Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Maaike zat in de trein. Ze was net gaan zitten. Alles draaide in haar hoofd. Samen met Sandra was ze op een feestje geweest van medestudenten. De alcohol had rijkelijk gevloeid. Ze waren hartstikke dronken doordat ze verschillende sterke mixen door elkaar hadden gedronken. Of het kwam door de rum, wodka of tequila, konden ze niet zeggen. Er kwam sowieso geen zinnig woord meer uit bij deze dronken dames. De trein stond nog stil, maar zij dachten dat deze al in volle vaart was.
De meid was nu eenentwintig. Ze had golvend blond haar dat lang was. Haar blauwe ogen betoverde in nuchtere toestand alle mannen. Nu keken ze troebel. De slanke meid had ook een flinke voorgevel. Haar cup D bleef door de accentuerende truitjes nooit onopgemerkt. Hoe vaak ze al niet te horen had gekregen dat ze goed bedeeld was, was al niet meer te tellen. Daar maakte ze dan ook goed gebruik van. Deze schoonheid hield ervan om de jongens geil te maken met haar tieten. Vaak trok ze jongens af in steegjes rondom het uitgaan. Het cumshot verkreeg ze dan ook structureel door hun pik dan tussen haar grote tieten te nemen.
Nu zat ze in de trein. Sandra zat naast haar. Die meid was helemaal losgeslagen. Op het feest had ze verkondigd dat ze zin had in sex. Helaas was dat er niet meer van gekomen doordat ze de trein moesten halen. Sandra praatte honderduit, maar Maaike kon haar niet volgen. Hierdoor had het tweetal geen erg in dat er twee gasten de trein in waren gekomen. Ze kwamen in de vierzitsplaats naast de twee meiden zitten en vroegen of ze het gezellig hadden gehad. Sandra zocht gelijk contact met de gasten die iets ouder dan zijzelf oogden.
De vriendin van Maaike ging tegenover Maaike zitten. Ze zette haar voeten naast Maaike op de stoel. Dronken als ze was, maakte het haar niets uit, dat de jongens nu wel erg ver onder haar rokje konden kijken. Maaike keek zelf zo tegen het slipje van Sandra aan. Die keek alleen maar verleidelijk naar de jongens, die duidelijk geïnteresseerd waren in dit dronken meisje.
Maaike voelde dat ze snel naar het toilet moest. Daarom excuseerde ze haar vriendin, en snelde naar de wc. Op het toilet besefte ze dat Sandra wel erg veel zin had in sex, en nu ze dronken was, best wel eens wat kon gaan uitvreten in de trein. Het plasje was daarom snel gepleegd. Even voelde Maaike aan haar geschoren kutje. Die was al nat. Stiekem wilde Maaike wel sex met deze gasten. Ze had tijdens het kijken naar porno een keer een scène gezien van een stelletje dat geile dingen deed in de trein. Die beelden spookten nu door haar hoofd. Zou Sandra al bezig zijn?
Maaike liep terug naar de coupé. Ze zag het hoofd van haar vriendin niet boven de hoofdsteun uitkomen. Wat was ze aan het doen? Toen Maaike dichterbij kwam, zag ze hoe haar vriendin geknield op de grond voor de heren zat. Ze had beide pikken uit de broeken. Om beurten pijpte ze die. Maaike nam plaats op de plek waar ze eerst had gezeten. Ze genoot van haar vriendin die als een echt geil sletje aan het pijpen was. De heren waren helemaal in extase.
Zonder dat ze het merkte, werd ze zelf steeds losser. Maaike werd zo geil, dat ze een hand in haar broek liet glijden. Haar kutje was nu nog natter. De meid zat zich stiekem te vingeren. De ene gast zag dat. Hij stond op en kwam met zijn pik voor Maaike staan. Die wist gelijk wat ze kon doen. Deze gespierde jongen pakte ze bij zijn billen. Zijn pik gleed diep in haar mondje. De geile meid, die nu even haar hoofd niet voelde draaien, begon hem te pijpen op een hele geile en natte wijze. Dan gast legde zijn handen aan weerszijden van haar hoofd. Ritmisch begon hij haar nu in haar mondje te neuken. Bij elke stoot voelde ze zijn pik diep in haar keeltje. Deze deep-throat had ze niet verwacht. Eigenlijk werd ze gewoon in haar mond geneukt.
Ondertussen zag ze in haar ooghoeken dat Sandra was gestopt met het pijpen. Ze had haar rokje omhoog geschoven en haar slipje hing op haar linker enkel. Wijdbeens zat ze op de zitting en de gast zat voorover gebogen aan haar kutje te likken. Blijkbaar was hij haar heel lekker aan het beffen, want ze zat daar met haar ogen dicht en haar handen op zijn hoofd. Hiervan werd Maaike nog natter. Ze verlangde naar de pik van de gast in haar kutje. Zijn grote paal was ook lekker dik. Die zou haar erg goed kunnen vullen. Daar hoopte ze vurig op.
Blijkbaar kon de gast haar gedachtes lezen. Hij tilde haar van de zitting, en stroopte de strakke broek van haar lekkere billen. Hij schoof hem helemaal uit. Zijn vingers van zijn grote handen gleden tussen haar kleddernatte schaamlipjes door. Een stoot van geile adrenaline schoot door het lichaam van Maaike. De dronken meid draaide zich gewillig om. Met haar handen leunde ze op de bovenkant van de rugleuning. Ze spreidde haar benen een beetje. De jongen voelde aan haar kontje. Haar heerlijk zachte billen kregen een paar geile tikken te verwerken. Maaike had door haar dronken toestand haar ogen al bijna gesloten. De gast voelde nogmaals met zijn vingers aan haar natte kutje. Eventjes verdwenen twee vingers in har grotje. Maaike kreunde. Ze pakte de pik van de gast vast en leidde die naar de ingang. Dat wilde ze. Ze voelde hoe zijn grote eikel plaats nam voor haar natte grotje. Langzaam schoof hij zijn lans naar binnen, terwijl hij haar bij haar heupen vast hield.
De meid voelde nu de grote pik helemaal in zich. Ze was echt goed gevuld. Zijn grote ballen hingen nu tegen haar klitje aan. Rustig begon hij te stoten in dit dronken sletje. Maaike voelde hoe zijn lange langs heerlijk tekeer ging in haar druipende kutje. Naast zich zag ze hoe Sandra geil bovenop die andere gast zat te wippen. Haar tieten hingen al uit haar blouse. De meid zag er nu echt uit als een geile sloerie. Maaike genoot van de pik in haar. Die ging harder en harder. Zo’n grote lul had ze nog nooit in zich gehad. Hij neukte haar heel krachtig. De meid wist niet waar ze het had. Dit was geweldig. Of het nou kwam door de alcohol, door de plaats of door zijn pik, het maakte haar niet uit, het was botergeil!
Maaike stopte natte vingers in haar aarsje. Ze wilde die grote pik ook wel eens anaal voelen. Zou dat passen. Al snel begreep de gast het. Hij wisselde haar vingers in voor zijn pik. Langzaam drukte hij het grote gevaarte naar binnen. Het was pijnlijk, maar geil. Langzaam begon hij te stoten in deze nauwe ruimte. Maaike kneep haar ogen dicht. Dit was geil. Hij begon steeds sneller in haar kontje te neuken. Ze vond het zo geil, dat ze wilde dat hij haar vol spoot. Dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen. De gast begon haar keihard te neuken. Zijn stoten werden al snel ongecontroleerd. Ze voelde warme stralen sperma in haar darmen. Hij trok zijn pik uit haar kontje. Maaike bleef zo staan. Sandra was blijkbaar ook al klaar. Ze zag Maaike ze staan. De geile meid, die ook helemaal uitgewoond was, kwam achter haar. Ze likte al het sperma dat uit het kontje van haar vriendin kwam, op. Maaike werd gek.
Toen ze was uitgelikt, fatsoeneerde ze zich snel. Dat was net op tijd. Hun station was al daar. Voldaan en wankel liepen ze de trein uit, de heren vol verbazing achterlatend.

Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen