Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een dure wijk in het Gooi. De huizen waren enorme kasten. De gezinnen die er woonden konden er zelf verdwalen. Alles was chic en de mensen waren best bekakt. De feesten waren dan ook groter dan groots. Het zou eens moeten gebeuren dat je eigen feest het van de buren niet zou overtreffen!
Katja woonde daar met haar ouders al sinds haar geboorte. Ze was nu tweeëntwintig en zocht naar iets voor haarzelf. Ze studeerde in Amsterdam, waardoor ze het andere leven had ontdekt. Het liefst zou ze ook op kamers gaan, maar helaas vonden haar ouders dat te min. Daarom was ze nog steeds verstokt in deze buurt. Soms kon dat ook leuk zijn. Katja was namelijk een meid die wel van een feestje hield.
Op het feest van de buurman kon ze geen genoeg krijgen van de cocktails die de mannen achter de bar maakten. Katja wist zelf niet of ze er nou zoveel bestelde omdat ze die cocktails zo lekker vond of die mannen die ze maakten. Al met al dronk ze veel te veel. Ze voelde haar benen wankelen. Gelukkig had het feest ook een buitengedeelte. De frisse avondbries zorgde weer voor wat lucht bij de blondine. Ze kwam daar haar ouders tegen. Die gingen er al vandoor. Katja bleef nog wel. Er waren toch veel bekenden voor haar. Ze zei dat ze misschien wel zou helpen met opruimen als de buurman dat nodig vond. Gezien dat de buren waar ze altijd goed contact mee onderhielden dat ook regelmatig bij hun deden, stonden de ouders hier niet vreemd van te kijken. Ze moedigden het juist aan. Katja bleef zo achter op het feest.
De meid, die gehuld was in een chique galajurk die lekker kort was, ging snel weer naar de bar. Ze bestelde weer een cocktail. Haar dronkenschap was overduidelijk, maar ze had de grootste lol.
Toen ze de buurman tegen het lijf liep, vroeg ze spontaan of ze na het feest nog kon helpen. De buurman keek haar aan en vroeg of dat wel een goed plan was. Katja zei dat ze op zijn minst wat kleine dingetjes kon doen om het gezin te plezieren. De buurman stemde in.
De meid dronk nog een paar drankjes voordat het feest echt op het einde liep. De gasten verlieten de villa laat. Katja was even gaan zitten in de keuken. Ze voelde de alcohol meer dan goed. Bij zichzelf wist ze dat ze geen servies moest aanraken. Dat zou een groot risico zijn. Daarom vroeg ze aan de buurman wat ze kon doen. Ze mocht het bestek van het buffet opruimen. Snel ging ze daar mee aan de gang. Ze kon zich maar net staande houden. Dat klusje was echter zo geklaard.
Iedereen was nog druk bezig. Katja stapte weer naar de buurman, die net vijftig was geworden. Hij zei dat ze wel mee kon naar de wijnkelder. Daar kon ze helpen met de flessen terug leggen in de schappen. Ze keek de buurman aan met de vraag of dit wel verstandig was. Hij was zeker van zijn zaak. Gezegd moet worden dat ook hij niet helemaal nuchter meer was.
De twee daalden daarom de wijnkelder in. Het was een ruimte waar Katja nog nooit was geweest. De kelder bestond uit vele rekken waarin dure wijnen lagen opgeborgen. De buurman investeerde zijn geld dus in wijn. Hij zei haar dat hier nooit mensen werden toegelaten. Alleen als hij uitdrukkelijk had gevraagd om hulp. Katja voelde zich vereerd.
De twee deden de wijnen in de rekken. Af en toe moest Katja zich uitrekken om een wijn in een schap te kunnen leggen. Hierbij kroop haar jurkje omhoog. De helft van haar bilpartij was dan ook richtbaar voor de buurman. Die keek verlekkerd naar het witte vlees van haar billen. Katja had eerst niets door. Pas na een paar flessen zag ze hem zo kijken. Toen merkte ze op dat haar jurkje zo hoog was gekropen.
Ondeugend keek ze de man aan. Haar dronken hersenen zorgden ervoor dat de anders zo stille meid geen blad voor haar mond nam. Ze vroeg de man of het hem beviel. Die stamelde dat het heerlijk was. Katja vroeg hem of hij daar een harde pik van kreeg. De man wist niet wat hij hoorde. Katja draaide zich naar hem toe. Ze stapte op hem af en bracht haar mond naar zijn oor. Geil fluisterde ze in zijn oor dat als dat zo was, dat hij haar dan ter plekken moest neuken. Terwijl de geile meid dit zei, deed ze haar jurkje over haar hoofd uit. De buurman keek nu naar zijn buurmeisje die alleen op haar pumps en in haar stringetje voor hem stond. De tepels van haar cup C waren al hard. Zonder te vragen ritste ze zijn broek open. Hij kon van verbazing niets uitbrengen. Katja zakte door haar knieën en haalde zijn harde lid te voorschijn. Ze likte aan de eikel. Haar andere hand bracht ze in haar slipje. Ze was blij dat ze haar kutje vooraf nog had geschoren. Die was nu lekker kaal en behoorlijk nat.
Katja pijpte de buurman. Lange halen gebruikte ze om de man oraal te bevredigen. Zelf had ze al twee vingers in haar kutje zitten. Dat sopte al lekker.
Katja stond op en draaide zich met haar rug naar de man toe. Ze leunde tegen de rekken met de dure wijnen. Voor even kon de man het niet interesseren dat het rek zo kon omvallen. Ze wiebelde wat met haar kontje. De buurman zette zijn pik tegen haar natte kutje aan. Heel gemakkelijk schoof hij zijn pik naar binnen. Hij greep Katja bij haar stevige borsten. Heerlijk neukte hij haar nu met diepe halen. Katja voelde bij elke stoot de ballen van de buurman tegen haar klitje komen. Wat was dit zalig!
Katja keek verlekkerd achterom. Ze wist dat de buurman stond te genieten. Dit was dan ook van elke vijftigjarige de geile droom! Katja besloot het spel nog geiler te maken. Ze maakte twee vingers nat en stopte die in haar anusje. De buurman had dit nog niet door. Hij stond nog met zijn ogen dicht. Katja kwam echter nu wat wankeler te staan. Daarom merkte hij het op. Zijn ogen werden groot van opwinding. Verleidelijk zei Katja dat het nu zijn buurt was. Hij wist niet wat hij hoorde. Eerst werd hij al gepijpt door zijn buurmeisje, toen mocht hij haar in haar kutje neuken en nu zelfs in haar kontje!
Hij zette zijn eikel tegen haar kontgaatje. Langzaam verdween zijn neuklans in haar bevochtigde sterretje. Katja kreunde. De buurman begon nu heerlijk haar anale kanaaltje te neuken. Wat was dit geweldig!
De man hield dit echter niet lang vol. Hij gromde al dat hij ging komen. Katja trok daarom zijn pik uit haar kontje en knielde voor hem. Trekkend bracht ze hem naar zijn hoogtepunt. Ze liet hem lekker spuitend klaarkomen op haar borsten. Hij spoot ontzettend veel wit sperma. Katja smeerde het verlekkerd uit. De buurman kon niets uitbrengen. Hij dacht dat hij droomde.
Snel deden de twee hun kleren weer aan. De man zei haar dat hij dit werk in de kelder morgen wel zou afmaken. Nu mocht ze naar huis. Ze had ontzettend goed geholpen. Wankelend liep ze richting haar eigen huis. In haar bed kon ze niet geloven dat ze zich met haar dronken kop had laten neuken door de buurman.

Reacties: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen