Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoofdstuk 1

Onlangs heb ik een bijzondere ervaring opgedaan. Het is eigenlijk te gek voor woorden en ik kan het zelf dan ook bijna niet geloven dat het gebeurd is. Maar geloof me, het is echt waar. Jarenlang heb ik gezworen dat ik mijn vrouw nooit ontrouw zou zijn maar tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik met mijn belevenis helaas over de schreef ben gegaan. En niet een beetje. Laat me het verhaal vertellen. Mijn vrouw was een avond naar haar clubje en ik zat wat tv te kijken. Ik had mijn mobiele telefoon nog in mijn broekzak zitten en waarom dat belangrijk is dat lees je zo.

 

Afijn, ik zat dus tv te kijken en zoals je weet gaan telefoons in broekzakken een eigen leven leiden. Er worden nummertjes ingetikt die je nooit van plan was in te tikken. En voor je het weet bel je per ongeluk iemand. Nou ja, dat overkwam mij blijkelijk ook alleen kwam ik er pas achter nadat ik verbaasd opkeek van een sms-je die ik ontving. In het sms-je stond alleen maar: "opdracht ontvangen, code AzQ12o". Shit dacht ik nog, ik zal toch niet een of andere sms-dienst aangezet hebben. Zo eentje waar je wel eens van hoort die je veel geld kost en waar je moeilijk vanaf komt. Ik keek naar mijn verzonden sms-jes maar vond niets. Ik zag wel dat ik een 06-nummer gebeld had die ik niet kende. En inderdaad, het was van een paar minuten geleden. Ik had het blijkbaar zelf opgestart. Maar afwachten wat er van kwam. Ik ging verder met tv kijken en vergat eigenlijk het hele voorval.

 

Een kwartier later ontving ik weer een sms-je met daarin de link naar een website. Nieuwsgierig geworden stond ik op en zette de pc aan. Een paar minuten later tikte ik het adres in en kwam op een zwarte pagina terecht. Verder was er niets te zien. Ik klikte wat op verschillende plekken maar zag niets gebeuren. Ik keek of ik soms popups blokkeerde of scripts uit had gezet. Dat was niet het geval en ook flash mocht gewoon getoond worden.

 

Een beetje teleurgesteld wilde ik weer tv gaan kijken toen opeens een tekst in het scherm verscheen: "Geef uw code in: ". Ik tikte de code van het sms-je en las "Uw opdracht is ontvangen. We hebben enkele gegevens van u nodig. Wij garanderen u absolute geheimhouding. Leest u gerust eerst het privacyreglement." Ik zag het linkje naar het privacyreglement en nam dit door.

Ik vond geen gekke dingen en het zag er solide uit. Ok, dan nog maar eens verder kijken.

 

Ik klikte op "ok" en moest de naam opgeven waarmee ik bekend wilde zijn, mijn geslacht en leeftijd. Tot zover een paar normale vragen. Daarna volgde de tekst "Om verder te kunnen gaan moet ik je een paar zeer persoonlijke vragen beantwoorden. Anders heeft doorgaan geen nut. Het zal de moeite waard zijn" en met die belovende woorden ging ik verder met invullen.

Eerst moest ik mijn sexuele voorkeur aangeven in een rijtje van mogelijkheden. Goed, ik klikte mijn voorkeur aan: hetero, grote borsten, meerdere vrouwen, orale sex, spannend, mysterieus, fantasie, verleiden, voyeurisme en wat kan mij het schelen, plassex. Wat kon mij nou gebeuren?

 

Ik vulde maar gewoon alles naar waarheid in. Er volgde weer een "Ok" waarna op een nieuw scherm het volgende te lezen stond. "Bedankt voor uw geduld en voor het opgeven van al uw voorkeuren. Hieronder volgt een korte uitleg over de situatie waarin u terecht bent gekomen.

U heeft een telefoonnummer gebeld dat bij niemand bekend is. Dat wil zeggen, op sommige plaatsen worden ze door ons verspreid op anonieme wijze. Ook kunt u het nummer op verschillende plaatsen op internet vinden. Verder is het u ongetwijfeld opgevallen dat het niet duidelijk is met wie of welke organisatie u belt.

Ik kan u gerust stellen door te zeggen dat u contact heeft met een groep mensen met dezelfde interesse. Wij zijn geen commerciele organisatie en uw gegevens zullen de voor ons hoogst mogelijke geheimhouding hebben.

 

Helaas kan ik u nog niet veel details geven omdat wij nog niet bekend met u zijn. U zult stapsgewijs meer te weten komen. Middels een cookie weten we nu met welke computer u met ons communiceert. Dat is voorlopig voldoende. U kunt altijd het contact met ons verbreken door op de website op de rode stip te klikken in de rechterbovenhoek. Met trots kan ik u melden dat u de eerste zou zijn die dat doet. Zolang u het contact niet verbreekt en blijft reageren op de website, gaan we er vanuit dat u nog steeds in contact wilt blijven.

Maak nu uw keuze hieronder." Onderaan het scherm stonden twee knoppen.

 

De eerste meldde "Ik wil hier niets meer mee te maken hebben" en de tweede was "Ik ga akkoord".

 

Driemaal raden waar ik op drukte ;-) Als ik dacht klaar te zijn, had ik het mooi mis. Er volgden nog vragen over mijn uiterlijk, de aard van mijn beroep, mijn huiselijke situatie, of mijn partner hier vanaf wist of niet. En na een heel rijtje van dit soort vragen volgden maar liefst honder stellingen waarop ik mijn mening moest geven.

 

Het was een lijst waar een enqueteur jaloers op zou zijn.

 

Ik zal wat voorbeelden geven:

"Welke keuze zou u maken: a) een bezoek aan een prostituee of b) vreemdgaan met de zus van uw vrouw."

En ook een mooie was "Waar gaat uw voorkeur naar uit: a) gepijpt worden in een auto of b) sex op een verlaten strand".

 

Ik vond het allemaal wel grappig. Sommige vragen gingen wel ver en sommigen zoals hierboven, waren in vergelijking met de rest, standaard.

Oh, een paar vragen die wel ver gingen waren:

"Wat wie of wat zou je stiekum het liefst sex willen hebben als niemand er ooit achter kwam: a) je moeder, b) je dochter, c) een hond, d) een andere man, e) de buurvrouw, f) geen van bovenstaande" en een andere was:

"Van welke fantasie wordt je het meest opgewonden: a) vreemdgaan, b) een orgie, c) gluren, d) je vrouw met een ander, e) plassex, f) SM"

 

Ik begon me af te vragen waar dit allemaal toe ging leiden. Ik vulde alles braaf in en werd wel wat geprikkeld door alle ideeen. Als allerlaatste las ik het volgende: "Ok, Maarten, we hebben een goed beeld gekregen.

Binnenkort hoor je meer. Je zal een sms-je ontvangen met een code. Kom naar deze website en tik de code in. Daarna zal alles duidelijk worden. Zorg dat je de website altijd op een veilig moment benaderd." en daarmee was het afgelopen.

 

Ik baalde als een stekker. Ik had er nu heel wat tijd inzitten en het resultaat was niets. Nou ja, voor dat moment. Ik had ook diverse tijden opgegeven waarop ik naar mijn werk was, wanneer mijn partner niet thuis was, van hoe laat tot hoe laat ik waarschijnlijk achter de pc zat en meer van dat. Ik had geen adres opgegeven, alleen een postcode, dus bang voor inbraak was ik niet. Het zou mij benieuwen wanneer ik weer wat zou horen.

De volgende dag ontving ik op mijn werk de code "WAAC13zaY".

Niet iets waar ik iets uit op kon maken. Ik kon niet wachten tot ik thuis was.

 

Zodra mijn vrouw in bed lag kroop ik achter de pc en tikte de code in. Met bonkend hart wachtte ik op wat ik kon verwachten. Ik opende de toegang tot de site met de code en tikte het wachtwoord in dat ik de avond tevoren had verzonnen. "Welkom terug Maarten. Morgenavond kan je iets zien. Je vindt om 20.00 uur op de volgende plaats de instructies: ... " en het adres waar ik iets kon vinden. Ik kon niet wachten tot de volgende dag. Ik was op tijd en vond op de aangegeven plaats de instructies.

Het was een envelop die verstopt was in een spleet in de muur. Met trillende handen maakte ik de envelop open. Ik las: "Rijd naar het volgende adres en parkeer "hier" je auto. Loop vervolgens tot aan de schuurtjes en ga linksaf." Ik volgde de instructies op en stond een half uur later in de achtertuin van wildvreemde mensen.

 

Het was een donkere en beschutte tuin waarvan de deur open stond. Volgens de instructies moest ik me verschuilen in de bosjes en de huiskamer inkijken. Ik was benieuwd wat er ging gebeuren. Binnen vijf minuten zag ik een jong stel dat in weinig licht in de woonkamer rondliep. De gordijnen aan de straatkant waren dicht maar aan de tuinkant was alles open. De jonge vrouw had zwarte lingerie aan met jarretelletjes. De man had een strakke slip aan en streelde de vrouw.

Voor mijn ogen begonnen ze te zoenen en te strelen. Ik kreeg er een harde pik van en stond ongemakkelijk onder de boom toe te kijken.

De vrouw liet haar hand over zijn slip gaan en streelde zo de pik die er hard van werd. De man had zijn handen om de vrouw geslagen en voelde haar billen. Ze zette een voet op de leuning van de stoel. Ik kon zien dat de vrouw een slipje aan had met een open voorkant. De man ging met zijn handen tussen de lichamen in en voelde de vrouw tussen haar benen. Met ritmische bewegingen reed de vrouw tegen de man aan. Ik zag dat ze haar ogen sloot en stond te genieten van de aanraking.

Met zijn vrije hand stond de man de heerlijke billen van de vrouw te strelen. Hij trok zijn hand tussen hen uit en sloot toen beide billen van de vrouw in zijn handen. Met zijn slip aan stond hij tegen haar poesje aan te rijden.

 

De deur van de tuin stond nog steeds open en ik kon ver weg dan ook wel wat geluidjes horen. De handen van de man gleden langs de slanke zij van de vrouw omhoog en bleef naast haar borsten rusten. De kleine borstjes zaten strak in het behaatje en werden nu door de vrouw kittig naar voren gedrukt. De man omvatte beide borsten in het behaatje en streelde de tepeltjes door de stof heen. De vrouw stond te wankelen op haar benen terwijl ze de man haar lekker liet opwrijven. In een soepele beweging ontdeed hij haar van haar behaatje dat aan de voorkant sloot.

De puntige borstjes sprongen vrij waarna de man gretig de warme heuveltjes in zijn handen nam. De vrouw duwde ze zo zijn hand in en duwde haar onderlichaam tegen de nog steeds droogneukende man aan. Ze knuffelde de man met haar blote borsten en zakte door haar knieƫn. In haar weg naar beneden nam ze zijn slip mee naar beneden. Een grote dikke pik sprong de vrije lucht in en zwiepte nu voor haar neus.

 

Ze gaf een kusje op de eikel en begon heel geil zijn hele pik te zoenen. Dit werd me te veel en ik besloot, na nog eens om me heen te hebben gekeken, dat ik makkelijk mijn pik uit mijn broek kon halen zonder gesnapt te worden. Ik knoopte mijn broek open, trok de rits naar beneden en viste mijn hardgeworden pik uit mijn slip.

Wat een genot toen hij vrij sprong. Mijn eikel was al glibberig van het voorzaad. Mijn ogen waren onafgebroken gericht op de geile scene voor mijn neus. De vrouw trok zachtjes aan de dikke pik terwijl ze nu aan de onderkant van zijn zak kusjes gaf. Ik kon de man buiten horen kreunen. De vrouw bleef met geile oogjes haar man aankijken.

Met uitgestoken tong likte ze de hele lengte van zijn paal. Ik had het niet meer en stond me nu langzaam af te trekken. Wat kon mij het schelen. De vrouw maakte een rondje van haar lippen en zette die tegen het puntje van zijn eikel. Tergend langzaam schoof de paal haar mond in.

Ik kon me vergissen maar het leek wel alsof de vrouw terloops een blik naar buiten wierp. Niet dat ze me zou kunnen zien, daarvoor stond ik te goed verborgen, maar toch. De lippen van de vrouw schoof over de eikel. Daar floepte opeens weer haar tong over de onderkant van zijn stam. Verkennend gleed de tong heen en weer alsof ze een lollie aflikte. Haar lippen gleden weer van zijn eikel en daar likt het puntje van haar tong het gaatje van zijn eikel. Met haar hand had de vrouw de ballen van de man vast. Ze liet ze loom in haar hand glijden. Ze tuitte haar lippen weer geil en likte haar lippen even af. Vervolgens gleed ze langzaam over de paal. Ze nam die hele paal tot aan de wortel in haar mond.

 

Tjezus, waar bleef dat ding. Op haar knieen zittend pijpte ze de man met lange halen. De man werd nu wild en stootte zijn pik diep in haar keel. Ik zag en hoorde haar kokhalsen maar ze bleef volhouden. Ik had het nu ook niet meer en keek verlekkerd naar de trillende tietjes van de jonge vrouw die heerlijk bewogen door het heen en weer schuiven. Net toen ik dacht dat ik de plantjes wel vol met zaad zou kunnen schieten, liet de vrouw de pik schieten. "Ah toe nou Miran... " klonk het door de open deur. Ik zag de vrouw glimlachen en haar lippen aflikken.

 

Ze stond op en draaide zich om. Ze leunde met haar armen op de vensterbank dat mij bijna een beroerte bezorgde. Als ze goed naar buiten kon kijken dan had ze me zo kunnen zien staan. Ik werd er onrustig van maar wist zeker dat ze me niet kon zien.. De vrouw stond met haar kont omhoog en ik zag de man achter haar staan. Aan haar bewegingen te zien stond hij haar op z'n hondjes te neuken. De vrouw keek verwilderd uit haar ogen en kreunde met open mond.

Ik hoorde de geluiden door de tuindeur terwijl ik nu mijn snoeiharde pik stond af te trekken. Ik moest me inhouden om niet meteen te schieten. De vrouw zocht met haar ogen de tuin af terwijl ze de stoten van haar man tegenging om dieper geneukt te worden. Ik keek nog eens naar die heerlijke tietjes die door de wilde stoten heen en weer schoten en kon me toen niet meer inhouden. Ik duwde mijn broek naar mijn knieen, schoof mijn sliep over mijn bovenbenen en nam mijn zak in mijn linkerhand en mijn pik in mijn rechter.

 

Met lange halen dacht ik terug aan de pijpscene en voelde het zaak in me opborrelen. Na vijf stevige halen was ik er en met een kreun waar ik van schrok schoot ik het zaad een meter ver tussen de planten. Ik neukte zo'n beetje mijn eigen hand en stond te trillen op mijn benen toen ik klaar was. Tjee, dat was lang geleden dat ik zo heftig klaargekomen was. Ik hoorde nu steeds harder wordende kreuntjes uit het huis komen en borg met tegenzin mijn halfharde pik op in mijn onderbroek.

Een gevoel van schuld en spijt fladderde door mijn hoofd maar ik hield mezelf voor dat ik niet vreemd was gegaan; dat dit eigenlijk een vorm van voyeurisme was dat door sommigen misschien als afwijking wordt gezien maar dat verder onschuldig is. Ik keek nog even toe om te zien hoe de vrouw steeds verder opging in het stotende ritme en bij iedere stoot dichter bij haar climax kwam.

Ik kreeg spijt dat ik het niet nog twee minuten langer vol had gehouden; het tafereel werd geiler en geiler. "Oh ja.. ja.. oh... jaaa... uhmm... jaa.... ohh." klonk het door de open deur. Ik trok mezelf los uit dit beeld dat op mijn netvlies zou blijven staan en sloop de tuin uit, terug naar mijn auto.

 

Ik reed naar huis en voelde een natte plek in mijn onderbroek. Mijn pik was nu slap aan het worden en het resterende zaad zocht nu ook een weg naar buiten.

 

Thuis gekomen zette ik eerst de boodschappen in de keuken en werkte daarna mijn onderbroek weg in de was. Ik borg de boodschappen op en zei tegen mijn vrouw dat ik bepaalde spullen niet kon vinden in de super. Een leugentje om bestwil. Ik was hooguit een half uur langer weggeweest dan normaal.

Later toen mijn vrouw naar bed was, startte ik de computer op en ging naar mijn favoriete website. Ik tikte de code nogmaals in en las: "Gezien het tijdstip bent u zojuist teruggekomen van de afspraak die u had. Is dit correct?"

Ik bevestigde de vraag waarop ik gevraagd werd allerlei vragen te beantwoorden, zoals "Wond het u op?", "Bent u klaargekomen?", "Bent u gezien?", "Had u mee willen doen?" Dat was een lastige vraag, ik had er nooit bij stilgestaan dat ik ook mee had kunnen doen.

 

Nadat ik alle antwoorden had ingevuld las ik dat de antwoorden gebruikt zouden worden om mijn profiel aan te scherpen maar ook om terugkoppeling te geven aan de leden die betrokken waren bij de afspraak. Het moet wel gezegd worden dat eerst nog netjes gevraagd werd of ik daar mee instemde. Dat deed ik en vervolgens werd gevraagd of ik nog een persoonlijk bericht achter wilde laten en dat dit geheel vrijwillig was.

Ik moest me wel aan de regels houden zoals geen beledigende teksten en dergelijk. Dit op straffe van uitsluiting. De ontvangers stelden het op prijs als ik zoveel mogelijk details gaf zoals wat mij had opgewonden en hoe ik het ervaren had.

 

Ik tikte de volgende tekst in: "Hoi, ik stond vanavond bij jullie in de tuin en heb genoten van jullie liefdesspel. Wauw, heb jij heerlijke stevige tietjes en een goed figuur. Ik ben heerlijk klaargekomen toen jullie sex op z'n hondjes hadden en de vrouw de tuin inkeek. Ik had me goed verstopt maar zag je kijken. De heen en weer schuddende borstjes deden het 'm maar niet voordat ik vreselijk geil werd van die fantastische pijpbeurt. Groeten." Een naam erbij zetten mocht niet; alles bleef anoniem.

 

 

Ik drukte op "ok" en las vervolgens dat er ook een tekst voor mij was achtergelaten. Vlug keek ik de tekst door: "Beste onbekende, we hebben wel wat zien bewegen in de tuin maar hebben je niet gezien. Wetende dat jij daar naar ons stond te kijken maakte ons vreselijk geil. We hopen dat je hebt genoten. Wij in ieder geval wel, we zijn heerlijk klaargekomen en hopen dat je lang van ons hebt genoten. Groeten!"

 

Shit, "lang genoten"?, dat betekent dat ik heel wat gemist moest hebben.

Nou ja, ik kon ook niet te lang van huis blijven. Ik sloot de website af en zorgde ervoor dat alle cookies en surfgeschiedenis gewist werden.

Met tegenzin sloot ik de computer af en kon niet wachten weer een berichtje te ontvangen.


Reacties   

0 #1 Rick Wakeman 04-05-2012 14:55
Leuk verhaal,helaas worden in Hoofdstuk 2 de namen Eva en Emma verwisseld en raak je de draad kwijt, eerst heeft Emma kleine borsten en Eva grote borsten en opeens is het omgekeerd :-)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen