Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als ik aan mijn jeugd denk, denk ik vooral aan de tijd, dat ik was te logeren bij mijn chat vriendin Maria.Ik chatte al enige tijd met haar, maar had haar nog nooit echt ontmoet, iets wat ik erg graag wilde..
Ik ben streng opgevoed en mijn ouders gaven geen toestemming “die vreemde meid”op te zoeken. Tot mijn 18e verjaardag. Ik nam toen zelf de beslissing om op haar uitnodiging, een paar weken bij haar te gaan doorbrengen. Ik sprak met haar af dat zij mij af zou halen van het station.
Daar aangekomen, zag ik haar staan. Een bloed mooie meid in een sexy outfit. Daar bij was ik, in mijn degelijke jurkje, een wel erg grijze muis. Ze begroette mij enthousiast, kuste mij, tot mijn verrassing, vol op mijn mond, “Ik ben zo blij je eens te ontmoeten!”zei ze enthousiast. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Zo’n sterke uitstraling had ze. “Wat kijk je naar mij, “zei ze “of val je soms op vrouwen?.
Nu daar zullen we dan wel achter komen “zei ze. Die uitspraak van haar verwonderde me wel, maar schonk daar toen geen aandacht aan. Dat had ik misschien beter wel kunnen doen. Achter af. We stapten in haar autootje en vertrokken naar haar ouderlijk huis.
Een schitterend landgoed, midden in de Vogezen, Hier woont dus de “upper ten”dacht ik vol bewondering en respect. “Mijn ouders zijn een paar dagen weg, dus we hebben het rijk alleen, samen met mijn broer en een vriend van hem. ”zei ze en haar ogen schitterden van grote verwachting. Verwachting waarvan, waarop? Daar zou ik snel genoeg achter komen.


Bij haar thuis aangekomen zag ik al snel twee jonge mannen staan op het balkon, Ze zwaaiden enthousiast naar mijn begeleidster. “De linker is mijn broer Heinrich en de ander zijn vriend Hans” zei ze. `Ze vinden het erg leuk dat je komt`. De beide jongens kwamen naar ons toe en begroeten ons, waarbij Heinrich. Tot mijn schrik, bij zijn omhelzing per ongeluk, dacht ik, mijn borsten aan raakte Instinctmatig verstijfde ik.
Door mijn opvoeding had ik geen of nauwelijks contact gehad met jongens, over seks werd niet gesproken en aangeraakt worden door een wild vreemde jongen was uit den boze. Heinrich bemerkte mijn reactie en grijnsde. Beetje preuts zei hij, nu dat zal nog wel eens veranderen. En weg liep hij, mij enigszins in verwarring achter latend. Maria nam me mee naar de voor mij klaar gemaakte kamer. “Hier kun je deze twee weken mooi verkeren en als je je nog even wilt opfrissen en wilt verkleden, hier is de badkamer.
Trek je even wat anders aan? Dit is je reis tenue neem ik aan?” “Ik stamelde, “ik heb niet bepaald wat anders, niet zoiets wat jij nu draagt. Dat heb ik niet eens. Ik zou niet durven”. Oh, geen punt zei Maria, we hebben ongeveer dezelfde maat, ik heb wel wat voor je.

En weg was ze om even later terug te keren met een arm vol kleding. “Kleed je maar uit, dan zal ik je eens even leuk aankleden.. Ik was te veel onder de indruk om te protesteren en dus stond ik even later naakt voor haar. Naakt in gezelschap van een ander, dat had ik nog nooit gedaan. Maria vond het blijkbaar dood gewoon. Ze bekeek me kritisch, liep om me heen en zei.
Je bent verdomd mooi. Mooie volle borsten ronde heupen en stevige billen. Meisje je bent geschapen voor de liefde. Ik bloosde en zei “ nu daar heb ik anders helemaal geen ervaring mee.” Maria glimlachte, drukte me stevig tegen haar aan en fluisterde: Dat kan wel eens snel veranderen, Esther, terwijl ze me zachtjes over mijn billen streek. Ik glimlachte onzeker, gevoelens van verwarring en onzekerheid overvielen mij. Wat gaat hier gebeuren? Maria pakte wat ondergoed. Hier pas maar eens. Ik keek naar wat zij in handen had.
Een minuscuul slipje en een volgens mij veel te kleine BH. Ik deed het aan. Een string! Mijn billen bleven naakt en mijn schaamhaar maar nauwelijks bedekt! Het BH'tje bedekte maar de helft van mijn borsten. Mijn tepels bleven er keurig uitsteken. Ik zag mijzelf in de levensgrote spiegel. Ik zag eruit als een hoer. Maria keek bewonderend naar me”Schitterend”zei ze. Meid ik word helemaal opgewonden van je.” Ik geloof niet dat ik dit wil,”zei ik.

Maar Maria antwoordde”Ik zag je wel naar mijn kleding kijken, je vond het mooi, sexy, nu ik draag er ook deze onderkleding onder om het zo strak mogelijk te laten zijn”en meteen tilde zij haar rokje op en toonde mij haar naakte billen. Ik zwichtte, Oké dan nu maar de rest”. Ik vond het ergens wel erg spannend Zo totaal afwijkend, van dat wat mij altijd als goed was bijgebracht. Ik trok de rest van het setje van Maria aan. De hoer was compleet. Strak, kort naveltruitje en een super kort rokje. “Zo en dan nu naar de thee. Ik aarzelde.” Wees maar niet bang, zei Maria, Wat er ook gebeurd, jij bent mijn vriendin en ik zal je wel beschermen.”“ We gingen naar beneden naar en kwamen in de salon, uitgerust met heerlijke, wat excentrieke relax meubelen. We gingen naar binnen, waar de jongens al aan de thee waren. Maria deed de deur dicht en stelde me nu uitgebreid aan de jongens voor.

De jongens stonden op “Wow wat een metamorfose, een stuk om rauw in te bijten. Daar kun je spontaan verliefd op worden”Heinrich kwam naar me toe en kuste me op de mond. Ik weerde hem af. “Niet doen!! Hij zette door. Ik raakte in paniek, dat was niet de bedoeling. Ik keek naar Maria. Ze keek me aan met een geile blik., kwam naar me toe en zei met hese stem, “ Wees niet bang, vandaag leer je wat seks is en wat het met je kan doen”.
Hans was mij intussen van achteren genaderd en sloeg zijn armen om mij heen, waarbij met zijn handen mijn borsten beet pakte. Ik stribbelde tegen, wilde weg. Dit niet, dit nooit!!! Hans verstevigde zijn greep en Heinrich tilde grijnzend mijn rokje op. Lekkere kont, zei hij, terwijl hij vol in mijn billen kneep.
Ik kromp ineen, wilde weg van die handen, keek smekend naar Maria, maar daar had ik geen hulp van te verwachten, integendeel ze ging voor mij op haar knieën liggen en ging met haar gezicht naar mijn kruis, ze wilde mij daar kussen.

Ik schopte haar weg. Toen pakten Heinrich en Hans mij beet en bonden mij vast aan haken welke in het deur kozijn bleken te zitten. Armen omhoog en benen gespreid. Ik kon geen kant meer op. Ze trokken mij de kleren van mijn lichaam en daar stond ik naakt, te kijk voor iedereen. Heinrich nam de leiding. `Maria, jij wilde haar likken, ga je gang, ze is helemaal van jou. Tot mijn afgrijzen zag ik Maria weer naar me toe komen, ze ging op haar knieën en begon met haar mond mijn kut te bewerken. Ik wist niet wat me overkwam.
Woedend om wat ik dacht dat mijn vriendin was met me deed, de vernedering., maar ook de ervaring, die ik niet had. Mijn lichaam reageerde als door een wesp gestoken. Vlammen sloegen door mijn lichaam. Angstig keek ik om mij heen. Ik zag Heinrich en Hans verlekkerd kijken naar mij, maar ook naar Maria, die daar voor mijn zat, met haar billen omhoog.
Fraai uitzicht voor de beide kerels. Ze begonnen eerst zichzelf en toen elkaar te strelen, Hun shirts gingen uit en uiteindelijk ook hun shorts. Twee spiernaakte kerels met een enorme erectie, likkebaardend kijken naar het schouwspel, dat zich voor hun ogen afspeelde.


Angst joeg mij door het lichaam, bang voor wat nog zou volgen, angstaanjagend vooruitzicht, maar ook, ondanks mijn weerzin, angstaanjagend geil.. Zinderend reageerde mijn lichaam op Maria. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Steeds sneller joeg het bloed door mijn lijf. Stop!! Stop!! Gilde ik”Ik wil dit niet, Ooooh ik kan niet méééér!. Totaal overrompeld zakte ik, voor zover mogelijk, door mijn benen. Totaal uitgeput hing ik in de touwen. Heinrich maakte mij los, dwong mij op mijn knieën:”Zo nu is het jou beurt en drukte mijn hoofd in zijn kruis.”Mond open slet en zuigen”Ik kokhalsde van afschuw, maar zijn kracht en mijn angst was zo groot dat ik deed wat hij zei.
Ik begon hem te pijpen, zonder dat ik wist wat dat eigenlijk was. Hij ging in een stoel zitten en nam mij met hem mee. Op handen en voeten zei hij, zodat Hans en Maria ook wat inspiratie krijgen. Ik voelde meteen een hand tussen mijn benen glijden.
Een vinger drong in mij. Ik kreunde”Niet daar, niet dat. “, maar onherroepelijk werd er door gedrukt. Daar waar Maria mij zo intens had “behandeld”werd ik nu opnieuw bewerkt.
Weer voelde ik het bloed in mijn aderen kloppen, wat was dat gevoel, dat mij dingen liet accepteren, die ik altijd had verworpen.

Ik voelde vocht tussen mijn benen lopen,als gesmolten boter, voelde me boter geil. worden. Dit had ik nog nooit gehad. Ik kreunde, duwde, tegen mijn wil, mijn billen naar achteren, opende mijn benen enigszins. “kijk “’ hoorde ik Maria zeggen, “ze wordt geil.
Ik had het wel verwacht. Ze bukte zich en pakte mijn borsten stevig beet, trok aan mijn tepels. “Dit vind je lekker hé. Ik schudde mijn hoofd. Ze deed mij pijn. Vooral pijn, maar onderhuids.. Was dat mogelijk? Pijn lijden en genot? Ik voelde weer dat intense gevoel opkomen, weer dat willoos makend gevoel. Ik kreunde, bewoog mijn hoofd, gestuurd door Heinrich sneller op en neer, joeg mijzelf op.
Néééé! Heinrich stootte plotseling naar voren begon te kreunen en meteen explodeerde zijn lul in mijn mond. Ik kokhalsde. Wat was dat nu weer. Doorslikken, beval Heinrich, je mag mijn zaad niet verspillen. Maria duwde mijn hoofd dieper naar beneden. Slikken, slet, slikken. –Ik slikte, kokhalsde, slikte..slikte… En viel flauw.


Toen ik weer wat bij gekomen was,, zat ik op wat kussens tegen de muur. Ik voelde aan mijn nek. Een band, een halsband met een ketting aan een haak in de muur. Als een hond. Ik keek verward om mij heen, zag Maria op haar knieën, naakt. Ze pijpte Hans, terwijl ze tegelijkertijd geneukt (dat woord kende ik toen nog niet eens) werd door haar broer.
In dit huis regeerde de duivel. Heinrich zag dat ik naar hem keek. “Dag “zei hij, ”ben je er weer? We hebben besloten, dat, zolang jij bij ons bent onze seksslavin bent.
Vandaar die halsband.. Hij grijnsde, liet zijn zus met rust en kwam naar mij toe, kuste mij op mijn mond, ik duwde hem weg, toen trok hij aan de band, mijn gezicht naar het zijne. Ik zou maar meespelen, sprak hij dreigend, anders sta ik niet voor me zelf in. Hij draaide mij om, streek met zijn hand over mijn billen. “Daar zullen we eens wat aandacht aan besteden.
Hij kneep, duwde ze uit elkaar, streek met zijn duim door mijn bilspleet. Tussen mijn benen door voelde hij mijn kutje. Ik rilde van afschuw, angst en…? Nee dat niet, niet weer!

Op je knieën! Ik gehoorzaamde. Hij kwam achter mij, pakte een flesje en begon mijn billen en bilspleet en anus in te smeren. Glijmiddel. Ik verstijfde. Hij zou toch niet…. Dus wel. Ik voelde zijn stijve tegen mijn anus duwen,tegelijkertijd stimuleerde hij mijn kut. Ik kreunde, kon het niet tegenhouden, ontspande en meteen glipte Heinrich mijn darmen in.
Ik werd geneukt in mijn kont. Maria kwam, met gespreide benen, op haar rug voor mij liggen. “Mijn beurt liefje”, zei ze. Likken. Ik likte haar, werd door Heinrich geneukt en kreeg de stijve lul van Hans in mij hand geduwd. Drie op één. Heinrich kneedde mijn borsten, kneep in mijn tepels.
Ik werd bereden als een loopse teef. Ik duwde mijn heupen naar achteren.
Het vuur joeg weer door mijn lijf. Ik verafschuwde mezelf, maar ik was beestachtig geil. Maria kreunde plotseling en stootte met een krachtige beweging haar heupen omhoog, gespannen als een boog.
Toen verslapte ze met een zalige glimlach op haar gezicht. Hans verhoogde zijn snelheid, hij joeg zijn pik in mijn hand heen en weer.
Ik voelde opeens de spasmen van zijn stijve in mijn hand, gevolgd door een ontlading. Ik had mijn hand vol kleverig, plakkerig sperma, en…. ik genoot. Met een dierlijke brul stootte ook Heinrich zijn heupen naar voren, dieper nog mijn kont in, toen explodeerde hij.


Mijn gevoelens zijn niet te beschrijven. Ik was in hemel en hel tegelijk. Ik walgde van afschuw om de beestachtigheid en het geweld waar mee ik verkracht werd, maar genoot van het hemels genot van de niet tegen te houden, lichamelijke bevrediging. Dat doet seks dus met je geest en lichaam., dacht ik voordat ik wegzakte in een lichte, ontspannende sluimer.
Toen ik weer enigszins bij mijn positieven kwam, lag ik half opgericht, door kussens ondersteund, tegen de muur., handen vastgemaakt aan haken, boven mijn hoofd en benen gespreid d.m.v. van een stok. Ik zag Heinrich binnen komen met een bakje water en scheer spullen.
Wat zijn ze nu weer van plan. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. We zullen je even voorbereiden op de “grande finale”zei met een grijns. Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en begon mijn schaamstreek in te zepen. Wat is er nu mooier, dan een goed geschoren vrouw.

Ik kreunde van vernedering. Mijn schaamhaar werd afgeschoren! En dan ook nog door een man. Ik werd dieprood van schaamte. Maar weer voelde ik, diep in mij een vreemde tinteling, een onrustig gevoel … Heinrich kweet, onder toeziend oog van Maria en Hans, zich uiterst zorgvuldig van zijn taak, zodat ik even later, glad geschoren en geolied voor hen lag, klaar voor de finale, volgens Heinrich, wat dat dan ook mocht zijn.

Nu, daar kwam ik snel genoeg achter. Ik werd los gemaakt, mijn hondenketting weer aangehaakt en meegenomen naar een lage divan. Daar werd ik ruggelings op vastgebonden, benen gespreid, hangend over de rand,. Volledig beschikbaar voor wie maar wilde.
Aan liefhebbers geen gebrek. Hans mocht eerst. Ter voorbereiding nam hij zijn pik en wreef deze eerst een paar keer tussen mijn schaamlippen door, waarbij hij mijn klit niet ontzag. Ik raakte tegen alle weerzin in, weer opgewonden. Hield dat dan nooit op?
Hans liet zich op mij zakken en begon langzaam bij mij naar binnen te dringen, de druk steeds verder op voerend, tot hij opeens dieper doordrong. Ik ben nu geen maagd meer”dacht ik”.
Ik schreeuwde, Het deed pijn. Maar dat wondt de anderen alleen maar meer op. Hans bewoog in een steeds hoger tempo in mij, tot hij kreunend en hardvochtig stotend in mij explodeerde.

Ik was voor de eerste keer in mijn leven geneukt. Ik had verwacht dat uit liefde te kunnen doen, maar niet door een brute groepsverkrachting. Ik begon te huilen. Heinrich gaf me een slag in het gezicht. Ophouden daarmee, anders zal ik je echt redenen geven om te janken. Ik stopte., verlamd van angst. Hans rolde van mij af, zijn plaats werd ingenomen door Heinrich.
In één keiharde stoot ramde hij zijn stijve in mij en stootte in een hoog tempo zichzelf naar een climax, zonder zich om mij te bekommeren. “Alweer klaar, dacht ik cynisch, nu zal het wel afgelopen zijn, maar hoe kan een mens zich vergissen.
Ineens zag ik Maria staan, met een gordeltje om haar middel, waaraan een grote kunst penis stevig naar voren stak, Het andere eind had ze in haar eigen kut gestoken. “Nu ik liefje”zei ze opgewonden. “Wij samen “, ik knikte, wat kon ik anders? Zij vleide zich zachtjes op mij. Haar borsten op de mijne. Haar heupen op mijn heupen. Vrouw op vrouw. Het voelde verrassend goed.


Eindelijk zachtheid. Ze gleed bij mij naar binnen, na de penetratie van de kerels, moeiteloos bij mij naar binnen. Zachtjes begon ze zich in mij en haarzelf heen en weer te bewegen. Door haar vrouwelijke gevoeligheid, werd ik in haar opwinding meegenomen.
Ik voelde me weer opgewonden worden, ik begon sneller adem te halen, te kreunen, met haar steeds hoger wordend ritme, mee te bewegen. Sneller en sneller, geiler en geiler. Zo begon me te kussen, te tongen, toe maar, laat je gaan toe maar, kreunde ze
Nog sneller, tot een laatste stoot, een gil en we climaxten gelijktijdig. Maria kuste me, streelde me, kneep zachtjes in mijn tepels. Je bent zo lief zei ze, zo ontzettend lief.

Jij bent mijn slavin, Ik laat je nooit meer gaan. Toen knapte er iets in mij. Alle doorgemaakte spanning en emoties kwamen los en ik begon te huilen. Hier lag ik, in een wild vreemd huis, bij vreemde mensen, naakt op de grond, een vieze smaak in mijn mond van haar kut, kleverig handen van het zaad van Hans, zere kont van Heinrich en beurs geneukt door alle drie.

Ik wilde naar huis, maar dat was verder weg dan ooit. Wat staat me nog te wachten? Erger dan nu kan toch niet?Alweer mis. Maria ging met mij, aan de ketting, naar het toilet en naar de badkamer. Hier stopte ze me in een lekker warm bad, waste me, verzorgde mijn beurse lichaam, droogde me af en wreef mijn lichaam in met een heerlijk verzachtende crème. Het kalmeerde me en stelde me wat gerust. “Waarom”vroeg ik “waarom mij en waarom doe jij hier aan mee? Maria keek mij aan.

Toen de jongens wisten, dat je zou komen, hebben ze dit plan bedacht, Ze wisten van mij, dat je streng en kuis bent opgevoed. Ze wilden je, op hun manier, met seks laten kennis maken. “Nou dat was wel een zeer heftige manier, waar ik niet van gediend ben.
En waarom doe jij er aan mee? Je bent toch mijn vriendin? “Kijk eens naar mijn hals.”zei Maria, ik keek en zag toen dat, wat aangezien had voor een sierlijke halsketting, niets anders was dan ook een slavinnenband. :Ik ben al jaren de seks slavin hier voor Heinrich en zijn vrienden.
Ik kon niet anders en ik wilde niet anders, want seks geeft macht en daar ben ik van gaan houden en ik weet zeker dat jij dat ook gaat doen. “Nooit”, zei ik fel, maar diep in mijn hart twijfelde ik, waarom reageerde mijn lichaam dan zo geil op deze vernederende behandelingen? Maria keek me aan en glimlachte, ze wist het, ze kende me blijkbaar beter dan ik mij zelf kende.

Ze gaf me een leuk jurkje van haar. Hier doe dit maar aan, dan gaan we wat eten. Ze laten je vanavond verder wel met rust. Ik deed het jurkje aan over mijn naakte lichaam en ging zwijgend met haar mee naar de eetkamer. Bezorgd, benieuwd en…diep in mij verlangend naar wat nog komen ging.
Ik was vandaag een compleet andere, voor mij onbekende wereld ingestapt De rest van de dag en avond werd ik met rust gelaten... Iedereen had zich blijkbaar voldoende uitgeleefd.
De volgende dag werd ik al vroeg gewekt door Maria, met een ontbijt op bed. “Hoe is het? Een beetje bijgekomen van alle emoties van gisteren.? Met een klap was ik weer terug bij de gebeurtenissen van gisteren. Even dacht ik dat ik gedroomd had, maar mijn lichaam, de band om mijn nek, de ketting, waarmee ik aan mijn bed was vast gelegd… Ik werd bang voor wat er vandaag zou gaan gebeuren, of zouden ze vinden, dat ik nu wel genoeg ben in gewijd?
Snel even douchen, je scheren en dan naar beneden, Mijn ouders zijn gisteravond onverwacht thuis gekomen en ze willen je graag ontmoeten.”Gelukkig”dacht ik”Nu is de nachtmerrie voorbij.
Maar waarom dan nog weer scheren? Dat was toch alleen voor Heinrich? Maria las de opluchting van mijn gezicht., maar zei niets. Ze maakte de ketting los, hielp me met douchen en scheren, waarbij ze het niet kon laten, me stevig tussen mijn benen te wassen en mijn borsten extra te behandelen.

Enigszins opgelaten en gestimuleerd, deed ik het jurkje weer aan, met daarbij schoenen, met wel erg hoge hakken. Keurig “zei Maria, Op mijn vraag naar wat ondergoed zei Maria. : “nog niet nodig, komt nog wel. Ze deed, tot mijn afschuw me de ketting weer aan en nam me zo mee naar de woonvertrekken.
Ze zal me zo toch niet voorstellen, dacht ik Als een beest worden voorgeleid.! Ze deed een deur open en trok me aan de ketting naar binnen. Daar zaten haar ouders al te wachten. Haar vader rechtop op een soort van troon, een zetel met een hoge rechte rug leuning, zijn indringende blik op mij gericht, haar moeder gedwee naast haar man op een lagere stoel.
Ik keek ze aan. De vader, enigszins grijzend, maar nog slank en goed gespierd, haar moeder wat molliger, rechtop, ogen naar beneden geslagen.

Tot mijn schrik zag ik dat ook zij, een halsband droeg. Weliswaar één ook als een kostbaar sieraad, maar toch onmiskenbaar. Mijn hoop op verlossing werd met één klap de grond ingeslagen. Het houden van slavinnen was hier blijkbaar een levensstijl. De vader wenkte me naar voren.”Dus jij bent Esther”zei hij. De jongens hebben al veel over je verteld. Ik knikte. Werd vuurrood, voelde me verraden. Hij strekte zijn hand uit en trok mij naar hem toe, voelde mijn borsten, draaide mij om en betastte mijn billen. Prima “zei hij en streek met één beweging mijn jurkje naar beneden.
Naakt stond ik voor hem. Mijn borsten, door de schoenen, fier naar voren en mijn billen strak naar achteren. Zijn nu begerige ogen bekeken mij even, toen pakte hij mijn hand en leidde die naar zijn schoot.

Je bent te mooi om werkloos te laten staan. Begin maar met wat voorwerk slaafje, ik trok mijn hand terug, wilde protesteren. Hij verstevigde zijn greep op mij en trok harder. Hij maakte zijn broek open. Fier sprong zijn penis naar voren `Pak beet`gebood hij. Nog steeds spartelde ik tegen. Een oude man,…dat niet.
Ik weigerde, maar opeens voelde ik een scherpe pijn op mijn kont. Ik keek achterom. Daar stond Maria, met een zweep in haar hand. Doe wat je gezegd wordt, anders … ze hief weer de zweep.
Ik boog, vocht tegen mijn tranen en begon.. Eerst met mijn hand, toen pakte hij mijn hoofd en duwde dat naar beneden. Je mond, liefje, nu met je mond. Met mijn billen naar achter bood ik een fraaie aanblik voor Maria, die daarvan profiteerde, door het handvat van haar zweep, tussen mijn benen te duwen,.
En weer reageerde mijn lichaam, ik kreunde duwde mijn kont achteruit, waardoor het handvat naar binnen gleed, Zachtjes bewoog Maria het heen en weer, er voor zorgend dat ik optimaal geprikkeld werd.
Ik werd geiler en geiler. Bewoog mijn hoofd steeds feller om de stijve pik van Maria’s vader. Stop kreunde hij en duwde mijn hoofd weg, ook Maria stopte en keek haar vader aan. Hij duwde mij van hem af, stond op.
Ga op de grond liggen.! Ik ging op mijn rug op de grond liggen, Hij kwam wijdbeens boven mij staan. Zijn balzak bungelde tussen zijn benen.


Toen liet hij zich zakken. Zijn harige zak in mijn gezicht. Zuig mijn ballen. Vol afschuw deed ik wat hij van mij eiste. Hij kreunde, genoot blijkbaar zichtbaar. Maria en haar moeder keken opgewonden toe. Stop.. kreunde hij. Ik stopte.
Hij stond op en ging opgewonden weer op zijn troon zitten.` Breng haar in positie, beval hij. Ik keek verward op. Wat ging er nu gebeuren?
Ik werd vastgepakt door Maria en haar moeder en op getild en met mijn gezicht naar Maria`s vader toe, met gespreide benen op zijn schoot gezet, waarbij zijn stijve opgezwollen penis diep in mij doordrong. Mijn handen werden vast gezet aan de hoge rugleuning van de stoel, zodat ik iets voorover kwam te zitten: Mijn borsten hingen nu vlak voor zijn gezicht.
Mijn knieën werden in een soort van stijgbeugels gelegd, waardoor ik vanuit mijn knieën op en neer kon veren, wat ook duidelijk de bedoeling bleek te zijn.

Rijden teef, kreunde hij. Ik verroerde mij niet. Berijd mij als een paard. Nog deed ik niets. Toen klapte opnieuw de zweep. Rijden, zei Maria en ik geef het ritme wel aan. Ze klapte opnieuw en ik schoot met mijn heupen naar voren. Nog dieper stak hij in mij. Ik reed, nee ik galoppeerde. Steeds klapte de zweep, Hij, kreunde en brulde.
Mijn borsten sloegen in zijn gezicht: Hij beet in mijn tepels. Nog meer pijn. Maria´s moeder joeg mij met haar stem op. Harder, harder… Bloed stroomde van mijn rug. De zweep klapte telkens. Het geluid en de pijn… Ik werd bloed geil. Sneller en sneller ging het.
Toen explodeerde hij met een dierlijk gebrul diep in mij. Ik gilde, perste mij op hem, mijn bloed kookte. Joeg door mijn aderen ….Nééééé….!
Ik gilde en viel voor over, mijn borsten in zijn gezicht duwend. Volledig leeg, uitgeput. Dit was ongekend. Zo volledig verzadigd... Ik werd los gemaakt. Zachtjes trok Maria mij van haar vader. Ik wankelde op mijn benen. `Op handen en voeten Esther,` zei ze.
Ik deed wat ze zei. Mijn weerstand was gebroken.
Hoofd op de vloer, kont naar boven. Ik gehoorzaamde.

Maria´s moeder kwam op haar knieën achter mij. Het zaad van mijn man is van mij zei ze en ze begon met haar tong het zaad van haar man uit mijn kut te likken. Ze zoog het laatste uit mij weg. Ik voelde me opnieuw opgefokt worden. Dit alles was zo geil!.
Verzorg haar, `zei hij, en kom naar de eetkamer voor de lunch. We hebben nog een hele dag voor ons. We zullen ons vandaag niet vervelen. Maria trok aan de ketting, Mee zei ze op handen en knieën. Gedwee kroop ik met haar mee, hoofd en kont omhoog, druipende kut goed zichtbaar voor de achterblijvers, volgzaam als haar hondje.

Ik was getemd. Klaar voor de training tot seks slavin.Nog twee laatste details wil ik u niet onthouden.Twee dagen na mijn overgave werd ik door Maria naar de salon gebracht. Naakt, zoals al de dagen daarvoor. Maria´s vader, moeder en Heinrich en Hans waren daar al. aanwezig.
Ik werd vastgebonden aan de haken in het deurkozijn. Armen omhoog, benen gespreid. Maria knielde voor mij en begon mijn kut te likken, waarna Hans zich met mijn borsten bemoeide. Al snel was ik, zoals altijd erg opgewonden. Mijn kut begon te druipen en mijn tepels keihard gezwollen.
Toen stapte Heinrich, hij had een vreemdsoortige tang in zijn hand, naar voren, pakte een tepel, trok er nog harder aan, rekte deze zover mogelijk uit Ik kreunde van pijn en genot. Sloot mijn ogen. Opeens schoot er een felle pijn door mijn tepel.
Ik gilde en keek verbouwereerd. Een kleine ring bungelde aan mijn tepel. Ik protesteerde, maar niemand reageerde. De tweede tepel werd door Heinrich gepakt.
Nu wist ik wat er ging gebeuren en beet op mijn tanden. Opnieuw een felle pijnscheut, ik kreunde. De tweede ring was geplaatst.
Deze ringen bevestigen je slavernij,` zei André.( Zo bleek Maria´s vader te heten) Je hoort hier en blijft hier voor ons genot.
Ik regel het wel met je ouders. Ik boog het hoofd.

Genot zouden ze wel aan mij beleven, of ik het nu wilde of niet. Tot mijn troost onderging even later ook Maria hetzelfde lot.
Haar slavernij werd nu ook duidelijk gemaakt. Ze glimlachte vol trots. Ik ben van jullie, sprak ze zacht. Doe met mij, wat jullie willen.
Naakt werden we weggeleid, We moesten uitgerust en in goede conditie zijn voor wat komen ging deze week. Weer twee dagen later, het was weekend, werden Maria en ik naar de salon ontboden.
We kwamen daar en tot mijn schrik zaten daar een tiental mannen, waar we ons aan moesten presenteren. We werden bekeken, betast.
Borsten werden beoordeeld en billen en benen gespreid. Opeens zag ik ook Maria´s moeder. Ze werd binnen gebracht door Hans. Eveneens naakt en aan de ketting. Ze onderging de keuring met zichtbaar genoegen. Ze daagde hen uit te voelen en te betasten. Duwde haar borsten naar voren, spreidde haar benen.
De mannen raakten opgewonden. Wat is hiervan de bedoeling,vroeg ik mij af. Dat werd al snel duidelijk. Maria´s moeder nam als eerste plaats op een kleine podium.
Ze keek uitdagend rond, speelde met haar borsten, draaide zich om en spreidde haar billen, zo haar kont tonend, ze bukte, spreidde haar benen. En haar schaamlippen, gleed met haar wijsvinger haar kut binnen.
Ze geilde het publiek op Het bieden kan beginnen, riep André. Ik keek verschrikt op. We werden verkocht!! Verkocht voor gebruik naar eigen goeddunken.
Voor één weekend weliswaar, maar toch verkocht!!! Na Maria´s moeder werd ik op het podium gebracht. Heinrich liet mij langzaam in het rond draaien. `Het bieden kan beginnen. riep André weer.
Men bood. Ik werd verkocht. Verkocht voor gebruik door wildvreemde mensen.


Heinrich kwam achter mij staan, pakte mijn borsten vast, trok aan de ringen in mijn tepels. Ik kreunde, dat deed pijn. Hij lachte. Ze moeten een beetje opgegeild worden, zei hij, dat verkoopt beter. Hij gleed met zijn hand tussen mijn benen, spreidde mij kut lippen, ging met twee vingers naar binnen.
Hij draaide mij om. “Bukken”zei hij. Ik bukte diep. Toonde het hooggeëerd publiek mijn kut, mijn druipende kut. Ik begon heet te worden.
Heinrich draaide mij naar hem toe, deed zijn broek open, trok zijn stijve lul uit zijn broek. “Pijpen, “gebood hij. Ik boog nog dieper en begon.
De mannen applaudisseerden en boden. Feller. Ik werd door een drietal mannen gekocht. Ze namen me mee naar één van de vertrekken op het landgoed. Alleen met drie opgefokte kerels, zonder de beschermende nabijheid van Maria. Ik werd bang, maar toen herinnerde ik mij wat Maria mij in het begin als troost en verklaring had gezegd.” Seksuele onderdanigheid betekent macht.

Je hebt met je lichaam macht over mannen, als je je lichaam en je verstand maar gebruikt en je het uit eigen wil en initiatief doet. Ik rechte mijn rug, priemde mijn geringde borsten naar voren en vroeg,”Waar mee kan ik jullie dienen”.
Ze grepen mij, dwongen mij op mijn knieën op de grond, smeerden mijn billen in met een grote hoeveelheid glijmiddel en, wrongen twee vingers in mijn anus, een duim in mijn kut.
Ik kreeg een lul in mijn mond. De vingers werden vervangen door een lul, één man kroop onder mij,ik moest me laten zakken, zodat ik me op hem kon spietsen. Ik werd aan drie kanten tegelijk geneukt!
Dat weekend werd ik geneukt in al mijn openingen, ik heb gezogen en geslikt, tot ik er buikpijn van kreeg. Mijn borsten werden gekneed, Ik werd opgehangen, gekneveld, uitgerekt en open gescheurd. Ik moest ze aftrekken en leeg zuigen, Ik ben geslagen, gepijnigd, ik heb gegild, gehuild, ze uitgedaagd, maar bovenal enorm genoten, omdat ik uiteindelijk de regie bleek te hebben..
En nu. Ik ben nu veertig jaar, woon inmiddels al twee en twintig jaar als slavin op het landgoed, bedien hen, die mij worden aangewezen, met mijn lichaam, ben wettelijk getrouwd met Heinrich, zoals Maria getrouwd is met Hans en eveneens op het landgoed is blijven wonen.

Ik heb regelmatig seks met Maria. Ik ben de zachtheid van een vrouwen lichaam enorm gaan waarderen. Ik heb drie dochters. Eén van 22 jaar,. Ja van de introductie week, vader onbekend, één van 20 en één van 18 jaar, de laatste twee in ieder geval van Heinrich.
Het contact met mijn ouders is volkomen verbroken, al vanaf het moment, dat ik ze verteld, dat ik zwanger was. Met een hoer wilden ze niets te maken hebben. We hebben onze eigen vertrekken, maar brengen nog steeds de meeste tijd door in de salon. Naakt, geil en zonder voorbehoud.,.
Mijn schoonmoeder is in ruste, zij werd te oud. Mijn schoonvader heeft zich ook terug getrokken. Zo nu en dan ga ik nog eens naar hem toe.
Hem nog even laten genieten van mijn lichaam. Maar het vuur is er bij hem wel uit. Mijn drie dochters, werden op eigen verzoek, getraind tot seks slavin.
Ik hoef me alleen zorgen te maken over mijn lichaam, want dit landgoed zal eens de mijne worden, eerlijk verdiend met mijn lijf en mijn leden. Want seks geeft macht en rijkdom.
Ik stop nu. Ik word geroepen. We hebben gasten. Ik doe mijn gordel om mijn naakte lichaam, met daarin ketting, glijmiddel, zweep en tepel klemmen. Ga even met mijn hand tussen mijn benen, even toucheren, ik huiver, ik maak me geil. Zo voorbereid ga ik de salon binnen.
Er wordt op mij gewacht. Mijn dochters hebben het voorwerk al gedaan. Ik zal nu aan hun eisen voldoen, wat die eisen ook zullen zijn, zoals ik al jaren heb gedaan.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen