Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met veel plezier en glimmende ogen schut ik de kaarten, samen met twee andere vriendinnen nemen we Marc, Jan en Vincent met pokeren goed in de maling met gemanipuleerde kaarten. Vorige week hadden we nog dik verloren en we wilde revanche nemen, voor aanvang van het spelletje had ik hun gewaarschuwd dat we vandaag dik gaan winnen.

Vincent vraagt zelf ingenomen: hoe denken jullie van ons te kunnen winnen???

”Alle eerdere spelletjes waren voor de lol en ging om niets, dit keer gaan we het iets serieuzer en spannender maken, we gaan vandaag strippoker spelen”.

De jongens moesten lachen om het idee en vol zelfvertrouwen zien ze ons al naakt aan tafel zitten en stemmen direct in. 
Hoe eenvoudig kan het leven zijn als je weet welke kaarten de jongens hebben en ze binnen een half uur alle drie in hun boxershort zitten, balend roept Marc om een time out om de glazen te vullen.

Marc ken ik al vanaf mijn zesde jaar, hij woont bij zijn twee moeders in een oud vervallen herenhuis met een grote tuin, als kind vond ik het altijd een beetje een spookhuis met piepende deuren, krakende vloeren en trappen, doch het was er altijd druk met kinderen. 
Het is geen alledaags gezin, Marc heeft geen vader maar twee moeders. Zijn echte moeder heb ik nog nooit ontmoet, die was altijd aan het werk van vroeg tot erg laat. Zijn tweede moeder is een schat van een vrouw en altijd gastvrij, alle kinderen mochten vrij door het hele huis lopen,op de zolder na, daar mochten we absoluut niet komen, vriendelijk werd ons verteld dat de zolder gevaarlijk was en als je toch naar zolder gaat je nooit meer welkom was.Als kind nam je dit gewoon aan, doch nu ik zeventien ben en ”zolder” verhalen heb gelezen is de zolder op een andere manier in mijn hoofd gaan leven, terwijl Marc de glazen vult loop ik naar het toilet en zie de trap naar zolder en besluit ik op mijn tenen naar boven te sluipen. Bij iedere stap naar boven begint mijn hart te bonken van verwachting, in gedachten zie ik een schandpaal, bondage bank, kruis, zwepen enz. 
Doch boven gekomen zie ik een zolder vol oude rommel en loop ik teleurgesteld weer naar beneden en pep ik mezelf op met het idee verder te gaan pokeren. 

Ook het volgende spelletje wordt vanzelf sprekend door ons gewonnen, schaterend zegt Birgit dat de boxershorts aan de beurt zijn en de jongens kijken elkaar verloren aan.
Jan heeft er niet veel trek in zijn broek uit te trekken en stelt voor om met geld te spelen. 
Hoeveel is je boxer je waard vraagt Vera en we komen uit op 10 Euro per spelletje. 
Een halfuur verder ligt er 240 Euro op tafel en kijken de jongens in hun legen portemonnees.
Wel jongens waarschijnlijk gaan we nu het laatste spelletje spelen en dit zal om jullie laatste kledingstuk gaan. Oké, zegt Marc en pakt een nieuw spel kaarten, misschien brengen deze ons meer geluk. Ik zie Birgit en Vera gelijk schrikken over dit voorstel en ook de jongens valt dit op, deze reageren verongelijkt ”jullie hebben ons belazerd, de kaarten van jullie zijn gemerkt”!!!! Marc ziet de grap er wel van in en zegt laten we de pot van tafel pakken en dan gaan we er met zijn alle van eten en stappen.

Een half uur later zitten we aan tafel in een goed bezochte oude boerderij gekozen door Marc, de heerlijke lucht van eten beloofd een goede maaltijd, zachte muziek en kaarslicht maken de sfeer compleet en we eten zeer uitgebreid en de jongens laten het bier goed smaken. 
Ik complimenteer Marc met de keuze van dit restaurant. Alles was super tot ons de rekening gepresenteerd wordt, deze is veel hoger dan de inhoud van de pokerpot.

De eigenaresse van de zaak blijft tot mijn verbazing vrij rustig als Marc uitleg geeft van het kleine probleempje waar we voor staan. Ze kijkt ons meiden aan en zegt sorry dames maar met afwassen en bedienen gaan jullie dit bedrag vanavond niet verdienen, ik stel voor dat jullie het geld op het podium achter in de zaak gaan verdienen met het entertainen van onze andere gasten. 

Wat moeten wij dan gaan doen, vragen we??

Ik verwacht dat jullie mooie meiden een leuke striptease weggeven en de bezoekers enthousiast maken zodat ze de volgende keer weer graag terug komen.

We overleggen met zijn zessen wat te doen en Vincent merkt op dat wij betreffende het pokeren nog iets goed hebben te maken en geen andere oplossing ziet dan op het voorstel in te gaan.
Met enige schroom stappen we het podium op en worden we door de eigenaresse aangekondigd. Begeleidt door zachte muziek beginnen wij als amateurtjes langzaam ons uit te kleden en imiteren wij wat we aan striptease hebben gezien op TV, bij het uitdoen van de diverse kledingstukken begint de zaal enthousiaster en enthousiaster te reageren en ik bemerk dat dit effect ons plezier geeft. Uit de geluidsinstallatie worden wij begeleidt door het sensuele plaatje Je t’aime en in sexy lingerie dansen we over het podium.
Het publiek schreeuwt om verder, verder. Ik denk bij me zelf tot hier en niet verder, maar tot mijn verbazing en opgezweept door het publiek trekken Birgit en Vera wel langzaam hun topje uit en gooien deze in het publiek, langzaam trekken ze uitdagend lachend beide hun string een stukje naar beneden, welk gevolgd wordt door een luid applaus van het publiek, ik vergeet te bewegen en sta verbaast te kijken hoe ze volledig naakt hun laatste stukje textiel het publiek ingooien. 

De show wordt nog groter als er vier bloedmooie meiden in strak zwart sexy leren pakken links en rechts het podium betreden en mee gaan dansen, Vera en Birgit laten zich volledig zonder schaamte door de vier andere meiden strelen, hun handen glijden sensueel over hun naakte lichaam. 

Een beetje verloren sta ik op het podium te kijken als twee van de meiden mij bij mijn armen pakken en mij leren boeien om mijn armen bevestigen welke weer worden vastgemaakt aan de ogen in de muur achter mij, totaal overvallen en verrast laat ik hun zonder te protesteren met grote ogen begaan. Op het moment dat ik wilde gaan protesteren was het al te laat, mijn mond was gevuld door een grote monddildo en maakt het spreken onmogelijk. Enkelboeien volgen en mijn benen worden wijdt uit elkaar getrokken en aan de muur vast gemaakt. Strelende handen van de twee meiden die mij vastgezet hebben gaan nu over mijn lichaam en zetten mij in vuur en vlam, ik voel hun handen langs mijn dijen omhoog glijden en langs mijn liezen gaan, over mijn buik verder naar boven, mijn BH wordt kapot getrokken en parmantig steken mijn tieten naar voren en na het wrijven over mijn tieten en tepels, wijzen deze ook naar voren. Als ook mijn string van mij er aan moet geloven sta ik volkomen naakt en geil tegen de muur in afwachting van?????

Helaas ze lopen beiden het podium en laten mij naakt en opgewonden achter om met twee met leer bekleden bondage bankjes terug te komen, Vera en Birgit hebben het veel te druk met hun eigen show en het is hun volledig ontgaan wat er achter hun rug heeft afgespeeld. Ze kijken dan ook hoogst verbaast als ze door de vier meiden in leer, naakt naar de bankjes gedwongen worden, oké ze stribbelen wel tegen maar kunnen weinig beginnen tegen de andere meiden. Vlak voor mijn ogen zie ik hoe overal leren riemen over hun lichamen getrokken worden met als resultaat dat ze naakt met hun benen gespreid op zijn hondjes op de bankjes muurvast zitten en net als ik een dildo vastgeriemd in hun mond hebben. Even hebben we oogcontact en zie ik angst in hun ogen.

De eigenaresse van de zaak neemt het woord naar het uitzinnige publiek, deze meiden hebben zich hier tegoed gedaan aan het eten en kunnen de rekening niet voldoen, hebben ze straf verdient ja of nee. Een luid Ja klinkt door de zaal en om het publiek op te zwepen vraagt ze: alleen straf of laten we ons ook van onze goede kant zien en wordt het gecombineerd met verwennerij en andere spelletjes? 
Aan de reactie van de aanwezige is te horen dat ze alles willen en alles zal geschieden volgens de eigenaresse.

Elk van de vier meiden staat met een zweepje in hun hand en de eerste klappen komen zachtjes en met regelmaat op hun kont tot dat deze rood beginnen te kleuren, de eerste tranen zie ik bij hun in de ogen schieten, dit wordt weer afgewisseld met strelen, waarbij ook over hun kutjes wordt gewreven, via oogcontact constateer ik dat de strelingen zijn werk doen en dat beide ook geil aan het worden zijn en de aanblik van hun behandeling gaat ook bij mij niet in de koude kleren zitten, ik ben van deze vertoning bloedgeil geworden en verlang stiekem ook naar meer. Het strelen wordt weer afgewisseld met duidelijk hardere zweepslagen als de eerste serie en tranen zie ik vrij over hun wangen lopen.
Als het Vera en Birgit duidelijk te heftig wordt stopt het geklets van de zwepen op hun billen en krijgen ze allebei een gordel met elk twee dildo’s omgegespt, de trillingen die deze door hun lichaam veroorzaakt maakt dat ze wazig uit hun ogen kijken en lichtjes door hun neus naar lucht snuiven en ik ben jaloers, vol verlangen wacht ik tevergeefs op mijn gordel waar ik hard aan toe ben, ik ben zo geil, het is een complete chaos in mijn hoofd en had liever zelf op het strafbankje gelegen met alle ellende en plezier die zij wel hebben.

Het publiek mag nu ook meespelen, deze krijgen luchtdruk pistolen en mogen pluimpjes op ons afvuren, voor mijn gelaat krijg ik een gelaatscherm om mijn gezicht te beschermen, voor de rest zijn we alle drie schietschijf. Bij Vera en Brigit wordt duidelijk op hun kont en schaamlippen gericht het ene na het andere pluimpje wordt in hun kont en schaamlippen geschoten en bij mij zijn mijn tieten en schaamlippen het doel, ieder pluimpje dringt met een harde prik binnen en de tranen lopen nu ook bij mij over mijn wangen, mijn tepels en zelfs mijn klitje worden geraakt en mijn lichaam zit vol met pluimpjes. De stemming zit er bij het publiek goed in, met sadistisch genoegen wordt er op ons geschoten.
Als men stopt zie ik dat bij Vera en Birgit de tranen weer rijkelijk vloeien en na het verwijderen van de dildo’s mogen de mannen zich uitleven op en in hun gaatjes.
Niet alleen de mannen bereiken hierbij hun hoogtepunt, regelmatig zie ik aan de reacties van Vera en Birgit ook dat ze klaarkomen, ik wacht en wacht ik verlang en verlang doch ik krijg geen enkele beurt, ik mag alleen maar toekijken hoe de andere genomen en genomen worden. Op Ruud een grote neger na zijn alle mannen aan de beurt geweest.

De eigenaressen komt met een grote glazen dildo het podium op en zegt: ik hoop dat jullie allemaal een leuke avond hebben gehad doch jullie kennen Ruud, voor we hem loslaten wil ik weten of de meiden Ruud kunnen hebben, ze plaatst de enorme dikke en lange glazen dildo tegen de openstaande poes van Birgit en drukt deze langzaam naar binnen, ik zie Birgit verschrikt reageren op deze omvang die haar verschrikkelijk moet uitrekken en de eigenaresse informeert de zaal door de cm verdeling op de dildo hard op te noemen, twaalf - dertien- veertien-vijftien cm, de reactie van Birgit wordt heftiger en heftiger, ze snuift ze kreunt en kan haar tranen niet bedwingen. Bij zeventien cm wordt de tegendruk te hoog en is ze voor Ruud afgekeurd. Bij Vera verloopt het overeenkomstig en bij zestien cm blijft de dildo steken, het publiek is teleurgesteld en het gezicht van de neger zie ik ook vertrekken.

Mijn onbevredigde gedachte van vanavond is geef mij die joekel, ik ben er nu wel heel erg aan toe, ik wil ook klaarkomen en het uitschreeuwen.

De eigenaresse richt zich naar Ruud en zegt sorry deze jonge poesjes zijn echt nog te klein voor je, ik ga de andere gaatjes voor je testen, misschien past dat wel.

Een flacon olie wordt over hun reed en kontgaatjes leeggespoten en als ze de dildo voor het sterretje van Vera houdt kijkt het publiek ademloos toe. De druk wordt langzaam hoger en hoger en tot ieders verbazing wringt de dildo zich naar binnen, centimeter voor centimeter wordt deze naar binnen geperst, ik zie de pijn op haar gezicht, sterker nog ik denk de pijn te voelen die Vera voelt om zo verschrikkelijk van achteren uitgerekt te worden.
Het record van de zeventien cm van haar poes wordt overtroffen en bij 21cm stopt het inbrengen en applaudisseert de zaal luid. Als de dildo langzaam uit haar kont getrokken wordt blijft haar sluitspier wijdt open staan. Nu loopt ze naar de kont van Birgit en haar gaatje krijgt exact de zelfde behandeling, ook hier verdwijnt de glazen dildo tot 21cm diep en ze zegt tegen Ruud dat hij de keus heeft.
De neger laat zijn broek zakken en ik zie een recht op staande paal zo ongelooflijk groot!!!!!
Birgit is zijn keus en ik zie haar ongelooflijk bang kijken, heel langzaam schuift hij zijn paal naar binnen om vervolgens als een wilde in haar kontje te raggen, schreeuwend komt hij klaar en trekt zijn lul terug waarbij te zien is dat zijn pik nog keihard is. Hij gaat nu achter Vera staan en ramt zijn lid in een keer bij haar naar binnen, haar pogingen om het uit te gillen worden door haar knevel gesmoord en hard wordt ze van achteren genomen tot hij voor een tweede keer klaarkomt. 

De vier meiden in leer komen het podium op en bevrijden ons, we krijgen een handdoek en kunnen ons achter het podium douchen.
Ik vraag bezorgt aan Vera en Birgit hoe het met hun is en hun reactie was ongelooflijk, het was pijnlijk het was lekker en we zijn nog nooit zo heftig en zo vaak klaar gekomen als vanavond. 

Als we terug komen in het restaurant zijn alle gasten verdwenen, Marc kijkt me lachend aan en stelt me voor aan de eigenaresse, ma dit is Merel een vriendinnetje waar ik al jaren gek op ben, Merel dit is ma. Stom verbaast sta ik haar aan te kijken en Marc zegt trots vindt je het niet lief van mij dat ik je vanavond gespaard heb. Cynisch zeg ik ja, je wordt bedankt, denkend aan alle orgasmes die ik mis ben gelopen.

Ma bedankt ons voor de show die we aan haar gasten gegeven hebben en wij gaan naar huis.
De terugweg denk ik maar aan een ding en dat is aan de vibrator in mijn nachtkasje

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen