Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al een tijdje studeert Natasja nu aan de Vrij Universiteit in Amsterdam. De meid heeft het daar prima naar haar zin en ook haar resultaten zijn voortreffelijk. Het lijkt een nette meid, maar bij het uitgaan blijkt ze geen anders. Waar ze op school de keurige student uithangt, is ze in het nachtleven plat gezegd een goedkope slet. Ze is makkelijk in bed te krijgen en ze heeft dan ook bijna elke donderdag, de stapavond voor de studenten, een andere gast die ze wel weet te verwennen. Ze woont zelf op kamers in de Bijlmer, maar daar is ze na het uitgaan zelden te vinden.

Natasja is een Brabantse dame die altijd in een rustig dorpje is opgegroeid. Ze moest altijd hard werken om een centje extra te hebben, en ging daardoor nooit echt uit. Af en toe ging ze wel, en dan was het in Roosendaal of Rotterdam. De andere omliggende steden had ze niets mee. De meid was gezegend met een mooi slank lichaam. Dit was mede te danken aan haar jaren als turnster. De flexibiliteit die ze daarmee heeft verkregen, komt nu in haar sexleven goed van pas. De geile dame is dan ook te bestempelen als een hete en wilde bedpartner, al vindt ze het bed maar een saaie plek om een pik in haar kutje te voelen.

Deze avond zou Natasja het niet rustig houden. Het schooljaar liep al op het einde, waardoor haar vriendinnen niet mee wilden. Die moesten flink blokken voor hun tentamens. Natasja wilde de donderdagavond niet aan haar neus voorbij laten gaan. Ze baalde wel dat haar vriendinnen niet gingen, maar van de andere kant vond ze het ook niet erg. De meid, die in de discotheken vaak als goedkoop werd beschouwd, kon nu lekker haar eigen gang gaan. Daarom koos ze ook voor sexy kleding. Een strak topje was het eerste wat ze uitkoos. Dit strakke stofje was juist heel geil als je geen bh er onder deed. Daarom besloot Natasja gelijk om geen bh aan het doen. Een kort ruiten rokje was geschikt bevonden door haar om bij het topje gedragen te worden. Het zwarte topje met het rood ruiten rokje werd gecompleteerd door kousen tot op haar knie en pumps met een dunne hak. Toen ze zichzelf zo voor de spiegel op haar kleine kamertje zag staan, vond ze dat ze er erg geil uit zag. Ze voelde even aan haar lekkere cup B, en zag dat haar tepels gelijk reageerde. De harde knopjes priemden door de dunne stof van het topje door. Tevreden zag ze dat ze er helemaal klaar voor was. Op naar het uitgaansleven.

In de stad koos ze voor een discotheek waar ze wel vaker te vinden was. Ze kende die tent goed, en ook veel bekenden van haar kwamen daar. Gezellig was het daar altijd, en daarom wist ze dat dit een goede plek zou zijn. Al snel stond de meid te dansen op de dansvloer met een breezer in haar hand. Ze dronk nog altijd de bekende mix drankjes van Bacardi, omdat die gewoon lekker zoet waren en omdat ze daar niet van merkte dat ze zat werd. Uiteindelijk was ze haast altijd zat.
Het duurde niet lang of er stond een jongen bij haar te dansen. Hij bood haar nog wat drinken aan en dat nam ze gemakkelijk aan. De gast vond ze wat opdringerig worden en daarom ging Natasja na een paar breezers bij hem weg. Ze werd aangetrokken door een gast die erg donker was. De jongen was gespierd en leek van Antilliaanse afkomst. Later bleek dat Mario, zoals hij heette, ook daadwerkelijk op de Antillen was geboren. Natasja kreeg van hem nog meer drankjes. Niet veel later voelde ze in een steeds waziger wordende bui zijn lippen op de hare. Haar tong was daarop ook snel in zijn mond op verkenning gegaan. Ze stonden lekker passioneel te tongen op de dansvloer, waarbij Natasja de flinke handen van Mario op haar billen voelde. Hierdoor kreeg de alleen zijnde dame kriebels in haar onderbuik.

Mario en Natasja besloten met een dubbele pure bacardi de avond te eindigen in de discotheek. Zoenend zaten de twee aan de bar. Natasja wist niet echt meer wat ze deed. Haar dronkenschap bezorgde haar nu een enorm geile bui. Ze wist precies wat ze nog wilde, zijn pik in haar eigen natte gleuf. Die was nu al nat.

Het duurde niet lang of het geile tweetal stond buiten heftig te zoenen. Natasja had nu al gevoeld dat hij een enorme paal in zijn broek had. Ze wist uit ervaring dat donkere gasten wel eens flink geschapen konden zijn. Stiekem hoopte ze ook dat hij een lekker grote pik had, al maakte het nu niet meer uit. Ze wilde hem gewoon, klein of groot.

Mario zei Natasja dat zijn auto iets verderop stond in de parkeergarage. Zoenend en voelend liepen ze in die richting. In de lift stonden ze samen. Natasja gebruikte dit moment om de paal van Mario eens te bekijken. Vlug opende ze zijn broek en haalde de grote zwarte lul uit zijn broek. Hij was inderdaad enorm. Een likje over zijn eikel volgde. Zijn enorme lul stond nu lekker hard. Natasja deed zijn broek dicht en dat was net op tijd. De lift ging open en het tweetal snelde naar de grote auto van Mario. Die stond helemaal achterin bij een muur. Aan de passagierskant van die auto kon niemand komen. Onderweg daarheen trok Natasja haar string uit en wierp deze naar de gespierde bink. Hij rook haar kutvocht.
Natasja ging met haar benen naar buiten op de rand van de achterbank zitten. Mario trok zijn broek wat omlaag en duwde zijn pik in haar mondje. De geile slet begon gulzig en nat te pijpen De hele lul kon ze niet in haar mondje krijgen. Haar tasje had ze naast zich op de grond gezet. Genietend van zijn lul pijpte de studerende meid door. Ondertussen voelde ze hoe hij met zijn vingers voelde aan haar natte kutje. Deze droop nu al flink.
Mario trok zijn harde pik uit haar mondje en duwde haar achterover. Hij schoof het rokje omhoog en zette zijn eikel tegen haar natte schaamlipjes. Stevig duwde hij zijn pik in haar kutje. Hij pakte haar benen vast en begon hard in en uit te bewegen. Op volle kracht neukte hij dit goedkope sletje nu. Zijn enorme lul deed wel een beetje pijn van binnen bij Natasja. Door de alcohol ging ze toch maar lekker door. Heftig pompte hij in haar kutje. De geile meid droop van onder, waardoor dit erg makkelijk was voor Mario. Ineens trok hij zijn pik uit haar kutje. Natasja voelde hoe hij zijn harde leuter tegen haar sterretje zette. Ze was daar nog maar één keer geneukt, en dat was pijnlijk. Verzetten deed ze nu niet. Ze was te geil en te dronken van de Breezers. Ze voelde hoe hij zijn natte lul in haar kontje schoof. Hij schoof wel erg diep. Ze schrok even toen ze zijn ballen tegen haar billen voelde. Langzaam begon hij haar te neuken. Wat voelde dit vreemd. Een enorme zwarte pik in haar nauwe kontje.
Mario genoot intens. Hij voelde het strakke anusje om zijn pik. Dit zorgde ervoor dat zijn zaad nu wel in een rap tempo omhoog kwam. Hij haar zijn leuter niet naar buiten, mar begon hard te stoten. Natasja voelde hoe hij haar onbewerkte kontje nu hard neukte. Ineens voelde ze iets warms. Met veel gegrom kwam hij klaar in haar darmkanaaltje. Zijn pik haalde hij uit haar kontje.
Natasja was nog aan het bijkomen, toen hij zei dat hij haar bij de metro zou afzetten. In een roes kwam ze daar aan. Mario ging er snel vandoor. Natasja stond nu met een sperma druipend kontje op het perron van de metro. Haar tasje hing op haar schouder. Ze wist niet hoe ze moest gaan zitten vanwege haar anale pijn.

Thuis wilde haar portemonnee in haar jaszak stoppen. Tot haar grote schrik was deze er niet meer. Nu begreep ze waarom Mario zo snel weg wilde. Wat een kater!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen