Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tom was net achttien geworden. Daarom wilde hij een feestje thuis vieren voordat ze zouden gaan stappen. Mijn goedkeuring had hij. Ik zou wel een avondje zorgen dat ik weg was. Daarom was ik samen met een collega een avondje gaan poolen. Tom had een behoorlijk aantal vrienden uitgenodigd om het feest te vieren thuis.
Tom is mijn enige zoon. Hij is het resultaat van de mooie jaren van mijn huwelijk met Sarah. Helaas kwam die laatste een andere man tegen op haar werk, en wipte ze liever in de pauze met hem dan ’s avonds bij mij. Een scheiding was het gevolg. Tom was bij mij gebleven, mede omdat mijn ex-vrouw gelijk bij die man introk. Ik kon ook heel goed opschieten met mijn zoon. Regelmatig als er vrienden langskwamen voor het uitgaan, zat ik er bij. Daarom kende ik ook alle mannelijke en vrouwelijke genodigden van deze avond.
Rond middernacht vond ik het welletjes. Ik zei tegen mijn collega dat ik richting huis ging. Hem leek het het verstandigste om dat dan ook te doen. De donkere nacht verwelkomde me stil. De muisstille stad werd alleen opgewekt door wat luidruchtig uitgaanspubliek. Ik kwam dan ook al wat vrienden en vriendinnen van Tom tegen toen ik dichter bij huis kwam. Ze zeiden me allemaal stuk voor stuk dat het beregezellig was geweest.
Thuis aangekomen trof ik Tom, Eduard, Mark en Marieke aan. Marieke was een van de meisjes die wel vaker bij ons over de vloer kwam. Ze was een van Tom zijn beste vriendinnen. Echter had hij nooit een oogje op haar gehad. Zij wel op hem. Die meid lag nu dronken op de bank. Mijn zoon en zijn vrienden probeerden haar wat radeloos mee te krijgen richting het drankfestijn in de stad. Ik zag het gebeuren. Daarom zei ik de heren dat het me beter leek als deze dame naar huis zou gaan. Tom zei dat hij dat niet kon doen. Daarbij keek hij me vragend aan. Ik begreep het en offerde me op. Ik wilde Marieke wel naar huis brengen. Ze was een leuke meid en die verdiende het niet om zo halfbewust meegesleept te worden. Mijn auto bood uitkomst. Gezien ik niet had gedronken, kon het ook.
De heren vertrokken richting de stad. Marieke vond ook dat ze moesten gaan. Toen ze de deur uit waren, vroeg ik Marieke of ze iets wilde drinken, zonder alcohol. Daar had ze wel zin in. De meid kreeg van mij een glas cola. Ze ging recht zitten en ik kwam naast haar zitten. Na een paar slokken leek het wel weer te gaan. Haar ogen keken niet meer zo vaag in het rond. Ze leek een stuk helderder. Daarom leek het haar een goed plan om naar de wc te gaan. Dat kon ik wel begrijpen en zei dat ze wist waar die was. Dat wist ze inderdaad.
De meid stond op. Haar lichaam wankelde echter gelijk al. Ze verloor haar evenwicht en viel zo bij mij op schoot. Een spannende lach kwam van haar gezicht af. Voor ik wist wat ze daarmee bedoelde, zoende ze me al vol op mijn mond. Ik wist even niet hoe ik moest reageren en duwde haar wat naar achter zodat onze lippen weer scheidden. Vragend keek ze me aan. Terwijl ze een hand op mijn kruis legde, zei ze met een hese stem dat ik vast wel weer een keer met een griet hete sex wilde hebben. Voordat ik had gereageerd op deze dronken vriendin van mijn zoon, had ze haar lippen weer op de mijne. Nu gaf ik me over en voelde haar tong met de mijne dansen. Haar hand masseerde mijn hard wordende pik door mijn broek heen. Mijn lust kwam weer helemaal naar boven.
Marieke kwam nu boven op me zitten en trok haar topje over haar hoofd. Twee lekkere borsten zaten nog verhuld in een rode sexy bh. Haar cup moet rond de C zijn geweest. Ze duwde haar tieten in mijn gezicht. Geil zoende en likte ik haar tieten. Ik schoof de cups naar beneden waardoor ik aan haar heerlijke tepels kon likken. Zelf opende ze haar broek. Even stond ze op en trok de jeans tezamen met haar rode string naar beneden. De nog half dronken meid stond nu volledig naakt voor me. Ik schoof naar het randje van de bank en duwde mijn mond op haar kaal geschoren kutje. Ze smaakte heerlijk. Mijn tong maakte snelle bewegingen tussen haar lipjes door. Ze wankelde weer. Marieke duwde me naar achter en opende mijn broek. Mijn harde pik haalde ze tevoorschijn. Geil keek ze er naar. Even voelde ze of haar kutje nat genoeg was. Toen haar vingertjes door haar liefdesgleuf waren gegleden, keek ze tevreden. Ze kwam weer bovenop me zetten en richtte mijn pik zo in haar kutje. De meid begon heerlijk op mijn pik te rijden. Ze wipte heen en weer, terwijl ik lekker aan haar harde tepels likte. Het voelde super om mijn pik weer eens in een lekker nat kutje te hebben.
Marieke kwam nu van mij af. Mijn leuter glom van het vocht van haar. De meid ging met haar knieën op de bank zitten en haar armen leunden op de rugleuning. Ik moest achter haar komen te staan. Geil keek ze me aan en zei dat ik hard moest. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik nam plaats achter dit geile sletje en ramde mijn pik in haar kutje. Harde stoten volgende. Haar tieten golfden wild op en neer. Kreunend liet de meid merken dat ze het geweldig vond. Mijn handen trokken aan haar lange haar. Wilde ramde ik mijn pik keer op keer in dit natte slettekutje. Mijn sperma voelde ik al opkomen.
Na nog een paar heftige stoten haalde ik mijn pik uit haar kutje. Marieke liet zich op haar kont in de bank vallen. Met geile ogen wilde ze mijn sperma over haar lichaam voelen. Ze trok me naar een super hoogtepunt. Mijn dikke pik begon vele stralen over haar heen te schieten. Vele klodders kwamen op haar borsten, en ook een paar in haar gezicht. Het zaad droop langzaam naar beneden. Toen ze er echt niets meer uit kreeg, vroeg ze of we konden douchen. Natuurlijk. Geil keek ze me aan en vroeg of ze niet kon blijven slapen, bij mij in bed. Waarom ook niet!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen