Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Marianne en ik waren een avondje uit. Op onze eigen manier, en daarmee bedoel ik het volgende. Mijn vrouw zit helemaal alleen aan een tafeltje terwijl ik naar haar kijk vanaf de andere kant van de het café. Beide genieten we van de aandacht die zij krijgt van de andere mannen. Dit doen we vaker op deze manier en de avond eindigt dan altijd met heerlijk geile sex tussen ons tweeën. De hele avond danst ze met allemaal vreemde mannen en geilt ze die mannen op, dat allemaal terwijl ik toe kijk.

Tijdens het verloop van zo’n avond wordt ze door de mannen riant voorzien van alcohol. Dit in de hoop dat ze uiteindelijk met Marianne in bed eindigen, het is de bedoeling dat de alcohol haar losser maakt. Dat ze het toelaat om vrijelijk betast te worden. Soms lukt het een beetje, als ze erg veel gedronken heeft laat ze inderdaad toe dat de mannen aan haar borsten zitten buiten op de parkeerplaats. Maar het is nooit zover gegaan dat het op sex uitdraaide.

Ik houd haar altijd in de gaten, op de momenten dat ik denk dat ze te aangeschoten is en dat het op sex gaat uitdraaien dan red ik haar en neem ik haar snel mee naar huis.

 

 

Marianne draagt een rokje en een haltertopje. Ze heeft geen BH aan onder haar topje. Ze heeft net iets teveel make-up op. Het was allemaal nog net niet hoerig maar het scheelde niet veel. Ze straalde in ieder geval uit dat ze beschikbaar was. Het eerste uur gebeurde er niet veel. Marianne nam af en toe een slokje van haar zelf bestelde drankje en wachtte af op wat er gebeuren ging. Twee mannen hadden haar benaderd maar ze hadden haar nog geen drankje aangeboden en haar ook nog niet ten dans gevraagd. Het was een beetje een teleurstellende avond tot nog toe. Net op het moment dat ik erover dacht om naar haar toe te lopen om voor te stellen naar huis te gaan, kwamen er 3 jongens naar haar toegelopen. Ik besloot het allemaal nog een kans te geven en te kijken wat er zou gebeuren.

Ik kon niet horen wat er gezegd werd, maar Marianne knikte. En de drie jongens kwamen bij haar zitten. Een van de drie ging drankjes halen en kwam terug met 4 glazen bier. Ik besloot dichterbij te gaan zitten en nam plaats aan het tafeltje ernaast.

“Kom op Marianne, je kunt best met me dansen. Tot de meisjes van Bob en Tom eraan komen” zei een van de mannen.

Ik wist niet wat zijn naam was, maar hij probeerde dus duidelijk Marianne de dansvloer op te krijgen. Marianne vond het prima en ging met de jongen dansen. De jongens zijn volgens mij wel vrij jong maar Marianne zit er blijkbaar niet mee. Op het moment dat ze van de tafel opstonden en wegliepen zag ik dat de andere twee opnieuw 4 biertjes gingen halen.

Ik zag verder niets verdachts op dat moment, nee toen nog niet.

Nadat mijn vrouw en de onbekende jongen terug kwamen van het dansen stond Bob op. Marianne wilde gaan zitten maar Bob gaf haar een glas bier en zei “Nu is het mijn beurt Marianne. Drink lekker je biertje op en dan gaan wij dansen”

Ze dronk het glas half leeg en glimlachte naar Bob. Samen gingen ze naar de dansvloer.

“Heb je het erin gedaan?” hoorde ik de onbekende jongen zeggen tegen Tom

“Ja ik heb de helft erin gedaan. Ik was bang dat als ik alles erin deed dat ze het dan zou proeven. Ik zal de rest er nu in doen”

Ik keek en zag hoe ze uit een klein buisje iets in het bierglas van Marianne goten. Ik realiseerde me dat ze haar aan het drogeren waren met waarschijnlijk GHB drugs. Ik zag opeens een mogelijkheid om 1 van mijn perverse fantasieën te vervullen.

Het is altijd een fantasie van mij geweest om mijn vrouw als een gebruiksvoorwerp van een groepje mannen te zien. Niet dat ze bruut en wreed verkracht moest worden. Maar wel dat ze als een weerloze goedkope slet door een paar mannen werd gebruikt voor hun genot.

Marianne was nog steeds op de dansvloer en ik besloot gewoon brutaal bij de andere twee mannen aan tafel te gaan zitten.

“Wat moet jij hier” vroeg de onbekende man.

“Rustig jongens, mijn vrouw en ik zijn er alleen maar op uit om een beetje plezier te hebben vanavond. En misschien kunnen jullie ons hierbij helpen”

“Je vrouw? Waar is zij dan. Je ziet er niet uit dat je hier met iemand bent”

“Mijn vrouw Marianne danst net met jullie vriend Bob. Maar aangezien ze al een behoorlijke dosis GHB gedronken heeft weet ze misschien zijn naam op dit moment niet meer” zei ik met een glimlach.

“Hee moet je horen man, we wisten niet dat ze getrouwd was. Tenminste dat wisten we eigenlijk wel maar niet dat jij hier ook was” zei Tom met een verschrikt gezicht. De onbekende man zei niets en keek angstig de andere kant op.

“Oké hier is de deal. Als jullie mijn vrouw willen neuken is dat wat mij betreft prima. Maar jullie gaan het wel op de goede manier doen. Niet buiten op de parkeerplaats terwijl ze voorover op een motorkap ligt maar bij 1 van jullie thuis. Bovendien wil ik er de hele tijd bij zijn. En als laatste wil ik niet dat jullie haar pijn doen. Wat jullie wel mogen is haar lichaam op alle manieren gebruiken zoals jullie willen”

Beide keken ze me verbaast aan en begonnen bijna tegelijkertijd naar me te glimlachen. “Eigenlijk zijn we meer als met 3 man” zei Tom tegen me nog steeds met een glimlach.

“Hoe bedoel je” ik had verder niemand anders gezien dus ik had geen idee wie hij nog meer bedoelde.

“Nou elke keer als we een meisje oppikken op deze manier nemen we haar mee naar het huis van Peter” zei Tom terwijl hij naar de onbekende jongen knikte. Als wij met z’n drieën klaar zijn met het meisje dan mogen zijn broers haar gebruiken. Wij zijn allemaal 20 jaar oud maar zijn broers zijn wat jonger. Het is een tweeling van 16 jaar oud. Ze zouden het ontzettend geil vinden om een wat rijpere vrouw te mogen nemen zoals Marianne.

Ik moest lachen bij de gedachte alleen al. Waarschijnlijk hadden de jongens al heel wat jonge meisjes op deze manier gedrogeerd. En hadden ze besloten om vanavond een wat rijpere vrouw als slachtoffer te nemen.

Marianne en Bob kwamen terug bij de tafel. Ze leek een beetje van de wereld. De GHB deed zijn werk. Maar ze was nog niet zo ver weg om zich af te vragen wat ik aan het doen was. Omdat ik er opeens bij zat.

“Het is in orde schatje” zei ik terwijl ik haar het half lege bierglas aan gaf. Ik was alleen benieuwd naar je nieuwe vrienden. Wat denk je ervan om met hun mee naar huis te gaan vanavond?”

“Tsja ik weet het niet hoor” probeerde Marianne in mijn oor te fluisteren. “Straks loopt het allemaal uit de hand, en bovendien zijn ze niet te jong voor me?”

“Ach wel nee schatje dat valt allemaal best wel mee. Drink jij nou eerst maar lekker je biertje op en dan zien we wel hoe de avond loopt”

“Drink op Marianne” zei Tom. “Ik wil ook nog met je dansen”

Nadat Marianne haar bierglas leeggedronken had vertrok ze weer richting de dansvloer. Ze loopt een beetje onvast en zwalkt een beetje. Alcohol en drugs doen hun werk. Ik verheug me op wat komen gaat, een groepsverkrachting van mijn vrouw. Ik kan het bijna niet geloven. Met z’n drieën kijken we toe hoe Tom met Marianne aan het dansen is. Ze leunt zwaar op hem. Bob kijkt me aan en zegt “Mogen we je vrouw straks echt neuken? Wij allemaal?”

“Je bedoeld verkrachten” antwoord ik. “Ja jullie kunnen haar allemaal gebruiken. Gebruik haar als een goedkope hoer in al haar gaten. Dat is precies wat ik verwacht van jullie”

De jongens kijken me grijnzend aan. Zo te zien hebben ze er al behoorlijk veel zin in. Ondertussen komen Marianne en Tom terug naar de tafel gelopen. Mijn vrouw kan bijna niet meer staan op haar benen. Ze gaat naast me zitten. “Alles goed schatje” vraag ik “Je ziet er een beetje afwezig uit”

“Ik ben alleen maar een beetje moe” mompelt ze “Volgens mij moet ik naar bed toe”

“Maar liefje, je nieuwe vrienden zijn nog niet klaar met je. Je hebt ze behoorlijk opgegeild en nu willen ze wat plezier met je gaan maken”

“Aaaah, ik heb ze alleen maar wat geplaagd. Ze weten best wel dat het alleen maar een beetje flirten is” zegt ze zachtjes met haar ogen half dicht.

“Jongens laten we haar naar mijn auto brengen en dan volg ik jullie naar jullie huis toe. Tegen de tijd dat we er zijn is ze waarschijnlijk klaar voor het feest” zeg ik.

Bob en Tom ondersteunen haar aan weerszijde en zo lopen ze met Marianne naar buiten toe. Eenmaal buiten zetten ze haar tegen een muurtje aan terwijl ik de auto ga halen. Ik kijk tijdens het lopen nog een keer achterom en zie dat ze haar over haar hele lichaam betasten.

Als ik met de auto terug kom zie ik dat ze haar borsten onbloot hebben en dat ze aan haar tepels aan het zuigen zijn. Ik open de deur aan de passagierskant en kijk toe hoe ze haar in de auto zetten. Dan wacht ik tot ze hun auto hebben gehaald en rij ik achter ze aan de parkeerplaats af.

Ik kijk tijdens het rijden opzij naar Marianne. Ze is helemaal van de wereld en reageert nergens meer op. Ze kijkt een beetje glazig voor zich uit. Haar borsten zijn nog ontbloot en ik steek mijn hand uit. Zachtjes knijp ik in een tepel. Dan doe ik het nog een keer maar dan iets harder. Ze reageert totaal niet. Ik besluit nog harder te knijpen maar ze geeft geen kik. Ze is geheel gedrogeerd. “Nou schat dat wordt een leuke nacht voor je” zeg ik tegen haar.

Na een half uurtje rijden komen we bij de woning aan. De jongens hijsen haar uit de auto. Ik stel voor om haar alvast buiten uit te kleden. Ik kan dan haar kleren in de auto leggen. Haar topje is zo uit, en ook haar rok ligt binnen de kortste tellen op de grond. Ze slaken een kreet van vreugde als ze tot de ontdekking komen dat ze kousen met jarretelles draagt. Als laatste scheuren ze letterlijk haar string van haar af. Ze staat op haar pumps en haar kousen met jarretelles tegen de auto aangeleund. Voor de rest is ze helemaal naakt nu.

“Snel” zegt Peter “Ze moet naar binnen toe voor de buren naar buiten gluren en haar zo zien staan” Het is weliswaar een vrijstaand huis maar als er op dit tijdstip een buurman naar buiten kijkt dan ziet hij haar waarschijnlijk toch staan. Terwijl Peter de voordeur open doet pakken Tom en Bob haar weer aan weerszijden vast en slepen haar naar binnen toe. Ik loop er als laatste achteraan.

Eenmaal binnen willen ze haar de trap proberen op te krijgen. “Waar gaan jullie heen jongens?” vraag ik

“We willen haar naar de slaapkamer van Peter toebrengen om haar daar op bed te leggen” antwoord Bob

“Jongens doe niet zo moeilijk en laten we het allemaal gewoon in de woonkamer doen. Daar is het veel comfortabeler om naar haar te kijken”

“Kijken hoe bedoel je” zeggen ze alle drie tegelijk.

“Ja jongens ik vind het best als jullie mijn vrouw gaan gebruiken maar ik wil wel alles zien. Ik wil zien hoe jullie haar neuken. En het is toch veel leuker om haar met z’n allen tegelijk te nemen. Of wilden jullie haar om de beurt op de slaapkamer neuken terwijl de andere beneden op de bank zitten te wachten? Ik zie dat er een mooie salontafel in de woonkamer staat. Laten we haar daarop leggen. Of als jullie willen dan halen we de salontafel weg en leggen haar op het kleed eronder. En Peter wordt het niet eens tijd voor jou om je broers te gaan halen. Marianne heeft nu echt een beurt nodig”

De jongens besloten de salontafel weg te halen en Marianne op het kleed te leggen terwijl Bob en Tom op de bank gingen zitten liep Peter snel naar de keuken om met zijn GSM zijn broers te bellen. Hij had ze in de auto al gebeld en ze waren al onderweg. Nog voordat Peter de keuken uitkwam kwamen de jongens al binnen gelopen. Kevin en Mark stellen zich aan me voor als zijnde de tweeling.

“Oké jongens nu iedereen er is het volgende. Ik wil dat jullie mijn vrouw als een geile neukpop in al haar gaten neuken. Zo veel en zo lang als jullie kunnen”

Daar lag ze dan, buiten bewustzijn met haar benen gespreid en haar armen boven haar hoofd gelegd. Bob was de eerste die zijn kleren uittrok.

Toen hij als laatste zijn boxershort liet zakken zag ik dat hij er al helemaal klaar voor was. Hij had een lange dunne pik in volle erectie. We keken allemaal toe hoe hij voor Marianne knielde en zijn pik langzaam in haar kutje liet glijden. Haar kutje was nog steeds een beetje vochtig van het opgeilen van de drie jongens. Zodoende kostte het hem weinig moeite. Na een paar voorzichtige stoten begint hij haar steeds steviger te nemen. Haar borsten deinen op en neer en Bob stopt even met neuken en sabelt aan haar tepels. Dan begint hij weer flink in en uit haar te stoten en het duurt niet lang voor ik zijn billen zie krampen en hij zijn zaad diep in haar kutje spuit.

“Nu wil ik” zegt Peter “Voordat haar kutje te glibberig wordt van het zaad” Hij trekt snel zijn kleren uit en binnen enkele tellen zat zijn pik in haar sperma kutje. Haar kutje maakt al een beetje sopgeluiden als hij haar neukt. Hij pakt haar bij de enkels vast en spreidt haar benen zo ver als hij kan. In deze positie blijft hij haar flink neuken tot hij met een oerkreet zijn sperma in haar spuit. Tom neemt zijn plaats in. Deze keer duurt het niet zo heel lang. Tom is zo opgewonden dat hij na een paar stoten al in haar klaarkomt. Ook de tweeling Kevin en Mark komen al vrij snel in haar klaar.

Er zijn amper 10 minuten verstreken nadat Bob begon met neuken tot Mark als laatste van de vijf jongens in haar klaar kwam. Haar kutje zit vol sperma en het druipt tussen haar openstaande kutlipjes naar beneden via haar anus op het vloerkleed. Ik kan het niet laten en laat 4 vingers van mijn rechterhand in haar kutje glijden. Het voelt heerlijk soppig aan. Ik laat mijn vingers in en uit haar glijden. Ondertussen zijn de jongens op hun knieën rondom Marianne gaan zitten en betasten ze met hun ene hand mijn vrouw en met hun andere hand trekken ze aan hun half stijve pikken. Het ziet er naar uit dat ronde 2 snel gaat volgen.

“En jongens zijn jullie er weer klaar voor om mijn geile hoer te nemen” vroeg ik.

Bob en Tom waren er allebei klaar voor en gaan aan weerszijde van haar liggen. Beiden pakken een been en leggen hun hand in haar knieholte. Ze duwen haar benen zo wijdt als ze maar kunnen en slagen er vervolgens in om allebei hun pik tegelijk in haar kutje te laten glijden.

Dit zag er ontzettend geil uit. Van opwinding en geilheid bonkt mijn hart in mijn keel. “Hee Peter heb jij geen fototoestel ergens liggen” vraag ik. Peter kijkt niet zo blij, hij heeft helemaal geen zin om het toestel te halen. Hij is veel te bang dat hij wat mist en hij geeft dat ook duidelijk aan. Hij loopt de trap op naar boven en ik kijk verder naar het geile schouwspel voor me. Ik kijk hoe beide pikken in en uit haar soppende kutje stoten. Tom heeft haar linkerborst ondertussen ook stevig vast en zuigt flink aan haar tepel. Bob is er in geslaagd om zijn tong in haar mond te krijgen en geeft mijn bewusteloze vrouw een tongzoen voor zover dit mogelijk was.

Peter komt alweer naar beneden met zijn fototoestel. Hij overhandigt mij zijn camera en ik maak foto’s hoe Bob en Tom mijn vrouw aan het neuken zijn. Hun pikken maken flinke soppige geluiden als ze in en uit haar kutje glijden. Het duurt niet lang of Bob komt diep in haar kutje klaar. Binnen een paar tellen erna spuit ook Tom zijn sperma in haar. De tweeling Kevin en Mark nemen de plaats in en neuken Marianne gezamenlijk tot ook zij hun zaad in haar lozen. Peter maakt het af door zijn pik in haar uitgewoonde zaadkut te laten glijden. Hij voelt haar kutje niet eens meer van al het zaad wat erin zit. Zijn pik glijdt tijdens het neuken uit haar kutje. Als hij weer naar voren stoot glijdt zijn pik niet in haar kutje maar in haar anus. Het is allemaal zo glibberig geworden dat hij direct volledig in haar strakke kontgaatje zit. “Jezus man hij glijdt zo haar reet in. Godsamme wat een geil kontje heeft ze” roept hij. Hij neukt Marianne’s kontje in een rustig tempo. Dan gaat hij steeds sneller op en neer en met een kreet spuit hij haar kontje vol met zaad.

Als hij zijn pik uit haar trekt zie ik het zaad tussen haar benen pas goed. Haar kutje staat open en ik zie alleen maar zaad tussen haar lipjes. Een stroompje loopt via haar anus naar beneden en lekt op het kleed.

“Wauw wat een geil gezicht” zegt Bob. Hij kijkt me aan als hij zegt “Volgens mij zit haar kutje vol en wordt het nu definitief tijd om haar om te draaien zodat we de andere kant kunnen gebruiken. Vindt je ook niet?”

Nou vindt Marianne het altijd heerlijk om ook in haar anus genomen te worden maar het is een ander verhaal als 5 jongens haar kontje gaan gebruiken. Ik twijfel of ik dit haar kan aandoen. Aan de andere kant heb ik ze nu eenmaal beloofd dat ze haar mogen gebruiken. Dus ik help mee om haar op haar buik te leggen.

Bob neemt gelijk plaats achter haar en ramt zijn pik diep in haar kontgaatje. En alhoewel het al de derde keer is dat hij mijn vrouw penetreert kost het hem blijkbaar geen enkele moeite om dit te doen. Het enige verschil is dat het wat langer duurt voor hij klaarkomt. Ook de andere jongens kost het totaal geen moeite om voor de 3e keer hun pik in Marianne te laten glijden. Als uiteindelijk de laatste in haar kontje is klaargekomen heb ik dus gezien hoe mijn vrouw 15 keer is genomen, en dat ze 15 ladingen sperma in haar heeft gekregen.

Ik heb vele foto’s gemaakt en verheug me erop om ze aan Marianne te laten zien morgenvroeg.

Bob en Tom hebben geen puf meer. Zij kleedden zich aan en vertrekken naar buiten toe. “Hee man bedankt hè” roepen ze nog naar me. Ook de tweeling besluit te vertrekken. Alleen Peter blijft nog over.

“Zeg luister eens”zegt hij. “Jullie moeten gaan nu. Dat spul wat we gebruikt hebben op haar is erg sterk. Maar het werkt geen uren. Over ongeveer een uurtje gaat ze weer bijkomen. En het lijkt me beter als dat gewoon thuis gebeurt en niet hier”

“Rustig Peter. Zeg als jij me nou een beetje van die drugs geef die je aan mijn vrouw hebt gegeven dan zijn we zo weg”

“Ja is goed ik zal je een voorraadje meegeven en dan moet je echt gaan. Je hebt een heerlijke vrouw en bedankt dat we haar mochten gebruiken maar ga nu maar”

Hij hield de deur voor me open terwijl ik mijn naakte vrouw naar de auto droeg. Ik zet haar in de auto en vertrek naar huis. Onder het rijden kijk ik af en toe opzij naar mijn doorgeneukte naakte vrouwtje. Als we thuis zijn is het mijn beurt en ik heb er nu al zin in.

Op de snelweg aangekomen begint ze een beetje bij te komen. Thuis gekomen zet ik de auto op de oprit en draag haar naar binnen. Ze mompelt een beetje onverstaanbaar. Als ik haar op bed leg zegt ze “Wat is er in hemelsnaam allemaal gebeurt vanavond?”

Ze had duidelijk door dat er iets gebeurt was. Haar kutje zal wel een beetje gevoelig zijn en haar anus helemaal denk ik. Maar wat er nu werkelijk gebeurt was wist ze niet. Ze was nog steeds een beetje onder invloed en ik dacht dat het het beste was om open kaart te spelen met haar.

“Schat je fantasie om het met 5 jonge jongens te doen is uitgekomen. En je staat op het punt om nu je eigen man aan zijn gerief te laten komen”

Ze kijkt me vaag aan en verliest vervolgens weer haar bewustzijn. Ik draai haar op haar buik en leg haar overdwars op bed. Dan trek ik haar aan haar benen naar me toe. Ze ligt nu op de rand van het bed met haar benen naar beneden toe. Ik spreid haar benen een beetje en kijk tegen haar opgezwollen kutje aan. Tussen haar schaamlippen zie ik nog sperma glinsteren bij het licht van het nachtlampje op het nachtkastje. Haar anus staat nog een beetje open.

Ik kleed me uit en zet mijn eikel tegen haar glibberige anus aan. Ik stoot naar voren en mijn pik glijdt soepel haar kontgaatje in. Marianne blijft stil liggen en laat me haar afgeneukte lichaam gebruiken.

Ik geniet van haar strakke kontje en neuk haar langzaam. Uiteindelijk kan ik me niet meer inhouden en spuit ook ik mijn sperma diep in haar kontje.

Als ik me terug trek kijk ik naar haar kutje en kontje. Ik spreid haar billen en laat 2 vingers in haar anus glijden. Ze verdwijnen soepel in haar. Na zo een tijdje gespeeld te hebben met haar ben ik weer zo opgewonden dat ik weer een erectie heb. Ik draai haar op haar rug en stoot mijn pik in haar kutje. Maar hij is zo uitgewoond en zit zo vol met sperma dat het al bijna onmogelijk is om mijn pik in haar kutje te houden zonder dat hij eruit glibbert.

Ik pak haar bij haar enkels en leg ze aan weerszijde van mijn hoofd op mijn schouders. Nu zet ik mijn pik tegen haar anus en stoot diep in haar. Zo dit voelt tenminste wat strakker aan. Ik neuk haar diep en hard voor ongeveer 10 minuten om dan voor de 2e keer haar kontje vol te spuiten.

En dat was het dan voor deze avond. Marianne heeft doorgeslapen tot rond de middag de volgende dag. Toen ze wakker werd voelde ze zichzelf beurs en uitgewoond. Ze kon zich vaag iets herinneren van de avond ervoor. Toen ik haar vertelde wat er gebeurd was wilde ze eerst niet geloven.

Tot ik haar de foto’s liet zien.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen