Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik had altijd al een fantasie gehad om mijn vriendin Missy door een groep mannen te laten gebruiken. Het werd bijna een obsessie voor me. Een tijdje geleden deden we tijdens het neuken een rollenspel met deze fantasie. En ik merkte dat ze het geil en spannend vond om te doen. Maar ze zei ook dat ze dit niet in het echt zou durven.

Het plan om dit toch werkelijkheid te laten worden kwam toen ik met Leroy aan het chatten was in een online Cuckold chatroom. We praatten vaak online en ik had wat foto’s opgestuurd van Missy. Verleden week liet ik hem weten dat we het weekend erop naar Amsterdam zouden gaan. We zouden daar een nachtje in een hotel gaan slapen en de dag erop lekker winkelen in de Kalverstraat. Leroy die in Amsterdam woont, stond erop om Missy in het echt te mogen zien. Ik liet weten in welk hotel we zouden overnachten en sprak een tijdstip af dat Missy en ik aan de bar in ons hotel zouden zijn. Ik liet wel weten dat hij geen contact met ons moest maken. Gewoon alleen kijken en dan hoorde ik later wel online wat hij van haar vond. Ik had liever niet dat hij ons zou aanspreken. Stel je voor dat hij in gesprek raakte met haar en zich dan versprak. Zodat Missy erachter zou komen dat ik op internet de wildste fantasieën met hem had besproken.

We kwamen in het hotel aan en zaten aan de bar een wijntje te drinken. Ik wist dat Leroy dus ergens in de buurt zou zijn om ons gade te slaan. Ik had Missy aangemoedigd om iets sexy’s aan te trekken. Ik wilde dat ze er mooi en sexy uit zou zien voor Leroy, om indruk te maken met mijn vriendin.

Ze droeg een kort strak jurkje, wat laag uitgesneden was. Zodat haar lekkere cup D85 borsten er mooi in uit zagen. Verder droeg ze netkousen en laarsjes.

We zitten dus aan de bar en ik streel expres over haar rechterdij waardoor haar jurkje steeds hoger komt te zitten. Elke streling naar boven liet haar jurkje steeds meer bovenbeen zien. Het boord van haar netkous kwam nog net niet onder de jurk vandaan. Ik hoop dat Leroy waar hij ook zit dit zou opwinden. Ik had een foto van hem gezien maar ik wist niet zeker of ik hem zou herkennen tussen de aanwezige mensen. Na een paar wijntjes moet ik even naar het toilet. Toen ik terug kwam schrok ik me wezenloos. Leroy stond bij Missy en ze waren in gesprek. Blijkbaar klikt het goed tussen die twee want ze hebben de grootste lol. Ik raak in paniek. Wat heeft hij haar verteld.

Ik loop naar ze toe en Leroy draait zich naar mij om. “Ik dacht al dat jij het was”, zei hij. “Weet je nog van die cursus 3 maanden geleden? Daar hebben we elkaar ontmoet.”

Ik ben opgelucht dat hij het op deze manier heeft gebracht en speel het spel mee. “Oh ja, sorry ik had je niet gelijk herkend.”

Leroy wist een hoop van mij omdat we al zo lang aan het chatten waren. Hij was tijdens het gesprek vriendelijk en charmant. Maar ik wist dat hij een perverse fantasie had. Na een tijdje gekletst te hebben zegt hij; “Ik weet een geweldige club hier vlakbij. Zullen we daar naar toe gaan. Ik betaal de drankjes daar voor jullie. Jullie zijn leuke mensen en ik zou het echt geweldig vinden als jullie mee gaan.”

Missy stemt gelijk toe en vindt het een leuk idee. Dus we gaan direct. Alleen hadden we nog niet gegeten. We hebben alleen wat gedronken aan de bar. En al die witte wijntjes die Missy op heeft in combinatie met een lege maag zorgden ervoor dat ze een beetje aangeschoten is. Ze loopt tussen ons in en houdt ons allebei stevig vast. De club is inderdaad indrukwekkend. En Leroy komt hier blijkbaar vaker want het personeel kent hem goed. We hebben een geweldige tijd. Leroy is aangenaam gezelschap en kletst er vrolijk op los. Missy zit op haar gemak en geniet ervan. Leroy laat een fles champagne komen. Na een paar glazen gedronken te hebben wordt Missy erg giechelig en ze komt bijna niet meer uit haar woorden als ze iets wilt zeggen. Ze is duidelijk dronken denk ik. Ze moet naar het toilet en wankelt weg. Leroy komt naast me zitten en laat me naaktfoto’s van Missy zien. Dit zijn de foto’s die ik naar hem toe gemaild heb. “Speel het spel mee”, zegt hij. “Of anders laat ik Missy deze foto’s zien. Ze zal het niet leuk vinden als ze erachter komt dat jij die zomaar naar vreemde mannen opstuurt.” Ik was geschokt en stond met mijn mond vol tanden.

Opeens was Missy er weer. “Kom op”, zegt ze. “Kijk niet zo zuur en geniet van deze heerlijke avond.”

De avond verstreek en mijn angst bleef groeien. Wat is Leroy van plan. Als Missy later op de avond weer naar het toilet moet komt Leroy weer naast me zitten. “Ik heb iets in haar drankje gedaan”, zei hij. “Het is onschuldig. Maar het gaat er wel voor zorgen dat jouw fantasie werkelijkheid wordt.” Ik realiseer me dat ik er eigenlijk voor moet zorgen dat ik samen met Missy weg moet wezen hier vandaan. Dit loopt uit de hand. Maar aan de andere kant ben ik ook nieuwsgierig geworden over wat er gaat gebeuren. Bovendien ben ik ook bang dat Leroy die foto’s laat zien. Dus ik stem toe met zijn plannen. Wat deze ook mogen zijn.

Het is nu laat en Leroy is steeds meer aan het flirten met Missy. Samen staan ze te dansen. Missy vindt zijn geflirt leuk en begint hierop te reageren. Ik vind het opwindend en afgrijselijk tegelijk. Ik loop naar de bar om nog een keer drankjes te bestellen. Als ik terug kom zie ik dat ze samen aan het zoenen zijn. Waarbij Leroy met zijn rechterhand haar borst betast.

Als ik ga zitten zie ik dat ze met haar rechterhand over zijn kruis aan het wrijven is. Als ze stoppen met zoenen kijkt Missy me wazig aan en ze lacht naar me. Vervolgens leunt ze naar me toe en geeft me dezelfde hartstochtelijke zoen die ze Leroy net ook had gegeven. Terwijl ze naar me toe leunt en zoent zie ik dat Leroy zijn hand onder haar jurkje laat glijden. Ze reageert direct en spreidt haar benen een beetje. Mijn hemel mijn vriendin wordt door hem gevingerd terwijl ze met mij aan het zoenen is. En dat in een publieke omgeving. Als reactie krijg ik een erectie. Leroy haalt een fototoestel uit zijn zak en laat de langslopende uitsmijter (een enorme grote neger) een foto maken van ons drieën samen.

De uitsmijter neemt wat foto’s achter elkaar. Dan trekt Leroy Missy naar hem toe en geeft haar een tongzoen. Terwijl hij met zijn rechterhand in haar decolleté grijpt en haar rechterborst eruit wipt. Hij likt en zuigt aan haar tepel. Ondertussen blijft de neger foto’s maken. Leroy bedankt de man en zegt tegen Missy dat zij ook bedankt moet zeggen. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen in de directe omgeving allemaal heeft gezien wat er gebeurd is. De uitsmijter loopt naar Missy toe en geeft haar een zoen. Terwijl hij zachtjes in haar ontblootte tepel knijpt. Niemand in de omgeving zegt iets of reageert op dit alles. Missy is stil, ze is dronken en duidelijk onder invloed van iets. Het heeft ervoor gezorgd dat ze geen morele bezwaren heeft tegen dit alles en dat ze zich nergens meer voor schaamt.

Na dat ze een tijdje gedanst hebben stelt Leroy voor om iets te gaan eten. Missy was helemaal in zijn grip en accepteerde alles wat hij maar wilde. Ik ben teveel uit mijn doen om ook maar iets er tegenin te brengen. Als we naar buiten lopen houdt Leroy Missy’s hand vast en hij trekt haar een steegje in dat tegenover de club ligt. Eenmaal daar aangekomen duwt hij haar tegen de muur en begint haar gepassioneerd te tongzoenen.

Missy reageert door hem dichter naar haar toe te trekken en door hem in zijn kruis te betasten. Ik sta erbij en kijk naar het schouwspel voor me. Al snel haalt hij een borst uit de jurk en speelt hij met haar tepel. Opeens duwde hij haar benen uit elkaar en trekt haar jurkje omhoog. Missy had geen string aangedaan op mijn uitdrukkelijk verzoek. Maar dat was voor mij bedoeld en niet voor Leroy. Leroy vingert haar kutje. Aan het geluid te horen is ze behoorlijk nat. Ondertussen is hij aan haar tepel aan het zuigen. Hij haalt zijn vingers uit haar kutje en zonder me aan te kijken wenkt hij me dichterbij te komen. Ik doe een stap naar voren en hij duwt mijn hoofd naar beneden richting haar kutje. Ik zit op mijn knieën en likt over haar clitoris heen. Leroy fluistert iets in het oor van Missy. Ik kan niet horen wat, maar ze begint te giechelen en knikte met haar hoofd alsof ze ergens in toestemt. Leroy neemt haar weer aan de hand en trekt haar mee richting het treinstation. Onverwachts duikt hij opeens een portiek in. We staan voor een smoezelige deur die hij opent. Een steile trap leidt ons naar de 1e verdieping toe.

Daar komen we in een halletje aan met weer een deur. Op de deur staat Adult Cinema Club. Als de deur open gaat staat er een forse man. Leroy wijst naar mij en zegt dat ik betaal. Ik pak snel mijn portemonnee en zie Leroy en Missy verder lopen. Na het betalen loop ik door een gang verder en kom in een erg donkere bioscoopzaal binnen. Ik laat mijn ogen aan het donker wennen en zie ongeveer 10 man binnen zitten.

Ik kijk naar het scherm om te zien welke film er vertoont wordt. Ik zie een meisje in een sandwich geneukt worden. Ik draai mijn hoofd weer naar de zaal en probeer mijn vriendin te vinden. Ik zie alleen maar mannen, sommige met hun pik uit de broek waar ze aan zitten te trekken. Ik zie ook 3 mannen opstaan die naar achteren lopen. Ik loop ook naar achteren en probeer te zien wat daar is.

Het blijkt dat achterin geen stoelen staan maar dat er 2 banken staan. Haaks op elkaar. Ik zie dat Leroy op de bank zit en dat er iemand op de knieën voorzit. Het is Missy die Leroy aan het pijpen is. Er staan een aantal mannen toe te kijken en er komen er steeds meer bij. Leroy kijkt omhoog en ziet mij staan. Hij wenkt me te komen. Als ik dichterbij kom trekt hij terwijl ze doorgaat met pijpen haar jurkje omhoog. Ik kijk naar haar lekkere kontje en kniel achter haar. Ik begin haar kutje zo van achteren te likken. Ze is geil en haar kutje is behoorlijk nat. Na een tijdje ga ik met mijn tong omhoog en lik haar kontgaatje. Ik weet dat ze dit heerlijk vind. Ondertussen zie ik haar hoofd steeds op en neer gaan terwijl ze Leroy door blijft pijpen.

Als ik even stop met haar te likken en mijn hoofd naar achteren doe om even op adem te komen. Zie ik een hand over mijn schouder heen gaan die soepel 2 vingers in haar kutje laat glijden. Over mijn andere schouder komt ook een hand en ook die laat een vinger in Missy’s kutje glijden. Ik zit met mijn hoofd vlakbij en zie het allemaal gebeuren. Mijn vriendin begint steeds luider te kreunen. Ik hoor aan het geluid dat ze klaar gaat komen.

Leroy trekt haar hoofd naar boven toe en fluistert iets in haar oor. Ze knikt en terwijl ze achterom kijkt roept ze; “Vinger mijn hoerige kut.” Leroy leunt een beetje over haar heen en trekt de rits van haar jurk naar beneden. Twee jongens stappen naar voren en helpen haar uit de jurk. Ze heeft nu alleen nog maar haar kousen met jarretelles aan en haar laarzen.

Leroy staat op en trekt ook Missy omhoog. Hij draait haar om zodat alle aanwezige mannen goed zicht hebben op haar borsten en kutje. Er staan ongeveer 15 mannen om haar heen. Variërend van een jonge jongen van een jaar of 18 tot een man van een jaar of 60 oud. Leroy staat achter haar en laat zijn handen over haar lichaam glijden terwijl iedereen toekijkt. Hij zet haar met de rug tegen een muur aan. Hij spreidt haar benen en pakt haar bij de knieholte vast. Zo trekt hij haar omhoog los van de vloer. Als ze op pikhoogte is perst hij zijn enorme pik in haar natte kutje. We kijken toe hoe hij haar begint te neuken.

Leroy roept de 2 dichtstbijzijnde mannen. Zij houden haar armen hoog en wijd. Hun monden zuigen zich vast aan haar tepels. Leroy neukt haar stevig door tot ik zijn billen zie schokken. Hij trekt zich uit haar kutje terug en ik hoor een zuigend soppend geluid als zijn eikel uit haar laat glijden.

Hij doet een stap terug en de oudere man stapt nu op Missy af. Hij laat zijn vingers in haar zaadkutje glijden en vingert haar. Terwijl de 2 mannen nog steeds haar armen vasthouden. De oude man begint haar nu ruw te zoenen. Missy heeft haar ogen dicht en kreunt. De mannen laten nu haar armen los. De jongen aan haar linkerzijde knijpt in haar tepels. De jongen aan de andere kant opent zijn broek en stopt Missy’s hand in zijn boxershort. Ze begint hem af te trekken.

De 18 jarige jongen dringt zich naar voren toe en duwt de oudere man aan de kant. De hand van de man die net nog in haar kutje zat zit onder het zaad. De jonge jongen staat met ontblootte pik voor haar en probeert haar te penetreren.

Het lukt niet op deze manier. Missy maakt zich los van de mannen en gaat op haar knieën op de bank zitten met haar kontje naar achteren. “Kom op, ga je me nog neuken of niet”, zegt ze.

De jongen heeft geen verdere aanmoedigingen nodig en neemt achter haar plaats. Met zijn linkerhand zet hij zijn eikel voor haar kutje. De oudere man is er ook weer bij gekomen en trekt de billen van mijn vriendin van elkaar. Iedereen kan nu zien hoe de pik van de jonge jongen in en uit mijn vriendin glijdt. De twee die haar armen al die tijd hadden vastgehouden nemen nu plaats bij haar hoofd. Missy begint ze om de beurt te pijpen. Ik zie hoe ze af en toe haar tong om de eikels laat glijden om de pikken dan weer diep in de mond te nemen. De jonge jongen kreunt behoorlijk en spuit zijn sperma diep in haar kutje.

Ik zie een flitslicht. Leroy is druk bezig foto’s te maken van mijn vriendin die door wildvreemde mannen geneukt wordt.

De jonge jongen trekt zijn pik uit Missy en de oudere man stopt zijn vingers weer in haar kutje. Het zaad uit haar kutje smeert hij over haar kutje en kontgaatje uit. Hij zorgt ervoor dat haar kontgaatje goed glibberig wordt en steekt nu een vinger in haar anus. Als hij haar zo een tijdje vingert zegt Leroy tegen de man dat hij opzij moet gaan. Terwijl Missy ruw op de mond wordt gezoend door een licht getinte man. Gaat Leroy verder waar de oudere man was gebleven, hij vingert haar kontje en laat er nu een tweede vinger bij inglijden.

Missy kijkt een keer om maar de getinte man heeft inmiddels zijn broek laten zakken en pakt haar bij de haren vast en dwingt haar hem te pijpen. Leroy geeft zijn fototoestel aan een man en vraagt of hij foto’s wilt maken terwijl hij haar kontje gaat neuken.

Hij zet zijn eikel tegen haar kontgaatje en drukt voorzichtig er tegenaan. Na een kleine weerstand glijdt zijn eikel in haar kontje. De getinte man houdt haar hoofd nog steeds vast terwijl ze hem aan het pijpen is. Drie andere mannen zijn zich aan het aftrekken boven haar rug. Langzaam glijdt Leroy's pik in haar kontje tot hij er helemaal inzit. De man met het fototoestel maakt foto’s en Leroy begint haar te neuken. De drie mannen die zich aan het aftrekken zijn komen klaar over haar rug. De getinte man komt klaar in haar mond en ik zie sperma langs haar kin naar beneden lekken. Ze kreunt en steunt met een blosje op haar wangen. Een andere getinte man is nu voor haar gaan staan en opnieuw krijgt ze een pik te pijpen.

Leroy neukt haar strakke kontje en komt kreunend klaar terwijl hij met zijn laatste stoot zijn pik tot aan zijn ballen in haar kontje ramt. Hij geeft een teken dat de man die Missy aan het pijpen is zijn pik uit haar mond moet halen. Hij moet op de grond gaan liggen. Leroy laat Missy op hem gaan zitten. Als zijn pik in haar zit duwt Leroy Missy naar beneden. Hij wenkt naar een andere man dat hij moet komen. Deze man knielt achter haar en zet zijn pik voor haar anus. Langzaam schuift hij in haar kontje. Allebei haar gaatjes zijn nu gevuld.

Beide mannen beginnen nu in haar te stoten. Leroy kijkt om zich heen en roept; “Kom op jongens. Ze heeft nog plek over voor nog iemand.” Een man met een lange dunne pik neemt voor haar plaats en houdt zijn pik voor haar lippen. Ze opent haar mond direct en ook dit gaatje wordt nu gevuld. Leroy heeft het fototoestel weer gepakt en maakt foto’s van haar terwijl ze helemaal gevuld is.

De man die ze aan het pijpen is spuit als eerste zijn zaad in haar mond en over haar gezicht. Leroy trekt me naar Missy’s hoofd toe en trekt me naar beneden. Ze kijkt me geil en nog steeds er wazig aan en zoent me op de mond. Ik voel het sperma op haar kin tegen mijn kin aan plakken. Terwijl ik haar zoen proef ik bijna het sperma nog wat net in haar is gespoten. De man die haar kontje neukt voert het tempo op. Missy gilt het uit van genot en komt sidderend klaar. De man achter haar spuit haar kontje vol en als hij opstaat wordt zijn plaats direct door een ander ingenomen.

De man in haar kutje houdt het lang vol. Als er inmiddels 3 mannen in haar kontje zijn klaar gekomen komt hij in haar kutje klaar. Er volgt een kleine pauze. Ik zie haar kontgaatje een beetje openstaan en er lekt zaad uit. Ook haar kutje drupt sperma en haar lichaam zit van top tot teen onder sperma. Leroy maakte nog steeds foto’s van haar. Missy lacht naar de camera terwijl ze haar rechter wijsvinger in haar afgeneukte kontje laat glijden.

Er zijn nog 4 mannen die haar willen en die al die tijd geduldig hebben gewacht. Terwijl Missy op de grond zit trekken ze zich boven haar af. Alle 4 spuiten hun zaad over haar heen.

De groep mannen word nu kleiner. Er staan nu nog maar 3 mannen die ze terwijl ze op haar knieën zit begint te pijpen. Als alle drie de mannen in haar mond en over haar lichaam zijn klaargekomen ben ik de enige man die nog niet aan de beurt is geweest. Missy staat op en loopt naar me toe. Ze maakt mijn broek los en trekt hem naar beneden. Dan duwt ze me op de bank en gaat op mijn stijve pik zitten. Ik voel hem in haar glibberig zaadkutje glijden. Terwijl ze op en neer begint te bewegen kom ik bijna direct klaar. Ik ben zo opgewonden van dit alles dat ik het niet meer houdt. Ik kom in haar klaar terwijl ze mij geil aan blijft kijken.

Ik kleed me weer aan en help Missy met haar kleding aan te trekken. Het valt niet mee aangezien ze onder het plakkende en opdrogende zaad zit. Samen lopen we naar buiten toe richting ons hotel. Daar aangekomen springen we onder de douche om vervolgens heerlijk ons bedje in te kruipen. Missy is uitgeput en valt snel in slaap. Terwijl ik de avond nog eens overdenkt. Het duurt niet lang of ik val daarna ook in slaap.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Missy al wakker. Ze lacht naar me en geef me een kus. “Ik vond het een heerlijke avond gisteren”, zei ze. “Ik kan me niet alles meer even precies herinneren. Maar wat ik me herinner was supergeil. Ik voelde me zo apart, het was net of ik geil en high tegelijk was.” Ik vertel haar dat Leroy iets in haar drankje had gedaan. Dat ik niet wist wat het was maar dat het zeker effect had. Dat hierdoor al haar remmingen verdwenen waren.

Ze begint me in mijn nek te zoenen en zakt via mijn borstkas af naar mijn buik. Om uiteindelijk bij mijn pik te eindigen. Terwijl ze mijn ballen likt gaat de telefoon. Ik neem op en krijg tot mijn verrassing Leroy aan de telefoon. Hij zegt dat ik als ik in de gelegenheid ben mijn e-mail moet checken en verbreekt de verbinding. Ik haal mijn laptop uit de tas en maak verbinding met het internet. De e-mail van Leroy laat een link zien en als ik daar op klik kom ik op een site van een privé groep.

Er staan heel veel foto’s van Missy op die gedurende de avond gemaakt zijn. Er staat een stukje tekst onder. Dat indien men behoefte heeft om deze hoer te gebruiken er contact genomen moet worden met Leroy via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij zal zorgen dat ze beschikbaar is op aanvraag !!!!!!!!!!

Ook neuken met Missy? Kijk hier

Grtz Brabokoppel

Reacties   

0 #2 Leroy 01-11-2014 21:32
Kom graag weer eens langs om haar kutje met mijn zaad te vullen, je hebt mijn nummer toch nog?
Citeer
+1 #1 Adner 17-08-2014 15:23
Goed en fijn verhaal, het past in mijn beleving. Waarin ik graag cuckold zou worden en mijn vrouw een minnaar krijgt.Echter daar zij van niks weet zal het wel niet te realiseren zijn. Heb daarom erg genoten van dit verhaal (en blijf ik dromen) :oops: ;-)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen