Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

We zijn al weer tien jaar samen en sinds kort getrouwd, en hebben een fijn leven. We hebben allebei een drukke baan en door deze drukte en de tijd die dit kost hebben we te weinig tijd voor elkaar. Als Missy aan het werk in de nachtdienst is en ik alleen thuis ben ik veel op het internet te vinden en schrijf ik erotische verhalen en zoek ik contact met andere schrijvers onder de diverse pseudoniemen die ik heb.
Een van mijn penpals is RuigeHenk met wie ik een aantal verhalen samen heb geschreven. Ik schreef met hem als mijn vrouw Missy en heb ik hem ook een aantal naaktfoto's van mijn vrouw gestuurd om aan te tonen dat hij echt met haar aan het schrijven was. Ik dacht dat ik Missy op de foto's onherkenbaar had gemaakt, maar blijkbaar niet onherkenbaar genoeg voor Henk, Missy was namelijk zijn ex-vrouw die hij natuurlijk gelijk herkende, en noemde ons gelijk bij naam. Ik schrok me een ongeluk, maar bleef als Missy met hem mailen.
Maar Henk had al snel door dat hij niet met Missy aan het mailen was maar met mij en dat ik onder meerdere namen op het net bekend was. Henk begon mij te chanteren met aangifte bij de politie en bestookte me gelijk met allerlei kinderporno om mij verdacht te maken. Uiteindelijk maakte hij mij duidelijk dat ik Missy zo ver zou moeten krijgen dat ze een nacht met hem en zijn vrienden door zou brengen.

Het leek mij een godsonmogelijk plan maar besloot toch maar een poging te wagen. Ik dacht dat ze het nooit uit vrije wil zou doen dus ik verzon een list die er toe zou moeten leiden dat ze vrijwillig vreemd zou moeten gaan. Iets wat ze volgens mij vaker had gedaan en wat gezien haar beperkte seksleven met mij de laatste tijd eigenlijk alleen maar logisch leek.
Ik besloot haar op rustige manier te benaderen alsof ik een collega van het werk was. Ik mailde haar als onbekende aanbidder, maar maakte mijn avances wel op een hele vrouwvriendelijke manier.

Ik begon met het verhaal dat ik haar kende van onze werkomgeving waar ze als verzorgende bij betrokken was. Ik beschreef welke bedwelmende indruk ze op mij had achtergelaten en wat een ongelooflijke uitstraling ze had. Ik maakte geen enkele insinuatie op seks of op haar lichaam. Verbaasd zag ik dat ze binnen twee dagen reageerde op mijn mail waarin ze redelijk afstandelijk liet weten het een vreemd mailtje te vinden omdat ze mij niet kende maar me toch bedankte voor de complimenten.

Ik las haar mailtje verschillende keren en hoe ik het ook probeerde te interpreteren, maar er was geen uitdrukkelijk verzoek om geen tweede mail te sturen en ze eindigde met "wellicht tot een volgende keer". Ik stuurde gauw een nieuwe mail terug waarin ik haar bedankte voor haar keurige reactie, dat dat zo veel zei over haar karakter en ik maakte een compliment over haar kleding van een paar dagen terug en over haar kapsel; ik wist tenslotte dat ze naar de kapper was geweest.

Weer antwoordde ze binnen een paar dagen terug en in twee weken tijd wisselden we een paar keer wat koetjes en kalfjes uit en moest ik een volgende stap nemen. Ik moest weten of ze ook erotisch getinte mails zou willen lezen en beantwoorden. Ik vertelde haar dat ik een verhalenbundel aan het schrijven was waar ook erotisch getinte verhalen in stonden en ik vertelde dat ik nu met een verhaal bezig was waar ik graag de mening van een vrouw van de wereld van wilde hebben.

Dezelfde dag nog kreeg ik een mail terug en viel bijna van mijn stoel van verbazing: ze wilde het graag lezen en haar commentaar geven. Langzaam veranderde de inhoud van onze mails van licht erotisch getinte handelingen en de kunst van het verlangen naar echt seksuele fantasieën. Na tien jaar kwam ik er langzaam achter dat mijn eigen vrouw nog flink wat geheimen had en ik raakte er zelf van door opgewonden.
Ons seksleven begon langzaam weer op gang te komen en de volgende ochtend vertelde ze haar bed ervaringen met haar echtgenoot via de mail mij opnieuw toe, met de vraag om er een nieuw verhaal voor de bundel van te maken. Langzaam begon ik mijn verhalen te veranderen in de richting dat ze een keer vreemd zou gaan met een onbekende.
Ik romantiseerde het vreemdgaan tot een erotisch hoogtepunt wat iedere vrouw zou moeten meemaken. Ze zou moeten ervaren hoe bevrijdend het zou zijn om eens volledig uit mijn dak te gaan met een onbekende en misschien wel met meerdere tegelijk. Ze moest haar lusten een keer in haar leven de vrije loop laten gaan en haar lichaam aan de wellust en geilheid toe laten geven die ik in haar mails las.
Niet burgerlijk met haar man in het bed onder de dekens maar met een of meerdere hitsige mannen haar lichaam laten afbeulen en zich tegoed doen aan de zwetende lijven van haar ten dienst staande pikken.

Ik beschreef haar hoe ze in een veilige omgeving, bewaakt door mezelf zich kon laten begeren door door mij gekozen mannen. Hoe ze geblinddoekt en halfnaakt zou klaarliggen zich een keer in haar leven volledig zou laten gaan.
Hoe meer in detail ik het haar beschreef hoe opgewondener ikzelf werd. Ik stuurde nu steeds ook BBC-tjes naar Henk en ook hij begon al aardig plezier te krijgen in het spel wat ik aan het voorbereiden was. Jaloersheid kende ik niet meer; niets liever wilde ik dat ze zouden worden uitgewoond door haar ex en een paar volslagen onbekende geile kerels die haar helemaal zouden afraggen. Ik moest en zou er bij zijn en moest er foto's en film van hebben. Ik kon het me nog steeds niet voorstellen dat mijn heerlijke Missy zich zou gaan geven maar uit de mails die ik kreeg bleek ze steeds meer te gaan twijfelen.
Eerst kwam de onwennige erkenning dat ze het misschien wel in haar fantasie zou willen maar nooit zou durven, ook om haar man niet teleur te stellen maar ik kon haar steeds meer laten twijfelen.

De doorslag kwam toen ik haar voorhield dat haar seksleven beter was geworden nadat ze met mij was gaan schrijven en dat wanneer ze een keer haar remmen los zou kunnen gooien dit daarna ook met haar man zou gebeuren. Het verlossende mailtje kwam toch nog onverwacht maar ik was zo blij als een kind. Het ging echt gebeuren.
Ik regelde een grote suite in een mooi hotel, installeerde op de dag van haar leven twee kleine digitale camera's met een hele grote opslag capaciteit en vertelde haar om acht uur op de deur te kloppen, op het bed te gaan zitten en de blinddoek voor te doen die klaar zou liggen. Ik zou de jongens ontvangen en er voor zorgen dat ze veilig zou zijn.
Ze vertrouwde me volledig en Henk zou met zijn twee vrienden iets na achten arriveren. Inmiddels had ik de week ervoor al persoonlijk met Henk een en ander doorgesproken en hij vond het geweldig hoe ik het voor elkaar had gekregen dat het zo ging lopen. Ik koesterde geen enkele wrok meer jegens Henk en we begonnen elkaar zelfs te waarderen.

Ik vroeg me af hoe Missy het thuis zou brengen, maar zonder te blikken of blozen vertelde ze dat ze een dagje naar haar dochter wilde en dat ze waarschijnlijk daar bleef slapen gezien de reisafstand. Ik vertelde dat ook nog wat moest doen en dus niet meeging en voor de beestjes zou zorgen.

Een paar dagen voor de grote dag mailde ik haar de tijd en locatie en de kledingvoorschriften.
De rode string en bh van de marlies deckers stolen kisses serie en daarover een zwarte doorschijnende nightdress met hoge hakken en rode hold up panty's. Verder geen andere kleren, alleen een jas mocht. Ik wist dat ze dit allemaal niet had en dat ze dus speciaal hiervoor op pad moest.
Zonder tegenstribbelen ging ze akkoord met mijn vreemde maar opwindende voorwaarden. Ik weet niet wanneer ze het allemaal gekocht heeft, maar op de bewuste dag merkte ik dat ze onhandig een tasje in haar auto frommelde en kreeg ze een kleur toen ik langs mijn neus vroeg wat ze aan het doen was. Ze zou zich dus in de auto gaan omkleden vlak voor het begin van haar bloedstollende onbekende avontuur.

Ik was zelf net zo opgewonden als zijzelf en had mezelf en de camera's geïnstalleerd, de blinddoek klaargelegd en in de kamer en suite teruggetrokken om haar komst af te wachten. Met de van de receptie ontvangen sleutel kwam ze de kamer binnen, ontdeed zich van haar jas en liet mij verblind achter. Wat zag ze er geweldig uit in het rode setje onder de doorschijnende nightdress. Haar korte blonde haar veerde op en neer bij elke stap die ze deed, haar oogschaduw en lipstick verbaasde me, nog nooit had ze zich zo opgemaakt, het was prachtig, maar zeker niet overdone. Haar vlezige cup-D borsten werden bij elkaar geperst in de coupe van Marlies Deckers en ik kon aan de stijve tepels er onder zien dat ze opgewonden was.
Haar tepels waren heel gevoelig en ik verheugde me nu al op het genot wat zij en de mannen zouden hebben als ze haar bruine kurkjes in hun mond zouden nemen en nog harder zouden zuigen. Mijn ogen volgden hun weg naar beneden en zagen hoe door de dunne en strakzittende string haar omvangrijke schaamlippen bijna uit het kleine broekje puilden. Zelf zei ze zich soms voor haar uitgerekte schaamlippen te schamen maar wanneer ik de laatste weken steeds vaker weer met mijn vingers door haar natte schaamstreek gleed en haar roos streelde verdween het schaamtegevoel als sneeuw voor de zon en genoot ze van elke aanraking.

Ze draaide zich om zodat ze met haar rug naar me toestond en pakte het Italiaanse masker wat ik als blinddoek had gekocht. Ik voelde hoe mijn pik begon te steigeren toen ik haar prachtige billen uit de rode string zag springen. Ik geilde enorm op haar kont, aan de ene kant door de geweldige vorm en omvang van haar achterwerk, ze waren rond en vlezig en trilden bij elke stap een beetje na, zonder dat ze echt vet waren. Soms kreeg ik een geweldig uitzicht op haar donkerrode sterretje als ze gebukt voor me op zijn hondjes door mij werd genomen, maar nooit mocht ik haar daar aanraken of laat staan penetreren. Elke keer als mijn handen langs haar geweldige billen streken kneep ze ze samen als ik te dicht bij haar geheime plekje kwam. Het onbekende deed het verlangen ernaar soms als een kwelling overkomen en elke keer als ik haar kont voor me zag borrelde mijn vurige geile verlangen in steeds grotere mate op.
Ze deed het masker op en ze zag er uit als een prinses uit 1001 nacht. Ik fluisterde hoe prachtig ze was en blijkbaar klonk het zo oprecht dat haar lichaam schokte. Zo zacht mogelijk fluisterde ik haar toe dat haar dromen uit gingen komen en dat ze er geen seconde spijt van zou krijgen. Ik was als de dood dat ze mijn stem zou herkennen, maar de spanning was zo groot bij haar dat die kans verwaarloosbaar was.

"Ik ben nog nooit zo geil geweest, weet je dat. Ik heb geen druppel gedronken maar voel me relaxed en opgewonden tegelijk. Ik ga toegeven aan elk verlangen wat ik heb, ik ga me tegoed doen aan mij onbekende mannenlijven en bied mijn lichaam aan als een nymfomane hoer".

De blindheid die ik nu ervaar bied me bescherming maar tegelijk ook een kick door het machteloze gevoel dat het geeft. "Ik ken je niet, maar toch vertrouw ik volledig op jou, alsof ik je al mijn hele leven ken. Je hebt dingen in me los gemaakt en ik heb mezelf bloot gegeven zoals ik me alleen nog maar aan mijn huidige en ex-man heb bloot gegeven. Alleen het gevoel al mezelf zo aan iemand toe te vertrouwen geeft een ongekende opwinding. Wie heb je voor me uitgekozen? Met schorre stem van mijn eigen opwinding beschreef ik het grote lichaam van Henk, het rijpe lichaam van de oudere maar ervaren Louis en hun gespierde Surinaamse vriend Rico. Ik stond op het punt om Missy te betasten toen er op de deur werd geklopt. Ik begeleidde Missy naar het bed en liet haar zitten en opende vervolgens de hotelkamerdeur.
Henk kwam met zijn vrienden binnen. Het contrast van de kleine Louis en de boom van een kerel die Rico was, was ontzettend groot. Zelfs het gespierde lichaam van Henk viel bij Rico in het niet. Ik wist dat Missy graag grote mannen zag en de geweldige lichamen van Henk en Rico zouden haar in verrukking brengen.

Toen de mannen mijn vrouw voor het eerst in levende lijve zagen, floten ze bewonderend en spraken ze hun goedkeuring uit over de opwindende vrouw die ze op het bed zagen zitten. Ze lieten Missy opstaan en stelden zich netjes aan haar voor en gaven haar een voor een een tedere kus op haar wang. Ik zette een achtergrondmuziekje op en schonk een witte mousserende wijn in die door ons allemaal in grote teugen werd opgedronken. Terwijl ze Louis en Henk haar handen pakten en armen spreiden en op de maat van de muziek haar begonnen rond te draaien volgende de complimenten elkaar in hoog tempo op: "Wat een goddelijke rijpe vrouw ben jij Missy" hoorde ik Henk zeggen. "Zo geil heb ik ze lang niet gezien, zie je die knoerten van tepels op die opgebonden slappe uiers, daar hebben al wat babymondjes uit gezogen denk ik zo. Kijk maar naar die buik, slank maar wel wat zwangerschapsstrepen zei Louis terwijl hij voorzichtig de nightdress optilde.
Heerlijke brede heupen boven die smalle taille, daar kan je je lekker aan vasthouden als we gaan stampen. Rico vervolgde: kijk die kont eens rillen terwijl hij er een paar zachte tikje op gaf. Dat kontje is van mij en hij streelde Missy haar billen met twee handen. Als keurmeesters die het vee keurden werd Missy in de rondte gedraaid, gestreeld en gecomplimenteerd. Missy had nog geen woord uitgebracht, maar je zag haar genieten van de aandacht en geile toespelingen die werden gemaakt. Je vriend heeft ons verteld dat je getrouwd bent en regelmatig vreemd gaat? Missy antwoordde nog een beetje bedremmeld: dat klopt maar dit wordt mijn eerste keer met meer dan twee mannen, ik hoop maar dat het de moeite is. Er werd gelachen en het ijs was gebroken. We gaan jou en je zalige lichaam lekker verwennen meisje, zei Henk, en jij gaat ons likken, zuigen, koesteren en bevredigen. Het wordt de avond van je leven die urenlang gaat duren en die je je leven lang gaat heugen want met zo'n lichaam als het jouwe zijn we niet snel klaar.

Hoeveel vreemde mannenpikken heb je de laatste jaren gevoeld en in je gehad Missy? vroeg Henk weer. Nou dat weet ik niet precies antwoordde Missy, buiten Brabo wel een stuk of dertig denk ik. De mannen gingen dicht om Missy heen staan en ik trok me met mijn fototoestel terug op een afstandje. Ik had een enorme paal in mijn broek en wilde niets liever dan dat ze Missy haar lingerie uittrokken en aan de slag gingen. Henk en Rico begonnen haar lichaam te betasten en te strelen, haar buik, haar benen, haar enkels en via haar dijen, over haar billen naar haar rug en weer terug over haar buik, zorgvuldig haar meest intieme delen vermijdend. Louis trok de nightdress omhoog en over haar armen heen helemaal uit. De strelende handen trokken haar kousen naar beneden tot op haar enkels. Louis ging achter haar staan en legde zijn handen op haar heupen en kuste Missy teder in haar nek. Ik zag haar lichaam een onbewuste rilling maken terwijl ik door ging met foto's maken.
Ze geniet zichtbaar jongens zei Louis, voelde je haar lichaam die golf van wellust opvangen toen ze mijn warme mond in haar nek voelde en om het te bewijzen likte hij nog eens zachtjes in haar nek. Weer zag je een rilling door haar lichaam heen gaan. "Kijk" zei Henk, kippenvel op haar armen, haar hersens werken op volle toeren om haar lichaam nog gevoeliger te maken. Alle radartjes zetten nu haar antennes in werking om te genieten, zie maar hoe haar tepels stijf aan het worden zijn, ze priemen zo door haar rode bh'tje heen.
Wat een fenomenale vrouw ben jij zeg Missy, je lichaam hunkert gewoon naar seks, tien jaar opgekropte wellust komt vanavond naar buiten. Vertel eens Missy, ben je al een beetje nat in je kruisje en voel je al wat krampjes in je buik"vroeg Louis.
Ik heb nog nooit zo veel kramp in mijn buik gevoeld. Het brandt alsof ik moet plassen en voel mijn eigen geil tussen mijn lippen druipen. Ik wil jullie naakte lichamen voelen, kleed jullie uit alsjeblieft. Terwijl vier handen haar bleven strelen kleedden de mannen zich een voor een snel uit en stonden zij spiernaakt voor mijn vrouw.
Toen Rico zich uitgekleed had schrok ik van de enorme omvang van zijn nog maar halfstijve penis. Hij was zeker twee keer zo groot als de mijne en ik was benieuwd hoe Missy zou reageren. Rico nam nu achter Missy plaats en drukte zijn naakte lichaam tegen dat van haar aan. Ze rilde en ik hoorde haar kreunen. Rico torende hoog boven haar uit en ze moest zijn lid in haar rug voelen prikken. Terwijl Rico heel voorzichtig de bh bandjes over haar armen begon te trekken en vervolgens haar sluiting begon los te maken drukte Henk nu zijn naakte lichaam tegen haar buik aan en pakte hij haar gezicht in zijn grote handen. Hij begon haar nek en hals te kussen en ze sloeg nu hartstochtelijk haar armen om hem heen en streelde ze nu een voor haar vreemde mannenrug. Henks tong gleed via haar hals naar haar oren en over haar wang naar haar mond. Gulzig opende ze haar mond en zocht ze smachtend de tong van Henk die ze helemaal naar binnen zoog. Wild draaiden hun opengesperde monden en krioelende tongen om elkaar heen. "OOHH, wat lekker voelen jullie aan, ik voel me zo geil en ik ga alles met jullie doen wat jullie willen.
Vanavond ben ik helemaal van jullie en wil ik jullie in me voelen en wil ik jullie geil proeven" Langzaam maar zeker liet Missy al haar reserves nu varen en kwam haar geilheid als nooit eerder naar boven. Haar wilde hoofdbewegingen deden haar masker iets verschuiven en Henk ontrok zich met moeite uit de omstrengeling van haar armen en deed de kap weer recht. "Straks mag die pas af lekker ding, als je helemaal naakt en van God los bent". Rico had de bh nu helemaal los en met een zacht en teder gebaar liet hij het kledingstuk langzaam zakken. Missy haar vlezige maar na twee kinderen nog steeds ferme borsten hingen nu vrij toegankelijk waarop haar grote stijve tepels in schril contract fier rechtop stonden. Rico pakte haar borsten aan de onderkant liefkozend vast en tilde ze wat op en begon ze zacht te vibreren. Missy genoot zichtbaar en sloeg haar armen achterover om de nek van Rico. "Lekker, ga door" kreunde ze hoorbaar. "Mijn tepels zijn zo gevoelig, ik kan klaarkomen als je alleen mijn tepels zou stimuleren. Rico antwoordde: "als je het lief vraagt willen Louis en Henk misschien wel allebei tegelijk je tepels met een natte warme mond verwennen en nog harder zuigen" ; "JAAHHH, dat wil ik, ik heb nog nooit twee monden tegelijk aan mijn tepels gehad. Alleen de gedachte alleen al liet Missy bijna klaarkomen. Ze strekte haar armen en wenkte de twee mannen: ik wil jullie aan mijn borsten voelen, alsjeblieft laat me jullie aanleggen".

De twee mannen bogen hun hoofd naar de reikhalsende handen van Missy en ze trok ze moederlijk naar haar o zo gevoelige bruine melkspuiters. De geopende monden sloten minnekozend om haar tepels heen en bij het voelen van het zachte warme en natte vlees om haar fijnbesnaarde zuignappen voelde begon ze heftig te kermen en schokken. Missy moest steun zoeken op de naakte mannenlichamen om er voor te zorgen dat ze niet viel. De twee mannen verwenden het gevoelige lijf van mijn vrouw met hun gulzige monden. Ze likten en zogen haar tepels tot ongekende stijfheid en gleden met hun tongen naar beneden over haar navel tot op het randje van haar string. Hun handen gleden over haar hunkerende lijf en koesterden haar billen. Missy kronkelde en kermde van genot en Rico moest haar continu ondersteunen om niet te vallen. Van dichtbij maakte ik nu weer foto's en ik genoot van het uitzicht op haar gewillige lichaam en ik beseft hoe ik ook plezier beleefde aan haar genot en wellust.
Louis en Henk trokken zich terug en Rico zakte achter haar op zijn knieën en begon nu heel langzaam haar string naar beneden te trekken terwijl zijn tong nu boven haar billen een spoor trok richt haar bilspleet. Henk hielp haar nu voorzichtig haar kousen en hakken uit te trekken zodat ze zelf haar string verder uit kon doen. Hierdoor werd ze verplicht om iets voor over te leunen waardoor Rico van de gelegenheid gebruik maakte om zijn tong tussen haar opensperrende billen te steken en dicht bij de plek uit te komen waar ik zo naar verlangde en waar zij nog nooit iemand had toegelaten. Ik zag hoe ze probeerde haar billen samen te knijpen en rechtop probeerde te gaan staan, maar Henk greep in en legde zijn hand in haar nek voordat ze zich op kon richten. Rico stopte met zijn tong haar te likken.

Henk begon nu tegen haar te praten: Trek je stringetje verder uit Missy en blijf zo gebukt staan dan kunnen we van het uitzicht genieten. Als je je benen dan ietsje spreidt dan komen Louis en ik voor je staan en mag je onze lichamen betasten en onze mannelijkheid voelen en als je lief bent mag je ze zelfs even proeven terwijl wij jouw hangende tepels kunnen kneden en Rico je geweldige billen gaat verkennen met zijn lange tong. Ons lichaam is voor jou en jouw lichaam is van ons en je gaat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan en je gaat er nog van genieten ook.
Ik wist zeker dat Missy nu zou gaan zeggen dat er toch grenzen bij haar waren, maar ik geloofde mijn ogen niet toen ze zonder protesteren haar benen spreidde, haar billen ontspande en ik haar hoorde zeggen: "Ik ben van jullie en doe alles wat jullie willen, streel me en bemin me, pijnig me maar laat me genieten en ik ga genieten als ik nog nooit heb gedaan". Met gespreide benen en voorovergebogen lichaam zochten haar handen steun op de blote buiken van Louis en Henk, als een volleerde hoer gleed haar hand naar beneden en vond beide gezwollen pikken.
Die van Louis was gemiddeld en vergelijkbaar met die van mij, die van Henk was niets groter, maar zeker een stuk dikker. Kreunend als een wild dier greep ze de stengels vast en begon te palen af te trekken. Schuimbekkend zocht haar mond de dikke zwans van Henk en zoog hem helemaal naar binnen en begon wild te pijpen. Ze liet Henk uit haar mond glippen en schoof nu Louis tot aan zijn stam naar binnen. Henk en Louis begonnen haar tepels af te trekken en Missy begon nu wild te schokken en te kreunen. "Vinger je zelf maar klaar meisje dan zal Rico je kontje liefkozen.
Zonder schroom liet ze een hand los van Louis zijn pik en schoof haar hand in haar druipende kale kruis. Rico trok haar billen wijd uit elkaar en stak zijn grote tong naar buiten. Mijn god wat wilde ik graag zijn plaats in nemen, maar ik beheerste me en maakte van dichtbij de mooiste foto's van mijn leven. De uitschuifbare tong gleed met gemak langs haar billen tot tegen het maagdelijke sterretje van Missy. De tong van Rico bewoog nu razendsnel langs het gaatje van mijn vrouw en ik hoorde haar kreunen. Rico spuugde nu een paar flinke klodders tegen haar gaatje en masseerde nu heel voorzichtig tegen de rimpeltjes. Ik zag hoe ze ontspande terwijl ze stopte met zichzelf te vingeren.
Met haar mond om de pik van Henk heen hoorde ik haar mompelen: toe maar, toe, ga je gang maar. Ik voelde hoe mijn jaloezie nu begon op te borrelen en wilde ik hem wat graag wegduwen, maar Rico keek me in mijn ogen en begreep hoe het in elkaar zat en begon me te vernederen terwijl hij tegen Missy begon te praten. "Missy, ik heb nog nooit zo'geile kont gezien, wat een prachtig neukbaar holletje heb je daar. Is jouw mannetje wel eens op je geheime plekje geweest?.
Missy schudde haar hoofd maar bleef Henk zijn lul doorpijpen. "Nee he, wij zijn de eersten die je maagdelijke sterretje mogen zien en strelen en likken, maar hij zou het wel willen toch?. Weer knikte Missy in stilte haar hoofd. "Je weet dat je kontje haar maagdelijkheid vanavond gaat verliezen toch"? Zei Rico en zijn tong verwende weer het nu pulserende sterretje van Missy.

Ze knikte en begon nu te kreunen, elke keer als Rico's tong haar kontje probeerde binnen te dringen. Ze liet Henk's paal uit haar mond glijden en met schorre stem sprak ze nu tegen Rico: dit is zo lekker en geil Rico, ga door, ik voel me als een jong meisje dat haar maagdelijkheid gaat verliezen, zo opgelaten, zo opgewonden, zo geil; ik wil je in me voelen. "Wie heb je liever voor het eerst in je kontje, lekker sletje van me, je eigen man of een van ons?
"Ik wil jou Rico, stop je vinger in me en maak me wijd. Met zijn allen stonden we boven op haar opengesperde billen toen Rico zijn natte vinger tegen haar rimpelige holletje zette en langzaam de druk begon op te voeren. Moeiteloos schoof zijn wijsvinger naar binnen en draaide mijn maag zich twee keer om.
Mijn eigen vrouw liet zich door een onbekende in haar kontje vingeren en kreunde van wellust en genot. Rico's vinger begon nu sneller in en uit haar kontje te gaan en al gauw duwde hij zijn middelvinger er ook tussen. Het gekreun zwol aan tot een dierlijk gegrom en ze kromde haar lichaam zo ver als mogelijk om de toegang tot haar kontje zo meegaand en comfortabel mogelijk te maken. Ze genoot merkbaar van de steeds dieper binnendringende vingers die Rico meerdere malen rijkelijk voorzag van zijn speeksel. Bij het vullen van haar gaatje met een derde vinger verloor Missy haar evenwicht en greep ze zich vast aan het lichaam van Henk voor haar.
Alsof ze vergeten was dat zijn naakte lichaam en opstaande staaf nog verlangend voor haar stond te wachten, klauwde ze met haar vingers in zijn lijf, op zoek naar zijn zwaard die ze smachtend naar binnenslurpte. Louis had nu ook achter Missy plaats genomen en duwde twee vingers in haar kontje terwijl Rico ook met twee vingers haar opening oprekte. Van dichtbij kon ik nu diep in haar darmkanaal kijken en kon het niet nalaten even met mijn vinger in mijn vrouw te glijden. Ik maakte nog snel wat foto's van het nu wijd openstaande gat wat nu klaargemaakt was om een mannenpik te kunnen ontvangen. "Ben je er klaar voor, lekker neukdiertje van me" vroeg Louis, "dan zal ik als eerste met mijn schappelijk uitgevallen pik je kontje gaan berijden. "Jaahh, alsjeblieft neuk me in mijn kont, naai me voor de eerste keer in mijn vette reet, ik wil jullie straks allemaal voelen" kreunde Missy nu door geile gevoelens geëmotioneerd.
Louis kwijlde nog wat extra in haar ronde gaatje en plaatste toen zijn rode eikel tegen het strakke kontje van Missy. Ze kreunde en kermde als een krolse poes en terwijl ze nu voorzichtig door Louis gepenetreerde werd pijpte ze onvermoeibaar door en vingerde ze met haar vrije hand haar druipende kutje. Het ongecontroleerd schokkende lichaam van Missy miste de uitwerking op de neukende mannen niet. Ik bleef maar foto's maken van het hitsige en genietende lichaam van mijn vrouw terwijl ze voor het eerst in haar kont werd geneukt door een man die ze nog nooit had gezien en een net zo onbekende lul in haar mond die op het punt stond om te gaan spuiten.
Het masker van Missy begon nu flink heen en weer te schuiven en Henk stuurde me terug achter de schuifdeuren van de kamer en suite. Ik kon nu nog slechts van een afstandje volgen hoe Missy zich naar een ongekend hoogtepunt toe vingerde. Het orgastische lichaam van Missy miste zijn uitwerking niet op Henk en terwijl ze luid kermend klaar kwam spoot ook Henk zijn levenssappen leeg in het zuigende mondje van Missy. Schuimbekkend en schokkend beleefde ze haar ultieme hoogtepunt terwijl Louis gecontroleerd zijn paal in haar kontje stootte. Rico verhoogde de sensuele wellust van Missy nog eens door flink aan haar tepels te trekken. Toen het orgasme stuiptrekkend uit haar lichaam wegtrok zakte ze door haar knieën, gleed Louis uit haar anale gaatje en ving Henk haar op terwijl hij haar masker afdeed. Terwijl ze de laatste druppels uit Henk zijn pik zoog stond ze op en zag ik haar gezicht; ze droop van zijn sperma en wat ik haar nog nooit bij mij had zien doen deed ze nu met het sperma van de eerste de beste; met haar vingers veegde ze haar wangen schoon en likte ze tot de laatste druppel het levenssappen van Henk op.
Met grote verwilderde ogen keek ze geil recht in het gezicht van Henk. Voor het eerste kon ze hem nu zien, ze schrok, schreeuwde klootzak, en toen lachte ze luid sloeg haar armen om hem heen en begon hem heftig te tongen, haar wulpse lichaam tegen het zijne aan rijdend. "Ik spreek jou hierover nog wel, maar jullie zijn zo lief voor me, sprak ze met omfloerste stem en ik hoorde hoe ontroerd ze was. Ik heb nog nooit zo genoten als nu, ik ben zo geil als boter.
Ik zag hoe Rico op zijn rug op bed ging liggen en Louis tegen de rug van Missy ging aanstaan. "Vond je het lekker in je kontje Missy?" vroeg Louis. Missy draaide zich om en sloeg nu ook een  arm om hem heen en bracht haar mond naar de zijne. Hun uitstekende tongen worstelden nu langzaam om elkaar heen en ik hoorde Missy kwijlend lispelen:"ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen Louis, nog nooit heb ik zo heftig gereageerd op een pik in mijn lichaam, het was goddelijk en ik wil meer, veel meer, heel veel meer".
Terwijl ze Louis weer heftig begon te tongen zag ze blijkbaar het ontzagwekkende lichaam van Rico op het bed liggen en voor het eerst zag ze nu ook de gigantische neukstaaf van hem. Ze kuste nu Henk weer liefkozend en streelde teder over zijn naakte lichaam en halfstijve geslacht en zei bijna moederlijk: "rust jij maar even uit lieverd en kijk maar even toe dan kun je op krachten komen voor je volgende lozing want ik wil jou ook nog in me voelen spuiten schatje" en heupwiegend liep ze hand in hand met Louis om het bed heen tot ze aan de andere kant stond waar Rico met zijn hoofd lag.
Rico en Missy strengelden hun uitgestrekte armen in elkaar en al staande boog ze zich voorover naar het gezicht van Rico toe en begonnen ze aan een bijna eindeloze tongzoen. Louis had zich laten zakken en likte nu haar kont en likte zich een weg naar beneden om nu zijn mond te vullen met haar zachte grote lippen. Ik hoorde haar weer kreunen en zag haar handen nu over het geweldige lichaam van Rico te strelen op zoek naar zijn genotstaaf. Ze pakte hem met beide handen vast en nog stak zijn roze eikel boven haar blanke handen uit en kon ik tussen haar witte vingers de zwelling waarnemen in zijn donkerbruine staaf.

Terwijl ze kreunend op het tempo van de tong van Louis nu heel langzaam met haar lichaam over dat van Rico schoof en ze al likken een weg baande naar zijn ultieme staaf werd de tong van Louis nu vervangen door de mond van Rico. Missy nam nu wijdbeens en omgekeerd plaats op zijn gezicht en kronkelde haar lichaam voorover om vol passie zijn nu flinke stijve pik in haar mond te nemen. Onmogelijk kon ze het geval helemaal naar binnen werken maar ze probeerde het toch. Kokkend moest ze af en toe naar adem happen en met duidelijke tegenzin zijn pik af en toe loslatend.
Louis had zich inmiddels opgericht en had zijn lans weer voor het sterretje van Missy gezet en onder hoorbaar wellustige kreunen schoof hij weer haar lichaam binnen. Ook Rico had zijn mondje nu aardig vol met de volumineuze labia van Missy en de gecontroleerde stoten van Louis en zuigende en slurpende dynamiek van Rico's mond brachten Missy weer volledig in extase. Ik zag haar bekken en onderlichaam alweer ongecontroleerd schokken zoals ik dat zelf in tijden niet meer had gezien.
Ik zag de stijve tepels op haar schuddende borsten als herkenbaar verschijnsel van totale opwinding. Rico duwde zijn grote lat nog eens diep in haar keel en Louis duwde haar hoofd nog even flink door. Brakend en gorgelend richtte ze zich op terwijl grote slierten slijm nu uit haar mond hingen en draden trokken over haar wiegende borsten. Heftig sloeg ze weer voorover om nog een poging te wagen Rico's pik tot zich te nemen, geholpen door de handen van Henk om haar fragiele hoofd en nek. Ik schrok van de heftigheid waar het mee gebeurde en hoe haar lichaam reageerde op zoveel vlees in haar mond, maar toen ze na enkele seconden bijgekomen was van haar braakneigingen hoorde ik haar schreeuwen: Aaahrggg, lekker, nog een keer, nog dieper ik wil je helemaal in mijn keel voelen. Haar bekken kantelde nu heftig heen en weer om de stoten van Louis op te vangen en zoveel mogelijk contact in haar vulva te krijgen met de mond van Rico. "Ja lekker Rico neem mijn grote clit helemaal in je mond en zuig me klaar. Ik ga zo heerlijk klaarkomen op jouw tong en Louis zijn pik.
Neuk me maar harder Louis, ik kan je hebben, neuk me harder" en gorgelend zocht ze met haar kwijlende mond de zwans van Rico weer op en kon ik zien hoe ze bijna tot aan zijn stam kwam. Voor mijn gevoel duurde het minuten voordat ze weer omhoog kwam om proestend adem te halen. Haar haren begonnen nu nat te worden van een combinatie van haar eigen slijm en zweet. Haar ogen waren zwart doorlopen door de tranen veroorzaakt door de braakneigingen en ik zag de druppels zweet nu over haar hals en rug lopen van het harde werken. Ik kan het niet meer ophouden, gilde ze het nu uit en ze schokte op knieën en voeten onbeheerst en volledig buiten zinnen.
Grommend kwam ze klaar, een minutenlang durend orgasme dat zijn weerga niet kende. Het grommen ging over in het huilen van een wolf, haar lichaam spande zich met elke spier die ze had aan om haar orgasme nog meer te intensiveren. Stijf als een plank zag ik haar geweldige lichaam haar hoogtepunt verwerken. Nog nooit had ik haar zo los zien gaan en zich zien verlustigen aan haar eigen geile lustgevoelens. Ze gooide haar gezicht achterover en keek met verwilderde opengesperde ogen in het gezicht van Henk en keek hem hunkerend aan: Ooohhhh, lekker, lekker , ooohhh ga door, ga door. Henk sloeg zijn handen om haar druipende gezicht en begon haar te kussen. Heel langzaam zag ik haar lichaam nu gaan ontspannen en boog ze nog een keer voorover om Rico diep in haar mond te nemen. Terwijl ze hem nu diep aan het pijpen was kwam Louis hartstochtelijk klaar in haar kontje. Voor het eerste stroomden nu grote stralen sperma haar darmen in en hoorde je haar kreunen van genot toen Louis de laatste stralen diep haar kont in spoot. Minutenlang bleven de lichamen kronkelend op het bed liggen, bijkomend van de inspanningen en elkaar liefkozend strelend en genietend van elkaars naakte body's. Al strelend werd de slierten over haar lichaam drooggesmeerd en kuste zij een voor een de voor haar bekende en onbekende monden. Missy had zich op haar rug op het bed gespreid en de mannen krioelden nu om haar heen en zes handen betastten en verwenden haar lichaam.
Louis likte zijn eigen sperma uit haar kontje en deelde alles wat hij opzoog weer trouw met haar. Vol overgave zoog zij zijn mond leeg en likte vervolgens nauwgezet zijn steigerende pik schoon. Bijna een uur lang krioelden hun lichamen zo over het bed en ging haar mond van mond tot mond en van pik tot pik.
De zwans met de meeste aandacht was zeker die van Rico, nog steeds had hij niet gespoten en stond hij al uren stijf hard vooruit. In stilte vroeg ik mij af hoeveel kostelijk vocht hij strak zou gaan spuiten. Ik hoefde niet lang op het antwoord te wachten want ik zag hoe Rico nu met zijn knieën over haar borsten plaats nam en zijn paal aan Missy haar openstaande mondje aanbood. Met een hitsige blik in haar ogen begon ze hem af te trekken en gelijktijdig zalig te zuigen en te pijpen. Ze gooide haar benen wijd in de lucht als teken voor Henk om haar half openstaande kutje met zijn tong te verwennen. Zodra ze zijn tong gastvrij toegang had verleend tot haar roos van vlees sloeg ze haar dijbenen om zijn gezicht en legde haar benen op zijn brede rug. In hetzelfde tempo waarmee ze haar hoofd heen en weer haalde om Rico's pik te verwennen draaide ze haar bekken heen en weer om de priemende tong van Henk te ontvangen. Rico begon te kreunen als teken dat hij op knappen stond. Als een volleerd pornoactrice trok ze nu in een hoog tempo zijn zwans af en wachtte ze met opengesperde mond en uitgestoken tong op de explosie uit zijn enorme donkere paal. Ze keken elkaar diep in de ogen en zij kreunde en kermde gelijk met hem mee alsof ze hem probeerde aan te moedigen. Rico richtte zijn torso op en kwam heftig klaar. Grote stralen warm sperma spoot met kracht over haar hele gezicht en in haar mond. Straal na straal kwam nu gedoceerd uit zijn kanon en Missy ving geroutineerd alles in haar gulzige mond op alsof het zonde was om een druppel van zijn kostbare vocht te verliezen. Minutenlang was Missy bezig zich tegoed te doen aan de lading zaad die in haar mond en over haar gezicht zat. Elke druppel werd opgeveegd en afgelikt.en Rico hielp trouw mee en veegde met zijn vinger alle restanten van haar wangen en uit haar nek en liet zijn vinger lang en sensueel op likken. Missy verwerkte alles met zichtbaar genot en besloot uiteindelijk aan haar derde orgasme toe te geven, Henk's gezicht bijna verpulverde tussen haar gespannen dijen.

"Missy, geil wijf dat je bent, ik heb nog nooit zo een zalige vrouw mogen beffen. Wil je nog doorgaan of ben je genoeg bevredigd.. Moet je niet naar huis naar je man". Missy begon hard te lachen en riep: Mijn man is thuis die denkt dat ik bij mijn dochter ben en daar blijf slapen. Ik heb besloten voor mezelf te kiezen en vannacht is helemaal voor mij en als jullie niet meer kunnen dan halen jullie nog maar iemand uit de bar, maar totdat ik morgenochtend naar huis ga laat ik al mijn nymfomane fantasie uitkomen. Henk en Louis lieten gauw weten de hele nacht beschikbaar te zijn. Rico had ook de tijd voor zichzelf maar als Missy het wilde, wilde hij zijn neef wel bellen om er bij te komen want zo'n lekker wijf kon hij niet alleen voor zichzelf houden.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd lachte Missy weer en voegde daad bij haar woord en kroop over Henk heen om zich over zijn alweer fier rechtopstaande paal te laten zakken. Met schuddende tieten begon zij hem te berijden en al gauw hoorde ik haar weer kreunen van genot. Wat een heerlijke paal Henk, die heb ik wel gemist, je vult me helemaal op. Kan niet wachten tot die enorme paal van Rico me gaat oprekken.

Dat gaat nu gebeuren, kom op ‘Benen wijd, sletje schreeuwde Rico lachend!
Wees maar niet bang, ik zal het heel zachtjes met je doen. Ik bent tenslotte je eerste neger, nietwaar? Missy antwoordde niet, maar lag verwachtingsvol op zijn enorme paal te wachten. Met een klodder spuug bevochtigde Rico zijn eikel nog eens extra en keek naar het gezicht van mijn Missy die haar ogen gesloten hield.‘Kijk maar gerust hoe ik bij je naar binnen ga’. Heel behoedzaam zette hij de forse eikel tegen het rood geneukte kutje van Missy. Hij droop van het voorvocht. Missy keek gespannen toe en voelde langzaam de enorme dikke zwarte neukpaal van Rico in haar spleet glijden. Ze hijgde en begon te kreunen. Kreunend ontving ze zijn geweld. ‘Lekker hè snolletje, een echte pik tussen je benen in plaats die kleine pikkies’. Missy kreunde en duwde onbewust en als van nature haar bekken vooruit, waardoor die gezwollen zwarte lul van haar Rico ineens een stuk dieper in haar natte kut gleed, gelijk kwam ze schokkend klaar.‘Aaaaaaaahhhhhh’, kreunde Rico, ‘merk je wel hoe lekker het is deze zwarte snikkel  in je geile kut te voelen? De geile neger duwde stevig door en zonder enig probleem stak zijn kloppende pik nu tot aan de wortel in de kut van Missy. Die hele achtentwintig centimeter verdween in haar kutje. Ze schokte op een bijna spastische wijze kwam weer klaar en gilde: ‘Jaah, het is ècht lekker Rico! Duw je pik er helemaal in. Rico voelde dat zijn voorzichtigheid niet langer nodig was en begon voluit te pompen. Zijn neusvleugels waren wijd opengesperd en hij stootte zo hard hij kon. Keihard en steeds sneller beukte Rico zijn zwarte paal diep in Missy's buik, en Missy kwam hem zo hard ze kon tegemoed, om die paal maar zo diep mogelijk te laten komen. Beide hijgend en steunend, kletsten hun naakte bezweete lijven tegen elkaar. Plots zag ik hoe Rico zijn spieren zich spanden en grommend spoot hij zijn vette negerzaad in het kutje van Missy. De geile slet duwde haar heupen naar hem op en schokte en kwam voor de derde keer klaar met haar hele lichaam.‘Godsamme Rico, wat is dat lekker! Heb je alles in mijn buik gespoten? Rico trok zijn halfstijve pik uit het inmiddels nog meer gezwollen kutje van Missy: ‘Ja, geile slet, ik heb je baarmoeder helemaal volgespoten met mijn geil. Kijk maar!’Hij trok Missy overeind en zei haar dat ze moest gaan staan met haar benen wijd. Missy keek naar beneden en zag nog naschokkend, hoe het zaad van Rico langzaam in dunne slierten uit haar kutje droop.

Ik had genoeg gezien en wilde niet gesnapt worden. Het was haast half een en stilletjes sloop ik de kamer uit, mijn vrouw alleen en geil achterlatend in een hotelkamer met haar ex en twee wildvreemde kerels, en wachtend op een vierde. Ik gaf Henk en wenk dat ik er vandoor ging, deze ging strategisch tussen de deur en Missy staan, stak zijn duim op en ik verdween.

Op weg naar huis voelde ik me wereldvreemd. Dit had ik zo graag gewild en ik had genoten als nooit tevoren van mijn ontluikende geile vrouw. Maar aan de andere kant was ik ook bang dat dit wel eens het begin kon zijn van iets waar ik geen invloed op meer had. De volgende ochtend zou ik de camera's van Henk terugkrijgen en moest ik de komende dagen uitvinden wat mijn vrouw de komende uren nog zou uitspoken.
Thuis aangekomen kroop ik snel in bed. In bed probeerde ik me nog zelf te bevredigen maar het lukte me niet. De hele nacht heb ik wakker gelegen en was ik alleen maar bezig me voor te stellen hoe mijn vrouw haar lusten aan het botvieren was met vier wildvreemde kerels. De volgende ochtend trof ik Henk in een café waar ik met hem had afgesproken.
Hij schudde me vriendelijke de hand en gaf me twee camera's. Je hebt een geweldige vrouw Missy met moeite, om de langdurige stilte te verbreken. Ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Hij maakte haar buitengewoon zenuwachtig.
"Nee, dank u. Ik denk dat ik maar eens ga", zei hij. Hij was er al in geslaagd om haar te noteren voor een abonnement voor vijf tijdschriften, waar er drie van waren waar ze nog nooit van haar leven van gehoord had.
"O, nee, dat gaat niet! Ik bedoel, uh, nou ja, waarom blijft u niet een beetje langer op bezoek? Alstublieft? Blijft u, alstublieft?"
Missy besefte dat haar woorden een beetje opdringerig klonken, maar ze wist niet wat ze anders moest zeggen. Ze kon die jonge dekhengst toch niet laten gaan... nog niet tenminste. Hij had haar teveel opgewonden en nu zou hij haar zinnelijke verlangens moeten bevredigen.
Alsof de dekhengst haar gedachten kon lezen, liet hij zich snel van de sofa glijden en kroop hij op handen en knieën naar haar toe. Hij keek omhoog in de grote, blauwe ogen van Missy en stuurde haar een knipoogje toe. Zonder iets te zeggen legde hij zijn hoofd in haar schoot en wreef hij met zijn wang tegen de dunne stof van haar roze nachtpon aan. Missy kon zijn warme adem op haar roomkleurige dijen voelen, waardoor het kriebelige gevoel in haar poesje nog heviger werd.
Ze begon zenuwachtig op de sofa heen en weer te schuiven, doordat ze niet wist wat ze moest doen. De jongen liet het blijkbaar aan haar over. Zij zou de leiding moeten nemen. Zou ze hem vragen om mee naar haar kamer te gaan of zou dat te riskant zijn? Jezus! Ze mocht toch wel een beetje opwinding in haar leven hebben?
Het zou nog uren duren voordat de kinderen uit school kwamen en Henk zou pas te zeven uur thuiskomen. Ja, ze zou het doen.
Ze moest de kans wagen!
"Zullen we naar boven gaan? Daar kunnen we beter ons gemak ervan nemen", hoorde ze zichzelf vragen.
"Jaaaa", fluisterde de jongen.
Hij stond op en stak zijn sterke arm naar haar uit. Ze pakte die beet en kneep gretig met haar vingers in zijn gespierde onderarm, toen hij haar zonder moeite overeind trok.
Toen ze eenmaal in haar slaapkamer waren, scheen de jongeman zijn verlegenheid kwijt te raken. Het leek wel alsof hij precies wist wat hij moest doen en hij liet er geen gras over groeien om zijn doel te bereiken.
Hij begon zich uit te kleden terwijl Missy op de rand van het bed naar hem zat te kijken en het sap uit haar poesje begon te druipen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze zo'n gevoel had gehad. Ze was bijna vergeten hoe lekker seks eigenlijk wel was.
Het lichaam van de jongen was fantastisch mooi. Zijn borstkas was goed gespierd en zijn buik was net zo vlak als een plank. Ze slaakte een zachte kreet, toen hij zijn spijkerbroek tot op zijn enkels liet zakken. Hij had geen onderbroek aan en zijn nog niet stijve lul was behoorlijk groot... in ieder geval veel groter dan die van haar man!

Missy voelde zich een beetje verlegen om zich in bijzijn van de knappe, donkerharige jongeman uit te kleden. Per slot van rekening was ze al een hele tijd met dezelfde man getrouwd en was ze er niet aan gewend om haar kleren uit te trekken wanneer er vreemden bij waren.
Ze stond langzaam op en begon schuchter haar roze bandjes los te maken, waarmee haar dunne nachtjapon rond haar soepele lichaam vastgehouden werd. Ze voelde haar tepels stijf worden, door de gedachte dat ze naakt voor die buitengewoon mannelijke jongeman zou komen te staan.
"Wacht even, dan zal ik je helpen", zei Tim.
Hij liep spiernaakt naar haar toe en scheen zich absoluut niet te schamen voor zijn jonge, gespierde lichaam. Missy voelde zijn warme adem in haar nek, toen hij zich voorover boog en langzaam de bovenkant van haar nachtpon opentrok.
Missy sloot de ogen, toen hij haar schouders met zijn vingertoppen aanraakte. Ze was doodsbang om hem in de ogen te kijken, omdat ze wist dat ze verloren zou zijn als ze dat deed. Zolang ze hem niet aankeek, zou ze enigszins de baas over haar emoties kunnen blijven.
"Mmmm, wat is dat een lekker gevoel", zei Tim, toen hij over haar schouders begon te wrijven. Missy kon geen woord uitbrengen. Ze had niet verwacht dat ze zo zenuwachtig zou zijn. Per slot van rekening was hij nog een jonge vent terwijl zij
ouder, verstandiger en veel ervarener was... maar toch had hij haar uit het evenwicht gebracht, net alsof ze nog een schoolmeisje was dat voor het eerst met een jongen uitging.
Centimeter voor centimeter duwde Tim de nachtpon over haar schouders, tot hij eraf gleed en op de vloer viel. Missy stond nu helemaal naakt voor hem, een jongeman die ze pas een uurtje kende.
"Je bent mooi", fluisterde Tim, terwijl hij een stap achteruit maakte en verlangend haar vrouwelijke lichaam bekeek.
"Jij ook", zei Missy.
Ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen en hoe transpiratie van haar voorhoofd begon te druipen. Het leek wel alsof iemand de verwarming in de kamer had ingeschakeld. Tim stak zijn hand uit en hief haar kin met zijn wijsvinger op, tot haar
gezicht vlak bij het zijne was. Missy opende de ogen, waarna ze elkaar een hele tijd aanstaarden. Het leek wel alsof zij alles om zich heen vergat. Alleen Tim kwam er nu voor haar op aan. Tim was alles wat ze wou hebben!

Langzaam liet ze zich op het bed neer en ging languit op de satijnen sprei liggen. Ze hoefde Tim niet aan te moedigen om op haar te klimmen. Zijn lul stond al recht overeind, toen hij op haar ging liggen en ermee tegen haar drijfnatte poesje aanstootte. De transpiratie brak hem uit, toen hij zich langzaam op en neer begon te bewegen. Hoe meer hij op haar heen en weer rolde, des te harder scheen zijn lul te worden.
Missy voelde zich niet verlegen meer. Ze stootte haar heupen tegen zijn bonzende paal aan. Ze sloeg haar armen om hem heen, om hem nog steviger tegen zich aan te trekken en liet haar vingertoppen over zijn kont heen glijden, waarna ze haar nagels koortsachtig in het vlees van zijn billen drukte.
Tim begon kreunend de spieren in zijn kont te spannen en te ontspannen, wat Missy nog meer opwond. Ze merkte dat de jonge dekhengst ervaring had. Het was onmogelijk dat zij de eerste vrouw was die hij neukte, maar toch vond ze het heerlijk dat zij hem zo opgewonden maakte. Ze was vastbesloten om hem te bevredigen. Pas dan wou ze aan zichzelf denken.
Tim begon centimeter voor centimeter langs haar lichaam naar beneden te glijden. Missy kreunde, toen ze voelde hoe de jongen haar in haar nek zoende en toen zachtjes aan haar keel begon te likken.
"O, ja, zoen me! Zoen me hard!" kermde Missy, toen de jongen verder naar beneden ging, op weg naar haar twee enorme tieten.
Opeens raakte Tim haar rechtertiet met zijn natte tong aan. Hij hapte de stijve, roze tepel in zijn mond op en begon er zo zinnelijk mogelijk aan te zuigen en te knabbelen.
"Zuig eraan! O, jaaaaa, zuig er hard aan!" kermde Missy en Tim gehoorzaamde meteen.
Missy kwam tot de ontdekking dat hoe meer ze de jongen commandeerde, des te positiever hij scheen te reageren. Er gebeurde iets met haar, waar ze zich enorm over verbaasde. Zij bleek het heerlijk te vinden om te domineren en om degene te zijn die de bevelen uitdeelde. Met Henk, die saaie echtgenoot van haar, bleef ze altijd gewoon op de rug liggen. Ze liet hem al het werk doen en hem beslissen hoe hij haar wou neuken en wanneer hij dat wou doen. Dit was heel iets anders!
Ze pakte de haren van de jongen beet en trok zijn gezicht op haar andere tiet.
"Zuig er goed aan!" commandeerde ze.
Tim deed onmiddellijk wat ze zei. Hij trok zoveel mogelijk van de monsterachtige meloen in zijn mond om er hartstochtelijk aan te zuigen. Toen beet hij in de tepel, waardoor die nog stijver scheen te worden.
Opeens deed Tim iets wat Missy niet verwacht had. Met een snelle beweging schoof hij omlaag naar haar kut. Hij liet zijn handen onder haar dijen doorglijden en drukte haar armen tegen de matras aan. Daarna stootte hij zijn tong in het openstaande, drijfnatte gat van haar poesje.
"Oooooooo!" kermde Missy, toen ze zijn tong in haar kut voelde glijden. Ze dacht dat ze meteen klaar zou komen, zo overweldigend was dat gevoel! Ze wist dat ze zich moest inhouden. Ze moest en zou de dikke lul van de jongen in haar
natte kut voelen. Ze verlangde ernaar om geneukt te worden, door iemand die haar begeerde en niet door iemand die mechanisch in en uit haar kut ramde alsof ze een dode vis uit zijn winkeltje was en die alleen maar in zijn eigen genot en niet in dat van haar geïnteresseerd was.
Tim begon zijn tong woest in en uit haar drijfnatte gleuf te rammen. Het sap spoot uit het poesje van Missy, toen hij haar stijve kittelaar begon te plagen. Hij likte er gretig aan, knabbelde er zachtjes op en speelde ermee, tot Missy dacht dat ze krankzinnig werd.
Missy begon haar heupen op en neer te bewegen. Ze drukte haar kut stevig tegen zijn mond aan, terwijl hij haar kut met zijn gulzige mond en stotende tong bleef aanvallen.
Missy raakte opgewonden door de kracht van de jongen en door de manier waarop hij opeens de leiding overnam. Ze vond het zo heerlijk, dat ze wou dat hij ermee doorging. Ze voelde zich vrijer dan ze zich ooit van haar leven gevoeld had. Ze wist dat haar orgasme op komst was. Zelfs nu had ze al de grootste moeite om het geil tegen te houden, dat ernaar verlangde om uit het gat van haar poesje te ontsnappen.
Tim bewoog zich zo snel dat Missy's wens een  NegergangbangJaak gaat voor Missy staan, zij streelt over zijn borst, trekt aan zijn tepels, laat haar handen naar onder glijden over zijn buik langs zijn dijen en knielt voor de jongeman. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint te pijpen. De eikel glijdt diep in haar mond tot tegen de huig. Ze begint trage neukbewegingen te maken en voelt de zwelling van de lul in haar mond. Voor zijn leeftijd heeft Jaak reeds een dikke lul war haar lippen moeite mee hebben om hem te omvatten, ook de lengte schat ze over de 20 cm., het lijkt wel een familie erfenis, want zijn oom Gunna heeft een lul van meer dan 30 cm en vader Rico is ook fabuleus geschapen. Ze trekt de lul uit haar mond die een sliert speeksel vermengd met voorvocht achter laat, trekt de huid over de eikel en maakt met haar tong kringetjes rond de eikel. Ze pakt zijn hand en leidt die naar haar kutje, de jongen wrijft met een vinger langs haar schaamlippen waar het kutvocht reeds welig uitlekt. Hij duwt tussen de lipjes en probeert de vinger in haar grotje te duwen. Er loopt een rilling over haar rug, ze wordt er geil van, een jonge kerel van amper 18 jaar die ze mag inwijden in de kunst van de seks.

Ze gaat languit op de grond liggen en vraagt Jaak of hij haar kutje wil likken. De jongen naast haar dijen en brengt zijn mond tegen haar kutje, met de tongpunt likt hij haar schaamlipjes van onder naar boven en terug. Haar klitje, begint te zwellen en richt zich op tussen de lippen. De knaap begint er aan te likken en zet zijn tanden erop waarmee hij zachtje drukt. Haar ganse lichaam trilt, haar kontje trilt en wipt zachtjes naar boven. Jaak brengt 1 vinger in haar kutje dat er gemakkelijk inglijdt, hij steekt er een 2de vinger bij en ok een derder vinger.
Missy trekt aan zijn lul die nog in omvang toeneemt. Nu neemt hij plaats tussen haar dijen en boort zijn eikel tegen haar kutmond. Hij dringt voorzichtig zijn lul naar binnen tot die in volle lengte tegen haar baarmoeder duwt. dan trekt hij zijn lul terug tot aan de rand van haar kutje om vervolgens met een forse stoot die grote dikke neukpaal in één stoot naar binnen te dringen en hevig neukibewegingenn te maken.
Het alsof het niet zijn eerste neukparij van vandaag is, maar ook zijn laatste, zo gedreven is hij en het duurt dan ook niet lang voor hij zijn orgase bereikt. Ze voelt zijn eikel zwellen, een teken dat hij tegen zijn uitbarsting aan zit, de klodders sperma in haar buik schieten, één, twee, drie, ja vier maar na elkaar voelt ze zijn warme zaad met harde scheuten in haar kutje schieten, ook zij komt klaar. "Het is geweldig" roept ze "Jij bent een fenomeen en met enige routine zullen alle vrouwtjes voor u vallen, jij hebt een gouden lul en nog zo jong.
Missy's wens een negergangbang
Jij bent een godsgeschenk en als je het geheel nog beter wilt maken, dan moet je mijn kutje uilikken tot de laatste druppel." De jongen gaf gehoor aan haar vraag en drong met zijn tong diep in haar kutje en slurpte al het zaad vermengd met haar kutsappen naar bninnen en slikte alles door alsof het een lekkernij was. Nu moet moeder Mary haar zoon verder inwijden in de liefde terwijl vader Rico zich inlaat met Missy om haar te danken voor de prestatie die ze zopas heeft geleverd. Het wordt uiteraard een totale orgie waar de mannen elkaar afwisselen bij de vrouwen. Een cacfonie van gehijg en uitroepen als; "ja, ja doe dieper, nog dieper, dat voelt goed; ik kom klaar, schiet je zaad maar diep in de sletterige kut... en nog meer van die geile smeekbeden. Brabo met Mary, Gunna met Missy, en zo ruilen ze verder tot ze allen uitgeput naast elkaar blijven liggen. Plots zegt Jaak: "Maar ik heb nog één wens, ik zou graag ook een mannenkutje willen neuken, ik heb gezien dat Brabo zo'n prachtig kontje heeft enn gezien zijn vrouwtje mij heeft ontgroend wil ik haar man eveneens de eer laten om met mijn lul zijn kontje te neuken." Brabo had nog nooit met een man geneukt en hiçj schrok van dit voorstel. Het is Missy die zo geil is, dat ze ook wel eens zou willen zien hoe haar man in zijn kontje wordt geneukt. Het sterretje van Brabo wordt goed ingesmeerd, Missy laat, 1 vinger naar binnen glijden, wat vlot gebeurd, dan laat, ze het werk ,over aan Rico, hij steekt er 2 vingers in het kontje, dan 3 vingers, nog wat meer smeer over en nin het kontje en ook zijn lul wordt goed, geölied. Dan plaatste hij zijn eikel tegen het sterretje trekt de billen wijd uit elkaar en dringt langzaam naar binnen, milimeter per milimeter. Zijn eikel is voorbij de sluitspier, hij rust een poos en begint opnieuw te drukken tot de lul er voor de helft insteekt. Hij laat Brabos kontje gewoon worden aan de lul om dan verder te gaan met zachtye neukbewegingen. De pijn vermpinderd en de lul glijd gemakkelijk in en uit de darmkanaal, Brabo begint het leuk te vinden en het voelt goed, tot met een gil Jaak zijn lading sperma in het kontje lost. Hij blijft zo nog wat zitten met de lul in het kontje, het zaad glijd, langs de neukpaal naar buiten langs de billen van Brabo.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang Missy's wens een negergangbang
Gunna vertelt dat hij heeft ingeschreven voor een privé gangbang deze avond in de ROOMS OF RED BUL Club en dat voor 5 personen: Mary, Rico, Missy, Brabo en zichzelf. Het is omstreeks 23 uur dat ze daar toekomen enn worden onmiddellijk nar de vestiaire geleid waar ze hun kleren en spullen in een kast kunnen opbergen en worden aan de bar verwacht in hun naakie. Daar staan vier naakte dametjes op een soort verhoog een show op te voeren. Het 1ste dametje met grote borsten wel een DD, staat met gespreide benen en houdt 2 brandende sigaretten tussen haar kutlipjes. Het is of ze de sigaretten rookt, de rook inhaleert en dan uit haar kutje perst. Voor dergelijk iets moet ze wel heel geoefende kutspieren hebben. Nummer 2 is bezig haar kutje te neuken met de ziel van een wijnfles terwijl ze met een bierflesje haar kontje bewerkt tot ze aan een orgasme komt. Nummer 3 een rosharige deerne heeft 2 tepelpiercing waar aan een vastgemaakt kettingetje gewichten van elk 50 gram hangen die de tepels enorm uitrekken. Ook zij staat in spreidstand en aan elk kutlipje zit eveneens een piercing hier hangt aan iedere lip een gewicht van 100 gram die ervoor zorgen dat de kutlippen uitgerekt worden tot enorme hangende lappen. Ze staat voorover gebogen en laat de gewichten aan de tepels en de lipjes slingerende en draaiende bewegingen maken. Missy zou zoiets niet aankunnen, ze rilt bij de gedachte alleen al.
Missy's wens een negergangbang
Bij nummer 4 ligt er een grote plaat voor met brandende kaarsen op Zij staat wijdbeens en met haar vingers trekt ze haar kutlippen wijd uiteen om dan op een afstand van 1 meter en met een goed gerichte urinestraal alle kaarsen 1 voor 1 perfect op de vlam gericht uit te pissen. Er zijn intussen zo'n 30-tal mannen binnengekomen en zijn allen toeschouwers van het gebeuren. De aanwezigen staan met harde lullen waaraan ze trekken terwijl Missy en Mary hun kutje aan het vingeren zijn en de druppels geil op hun schaamlippen te zien zijn. Om klokslag 12 uur stelt de uitbater van de ROOMS of RED BUL de 4 dametjes voor die er voor hebben gezorgd dat het publiek zich heeft kunnen opwarmen. Hij stelt ook Mary en Missy voor als nieuwkomers in de club en die zullen meedingen als lustobject in de privé gangbang. Hij vertelt ook het reglement: bij anale en vaginale penetratie met de penis is het verplicht om een condoom te gebruiken, deze zijn in voldoende voorraad en in alle formaten. Ieder vrouwtje heeft een nummer en aan de muur zijn borden bevestigd waarop hun nummer staat.
Het is zo dat ieder gebruikt condoom wordt opgehangen op het bord met het nummer van de betreffende dame waarvoor het condoom heeft gediend. Wie zic h niet aan het reglement houdt moet onmiddellijk de club verlaten. Er worden 6 gynaecologische stoelen in de zaal gereden en iedere dame moet op één ervan plaats nemen. Missy en Mary liggen ongeveer naast elkaar. Missy krijgt onmiddellijk gezelschap van Gunna met een lul van 34 cm en Rico die een lengte telt van +/- 27 cm. maar Missy kijkt verrast als ze ziet dat Richard en Sam, de 2 negers die haar de vorige avond een onvergetelijke gangbang hadden bezorgd hier ook aanwezig zijn en zich naast Gunna en Rico plaatsen. Ze weet nu zeker dat haar eerst 4 neukers negers zullen zijn die elk respectievelijk een reuze lul tussen hun benen hebben hangen. Ze is blij dat ze gisteren en deze namiddag reeds een voorsmaakje heeft gekregen en zodoende genoeg is opgerekt om die reuzelullen te kunnen ontvangen.
De rest van de nacht zal dan wel klein grut zijn denkt ze. Brabo is als eerste bij Mary komen te staan die eveneens gezelschap krijgt, van een viertal andere liefhebbers. In minder dan een uur is Missy 6 keer in haar kutje geneukt en 4 maal in haar kontje terwijl ze 3 maal het sperma in haar mond kreeg en 4 mannen hebben zich gemasturbeerd over haar borsten. Ze heeft al 3 orgasmen gekregen die maar niet willen wegebben alsof het ketting reactie is die door haar buik en kutspieren sidderden. Ze word, gevuistneukt en in haar kontje gevingerd zonder te stoppen, het is zo hevig dat ze niet merkt wat er met de andere vrouwen naast haar gebeurt. Ze smeekt oor een rustpoze en enige verfrissing, hoewel ze massas sperma heeft geslikt, plakt haar mond van de dorst.
Na de pose krijgt ze het gezelschap van een kleine tengere man met baard en veel haar op zijn borst, Ze heeft nog niet gemert wat er tussen zijn benen hangt, een lul vann zowat 25 cm en zo abnormaal dik. Die van Gunna is 9 cm dik maar de baardman heeft zeker een luil die 3 à 4 cm dikker is. Hij vraagt Missy of ze hem wil masturberen en dan pas ziet ze die paardenlul.
Ze heeft 2 handen nodig om hem te omvatten en begint het vel over de eikel te trekken, de aders langs de stam zijn precies koorden zo dik. De man grinnikt en zegt: "Ik heb wel gezien dat jij eenn geile slet bent die geilt op grote negerlullen en op vuistneuken die gemakkelijk in uw zeiknatte doos schuiven, jij hunkert naar grote lompe stukken neukvlees in jouw geile kut, wel ik zal er u een paal geven die je super neukdoos zal volspuiten en waarvan je nog lang zult kunnen navertellen.
Missy's wens een negergangbangMissy bekijkt zijn lul en roep dan "Die kan er onmogelijk in, je zal mijn kut openscheuren", "Niets van, jouw kut zal mijn lul aankunnen zoals al die andere, ik zal je neuken zoals je nog geneukt hebt meegemaakt, tot het zwart wordt voor jou ogen en je op het randje staat om het bewustzijn te verliezen." Hij gaat tussen haar benen staan, steekt een met de vingers samengedrukte hand in haar kut en probeert er een tweede hand bij te krijgen, wqat niet zo gemakkelijk gaat. Hij neemt wat olie giet er wqat in haar kut en over zijn handen en probeert het opnieuw., met zachte druk krijgt hij zijn 2de hand naast, de eerst in haar kut en eens binnen draait hij zijn polsen waardoor zijn vingers naar buiten wijzen.
Zijn vingers tasten haar kutwand af op zoek naar haar G-plekje en plots slaakt ze een enrome kreet "Het is gelukt, ja je zit er binnen, het voelt zo goed" Er vloeit een massa kutvocht uit haar kut over zijn handen. Langzaam trekt hij zijn handen uit haar kut en zet zijn eikel voor, haar grotje, hij laat er nog, wat olie overlopen en voorzichtig drukt hij terwijl zijn vingers zoveel mogelijk haar lippen uit elkaar trekken. Hij glijdt traag naar binnen en eens de eikel voorbij de kutspier is glijd hij dieper tot aan zijn zak. Hij maakt neukbewgeingen, zijn ballen slaan tegen haar kontje enn zijn handen trekken aann haar tepels. dat klein tenger mannetje heeft een enorm neukvermogen en wanner hij zijn zak in haar kut lost voelt ze zijn zaad en haar kutsappen langs haar dijen naar buiten glijden.
Ze krijgen bijna op hetzelfde moment een orgasme, zo overweldigend. Als hij zijn lul terugtrekt geeft het een kwak geluid, haar kut blijft open staan alsof er een kinderhoofdje moet uitkomen. Het condoom heeft een inhoud, zoveel als van misschien van 5 andere mannen samen. Missy voelt zich afgemat en de volgende mannen die haar willen neuken zijn van geen enkele betekenis meer, zij heeft het uiterste gekregen.
Het was tegen 4 uur 30 als de gangbang ten einde liep en het resultaat aan de borden werden samengeteld. Missy had het maximum gescoord, er hingen 74 condooms op haar bord en daar nog het aantal bij waar ze gevingerd werd en de lullen die ze in haar mond had klaargepijpt en de sperma die op haar borsten was terecht gekomen. Uit de condooms werd de sperma verzameld en de maatbeker duidde meer nan 800 gram. De uitbater van de club biedt haar een job aan als goedbetaalde animeer-dame, wat Missy afwees, ze was tevreden met haar man Brabo en het is dank zij zijn toegeving dat ze deze fantasie heeft mogen beleven, het zal waarschijnlijk ook wel bij die ene super fantasie negergangbang blijven.
huisontvangst.nl/?p=14107&pi=colani" target="_blank" title="Missy">Missy pas wist wat er gebeurde, toen het al zover was.

Hij liet zijn tong uit haar gat glijden, pakte zijn enorme pik met zijn rechterhand beet, bracht die vakkundig naar het midden van haar kut toe en stootte hem toen in haar scheur.
Missy slaakte een zachte kreet, toen de grote lul van de jongen haar poesje vulde. Hij voelde veel groter aan dan die van haar man.
Hij was breed, lang en keihard.
"Neuk me, neuk me!" schreeuwde ze, toen de lul in en uit haar poesje begon te glijden en haar schaamlippen ver uit elkaar drukte. Tim had geen aansporing nodig. Hij begon zijn neukpaal zo snel mogelijk in en uit de kut van Missy te rammen. Bij iedere stoot kreunden ze allebei van genot.
Het duurde niet lang of de hartstocht van Tim had een hoogtepunt bereikt. Hij stootte zijn pik woest in de kut van Missy, terwijl hij tegelijkertijd haar tieten met zijn borst platdrukte. Hij trok zijn penis helemaal uit haar nauwe, natte poesje en stootte hem er daarna nog harder in.
Missy voelde het bloed naar haar gezicht stromen, toen haar lichaam van hartstocht geëlektrificeerd werd. Ze had het gevoel alsof ze in een stopcontact terecht was gekomen. Iedere porie van haar lichaam kwam tot leven, toen haar meervoudige orgasme de kop opstak.
Missy had gewild dat dit avontuurtje zich tot ver in de namiddag zou uitstrekken, maar ze raakte te opgewonden om het nog langer te kunnen uithouden. Ze kon zich niet langer beheersen. Ze moest zich overgeven aan de hartstocht die haar verteerde en haar orgasme de vrije loop laten.
"Kom klaar, Tim! KOM KLAAARRRR!!" schreeuwde ze, toen de jongen een lading warm, kleverig zaad in het stuiptrekkende gat van haar poesje begon te schieten waar geen eind aan scheen te komen.
Toen Missy dat voelde gaf ze haar eigen orgasme de vrije loop. Ze had nog nooit zo'n meervoudig orgasme meegemaakt. Haar lichaam trilde hevig, toen ze aan een stuk door klaarkwam. Ze dacht dat er nooit een einde aan zou komen.
Haar sap stroomde uit haar kut en vermengde zich met het zaad van haar jonge minnaar, waardoor zich een grote plas op de sprei begon te vormen.
Missy kneep zo hard ze maar kon met de spieren in haar kut in de lul van de knappe, donkerharige jongen, tot hij niets meer had. Toen bleef ze nog even stuiptrekken, tot ook zij helemaal droog en uitgeput was.

Dit was de meest erotische ochtend die Missy ooit van haar leven had meegemaakt. Door deze episode had ze haar jeugd weer hervonden. Dat zou ze van haar leven niet meer vergeten!
Tim bleef nog een hele tijd op haar liggen om op adem te komen. Tenslotte trok hij zijn verlappende lul uit haar nog trillende poesje en liet hij zich van het bed afrollen.
Hij boog zich voorover en zoende haar zachtjes op het voorhoofd en daarna langzaam op de ogen. Hij bleef naar haar kijken, terwijl hij zich snel aankleedde en zijn slappe, druipende lul weer in zijn strakke verschoten spijkerbroek stak.
Missy had het gevoel dat ze deze jonge dekhengst nooit meer zou ontmoeten.
Die veronderstelling bleek juist te zijn.
Dit was een eenmalig nummertje geweest, maar het was een begin.
Een nieuw begin!

 

" target="_blank" title="afspreken met missy">Brabo, wees er maar zuinig op want we hebben het beest in haar losgemaakt. Spijtig dat ik haar kwijt ben! En complimenten trouwens voor het feit hoe je dit hebt georganiseerd, maar ik hoef je niet meer te chanteren en hij lachte geheimzinnig.
Veel plezier met je filmpjes. Je zult zien dat ze niet van stoppen wist en dat we blij waren dat Humphrey en zijn broer Maxwell om half drie na hun werk nog even kwamen, zodat wij met zijn drieën twee uurtjes hebben kunnen slapen totdat we om zes uur met zijn vijven tegelijk haar hebben bediend of zeg maar liever uitgewoond. Wat een geil wijf die ex van mij zeg. Als ik dat eerder had geweten!

Ik ben benieuwd hoe ze loopt morgen. Kerel bedankt voor deze onvergetelijke ervaring en ik heb gehoord dat Missy voortaan elke vier weken naar haar dochter gaat. Lachend liep Henk weg, mij in complete verwarring achterlatend. In de auto spoelde ik snel de filmpjes door en zag inderdaad hoe twee net zulke kleerkasten van negers als Rico mijn Missy aan alle kanten namen en volspoten, haar gegil en gekerm van haar orgasmes de auto ingalmend.

Thuisgekomen duurde het niet lang of Missy kwam ook weer terug. Ze lachte en zong en was vrolijk. Aan niets kon ik merken wat er de vorige avond was gebeurd. Ze zoende me zelfs hartstochtelijk op mijn mond en zei: Ik heb je gemist, ik ga nu in badje en vanavond lekker vroeg naar bed en gaf me een knipoog, terwijl ze wegliep zei ze nog: Oh ja! zei ze, over 4 weken ga ik weer  een dagje naar mijn dochter, we hebben nog zoveel te doen.
We zijn nog niet klaargekomen en lachend liep ze heupwiegend de kamer uit.

Volgende deel zal nog een stap verder gaan.

" target="_blank" title="Lees hier meer verhalen">Wordt vervolgt....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen