Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Gisteren konden jullie lezen dat ik door een ruzie met mijn vriend naar huis was gebracht door een kameraad van hem, hij heet Richard. Ik was goed dronken toen ik thuis kwam en ik vroeg Richard mee om binnen wat te komen drinken. Richard had nog wel zin om nog even na te babbelen en gezellig te doen.
Richard is echt een babbelaar en hij heeft altijd wel iets te vertellen. Hoewel ik dronken was kon ik nog een aardig gesprek voeren, vond ik zelf. Ik pakte een lekker koud biertje voor richard en ik nam zelf nog een lekker rood wijntje.

‘Kom, we doen een spelletje!’ Zei ik tegen Richard en ik ging aan tafel zitten. Richard kwam naast mij zitten en vroeg wat voor spelletje ik wou doen. Ik dacht even na en stelde voor om te gaan kaarten met geld. Richard zei dat hij het niet gezellig vond met geld en stelde voor om te gaan kaarten voor drank. De gene die verliest moet een drankje achterover slaan.
Ik vond het echt een leuk idee en liep gelijk naar de kast om wat sterke drank te pakken. Er stond nog een fles jonge jenever, wat mij wel geschikt leek. Ik pakte ook gelijk de kaarten en een klein glas voor de drank. (Een borrel glaasje!’)
‘Hier ga je dronken van worden, Richard! Hihi!’ ‘Nou! Ik denk eerder jij, want ik ga winnen!’ Zei hij stoer. ‘We zullen zien!’ Ik ging zitten en schudde de kaarten. Richard schonk alvast een klein glaasje vol met jonge jenever voor de eerste die gaat verliezen.


‘Wat doen we eigenlijk voor kaarten?’ ‘Een potje poker!’ Zei Richard.
Ik vond het best, want ik ken de meeste kaart spellen wel en laat ik nu juist goed in poker zijn!
‘Mmm ok! Daar ben ik niet zo goed in hoor!’ Liegde ik een beetje tegen Richard.


Naar 5 spelletjes te hebben gespeeld, had ik nog maar 1 glaasje achterover hoeven slaan. Richard daarintegen had er al 4 achterovergeslagen en hij zat behoorlijk lam tegenover mij. Ik had het idee dat hij super dronken was, maar wanneer ik het vroeg zij hij doodleuk:’Nee joh! Ik ben een beetje moe, maar pas maar op dat jij niet dronken word!’ Ik lachte het uit en vond hem echt super grappig als hij dronken was.
Nog 5 spelletjes later, had hij er al 7 achterover geslagen en hij lach echt met zijn dronken kop op tafel, met draaierige ogen. Ik voelde dat ik zelf ook zweverig in mijn hoofd werd en de 3 jonge jenevers klapten er aardig in bij mij.


‘Ik heb genoeg gehad!’ Zei Richard op een gegeven moment toen hij weer een keer verloor en een jenever achterover sloeg. ‘Haha! Dus ik heb gewonnen!’ ‘Nee, nee! Geen drank meer, maar we kunnen wel gaan strippokeren! Dus als je verliest, verlies je ook een kledingstuk!’ Zei Richard en hij gaf me een knipoog!
Ik vond het wel een strak plan omdat ik er zeker van was dat hij straks naakt aan tafel zat en ik nog met mijn kleren aan. Ik wou hem wel eens zonder kleren zien. ‘Maar dan gaan we door, tot 1 van ons alle kledingstukken uitheeft, ok?’
‘Deal!’


Als eerst trok Richard zijn schoenen uit. De volgende ronde gingen zijn sokken uit. Richard had alleen nog een t-shirt aan en zijn boxershort en ik zag nog met mijn broek en mijn shirt aan! Het enige wat ik had uitgetrokken waren mijn schoenen en mijn sokken!
Op een gegeven moment kreeg ik alleen nog maar slechte kaarten en mijn geluk bleek weg te zijn. Mijn broek moest uit en even later ook mijn shirtje. Ik zat met mijn bh en mijn string aan tegenover Richard, waar hij duidelijk van aan het genieten was. Hij legde zijn hoofd voordurend op tafel neer en deed alsof hij dronken was en met zijn ogen draaide, maar op hetzelfde moment zag ik hem naar mijn buikje/string staren.

Ik deed mijn best om te winnen, maar alweer stonk ik erin en Richard won weer! Ik moest nu of mijn string of mijn bh uitdoen, maar ik kon de keus niet maken.
‘Wat zal ik uitdoen?’ Vroeg ik aan Richard en ik wachte op zijn antwoord, terwijl hij mij eerst bekeek. ‘Nou! Ik zou je string doen!’ Zei Richard doodleuk. Ik begon hard te lachen en zei:’Nee, nee! Die blijft nog even verborgen viesterd! Ik doe eerst mijn bh uit!’
Toen ik mijn bh uit had, zag ik Richard met grote ogen naar mijn tieten staren.
Hij bekeek niet eens zijn kaarten, wat ik wel mooi vond. Ik probeerde hem weg te spelen en dat lukte me. ‘Dat krijg je als je je laat afleiden door een stel tieten!’ Zei ik hard lachend.
Richard trok zijn shirt uit en zat in zijn boxershort schuin tegenover mij. Ik zag zijn gespierde body en genoot van zijn lichaam. Met zijn dronken kop lag hij op tafel en daardoor waren zijn buikspieren mooi aangespannen.


Het was echt reuze spannend en ik had al een paar fiches verloren tegen Richard en bijna zat ik in mijn nakie tegenover hem, wat ik niet van plan was.
Nog geen minuut later was het gebeurd en ik had verloren. ‘Uit met die string! Show me je poesie!’ Riep Richard me toe.
Met mijn dronken kop ging ik staan en ik begon een stripshow te houden. Richard draaide zijn stoel bij en lag onderuit gezakt op zijn stoel naar me te kijken.
Ik draaide mijn kont naar hem toe en boog me voorover. Met mijn handen liet ik mijn string iets zakken tot mijn kutje iets zichtbaar was en trok hem toen weer de lucht in.
Ik ging weer rechtovereind staan en liep op Richard af.
Ik ging over zijn benen heen staan en liet mezelf zakken totdat mijn kutje Richard zijn pik zacht aanraakte.
‘Wooooow!’ Riep Richard. Ik keek hem aan en ik zoende hem even. Ik stond weer op en merkte dat Richard zijn pik iets mee omhoog kwam. Toen ik naar boxershort keek zag ik zijn pik stijf staan en ik trok rustig mijn slipje uit. Ik ging op mijn knieen voor Richard zitten en haalde zijn pik uit zijn boxershort. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon hard aan zijn pik te zuigen. Hij had echt een gewelig dikke pik en hij was super hard, ik bleef zuigen en zuigen totdat ik merkte dat hij bijna kwam. Ik ging snel staan en schoof zijn pik in mijn kutje naar binnen toe. ‘Aaaaah!’ Kreunde ik. Ik ging zitten en begon heen en weer te bewegen, het was een genot om zo’n dikke pik in mijn kutje te mogen ontvangen. Ik bleef Richard neuken tot hij hevig begon te schudden. Hij liet zich onderuit zakken en greep mij bij mijn billen vast. Een paar harde stoten verder voelde ik zijn sperma in mij binnen komen. ‘Aaaa! Ooooo!’ Hijgde Richard. Precies bij de laatste stoot kwam ik ook. Mijn kutsappen dropen langs Richard zijn been en het was een soppige geile en natte bende.
‘Je pikkie doet het goed, als hij dronken is!’ Lachte ik met mijn geile stem in zijn oor. Ik liet me op Richard neervallen en ik viel in slaap met zijn pik nog in mij!
Toen ik even later wakker werd stond mijn vriend achter mij en hij keek me boos aan.

Hoe dit afloopt, laat ik je binnenkort weten!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen