Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi mensen, mijn naam is Missy en ik ben 48 jaar oud. Ik ben nu ongeveer 8 jaar samen met mijn vriend en ik vertrouw hem met heel mijn hart. Of liever gezegd ik vertrouwde hem met heel mijn hart. Ik weet niet goed wat ik met hem moet en of ik hem nog kan vertrouwen nadat hij me heeft aangedaan wat hij heeft gedaan. Wat dat is kun je lezen in het verhaal hieronder, maar ik vind het niet leuk in ieder geval. Ik hoop dat jullie een berichtje achter kunnen laten en zeggen wat ik met hem moet, want ik weet het niet meer!

Het begon allemaal een hele tijd geleden toen ik met mijn vriend en een aantal vrienden van hem uit was. Ik was lekker aan het dansen op de dansvloer, toen 1 van zijn vrienden achter mij kwam staan dansen. Het was Richard zag ik toen ik achter mij keek. Zoals ik altijd dans ging ik door mijn knieën en ik schuurde met mijn billen langs Richard heen. Richard pakte mij bij mijn zij vast en we dansten lekker op de muziek, totdat mijn vriend er aan kwam lopen en Richard achter mij weg duwde. Ik draaide me om en zag hoe mijn vriend Richard hard op zijn gezicht timmerde. Opeens wemelde het van de uitsmijters die hem van Richard aftrokken en ze allebei meenamen naar achteren. Ik haastte me achter hun aan en werd tegengehouden door een paar vriendinnen van me. ‘Laat ze maar even!’ ‘Waarom, dat sloeg nergens op!’ Zei ik.


Na een kwartier kwam hij naar buiten gelopen met een pleister boven zijn oog. Het bloede een beetje en ik liep naar hem toe. ‘Wat deed je nou! Dat is een vriend van je hoor!’ Zij ik kwaad tegen hem. ‘Je moet je bek houden, je bent toch geen hoer! Ik zag hoe je bil langs zijn pik gleed!’ Zij hij kwaad en hij liep langs me heen en bestelde een biertje aan de bar.
Ik liep achter hem aan en vroeg om even te gaan zitten. Ik legde hem uit dat het echt helemaal niets voorstelde en dat het gewoon dansen was. Hij bleef de hele avond naar tegen me doen en opmerkingen te maken als: ‘Mag ik je neuken samen met Richard?’ En zulke domme vragen. Ik was het hartstikke zat en ik besloot om naar huis te gaan.
Een vriendin van me liep achter mij aan en troostte me buiten, omdat ik daar in huilen uitbarstte. Ik snapte niet waar het ineens vandaan kwam,normaal was hij nooit zo jaloers en nu opeens sloeg hij een vriend van hem aan de grond.


De volgende dag belde ik hem op om te vragen wat er gister nu allemaal aan de hand was. ‘Je was zo dronken, dat je zat te flirten met Richard! Wil je misschien sex met hem ofzo!’ hij klonk alsof hij jaloers was en bang was om me kwijt te raken, zo dacht ik later toen ik heb opgehangen. Op het moment zelf was ik alleen maar boos en gooide ik de hoorn op omdat hij me gewoon niet vertrouwde.
Ik belde hem weer op en zei dat ik het niet leuk vond dat hij me niet vertrouwde en weer begon hij erover dat het heel echt leek en dat hij er zeker van was dat ik ervan genoot hoe ik langs Richard zijn pik schuurde.


Een week later kwam ik hem weer tegen in de discotheek nadat ik hem een week lang niet gesproken had, omdat ik boos was. Die avond was ik al vroeg begonnen met drinken en ik was helemaal dronken toen hij naar me toe kwam. ‘He sorry schat! Ik realiseer me dat ik een beetje TE jaloers was!’ Zei hij tegen me. Ik sprong hem in zijn armen en we zoenden een tijdje. Hij drukte me hard tegen zich aan en pakte me bij mijn billen vast. Ik vond het echt fijn en ik dacht dat alles weer goed zat.

Een half uur later liep ik de dansvloer op en we gingen samen dansen.
Ineens fluisterde hij in mijn oor:’He daar loopt Richard! Zullen we een trio doen! Dan word je lekker geneukt door 2 jongens!’ Ik keek hem aan en begreep er niets meer van. Ik liep boos weg en Richard kwam achter mij aanlopen. Een paar zalen verder praatte ik met Richard over hoe mijn vriend tegen mij deed. We dronken nog wat en ik was behoorlijk dronken. Een uur later was ik helemaal dronken en Richard bracht me naar huis toe, omdat ik met mijn vriend hier gekomen was.
Thuis aangekomen vroeg ik Richard nog wat te komen drinken.

Morgen het vervolg van dit geile dronken verhaal!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen