Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De twee kenden elkaar via het internet. Linda was een lezeres van Frans. Ze genoot altijd van achter haar pc van zijn geile verhalen. Menig keer had ze zich klaar gevingerd tijdens het lezen ervan. Soms had hij speciale verhalen over haar geschreven. Nu was het anders. De twee hadden voor het eerst afgesproken. Ze zouden, gezien het mooie weer, een terrasje gaan pikken in de woonplaats van Linda. De meid had hem uitgenodigd bij haar thuis zodat hij daar de auto kon parkeren en dan konden ze met de voet naar het centrum. Beide konden niet wachten tot het moment!
Linda was een leuke meid. Ze was niet al te groot. De griet was mooi gevormd. Haar rondingen waren heerlijk. Menig jongen keek een keer extra naar haar boezem. Die dag had ze een driekwart spijkerbroek met een wit blouseje aangetrokken. Om zich geil te voelen had ze een sexy rood setje eronder aan gedaan. Niemand hoefde te weten hoe deze degelijk ogende meid zich werkelijk voelde.
Samen gingen ze naar het terras. Ondanks dat ze elkaar al vaak online hadden gesproken, voelde het nog wel een beetje onwennig. De twee hadden namelijk elkaar nog nooit in het echt gezien of gesproken. Toch was het ijs al snel gebroken.
Op het terras werd, na mate de alcohol rijkelijk vloeide, er steeds meer gesproken. De mensen om hen heen hebben wel moeten denken dat ze oversekst waren. De twee bespraken vele verhalen en geile anekdotes. Hoe meer alcohol er was, hoe meer details er boven tafel kwamen. Linda bleek smeuïg te kunnen vertellen hoe ze had genoten van bepaalde verhalen. De twee wonden elkaar al pratend op. Frans vertelde ook hoe het was om speciale verhalen te schrijven voor lezeressen.
Het werd later en later en de rekening werd daarmee ook steeds hoger. Toen de schemering zo laat op de avond begon te vallen, besloten de twee richting het huis van Linda te lopen. Ze rekenden af met de serveerster en gaven haar ook nog eens een flinke fooi als compensatie voor alle vulgaire dingen die ze had moeten aanhoren. Ze moest er wel bij lachen.
Frans en Linda liepen omarmd het terras af. De reden dat ze omarmd liepen was dat ze anders niet meer recht konden lopen. Het feit was nu dat ze al enorm over straat zwalkten. Iedereen kon zien dat de alcohol rijkelijk had gevloeid bij deze twee dronken mensen.
Bij een kruising draaide Linda ineens naar Frans toe. Ze pakte zijn hoofd beet en begon wild te zoenen. Het ontaarde in een geile tongzoen waarbij de handen nu over elkaars lichamen gleden. Even bleven ze zo staan. Linda keek nu naar Frans, toen ze gestopt waren, en zei dat ze dat al zo lang had willen doen. Hand in hand liepen ze nu verder. Er werd even niets gezegd.
Toen ze de hoek van de straat om waren, en daarmee uit het zicht van de drukte, drukte Frans Linda tegen de muur. Hij zoende haar in haar nek. Langzaam ging hij op weg naar haar mond. Plagend pakte hij telkens maar kleine stukjes. Linda genoot. Ze voelde al nattigheid tussen haar benen. Terwijl Frans haar nu op haar mond zoende, sloeg de opgewonden meid een been om Frans heen. Het werd een geile tongpartij. Minuten lang cirkelde hun likorganen om elkaar heen. Toen ze stopten keken ze elkaar aan. Nietszeggend vervolgde ze hun weg richting het huis van Linda. Ze hadden daarbij niet eens meer nagedacht over het feit dat Frans nu zo niet meer achter het stuur kon.
De hemel was nu donker. De sterren en de maan zorgden voor een aangename zwoele zomeravond. Ze kwamen nu in een buitenwijk. Het was de wijk waarin Linda aan het eind woonde. Ze moesten langs een lang fietspad. Niemand was daar te bekennen. Het was ook matig verlicht. Logisch dat er weinig mensen langs zouden gaan.
Linda en Frans liepen langs het fietspad. Linda had kneedde nu met haar handen in het kruis van Frans. Frans deed daarop hetzelfde bij de meid. Alleen hij was zo ondeugend om zijn hand in haar spijkerbroek te laten glijden. Hij voelde een slipje dat van kant was. De twee draaiden naar elkaar toe en al lopend zoenden ze elkaar en betastten ze elkaars geslachtsdelen over de kleding. Zo gingen ze nog een paar meter verder. Toen keken ze elkaar aan. Het was duidelijk. Ze wisten het van elkaar. Zonder ook maar iets te zeggen, doken ze achter een paar groepjes met struiken, waardoor ze uit het zicht van het fietspad waren. Alleen de sterren en de maan konden de twee dronkaards nog zien.
Achter de bosjes werden ze wild. Linda rukte de broek van Frans naar beneden en haalde zijn pik uit zijn boxer. Frans trok het blouseje van Linda open. De knopen sprongen er af. Haar grote borsten zaten verstopt in een geile rode bh. Terwijl de geile meid aan de pik van haar favoriete schrijver trok, likte hij aan haar borsten. Hij haar de tepels uit de cups. Die waren knoerhard. Wat waren ze lekker in het echt. Ook de broek van Linda moest eraan geloven. De griet stond nu in haar sexy rode lingerie voor de gast die ze tot die middag nog nooit in levende lijven had gezien. Nu had ze zijn pik beet. Linda zakte nu door haar knieën en begon aan zijn pik te zuigen. Ze nam het geslacht diep in haar mondje. Gulzig pijpte ze hem. Hij hield haar bij haar hoofd vast. Frans genoot van deze heerlijke pijpbeurt. Hij wilde alleen meer.
Daarom tilde hij Linda weer omhoog en zakte nu door zijn knieën. Hij stroopte de rode string naar beneden en stopte weg. Het glad geschoren kutje van Linda werd een lust voor de tong van Frans. Hij likte geil aan haar klitje, terwijl hij met twee vingers in haar kleddernatte doosje sopte. Linda haakte ondertussen haar bh ook los. Ze voelde al wat komen ging. Frans likte nu snel door. Linda voelde het van uit haar tenen komen. Haar hoogtepunt naderde. De gast likte haar zo geil dat ze zich niet kon inhouden. Ze greep hem stevig beet en voelde alle spieren in haar lichaam samentrekken. Zo heftig was ze in tijden niet gekomen. Nu wilde ze meer.
Ze boog voorover en daagde Frans met haar kontje uit. Frans zette zijn leuter tegen het druipende kutje van de geile meid. Hij ramde hem diep naar binnen. Met lange halen begon hij dit geile meisje te neuken. Hij genoot van de door het maanlicht opgelichte huidje. Hij voelde bij elke stoot zijn onderlichaam tegen haar lekkere billen kletsen. Heerlijk was dit. Frans pakte Linda met een hand bij haar borsten en speelde er mee. Hij begon nu nog harder te neuken. Linda kreunde geil. Het maakte de twee dronken geilerds niet uit dat ze betrapt zouden kunnen worden.
Frans ging nu achter Linda vandaan. Hij ging op de grond liggen, in het gras. Linda wist er gelijk bovenop te gaan zitten. Ze leidde zijn paal zo haar natte kutje in. Geil begon ze hem te berijden. Ze kreunde dat het heerlijk was. Hij speelde nu met beide borsten. Haar tepels waren als geile knopjes. Ze ging sneller en sneller. Ze wilde dat Frans ging komen. Die voelde nu zijn hoogtepunt al aankomen. Terwijl hij nu hard in haar kutje neukte van onderuit, voelde hij zijn zaad al een weg naar de uitgang vinden. Daarom tilde hij de geile meid van hem af. De knielde nu naast hem en nam zijn pik in haar mondje. Gulzig pijpte ze hem naar het hoogtepunt. Hij kwam vrijwel direct. Een enorme lading kreeg de meid te verwerken. Als een geile meid slikte ze alles zwoel kijkend door. Ze likte zijn pik schoon.
Nu viel er weer een stilte. Ze raapten de kleding bij een. Het was Frans die zei dat hij hier zo naar had verlangd na het geile spel op MSN. Linda beaamde dat. Gelijk vroeg ze of hij bleef slapen. Daar hoefde bij niet over te twijfelen. Ook al was er veel alcohol in het spel, een kater zou hierna niet volgen!
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen