Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Anja kwam dus bij mij. Tja, ze had geen andere keus wilde ze tenminste in het dorp blijven wonen. Haar ouders hadden haar dus ook verstoten en haar vriendjes en vriendinnetjes durfden al helemaal niet meer bij haar in de buurt te komen. Stel je voor zeg, als ze met haar gezien zouden worden, dan hadden ze echt een probleem! Toch was ik van plan om haar te gaan gebruiken als mijn assistente. Bij sommige meiden tenminste. Ik zou haar binnenkort al van haar diensten gebruik gaan maken. De volgende dag kwam Marlies weer langs. 's Morgens deed ik het spreekuur en 's middag besteedde ik tijd aan het fokprogramma van de dominee. Ze had nu haar moeder niet bij zich. "Hoe gaat het met jou" vroeg ik toen ze binnen kwam. "Heb je nog pijn tussen je benen van gisteren?" Ze schudde van nee. Ik wees naar de tafel. "Uitkleden en benen wijd" zei ik. "Weet je nog dat ik gisteren aan je vroeg of je wel eens met jezelf speelde?" Marlies knikte. 


"Speel je echt nooit met je vagina?

Niet liegen hè, anders moet je naar de kostschool." Marlies begon te beven van angst. Ik wist ook niet wat het was, maar zo te zien boezemde het als je er over begon toch wel een bepaalde angst in, en niet zo'n beetje ook! "En krijg ik nog antwoord? Speel je zelf wel eens?" "Ja dokter heel stiekem." "O o" lachte ik. "Dus we hebben hier een ondeugend meisje!" Marlies knikte bezorgd. Ze was toch bang voor de gevolgen die dat zou hebben als ik het tegen haar moeder zou zeggen. Ik keek tussen haar benen. "Ik had toch gezegd tegen je dat je moest scheren?" Haar vagina was nog net zo behaard als gisteren. "Verdomme" riep ik kwaad. "Waarom luistert er hier niemand." "Ik ben het vergeten" piepte Marlies onder de indruk van mijn kwade bui. "Wacht!, Jij brengt het programma in gevaar, dat is een zeer ernstige zaak!" ik riep Anja naar binnen. Die wist in de eerste instantie natuurlijk niet waar ze kijken moest toen ze Marlies zag zitten met haar benen wijd. "Haar vagina moet geschoren worden ga je gang!" Marlies keek naar Anja. "Zij mag niet aan me zitten" riep ze naar Anja wijzend. "Ze is verstoten!" "Anja werkt voor mij, daar hebben jullie niks mee te maken. Opschieten Anja, en jij mond dicht, anders vertel ik de dominee wat voor een ondeugend meisje je bent!" Anja ging aan het werk. Ze schoor het haar van de kut van het meisje. Boven op haar heuveltje liet ze een streepje staan. Dat vond ze geloof ik wel een mooi gezicht. "Het is klaar" zei ze. "Keurig goed gedaan dan mag je haar nu likken. Ze heeft het wel niet verdient maar voor deze keer dan." "Likken?" vroeg Anja verbaast. "Je hoort me goed. Likken ja, hier." Ik wees het klitje van Marlies haar kutje aan.

"Ze moet eerst haar orgasme krijgen voor ik haar verder behandel."

Anja twijfelde, dat had ze nog nooit gedaan bij een meisje. Het kwam niet eens bij haar op om er aan te denken. Ze keek naar het spleetje van het meisje dat open gespreid voor haar zat. Dit duurde me te lang. Ik legde een hand in de nek van Anja en hield de andere op haar hoofd. Met kracht duwde ik haar gezicht tegen de kut van Marlies. "Steek je tong uit! Nu likken!" Ik wist ook wel dat Anja het nog nooit gedaan had. Ze zou er wel aan wennen als ze het vaker moest doen dacht ik. Marlies kreunde. Door die reactie begreep ik dat mijn assistente goed werk deed. Ik liet het meisje haar hoofd los. Anja ging nu gewoon door en likte aan het klitje van de tiener die steeds geiler begon te worden op de tafel. "Oooooh Ooooohh" hijgde Marlies "oo jaaah het komt" riep ze hard. Marlies kreeg haar orgasme. Hijgend kreunde ze dat ze het heerlijk had gevonden. Ik trok m'n broek uit en de twee meisjes keken naar mijn stijve lul. "Marlies kom van de tafel." "Ja dokter" zei het meisje gehoorzaam. "Ik laat hem jouw nog een keer voelen. Dat is nodig voor de behandeling. Over twee weken doen we een test of je zwanger bent. Buig nu maar voorover. Als ik achter je sta, dan hou je de rugleuning van die stoel die daar staat stevig vast. Anja ga jij maar naast haar staan en trek haar billen uit elkaar zodat ik mijn penis diep genoeg in haar kan duwen!" Anja nam haar positie in en deed wat haar gezegd werd. Ik drukte mijn stijve in de natte kut van de boerendochter en begon haar te neuken. Het ging een stuk beter dan gisteren nu ze een nat kutje had en eerst haar orgasme had gekregen. "Laat haar maar los" hijgde ik tegen Anja "en laat me je tietjes zien kind. Daar word ik geil van als ik neuk. Dan kom ik ook sneller klaar." Anja trapte in het smoesje en ontblootte haar bovenlichaam. Ze liet haar kleine bolle tietjes aan me zien. Ik nam ze in mijn handen terwijl ik Marlies neukte. Het duurde niet lang voor ik het gevoel kreeg dat ik mijn zaad in haar kut ging spuiten. Met een kreet vulde ik de jonge kut rond mijn lul. Ik bleef even staan tot mijn pik verslapt was en liet Marlies weer gaan. Anja maakte mijn pik schoon met een tissue. En Marlies ging weer naar huis.

Ik deed mijn administratie en Anja ging in het huis aan de slag. Ze was niet voor niks mijn huishoudster. Ik had haar een witte jas gegeven. Meer kleding had ze niet nodig. Als ik dan zin mocht hebben dan kon ik gewoon mijn gang gaan. Ik moest haar alleen nog eens leren pijpen, want dat had ze nog nooit gedaan.

Ik kreeg een telefoontje van het ziekenhuis uit de stad. Er lag daar een meisje uit het dorp dat gereed was om uit het ziekenhuis ontslagen te worden. Maar het kind was zo druk er was geen land mee te bezeilen was. Ze vonden het ook niet nodig om haar iedere keer plat te spuiten om haar rustiger te maken. Of ik even langs wilde komen om haar op te halen. Ik moest wel. Ik zag dat de naam van het meisje op de lijst stond. Toen ik in het ziekenhuis kwam nam de hoofdzuster me mee en bracht me naar haar kamer. "Ik laat U verder met rust" zei ze. "Doe maar met haar wat U wilt, maar neem haar in godsnaam weer mee naar uw dorp. Dan zijn wij er tenminste vanaf. Het is hier al druk genoeg." Ik liep de kamer in en deed de deur achter me op slot. En ik liep naar het bed waar het meisje op lag. "Zo Arlinde ik hoor dat jij de boel zo bezig houd hier, is het niet?" Ik bekeek het meisje. Ze hadden haar handen en voeten vast gebonden met leren riemen en over haar mond zat een doekje gebonden. De zuster had me gewaarschuwd. Pas op want ze spuugt in je gezicht! Ik ging naast het bed zitten. Het meisje lag druk met haar hoofd te bewegen. Ze probeerde het ook met haar lichaam maar de leren riemen belette haar dat. Ik had over haar gelezen in mijn praktijk. Arlinde was altijd al een druk kind geweest. Ze vroeg veel aandacht groeide op in een gezin met acht broertjes en zusjes. Haar moeder had haar handen vol aan de tiener die nu ook nog eens aan het puberen was. Arlinde was een speciaal geval. Ik trok de dekens van haar af en ging naast het bed zitten. Ze keek me met grote ogen aan. "Zo meisje ik ben de nieuwe dokter wij hebben elkaar nog niet gezien he?" Ze schudde wild haar hoofd. "Ik ga jouw mee nemen naar huis, vind je dat goed?" Arlinde knikte heftig van ja met haar hoofd. "Goed meisje. Maar dan mag je niet meer naar de dokter spugen hè? Dan doe ik straks dat rare ding van je mond af goed? Maar voor ik dat doe moet ik je eerst even onderzoeken." Ik stond op en knoopte de kleding van haar open. Ze zag dat ik een schaar pakte en ze begon te schreeuwen. "Nee nee rustig maar ik doe jouw geen pijn liefje" zei ik.

Ik knipte haar slipje kapot en trok het van haar af. Nu lag ze zo goed als naakt op het bed. ik zag dat ze opgewonden adem haalde van de zenuwen. Ik legde mijn hand op haar kutje, En begon haar rustig tussen haar benen te masseren. Ze ontspande. "Vind je het lekker wat de dokter nu met je doet meisje?" Ze knikte van ja. Ze sloot haar ogen, en voor het eerst sinds ik bij haar was ontspande het meisje een beetje. Ik voelde dat haar kutje zelfs een beetje natter werd. Ik trok mijn hand weg. Arlinde keek me teleurgesteld aan. Ze stootte haar bekken omhoog. Ze was zo te zien teleurgesteld dat ik gestopt was met over haar kutje te wrijven. Ik streelde haar borstjes. "Wil jij zo graag dat de dokter door gaat om over je plasser te wrijven?" Ze stootte een geluid uit. "Word je daar zo rustig van?" Ze begon weer wild met haar hoofd te bewegen. Het meisje wilde maar èèn ding. Haar orgasme! Ik hield mijn hand op haar gleufje en vingerde haar kutje. Arlinde genoot. Nu wist ze dat het eindelijk zover was. Ze mocht klaar komen! Ik kuste haar jonge borstjes. Terwijl ik haar vingerde maakte ik de spuug doek los. "Beloof je dat je lief bent meisje" vroeg ik. "Ja dokter ik ben lief" kreunde ze. Ik duwde een vinger in haar natte gleufje. De tiener kreunde. Ik zoog nog even aan haar keiharde tepels. Het meisje begon hard te schreeuwen. Nu niet omdat ze zich niet kon beheersen, maar ze bereikte een voor haar heerlijk orgasme. Ik liet haar even uit hijgen.

"Nog een keer nog een keer" zei ze tot mijn verbazing.

"Toe ik wil nog een keer." Ze smeekte het bijna. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om het meisje teleur te stellen. Ik was zelf ook bloedgeil geworden van dat kind. "Goed lieverd nog een keer, maar dan breng ik je naar huis goed?" Ik maakte haar enkels los. "We doen het nu anders goed?" Zo te zien kon het haar niet schelen hoe ik het deed, als ze nog maar een keer kon klaar komen. Ik kuste haar strakke buikje en daalde langzaam af richting haar poesje. Arlinde kreunde hard toen ik mijn gezicht tegen haar kutje duwde. Ze begon wild met haar onderlichaam te bewegen. "Ooooohh jaaah" hijgde ze toen ik haar klitje met m'n tong begon te bewerken ik begon zachtjes aan haar schaamlipjes te zuigen. Wat was die tiener geil. Ze sloeg haar benen rond mijn hoofd en klemde mijn hoofd tussen haar dijen. Ik kon geen kant meer op. Het enigste wat ik kon doen was die heerlijke tienerkut klaar likken. Arlinde kreeg krijsend haar tweede orgasme. ik zag tranen in haar ogen, zo intens was ze klaargekomen. Ik zelf hield het ook niet meer, toen ze haar benen ontspande en ze mijn hoofd los liet, maakte ik snel mijn gulp open en trok mijn stijve uit m'n broek. Ik ging bovenop het meisje liggen en duwde mijn lul in haar kut. Arlinde schrok toen ze mijn harde speer in zich voelde en begon weer wild met haar hoofd te bewegen. "Nu even ophouden hè" sprak ik haar streng toe. "Jij hebt daarnet plezier gehad, nu ben ik aan de beurt!" Ik drukte mijn pik in haar nauwe spleetje en hield me even stil. Arlinde keek me met haar grote blauwe ogen verschrikt aan. Ze moest even wennen aan het onbekende gevoel in haar kut. Ik begon haar te neuken. Ik drukte haar fragiele lichaam bijna plat, met mijn volle gewicht lag ik bovenop haar. Arlinde was stil. Ik neukte haar diep. Ik stootte mijn pik met lange halen heen en weer in haar nauwe kutgaatje. Wat is dit een geweldig beroep bedacht. Ik keek naar Arlinde.

"Vind mijn sletje het lekker dat de dokter zo met z'n plasser in je beweegt" vroeg ik. "Ja dokter" kreunde het meisje. "Nu ook nog?" Ik begon nog wat sneller te bewegen. "Oo jaaah dokter" zei ze zacht. "Nu is het nog beter! Zo is het lekker!" Ik begon nu echt op het kind in te raggen. Ik wilde nog maar een ding en dat was die kleine tiener kut vol spuiten. Arlinde begon ook weer hard te kreunen. Het meisje kreeg voor de derde keer haar orgasme. Deze keer op mijn harde lul. Ik voelde m'n zak leeg lopen in haar mooie lichaam. Ik kuste haar voor ik van haar af ging, en maakte haar handen los. Ik waste haar kutje en kleedde haar aan.

Toen ik Arlinde thuis bracht nam ik even haar moeder apart. "Arlinde moet goed uitrusten hoor" zei ik. "En als u ziet dat ze zichzelf tussen haar benen begint te wrijven dan laat u haar gewoon haar gang gaan. Ze word er echt rustiger van. En als ze helemaal niet meer te houden is dan komt u maar met haar langs." Ik kuste Arlinde en keek in haar blauwe ogen. "Als er iets is met je kom je maar langs. Beloof je dat?" Arlinde knikte ze sloeg haar armen om me heen en gaf me een knuffel.

Ik was nog maar net thuis toen de dominee voor de deur stond. "Ik moet U nog wat laten zien" zei hij met een ernstig gezicht. "En hier mag absoluut niet over gepraat worden. Het is een taboe in het dorp een uiterst geheim project" zei hij geheimzinnig. O jee dacht ik. Zouden ze nu zover zijn om die kostschool aan me te openbaren? Ik stapte met hem in de auto. Hij reed naar de rand van het dorp. En stuurde de auto het bos in. Toen we een hek passeerden, reden we over een oprijlaan en kwamen bij een groot gebouw aan. Het zag er troosteloos en slecht onderhouden uit. "Dit is de kostschool" zei hij tegen me. "Het gebouw is van een rijke landbouwer geweest, hij heeft het aan het dorp geschonken. Hier komen al de zwangere meisjes terecht. Ze worden hier streng opgeleid tot zorgzame moeders. De vrouwen die hun opleiden zijn helaas onvruchtbaar. Daarom zijn ze hier. We hebben hun voor de keus gesteld. Of weggaan, of de jonge moeders opleiden. Er is ook een afdeling voor meisjes die zich afzetten tegen ons programma. Die worden extra hard aangepakt. Ze krijgen een extra harde training. We kunnen niet toestaan dat er mensen zijn in onze gemeenschap die niet naar ons luisteren!" Hij keek me met een gestoorde blik aan, de dominee raakte helemaal opgewonden als hij er over vertelde. "U begrijpt dat we niet willen dat bekend wordt wat zich werkelijk in dit gebouw afspeelt. Het project is uiterst geheim!" zei hij voor de zoveelste keer. Dat kon ik goed begrijpen. Als dit ooit bekend werd, konden de dominee en z'n trawanten het wel schudden. "En," vervolgde hij zijn betoog, "die dwarse meiden moeten ook zwanger worden. U weet vast wat U te doen staat!"

We liepen het gebouw in. Hij gaf me een korte rondleiding. Ik had het idee dat hij me niet alles liet zien. Hij bracht me naar afdeling C. De beruchte afdeling zoals hij zelf al zei waar de ongehoorzamen zaten. Ik zag vijf meisjes lopen. Ze droegen alle vijf een vreemd jasje dat hun billen niet eens bedekte. Er liepen erbij met rode striemen op hun kontjes. Blijkbaar werden ze hier regelmatig gestraft en werden lijfstraffen niet geschuwd. De meiden keken me angstig aan toen ik aan hun werd voorgesteld. "Doen jullie je jasje maar eens uit zodat de dokter jullie even goed kan bekijken" riep één van de vrouwen die de leiding had over de afdeling. En ga naast elkaar staan." De meisjes stelden zich naakt op en staarden wezenloos voor zich uit. "Wat denkt u dokter"" vroeg de dominee. "Zijn ze geschikt?" Ik bekeek de vijf tieners goedkeurend en bekeek hun billen. "Jawel ik geloof het wel, maar ik zou ze eerst wat nauwkeuriger moeten onderzoeken. En als ze zwanger worden mogen ze in ieder geval niet meer geslagen worden!" Ik keek de dominee vernietigend aan. "Ik kom binnenkort terug om hun te onderzoeken," zei ik.

De volgende dag had ik eerst spreekuur. Er kwam een moeder die ik nog niet gezien had in de praktijk. Ze had een tweeling bij zich. Twee bijna oogverblindende blonde meisjes van zestien jaar oud, zo mooi waren ze. Dit zijn Ingrid en Ilse zei de moeder. We komen voor het onderzoek. Nu had ik een probleem, ik kon er maar eentje tegelijk te grazen nemen. Blijkbaar dacht de moeder dat ik een soort superman was of zo. Ik legde haar uit dat ik maar èèn meisje tegelijk kon behandelen. Dat begreep ze best, maar ze vertelde dat die twee bijna onafscheidelijk van elkaar waren, vandaar dat ze hun allebei tegelijk had meegenomen. Ik liet de twee de schoonheden zich uitkleden. Wat waren die twee mooi. En exact hetzelfde. Ik kneep ze om de beurt even in hun borstjes. De meisjes stonden allebei een beetje zenuwachtig te giechelen. Ik liet Ilse eerst op de stoel plaatsnemen en verzocht de moeder om in de wachtkamer plaats te nemen. Ik riep Anja om het meisje netjes te scheren en zei tegen haar vergeet het streepje niet! Trouwens doe het maar bij allebei nu je toch bezig bent. Anja ging aan de slag. Toen ze klaar was had de tweeling een mooi glad geschoren kutje met een klein streepje op hun heuveltjes. Ik bekeek tevreden het resultaat en gaf Anja een kus.

Goed gedaan meisje. Ik streelde even snel haar borstjes. Ingrid lag nog met haar benen wijd in de beugels. "Je mag haar wel even klaar likken terwijl ik mezelf gereed maak" zei ik tegen haar. Het meisje op de tafel keek toch wel vreemd op toen Anja haar tong tegen haar kutje aan duwde. Wat een gekke meid,ze doet vies met me" zei Ingrid, en ze wilde van de tafel af komen. Ik greep snel in, en vertelde dat ze moest blijven liggen. Dit hoort bij de behandeling. Ik wil weten of jullie een orgasme kunnen krijgen. Ze keken natuurlijk helemaal vreemd op toen ik mijn broeken liet zakken. Ze hadden nog nooit een penis gezien, zeker geen stijve van een volwassen man. Ingrid lag naar het plafond te staren toen ze tong van Anja tegen haar kutje aan voelde. Het meisje begon te kreunen. "Ze reageert goed" dokter zei Anja tegen me. "Ja ik zie het," ik streelde de borstjes van de tiener die in de stoel lag, haar tepels worden ook hard." Tegen haar zus zei ik dat ze net zo moest doen als ik, "wrijf jij maar eens zachtjes over de borstjes van je zusje, dan zul je zien dat ze nog harder gaat hijgen." Ilse ging naast haar zus staan en legde gehoorzaam haar handen op de borstjes van haar zus. Ze begon wat onwennig in de tietjes van haar zusje te knijpen.

Ik kreeg een bizar idee. Hier in het dorp gelden andere wetten dan waar dan ook, ik vroeg me af of het gebruikelijk was dat broers en zussen het met elkaar deden, of hoe ze zouden reageren als ik die twee met elkaar liet spelen. Ik tikte Anja op haar schouder en zei dat de op moest houden. "Doen jullie het wel eens met elkaar" vroeg ik aan de tweeling. Wat bedoeld U dokter vroeg Ilse. "Nou ik neem aan dat jullie naast elkaar in het zelfde bed slapen. Jullie zullen vast ook wel aan elkaars vagina hebben gezeten of niet soms?" De tweeling keek elkaar aan alsof ik hun grootste geheim had geraden. Ik zag ze twijfelen om antwoord te geven. "Nou hoe zit dat? Ga jij maar eens op de tafel over je zusje zitten Ilse en doe maar eens wat Anja daarnet bij je zus heeft gedaan. En jij Ingrid hetzelfde bij je zus." Ze protesteerde we hebben wel eens aan elkaar gezeten maar elkaar nooit gelikt dokter! Zei Ilse. "En dat doen we niet ook! Wat heeft dit met het onderzoek te maken?" "Alles" zei ik. "En nu doe je gewoon wat ik zeg tegen jullie!" Mokkend ging Ilse over haar zus heen zitten. Ze keek naar het kutje van haar zus. "Ik vind het vies om dat te doen ik wil het niet" zei ze opstanding. Ik knikte naar Anja, zij zou in de gaten houden of Ilse wel echt zou likken. Met twee handen drukte Anja krachtig het gezicht van het meisje tussen de benen van haar zus.

"Likken stomme trut!!," riep ze.

"Lik haar kut tot ze klaar komt!!" Het meisje zag nu wel in dat protesteren geen zin had. Met tegenzin begon ze aan het poesje van haar zusje te likken. "Jij ook," zei ik tegen Ingrid. "Ga je gang!" De mooie tweeling likten elkaars kutje ze werden zo geil dat ze schokkend op elkaars gezicht klaar kwamen. "Zien jullie nu dat het helemaal niet zo moeilijk is?" zei ik tevreden tegen de twee tieners. "Kom jij maar eens van de tafel af Ilse dan kan de behandeling van je zus beginnen." Ik ging tussen de benen staan van Ingrid. "Masseer jij hem eerst eens goed stijf Anja" zei ik tegen haar. "Zuig er maar even aan." Anja kwam bij me zitten op haar knietjes. En hield mijn pik vast. "Gewoon even aan zuigen schatje, doe maar net of het een lolly is." Ik vond het jammer dat ik niet in dat mooie mondje van het meisje kon klaarkomen. Ik kon het me immers niet permitteren om mijn zaad te verspillen. En er lag nog een mooi tiener kutje op me te wachten. Anja zoog heerlijk aan m'n stijve lul. "Stop maar lieverd voor het te laat is." Ik kuste het meisje op haar wang, en ging over tot de orde van de dag. "Nu ben jij aan de beurt" zei ik tegen Ingrid. "Wat gaat U met me doen" vroeg het meisje bang toen ze m'n stijve pik zo dicht bij haar kutje zag.

"Ik ga hem in je kleine vagina stoppen totdat het zaad er in schiet," zei ik. het meisje raakte in paniek dit had ik niet moeten zeggen. Ze trok haar benen omhoog en om van de tafel te springen. Ik reageerde snel en hield haar vast bij haar knieën. Anja kwam snel overeind en ging met haar lichaam over haar heen liggen zodat ze geen kant meer op kon. "Snel snel," riep Anja "duw hem erin voor het te laat is." Ik zag Ingrid worstelen om van onder Anja weg te kunnen komen. In één goed gerichte stoot duwde ik mijn pik in het wild bewegende meisje. Ze schreeuwde toen ik mijn lul door haar vliesje heen boorde. Snel begon ik de tiener te neuken tot ik hijgend in haar kut klaarkwam. Door het geschreeuw en het geworstel van het kind werd ik supergeil en spoot haar spleetje vol met mijn zaad. "Hou haar nog even vast Anja. Laat haar nog maar even liggen." Ilse keek me angstig aan. "Moet ik ook" vroeg ze bang. "Jij bent morgenmiddag aan de beurt" hijgde ik. Wat een beroep dacht ik nog bij mezelf.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen