zijn in het sexuele spel als gelijken. Dit is niet het geval bij cuckolds. In gewoon Nederlands is een cuckold een man die weet heeft van zijn vrouw haar ontrouw en het ook accepteert, daarbij sexueel gestimuleerd door haar daden. Hij kan een 'normale' sexuele relatie met haar hebben voor een groot deel van de tijd of hij kan accepteren dat zijn vrouw voor een andere man gekozen heeft die hem volledig vervangt in haar sexleven.


Waarom zou iemand kiezen om cuckold te worden?
Na veel onderzoek zijn de volgende elementen zeer belangrijk gebleken in de keuze om een cuckold te worden. Niet alle elementen zijn in even grote hoeveelheid aanwezig in de cuckold-relatie: vaak domineren een of twee elementen en zijn de overige in mindere mate aanwezig.

1 - Submissie
'Ge-cuckold' worden is vaak een vertoning van totale onderwerping met het toegevoegde element dat op zijn minst een persoon (de minnaar) weet van de rol van de cuckold. Cuckolds kunnen zeker genieten van het dienen van hun vrouw, en in sommige gevallen, het dienen van haar minnaar. Wanneer een persoon onderwerping wenst te ervaren, bijvoorbeeld ontbijt op bed brengen voor de vrouw en haar minnaar, en als hij gedomineerd wil worden zou ze hem kunnen vragen om hen alleen te laten zodat ze ongestoord hun gang kunnen gaan. Dit zou bijna ondragelijk opwindend kunnen zijn voor de cuckold! Daarbij komt de wetenschap dat ze kan doen wat ze wil wat betreft sex, maar hij wordt beperkt tot slechts dat wat zij goedkeurt. Dit is waarschijnlijk de ultieme submissie: hij geeft haar zijn genitaliën, terwijl zij geen enkele garantie geeft op sexueel gebied.

2 - Vernedering
Veel swingers en mensen uit de alternatieve levensstijl trekken de grens bij vernedering. Zij verwerpen dit vaak met walging. Toch zouden dezelfde mensen SM accepteren als een begrijpelijke sexuele daad! Echter, vernedering is slechts 'mentale SM'. Waarom zou iemand kiezen voor 'discipline' en dit sexueel opwindend vinden? Wanneer je dat kunt begrijpen, kun je de aantrekkingskracht van vernedering bevatten als sexuele stimulus. En als een man vernederd wil worden, wat is er dan meer vernederend dan het zien, horen of komen te weten dat zijn vrouw of vriendin een andere man kiest voor haar bedplezier? Als daarbij komt dat de vrouw duidelijk erkent dat haar minnaar beter geschapen is, of simpelweg beter in bed, dan is die vernedering compleet.

3 - Jaloersheid
Jazeker, jaloezie is een opwindingselement voor cuckolds. Misschien is het wel de grootste opwindingsveroorzaker. Weinig cuckolds hebben hier nog maar wat van gezegd of geschreven. Kijk maar eens wat allemaal 'verloren is gegaan': de trouw van zijn vrouw, haar lichaam (tijdelijk of permanent), zijn gelijkwaardigheid als een sexuele partner, zijn waardigheid….en dit alles is gegeven aan een andere man!

4 - Voyeurisme
De uniekheid van voyeurisme die cuckolds kunnen ervaren is dat je niet vaak meemaakt om twee mensen sex te zien hebben. Dat is waarom de sexvideo-industrie zo gegroeid is! Maar niets, niets kan het echte overtreffen, life, voor je eigen ogen. Het uitnodigen van een andere man in je eigen bed zal je ongetwijfeld een eerste klas zitplaats opleveren voor dit prachtige schouwspel.

5 - Angst
Een cuckold omschreef de aanleiding voor angst eens als: "veroorzaakt door de dualiteit van zowel bang als opgewonden zijn. Angst is een krachtige afrodisiac…..misschien vereist mijn lichaam een bepaalde hoeveelheid adrenaline die alleen opgewekt wordt door angst". Wat is er dan om angst voor te hebben? Een cuckold kan angst voelen (en toch zeer opgewonden raken) bij de gedachte aan vernedering door zijn vrouw en haar minnaar; hij kan angst hebben om gezegd te worden dat hij niet mag klaarkomen voor een specifieke (en soms lange) tijd. Hij kan angst hebben om de geluiden te horen van zijn vrouw, luid en duidelijke geluiden van genot die zij nooit heeft laten horen wanneer zij met hem in bed lag. Of, hij kan simpelweg angst hebben voor het onbekende.

 

6 - Het Onbekende
Veel cuckolds erkennen dat zij geen idee hebben wat hun nu opwindt. Voor de meeste van ons is het een sexuele fantasie uit de meest overweldigende categorie. Zoals ik eens zei tegen mijn vriendin: "ik zie je liever in bed met jouw minnaar dan dat ik sex heb met welke vrouw op deze aardbol dan ook!" Daarom, zoals in de meeste sexuele fantasieën, zijn we vaak slechts in staat een deel van de elementen te noemen die ons opwindt. Nooit kunnen we het volledig verklaren. Veel cuckolds onderschrijven de stelling dat ze niet wisten dat dit hen opwond totdat hun vrouw een discussie opende over een goed-uitziende kerel. Of misschien vertelde ze een verhaal over een man die haar trachtte te verleiden. Plotseling dringt dan het besef bij de cuckold door dat er sprake is van een 'andere authoriteit' en vraagt hij zich af wat er verdomme aan de hand is. DAT is een cuckold in aanmaak!


Cuckold Toppers
Prive Opnames gemaakt door Cuckold mannen, hier kan je zien hoe hun vrouwen worden genomen door een ander.

Cuckold Toppers
Size does Matters, Hollandse huisvrouwen vertellen hun man dat hun pik veels te klein is!!


 

Waarom zou een vrouw kiezen om een cuckold van haar man te maken?
Er zijn vrouwen die simpelweg hun man bedriegen. Dit maakt geen deel uit van onze discussie omdat het geen wederzijdse beslissing is. Wanneer je uitvindt dat je vrouw je bedriegt, lees dit dan niet maar zoek therapie of ga naar je scheidingsadvocaat!

Veel cuckolds beschrijven jaren en jaren van vragen aan hun vrouw of ze sex wil hebben met een andere man. Gewoonlijk is de vrouw hiertegen uit verschillende redenen.
- Ten eerste gaat het tegen alles in wat bijvoorbeeld een huwelijk of relatie inhoudt: de (huwelijkse) beloften. Ze kan niet anders geloven dan dat dit soort acties ten koste zullen gaan van de relatie.
- Ten tweede is het vaak bedreigend voor de vrouw omdat het een voorbode is -denkt zij- voor de man om sex te hebben met andere vrouwen (als beide dit willen doen: succes, jullie zitten in de swinger categorie en dan gaat dit niet over jullie).
- Ten derde hebben veel vrouwen, in het bijzonder de vrouwen van boven de 35, het idee dat ze niet meer de 'Barbie' van vroeger zijn... Ze maken zich soms zorgen dat geen andere man haar meer aantrekkelijk zal vinden. Ze willen absoluut geen teleurstellingen.
- Ten slotte maken ze zich zorgen (met goede rede) over de slechtheid daarbuiten: slechte mensen, slechte sfeer en enge ziektes.



Waarom zeggen vrouwen dan toch "ja"?
Sommige vrouwen doen het omdat hun echtgenoten/vrienden sowieso onbevredigende minnaars zijn. Mijn stelling is dat de meeste vrouwen ermee beginnen (let op: beginnen is het sleutelwoord hier, de motieven veranderen vaak later) om hun man de bevrediging te gunnen die ze zo nodig hebben om dit uit te proberen. Daarbij komt dat ze vaak een aantal sexuele ervaringen hebben gehad voor het huwelijk/de relatie en dat ze nieuwsgierig kunnen zijn naar wat daarbuiten 'nog meer is'. En als hun sexuele ervaringen totnutoe nogal tam zijn, vraagt ze zich beslist af wat 'daarbuiten' nog meer te vinden is.

Wanneer de vrouw andere mannen begint op te merken, volgt er een nieuwe fase: die is vaak tamelijk moeilijk. Ze moet haar man tot 'cuckold maken'. Ze houdt immers van die man (zoniet dan heb je eenvoudig een relatieprobleem: ga in therapie, enz.!) Het zal voor haar moeilijk te geloven zijn dat haar man haar werkelijk wil dat zij meer van haar minnaar gaat genieten of op zijn minst vaker sex met haar minnaar zal hebben. Het is moeilijk te geloven dat hij dat echt wil horen van zijn vrouw. Gewoonlijk, en dit start zeer langzaam, begint hier het proces waarbij de vrouw stapje voor stapje de intens plezierige details vertelt van haar 'ontrouw' aan haar man. Ze zal zijn uitbundige reactie waarnemen als reactie op haar verhaal. Ze zal zien dat naarmate ze meer explicieter in haar verhaal wordt, vooral wanneer ze uitwijdt over haar intense genot, haar man gek wordt van opwinding. Wanneer haar man haar in bed ziet met haar minnaar, zal ze heel terrughoudend zijn in het tonen van haar genot tenzij hij het duidelijk maakt dat hij hierdoor enorm opgewonden raakt.


Waarom zou je door dit alles heen willen gaan?
In de woorden van een cuckold's vrouw: "Ik kan nu van twee walletjes eten". Wat kan er nu slecht zijn voor een vrouw die zich realiseert dat haar man alles zal doen om haar fantastische sex met haar minnaar te laten hebben die hij zal verwelkomen in zijn 'domein' als dat nodig mocht zijn? En terugkomend op de initiële zorgen van de vrouw dat geen andere man haar aantrekkelijk zal vinden: verbeeld je je haar verrassing en warm gevoel wanneer ze merkt dat die goeduitziende, passionele kerel (Neger!) zeer opgewonden van haar wordt! Hem hard zien worden, hem opgewonden voelen worden als ze zich blootgeeft, wanneer ze hem aanraakt….brengt haar onmiddellijk terug naar haar middelbare schoolervaringen, maar nu met een volwassen begrip van wat sex inhoudt. Dit doet wonderen voor het ego van je vrouw!


Wat is het verschil tussen een cuckold en een man met een hete vrouw?
Hoewel je de vrouw van een cuckold duidelijk als "heet" kan omschrijven, ligt het verschil in de originele woordenboekomschrijving: "een man met een ontrouwe vrouw". Een vrouw overschrijdt de lijn van trouw, niet met de bedoeling om sex te hebben met een andere man met toestemming van haar eigen man? Neen! Zij prefereert duidelijk sex met haar minnaar dan sex met haar eigen man en zij zal hem dit ook duidelijk vertellen.


Belangrijke Cuckold thema's
A - Hij is groter dan jij
In tegenstelling tot wat je wel eens tegenkomt in advertenties kunnen we nog niets veranderen aan wat de natuur aan mannen geschonken heeft. Weinig vrouwen beginnen een relatie met een man vanwege de grootte van zijn penis, maar heel veel literatuur toont aan dat vrouwen het wel degelijk belangrijk vinden om volledig opgevuld te worden. De vrouw kan daarom zoeken (of goed opgevoede cuckolds zoeken voor haar) naar een man die zeer goed geschapen is. Sommige vrouwen vinden een grote penis pijnlijk of oncomfortabel, maar als zij de ervaring bevredigend vindt moet haar man erkennen dat hij niet opkan tegen wat de welgeschapen minnaar biedt. In onze samenleving waar groter vaak beter is (huizen, auto's, enz.) is het werkelijk vernederend om te moeten erkennen dat een man minder tussen de benen heeft dan wat hij ziet bij een andere man die zijn vrouw prefereert! Daarbij komen dan nog de vernederende gesprekken over haar minnaar die gaan over "hoe goed ze het wel voelt als hij haar diep neemt" en dan moet constateren, op plagende toon, dat haar man haar dit nooit zal kunnen schenken. Hij zal waarschijnlijk ook nooit te weten komen hoe dat voelt. Met andere woorden: de man wordt zich bewust dat hij een deel van het lichaam van zijn vrouw nooit zal kunnen aanraken, dus ga maar in de hoek zitten en luister naar haar hoe heerlijk zij dit wel ervaart.

B - Hij is beter dan jij
Waarom je vrouw dit zou willen is duidelijk. Wat een verrassing: na 5, 10 of 20 jaar relatie leert zij dat sex veel meer inhoudt dan ze tot hiertoe wist. En voor cucky, is de schaamte des te groter wanneer haar minnaar groter is. Wanneer hij groter geschapen is, kun je tenminste zeggen dat het daaraan ligt en dat je er niets aan kan doen. Maar als hij beter is, zeker als hij ongeveer hetzelfde geschapen is als jij, dan is de harde waarheid dat je niet zo'n goede minnaar bent (dat is diplomatiek gesteld, de waarheid is dat je een waardeloze minnaar bent).

C - Raak me niet aan
Hier is een groot verschil tussen de hete vrouw en een cuckold vrouw. Vaak lees ik dat mannen hun vrouwen neuken voordat ze uitgaan voor een date. Cuckolds mogen hun vrouwen zelden aanraken voor een date, tenzij het is om haar 'schoon te maken', helpen met aankleden of make-up. En, natuurlijk, dit is duidelijk: als haar man een matige minnaar is, waarom zou ze dan haar stemming ruïneren of haar anticipatie op goede sex laten verzieken? De vrouw vertelt haar man dan vaak: ik spaar mijzelf voor hem…. In meer extreme gevallen, waar de vrouw haar man volledig heeft vervangen door een andere man op een meer permanentere basis is haar lichaam simpelweg verboden terrein voor hem. In dit geval zou een toevallige blik op haar borst of schaamhaar een spontaan orgasme kunnen creëren.

D - Ik wil zijn baby
Dit is niet opwindend voor alle cuckolds, maar het thema is zeer bekend en groot. Ik ben geneigd te geloven dat het merendeel van de cuckold verhalen die over impregnatie gaan verzonnen zijn. Je weet het echter nooit. Maar zeker, als je het gevoel wilt hebben dat je je 'vrouw verloren hebt aan een andere man', dan is haar impregnatie door hem een overtreffende opwindingsfactor. Ik zal geen oordeel vellen, dus zal ik hier slechts melden dat een groot aantal cuckolds zeer opgewonden wordt van het feit dat zijn vrouw naar haar minnaar gaat en kennelijk haar pil zo maar vergeten is….


Wachten of kijken?
Veel discussie vindt plaats over wat meer erotisch is voor de cuckold: kijken naar je vrouw in bed met een andere man of wachten op haar thuiskomst terwijl ze met hem weggaat. In zijn algemeenheid heeft de cuckold hier weinig over te zeggen; zijn vrouw zal zich waarschijnlijk met het een meer op haar gemak voelen dan het andere en dat is wat ze zal kiezen.

Het sexspel recht voor je ogen aanschouwen en jezelf realiseren - keer op keer - dat de vrouw die haar opperste genot beleeft je vrouw is, is in een woord adembenemend. Zelfs als je zelf sex hebt, krijg je het niet te zien. Het zien van een man zijn penis, vooral een zwarte penis, die in en uit een kutje pompt en glijdt is enorm stimulerend, maar de absolute top van opwinding is wanneer het hier het kutje van je eigen vrouw betreft! En het kijken naar (en horen van) orgasmes, hetzelfde, nog beter!

Aan de andere kant, als de hersenen het grootste sexorgaan zijn, is er veel voor te zeggen dat de cuckold die thuis zit te wachten en masturbeert, zich afvragend wat zijn vrouw in hemelsnaam uitvoert op dit moment (en nu en nu en nu). Als je denkt dat tienerjongens zich vaak aftrekken dan kan ik je verzekeren dat ze amateurs zijn ten opzichte van de cuckold die wacht op zijn vrouwlief bij haar minnaar!


Roompasteitje/Creampie
Ik zou willen zeggen dat hier al te veel over is gezegd. Toch is het een van de absolute heerlijkheden van bijna elke cuckold: enorm opwindend. Een roompasteitje is een zichtbare hoeveelheid zaad van jouw vrouw haar minnaar die zichtbaar uit haar kutje 'lekt', als een romig pasteitje. Of het nu submissie is of vernedering, het bekijken en soms zelfs oplikken (!) van een andere man zijn zaad uit het kutje van je vrouw staat vaak no.1 in de cuckold hitparade. Waarom is dat zo? Ik denk dat het een combinatie is van elke mannelijke taboe die zich opstapelen in een ding:
- Mannen mogen niet naar andere mannen hun zaad kijken, laat staan beroeren;
- Mannen zouden de puurheid van hun vrouw tot alle prijs moeten beschermen;
- Ejaculeren in een vrouw is een sterk symbool van bezit en het zien van een andere
man zijn zaad in jouw vrouw haar meest persoonlijke, intieme plek is een duidelijk teken dat je niet de enige persoon in haar leven bent….of tenminste de enige voor haar lichaam;
- Als er iets is dat bewijst dat je vrouw ontrouw was dan is het wel het gezicht van zaad dat druipt uit haar kutje en je zeker weet dat het niet de jouw zaad is. Porno laat wel eens zeepachtige substanties zien in foto's, maar als je oog-in-oog komt met de werkelijkheid dan voelt dat heel anders;
- De enige manier waarop dat zaad in jouw vrouw kon komen is door zijn orgasme. Een roompasteitje zegt: "niet alleen heeft ze een cuckold van je gemaakt, maar ze heeft dat ook erg goed gedaan"; Voor al deze redenen vinden cuckolds roompasteitjes een van de meest krachtige fantasieën die ze maar kunnen bedenken. De erotische aantrekkingskracht is enorm.


De Neger: de ideale minnaar voor haar?
De redenen om een Neger of zwarte man (of meerdere!) te kiezen als haar minnaar zijn legio. Voor velen (en mij) zijn Negers het symbool voor mannelijke kracht, uithoudingsvermogen en potentie en daarom in alle facetten het toonbeeld van het alfa mannetje uit de natuur zie bovenstaande uitleg alfa cuckold). In tegenstelling tot wat veel mensen beweren zijn er teveel wetenschappelijke bewijzen die aantonen dat mensen ook maar 'dieren + anticipatieverstand zijn'. Negers voldoen in veel opzichten aan het leidersmannetje uit de natuur: het alfamannetje.

Verder ben ik ervan overtuigd dat mede door deze (onbewuste) kwaliteiten, zij een onweerstaanbare erotische kracht uitoefenen op vrouwen, en gecombineerd met vele andere aspecten, vooral op blanke vrouwen. Waarom zouden Negers voor Hollandse cuckold mannen zo'n belangrijke rol kunnen vervullen?

1 - Fysieke kracht, uithoudigsvermogen en lenigheid Alhoewel met name veel blanke mannen vooraan zullen staan om het te ontkennen zijn negers krachtiger, leniger en bezitten zij meer uithoudingsvermogen dan welk ander ras dan ook. Op atletiek- en voetbalvelden, in het basketbal, de bokssport, etc., overal waar ze zich meten qua kracht en uithoudingsvermogen zijn Negers onmiskenbaar superieur. Hiervoor zijn een aantal belangrijke historische verklaringen te geven. Het beladen verleden Van oorsprong was - en is- het leven in Afrika zeer hard. De omgeving is gevaarlijk, vaak lange perioden van weinig eten en drinken aangevuld met (stammen)oorlogen. Daarom is de opbouw sterk afhankelijk geweest van krijgers die territoria konden verdedigen. Deze krijgers moesten uitblinken qua uithoudingsvermogen en kracht, zodat ze hun stam zo goed als mogelijk konden beschermen. Als beloning voor deze belangrijke taak krijgen de meest krachtige krijgers de meeste en 'beste' vrouwen en dus vaak de meeste en beste nakomelingen. In die zin heeft er een selectie plaatsgevonden op kracht en uithoudingsvermogen gedurende vele eeuwen in Afrika. Dit heeft een reeks bijzonder krachtige mannen opgeleverd.

Daarnaast heeft er een selectie plaatsgevonden op potentie, omdat de meest potente mannen de meeste nakomelingen genereren. Op deze wijze zijn vele Afrikaanse mannen geboren met de beste genen om in het harde land te overleven. In vooral de zestiende eeuw nam de slavenhandel vanuit Afrika naar de koloniën toe. Deze verschrikkelijke dwaling in de geschiedenis tussen blank en zwart heeft tot gevolg gehad dat vele Afrikaanse (vooral) mannen verspreid zijn geraakt vanuit het moederland naar alle delen van de wereld. De meest krachtige mannen werden daarvoor geselecteerd, die de reis met vele ontberingen zouden kunnen overleven en veel werk zouden kunnen verzetten. Tevens zouden zij voor veel nakomelingen moeten zorgen, omdat dat - en dit is inderdaad walgelijke exploitatie - meer opleverde. Aldus ontstonden binnen de koloniën eenheden van zwarte Afrikaanse slaven die zich tot het midden van de twintigste eeuw toch vooral binnen de eigen (krachtige!) groep ophielden en nakomelingen voortbrachten.

De slavenhandel is dus de tweede - zeer onnatuurlijke - selectie geweest voor de mannelijke kracht en uithoudingsvermogen van Negers. Blanke mannen daarentegen verwerven meer status door inkomen. Fysieke aspecten zijn in een blanke cultuur minder relevant. Ook het grote aantal 'natuurvreemde' nakomelingen, zoals reageerbuisbabies, zorgt voor de voortzetting van - een gemiddeld zwakker - genetisch materiaal.

2 - Fysieke bouw
Overduidelijk zijn de verschillen geworden in fysieke bouw tussen met name blanke mannen en zwarte mannen. Negers hebben vaak een bouw die door vrouwen als sexueel zeer aantrekkelijk worden ervaren. Zo zijn Negers vaak in het bezit van een gespierd lijf, vaak al van nature met een laag vetpercentage. Blanke mannen zijn doorgaans gemiddeld gesproken wat 'vettiger'. Verder is de spiermassa van donkere mannen wat ronder, waardoor ze meer vorm krijgen. De combinatie van smalle heupen met gespierde, ronde billen is een combinatie die de meeste dames zeer in vervoering kan brengen.

Een (blonde) vriendin van mij vertelde mij ooit aan het strand dat ze "lyrisch kon worden van een neger in een strakke zwembroek". Toen ik vroeg waarom die kont dan zo belangrijk voor de aantrekkingskracht was, vertelde ze mij dat de combinatie van smalle heupen en dikke gespierde billen voor haar het symbool was voor 'stootkracht'. Verder wordt de donkere kleur door vrouwen als zeer interessant en erotisch ervaren. Een donkere huid wordt als mannelijk en aantrekkelijk ervaren, zelfs door vrouwen die dit op het eerste gezicht niet toe zouden willen geven.


De Penis
Niets is een zo beladen onderwerp als de penis van zwarte mannen. Niet iedere Neger is in het bezit van een enorm geschapen gereedschap, maar een ding staat fier voorop: Negers hebben gemiddeld gesproken een veel grotere penis dan blanke mannen (15-30% groter). Dus de stelling dat Negers groter geschapen zijn is hard gezegd - vooral voor blanke mannen- de harde waarheid. De Belgische seksuologe Goedele Liekens heeft dit onlangs nog eens op de televisie herhaald: zwarte mannen zijn gemiddeld gesproken aanmerkelijk zwaarder geschapen (lengte en breedte) dan blanke mannen. Dit feit wordt door veel blanke mannen bestreden en niet geaccepteerd omdat ze het niet kunnen verkroppen. Deze ontkenning is echter eerder een verdedigingsmechanisme dan een besef van werkelijkheid. Toegeven dat Negers "meer man" zijn is gewoon voor een bepaalde groep mannen niet mogelijk, alhoewel de waarheid. Voor mannen die dit niet kunnen accepteren wordt mijn verhaal alleen maar moeilijker. Indien je de bovenstaande feiten niet kunt accepteren, lees dan vooral niet verder.

 

Verder is de erectie van donkere mannen krachtiger door een grotere aanwezigheid van het aantal rode bloedcellen die zuurstof transporteren. Hierdoor is de aanvoer van bloed naar de penis beter geregeld en houden Negers hun erecties langer. Naast de grotere en krachtigere penis speelt het imponerende uiterlijk van de zwarte pik een grote rol. Imposant is het al, wanneer de penis zich in slappe toestand vertoont. De zwarte huid, de bovenliggende aderen, de zwaar hangende dikke donkere eikel, doet menige man beseffen dat hij hem maar beter uit de buurt van zijn vrouw kan laten. De cuckold denkt daarvan overigens tegenovergestelde. Het besef dat uit die donkere zak potent zaad spuit dat -door selectie van eeuwen- potenter is dan welk zaad dan ook maakt het volgende besef compleet: Negers zijn beter geschapen, potenter, sexueel aantrekkelijker en sterker dan hemzelf. Klagen helpt niet; het is een vaststaand feit. Acceptatie is een betere weg. De pure Neger is op alle fysieke fronten een alfa man.


Negers en (jouw) blanke vrouw
Het is een onweerlegbaar feit dat de aantrekkingskracht tussen blanke vrouwen en donkere mannen groot is. De enige rem op de sexuele uitwisselingen zijn de sociale taboes,uiteraard vooral opgeworpen door blanke mannen om redenen van bescherming van 'hun' vrouwen. Cuckolds zijn van mening dat er geen sprake kan zijn van 'hun' vrouwen. De volledige erkenning van de Neger als alfaman houdt in dat zij als eerste en enige recht hebben op de mooiste en beste vrouwen. Die erkenning houdt in dat zij niet zullen trachten de sexuele aantrekkingskracht die Negers op blanke vrouwen hebben, te storen, te doorbreken of anderszins te verminderen. Integendeel: de sexuele uitwisseling tussen de alfa man en de aantrekkelijkste (blanke) vrouwen dient zoveel mogelijk gestimuleerd en bevorderd te worden door de cuckolds. Dit is een van de hoofdtaken die een goede cuckold op zich neemt. Hij dient zijn intelligentie daarvoor te gebruiken en verzet te doorbreken, omdat verzet zinloos is.


Als Negers alfamannen zijn, wie is dan de alfa vrouw?
De definitie van de vrouwelijke alfa zou ons bij de zwarte vrouw kunnen brengen. Donkere vrouwen, hoe aantrekkelijk ze vaak ook zijn, voldoen echter niet aan de criteria van alfavrouwen. De meest begeerde vrouw, afgeleid uit het aantal verkochte en downgeloade foto's ter wereld, is de blanke vrouw. En binnen die categorie vrouwen neemt de meest 'blanke' vrouw (en meest zeldzame), de (jonge) blonde vrouw, de hoogste positie in. De combinatie van Negers en hoogblonde (jonge) vrouwen is dus de ultieme alfa combinatie; vele mensen voelen dit ook zo maar zullen dit nooit uitspreken. Het proces is al enige decennia aan de gang. In Engeland heeft 70% van alle zwarte mannen al een relatie met blanke vrouwen. Ook succesvolle Hollandse alfamannen geven al richting aan. Ooit al eens een zwarte topvoetballer gezien zonder een blonde schoonheid aan zijn arm? Cuckolds realiseren zich het bovenstaande en stellen hun vrouw beschikbaar aan de zwarte, grootgeschapen potente alfa man. Indien hij een blonde vrouw heeft, wordt die taak zelfs belangrijker. Hij heeft de eer om haar sexuele potentie waar te maken zonder dat ze zich in een sociaal moeras hoeft te storten; ze blijft immers keurig bij jou?


Tot slot
Heren cuckolds, uw missie is uw vrouw ervan te overtuigen om een zwarte minnaar te nemen. De grote zwarte penis die uw vrouw neukt en vooral volspuit met potent elitezaad zal u in vervoering brengen! Zij zal u altijd dankbaar blijven voor uw volhardendheid, ook al bent u voor een groot deel sexueel 'ontmand'.


Heb jij ook een Cuckold verhaal of ervaring?
Mail je dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen