Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy en mijn verhaal is ongeveer 12 jaar geleden en waar gebeurt en voor mij het begin van een heerlijk vrij seksleven.

Ik was 38, gescheiden en voorlopig niet toe aan een relatie. Maar seks is niet verkeerd en daar kan ik eigenlijk geen genoeg van krijgen, maar heb nooit mijn fantasieën kunnen uitleven. Om daarmee te beginnen had ik een advertentie geplaatst bij een sex datingsite. Mijn advertentie vertelde dat het ging om een zoektocht naar het verleggen van grenzen en dat de eerste grens anale seks was. Ik wist heel goed hoe ik mijn grenzen wilde verleggen en had dat in de advertentie vermeld.

Vrouw van 38 zoekt mannen om grenzen te verleggen. Je leest dit goed, MANNEN. Mijn eerste date zou moeten zijn met zeker 2 mannen die me letterlijk anaal willen nemen. Hard, ruw, dwingend en vooral lang. Zijn er mannen die dit waar kunnen en willen maken, reageer dan. Iedere reactie zal antwoord krijgen.

Nadat de advertentie geplaatst was kwam er al een reactie van een man die me wel zou willen uitwonen. Hij had niet zo'n grote lul, maar hij had wel speeltjes en een lekker vuist schreef hij. Zoals beloofd kreeg hij antwoord. Ik zal je reactie bewaren voor een eventuele volgende wens, het vuistneuken. Voor nu ben ik op zoek naar grote lullen voor in mijn kont. Sorry.Er kwamen nog heel veel reacties die allemaal net niet dat waren wat ik wilde, tot ik een mail las van een man die dit zelf eens had gewild en ook beleefd had en die wilde mij hiermee wel helpen. Hij was zelf 35, bi en had een lul van 20 cm en lekker dik. Hij schreef dat hij ooit de wens had gehad anaal te worden ontmaagd door een man en die man wilde nu wel samen met hem mijn wens in vervulling laten gaan. Als waarschuwing schreef hij dat die tweede man beslist niet te stoppen was en alleen aan zijn eigen genot dacht. De afmeting van zijn lul liet hij achterwege, als ik op zijn aanbod in zou gaan zou ik de avond/nacht van mijn leven hebben en zou dit niet de enige wens zijn die die avond in vervulling zou gaan.

Na enig heen en weer gemail en een aantal telefoongesprekken waarin duidelijk werd dat we van beide kanten serieus waren, werd er een afspraak gemaakt. De man ga me een adres waar hij wilde afspreken. Het was een vakantiehuisje midden in een bos op een groot afgelegen stuk grond met weinig tot geen mensen in de buurt. Hij verwachtte me er op zaterdagmiddag om 3 uur. Afgesproken werd dat we met z'n 3en kennis zouden maken en dat ik niet gelijk aangepakt zou worden voor een brute anale verkrachting, maar dat na de kennismaking en akkoord tot verder gaan ik nog maar weinig te vertellen zou hebben.

Het was zaterdagmiddag precies 3 uur toen ik aanbelde bij het huisje. Er deed een man open, die naar aanleiding van de beschrijven de man moest zijn die gereageerd had. Hij zei, welkom Missy met een glimlach om zijn mond en stelde zich voor als Frits. We liepen naar het zitgedeelte waar nog 2 mannen zaten. Dit had ik niet verwacht. Ik werd aan de anderen voorgesteld. Het waren George en Karel. Frits deed het woord. Hij had een paar vragen. Was ik nog anaal maagd. Nee was ik niet, Ik had ooit een vriendje die per ongelijk zijn veel te kleine pikkie in mijn kont duwde en dat vond ik zo opwindend dat ik meer wilde maar is er nooit van gekomen, vandaar deze poging. Ook vroeg hij of ik nog enige vorm van controle wilde door middel van een woord dat ik kon roepen als ik het echt niet meer wilde. Nee, ik wilde geen woord, wilde niet stoppen. Ik wilde gebruikt worden. Als laatste vroeg hij of ze me volledig mochten gebruikten of dat ik allen in mijn kont geneukt wilde worden. Ze mochten met me doen wat ze wilden zolang ze er maar zo opgewonden van raakten dat ze me daardoor langdurig anaal konden nemen. De mannen lachten en leidden me naar een vertrek met een matras van minstens drie bij drie meter. Op de hoeken en aan het plafond zaten grote ringen en er lagen een aantal kussens.

Ik werd verzocht mijn kleren uit te doen en op de matras te gaan liggen. Frits trok me aan mijn armen naar zich toe zodat ik met mijn hoofd van de matras schoot. Ik keek recht in zijn kruis waar hij inmiddels zijn harde paal uit zijn broek had gehaald. Pijpen!! en diep. Maak ons geil zodat we die geile slettenkont van je kunnen uitwonen. Ik schrok maar dit was precies wat ik wilde, het maakt me bloedgeil. Ik stak mijn hand uit maar zijn paal maar mijn beide handen werden door George en Karel vastgegrepen. Frits stak zelf zijn paal in mijn mond en duwde gelijk helemaal door tot zijn ballen mijn voorhoofd raakten. Ik begon te proesten en te kokhalzen, het slijm liep langs zijn lul en alle drie begonnen te lachen. Dit gaat een hele leuke avond worden sprak Frits, Mijn lul is nu al slijmerig, leg die slet maar gelijk even op haar buik. Ik werd door beide mannen omgedraaid. Ik stond nu voorover gebogen tegen de matras, mijn benen net niet op de grond en beide mannen trokken aan een bil waardoor mijn kontgat goed toegankelijk was. Frits brieste als een paard en zetten zijn dikke eikel tegen mijn kont om die met zijn hele lange vette lul in 1 keer tot zijn ballen in mijn kont te rammen. Het ging zo snel en de pijn was zo erg dat ik alles bij elkaar schreeuwde en ze smeekte om te stoppen. Alle drie begonnen ze te lachen en Frits begon met in hoog tempo snoeihard in mijn kont te neuken. Ik verwachtte dat de pijn minder zou worden na een paar stoten maar dat duurde langer dan ik verwachte. Als die tijd gilde en schreeuwde ik wat de mannen nog meer opwond. Pardoes haalde Frits zijn paal uit mijn kont en riep, volgende. George kwam achter me staan en ging daar door waar Frits gestopt was. Zijn lul was niet langer maar wel een stuk dikker. Hij maakte geluiden alsof hij een paard bereed, schreeuwde tegen me dat ik een slet was en neukte harder en harder, daarna weer een snelle wissel naar Karel. Zijn lul was minstens 25 cm lang en super dik. Zijn eikel leek wel een vuist en ik kreeg het al benauwd. De pijn was tot nu toe echt nog niet minder en Karel pakte een flesje met glijmiddel, liet dit rijkelijk in mijn kontgat lopen en ramde ook zijn lul in 1 keer helemaal naar binnen. Ik wilde weg, begon tegen te stribbelen en ook dat wond ze nog meer op. Karel neukte me zo zeker 20 minuten en de pijn werd minder en ik werd geiler en geiler...toen stopte hij...net op een punt dat ik zo geil was dat er een enorm orgasme aan kwam...einde. De mannen liepen weg en lieten me zo liggen, met de opmerking, liggen blijven we zijn zo terug.

Het duurde niet lang of ze kwamen inderdaad terug met een Laptop, een fototoestel en een aantal banden en kettingen. Frits gaf instructie. Leg haar zo neer dat we bij alle die haar slettengaten kunnen en ze goed vast zit. Er werd een laag bankje op de matras geplaatst, ik moest er op mijn buik op gaan liggen en mijn handen en voeten werden aan de ringen op de hoeken vast gemaakt. De laptop werd voor me neergezet en ik las een advertentie die de mannen hadden neergezet. Frits zei, zo even een foto toevoegen en dan kunnen de klanten komen. Wat klanten? Ja we mochten alles met je doen, dus we gaan die kont van je verhuren. Mochten er wat tussen zitten die je mond of kut willen neuken mogen ze ook komen, maar je kont gaat voor. Neeeeee dat was geen afspreek...hahaha echt wel. Alles mocht.

De telefoon begon te rinkelen, klanten, ze bleven maar bellen en de een na de ander kwam naar het huisje om me te neuken. Ik kreeg allerlei lullen in mijn mond geramd, tot diep in mijn keel waarna ik werd gedwongen hun zaad te slikken. Anderen wilden mijn kut. Ik voelde tongen vingers lullen en zelfs 2 die hun hele hand in mijn kut propten. Maar van alle gasten die me mochten gebruiken werd verwacht dat ze mijn kont neukten en dat daar een foto van genomen werd. Tot half drie 's nachts ging het feest van de heren door. Ik ben zo vaak klaar gekomen dat ik de tel kwijt raakte en na de grootste schok werd het alleen maar lekkerder. Ze kwam alle drie naast me zitten en spraken over me of ik er niet was. Die geile slet moeten we hier vaker hebben, die leveren goud geld op. Ze hadden in totaal over de 5000 gulden verdiend voor ongeveer 10 uur misbruik maken. Opnieuw rinkelde de telefoon. Frits nam op. In eerste instantie zei hij dat het over was voor vandaag, maar na aandringen van de "klant" gaf hij het adres en zei dat ik graag bereid was op hem te wachten en dat ze me wel warm zouden houden.

Karel kwam voor me zitten en stak zijn lul in mijn mond. Pijp effe lekker geile slet, het ziet er naar uit dat we nog niet klaar zijn. Meteen stak George zijn lul in mijn rauwe kont en zei Frits dat er nog een klant kwam die zijn vrouw meenam. Hij wild dat zijn vrouw toekijkt hoe hij onze slet in alle gaten neukt en dan moeten wij haar tegelijk in al haar gaten neuken. Ze weigert te pijpen en is anaal maagd. Maar ze is vreemd gegaan en daarom wil hij dit en hij wil het op film. Als wij zijn vrouw afraggen krijgt onze slet een voorproefje van haar volgende wens...een vuist in haar kut en misschien wel en haar geile kont.

De drie kerels neukten om beurten weer mijn kont tot de bel ging. Met een stijve lul opende Frits de deur en liet het stel binnen. De man kleedde zich uit en stak gelijk zijn nog slappe lul in mijn mond. De drie kerels kleedden de vrouw uit, die dit niet echt prettig vond, maar tegen drie kerels kon ze niet echt op. De man werd snel hard en neukte mijn mond of zijn leven er van afhing. Hij bleef groeien en op volle sterkte kon hij bijna alleen zijn eikel nog richting mijn keel krijgen. Hij nam zijn lul in zijn handen en mijn god die waren groot. Klauwen waren het, die wilde ik echt niet in mijn kut hebben. Hij verplaatste zich naar achter mij en begon mijn kut te neuken. Ik voelde precies hoe diep hij ging en het was enorm diep. Zijn vrouw huilde en hij zei de mannen, begin maar vast om die slet op te warmen. Ik wil haar horen smeken om te stoppen. Hij trok zijn lul uit mijn kut en duwde hem in mijn inmiddels vreselijk pijnlijke kont. Ik slaakte een kreet maar het deerde hem niet. Hij pakte mijn tepels en begon er als een bezetene in te knijpen. Hij riep Frits toe, bijt in haar tepels en steek dan de grootste lul in haar kont. Ik wil mijn slet horen gillen terwijl ik deze neuk. En zijn vrouw gilde en schreeuwde, smeekte om te stoppen. Toen spoot haar man mijn kont vol, haalde zijn slappe lul eruit en zetten zijn vuist voor mijn kut. Was die nou helemaal gek geworden...neeee, niet die grote vuist in mijn kut. Frits pakte de camera en begon te filmen...eerst zijn vrouw die bruut verkracht werd en toen zijn vuist die hij koste wat kost in mijn kut wilde duwen. Zijn vrouw moest erbij komen, toekijken wat hij deed en zich daarbij ij haar kont laten neuken. Ze huilde gilde om vergiffenis. Het enige wat hij zei was...in het vervolg neuk ik je in je kont als ik daar zin in heb en laat je je door me fisten in je beide geile gaten...zo niet laat ik je door jan en alleman neuken en toekijken wat ik doe. Ze wilde niet maar had geen keuze, ze gaf toe en gelijk liet hij me alleen en ging boven zijn vrouw staan. Camera Frits...en hij neukte zijn vrouw in haar kont, snoeihard en zonder enige emotie. Toen hij klaar was en het zaad tussen haar billen door stroomde werd ze nog even snel gefist en ging het stel naar huis met de nodige film

Ik lag bij te komen toen Frits me 1000 gulden voor mijn neus hield en zei dat is voor jou Missy, van je laatste klant. Als je hersteld bent, en we geven je drie weken, kom je hier terug en laten we je weer neuken voor geld. Dit keer met als toetje van iedere vent zijn vuist in je kut of in je kont. Vrouwen mogen dan ook reageren en we gaan het filmen. Jij gaat ons in ieder geval nog heel veel centjes opleveren.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen