Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Bier, wijn en vele glazen wisky deden mij de das om! Ik kon niet meer normaal praten en wanneer ik de trap op wou viel ik strak voorover over de treden. Mijn benen voelden raar aan alsof ik iets gebroken had, maar zeer deed het niet. Ik liep in een grote kroeg rond bij ons in de stad en mensen waren boos op mij omdat ik tegen ze aan viel. Ik kwam wel telkens terug bij hetzelfde groepje jongens die mij niet lastig vonden en ze bleven lachen. Ik vond het een leuk stel jongens en uiteindelijk besloot ik bij hun te blijven staan die avond. De jongens gaven mij af en toe een glaasje cola en dan weer een glas wijn, bier en glazen wisky tussendoor. Het maakte me allemaal helemaal niet meer uit wat ik dronk, want ik was helemaal lavenloos.

Toen ik op mijn horloge keek was het 24:00 uur en het cafe bleef nog zeker 2 uur open ,dus ik had nog even te gaan. “Gaan jullie mee in de hoek zitten jongens?” Ik liep naar de bank toe in de hoek en ging onderuit gezakt zitten, 3 van de jongens liepen met mij mee en gingen naast mij zitten. 1 van de jongens sloeg zijn armen om mij heen en ging met zijn hoofd tussen mijn tieten liggen. “Je bent een lekker ding!” “Hihi dankje hoor!” Zei ik terwijl ik rustig onderuit bleef liggen.
Ik voelde dat de jongen zijn hand in mijn broek stak en met zijn vinger aan mijn kutje begon te voelen. Ik wilde het eigenlijk niet, maar was te dronken om er wat van te zeggen en liet de jongen zijn gang gaan. Op een gegeven moment werd het een zeer aangenaam gevoel en ik likte de jongen aan zijn oor en kreunde zachtjes. De jongen begon mij te vingeren met 1 vinger en vervolgens met 2 vingers. Ik begon harder en harder te kreunen en had niet door of er mensen waren die zagen wat er gebeurde, maar dit interesseerde mij ook niets op dat moment volgens mij. Als ik nuchter was geweest had ik mij nooit zo laten misbruiken door een jongen die alleen maar op de sex uit was, maarja dit wist ik op dat moment ook nog niet, hij had mij ook leuk kunnen vinden.

Sorry ik zal verder gaan waar we gebleven waren. De jongen was mij dus aan het vingeren en dit was zeer aangenaam en ik genoot van de vingers die diep bij mij binnendrongen. Mijn kutsappen kwamen vrij en het was behoorlijk nat daar beneden. “Ohww wat heb jij een geil kutje en zo lekker strak en zo onschuldig als je eruit ziet!” Zei de jongen zachtjes in mijn oor. Ik vond het lieve woordjes en kreunde zachtjes verder. 1 van de andere jongens gooide een grote lange jas over mij heen en kroop eronder. Ik vond het allemaal heel spannend op dat moment en kon niet meer helder denken, het enige wat voor mij duidelijk was is dat ik het allemaal super geil vond. Ik voelde dat mijn broek los geknoopt werd en dat mijn broek van mijn kont getrokken werd. “He! Wat ga jij doen gekkie!” Zei ik tegen de jongen. “Ik ga jou laten voelen hoe het is om geneukt te worden! Of houd jij daar niet van!” “Hihi , dat weet ik helemaal niet!” En ik liet me weer achter overvallen. Ik begreep helemaal niet goed wat er nu precies gebeurde. Opeens voelde ik iets hards mijn kutje inkomen en eventjes deed het zeer. “Aaaah! Wat is dat nou weer!” Kreunde ik het hard uit. Ik probeerde op te komen om te kijken wat er mijn kutje in werd gedrukt, maar werd door de 2 jongens die met mij bezigwaren tegengehouden. Ik had niet genoeg kracht voor hen 2 en liet me weer neervallen. Na een tijdje werd het gevoel fijner en fijner en ik hijgde en kreunde geil, volgens de jongens, die telkens zeiden,”Lekker meisje! Kreun maar geil!” Ik voelde me dronken en had het gevoel ineens dat ik naar het toilet moest en zei dat tegen een van de jongens. “He laat haar even gaan! Ze moet naar het toilet!”

Het harde ding ging uit mij en mijn broek werd opgetrokken door 1 van de jongens. “Ga maar even naar de wc meisje, wij helpen je wel even naar boven te lopen!
“Hihi, dat hoeft niet schatjes! Ik red mij toch wel joh!”
Ik stond op en viel direct weer, omdat ik over het opstapje viel dat zich voor de bank bevond. “Hehe! Nou nou, ik help je toch eventjes!” “Hihi, lief van je, ik vind je een leuke jongen hoor!” Antwoorde ik met mijn dronken gedrag.

Nadat de jongens mij naar boven hadden geholpen, ging ik even rustig op het toilet zitten en liet al de drank uit mij weglopen. Zo voelde het in iedergeval, want toen alles eruit was voelde ik mij een stuk nuchterder. Al was ik nog zo dronken als een aap. “Nou jongens, laten we even lekker gaan dansen! Ik voel me weer op en top fit!” De jongens keken mij aan en begonnen te lachen. 1 van de jongens duwde mij het toilet hokje weer in en sloot de deur achter zich. “Laten we even lekker gaan neuken! Ga maar voorover gebogen staan! Dan kun je even uitrusten!”
“Nee ik wil nog even naar de muziek luisteren en lekker dansen!” “Dat komt zo wel!” Was het antwoord van de jongen en hij draaide mij om. Ik wou nog tegenstribbelen maar de jongen had mij stevig vast en gelijk trok hij mijn broek met een ruk naar beneden. “Hier komt hij hoor!” Zei de jongen in mijn oren, terwijl hij voorover tegen mijn rug aanstond. Ik voelde het harde geval weer in mijn komen en voelde dat het deze jongen was die mij net ook aan het neuken was. Zijn pik kwam diep in mij en bewoog alle kanten op binnen in mij. Ik begon hevig te kreunen van de pijn en al snel werd het gekreun van genot. Zijn pik wreef langs mijn lippen en dat was een fantastisch gevoel, wat ik tot toen nog nooit gevoeld had.

Achter mij hoorde ik de deur opengaan en ook de andere jongen kwam binnen lopen. “He wat is dit! Wij zijn hier bezig!” Zei ik tegen de andere jongen , die ik nogal lelijk vond. “Ik kom je neuken!” Ik wist niet goed wat hij nou bedoelde en had verwacht dat de jongen waarmee ik aan het neuken was zijn vriend wel weg zou sturen, maar dat gebeurde juist helemaal niet. “Nou jongen, heel veel succes, ze is lekker strak en kats bezopen!” Ik wist niet wat ik hoorde en voor dat ik kon zeggen wat ik ervan vond en me om wou draaien om weg te lopen voelde ik een harde pik mijn kont in worden geduwd. “Aaah! Wat doe je! Oprotten jij!” De jongen greep mij stevig vast en begon hard heen en weer te bewegen. “Aaaah lekkere slet! Wat ben jij lekker strak, wat een fijn kontje heb jij!” Ik probeerde me te verzetten, maar dit was juist wat ik niet had moeten doen. De jongen sloeg mij keihard op mijn kont en ik liet me helemaal slap hangen. De jongen hield mij met zijn bijde handen om mijn buik vast en zo neukte hij mij hard anaal in mijn kont. Het voelde helemaal niet fijn, maar gelukkig was ik zo bezopen dat het niet zeer deed. “En nu in jou kutje en ik zal je volspuiten!” “Nee niet doen! Je hebt geen condoom om! Ik wil niet zwanger worden hoor!”

Dat maakt ons helemaal niets uit! Wij willen jou neuken en dat doen we ook! Zijn pik kwam uit mijn kont en gleed langs mijn billen heen zo mijn kutje in. “Aaaah! Oeewwww!” Kreunde ik en eventjes genoot ik weer van het fijne gevoel dat zijn pik mijn kutje in en uit ging.

“De volgende!” Riep een jongen die de deur opentrok en ik viel voorover op de grond, doordat de jongen mij losliet. Onhandig stond ik op en wou mijn broek omhoog trekken, maar werd al snel weer vast gegrepen door een andere jongen. “Hier jij!” Schreeuwde hij en ik zag dat hij zijn broek al op zijn enkels had hangen. Hij trok mij het toilet hokje uit en tilde mij op en zette mij op de wasbak neer. “Benen wijd!” Ik hield mijn benen strak tegen elkaar totdat de jongen mijn benen ruig uit elkaar trok. “Ik was zo dronken dat ik geen kracht had om dit tegen te houden en de pik van de jongen gleed naar benen in mijn kutje. Ik wist dat ik niets doen kon en dat gillen ook geen nut had en besloot om er even van te gaan genieten. “Je mag me neuken! Als je zorgt dat jij de laatste bent ok?” “Deal!” Antwoorde de jongen.
Ik zette mijn voeten op de wasbak neer en duwde mijn lichaam ver naar voren, zodat de jongen hard in mij kon komen. “Aaaah! Oeeeee, wat een harde dikke pik heb jij schatje!”
De jongen begon tegen mij te praten alsof ik zijn vriendin was, hij wierp mij allemaal geile en lieve woordjes toe en daardoor werd ik boter geil en nat. Nu ging hij voor mij op zijn knieen zitten en begon me te likken aan mijn clitje. “Ik proef alcohol hier beneden!” Ik moest lachen van die opmerking, maar hij zei dat het serieus waar was en ik vond het wel best, zolang hij maar bleef likken. Al binnen 2 minuten voelde ik dat ik komen ging en dat zei ik dus ook:”Oewwww ik kom, ik kom!” Kreunde en hijgde ik. De jongen sprong op en stak razend snel en diep zijn pik bij mij naar binnen.

Naar nog 2 minuten keihard te zijn geneukt voelde ik dat ik weer komen ging en samen met de jongen bereikte ik mijn hoogtepunt. “Oewwww! Ik kom! Lekkerrrrr!”
“Ohwww jaaa! Ik ook!”
“Niet in mij! Niet in mij!” Kreunde ik nog,maar het was al te laat, ik voelde zijn sperma in mij komen. Op dat moment kwam ook ik klaar en samen kreunden en hijgden we hard.
De jongen begeleide me naar buiten en duwde zijn vrienden opzij.
Die avond bleef de jongen bij mij thuis slapen!

Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag ik de jongen liggen en vroeg hem geschrokken hoe hij daar terecht gekomen was. Hij vertelde mij het hele verhaal en verontschuldigde zich voor zijn vrienden waarvan hij de namen niet wil noemen. Ik kan het hem niet kwalijk nemen, omdat hij wel goed voor mij geweest is en mij naar huis gebracht heeft. Ook al had ik zelfs geen sex met hem willen hebben, vandaag heb ik 6 maanden wat met de jongen.
Hij snapt dat ik dronken was en ik snap dat hij zin in sex had, nadat ik na die avond voor het eerst sex gehad heb, weet ik hoe fijn en hoe verslavend het is!

Dit was wel een zeer geile avond, maar de volgende keer wil ik er toch graag bewuster bij zijn!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen