Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het is onze trouwdag. We zijn alweer 15 jaar getrouwd. Ik hou nog steeds zielsveel van haar en ze ziet er nog net zo sexy uit als toen ik haar leerde kennen. We hebben afgesproken om te gaan dineren in een klein gezellig restaurant. Het was het restaurant waar we op ons eerste afspraakje uit eten zijn geweest. Marianne had mij gevraagd wat ze aan moest trekken. Ze hoopte dat ik iets sexy’s zou uitzoeken, ze wil dat ik tijdens het etentje mijn ogen niet van haar kan afhouden. Ik zocht een zwart wikkelblousje op. Dit blousje heeft koordjes, wanneer ze het aantrekt moeten de koordjes om haar middel heen gewikkeld worden en op haar rug vastgestrikt worden. Ook koos ik een zwart kort rokje uit met knopen aan de voorkant. Toen ik het mijn vrouw liet zien zei ik er terloops bij dat ik niet verwachtte dat ze een slipje aan zou doen.

 

 

 

 

Om alvast in de stemming te komen hebben we alvast een flesje wijn open getrokken voor we uit gaan. Al snel was de fles leeg. Marianne opperde het idee om er dan nog maar eentje te openen. Aangezien we toch een taxi besteld hebben en we niet zelf hoeven te rijden vond ik het prima.

Toen de taxi arriveerde liepen we naar buiten. Galant deed ik de deur voor haar open. Terwijl ze instapte showde haar rokje een flink stuk van haar bovenbeen. Ze heeft de onderste knopen niet dicht gedaan en had daardoor een flinke split. Het was duidelijk te zien dat ze kousen droeg. Ik zag aan het gezicht van de taxichauffeur dat hij naar haar gluurde. Marianne zag het ook en begon te giechelen en te blozen.

Ik vertelde de chauffeur het adres waar we naar toe wilden.

"Weet je zeker dat je daar heen wilt? Ik bedoel jullie zijn netjes gekleed en zien er sympathiek uit. Uw vrouw is zelfs erg aantrekkelijk gekleed, ik kan u ook naar een ander adres brengen. Een chiquere tent, in een andere buurt.”

Ik verzeker hem ervan dat we naar dit adres willen, omdat we daar onze eerste afspraakje hadden.

“Oké dan moet je het zelf maar weten”, antwoordde de chauffeur.

We kwamen op het adres aan en ik hielp Marianne uit de taxi. Toen de taxi weg reed keek ik om me heen. De buurt was duidelijk achteruit gegaan. Even vroeg ik me af of we wel op het juiste adres waren.

Bij de deur van het restaurant stond een neger in een net pak. Ik vraag of dit De Zwarte Kat was. “Meneer zo heette het hier vroeger. Nu heet het De Zwarte Poes”, zei hij.

Kat of poes, het maakt mij niets uit. De neger opende de deur en we lopen naar binnen toe. We zien bijna niets. Ze hebben het hier zo sfeervol verlicht dat het bijna donker is. Zodra onze ogen aan het de schemering gewend waren lopen we naar de bar. We keken wat om ons heen. Het is niet druk. Er zit nog een stel bij een tafeltje en er staan 2 man bij de bar.

Het is ook niet echt een restaurant meer. Het ziet er meer uit als kruising tussen een café en een dancing.

Marianne hees zich op de barkruk terwijl ik een drankje bestelde. Ik draai me weer om naar haar en schrik. Haar rokje was een beetje open gevallen en liet behoorlijk wat been zien. Ook de 2 mannen bij de bar zien het. Ze hebben zich omgedraaid om het nog beter te kunnen zien. Zelfs de barman ziet het nu.

Ik trek haar aandacht en knik richting haar rokje. Snel trekt ze het rokje goed.

Tegen de tijd dat we een paar drankjes op hebben zien we dat het steeds drukker word. Het werd al dringen bij de bar. Ik realiseer me dat er eigenlijk alleen maar mannen zijn. Iets trekt mijn aandacht bij Marianne’s rok. Het bewoog, en aangezien ze in haar ene hand een glas wijn heeft en haar andere hand op de bar ligt…… ?!? Ik kijk nog eens goed en zie dan dat de man naast haar zijn hand onder haar rokje heeft. Die hand is zo ver dat ik ervan overtuigd ben dat hij Marianne’s kutje betast.

Ik kijk naar haar gezicht. Haar ogen zijn dicht en ze heeft een blosje op haar wangen. Ik zie nu ook dat haar wikkelblousje een beetje open hangt. Iemand heeft de strik op haar rug los getrokken. Het blousje hangt zover open dat ik al 1 van haar tepels zie. De gedachte dat de mannen hier mijn vrouw’s tepel kunnen zien en dat een vreemdeling haar kutje aan het betasten is maakt me ongelooflijk geil.

Een man die achter Marianne staat leunt tegen haar rug. Hij heeft zijn mond bij haar oor en fluistert haar iets toe. Een ander werkt zich tussen mij en Marianne in. Als ik om hem heen probeer te kijken zie ik dat hij haar blousje helemaal opengerukt heeft en dat hij haar rechterborst aan het betasten is.

De man die achter haar staat pakt nu haar linkerborst vast. Terwijl de man die haar blousje opende aan haar tepel begint te sabbelen. Ze opent haar benen en ik zie dat de man die naast haar zit inderdaad haar kutje betast. Liever gezegd hij is haar aan het vingeren. Marianne kreunt en ik zie aan haar gezicht dat ze aan het klaarkomen is.

Dit wordt mij nu toch allemaal teveel, met een schok kom ik tot mezelf. Ik duw de man die voor me staat aan de kant en trek Marianne van de barkruk af. Ik neem haar mee naar een afgelegen zitje en probeer haar blousje weer dicht te maken tijdens het lopen.

We gaan zitten en vraag haar of ze wel door had wat er net allemaal gebeurde. “Ja zo dronken ben ik nu ook weer niet”, antwoord ze.

“Ik vond het eigenlijk wel spannend, het gebeurde gewoon vanzelf. Ben je nu boos”, zei ze met een pruillipje.

“Ik zou eigenlijk wel boos moeten zijn ja. Maar op de een of andere manier vond ik het ook wel heel geil om te zien hoe die mannen met je bezig waren. Maar wat denk je ervan! Zullen we maar naar huis gaan nu.”

Plotseling staat de serveerster bij ons en geeft ons 2 drankjes. Ze zegt; “het wordt jullie aangeboden door de mannen bij de bar.” Als we richting de bar kijken heffen ze hun glas naar ons. Automatisch deden wij dat ook.

 

“Marianne als we hier blijven is er een redelijk grote kans dat die mannen straks weer aan je willen gaan zitten. En wie weet wat ze nog meer van plan zijn.” Ze bloost en antwoord; “Ik vind dat niet erg, als jij het ook niet erg vindt.”

 

“Je bedoelt dat je het niet erg vindt als ze aan je zitten? Wat als ze verder willen gaan dan alleen maar friemelen aan je ?”

Ze legt haar hand op mijn kruis en voel een flinke bobbel. “Volgens mij vind je het ook allemaal wel spannend. Volgens mij zou je het vast ook niet erg vinden als ze me willen neuken. Geef het nu maar toe, ik zie toch zelf dat je het allemaal geil vindt.”

Ik kijk haar aan en weet even niet wat ik moet zeggen.

Weer komt de serveerster met alweer een gratis drankje voor ons allebei, weer namens de heren bij de bar.

Een van de mannen loopt naar ons tafeltje toe en vraagt aan Marianne of ze wilt dansen. “Ja lijkt me leuk”, zegt ze. Ze knipoogt naar me en staat op. Samen met de man verdwijnt ze op de dansvloer in de mensenmassa. Opeens zie ik ze weer. De man heeft zijn handen onder haar rokje. Eerst houdt hij haar kontje vast, dan zie ik dat hij de hand aan de voorkant onder haar rokje laat glijden. Het kan niet missen dat hij haar op die manier weer aan het vingeren is. Ze heeft blosjes op haar wangen en glinsterende ogen. Hij geeft haar een tongzoen. En op dat moment verdwijnen ze weer in de massa.

Na een paar minuten was ik toch wel nieuwsgierig waar ze gebleven zijn en wat ze aan het doen zijn. Ik sta op en loopt de dansvloer op. Het duurt even maar uiteindelijk zie ik ze achterin staan. Een groepje mannen staat om ze heen. Haar danspartner staat achter haar en zoent in haar nek. Hij heeft haar blousje losgemaakt. Haar borsten zijn open en bloot te zien. Haar rokje hangt ook open en ik zie haar kutje. Een van de mannen die staat toe te kijken loopt naar haar toe en begint haar te vingeren. Twee anderen beginnen aan haar tepels te zuigen.

Haar mond staat een beetje open en haar ogen zijn gesloten. De man achter haar haalt zijn pik uit de broek en steekt hem van achteren in haar kutje. Hij neukt haar zo een tijdje maar het is duidelijk niet een makkelijke houding zo. De mannen die aan haar tepels zuigen stoppen hier mee en laten Marianne voorover buigen. De man kan haar nu makkelijker neuken en ik zie hoe zijn heupen tegen haar billen komt met iedere stoot.

Ik hoor ze allebei kreunen ondanks de redelijk harde muziek. De man slaakt een kreet en komt blijkbaar klaar. Marianne wordt nu voorover op een tafel gelegd en de hele groep mannen (6 stuks) neuken haar 1 voor 1. Haar kutje loopt over van het zaad, het druipt langs haar benen naar beneden. Als de laatste man haar gebruikt heeft lopen ze allemaal weg en laten mijn vrouw achter terwijl ze uitgeput over de tafel ligt. Ik pak een lading servetten van de tafel en veeg het zaad van haar benen af. Ik hou vervolgens een servet tegen haar kut om te voorkomen dat er een nieuwe lading uit loop als ik haar overeind laat komen. Ik wil haar mee naar huis nemen. Om haar dan thuis zelf nog eens heerlijk te nemen. Het lijkt me geil om haar afgeneukte zaadkut te vullen met mijn eigen pik.

Bij de deur aangekomen stopt de portier ons. “Als je wilt kun je haar even meenemen naar ons kantoor. Ik weet zeker dat je niet kunt wachten om je slet te neuken. Als je met me meeloop hoef je niet te wachten tot je thuis bent en kun je haar hier op kantoor neuken.” We volgen hem naar een deur die hij voor ons opent en achter ons weer dicht doet. Ik zie een bank staan en legt Marianne hierop neer. Ik trek haar rokje en blousje uit en kijk naar mijn aantrekkelijke sexy vrouw, die zich als een hoer heeft laten neuken.

Haar schaamlippen zijn een beetje rood en lichtelijk gezwollen. Omdat ik de servetten weer van haar kutje heb afgehaald terwijl ik haar uitkleedde, zie ik dat er weer zaad uit haar loopt. Marianne was uitgeput en mede door de hoeveelheid drank die ze in de loop van de avond op had, was ze helemaal van de wereld. Haar ogen waren niet helemaal gesloten maar ze was duidelijk in een soort dromenland. Zo te zien was ze in een sperma hemel op dit moment, na geneukt te zijn door zoveel mannen.

Ik streel haar kutje en buk voorover om haar klitje te likken. Ze reageert direct en kreunt zachtjes. Ik blijf met het puntje van mijn tong haar klit likken en merk dat het niet lang duurt voor ze klaar gaat komen. Als ze haar orgasme krijgt schokt haar kutje en komt er een nieuwe lading sperma uitlopen. Ik kleed me uit en laat mijn pik in haar soppende kut glijden. Jezus wat is dat heerlijk. Haar eigen geil en het sperma van de mannen hebben er voor gezorgd dat ik bij elke stoot sopgeluiden hoor. Ik hou dit niet lang vol en spuit ook mijn lading sperma in haar.

“Mooi, nu is het onze beurt”, hoor ik achter me. Ik draai me om en zie de bedrijfsleider staan met de portier. Ik heb ze niet eens binnen horen komen.

“Ga eens aan de kant”, zei de bedrijfsleider terwijl hij me aan de kant duwt. Hij laat zijn broek zakken en gaat boven op haar liggen. Aan de sopgeluiden te horen zit hij al direct in haar. Na een aantal minuten zie ik zijn billen krampen als hij zijn zaad in haar spuit. Hij staat op en zegt tegen de portier; “Zo nu is ze klaar om die grote negerlul van jou te ontvangen.” De neger heeft zich inmiddels helemaal uitgekleed en legt mijn vrouw op haar rug op de grond. Hij pakt haar enkels en spreidt ze zo wijdt als hij maar kan. Dan manoeuvreert hij zijn eikel voor haar kutje en laat zijn (naar ik schat) 21cm lange zwarte pik in haar zinken. Marianne gilt het uit. Hij neukt haar ruw en hard en kom schreeuwend klaar. Ook mijn vrouw komt klaar en ligt nog na te schokken als hij weer opstaat. Zo dit is het verhaal van onze trouwdag. Ik besluit vanaf nu als we uitgaan dat ze vaker deze kleding aan moet doen. Het levert verrassende resultaten op.

 

Reacties   

0 #1 roy 16-01-2013 00:08
mooi verhaal.ik heb van mijn vrouw ook een amateurhoer gemaakt,ik kende haar al op haar 17 e.ik was de eerste die haar neukte,nu 20 jaar later heb ik haar meerdere keren door een andere kerel laten neuken.hij mag haar kut nu ook vol met zijn zaad spuiten
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen