Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Stiekem slopen Jenny en Paul die ochtend de achterdeur van het woonhuis uit. Eenmaal buiten renden ze zo zachtjes mogelijk de straat uit. Eenmaal op veilige afstand begonnen de beide tieners te lachen. Het was ze dan toch gelukt. De laatste paar weken waren een hel geweest voor de tweelingbroer en zus. Hun vader was, bijna tien jaar na de dood van hun moeder, opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Op zich geen probleem, zijn kinderen gunden hem ook zijn geluk. Ook met hun stiefmoeder zelf hadden ze weinig problemen. Het was een strenge, maar aardige vrouw, die goed bij hun vader paste. Het grote probleem was dat zij niet alleen kwam. Marijke, zoals hun nieuwe stiefmoeder heette, had namelijk al een kind uit een eerder huwelijk, een kreng van een meid genaamd Nicky. En het ergste was dat beide ouders Jenny en Paul hadden opgedragen om hun stiefzusje wegwijs te maken in haar nieuwe dorp. Dit kwam er op neer dat ze haar overal waar ze naartoe gingen met zich mee moesten slepen, wat des te vreselijker was omdat Nicky (die haar hele leven in de stad had gewoond) zich mijlenver verheven voelde boven al dat dorpse volk, en zich overal en altijd misdroeg. Gelukkig was het meisje bijna twee jaar jonger en zat ze een klas lager, dus als de zomervakantie afgelopen was zouden ze haar tenminste niet zo vaak op school tegenkomen.


Maar vandaag waren ze een hele dag van haar verlost! Ze zouden zonder twijfel gestraft worden voor het wegsluipen deze ochtend, maar dat was het absoluut waard. Deze week was namelijk het circus in het dorp. Dit circus werd altijd gecombineerd met een soort grote kermis en het was het evenement van het jaar voor de dorpelingen. Ze hadden er dan ook veel voor over om daar een dagje zonder hun stiefzusje te kunnen doorbrengen.
Aangekomen bij het terrein ruzieden ze even over wat ze eerst zouden gaan doen. Er was echter geen sprake van dat ze zouden opsplitsen. De beide tieners deden al sinds jaar en dag alles samen. Dit kwam natuurlijk deels omdat ze tweelingen waren, maar ook het feit dat er maar weinig leeftijdsgenoten in het plaatsje woonden had hun band versterkt. Beiden beschouwde de ander als hun beste vriend en ze deelden alles met elkaar. Uiteindelijk viel hun oog op een vrij grote tent met een kleurig bord waarop in grote letters te lezen viel: ‘De Grote Garibaldi – Goochelaar en Hypnotiseur’.
‘Laten we daar heen gaan, Jenny!’
‘Ach joh, dat is toch allemaal nep, er zitten vast medewerkers in het publiek.’
‘Ik heb anders wel eens gelezen dat hypnose echt kan hoor! En als het niks is kunnen we toch alsnog snel weg gaan?’
Jenny zuchtte. Ze had er eigenlijk niet zo veel zin in. Ze hadden maar een dagje en er waren genoeg andere leuke attracties. Maar aan de andere kant gunde ze Paul ook best zijn pleziertje en gaf ze toe.
De tent was van binnen vrij eenvoudig ingericht. Een klein podium, met daarvoor een stuk of 50 stoelen, waarvan ongeveer de helft gevuld was met mensen. Op een bordje konden ze zien dat de show over 10 minuten zou beginnen, dus ze namen ook een stoel, ergens redelijk vooraan en wachtten af.
Toen de hypnotiseur opkwam moest Jenny haar best doen om niet in lachen uit te barsten. De man, in leeftijd ergens tussen de 40 en 50, was gekleed in een volkomen over-de-top magiërs outfit, inclusief zwarte cape en hoge hoed. Het geheel werd afgemaakt door een borstelsnor. De man stelde zich voor als ‘de Grote Garibaldi!’ Het tienermeisje vond hem er belachelijk uit zien. Het begin van de show maakte het er niet veel beter op. Flauwe kaarttrucjes, een konijn uit de hoge hoed; alles kwam langs, en van een groot deel van de trucs kon ze zonder veel moeite ontdekken hoe de truc werkte. Ze tikte haar broer aan en wenkte naar de uitgang.
‘Even nog’, fluisterde hij terug, ‘ik wil de hypnose zien.’
Jenny liet zich zuchtend weer terugvallen in haar stoel.
Na nog een kwartier aan flauwe trucs kwam dan eindelijk de aankondiging dat hij iemand uit het publiek zou gaan hypnotiseren. ‘Zijn er toevallig vrijwilligers in de zaal?’
Ineens kreeg Jenny een idee. Ze zou wel eens bewijzen dat die hele zooi zo nep was als maar kon. Voordat iemand anders kon reageren greep ze de hand van Paul en stak ze omhoog: ‘Ja! Wij! Wij! Wij willen!’
Paul keek haar verbluft aan: ‘Wat doe je nou?’ siste hij.
‘Laten zien dat het onzin is’, fluisterde ze terug.
Tot haar verbazing reageerde de Snor (zoals ze hem in gedachten noemde) vrolijk op deze aanmelding: ‘Zozo, twee echte enthousiastelingen. Meestal moet ik wel twee of drie keer aandringen! Komen jullie maar naar voren.’
Jenny had verwacht dat er wel een assistente in de zaal zou zitten en dat zij opzichtig genegeerd zouden worden. Maar nu ze daadwerkelijk gevraagd werden kon ze weinig anders meer dan met een vuurrood hoofd het podium op te stappen. Ze had nooit opgetreden en op dit moment leek zelfs het publiek van een man of 30 vreselijk groot. Maar ja, het was haar eigen schuld, had ze maar niet zo dom moeten zijn. Ze vroeg zich af of hij dan toch werkelijk kon hypnotiseren. Maar na de slechte goocheltrucs was ze daar niet echt bang voor. Hoe zou hij zich hieruit redden? Waarschijnlijk beroerd, bedacht ze. Misschien zou dit toch nog leuk worden.
‘Zo jongeman, mag ik vragen wat jouw naam is?’
‘Paul’, zei haar broer. Jenny kon aan hem zien dat hij zich ook erg ongemakkelijk voelde. Even voelde ze spijt dat ze hem er ook onvrijwillig in meegetrokken had.
‘Een mooie Oudhollandse naam! En hoe heet deze schone jongedame? Ik zie maar zeer zelden zulke lieflijke vrijwilligers in mijn voorstelling!’
Alhoewel Jenny het zelf niet doorhad was dat niet alleen maar beleefde vleierij. Het meisje was haar kinderjaren duidelijk ontgroeid. Met haar slanke lijf, lange bruine haar en grote reebruine ogen zou ze in de stad hordes aanbidders hebben gehad. Haar borsten waren nog al in ontwikkeling en zouden nog enige tijd nodig hebben om tot volle rijping te komen maar hadden toch al de grote en de vorm van appeltjes die pront vooruit stonden, nog niet aangetast door de tijd. Ook haar lange benen trokken veel bekijks. Haar kleding was niet bijzonder onthullend maar versterkte haar schoonheid op een subtiele manier. Ze had een rokje aan dat tot net boven haar knieën reikte, waardoor de blik naar de lange benen getrokken werd, gebruind doordat ze zoveel tijd buiten doorbracht. Haar topje liet net een klein stukje van haar platte buikje zien, waarbij als ze haar armen wat omhoog deed net haar naveltje te zien was. Van dit alles was Jenny zich zelf echter nog niet bewust. De boerenjongens bij haar op school waren toch wat meer verlegen dan hun tegenhangers in de stad, en ook het feit dat haar tweelingbroer, die voor zijn leeftijd al behoorlijk wat spierkracht had ontwikkeld, nooit van haar zijde week hielp om potentiële aanbidders af te schrikken.
Ondertussen had nu ook het meisje zich voorgesteld aan het publiek, waarin ze ondertussen een paar gezichten uit het dorp herkende. Dit stelde haar wat gerust.
Twee eenvoudige plastic stoelen werden het podium opgetild en naast elkaar gezet. ‘Zo, jongelui, gaan jullie hier maar zitten en ontspan je’, zei de hypnotiseur joviaal. Jenny moest nog steeds haar best doen om haar gezicht in de plooi te houden als hij sprak, maar ze ging toch maar naast haar broer zitten.
‘Ik ga jullie nu eerst in een trance brengen.’ De Snor haalde een horloge aan een lange gouden ketting uit zijn vestzakje, het zoveelste cliché van de voorstelling. ‘Ik wil dat jullie naar het horloge kijken en je volledig ontspant. Concentreer je volledig op de beweging en op mijn stem, ok?’
De beide tieners knikten dat ze het begrepen.
‘Mooi zo! Volg de beweging van het horloge. Telkens als hij weer begint te dalen noem ik een nummer. Bij elk nummer dat jullie horen ontspannen jullie je verder. Een… twee… drie…’
Eerst merkte Jenny niets, en ze lachte in zichzelf dat ze het toch goed had gehad. Het was gewoon oplichterij. Maar toen de man bij zeven aankwam merkte ze dat ze inderdaad helemaal ontspannen was. Dit had ze eerder moeten weten, grinnikte ze in zichzelf, dit zou wel heel goed werken tegen slapeloosheid. En inderdaad, bij vijftien voelde ze een aangename slaperigheid in zich opkomen.
‘Achtien…. Negentien… Twintig… Als ik bij vijfentwintig kom kunnen jullie de slaperigheid niet meer weerstaan en zinken jullie weg in een diepe slaap. Als ik met mijn vingers knip worden jullie wakker maar zijn jullie volledig in mijn macht. ‘Drieëntwintig… Vierentwintig… Vijfentwintig!’
Met een knip van de vingers werden de beide tieners weer gewekt. Jenny voelde zich echter anders dan anders. Ze was zich volledig bewust van alles, maar als van een afstandje. Haar eigen lichaam voelde als iets dat ver weg was, en waarover ze geen controle meer had. Ze probeerde wat te zeggen, maar merkte dat het niet lukte. Stil zat ze in haar stoel. Wow, dit werkte dus echt! Normaal zou ze geschokt geweest zijn, maar in haar huidige staat voelde ze alleen een soort verwondering. Zou hij ze ook daadwerkelijk dingen kunnen laten doen, vroeg ze zich af.
‘Zo, jongelui, wat zullen we jullie nu eens laten doen? Sta eerst maar eens op!’
En inderdaad, zonder dat Jenny haar lichaam daartoe opdracht gaf spande haar beenspieren zich en kwam ze overeind uit de stoel. Naast haar hoorde ze dat haar broer het zelfde deed. ‘Klap maar eens drie keer in jullie handen!’ Ook dit commando werd onmiddellijk uitgevoerd.
‘U ziet, dames en heren, deze jongelui zijn nu volledig in mijn macht! Nu laat ik u suggesties doen, en dan zal ik het ze uit laten voeren.’
In tegenstelling tot eerder waren er nu genoeg vrijwilligers, en al snel vlogen de suggesties door de lucht. ‘Laat ze een dansje doen!’ ‘Laat ze hun tenen aanraken!’ ‘Laat ze knorren als een varken!’ ‘Laat ze een liedje zingen!’ Alle opdrachten werden uitgevoerd door Paul en zijn zus. Terwijl het publiek steeds enthousiaster werd bedacht Jenny zich dat ze zich normaal ontzettend zou schamen voor al deze vernederende dingen, maar in haar huidige staat vond ze het allemaal niet erg. Volkomen ontspannen verwonderde ze zichzelf over alles wat zij en haar broer deden.
‘Welnu mensen, we zijn helaas alweer bijna bij het einde van deze act aangekomen. Ik accepteer nog slechts één suggestie.’
Onmiddellijk werd er van alles geroepen. De Grote Garibaldi hoorde het even glimlachend aan en koos toen de opdracht. ‘Jawel! Ik zal deze jongelui nu een echte handstand laten doen!’ Heel spannend was dit natuurlijk niet maar de mensen in het publiek waren niet veel gewend en barsten in geklap en gejoel uit, dol van enthousiasme. Ondertussen vroeg Jenny zich af wat er nu zou gebeuren. Ze was vreselijk slecht in gym en kon, in tegenstelling tot haar broer, helemaal niet op haar handen staan. Ze zou zonder twijfel meteen omvallen! Ook deze gedachte veroorzaakte slechts een lichte onrust.
‘Ik tel tot drie, en bij drie gaan jullie tegelijkertijd op jullie handen staan, ok? Goed zo! Een, twee… Drie!’
Jenny voelde haar benen onder zich vandaan zwiepen, en voordat ze het wist stond ze in een perfecte handstand op het podium. Even voelde ze een zwak gevoel van trots (het was haar toch gelukt), maar toen overviel een andere gedachte haar. Ze had die dag zoals gezegd een rokje aangedaan, en alhoewel het geen erg kort rokje was begon hij door de zwaartekracht nu via haar heupen naar beneden te glijden. En ook haar topje zakte tot net onder haar borsten, waar het gelukkig bleef hangen.

De Snor leek niets door te hebben en het publiek keek ademloos toe. Het eerste lichtblauwe stukje van haar slipje kwam in zicht en toen gleed de stof volledig van haar dijen af en onthulde haar gehele onderbroekje. Voor het eerst drong nu een gevoel van schaamte door tot in Jenny’s trance. Natuurlijk omdat haar ondergoed nu in het volle zicht van het publiek was, tot grote genoegen van het mannelijk deel, maar dit was, onschuldig als ze nog was, niet de gedachte die als eerste door haar hoofd ging. Ze was die ochtend namelijk door het grootste deel van haar ondergoed heen geweest en had dan maar één van haar oudere slipjes aangetrokken. En nu, de eerste keer dat iemand buiten haar familie haar in haar ondergoed zat had ze een met aapjes bedrukt meisjeslipje aan! Als ze niet in trance was geweest zou de schaamte ondraaglijk zijn geweest. En gelukkig, bedacht ze, kon in ieder geval haar broer het niet zien.
De tien seconden die ze zo stonden leken wel uren te duren, maar toen mochten ze toch weer overeind gaan staan en viel haar kleding weer netjes naar beneden.
‘Geeft u een groot applaus, dames en heren, voor mijn dappere vrijwilligers, Paul en Jenny!’ Opnieuw applaus en gejoel. Vooral de mannen leken zich uitstekend vermaakt te hebben, hetgeen enkelen van hen op een boze blik van hun vrouw kwam te staan. ‘Jullie mogen nu weer terug naar jullie plek gaan’, hoorden Jenny en Paul.
Maar moet hij ons dan niet eerst weer uit onze trance halen, dacht Jenny verward. Ze kon echter niet zonder commando praten, en ze liep gewillig weer terug naar haar stoel, gevolgd door Paul. De rest van de show bestond opnieuw uit wat slechte trucs en toen die afgelopen waren stroomde de tent al snel leeg. Paul en Jenny bleven echter zitten, en de laatste kreeg behoorlijk wat bewonderende blikken toegeworpen door passerende mannen, en zelfs een enkele vrouw. Het meisje merkte het niet op.
Na een paar minuten, toen bijna iedereen weg was kwam de Grote Garibaldi, samen met een assistent, weer het podium op, maar nu gekleed in een spijkerbroek en een t-shirtje. Ze begonnen de spullen op te ruimen, hetgeen niet veel werk was, toen de blik van de besnorde man op het tweetal viel. Hij leek verbaasd te zijn toen hij hen nog zag zitten, maar toen klaarde zijn gezicht op. ‘Ach, jongelui, jullie willen vast nog een handtekening! Sjon, kan jij het even alleen afmaken? Mooi zo! Volgen jullie mij maar naar mijn wagen!’
Gehoorzaam volgden de twee tieners de man. Jenny vroeg zich af hoe ze hem duidelijk moesten maken dat ze nog onder hypnose waren. Het meisje had nog totaal geen controle over haar lichaam. Ze traden binnen in de wagen.
Zodra ze binnen waren werd de deur achter ze op slot gedaan. ‘Zo, welkom in mijn paleisje! Hoe voelt het nu om volledig in iemands macht te zijn?’ klonk het. De joviale toon was volledig uit de stem van de oudere man verdwenen. Hij klonk nu hard en lichtelijk sarcastisch. Pas op dat moment besefte Jenny dat de man heel goed wist dat ze nog onder hypnose waren. Ze waren er ingeluisd! Wat zou hij met hen van plan zijn?
Alhoewel de wagen van binnen groter bleek dan verwacht was de inrichting niet heel speciaal. Een groot tweepersoonsbed stond aan de ene zijde van de ruimte, aan de andere kant een paar kasten, twee stoelen en een televisie.
‘Ga zitten,’ klonk het. Het was geen aanbod, en de beide tieners konden de opdracht niet weerstaan. Willoos zakten ze neer, Paul in een stoel en Jenny op het bed. De man keek aandachtig naar het jonge meisje. ‘Zozo, ik heb het daarnet dus niet verkeerd gezien, wat een schatje. Dus jij vond mijn goocheltrucjes maar niks he? Ja ik heb je wel gezien. Nou wees maar niet bang, ik zal je dalijk wat van mijn echt goede trucs laten zien. Die verspeel ik niet aan zo’n stel achterlijke boeren.’
Hij wendde zich tot Paul. ‘Jij! Trek eerst maar eens het topje van je vriendinnetje uit!’ Zelfs in haar verdoofde staat schrok Jenny hiervan. Naïef als ze nog was, was dit totaal niet in het meisje opgekomen. Wat zou er met haar gebeuren? Tot haar opluchting bleef Paul echter zitten waar hij zat. Hiervan leek de Grote Garibaldi enigszins te schrikken. Had hij ze dan toch niet helemaal onder controle?
‘Jullie kunnen nu antwoord geven op mijn vragen. Waarom gehoorzaam je niet?’
‘Ik heb geen vriendinnetje’, antwoordde Paul.
‘Wie is dat dan?’
‘Jenny is mijn tweelingzusje’
Een lach brak door op het gezicht van de besnorde man: ‘Zozo, dat is interessant. Zoiets heb ik nog nooit in mijn wagen gehad. Dat kan nog leuk worden. Zeg eens Paul, fantaseer je wel eens over je zusje?’
Paul antwoordde op effen toon: ‘soms’.
‘Waar denk je dan aan?’
‘Dat ze naakt onder de douche staat en zichzelf vingert.’
Blijkbaar waren mensen onder hypnose nog wel in staat tot onvrijwillige reacties, want bij deze woordenwisseling verschoot Jenny van kleur. Haar broer was al haar speelkameraadje sinds hun eerste jaren. Ze hadden het nooit samen ver seks gehad en ze had hem nooit zo over hem nagedacht. Om nu te horen dat hij over haar fantaseerde schokte het meisje behoorlijk. Ze vroeg zich af hoe het voor hem moest zijn om dit gedwongen te moeten bekennen waar zij bij was. Het begon nu echter ook tot haar door te dringen dat er vandaag waarschijnlijk nog veel meer dingen zouden gebeuren die ze die ochtend nooit verwacht had. Deze angst werd meteen bevestigd bij de volgende opdracht van de hypnotiseur:
‘Jenny, ik wil dat je nu je topje en je rokje uittrekt.’
Zonder morren stond het meisje op en ontdeed zich van de kledingsstukken, die ze vervolgens achteloos op de grond liet vallen. Slechts in haar ondergoed, met haar gympen en sokjes er nog onderaan, stond ze nu voor de oudere man en haar broer. Nog nooit had ze zich zo aan een man laten zien, maar ze had nu wel door dat het hiermee niet zou eindigen.
Goedkeurend keek de goochelaar naar haar strakke lijfje. Hij kon haar nu een stuk beter bestuderen dan daarstraks tijdens de voorstelling en het beviel hem goed wat hij zag. Aan haar lichaam was geen imperfectie te bekennen. Het kinderlijke slipje, in combinatie met de gympen contrasteerden sterk met haar al vrouwelijke lichaam. Hij kon niet wachten om haar puntige tietjes en (naar hij hoopte) maagdelijke kutje te kunnen aanschouwen. Maar hij wist ook dat als hij nog even geduld had de beloning straks des te groter zou zijn.
‘Ga maar op het bed liggen’, beval hij terwijl hij een kastlade opende. Uit deze lade haalde hij een attribuut dat hij wel eens in zijn show gebruikte; een klassieke plastic toverstok. ‘ik wil dat je je handen boven je hoofd doet, je benen wat spreidt en je ogen dicht doet.’
Gehoorzaam deed het meisje wat hij zei. Hoe ze er nu bij lag vormde het tienertje op het bed een opwindend tafereel waarnaar ‘Garibaldi’ wel de hele middag had kunnen kijken, maar hij had grotere plannen. ‘Je doet zo dadelijk je ogen weer open en dan zul je merken dat je handen en benen zijn vastgebonden aan het bed’, zei hij. Natuurlijk deed hij dit niet echt, hij had graag dat zijn speeltje straks wat bewegingsruimte had, maar hij wist dat het voor het meisje in haar hypnotische staat als echt zou worden ervaren. ‘Verder kan je je vrij bewegen’, zei hij. Zodra hij dit zei begon ze te rukken aan haar ‘boeien’, wat er voor de omstander behoorlijk absurd uit zag aangezien er niets was dat haar tegenhield. Ze merkte echter al snel dat dit zinloos was en ging, nu wat sneller ademend, weer stil op het bed liggen.
De man hield nu de toverstok voor haar gezicht. ‘Zie je deze toverstok? Dit is een hele speciale stok, waarmee ik echt kan toveren. Ik ga je er zo meteen mee aanraken, en overal waar ik je ermee aanraak zal het beginnen te tintelen. Hoe langer ik je ermee aanraak hoe opwindender het voor je zal worden, maar je kunt er niet mee klaarkomen.’ Ze keek hem alleen maar angstig aan, nog steeds niet in staat om iets te zeggen zolang hij haar niks vroeg.

Als test raakte hij met de stok haar rechterenkel. Eerst voelde Jenny niets, maar langzaam voelde ze het opkomen: een lichte tinteling, niet onaangenaam, begon in haar voet en trok door haar been naar boven. Toen de hypnotiseur merkte dat ze reageerde haalde hij het stokje van haar lichaam en raakte haar in haar nek. Ook hier begonnen de tintelingen langzaam en trokken ze verder door haar lichaam. Ze probeerde haar hoofd weg te trekken, maar hij bewoog de stok zonder moeite mee. De tintelingen trokken naar beneden en gleden over haar borsten, waardoor haar tepels een beetje hard begonnen te worden. Ook trokken ze door haar buik, wat haar een vreemd, prikkelend gevoel in haar maag gaf. Nog verder trokken ze naar beneden, maar toen trok de man de stok alweer terug. Even voelde het meisje een steek van teleurstelling, maar toen herpakte ze zich. Ze lag hier tegen haar wil! Ze zou zich verzetten zoveel als ze kon, zelfs al was dat in de huidige situatie niet zo heel veel.
Ze moest moeite doen om die gedachte vast te houden toen hij de stok op haar navel zette. Opnieuw trokken de sidderingen over haar borsten, door haar tepeltjes, maar ook naar beneden, langs haar dijen. Ze trok haar dijen zoveel mogelijk samen als de boeien haar toestonden, maar dat hield het niet tegen. Ze voelde de tintelingen de rand van haar slipje raken en toen haar schaamlippen. Ze kronkelde wild op het bed, niet alleen om van de stok weg te komen, maar ook puur onvrijwillig door de sensaties die ze beleefde. Zoals elke gezonde tienermeid masturbeerde ze natuurlijk wel eens, maar alleen in haar meest opgewonden momenten bereikte ze wel eens de gevoelens die ze nu ervoer. En het was nog verre van over. Weer verwijdderde haar kwelgeest de stok en opnieuw onderdrukte ze een zucht van teleurstelling. Ze zou niet aan hem toegeven!
De man had dit echter niet nodig om te merken dat dit spelletje haar niet onberoerd liet. Haar tepeltjes prikten nu duidelijke bobbeltjes in haar bh en op haar slipje zat een klein vochtig plekje. Hij besloot dat het tijd werd om het spelletje wat op te voeren. Van het nachtkastje pakte hij een schaar en zette die tegen het middenbandje van de bh. Met een knipje was die los en vielen de cups weg, haar kleine, peervormige borsten aan de wereld tonend. Beschaamd bedacht Jenny dat haar broer dit allemaal zou zien. Nog steeds voelde ze zich licht verdoofd, maar door alle sterke gevoelens begon er steeds meer door de verdoving heen te dringen.
Ditmaal zette de man het puntje van de stok op haar linkerborst en begon traag cirkeltjes te trekken rond haar gezwollen tepel. Het gevoel werd al snel ongelofelijk. Elektrische schokjes trokken door het paarse puntje en vibreerden door haar hele lichaam, dat schokte van genot. Afwisselend verwende de goochelaar haar linker en haar rechterborst. Nog verder zwollen haar tepels, totdat ze brandden, en het voor Jenny leek alsof ze elk moment konden ontploffen. Haar tepelhoven waren nu donkerpaars van kleur. Jenny had nooit gedacht dat ze door alleen haar borsten te stimuleren zoveel genot kon ervaren. Haar kontje bokte verschillende malen de lucht in door de prikkelingen die ze ontving. Haar grotje maakte nog meer vocht aan. Als dit een masturbatiesessie was geweest had ze zichzelf al lang naar een hoogtepunt gebracht, maar door het bevel van haar kwelgeest kon ze nu niet tot ontlading komen.
Als het mooie meisje nog enig oog voor haar omgeving had gehad dan had ze aan haar broer kunnen merken wat een ontzettend opwindend beeld ze vormde, kreunend van genot, slechts gekleed in een slipje en gympen. Nog steeds niet in staat zich te bewegen zat de jongen stokstijf in de stoel naar haar te kijken. Zijn penis drukte keihard tegen zijn spijkerbroek aan, maar hij had geen mogelijkheid om zichzelf te helpen. Gelukkig had de hypnotiseur nog wel oog voor zijn situatie en die gaf hem toestemming om zichzelf af te trekken als hij maar niet klaar kwam. De man wist heel goed dat het het meisje nog meer in verlegenheid zou brengen om te zien hoe haar broer zich aan haar opgeilde.
Terwijl Paul zich van zijn broek ontdeed en zijn pik de vrijheid gaf besloot de besnorde goochelaar om aan het hoofdgedeelte van het programma te beginnen. Hij zag dat het meisje dusdanig opgewonden was dat haar slipje intussen zo vochtig was geworden dat hij aan haar schaamlippen vastplakte, waardoor hij een prachtig zicht kreeg op de vorm van haar kutje. Hij kon zien dat ze nog weinig ervaring had want haar lipjes waren nog mooi gesloten, precies zoals hij ze het liefst had. Genietend trok hij met de wijsvinger van zijn linkerhand de spleet na over haar slipje, waardoor het stukje stof nog iets verder naar binnen verdween. Het meisjeslichaam rilde onder zijn hand. Hij vond het heerlijk om dit soort macht te kunnen uitoefenen. Vervolgens plaatste hij zijn hand net boven de rand van haar slipje en drukte haar lichtjes tegen de matras aan.
Jenny voelde zijn linkerhand warm op haar blote huid rusten, net onder haar navel. Het was een bijna rustgevend gevoel, maar alhoewel ze niet precies wist wat er komen ging had ze wel een vaag gevoel. Terwijl ze zo tegen de matras werd gedrukt trok de goochelaar het kruisje van haar slipje naar de zijkant waardoor haar kutje bloot kwam te liggen. De man had nog nooit iets mooiers gezien. De lippen waren inderdaad nog strak en glad, maar door de opwinding waren ze opgezwollen en waren ze rood gekleurd. Prominent daar tussenuit piepte een eveneens gezwollen knopje naar buiten. Een klein beetje krullerig blond schaamhaar plakte glanzend en nat tegen haar huid. Door de positie waar ze in verkeerden stond verder haar kutje uitnodigend net een klein stukje open. Hij wilde niets liever dan haar te nemen, maar hij besloot nog even te wachten. Weer pakte hij zijn toverstokje ter hand en streelde haar ditmaal over haat prachtige lippen. Had het meisje voorheen gedacht dat ze opgewonden was, nu wist ze helemaal niet meer wat haar overkwam. Haar kutje was overgevoelig en ze voelde elke beweging die hij maakte. Af en toe raakte hij haar clitoris en daarmee werd ze telkens op de rand van een orgasme gebracht, maar telkens zakte dit hoogtepunt, tot haar frustratie, weer weg. Wanhopig keek ze naar haar broer. Ook dit hielp echter weinig want ze kon nu zien hoe hij als een soort van zombie naar haar starend aan zijn penis zat te trekken. Nog nooit had ze een mannenpik gezien, en alhoewel deze van een normale maat was leek het ding haar gigantisch. Gefascineerd keek ze toe hoe telkens de paarse kop blootgelegd werd die al glom van het voorvocht.
Maar al snel werd haar aandacht met een schok weer terug naar haar eigen lichaam getrokken. De hypnotiseur had besloten dat het eens tijd werd om haar van binnen te inspecteren en had het toverstokje tegen haar opening aangezet. Kreunend voelde ze hoe hij het stuk plastic langzaam maar zeker bij haar naar binnen schoof. Het was het eerste wat ze ooit in zich voelde; als ze masturbeerde vingerde ze altijd haar klitje of reed ze tegen een kussen op. Ze had nog nooit iets in zich gestopt. Had ze geweten hoe het zou voelen dan had ze het al veel eerder gegaan. Bijna ging ze van haar stokje van genot. Prikkelingen doorkruisten haar hele lichaam. Ze voelde het zelf prikkelen in haar nek, zo heftig was het gevoel. Ze wilde over het bed rollen van pure extase, maar de hand op haar buikje hield haar nog altijd stevig op haar plek.
Toen voelde ze ineens een licht gevoel van pijn. Ook de man die haar binnendrong voelde een obstructie. Hij wist meteen dat hij had gevonden waar hij op gehoopt had. Haar maagdenvlies was nog intact! Plagend prikte hij er nog eens in met het stokje, maar hij deed het voorzichtig genoeg om het niet te beschadigen. Voor haar ontmaagding had hij heel wat anders in gedachten.
‘Ben je geil, meisje?’
Ze kreunde bevestigend, maar hiermee nam hij geen genoegen.
‘Ik vroeg, ben je geil?’
‘Ja, ja’, kreunde ze.
‘Ja, wat?’
‘Ja, oh, ik ben zo geil!’
Acht wat kickte hij erop om zo’n onschuldig meisje zulke teksten te horen uitspreken, wetende dat ze zelf nauwelijks door had wat ze allemaal zei.
‘Wil je klaarkomen?’
‘Ja, ik wil klaarkomen! Laat me klaarkomen!’
‘Dat zou ik wel willen Jenny, maar ik vrees dat je alleen maar kan klaarkomen op een echte pik. Wil je ontmaagd worden?’
Haar laatste beetje verstand kreeg de overhand.
‘Nee! Doe het niet!’
Hij glimlachte en neukte haar nog even ondiep met zijn magische stokje.
‘Weet je het zeker?’
‘Ja!’
Weer ging hij door. Het verbaasde hem dat ze het nog zo lang volhield, maar na een paar minuten gaf ze toch op.
‘Ooh, Ohhh, doe het!’
‘Wat?’
‘Ik wil ontmaagd worden! Neuk me! Steek hem erin!’
Niets was voor hem opwindender dan de schuttingtaal die het boerenmeisje uitsloeg, volledig in de ban van wat hij met haar deed. En hij had nog een leuke verassing voor haar.
‘Oh nee meisje, ik ben niet degene die je gaat ontmaagden.’
Het duurde even voor het tot haar doordrong, maar de man grinnikte toen haar gezichtsuitdrukking veranderde in één van pure schok. Natuurlijk wilde hij haar zelf ook graag ontmaagden, maar hij had al eerder meisjes ontmaagd en hij verwachtte dat hij nog wel eens een kans zou krijgen. Maar om te zien hoe een meisje ontmaagd werd door haar broer (haar tweelingbroer nog wel)? Zoiets zou hij van zijn leven niet meer meemaken.
‘Wat denk je ervan knul, heb je er zin in?’, vroeg hij Paul.
Zeg nee! Zeg nee!, schreeuwde Jenny in haar hoofd, maar Paul knikte ja. Hiermee was Jenny’s vernedering echter nog niet compleet, want de goochelaar besloot nog wat verder te pushen.
‘Weet je wat, ik zal je de vrije keuze laten. Als je nu besluit om niet je zusje te neuken mogen jullie je kleren pakken en laat ik jullie zo gaan, met je zusjes maagdelijkheid intact. Wat zeg je ervan?’

Even was de twijfel op Pauls gezicht te zien, en Jenny kreeg weer wat hoop. Die hoop werd echter finaal de bodem ingeslagen toen Paul als antwoord ook zijn t-shirt uittrok. Hij stond nu helemaal naakt voor haar. Zijn pik wees hem de weg naar het meisje dat hij wilde neuken, druipend van het voorvocht. Af en toe schokte de lul zachtjes van opwinding.
Natuurlijk had de oudere man dit wel verwacht. Welke tienerjongen zou deze kans laten schieten. En het was nog zoveel geiler nu hij wist dat die jongen vrijwillig zijn bloedeigen zusje zou neuken. Nog even streelde hij genietend met zijn hand over haar zachte buikje en haar prachtige borsten. Toen besloot hij dat het maar eens tijd werd. Ruw pakte hij haar bij haar billen en trok haar strakke kontje naar de rand van het bed, waarbij hij ook haar slipje van haar dijen afstroopte. Nu lag ze er zonodig nog geiler bij als voorheen. Haar borsten waren wat omhooggetrokken doordat haar armen nu strak gespannen boven haar hoofd lagen. Het meisje was nog steeds onder de illusie dat ze geboeid was. Haar voeten stonden schuin naast haar billen, haar knieën omhoog, waardoor haar maagdelijke kutje opengetrokken werd. Zowel haar grotje als haar duidelijk gezwollen clit waren duidelijk zichtbaar, blootgelegd voor elke man die het geluk had voor nu voor het bed te staan. En op dit moment was die man haar eigen broer.
Het meisje rilde; van geilheid, van afschuw en.. van verwachting? Ze wist dat het nu elk moment kon gebeuren. Haar broer naderde haar centimeter voor centimeter. Ze voelde tegelijkertijd nog de strelingen van de man die haar in zijn ban hield, maar als van ver af, alsof het het lichaam van iemand anders betrof. Het tienertje had alleen maar oog voor de penis die centimeter na centimeter bijna als in slowmotion haar opening naderde. Ze hoorde dat er iets in haar oor werd gefluisterd:
‘Luister Jenny, je broer zal zodadelijk in je komen. Hij zal tegen je vliesje aanstoten en dan erdoorheen. Dan zul je ontmaagd zijn door je eigen broer.’
Opnieuw trok er een rilling door haar lijf. Ze wist dat het fout was maar haar lichaam was nu zo volledig gespannen dat zijn woorden haar alleen maar opgewondener maakten. Ze wist dat het niet mocht, en toch wilde ze het, liever dan wat dan ook.
‘Op het moment dat hij je ontmaagd wil ik dat je klaarkomt. Ik wil dat je een orgasme krijgt zoals je nog nooit beleefd hebt. En na dat orgasme zul je alleen nog maar meer willen.’
Haar broer was haar nu tot op een centimeter genaderd. Voor het eerst voelde ze nu de aanraking van zijn pik op haar zachte schaamlippen. Ze voelde zijn hardheid, maar tegelijk een hitte die in haar hele lichaam doordrong. Ze trok in een reflex haar kont weg van de rand van het bed, maar hij greep haar heupen en trok haar moeiteloos terug. Zijn penis vond de opening van haar grotje en langzaam drong de eikel in haar naar binnen, de wanden van haar spleet opzij duwend. Ze was zo strak dat ze elk ribbeltje in zijn pik kon voelen. Ze hoorde een opwindend soppend geluid en voelde hoe haar kutspieren zich samen trokken, bijna als om hem verder naar binnen te trekken. Maar Paul had geen verdere aansporing nodig. Toen hij nog verder doordrong voelde hij dat iets hem tegenhield. Zijn zusje voelde hoe hij haar vliesje raakte en ze kreunde in verwachting. Eventjes trok hij zijn pik terug, een teleurstellend geluidje aan Jenny ontlokkend, maar toen stootte hij in één keer door.
Jenny’s wereld ontplofte. Terwijl ze ontmaagd werd door haar broer uitte ze een harde kreet, van pijn en van genot. Elke spier van haar lichaam had gespannen gestaan, en nu leek haar lichaam zich als geheel te ontspannen. Het werd zwart voor haar ogen en kreunend en schokkend rolde ze over het bed, nog steeds stevig vastgehouden door haar sterke tweelingbroer. Een nieuwe genotsgolf overviel haar en ze zag duizenden kleuren langs flitsen aan de binnenzijde van haar gesloten ogen. Even vergat ze alles, waar ze was, met wie en wat ze aan het doen was. Alleen haar orgasme was echt. De goochelaar had niet gelogen toen hij het had over haar heftigste orgasme ooit. Nooit in haar leven had ze zich kunnen voorstellen dat zo iets mogelijk was. Ze wist op dat moment dat ze er na deze dag haar leven voor over zou hebben om zoiets nogmaals te beleven.
Ook Paul bevond zich op dat moment in de hemel. Met stevig halen neukte hij het schokkende en trillende tienertje. Voor het eerst in zijn leven voelde hij hoe zijn pik gemolken werd door het trekken van de spieren in haar grotje. De warmte en de vochtigheid bracht zijn hoofd op hol en ook hij kon aan niets anders meer denken dan door te gaan met wat hij aan het doen was, en nooit meer op te houden.
Jenny kwam weer een beetje bij zinnen. Het gevoel van extase was wat weggetrokken, maar in plaats daarvan werd ze zich weer directer bewust van wat er in haar meest intieme plekje gebeurde. Ze voelde hoe haar broer in haar doorstootte en zich weer terugtrok, steeds opnieuw. Ze wilde dat ze haar armen om zijn nek kon slaan en haar tepels tegen zijn borst kon drukken, maar ze kon zich nog steeds niet vrij bewegen. Trekkend aan denkbeeldige touwen begon ze met het opbouwen van een nieuw hoogtepunt.
Alhoewel het voor de beide tieners leek alsof ze al een eeuw bezig waren, waren er pas een paar minuten verstreken. De hypnotiseur wist echter maar al te goed dat een jongen van deze leeftijd het niet al te lang zou vol houden, dus hij besloot hem een nieuwe opdracht te geven.
‘Voordat je klaar komt wil ik dat je hem er uithaalt en over haar borstjes spuit, begrepen? Ik heb geen zin om een ondergespoten kutje te neuken.’
Hij wist dat het punt nu nabij was waarbij hij zelf zich aan het heerlijke tienermeisje kon vergrijpen. En inderdaad, dat had hij niet verkeerd ingeschat, want nog geen 30 seconden later trok Paul zijn pik uit het warme grotje van zijn zus en vrijwel onmiddellijk begon zijn zaad te vloeien. De eerste golf miste het doelwit en besmeurde haar rechterwang en het dekbed, maar de volgende ladingen waren beter gemikt. Een prachtige lading sperma bedekte haar jeugdige borsten. Nahijgend liet de jongen zich naast zijn zus vallen, volledig uitgeput. De oudere man wist echter dat zijn zusje nog wel zin zou hebben in meer, daar had zijn eerdere opdracht wel voor gezorgd.
‘Als ik je nu losmaak, zal je dan braaf doen wat ik zeg?’, fluisterde hij opnieuw in haar oor. Ze knikte, maar dat was voor hem niet voldoende.
‘Ik wil dat je het uitspreekt.’
‘Ik zal alles doen wat u zegt, meneer.’
Vergenoegd knikte hij, en hij mimede dat hij haar boeien losmaakte. Jenny, die niet meer de knellende touwen om haar polsen voelde wist dat ze nu weer vrij kon bewegen, maar gehoorzaam bleef ze liggen. Het nog warme sperma op haar lichaam voelde lekker aan en ze was bijna ontspannen, maar haar kloppende kutje vertelde haar dat ze eigenlijk nog toe was aan meer voordat ze echt uit kon rusten.
‘Jenny, wil je dat ik je neuk?’
‘Ja meneer.’
Ze had zich volledig overgegeven.
‘Dan moet je wel eerst iets voor me doen.’
‘Wat wilt u dat ik doe?’
‘Ik wil dat je met je handen je tietjes masseert en zo het sperma van je broer over je uitsmeert.’
Nog geen uur eerder zou ze schreeuwend zijn weggerend, maar nu bracht ze gehoorzaam haar handen naar haar borsten. Het kleverige spul plakte aan haar handen terwijl ze op erotische wijze haar heuveltjes begon te kneden. Het was een heerlijk erotisch gezicht en de man keek opgewonden naar het tafereel. Ook het meisje zelf zuchtte van genoegen. Haar tepels waren nog steeds steenhard en elke keer dat haar vingers ze raakte voelde ze elektrische schokjes in de puntjes. Heel haar borsten waren nu ook bedekt met een mooi laagje witte vloeistof. Even dacht de goochelaar erover om een fototoestel te pakken, maar hij besloot toch maar meteen door te gaan.
‘Paul, ik wil dat je van het bed af gaat.’ Nadat de jongen gehoorzaamt had kleedde hij zich uit en ging hij op diens plek liggen, vlak naast het meisje dat zichzelf nog steeds aan het verwennen was. Ze wilde met haar kutje spelen, maar wist dat dit niet kon zonder toestemming van haar kwelgeest.
‘Jenny, ik wil dat je op je hurken boven me komt te zitten.’
Het meisje gehoorzaamde en plaatste haar, nog steeds in gympen gehulde voeten, aan weerskanten van de oudere man. Pas nu kreeg ze een goed zicht op diens harde pik. Als ze dacht dat die van haar broer groot was dan kreeg ze nu een echte verassing. Alhoewel deze mannenlul niet veel langer was was hij toch een heel stuk dikker. Ze dacht dat ze haar hand er nauwelijks omheel zou kunnen krijgen als ze het zou proberen. Maar ze wist dat het niet haar hand was die de dikte van deze vleesstaaf zou testen. Haar kutje hing nu recht boven zijn pik en hij zou maar een stukje naar boven hoeven te stoten om in haar door te dringen.
Nog even liet de man haar leiden, zittend in die ongemakkelijke hurkpositie, genietend van haar heerlijke lijf dat boven hem hing.
‘Jenny, ik wil dat je je nu langzaam over me heen laat zakken.’
Haar lichaam gehoorzaamde zonder een commando van haar geest. De eerste poging mislukte, omdat de pik haar opening miste en in plaats daarvan langs haar klitje schoof. Met een beetje hulp van haar hand slaagde de tweede poging echter wel.

Stukje bij beetje liet ze zich over hem heen zakken, proberend te wennen aan het gevoel. Ademloos zag ze toe hoe die dikke staaf steeds verder in haar buikje verdween. Tot hij plots niet verder meer ging. Ze voelde hoe ze nu op hem zat. Haar kontje drukte zachtjes op zijn zak, terwijl haar benen nog altijd in een ongemakkelijke positie onder haar gebogen waren. Ze voelde hoe zijn schaamhaar zachtjes haar klitje kietelde. Slechts even nam ze de tijd om te wennen en toen duwde ze zichzelf weer langzaam omhoog. Omhoog en weer omlaag ging het, waarbij ze zichzelf telkens weer vast spietste op die dikke lul. Dit was anders als toen ze met haar broer neukte. Dat was een extatische neukpartij geweest waarbij ze helemaal van de kaart was geweest. Dit ging langzamer en ze was zich bewust van alles wat er gebeurde. Als in trance ervaarde ze elk deel van haar lichaam op een volmaakt intieme wijze. Opnieuw bracht een hand naar haar kleverige borsten om deze opnieuw te masseren en ook dit voelde heerlijk. Haar andere hand verdween tussen haar benen en bewerkte haar klitje. Zo bereed ze de man die met gemak haar vader had kunnen zijn.
Ook de goochelaar genoot zoals hij nog nooit genoten had. Hij had al heel wat mooie vrouwen gehad in zijn leven, mede met behulp van zijn kunsten, en hij had zelfs al heel wat tienerkutjes op zijn naam mogen schrijven, maar dit meisje was iets speciaals. Ze combineerde de strakheid en het enthousiasme van een tienertje met de techniek van een oudere vrouw. Normaal kon hij zo lang doorgaan als hij wilde maar nu voelde hij zijn orgasme ongewild aankomen. Hij zou het niet lang meer vol houden. Hij greep haar bij haar strakke billen en dwong haar, niet geheel tegen haar wil overigens, in een hoger tempo over zijn pik te bewegen. Ook zij voelde dat ze ging komen en versnelde ook het tempo van haar vingerende hand. Toen zijn pik begon te pulseren en ze zijn zak voelde samentrekken werd ze over het randje geduwd. Een lange kreun ontsnapte aan haar lippen op het moment dat hij begon te spuiten. Warm vocht vulde de binnenzijde van haar grotje. Nog een paar maal stootte hij in haar, zijn zaad lozend in haar warme schoot, en toen was het afgelopen. Uitgeput liet ze zich over hem heen zakken, haar borsten plettend tegen zijn gespierd borst, haar hoofd rustend tegen zijn schouder.
Een half uur bleven ze zo liggen, geen aandacht bestedend aan wat dan ook.
‘Weet je’, fluisterde de man in haar oor, ‘ik zal je een geheimpje vertellen. Mensen denken vaak dat je iemand met hypnose echt alles kan laten doen, maar dat is niet het geval. Als iemand gehypnotiseerd is worden zijn grenzen wat rekbaarder, hij wordt gevoeliger voor suggesties en je kan hem dingen laten geloven die niet echt zijn. Maar uiteindelijk kun je nooit de volkomen controle overnemen. Je kan niemand iets laten doen wat ze echt niet willen.’
Na deze woorden kuste hij haar boven op haar hoofd en tilde hij haar van zich af. ‘Maak jullie zelf schoon en kleed je weer aan.’
Zwijgend deden ze wat hen gezegd werd. Toen Jenny echter haar slipje wilden pakken stopte de hypnotiseur haar.
‘Nee, deze bewaar ik als een souvenir.’
Hij deed een kist open en legde hem erin. Jenny kon nog net zien dat de kist bijna tot aan de rand gevuld was met slipjes.
‘Ik ga jullie zo uit jullie trance laten ontwaken. Als ik dadelijk met mijn vingers knip lopen jullie de deur uit en gaan jullie op weg naar huis. Na vijf minuten zullen jullie echt ontwaken. Paul, jij zal alles vergeten zijn van wat hier gebeurd is. Jullie hebben de hele middag op de kermis doorgebracht en hebben een hele leuke middag gehad.
Maar Jenny, jij zal je alles herinneren van wat hier gebeurd is. Je zult echter tegen niemand, inclusief je broer, ook maar een woord kunnen zeggen over wat hier gebeurd is. Je zult ook geen andere tekens kunnen geven. En elke keer dat je aan mij denkt zul je licht opgewonden raken.’
Even keek hij de beide tieners nog aan.
‘Zo, dan is het nu tijd om afscheid te nemen.’
Hij knipte met zijn vingers, en toen werd alles zwart.

Het volgende wat Jenny zich herinnerde was dat ze op de weg naar huis liep, met haar broer Paul naast zich. Het duurde even voor het tot haar doordring dat hij aan het kletsen was over een of andere attractie. Even schudde ze met haar hoofd. Was alles wel echt gebeurd? Ja, daar kon ze niet over twijfelen. Haar kutje voelde beurs aan en ze voelde aan de wind die onder haar rok streek dat ze geen slipje meer aanhad. Ze wilde haar broer vastpakken en hem vertellen wat er gebeurd was, maar ze merkte dat ze zichzelf daar niet toe kon bewegen. En trouwens, zou hij haar geloven? Ze dacht nog na over andere manieren om toch iemand te kunnen vertellen wat er gebeurd was, maar ze kon niets bedenken. Het tienermeisje legde zich daarom neer bij het onvermijdelijke; de Grote Garibaldi zou er opnieuw mee weg komen.
Toen ze eenmaal thuiskwamen wachtte daar nog een vervelende verassing. Beide tieners waren helemaal vergeten dat ze weggeslopen waren van huis. Hun stiefmoeder gaf ze er verbaal flink van langs.
‘… en de volgende keer dat jullie naar de kermis gaan nemen jullie Nicky gewoon mee hoor je?!’
‘Ja, mij niet gezien’, gromde Paul net zacht genoeg om niet gehoord te worden.
Tot zijn verbazing had zijn zusje echter een hele andere reactie: ‘Ze mag morgen wel mee. Ze hebben daar een hele goede hypnotiseur die ik nog een keer wil zien.’

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen