Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Astrid was straalbezopen en wist half niet meer wat ze allemaal deed. Ze had ook totaal geen remmingen meer als ze zo bezopen was. Ze had ze een keertje een weddenschap afgesloten met een vriendin. Die zei dat ze niet naakt door de straten durfde te rennen. Die weddenschap had ze dus gewonnen. Dat was 100 euro snel verdient, ondanks de kou die ze had moeten trotseren die avond. Dus deze avond zou weleens ook zo een leuke verassing in petto kunnen hebben. Ze bestelde wankel nogmaals een Bacardi cola en liep zwalkend met haar drankje naar het tafeltje waar haar vriendengroepje zat. Maar voordat ze bij de tafel aankwam, werd ze tegengehouden door twee stevig uitziende kerels. Ze spraken haar aan en vroegen haar of zij Astrid was, die wel in was voor een weddenschap. Astrid knikte en lachte geil en dronken tegelijk naar de mannen. Ze vertelden haar dat ze een weddenschap hadden afgesloten met vrienden dat ze niet met hen mee durfde te gaan, zonder te weten wat er de bedoeling van was. Astrid zou 30 euro krijgen als ze meeging. Nou, dat sloeg een geile meid als zij niet af. Ze ging mee en kreeg meteen de 30 euro. Ze liepen naar buiten en daar werd ze wat steviger vastgepakt. ‘We gaan je nu lekker neuken. Waag het niet tegen te werken.’Astrid begon hard te lachen. ‘Tegenhouden? Ik wil wel neuken, graag zelfs!’ Astreid wreed meteen over haar geile kutje en daarna over de pikken van de twee vreemde mannen. Ze had hen weleens eerder gezien in de kroeg en vond ze toen wel leuk, maar was niet bezopen genoeg om op ze af te durven stappen.

Maar nu, nu ze dus zo dronken als een lier was, ging ze mee en ging ze lekker van bil met deze geile kerels. Ze liepen naar de overkant van de straat, waar wat struiken waren, onder het licht van een lantaarnpaal. De mannen deden hun broeken los en lieten deze zakken tot op hun enkels. Astrid stapte met heel veel moeite met haar bezopen kop uit haar erg kleine, geile slipje en ging op de grond zitten. Ze had twee lullen in haar handen en had geen idee of ze deze nou zelf had gepakt, of dat de mannen haar deze in de handen hadden gedrukt. Maar nu ze die lullen toch vast had, begon ze er lekker aan te trekken en te zuigen. Ze zoog hard aan die heerlijke stammen en de mannen keken elkaar goedkeurend aan. ‘Als we wisten dat je gewoon mee zou doen, hadden we ook niet die smoes van die weddenschap verzonnen.’ Astrid lacht met haar mond vol pik en zoog verder. De mannen pakten haar bij de haren en trokken haar overeind. Eén man ging voor haar staan, de ander achter haar. Ze boog voorover om die pik voor haar naar binnen te zuigen. Terwijl ze dit deed, drukte de man achter haar zijn dikke lul in haar natte kutje. Hij drukte haar billen wat tegen elkaar aan, zodat hij goed zijn lul in haar kutje kon voelen schuiven. De man voor haar keek met plezier toe hoe Astrid zijn pik helemaal naar binnen zoog. Haar hol gezogen wangen werden rood van de kou, de drank en de opwinding. Het draaide in haar hoofd, maar ze legde haar focus op de pik die voor haar in haar mond schoof.

Astrid likte aan zijn eikel, zoog hem weer naar binnen en voelde hoe de pik in haar kut eruit werd gehaald en in haar kont werd geduwd! Wat een lekker gevoel zeg. Ze had nog nooit eerder een lul in haar kontje gehad, maar als ze had geweten dat het zó makkelijk ging, dan had ze het veel eerder en dus ook veel vaker gedaan. Misschien deed het wel geen pijn door de drank, maar dat was een moeilijk gedachte die ze met haar bezopen kop niet echt kon bevatten. De man die voor haar stond trok zijn lul uit haar mond en deed zijn jas uit. Hij legde deze op de grond en ging erop liggen. Astrid ging wiebelend op zijn lul zitten en begon hem te berijden. De man die achter haar had gestaan bood haar zijn lul aan om nog even lekker te pijpen. Ze proefde haar lekkere kut en kont. De smaak zat over de hele lul heen en toen deze toch wel aparte smaak verdwenen was, ging de man achter haar staan en drukte zijn lul weer in haar kontje. Een heerlijke dubbele penetratie. Ze voelde de lullen langs elkaar heen schuiven in haar dronken lichaam. Godverdomme wat is dit lekker, dacht ze bij zichzelf. De mannen kreunden en noemden haar vieze slet terwijl ze haar in haar gezicht en op haar billen sloegen. Ze werd gewoon misbruikt. De klappen in haar gezicht deden haar wangen gloeien. De tranen rolden over haar wangen, maar ze hoefde ook niet echt te huilen. Het was gewoon erg lekker en opwindend zoals ze dit met haar deden. Ze sloot haar ogen en besloot te voelen. Ze voelde hoe er nu hard in haar tieten gebeten wordt en toen ze haar ogen weer opende, zag ze de tandafdrukken in haar tieten staan. Een mooie herinnering voor morgen , dacht ze bij zichzelf.

Ze voelde hoe de man die achter haar stond zijn lul uit haar kont trok en weer bij haar gezicht ging staan en zich aftrok. Astrid stak haar tong uit en met draaiende ogen voelde en zag ze het zaad op haar tong belanden. Ze slikte zoveel mogelijk door maar kon niet alles binnenhouden. Dat druppelde op de grond naast de man onder haar. ‘Hey, kijk je een beetje uit waar je morst?’grapte de man onder haar. Hij pakte haar kont vast en bewoog haar harder op en neer. Haar strakke kutje gleed lekker wilde over zijn pik heen. Ook de man onder haar ging klaarkomen. Hij trok zijn lul terug en spoot zijn zaad over haar billen heen. Meteen nadat hij was klaargekomen, rolde hij Astrid van hem af op de grond. Ze trokken razendsnel hun kleren weer aan en pakten haar slipje mee. Ze vertokken naar de bar en lieten daar het slipje aan hun vrienden zien. Nog steeds wankel van de drank en onder het zaad ging ook Astrid de kroeg in en terwijl de druppels nog aan haar kin hingen, ging ze naast haar vrienden aan het tafeltje zitten. Deze keken vol ongeloof naar haar en schoten in een schaterlach.

Astrid kreeg door dat er nog zaad op haar gezicht zat en deed het op haar vinger en duwde het zonder aarzelen in de open lachende mond van haar beste vriendin. Deze schrok en slikte het in een reflex door. ‘Zo, da’s best lekker’, zei ze op een serieuze toon. Weer moest iedereen lachen en dit keer Astrid ook. Ze bestelden nog een paar drankjes en de avond ging verder. Op een gegeven moment kwamen de twee mannen met hun vrienden bij hen aan de tafel staan. Ze hadden allemaal een papiertje in hun handen en legden deze op een stapeltje voor Astrid op de tafel neer. Het waren hun telefoonnummers. Astrid stopte ze allemaal in haar tasje en aan het einde van de avond haalde ze de briefjes eruit en legde ze neer op het nachtkastje naast haar bed, waar ze met haar kleren nog aan in een diepe roes wegzakte. Astrid werd de volgende morgen met een gore smaak in haar mondwakker. Het was een mix van drank en zaad die ze de avond ervoor zo lekker had gevonden. Ze keek op de wekker op het nachtkastje en zag toen de briefjes met de telefoonnummers liggen. Alles kwam weer terug. Ze had zich weer eens over laten halen in een dronken bui om iets te doen, wat ze normaal nooit zou hebben gedaan. Maar nu ze er aan terugdacht, verscheen er een glimlach om haar mond en een tinteling kwam in haar buik opzetten. Ze vingerde zich lekker klaar met de herinneringen in haar hoofd. Ze keek weer naar de telefoonnummers en besloot alle nummers te bellen om een heerlijke gangbang voor te bereiden bij haar thuis.

Astrid was nu blij dat ze de avond ervoor zo lekker veel gezopen had, anders had ze haar seksuele fantasie nooit uit kunnen laten komen. Tevreden draaide ze zich na het bellen om en viel ze nog even een uurtje in slaap, dromend van de aanstaande gangbang. Maar dat is weer een heel ander verhaal.

Reacties   

0 #1 Pietje 02-04-2013 18:19
Wat een lekker meiske :oops:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen