Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tot vorig jaar woonde er in mijn flat een ouder echtpaar naast me, maar in november zijn ze naar een verzorgingstehuis gegaan. Hun flat werd al snel weer in gebruik genomen door een moeder met haar twee dochters, een tweeling. Ze vertelde me dat ze pas gescheiden was en uit Amsterdam kwam. Dit verklaarde dat de tweeling, die misschien een jaar of 17 was, al behoorlijk wijs was. Ik zag wel puberjongens komen uit onze provinciestad, maar de meiden vonden die jongens maar achterlijk en veel te bleu.
Op een dag, toen ik thuis kwam, stapte ik in de lift en drukte op de knop van mijn verdieping. Vlak voordat de deur sloot, stak iemand er een hand tussen, zodat de deur langzaam openschoof. De tweeling rolde giechelend naar binnen en meteen trok één van hen haar winterjas met een ruk open. Een mooi lijfje met behoorlijke borstomvang werd zichtbaar.
Ik zei hallo allemaal, waarop de meiden opnieuw giechelden.
Ze stapten voor mij de lift uit. Op de galerij liep ik achter hen aan en kreeg de kans om hun vier billen te bewonderen, die voor me uitwiegden in strakke spijkerbroeken. Ze fluisterden met elkaar en giechelden. Kort voordat ze in hun flat verdwenen keek één van hen even naar me om. Ik liep naar mijn deur, kookte voor mezelf en ging nog even wat werk afmaken.
Rond negen uur ging de bel. Het was de buurvrouw: hun douchekraan wilde niet meer dicht en of ik even kon kijken.
In hun flat was het netjes, veel netter dan bij mij. Ik sloot de hoofdkraan af en ging in de douche kijken. De kraan zat muurvast. Ik ging een waterpomptang halen. Toen ik binnekwam was opeens één van de meiden in de douche. Ik probeerde de kraan te maken terwijl zij haar tanden poetste. Ze droeg een kort rokje en bukte op een moment diep voorover om iets van de vloer te pakken, waardoor ik mijn aandacht er even niet bij had. De kraan brak. Er zat niets anders op dan de boel afgesloten te houden. Buurvrouw gaf mij koffie en belde intussen rond met de vraag wie er nog een kraan had liggen. Haar broer in Amsterdam, 100 km verderop, had er nog een en ze ging hem halen. Ik beloofde om de kraan erop te zetten als ze voor middernacht terugkwam en ging naar mijn flat terug, verder werken.
Een half uurtje later ging de deurbel opnieuw. Ik dacht eerst dat buurvrouw dichterbij een kraan had weten te vinden en dat ik hem er even op moest zetten, maar toen ik open deed keek ik in twee paar lachende ogen. De tweeling vroeg of ze bij mij mochten douchen.
Natuuuuuuuurlijk!
Terwijl de meiden de badkamer in doken ging ik terug aan mijn werk, maar mijn gedachten dwaalden af. Al snel hoorde ik hetzelfde gespetter en gegiechel, dat anders van achter de muur kwam, maar nu leek het wel of de meiden in de gang onder een douche stonden. Voor de zekerheid keek ik even, en zag wat ik al vermoedde: ze vonden het niet nodig om de badkamerdeur dicht te doen. Ik kon natuurlijk niets zien, daarvoor zou ik de gang in moeten lopen, maar ook zonder dat kreeg ik visioenen begon er bij mij in het vooronder iets te bewegen. Mijn broek begon strakker te zitten. Ik bedacht dat ik mezelf die avond eens een goede beurt moest geven.
Om mijn gedachten af te leiden zette ik een muziekje op. Terwijl ik daar mee bezig was schuifelden twee paar blote voeten naar binnen. De meiden hadden zich gewikkeld in handdoeken en bloosden van de douche. Ik vroeg of ze wilden zitten en wees de bank. Ze vertelden dat ze Ank en Kiek heten, waarop ik mij ook voorstelde. Omdat ze dat wilden weten antwoordde ik eerlijk dat ik 32 jaar ben, waarop ze elkaar lachend aankeken. Ik vroeg of ze iets wilden drinken: allebei cola. Ik pakte het uit de keuken, met een wijntje voor mezelf, en zette de glazen op tafel. Even later boog Ank zich voorover om haar glas te pakken, waardoor de bovenkant van de handdoek iets open viel en ik een grandioos uitzicht kreeg op een strak borstje. Ik kon mijn blik er pas vanaf halen toen ze me recht aankeek en ik me betrapt voelde. Ik zei sorry, maar ze lachte breed en vroeg welke ik het mooist vond, waarop beide meiden hun handdoek open deden. Vier prachtige borsten keken me aan. Ik kon niet kiezen waarop de meiden gierend van het lachen hun handdoeken weer dicht deden.


Die zitten me op te hitsen, dacht ik.
De cola werd glimlachend gedronken, waarna ze één voor één heel langzaam hun glas terugzetten op de tafel, wat mij opnieuw telkens weer dat grandioze uitzicht gaf! Ik begon wat te wiebelen omdat mijn broek niet meer paste. Kiek vroeg mij toen of ze nog even mochten blijven om niet met natte haren naar huis te moeten. Toen ik zei dat het goed was, begon ze met een grote haarborstel de haren van Ank te doen. Ank keerde zich met haar rug naar haar zus toe, sloeg haar armen om haar benen en zat zo met haar blote voeten op de bank. De onderkant van haar handdoek schoof in haar schoot, waardoor een paar mooie bovenbenen in zicht kwamen. Intussen babbelden we over hoe ze het vonden in hun nieuwe flat en op school. Ze vertelden dat ze het maar saai vonden, er gebeurde toch nooit wat in deze kutprovincie. Ze keken hoe ik reageerde op het scheldwoord. In hun ogen voelde ik me oud.
Ik vroeg of ze nog iets wilde drinken, waarop ze in koor riepen dat ze ook wel een glaasje wijn lustten. Ik ging opnieuw naar de keuken en haalde drie glaasjes wijn. Toen ik terugliep naar de kamer keek ik recht tussen de benen van Ank, die mij brutaal aankeek en zei dat ze daar ook nog nat was, terwijl ze haar hand op haar gleuf legde. Kiek proestte het uit en vroeg aan Ank of ze voor die andere haren soms de borstel wilde hebben, waarbij ze het ding verkeerd om huield, met de lange steel naar voren. De steel had ribbels en eindigde in een dikke knop. Ik zei dat ze op deze manier niet snel droog zou worden, waarop de meiden zenuwachtig lachten.
Heb je leuke muziek? vroeg Kiek. Ik wees haar mijn CD’s en ze ging wat uitzoeken. Ank zat intussen een beetje met de borstel te spelen en liet de steel tussen haar vingers heen en weer glijden, waardoor mijn broek nog strakker kwam te zitten. Er klonk een zwoele chanson toen Kiek achter mij langs liep en haar hand over mijn billen streek. Kun jij ons ook iets laten zien? fluisterde ze in mijn oor.
Iets groots? vroeg ik.
Opnieuw giechelden de meiden. Ze gingen rechtop zitten. Laat maar zien! was het commando.


Op de maat van de muziek maakte ik mijn broekriem los. Heel langzaam deed ik ook de knoop van mijn broek los, terwijl ik de meiden aankeek. Ik raakte opgewonden van het idee dat ik voor die mooie meiden een striptease mocht uitvoeren. Ik draaide me om en deed de rits van mijn gulp open. Het voelde heerlijk om de boel de ruimte te kunnen geven. Ik keek over mijn schouder en trok mijn jeans tot vlak onder mijn billen naar beneden. Zo liep ik even rond de tafel en de bank, waarbij de meiden mij alleen van opzij konden zien. Ze volgden mij precies, nu en dan een blik werpend op mijn kruis, waar een stevige bobbel te zien was.
Toen ik opnieuw met mijn rug naar hun toe stond, liep ik een stapje achteruit waardoor ik pal voor hun neus stond. Toen draaide ik me om, zodat ze de bobbel op ooghoogte kregen.
Ik zag dat Kiek haar benen iets uit elkaar schoof.
Zo trok ik mijn jeans langzaam uit, toen met mijn sokken en vervolgens in één keer mijn T-shirt.
Ik stond in mijn strakke boxer voor de twee lachende meiden. Ank stak haar hand tussen haar benen en Kiek keek strak naar mijn paal. Ze stak haar hand uit en langzaam liep ik op haar toe, tot ze met een vinger de bobbel aanraakte. Ze streek ermee naar boven en toen helemaal naar beneden, tot over mijn ballen en verder over mijn bovenbenen. Trots zag ik hoe mijn stang op de maat van mijn hart nog harder werd.
Kiek stond op. Ze ging achter me staan, legde een hand op mijn schouder en liet haar andere hand langzaam naar beneden gaan over mijn rug, tot in mijn boxershort, over mijn billen en tussen mijn benen. Ze draaide even rond mijn poepgat en stak haar vinger verder naar voren, tot tegen mijn zak. Intussen duwde ze met haar pols mijn boxer langzaam naar beneden. Ank zag dat hij achter mijn paal bleef hangen en bevrijdde me door de elastieken band daar overheen te tillen, waarop hij in één keer een stuk naar beneden schoot en het hele werk pal voor haar ogen stond te schokken. Ank kreeg ogen zo groot als schotels en pakte mijn pik toen stevig beet. Ze kneep erin en gaf er een paar rukjes aan. Ik voelde hoe mijn ballen begonnen te kroelen.
Kiek duwde mij op mijn knieën en vervolgens op de vloer. Ik lag nu op mijn rug, terwijl Ank mijn boxer, die ergens halverwege mijn benen was blijven hangen, verder uit. De dames liepen om me heen als roofdieren, die hun prooi bekeken. Daarbij namen ze grote stappen over mij heen, waardoor ik regelmatig zag dat ze hun kutjes goed bijgeschoren hadden, maar niet kaal.
Ank liet toen de handdoek langzaam van zich afglijden. Haar heerlijke lichaam bewoog als een kat. Ze zette haar voeten aan weerszijden van mijn hoofd en liet zich langzaam zakken. Haar pruimpje kwam recht op mijn mond af. Al snel voelde ik haar korte haartjes kriebelen. Langzaam liet ik mijn tong door haar gleufje glijden en proefde ik haar liefdessap. Ze zuchtte diep. Boven mij zag ik dat twee handen van Kiek de borsten van Ank beetpakten en de tepeltjes begonnen te masseren. Haar kutje voelde klein maar ging langzaam aan wat verder open doordat ik haar met mijn tong streelde. Ik raakte steeds vaker even haar klitje aan, en liet toen mijn tong stevig over het bobbeltje schuren. Ik stikte bijna, want Ank liet zich opeens helemaal gaan. Ik duwde mijn tong stevig bij haar naar binnen. Ank kreunde even als een wild dier en een stroompje vocht liep langs mijn tong mijn mond in.

Opeens voelde ik dat mijn pik door een warme tong werd gelikt. Kiek was opgehouden met Ank te strelen en richtte zich nu kennelijk op mij. Ze kuste mijn stang en zoog een keer kort op mijn eikel, terwijl ze mijn ballen streelde, die strak tegen mijn paal aan stonden.
Intussen deed ik mijn best voor Ank. Haar grot ging verder open en ze stootte steeds krachtiger op mijn tong, maar ik voelde dat het niet genoeg was. Ze kreunde dat mijn tong wat te kort was, stond op en draaide zich om. Wijdbeens stond ze boven me en gunde me een blik op haar fraaie billen en daartussen een kletsnatte poes, die uitnodigend open stond. Kiek begreep meteen wat Ank wilde en hield mijn pik recht overeind. Ank ging opnieuw door haar knieën en bracht haar billen steeds dichterbij mijn kloppende hengst. Ik zag en voelde hoe ze even voelde waar mijn eikel zat, hoe die opeens naar binnen floepte en hoe Ank zich vervolgens op mijn stang liet zakken. Gelukkig was ze goed nat, want het voelde erg strak. Ank boog zich iets achterover en liet zo mijn knots nog iets dieper in haar liefdesgrot komen. Ik voelde hoe hij tegen de bovenkant van haar kut aan duwde – ze was helemaal vol met mij. Langzaam begon ze te draaien en een beetje op en neer te bewegen, waarbij mijn eikel telkens tegen de bovenkant van haar kut stootte. Tussen haar billen door zag ik hoe het vocht op mijn neukstang glinsterde in het lamplicht. Een hand van Kiek sloot zich opnieuw om mijn ballen en al weer klopte er meer bloed naar mijn staaf, die nu voelde alsof hij zou barsten. De ribbeltjes in Anks grotje masseerden mijn eikel steeds sneller, tot Ank opeens al haar spieren aanspande, adem inzoog en vervolgens wel tien seconden lang gillend op mij klaarkwam.
Ze bleef nog even naschokken en ik voelde hoe het kutvocht langzaam over mijn buik naar beneden droop. Ik bewoog mijn pik nog wat heen en weer, want voor mij was het feest nog niet afgelopen, maar Ank draaide zich opzij en mijn donkerpaarse eikel viel met een harde tik terug op mijn buik, in de kou.
Ank ging naast me liggen en deed haar ogen dicht.
Ik keek naar mijn voeten en zag dat Kiek zich daar lag te vingeren. Ze keek me met zaadvragende ogen aan, stond zonder iets te zeggen op en ging op haar knieën zitten, maakte haar rug hol en schoof haar benen uit elkaar. Tussen haar benen zag ik de natte lippen, waartussen ik recht in een vuurrood tulpje keek, dat daar stond te bloeien. De uitnodiging kon niet duidelijker zijn. Ik stond op, ging op mijn knieën achter haar zitten en duwde mijn pik, die strak overeind stond, naar beneden. Tussen haar natte lippen liet ik hem los, zodat hij stevig omhoog duwde. Ik liet hem een beetje heen en weer gaan door het gleufje en over haar klitje, maar voelde dat ik dit niet te lang moest doen, anders zou ik te snel klaarkomen. Ik besloot het even rustig aan te doen en pakte met één hand een bil, duwde die weg en stak langzaam mijn vinger in haar sterretje. Ze kreunde dat ze dat niet wilde, maar zei meteen dat ik moest doorgaan. Ik draaide langzaam met mijn vinger rond en stak toen mijn duim naar voren om haar gleuf weer te bedienen. Nu wigelde ze met haar kont, zodat mijn vinger uit het poepgat schoot.
Ik besloot dat het tijd werd om haar stevig te neuken. Met mijn knalharde stang in mijn ene hand trok ik mijn heupen iets naar achteren en liet ik mijn eikel door het gleufje naar achteren glijden, tot ik voelde dat hij bij het tulpje kwam en dat iets uit elkaar duwde.

Ik hoorde hoe Kiek haar adem inhield en wachtte even. Toen schoof ik hem langzaam maar beslist naar binnen. Ze zuchtte JA en schokkend zogen haar kutwanden op mijn pik. Ze voelde superwarm en vochtig aan, minder strak en iets dieper dan Ank. Ik maakte rondjes door met mijn heupen te draaien, zodat ik alle kanten van haar grot masseerde. Ik voelde hoe ze haar spieren steeds weer aantrok en los liet, zodat mijn pik naar binnen werd gezogen. Zacht begon ik in haar te pompen en al snel bewoog ze mee op mijn ritme. Haar billen kletsten tegen mijn buik. De onderkant van mijn stang werd stevig getrakteerd door haar strak aangespannen spieren. Steeds wilder duwde ze zich tegen mij aan, terwijl ze korte kreetjes liet horen als ik mijn pik weer even liet draaien in haar genotskamertje. ik haalde hem eruit, wachtte een paar seconden (waarop ze begon te smeken om door te gaan) en stak hem toen met een knalharde stoot in haar zachte mondje. Met mijn handen greep ik haar billen vast en ik streek met mijn vinger over haar sterretje. Toen ik daarna opnieuw flink doorstootte en zei riep datb ze kwam, hield ik het niet meer en duwde mijn sperma zich een weg omhoog. Hard duwde ik mijn billen naar voren om zo diep mogelijk in haar te zitten. Ze voelde het en riep: Kom maar, kom maar. Ik stak nog een keer stevig naar voren en spoot me toen met vijf of zes uitbarstingen leeg in haar heerlijke kutje. Toen ik me terug trok, droop het het sperma op de vloerbedekking.
Ank schoot toe met de haarborstel en stak het handvat stevig in Kiek’s kutje, waarna ze wild begon te pompen en met haar andere hand het klitje masseerde. Binnen een minuut klonk er een soort Tarzan gil, waarbij het vocht zich een weg zocht langs de steel van de borstel.

Na een paar minuten realiseerden we ons dat hun moeder ieder moment kon thuiskomen. De meiden grepen hun spullen bij elkaar en liepen op een drafje weg, nadat ze mij een dikke zoen hadden gegeven. Ik bedankte hun voor een heerlijke avond.

Niet meer dan een kwartier later ging voor de derde keer de deurbel. Hun moeder stond daar met een mooie badkraan. Ik heb hem gemonteerd, heb bedankt voor de uitnodiging om nog een glaasje met haar te drinken (een andere keer, dan) en ben vroeg naar bed gegaan. Na een kort slaapje werd ik wakker met een stijve pik, die er maar geen genoeg van kon krijgen. Ik kon het niet laten om hem te strelen, dacht aan de gebeurtenissen van de avond en kon niet meer ophouden, tot ik opnieuw een flinke lading sperma op mijn buik en borst spoot. Pas daarna sliep ik heerlijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen