Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was zondag, en voor mij ook een rustdag net als voor iedereen. Tenminste ik had met de dominee afgesproken dat ik ook mocht rusten, tenslotte ben ik geen stier en ik wilde ook wel eens tijd voor mezelf. Dat ik niet bij de kerkdiensten was vond hij gelukkig geen probleem. Het enigste wat hij van me verlangde, was dat ik in mijn zwarte jas op het eind van het avondgebed bij de deur kwam staan om iedereen een hand te geven. Tenslotte bent U na mij de belangrijkste man in het dorp. Het is goed als u zichzelf ook minstens een keer in de week laat zien. Daar kon ik wel mee leven en ik voldeed aan z'n verzoek. Dan kon ik ook nog eens mijn tienermeisjes met hun ouders zien die ik tot nu toe bevrucht had, vertelde ik trots. Het was acht uur en ik werd gewekt door het luide klokgelui en door Anja die binnen kwam met het ontbijt. "Moet je nog niet opstaan dokter" vroeg ze toen ze binnen kwam met een dienblad vol eten. Ik keek naar m'n jonge huishoudster. Anja droeg haar trouwe witte schort en ik zag haar kleine blote billen. "Nee nog niet kom hier." Ik kuste het meisje. "Zet dat dienblad maar op tafel en kom naast me liggen." 

 

meis
Anja deed haar schort uit en kwam bij me in bed. Ik trok haar tegen me aan. Ik keek het meisje in haar mooie bruine ogen. "Weet je schat, als dit allemaal afgelopen is dan gaan wij samen er van door." Ik kuste haar zacht op haar lippen. "Ik hou van je lieverd." Anja stak haar hand onder de dekens en streelde m'n lul. Ze glimlachte, "ik hou ook van jouw" zei ze, "jij bent het enigste wat ik nog heb op de wereld." Ze kuste me. "Ik ben je eeuwig dankbaar dat ik bij je mag wonen." Ik trok m'n meisje boven op me en streelde haar slanke lichaam. Ik werd altijd opgewonden als ik die kleine smalle billetjes van het knappe meisje onder mijn handen voelde. Anja voelde mijn stijve penis tegen haar buikje. "Wil je hem erin stoppen" vroeg ze zacht. "Mag dat" vroeg ik aan het meisje. "Het moet" lachte ze. "Vandaag is de enigste dag dat je tijd voor me hebt." Anja bewoog met haar lichaam totdat mijn stijve tegen haar kutje aan duwde. Met haar ogen dicht liet ze me toe. Haar zachte gleufje was al nat genoeg en m'n harde pik gleed bijna vanzelf in haar. Ik voelde de tepeltjes van haar kleine tietjes over mijn borst schuren, daardoor raakte m'n meisje nog meer opgewonden. Ik legde mijn handen op haar kontje en begon haar op mijn lichaam te bewegen. Anja lag zachtjes op me te kreunen. Ze genoot net zo als ik. We kusten elkaar verliefd. M'n meisje kwam heerlijk klaar voor het mijn beurt was. Ze kwam na haar orgasme boven op me zitten en begon met haar mooie lichaam op en neer te bewegen, net zo lang tot ik kreunend diep in haar buikje klaarkwam.

"Ben ik nu eigenlijk ook een onderdeel van dat programma" vroeg Anja aan me, toen we samen in bad zaten. Ik keek haar ernstig aan en streelde haar gezicht. "Nee lieverd dat ben je niet. Je bent verstoten weet je nog. We mogen blij zijn dat je hier nog mag wonen. Dat prikje dat ik je laatst gegeven heb weet je dat nog?" Anja knikte. "Dat is om te voorkomen dat jij ook zwanger word. Er kan je niks gebeuren."

Er werd gebeld. Ik vloekte, konden ze me dan zelfs op zondag niet met rust laten, dacht ik. Ik deed de deur open en daar stond Arlinde samen met haar moeder. Neuken, neuken riep het meisje hard, toen ze me zag. Ik wil neuken! schreeuwde ze. Ze trok haar zwarte rok omhoog en wreef met haar hand over haar kruis. "Er is geen land mee te bezeilen dokter" zei de radeloze moeder. "Wat moet ik nou?" "Kom maar binnen" zei ik tegen het meisje. "Komt U haar vanavond maar weer halen dan zorg ik vandaag wel voor haar, dan kunt u rustig naar de kerk." Arlinde stond nog maar in de gang of ze trok haar rok en haar slipje al uit. Ze sloeg haar armen om me heen en drukte zich tegen me aan, ze riep "neuken ik wil zo graag neuken!!" Anja kwam ook op het tumult af. "Wat is er aan de hand" vroeg ze toen ze Arlinde half naakt in de gang zag staan. "Oooo" riep het meisje, ze wees naar Anja. "Niet goed jij bent niet goed!" Ze wilde mij beschermen en kwam tussen ons in staan. "Zij is wel goed" legde ik haar uit zij is heel erg goed. Ik drukte mijn hand tegen haar kutje om haar te kalmeren. Zo nam ik haar mee gevolgd door Anja naar de huiskamer. "Ga maar eens zitten meisje. Ze word alleen maar rustig als ze haar orgasme krijgt" zei ik tegen Anja. Terwijl ik over het kutje van het meisje wreef, vertelde ik haar wat er in het ziekenhuis was gebeurt. Arlinde zat nieuwsgierig om haar heen te kijken. "Lekker?" vroeg ik. Ze knikte, "ja lekker, heel lekker.

Mag Anja er ook even aan zitten" vroeg ik. Ze keek eerst naar mij en toen naar Anja. Ze viel weer in mijn armen. "Neuken ik wil neuken" zei ze. "Eerst wrijven goed?" Arlinde knikte een beetje teleurgesteld. "Anja kan het ook heel goed let maar op!" Anja nam het over, ze begon het meisje dat wijdbeens op de bank zat over haar klitje te wrijven. "Ooooohh jaaah hijgde Arlinde "jaaah jij doet het ooook goed!" kreunde ze. Ik knoopte haar blouse open en trok de bh van het meisje uit. Ze had nu alleen haar sokjes en haar lakschoentjes nog maar aan. Het meisje begon luid te kreunen. En met een schreeuw kwam ze klaar. Arlinde werd even rustig. "Goed zo?" vroeg Anja vriendelijk aan haar. Het meisje legde haar hand op haar kutje. "Bijna goed" zei ze tot onze teleurstelling. We dachten dat ze genoeg had gehad maar ze begon al weer snel over haar spleetje te wrijven. Er schoot me wat te binnen.

Ik had ooit toen ik nog stage liep in een huisarts praktijk, sexueele voorlichting moeten geven op een school. Ze wisten niet wat ze met het materiaal moesten doen toen ik de lessen had afgerond, en ze hadden het aan mij gegeven. Het was een heel pakket. Condooms dildo's en dergelijke. Ik moest in de klassen uit leggen hoe je een condoom om moest doen. Ik had toen de lessen waren afgelopen alles in een doos gedaan en opgeborgen, en nooit meer naar omgekeken. Nu kwamen volgens mij die spullen wel van pas. "Ik weet wat" zei ik tegen Anja, "even wachten ik ben zo terug!" Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken, hij stond tussen een paar andere dozen in de garage. Het was lang geleden dat ik er in had gekeken en ik had eigenlijk geen flauw idee meer wat er precies in zat. Dat er een dildo in zou zitten dat wist ik zeker maar hoeveel dat was voor mij ook een verrassing. Ik wist nog wel dat ik er maar eentje had gebruikt voor de demonstraties. Naar de rest van de inhoud van de doos, had ik nooit omgekeken. Ik nam de doos die best wel zwaar was mee naar de huiskamer waar Arlinde nog steeds wijdbeens over haar poesje zat te wrijven. Ik opende de doos en zag dat er verschillende langwerpige dozen in zaten. Toen schoot het me weer te binnen. Er zaten een stuk of tien dildo's in van verschillende maten. Van klein tot belachelijk groot. Ik nam er een die een beetje de maat van mijn penis had en liet hem aan Anja en Arlinde zien.

"Hier kan je ook mee neuken" zei ik.

"Die word nooit moe! Wil je dit eens proberen meisje" vroeg ik aan Arlinde. Ze keek vreemd naar de dildo. Ik drukte hem voorzichtig tegen haar kutje aan. "Ga maar lekker onderuit liggen dan zal de dokter je even verwennen!" Met èèn hand opende ik haar schaamlipjes en ik duwde de kop van de dildo in haar spleetje. "Oooo dat voelt raar!" riep Arlinde. Anja kwam erbij ze begon met haar wijsvinger over het stijve klitje van het meisje te draaien. Arlinde begon steeds harder te kreunen naarmate ik de dildo dieper in haar kut duwde. "Ja ja bewegen" riep ze "kom bewegen!" Ik begon de dildo steeds sneller in haar poesje in en uit te bewegen. Ze trok haar knieën omhoog zodat ik hem nog dieper in haar kon duwen. Arlinde schreeuwde toen ze trillend klaar kwam. "Dit is wel een ideale oplossing voor haar hè" zei Anja. Arlinde bleef ook nadat ze heftig klaar was gekomen, de dildo langzaam in haar gleufje heen en weer duwen.

Ik stond in de doos met dildo's te rommelen. Ik denk dat ik er maar eens èèn meeneem als ik morgen naar die kostschool ga... bedacht ik.

Ik had voor ik naar de kostschool ging even een kort bezoekje bij de dominee af gelegd. Dat drankje dat hij me een keer gegeven had, had toch m'n interesse gewekt. Het zou vandaag wel eens van pas kunnen komen. Toen ik in het gebouw kwam melde ik me bij de leiding. Ik kom de dames uit afd C verder onderzoeken vertelde ik. De leidster nam me mee naar de gesloten afdeling deed de deur open en ze wenste me veel succes. Toen ik de slaapzaal in stapte, waren de meiden druk bezig om hun bedden op te maken. Ik had onderweg om me voor te bereiden al een beetje van het drankje genomen. M'n pik zat keihard in m'n broek toen ik samen met een van de leidinggevende de zaal in stapte. Ik zette mijn tas op een tafel en keek naar de meisjes. Hoe wilt u ze hebben dokter vroeg de vrouw. Laat ze maar met hun rug naar me toe naast elkaar gaan staan met hun billen bloot. De vrouw klapte in haar handen en de meisjes kleedde zich uit. Ze gingen netjes op een rij naast elkaar staan. De meisjes zagen er prachtig uit. Alleen jammer van de striemen die op hun kontjes zaten. Ik zei tegen de vrouw dat ze weg moest gaan. Weet u dat zeker dokter zei ze. Het zijn ongehoorzame wilde meiden hoor waarschuwde ze me. Ik heb wel vaker met dit bijtje gehakt zei ik maakt u zich geen zorgen. Voor de zekerheid gaf ze me een korte zweep. Hier hebben ze diep ontzag voor vertelde ze. De vrouw liet me alleen. De meisjes waren muisstil toen ik alleen met ze was.

Ik ga jullie nummers geven zei ik. Want Namen kan ik moeilijk onthouden. Als jullie een tikje voelen dan zeg ik wat je nummer is en dan herhaal je het begrepen? Ja dokter riepen ze hard. Goed nu allemaal voorover bukken benen uit elkaar en leg je handen om je knieën. Ik liep langs de rij. Wat een geil gezicht was het om die tieners zo te zien staan. Deze meisjes waren wel allemaal goed geschoren zag ik. Ik liet ze even zo staan en kleedde me uit. Met een stijve lul liep ik het rijtje af. Wie weet er hier wat pijpen betekent riep ik. Niemand gaf antwoord. Wie wil het leren? Ik kreeg weer geen antwoord. Goed schatjes dan mogen jullie het om de beurt even proberen! Draaien jullie maar even om en ga recht staan. Nu zagen ze pas dat ik ook naakt was. M'n pik schommelde door zijn zware gewicht onder aan m'n buik. Ik had iets te veel van het goedje van de dominee genomen. De meiden keken met ontzag naar m'n stijve lul. Allemaal op je knieën en handen op je rug riep ik. Nu!! En je mond wijd open! De meisjes deden braaf wat hun gezegd werd. Ik liep naar het eerste meisje toe en drukte m'n stijve lul in haar open mondje. Zachtjes aan zuigen sletje zei ik vriendelijk ik legde mijn handen op haar hoofd. Adem door je neus. Onverwacht duwde ik mijn pik tot achter in haar keel. Het meisje begon met grote ogen te kokhalzen. Door je neus ademen liefje schreeuwde ik. Ik duwde mijn stijve lul nog een paar keer diep in haar keeltje en liet haar los. Ga je wassen zei ik. Volgende! Zo werkte ik het hele rijtje af. Bij de laatste kon ik nog net voorkomen dat ik klaarkwam. Goed dat heet nou pijpen riep ik toen ze weer op een rijtje stonden. En dat is dus niet de bedoeling lachte ik.

De bedoeling is dat ik jullie kutjes vol ga spuiten zodat jullie allemaal een kindje krijgen. En dat heet dus neuken. Er ging een golf van onrust door het groepje. Dus u gaat dat grote ding in ons stoppen durfde een van de meisjes te vragen. Juist! Dat heb jij goed geraden. Ik liep naar haar toe en greep haar tussen haar benen. En jij bent straks de eerste. Wie heeft er hier wel eens geneukt, vroeg ik. Er was èèn meisje die haar vinger op stak. Ik dokter, maar het was wel met iemand van het dorp! Goed orde riep ik, anders word het zo'n lange dag, en ik heb nog meer te doen vandaag! Allemaal met je benen wijd gaan staan. Ik nam een flesje glijmiddel en smeerde bij elk meisje een beetje op haar kutje. Ik nam een stoel en ging tegenover hun zitten. Nu gaan jullie net zolang over je vagina wrijven tot je, je orgasme hebt gekregen! De meisjes begonnen wat onwennig over hun kutjes te wrijven. Natuurlijk schaamde ze zichzelf om dat te midden van hun vriendinnen te doen, vooral het middelste meisje die meer naar haar kamergenootjes stond te kijken dan dat ze met zichzelf bezig was. Ik riep haar tot de orde. Jij daar, hier komen zei ik. Je moet wel over je kut wrijven anders kom je nooit klaar! Kom maar eens hier voor me staan! Het meisje kwam verlegen op me afgelopen. Ik wreef zachtjes over haar kleine gleufje.

Voorzichtig duwde ik m'n vinger in haar gleufje en het voelde erg nauw. Ze klaagde dat ze een beetje pijn had. Niet zeuren meid, de dokter weer echt wel wat hij doet. Ik pakte m'n tas en nam de dildo eruit. Kom jij maar eens over mijn benen heen liggen! Ik pakte haar beet en legde haar dwars over m'n schoot. Ik trok haar kleine billen uit elkaar en controleerde snel haar gleufje, en smeerde haar extra in met glijmiddel. Ik zag wel dat dit wel wat moeite zou gaan kosten om dat ding in haar te krijgen. Met een arm hield ik haar stevig vast rond haar middel. Ik drukte de eikel van de dildo tussen haar kleine schaamlipjes. Het meisje begon luid te kreunen toen ik hem zachtjes haar kutgaatje in duwde. Ooooohh nee dokter, hij past er niet in schreeuwde ze. Ja hoor meisje, hij moet! Je moet je alleen even ontspannen! En nu stil! Ik gaf haar een harde tik op haar stevige blote billen. Ik duwde met kracht de dildo steeds verder in het nauwe kutje, zover ik kon. Zo kind nu je vliesje nog en dan ben je er helemaal klaar voor.

Met een laatste duw ontmaagde ik de tiener.

Ze gaf een gil toen ze de dildo helemaal in zich voelde. Ik liet hem even zitten en streelde haar klitje. Zo nu ben je een grote meid. ik ben trots op je. Ik tilde haar op en legde haar op tafel en liet haar even bijkomen. Ik keek naar de rest van de meiden. Een paar stonden te kijken en zeiden dat ze al klaar waren gekomen. Ik controleerde dit door even over hun kutjes te wrijven. Ze kreunde en zeiden dat het nog erg gevoelig was.

Jullie mogen die andere wel even helpen zei ik. Jullie moeten die andere helpen verbeterde ik mezelf. Ze liepen naar de meisjes toe en begonnen over hun kutjes te wrijven tot ze allebei klaarkwamen.Ik ging weer terug naar het meisje dat op de tafel lag. Hoe is het met jou vroeg ik aan haar. Ik pakte haar benen vast en trok haar naar me toe. Ze was stil. Ze wist wat er zou gaan gebeuren. Ik hield mijn pik vast en duwde die in haar gleufje. Het was een heerlijk geil gevoel dat nauwe kutje. Het meisje schokte toen ik mijn pik zover mogelijk in haar duwde. Ik streelde haar borstjes. Het spijt me schatje maar het moet echt gebeuren, maar het is zo voorbij want je kut voelt lekker strak rond mijn lul. Ze liet het gelaten over zich heen komen. Ze gaf kleine gilletjes bij elke stoot die ik haar toediende. Mijn volle zak sloeg tegen haar kutje aan bij iedere diepe stoot. Ik voelde dat ik klaar ging komen in de mooie tiener. Ik kneep hard in haar borstjes toen ik mijn zaad diep in haar spoot.

Ik trok m'n stijve uit haar en zag hoe m'n sperma uit haar kleine mishandelde kut droop. De andere keken maar stilletjes toe hoe ik hun vriendinnetje verkrachte. Zo meiden op handen en knieën zitten. Ik nam de dildo in mijn hand en ging bij hun staan. Het is niet leuk ik weet het maar het moet even en het kan ook een beetje pijn gaan doen! Ik riep het meisje wat ik net behandeld had. Jij mag me even helpen zei ik. Ik spreid hun billen en dan heb jij de eer om ze met de dildo te ontmaagden, net zo als ik daarnet bij jouw gedaan heb. Het meisje kwam bij me zitten. Deze zit mij altijd te pesten zei ze. Ik gaf haar een knipoog. Ze heeft twee gaatjes zei ik zacht. Er verscheen een vals glimlachje op het gezicht van het meisje. Ze drukte de eikel van de dildo tegen het sterretje van het meisje dat ik vasthield. Daar komt hij dan riep ze. In één keer drukte het ding in de anus van het meisje ze gaf een gil en vloekte, auw auw. Ik moest haar goed vast houden. De dildo werd uit haar kontje getrokken om vervolgens in haar kutje te verdwijnen. Ook hier werd nou niet bepaald zachtzinnig omgesprongen met de dildo. Het meisje trok zich niks aan van de gillende kamergenoot. Volgende zei ik. Mijn assistente begon er plezier in te krijgen. Toen ze klaar was met de laatste ging ik achter een willekeurig meisje zitten en neukte haar diep. Ze hadden geen pijn meer ze begonnen er juist van te genieten! En ik wilde alleen nog maar neuken. Veel neuken. M'n lul bleef gewoon keihard. En die meiden konden er geen genoeg van krijgen. Ik ging op een bed liggen met een meisje boven op m'n lul en eentje op m'n gezicht. De andere keken vingerend toe. En de dildo deed goede diensten... Ik had ze belooft toen ik klaar was, dat ik weer zo snel mogelijk terug zou komen.

Uitgeput kwam ik weer thuis, waar ik door Anja werd ontvangen, ze was lichtelijk in paniek. Ik moet je wat vertellen. Er was hier vandaag een journalist die man wilde wat vragen stellen over de onderzoeken die jij doet. Ze zijn nu onderweg naar de dominee, maar ze komen straks terug. Ik keek verschrikt naar m'n meisje. Hoe snel heb jij je koffers gepakt vroeg ik aan Anja. Het is beter dat we als de bliksem vertrekken. Ik nam al het collecte geld dat ze voor me verzameld hadden uit de kluis, en we maakte dat we wegkwamen.

Onderweg stopte we even. Ik moet even een brief posten voor de dominee zei ik tegen Anja. Wat staat daar dan in, is het een afscheidsbrief vroeg ze. Zoiets zei ik tegen haar. Hij zal niet zo blij worden denk ik. Ik heb iedereen hier in dat stomme dorp voor de gek gehouden, ik ben namelijk zelf onvruchtbaar!!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen