Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Wat een vervelende week weer, dacht Peter. Zijn vriendin was al de hele week ongesteld en moe, dus geen sex . Bah, ik wil neuken , dacht hij. Zijn gedachten dwaalde een beetje af naar zijn geile buurvrouwtje. Stond die maar ineens voor de deur, dacht hij, voor een kopje suiker. Nou ik zal haar eens een ander kopje geven. Hmmm, die gedachten maakte hem helemaal bloedgeil. Maar weer eens mijn eigen paal verwennen. Hmmm, niet ideaal, maar wel lekker. Zijn buurvrouw was een lekkergeil wijffie. Ze liep altijd in strakke blousjes en korte rokjes.

Een lekker slank ding was ze. Een geil rond kontje waar hij zijn pik wel eens tussen wilde steken, en die tieten . Hmmm, niet heel erg groot, maar mooi een handje vol. Alhoewel ze al tegen de 40 aanliep, zagen ze er nog stevig uit, dat had hij inmiddels wel gezien als ze voor hem bukte, en hij een glimp van haar blote tieten zag. Ook had ze nog een mooi en vriendelijk gezicht. Stralende pretoogjes en het geilste pijpmondje wat Peter ooit gezien had. Peter ging niet voor niks steeds vaker op de koffie. Jammer alleen dat haar man altijd thuis was, anders had hij zeker dingen geprobeerd met haar. Hij wist dat zij en haar man niet een al te spetterend sexleven hadden.

Tenminste geen sex waar stevig klaargekomen werd. Nou, ze moest zich maar eens onder handen laten nemen door hem, dan zou ze wel gillend klaarkomen. Peters paal was inmiddels al lekker stijf geworden, toen hij ineens achter in de tuin wat hoorde. Nieuwschierig keek hij naar buiten, en hij kon zijn ogen niet geloven. Daar stond zijn geile buurvrouwtje poedelnaakt de was op te hangen in haar tuin. Ze dacht dat ze niet gezien werd, maar hij kon haar lekker begluren.

Ineens dacht hij dat hij een fotocamera met rolletje had liggen, en snel ging hij dat ding pakken. Stiekem tussen de gordijnen door nam hij een hele serie van zijn geile naakte buurvrouw. Zijzelf was inmiddels ook behoorlijk heet geworden, want ze was zichzelf duidelijk aan het verwennen. Voor zijn cameraging ze wijdbeens liggen om haarzelf lekker diep te vingeren. Hij was blij dat ze niet doorhad dat hij keek, want dan was het schouwspel snel afgelopen waarschijnlijk. Peter, die het rolletje inmiddels helemaal volgeschoten had, ging zichzelf ook lekker trekken met dit geile uitzicht. Nadat hij gespoten had, was hij nog steeds botergeil. Ik moet haar hebben dacht hij.

Peter trok zijn stoute schoenen aan. Hij belde het nummer van de buren. Met Karel, zei een mannenstem. Hoi met Peter, euh, is Linda misschien in de buurt, ik heb een probleem met een blouse te strijken en Anke is werken. Ohja geen probleem hoor, ik zal haar zo even sturen. Oke, dank je, zei Peter, en hing op. Dadelijk komt dat lekkere wijffie hier, geil als boter. Zonder toezicht van Karel, nou alleen de goede dingen zeggen en doen. Snel zette Peter de strijkplank klaar en kreukte snel een blouse. Toen ging de bel. Snel trok hij zijn shirt uit om zo zijn jonge spieren te tonen aan Linda. Hoi, Peter, zei Linda. Hij zag dat ze al een behoorlijk rood hoofd had, maar toen zij hem zag, werd ze nog iets roder. 1-0 voor mezelf.

Hoi Linda, wat is het warm he, pfff. Ja, echt wel, jij hebt maar mazzel dat je zo ontbloot rond kan lopen. Hahaha, lachte Peter, maar dat kunnen jullie toch ook. Linda werd nog iets, roder, en een beetje zenuwachtig lachte ze mee. Wil je anders eerst wat drinken, misschien koel je daar wat van af, ik neem zelf ook wat. Goed hoor, zei Linda. Ze liepen het terras op met een glas fris. Nou mag je me toch eens heel duidelijk uitleggen hoe ik zo’n blouse nou gestreken krijg. Snel deed ze de blouse strijken, maar Peter was niet tevreden. Nee, je moet het mij leren. Ok, ga maar voor me staan dan, dan stuur ik je handen. Goed? Ok dan, Peter ging voor Linda staan, en voelde haar toen ze zijn handen over de blouse leidde. Zacht en stevig, net wat hij dacht. Hij voelde haar borsten steeds harder tegen zijn rug drukken, terwijl Linda zijn handen over de was liet glijden.

Ik zag je net in je tuin, fluisterde Peter. Linda schrok een beetje, maar Peter zei haastig, je wond me op, ik werd er bloedgeil van. Ineens voelde hij Linda’s handen naar zijn harde pik glijden. Nou, mijn kutje wordt anders ook behoorlijk nat van je lekkere lijf, voel maar. Peters hand gleed onder het rokje, en hij greep meteen in een drijfnatte kut . Ze droeg geen slipje! Hmmm, gromde Linda. Ze trok Peters broek in een ruk naar beneden, en draaide hem om. Meteen dook ze op haar knieen en nam Peters stijve lulin haar mond. Hmmm, gromde Peter, tering was een geil wijf en wat kon ze zalig pijpen. Peter voelde zijn nieuwe lading zaad al opborrelen en voordat hij er erg in had, schoot hij Linda’s pijpbekkie vol. Ze slikte en pijpte gewoon door.

Peter trok haar overeind en rukte haar blousje open. Twee prachtborsten zag hij voor zich, en hij begon meteen aan Linda’s tepels te sabbelen. Met een hand gleed hij omlaag en trok het rokje uit. Toen stond zij ook naakt voor hem. Ik wil je, zei ze. Niet hier in de tuin, dan hoort Karel het, wist Peter nog nuchter genoeg uit te brengen. Hij nam Linda mee naar de slaapkamer. Linda ging op haar knieen voor hem zitten. Ik wil hem in mn reet, lekkere vent. Hmmm dacht Peter, dat wilde Anke nooit, jezus wat een geil wijf is dit toch. Peter vingerde wat kutvocht van Linda in haar aars. Ze begon meteen te kreunen toen hij een vinger op en neer haalde. Snel stak hij er nog een vinger bij. Linda hijgde, ik wil hem hebben, nuu!!

Peter stak snel zijn dikke lul in het krappe aarsgaatje van Linda. Moeizaam gleed zijn eikel naar binnen en tot die er helemaal inzat. Linda kreunde, ohhh, wat heb je een lekkere pik, neuk me in mn reet, dieper, dieperrr. Hmmmm geen probleem dacht Peter, in een stoot ramde hij zijn 20 cm lange lul in de maagdelijke kont van Linda. Ohhh, ahhh, Linda zuchte van genot. Als een bezetene was Peter zijn lul op en neer aan het halen in de kont van Linda. Al snel voelde hij dat zijn zaad weer omhoog kwam. Ik kooommmm, schreeuwde Peter, terwijl hij Linda’s darmen volspoot.

Nog even lagen ze rustig langs elkaar, toen ineens Linda opsprong, ik moet snel weer weg, anders zal Karel wel gaan denken.

Ze gaf me nog een heerlijke tongzoen en zei, tot snel, geheime minnaar van me.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen