Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Het was weer gezellig geweest. De zaterdagavond hadden we weer eens bij onze Poolse vrienden besteed. Ze waren erg gastvrij. Sinds we er één keer waren geweest, was dit bijna gelijk een ritueel geworden. De vrijdagavonden zaten ze aan het bier bij ons, en de zaterdagavonden zaten wij aan de wodka bij hun. Dat laatst genoemde drankje vloeide dan altijd rijkelijk. Elke keer als ze naar Polen waren geweest, dan namen ze flessen mee van hun Poolse variant. Ik geef toe, die smaakt lekkerder dan de alom bekende merken.
Deze avond hadden mijn vriendin en ik ons weer zeer vermaakt. De muziek staat altijd aan en daardoor is het Poolse stel altijd erg uitgelaten. Toch was deze avond anders geweest dan de voorgaande. Zowel mijn vriendin als ik waren weer eens echt straalbezopen. Dat waren we al een paar weken niet meer geweest. Het was dan ook zo dat we meer wodka op hadden dan normaal. De vrouw des huizes, Agneta, was in een erg opgewonden bui geweest. Op de muziek had ze veel sexy staan dansen. Wij hadden verlekkerd gekeken. Toen de meid echter op tv een ongecensureerde clip zag waarin de borsten je op de oren vlogen, was ze spontaan gaan strippen. Wij waren er erg van opgewonden geraakt. Tot aan haar geile rode lingerie had ik nog wel het idee dat ze ging stoppen. Toen ze haar bh loshaakte, begreep ik dat dit niet het geval zou zijn. Deze wierp ze naar mijn vriendin, die hem gewillig ving. Agneta had echt prachtig volle en stevige borsten. Sandra, mijn vriendin, had hardop het labeltje van de bh voorgelezen, 85C. De tepels van de Poolse schone leken wel perfect. Toen verdween ze met een hand in haar slipje. Geil keek ze ons en haar man aan. Een lach kwam op haar gezicht en ze zei ons dat we daar over mochten dromen. De meid kroop met haar gezicht naar haar man toe bij hem op schoot. Geil reed ze wat over zijn. Haar tong verdween in zijn mond. Ze schuurde met haar tepels tegen zijn borstkas. Ik voelde Sandra die haar hand ongemerkt op mijn pik had gelegd. Ondanks de alcohol was die nog hard. Even dacht ik dat dit zou uitlopen op een geile orgie. De pret werd verstoord door hun dochtertje die begon te huilen. Agneta kleedde zich snel aan en vertrok even naar boven. Helaas is die geile bui niet meer terug gekomen. De avond snelde langs nog meer alcohol. De tijd was te snel rijp om te gaan. Onze benen waren nauwelijks in staat om ons weg te brengen naar huis. Het was normaal tien minuutjes lopen, maar nu zou het wel eens veel langer kunnen duren.
We liepen slingerend bij onze vrienden de hoek om. Onze ondeugende bui was blijven hangen. De kou en de alcohol zorgde echter voor een situatie die dit niet echt verder bevorderde. Ik had het beeld van een strippende Agneta nog haarscherp op mijn netvlies. Dat was ook het enigste wat nog scherp was.
De geile bui maakte mijn vriendin steeds ondeugender. Ze had een rokje aan. Ineens duwde ze twee vingers in mijn mond. Ik proefde haar vocht. Geil keek ze me aan. Ze zei dat ik gelijk een idee had hoe nat zij was daar beneden. Het proefde heerlijk. Ze draaide me voor me. Mijn meisje keek me uitdagend en zei dat het jammer was dat het zo koud was. Vragend keek ik haar aan. Haar blauwe ogen twinkelden. Met een hese stem zei ze me dat mijn pikkie dan nog meer moeite zou hebben. De kou en de hoeveelheid alcohol was niet bevorderlijk. Door het hele spel was mijn liefdesknuppel al de hele tijd hard. Van beide factoren had ik helemaal geen last. Ik zei haar dat mijn trots gewoon nog stijf kon worden hoor. Aan haar gezicht te zien, geloofde ze er niets van. Wie was ik om het niet te bewijzen. De straten waren verlaten, en het pleintje waar we langs liepen, was pikdonker. Ik voelde me totaal niet beschaamd hier. Dat kwam wel door de alcohol.
Langzaam knoopte ik mijn broek voor haar neus open. Toen die open was, haalde ik mijn half stijve pik tevoorschijn. Sandra keek verlekkerd en zei dat ik gelijk had. Ze duwde me tegen het muurtje. Ik wankelde een beetje maar vond toch mijn steun achter me. Ze boog zich voorover. Voordat ze haar mond om mijn schacht heen sloeg, zei ze me dat ze hier echt zo’n zin in had. Normaal hadden we wel een bruisend seksleven, maar buiten hadden we nog nooit iets gedaan. Nu stonden we midden op straat. Sandra pijpte me met lange halen. Ook zij had moeite om te blijven staan. Mijn pik stond nu wel volledig hard. Haar lippen en haar tong voelde geweldig om mijn leuter. Ik genoot in het beetje licht dat de maan ons toewierp.
Met moeite kreeg ik Sandra omhoog. Mijn pik bleef mooi omhoog staan. Ik griste haar slipje onder haar rokje vandaan. Mijn hand voelde dat haar kaal geschoren kutje al kleddernat was. Waar we waren, maakte me niet meer uit. Voorzichtig, maar toch wankelend, legde ik haar met gespreide benen op de motorkap van een auto van een buurtbewoner. Ik drukte nu mijn lippen op haar vochtige kutje. Snel begon ik aan haar klitje te likken. Aan de handen van mijn vriendin, die me op mijn schouders en hoofd beet had, voelde ik dat ze ging komen. Haar lichaam begon te schokken. Zachtjes kreunend kwam ze op de auto klaar. Mijn pik stond, ondanks de kou, nog steeds stijf. Het geile tafereel overwon alles. Verlekkerd keek Sandra naar mijn harde leuter. Ik duwde deze nu in haar natte doos. Het sopte lekker. Ik scheurde wild haar blouse open. De sommige knopen sprongen er af. Haar bh trok ik ook wild af. Die zou ze nooit meer aan kunnen. De mooie stevige borsten zag ik nu in het maanlicht lekker meegolven met het tempo. Dit was heerlijk. Haar tepels waren lekker stijf. Of het van de kou was, of van de opwinding, maakte me niets uit. Dit was gewoon botergeil.
Ik neukte hard in het druipende kutje. Mijn vriendin greep in een opwelling de ruitenwissers, om iets vast te hebben. Ik werd zowaar nog geiler. Harder beukte ik telkens mijn lid bij haar naar binnen. Ze vond het super.
Ik hield het niet meer. Ik wist dat ik ging komen. Het hoge tempo en het geile tafereel maakte mijn zaad klaar om de wijde wereld in te gaan. Ik trok net op tijd mijn pik uit haar kutje. Stralen vlogen op de buik van Sandra. Andere kwamen op de motorkap terecht. De laatste druppels kneep ik uit over haar onderbuik.
Snel deden we onze kleren een beetje goed. Ik tilde Sandra van de auto. De ruitenwissers bleven door onze nalatigheid zo staan. Het slipje van Sandra en de sperma op de rode lak waren stille getuigen van deze geile uitspatting in dronkenschap. We gingen weer slingerend en voldaan verder. Wodka en winterkou waren de ultieme uitdaging zei Sandra tevreden. Bij mezelf dacht ik dat ze daar een strippende Agneta ook aan toe mocht voegen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen