Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als je niet te hard reed, was je er in 5 min al doorheen. Veel groter was het dorpje niet. Een kerkje, een café, en een school, dat waren dan de belangrijkste gebouwen. De eerste keer dat ik er doorheen reed leek het wel of het uit gestorven was. Het was eigenlijk bij toeval dat ik er terecht was gekomen. Ik kreeg een tip van een collega die net als ik pas afgestudeerd was, en net als ik een huisartspraktijk zocht. Na een lange studie en meelopen in een andere praktijk om ervaring op te doen mocht ik eindelijk. Ik was zover om een eigen praktijk te beginnen. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Het was een unieke kans. Er waren ongeveer duizend inwoners en een paar omliggende boerderijen. Ik vond het opzich al eigenlijk bijzonder dat ik daar als jonge vrijgezelle dokter mocht komen. Maar het was niet zomaar geregeld. Er moest eerst nog toestemming komen van de dorpsraad natuurlijk. Een club die bestond uit ouderlingen en het kerkhoofd. Het geloof had hier in deze kleine gemeenschap een hele grote invloed. Er gebeurde bijna niets zonder dat zij het wisten. Er zouden mij hier, nog heel wat vreemde verrassingen te wachten staan. 


Ik trok best wel belangstelling toen het eindelijk zover was. Ik had nog wat geld om het oude monumentale pand te verbouwen. Het was al een praktijk geweest maar het was allemaal nog behoorlijk ouderwets daar binnen. Ik richtte de spreekkamer en de wachtkamer opnieuw in. En veranderde ook het één en ander aan het woonhuis.De eerste die ik op het spreekuur kreeg was de baas van de kerk. Hij vertelde mij wat er van me verwacht werd. "Beste dokter" begon de man. "Wij zijn hier een zeer godsvruchtige gemeente. Ik hoop dat U veel verstand heeft van vrouwen?" Ik hoorde twijfel in zijn stem. Misschien was zijn twijfel versterkt vanwege het feit dat ik geen vrouw had. Hij keek me strak aan toen hij me die vraag stelde. "U bent toch geen homo hè?" Ik stond op het punt om hem mijn praktijk uit te smijten. Ik heb niks tegen homoseksualiteit maar ben er alleen beroepsgericht geïnteresseerd in. Je ontkomt er tegenwoordig niet aan. Nou, toen ik hem duidelijk had gemaakt, dat, dat niet het geval was, vervolgde hij zijn betoog. "Ik hoop dat, dat niet met U zo is. U moet weten dat wij geen mannen genoeg hebben om alle vrouwen te bezwangeren. U komt hier heel goed van pas." Ik zakte bijna door m'n stoel van verbazing. Hij stak zijn hand in zijn binnenzak en trok er twee enveloppe's uit. Hij legde ze op tafel. "In deze zit de collecte opbrengst in van de laatste paar maanden. In de andere zitten de namen van de vrouwen. Het zijn allemaal jonge vrouwen de oudere zijn hier in het dorp allemaal getrouwd. Ik ga ervan uit dat Uw taak discreet tot U neemt" zei met een zekere drama in z'n stem.

De man liet me verbluft alleen achter met de enveloppen. Ik begreep dat ik uitverkoren was om nieuw bloed in de gemeenschap te pompen. Een bizar idee. In de andere enveloppe zat geld, veel geld. Genoeg om mijn verbouwing mee te bekostigen. Volgens mij stond de gemeenschap geheel achter het idee van de dominee!

Ik keek in de wachtkamer. Leeg! En het spreekuur voor de eerste dag was bijna afgelopen. Ik bedacht dat iedereen eerst het verslag van de dominee afwachtte. Zijn toestemming was van belang. Ik had sterk de indruk dat er niets gebeurde zonder dat hij er vanaf wist. Er waren nog geen huisbezoeken en ik was die middag thuis nog wat aan het rommelen. Het nadeel als enige dokter is, dat je altijd beschikbaar moet zijn voor eventuele noodgevallen. Op een gegeven moment werd er aan de deur gebeld. Er stond een vrouw met een meisje aan de deur. De vrouw had twee grote tassen bij zich. "Dokter" zei ze, "dit komt uit onze moestuin. Het is voor U." En ze gaf me de tassen die vol zaten met vers geteelde groenten en fruit. De dominee zegt dat U gezond moet eten. "En ik wilde nog U wat vragen. Mijn dochter Marlies komt voor het onderzoek. Zou dat kunnen?"

Ik liet ze binnen en nam ze mee naar de spreekkamer. Snel keek ik op de brief van de dominee of de naam van het meisje er tussen stond. "Heet U De Bruin," vroeg ik. De vrouw knikte. "Klopt dokter, we komen voor het onderzoek," zei ze nog een keer. Ik keek naar de tiener die rustig naast haar moeder om zich heen zat te kijken. Het was een knappe meid een beetje stevig gebouwd. Een echte boerendochter. En ik had zo'n vermoeden dat het kind helemaal nergens van af wist. Ik hakte voor mezelf op dat moment de knoop door. Ik zou ze alle hulp verschaffen die ze nodig hadden.

"Kleed je maar uit" zei ik, dan zullen we even kijken.

Haar moeder gaf haar een duwtje. "Kom Marlies doe maar wat de dokter zegt." Onder toeziend oog van haar moeder kleedde de tiener zich uit. Ik onderzocht het meisje of ze goed gezond was. Ik luisterde naar haar hart en haar longen, en kneep zachtjes in haar borstjes. "Goh" zei ik, "jij hebt al een paar mooie borsten voor een meisje van zeventien." Ze bloosde toen ik dat zei. "Buig maar eens voorover dan kan ik je rug even onderzoeken." Ik streek met mijn hand over haar rug om te kijken of alles goed was. Nu ik achter haar stond bekeek ik ook haar mooie ronde billen. "Uw dochter is zo gezond als een vis," Mevrouw de Bruin. "Nu nog even het inwendig onderzoek. Ga maar op de tafel liggen, en leg je voeten maar in die beugels." Ik deed een paar handschoenen aan en deed er wat glijmiddel aan. Ik bekeek de vagina van het meisje. "Heeft ze nog nooit een vriendje gehad?" "Dokter! Hoe kunt U dat nu vragen!" Zei de moeder ontsteld. "Natuurlijk niet!" "Mmmm nou dat weet ik niet hoor, die jeugd van tegenwoordig!" Ik legde een hand op de buik van de tiener en opende met de andere haar schaamlipjes. "Wilt U ervoor zorgen dat als ze weer komt het haar van haar vagina is geschoren? Op haar heuveltje is niet erg als er nog wat opstaat maar de rest moet voor het onderzoek geschoren zijn." Ik hield van een kaal kutje. Dit was een mooi excuus om te kijken of ze ook naar mij luisterde in plaats van naar de dominee. Het meisje haar gleufje zag er nog mooi strak uit.

"Masturbeer jij wel eens Marlies?"

"Dat is door de dominee verboden" fluisterde ze zacht, zodat haar moeder het niet kon horen. "Met dat soort duivelse dingen houd mijn dochter zich niet bezig" bromde de moeder. "Dit doet even pijn meisje. Ik moet even controleren of ze nog echt maagd is. Moet van uw dominee," voegde ik eraan toe, om een opmerking van de moeder voor te zijn. Ik duwde met kracht in één keer twee vingers, diep in gleufje van het kind. Marlies gaf een luide schreeuw. Er zat een beetje bloed aan mijn vingers. Ik liet het ter controle aan de opgeluchte moeder zien. "Zie je wel dokter dat mijn dochter een oppassend meisje is" zei ze. "ik denk dat uw dochter er klaar voor is mevrouw. Gaat U maar even aan het hoofd einde staan van de tafel, en hou haar handen stevig vast." "Wat gaat U doen dokter" vroeg Marlies een beetje bang. "We gaan er voor zorgen dat jij over negen maanden en kerngezonde baby krijgt meisje," zei ik. Ik knoopte mijn broek open en haalde mijn stijve lul uit m'n broek. Ik was al een hele tijd hartstikke geil op de tiener die hulpeloos op de stoel lag. Marlies begon te protesteren. "Ik wil niet" riep ze. "Mama zeg tegen de dokter dat ik dat niet wil." "Jij hebt niets te willen" sprak de moeder op een straffe toon. "Het is de wil van Meneer." Ik smeerde m'n stijve in met een beetje glijmiddel. Het kutje van het meisje zag er droog uit. Eigenlijk is het jammer dacht ik. Ze heeft er nu zelf nauwelijks plezier van! Ik duwde in één keer mijn pik in de tiener kut en begon haar onder toeziend oog van de moeder, haar dochter vakkundig neuken. Het meisje bleef de hele tijd schreeuwen dat ze pijn had. Ik probeerde haar gerust te stellen en begon wat langzamer in haar nauwe kutje te bewegen. "Op de duur gaat de pijn wel over hoor" hijgde ik. Haar nauwe kutje voelde heerlijk aan rond mijn pik. Ik genoot van het gevoel dat ik oppermachtig was en zomaar zonder problemen dat kind hier kon neuken. Het werd me op een presenteer blaadje aangeboden!! Ik versnelde weer het tempo.

M'n ballen jeukten en ik wilde klaarkomen.

Klaarkomen in die hulpeloze tienerkut. Ik legde mijn handen op de borstjes van het meisje, en met een schreeuw bevruchte ik de tiener. Hijgend deed ik m'n broek weer dicht. "Even zo blijven liggen" zei ik buiten adem. "Dat is beter." Ik duwde een doekje tegen het kutje van Marlies aan en lachte. "Je bent een grote meid. Morgen middag zelfde tijd terug komen hoor! Dan doen we het nog een keertje."

Ik kreeg een telefoontje. De dominee nodigde me uit voor het diner. Dan kon ik gelijk kennis maken met de schooljuf. Die avond melde ik me op tijd in de pastorie. Het deed de dominee genoegen te horen, dat ik al druk bezig was om een bijdrage te leveren aan zijn kleine gemeenschap. De juffrouw kwam na mij naar binnen. Hij stelde haar voor. De vrouw droeg een eenvoudig diep grijs mantelpakje en droeg haar haar in een knotje. Ondanks haar saaie voorkomen had ze een knap gezicht. Ze had zich licht opgemaakt en keek me streng aan, toen de dominee haar aan me voorstelde. Het leek me iemand die de Leer streng op volgde en van niemand tegenspraak dulde. Tijdens het diner dat eenvoudig maar voedzaam was, hoorde ze me uit over mijn religieuze achtergrond en mijn opleiding. "Waar maak jij je zorgen om Annabel" vroeg de dominee aan haar. "Om meneer zijn achtergrond" zei ze zuur. "Hij is niet een van ons." "Ik maak me nergens zorgen om" zei de dominee. "En ik maak me ook zorgen om de dokter zijn penis" zei ze droog. Ik verslikte me bijna in de soep die ik in m'n mond had. "Waaat" riep ik lachend. "Het is niet om te lachen" zei ze dood serieus. "Is hij wel lang genoeg voor een goede penetratie?" Ik stond op want ik vond dat dit gesprek nergens op sloeg. Ik stond op en zei "bedankt voor de soep ik ben weg!" "Ga zitten!" riep de dominee, "en jij, hij wees naar de vrouw hou op met je gezeur." Zwijgend stond hij op en schonk twee glazen wijn, één voor mij en één voor hem. "Proost" zei hij, "de wijn smaakt misschien een beetje raar maar dat komt omdat ik het zelf gemaakt heb. Met gods hulp natuurlijk!" lachte hij. Ik dronk van de wijn en het diner werd voortgezet. Ik voelde me plotseling behoorlijk duizelig worden. "Gaat het vroeg" de dominee. "Ja euh, sterk wijntje hoor, mijn complimenten." De dominee keek naar me. "Die duizeligheid is zo over, maar uw penis blijft stijf ook na uw ejaculatie die U straks krijgt." Ik keek hem verbaast aan. Hoe wist hij nu dat ik al een minuut of tien een stijve lul had? Hij schoof samenzweerderig naar me toe. "We hebben namelijk een probleem." "Dat heeft U zeker" zei ik. "Je geeft me iets te drinken wat ik helemaal niet wil!!" "Nee niet dat," zei de geestelijke alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat hij me gedrogeerd had. "Kom ik laat het U zien. Het is achter de kerk."

Ze namen me mee naar een klein stenen huisje. Het was al donker en ik zag door de ramen een flauw licht naar buiten schijnen. De dominee deed de zware eiken houten deur open en we liepen naar binnen. In de ruimte waar we binnen kwamen stonden een paar zware gietijzeren kandelaars met brandende kaarsen. Er hing een penetrante geur van wierook in de kamer. In het midden stond een horizontaal opgesteld houten kruis,en toen mijn ogen gewend waren aan de duisternis zag ik dat er een meisje op lag. Ze hadden een zwarte doek over haar hoofd gelegd. De dominee begon te schreeuwen. "Deze slet heeft een bijna doodzonde begaan. Iemand van ons dorp heeft haar betrapt met een hoerenloper uit de stad toen ze pogingen deed om hem te masturberen." Zijn ogen spuwde bijna vuur. "En het ergste is, hij had ook nog een ander geloof!!!" Oeps dacht ik. Foute boel! Ik zag dat de man bijna ontplofte. "Ze moet gestraft worden, misschien moet ze wel naar de kostschool." Het meisje op het kruis maakte een gesmoord geluid toen ze het woord kostschool hoorde. "U moet het met haar doen. Hier is de kans om te laten zien dat U uw baan waard bent. Twee keer vinden we wel genoeg. Twee keer achter elkaar. Annabel maak haar gereed!!"

De vrouw bond een paar touwen om de enkels van het meisje. Ze trok aan de touwen die met ringen vast zaten aan het plafond en de benen van het meisje wezen recht omhoog. "Kleed u zelf maar uit" zei Annabel. Iedereen heeft wel eens een belangrijke keuze te maken in zijn leven en ik nu ook. Ik had dus geen zin om het dorp te verlaten dus de keuze was snel gemaakt.

Mijn pik had door het drankje een nog grotere afmeting gekregen dan normaal. Het voelde zelfs een beetje pijnlijk aan. Ik ging voor het meisje zitten en drukte mijn lul tegen haar kutje aan. "Duwen" riep Annabel "duw haar vol, en laat dat teefje er niet van genieten!" Om het zo kort mogelijk te houden voor het weerloze meisje, ramde ik mijn lul in haar onderbuik. Zo te voelen was zij nog nooit geneukt. Het kind schreeuwde als een mager varken. Ik begon wild te stoten. Ze hield op met geluid te maken. Dit tot ongenoegen van de dominee. Hij pakte een kaars en liet wat warm kaarsvet op haar buikje druppelen. Ze kreunde. Ik zag haar spieren samen trekken op de plaatsen waar de druppels op haar huid vielen. Het meisje schokte van pijn. Ik neukte haar hard door. Haar nauwe kutje bezorgde mij al snel een eerste orgasme. Met een schreeuw spoot ik het kreunende meisje vol. Ik liet haar los en stond wankelend op.

"Mooi" zei de dominee. "Nu heeft ze haar straf gehad. Maak haar los" zei hij tegen Annabel. Het meisje werd voorzichtig los gemaakt. Ook de kap ging van haar hoofd. Ik bekeek de tiener. Wat een knappe meid was dat zég. "Vanaf nu is zij jouw huishoudster we willen haar niet meer in het dorp zien. Nooit meer! Ook niet in de kerk." Ze namen allebei kort afscheid en gingen weg. Ze lieten me achter met het meisje...

Ik nam haar in mijn armen. Ze begon zachtjes te huilen. Ik probeerde ze een beetje te sussen. "Hoe heet jij eigenlijk" vroeg ik aan haar. "Anja" snikte het meisje. Ik streelde haar en trok haar op m'n schoot. "Het spijt me schat dat ik je zo'n pijn heb gedaan. Maar ik zal het nog een keertje met je moeten doen." "Wat echt? Ik dacht dat mijn straf al voorbij was." "Nee nog niet meisje als ik nu niet de liefde met je bedrijf dan word hij nooit meer slap. Maar wees niet bang ik doe het deze keer een stuk liever dan daarnet. Kom maar. Kom maar met je mooie kutje mag ik alsjeblieft nog een keer bij je naar binnen?" Anja kwam wat omhoog en ik ondersteunde haar door mijn handen onder haar billen te houden. "Je bent lief dat je dat wilt doen" zei ik. Ze hield met haar hand mijn stijve omhoog en ze liet zich langzaam naar beneden zakken over mijn pik heen. Ze slaakte een diepe zucht. "Gelukkig het doet niet zo veel pijn als daarnet." hijgde ze. "Nu mag jij rustig op en neer bewegen tot ik in je klaarkom lieve schat." Ik kuste haar gezicht. Anja sloot haar ogen. Gelukkig was ze niet meer zo bang als daarnet. Ze begon zelfs een beetje opgewonden te hijgen. Ik streelde haar rug en haar billen. Wat bezorgde dit meisje me een geweldig gevoel. Haar nauwe kutje begon steeds natter te worden. Haar stijve tepeltjes schuurden tegen mijn borst. Ondanks dat we elkaar niet kenden voelde het goed. Ik kuste haar en hield haar stevig vast. "Laat je maar gaan meisje. Bij mij ben je veilig" fluisterde ik zacht tegen haar. Anja kwam klaar op m'n lul. Ze maakte allerlei opgewonden geluidjes toen ze haar gevoel kreeg. Met een paar laatste stootjes loste ik mijn sperma voor de tweede keer diep in haar poesje.

Ik nam Anja mee naar huis en deed ze lekker in bad om een beetje op verhaal te komen. Dat ze gedoemd was om voorlopig bij mij te blijven vond ze nu gelukkig niet erg meer! De eerste nacht sliep ze naast mij me in mijn bed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen