Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik moet mijn verhaal hier vertellen van mijn vrouw omdat ik zulk een waardeloze vent ben. Ik ben Eddie, ben 40 jaar en ben sinds 8 jaar gehuwd met Shirley. Vanaf het begin van onze relatie ben ik vrij onderdanig ingesteld en Shirley is een zeer sterke persoonlijkheid, al zou je het niet direct zeggen als je haar zou zien. Ze is 27 jaar, 1.65m, weegt 58 kg, heeft een lekker klein kontje en heerlijke tietjes cup B. Ze heeft een knap smoeltje met felblauwe kijkers en halflang bruin haar. Gewoon een plaatje om te zien. Ik geniet altijd van de blikken die de mannen haar toewerpen en Shirley houdt ervan om openlijk te flirten, zelfs als ik naast haar loop. Ons sexleven bestond tot voor kort uit een of twee keer per maand met elkaar vrijen. Wel moest ik Shirley een paar keer per week tot een orgasme likken. Zoals ik al schreef ben ik vrij onderdaning ingesteld en meestal draait Shirley zich na haar orgasme om en valt in slaap. Ik heb nooit aangedrongen dat ik ook zin had.Een paar maanden geleden zei Shirley tegen mij dat ze geen behoefte meer had aan mijn pik. Wel zou ik haar moeten likken als ze er om vroeg. Als reden hiervoor gaf ze me op dat ik haar toch niet kon bevredigen met dat pikkie van me. Als ik haar goed zou likken zou ik me boven haar kutje mogen aftrekken en als ik zeer goed mijn best gedaan had zou ze me hier wel een handje mee helpen. Ik voelde me steeds kleiner worden en ging hiermee akkoord. Zo ging het een paar weken. Een keer of vijf per week commandeerde Shirley me dat ik haar kutje eens goed moest uitlikken. Ik moest me dan helemaal uitkleden en vaak moest ik haar dan eerst masseren en dan haar kutje zuigen en likken tot Shirley luid kreunend klaarkwam. Telkens zat ik met een keiharde pik haar te masseren en/of haar kutje te likken. Shirley had me verboden zelf te mastruberen. Slechts een keer in die weken mocht ik me nadat ik haar uitgebreid gemasseerd en tot een orgasme gelikt had mezelf boven haar kutje aftrekken. Toen ik aan mijn pik zat te rukken kleineerde Shirley me door te zeggen; kijk hem nou toch zitten met dat pikkie van hem, denk je nou echt dat je daarmee een dame kan plezieren? Ga toch heen man. Nou spuit dat kwakkie over me heen en maak daarna dat je wegkomt uit mijn zicht met dat pikkie van je. Vreemd genoeg werd ik super geil van deze woorden en luid kreunend spoot ik mijn kwakkie over haar kale kutje heen. Kijk nou toch hoe je me besmeurt met dat pikkie van je. Maak het maar snel schoon en maak daarna dat je wegkomt. Ik maakte haar kutje grondig schoon met zakdoekjes en maakte haar daarna schoon met een vochtige tissue. Vreemd, maar ik vond onze relatie zo meer dan best.

Een maand of twee geleden vroeg Shirley aan me of ik haar soms geen goed seksleven gunde. Hoezo vroeg ik verbaasd, ik plezier je toch wanneer je me erom vraagt. Ik heb het over neuken stomme zak, bitste ze me toe. Jij hebt me nooit kunnen bevredigen met dat pikkie van je. Misgun je me soms een lekkere neukpartij? Nee, stotterde ik, maar wil je dan toch dat ik je neuk? Nee man, ik heb het over een echte bull. Ik stel voor dat jij een goede bull voor me zoekt die me wel kan bevredigen in bed. Maar hoe wil je dan dat ik dat doe stamelde ik. Hier dat bedoel ik nou bitste ze weer. Je hebt totaal geen fantasie in dat hoofd van je, laat staan in je pik. Ga op een chatsite kijken of zet een advertentie doe iets man om te zorgen dat je vrouwtje bevredigd wordt in bed. 

Die avond zat ik achter de pc en vond een leuke chatsite. Het was chatgirl. Ik vulde het profiel in. Man zoekt potente, groot geschapen kerel voor mijn vrouw. Al snel stroomde de reacties binnen. Na een uur achter de pc gezeten te hebben had ik mijn oog laten vallen op Gino, een grote neger met een lul van 20 cm. We zijn op msn verder gegaan en daar ging de cam aan. Het was inderdaad een grote neger en toen hij zijn cam liet zakken zag ik een enorme grote en dikke pik die sterk beaderd recht omhoog stond. Ik wist genoeg en riep Shirley. Ze kwam kijken en ging achter de pc zitten. Ik mocht 5 minuten meekijken en toen stuurde Shirley me weg. Ik zat op de bank met een stijve pik in afwachting wat Shirley zou gaan bespreken. Het leek me allemaal erg geil. Na een uurtje kwam Shirley de huiskamer in. Ze kwam voor me staan, plaatste een been op de bank en tilde haar rokje op. Ze had geen string aan en ik keek zo tegen haar van geil glinsterende lipjes aan. Kijk wat Gino met me gedaan heeft enkel door met me te praten en door zijn pik aan me te laten zien. Ja, ik zie het, stotterde ik. Nou, zei Shirley, zou je het niet even droog likken dan. Ik begroef mijn gezicht in haar kruis en rook haar kruidig kutje. Met mijn tong voelde en proefde ik hoe geil haar kutje was. Rustig likte ik haar naar een orgasme. Toen ze klaargekomen was zei Shirley dat ik me moest uitkleden. Even later stond ik naakt naast haar. Mijn pik recht omhoog met mijn eikel nat en bloot. Shirley pakte mijn pik vast en begon er hard aan te trekken. Ondertussen fluisterde ze dat Gino morgenavond langs zou komen om haar eens goed te neuken en als ik braaf was ik toe mocht kijken zodat ik kon zien hoe een vrouw geneukt moest worden. Ik zou te zien krijgen hoe een dikke pik in haar kutje gestopt zou worden en hoe die haar kutje zou oprekken en klaar zou neuken. Ik hield het niet meer en kwam stormachtig klaar. De ene na de andere straal sperma schoot uit mijn eikel zo over het blousje van Shirley heen. Shirley trok nog even hard door en gaf toen een tik op mijn pik en zei tegen me dat ik hem weer ver moest weg stoppen dat zielige pikkie van me.

De volgende avond na het eten zei Shirley tegen me dat ik mee naar boven moest komen. Ik moest een leuk setje uitzoeken welke zij zou dragen voor Gino. Ik koos voor een mooie zwarte string, een gordeltje met fijne kousen afgezet met mooi zwart kant en een zwart bh'tje. En welke kleren moet ik erbij aan vroeg Shirley. Ik koos voor een kort zwart rokje, een zwart doorzichtig blousje en een paar hoge zwarte laarzen. Ok, zei Shirley, ik denk dat Gino daar wel opgewonden van kan raken. Ga nu mijn lady-shave maar halen. Ik rende de douche in en haalde haar lady-shave, scheerschuim, een kom warm water, een nat washandje en een handdoekje. Toen ik in onze slaapkamer kwam lag Shirley naakt op bed. Ik stond naast het bed en keek Shirley vragend aan. Ja wat denk je zei Shirley. Zou je mijn kutje niet even scheren zodat Gino vanavond een glad poesje tot zijn beschikking heeft. Zwijgend en met een harde pik van hier tot Tokio begon ik aan het karwei. Ik maakte haar heuveltje en lipjes nat met het washandje en schuimde het toen in met scheerschuim. Zorgvuldig scheerde ik haar lipjes, heuveltje en bilnaad. Toen alles mooi glad was depte ik voorzichtig met het natte washandje de laatste restjes schuim van haar intieme deeltjes en depte ik haar droog met de handdoek. Ok, zei ze, ruim alles maar op en ga daarna maar beneden de tafel opruimen terwijl ik in bad ga. Toen Shirley een uurtje later beneden kwam keek ik haar bewonderend aan. Wat is ze toch een lekkere godin. Haar haar opgestoken. Je keek dwars door haar blousje heen en zag haar kleine stevige tietjes in het bh'tje zitten. Ik voelde hoe mijn pik begon te groeien bij het aanschouwen van dat lekkers wat de huiskamer inliep, voor me kwam staan, een rondje draaide en vroeg en? Ik denk dat Gino heel tevreden zal zijn fluisterde ik. Ok zei ze, het is nu tijd om het wat gezellig te maken hier denk je niet. Steek maar wat kaarsjes aan hier en boven op de slaapkamer. Ik veerde op en ging aan het werk. Toen ik klaar was droeg Shirley me op te gaan douchen en enkel in shorts naar beneden te komen. Een half uurtje later stond ik naast de bank enkel gekleed in een Bjorn Borg short waar je duidelijk mijn pik in zag liggen. Schenk nu maar eens een wijntje in voor me.

Een half uur later ging de bel. Ik keek naar Shirley die op haar beurt naar mij keek en zei, zal je onderhand niet eens open gaan doen? Ik liep naar de voordeur en opende deze. Daar stond Gino, een grote brede knappe neger. Kom binnen zei ik tegen Gino. Grijnzend liep Gino langs me heen de huiskamer in. Shirley stond naast de bank en Gino liep op haar af en gaf haar drie zoenen waarbij hij de laatste zoen op haar lippen perste. Hier ben ik dan zei Gino. Ja, gelukkig wel zei Shirley. Shirley ging zitten en tikte met haar hand naast haar zodat Gino naast haar ging zitten. Wat lust je te drinken vroeg Shirley. Doe maar een baco. Shirley keek naar mij en ik liep al richting de keuken. Ik schonk een baco in en nog een wijntje voor Shirley. Toen ik binnen kwam zaten Shirley en Gino al te zoenen. Ik zette de drankjes voor hun en ging zwijgend in de andere bank zitten. Ik voelde mijn pik groeien bij het aanzien van mijn vrouwtje die met een grote neger zat te zoenen. Zijn grote handen gleden over de rug van mijn vrouwtje. De kus duurde wel vijf minuten en al die tijd zat ik met grote ogen en stijve pik naar het tafereel te kijken. Toen ze de kus afsloten namen ze elk hun drankje en namen hier wat slokjes van. Gino keek even grijnzend mijn kant op, Shirley gunde me nog geen blik waardig.Toen ze weer begonnen te zoenen gleden de handen van Gino over het hele lichaam van mijn Shirley. Hij kneede haar tietjes en kneep in haar billen ook gleed hij met zijn handen onder het rokje tussen de benen van mijn vrouwtje en aan haar hijgen en kreunen maakte ik op dat hij haar kutje zat te wrijven. Shirley gleed met haar handen over het kruis van Gino en begon zijn pik te kneden. Dan ging Gino naar achteren hangen, maakte zijn broek open en viste zijn enorme paal uit zijn broek. Gino pakte Shirley bij haar nek en dwong haar naar zijn kruis. Shirley begon zijn pik te zoenen en te likken en kneede zijn ballen. Dan nam zij zijn eikel in haar mond en begon hem langzaam te pijpen. Gino keek me even grijnzend aan en sloot dan zijn ogen om van haar mond te genieten. Ik voelde mijn eikel nat worden. Ik weet hoe goddelijk Shirley kan pijpen. alhoewel het voor mij al zo lang geleden was. Gino begon aan de kleding van Shirley te trekken. Shirley stopte met pijpen en stelde voor om naar de slaapkamer te gaan. Beide stonden op, dronken hun drankje leeg en liepen de trap op. Shirley draaide zich halverwege de trap om en riep tegen mij, zou je ook niet meegaan slappe vent. Ik stond op en volgde hen naar de slaapkamer.

In de slaapkamer aangekomen stonden ze voor het bed te zoenen. Shirley maakte zich even los uit zijn omhelzing en droeg mij op om haar uit te kleden. Ik liep naar hun toe en knoopte het blousje open en trok het uit. Dan knoopte ik het rokje los en ritste hem open zodat hij van haar zalig kontje afgleed. Dank je fluisterde Shirley, kleed Gino ook maar uit. Shirley greep Gino bij zijn nek en drukte haar lippen weer op de zijne. Terwijl zij stonden te zoenen kleede ik Gino uit tot op zijn boxer. Dan gingen ze op bed liggen en zoenden verder. Even later ging Shirley al zoenend via de hals en borst over zijn buik op zoek naar zijn pik. Weer begon zij hem te pijpen. Toen hij bijna klaar kwam stopte ze en ging op haar rug liggen. Gino wilde haar string van haar kutje afstropen maar Shirley hiel hem tegen en zei tegen mij; Ik denk dat Gino me nu wil neuken, zou je daarom mijn string niet even uit kunnen doen. Ik stroopte haar string van haar lekkere billen. Shirley zei tegen Gino, kom even hier zitten en tikte naast haar hoofd. En jij, terwijl ze naar mij wees, gaat mijn kutje klaar likken en ervoor zorgen dat het goed nat wordt zodat deze bull mij fatsoenlijk kan dekken. Ik kroop tussen haar benen en zag dat ze de pik van Gino weer in haar mond hapte. Ik begon haar kutje te kussen en te likken alsof ik voor de eerste keer haar goddelijk kutje likte. Nadat Shirley klaar was gekomen duwde ze me weg en fluisterde tegen Gino dat ze genomen wilde worden. Ik ging naast haar benen zitten zodat ik goed zicht op haar kutje had. Gino ging tussen haar benen zitten. Zo zei Shirley tegen mij, zou je hem misschien een handje kunnen helpen. Aarzelend pakte ik de grote dikke pik van de grijnzende Gino vast en stuurde deze naar het kleine kutje van mijn Shirley. Gino drukte zijn pik naar voren en ik zag hoe langzaam de lipjes van het lieve kleine kutje van Shirley begonnen te wijken. Dan plopte zijn dikke eikel haar kutje in. Gebiologeerd zat ik toe te kijken hoe langzaam een groot gedeelte van zijn dikke pik haar kutje in schoof. Ik had de pik nog steeds vast. Dan haalde Gino zijn pik bijna helemaal terug en stoote toen toe. Met een diepe kreun ontving mijn Shirley hem. Toen hij helemaal in haar buikje zat ging Gino zwaar op Shirley liggen en begon met haar te zoenen. Toen Shirley aan het gevoel helemaal opgevuld te zijn gewend was, begon Gino in haar te stoten. Ik zat toe te kijken hoe de dikke geaderde pik in en uit haar kutje gleed. Haar kutlipjes stulpten helemaal uit als hij zich terug trok en verdwenen mee haar kutje in als hij toe stak. Gino was een echte bull, hij neukte haar zeker een kwartier in meerdere standjes, waarbij ik van dichtbij toekeek hoe hij haar kutje omploegde. Shirley kwam meerdere keren klaar en fluisterde telkens weer tegen mij, zie je nu hoe een vrouw geneukt moet worden, dit is pas een echte kerel met een echte pik die mijn kutje echt opvult. Dan legde Gino Shirley weer op haar rug neer, vouwde haar benen over haar schouders en keek mij toen aan en zei; steek die dikke pik in dat nauwe kutje van je vrouwtje zodat ik haar nog even hard kan neuken en haar dan vol kan spuiten. Met trillende handen pakte ik zijn natte pik vast en plaatste zijn natte eikel voor het kleine kutje van mijn vrouwtje. Dan stootte hij toe en begon Shirley hard te neuken. Zijn pik gleed in een razend tempo in en uit het kutje van mijn luid kreunend vrouwtje totdat hij met een luide brul zijn zaad in het kutje van mijn kleine Shirley spoot. Hijgend gaf hij nog een paar stoten en plofte toen zwaar op mijn vrouwtje. Shirley lag onder hem zwaar te hijgen en weer begonnen ze te zoenen. Toen trok Gino zijn pik uit haar kutje en ik zag direct een golf zaad mee uit haar kutje stromen. Shirley keek me een en zei je mag over mijn kutje spuiten, maar daarna lik je de hele bende op. Ik was zo geil geworden van dit schouwspel dat ik maar een ding wilde, wat de consequenties ook mochten zijn, en dat is de ondragelijke spanning uit mijn ballen halen. Ik ging voor het kutje van Shirley zitten en begon te mastruberen. Het duurde maar een paar seconden of ik spoot mijn zaad over het uitgewoonde kutje van mijn vrouwtje. Weer vier, vijf flinke stralen zaad produceerde mijn pik die over de rode lipjes van het uitgerekte kutje van Shirley spoten. Direct nadat ik klaargekomen was bukte ik me en begon haar kutje uit te likken. Ondertussend spelend met mijn pik en ballen stak ik mijn tong diep in het kutje van Shirley en zoog en likte deze uit. Veel langer dan nodig was bleef ik haar kutje en kontje likken totdat Shirley weer zacht kreunend klaar kwam. Hierna verdwenen Gino en Shirley onder de douche nadat Shirley mij de opdracht gegeven had om het bed te verschonen. Toen ik met de vieze lakens de badkamer inkwam om deze in de wasbak te gooien zag ik dat Gino onder de douche tegen de muur aangeleund stond en dat Shirley op haar knieen voor hem zat en hem aan het pijpen was. Snel verliet ik de badkamer weer en verschoonde het bed. Na een klein halfuurtje kwam het stel beneden en had ik ondertussen weer wat te drinken ingeschonken. Zo zei Shirley vanaf nu is Gino mijn vaste lover en zal hij mij regelmatig komen neuken om mij in mijn behoefte te voorzien. Ik knikte dat het goed was. Vanaf die dag kwam Gino een paar keer per maand langs om Shirley te neuken.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen