Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Femke was een   kleine slanke vrouw van ergens in de 30, op een dag had ze haar moeder betrapt met alleen een halsband om met het woord slave er op, verder niets, ze had gezien dat haar moeder een flinke bos haar op haar kutje had zelf was ze kaal.

geschrokken en niets zeggend was ze weg gegaan en had de deur dicht gegooid.
Femke lag in scheiding en op een gegeven moment vroeg ze aan haar ouders of ze tijdelijk weer thuis kon wonen, Haar vader zei dat het goed was als ze zich aan de nieuwe huisregels zou houden , waarna ze verbaasd voeg of daarom haar moeder zo rond liep laatst. Moeder werd vuur rood van schaamte en zei ja, toen begon ze te vertellen dat ze de laatste jaren eigenlijk alleen boven leefde en beneden alleen gebruikte voor bezoek. Hun oude slaap kamer was nu een soort van 2e woonkamer incl tv. Haar eigen oude slaap kamer was nu de slaap kamer van haar ouders.
Ze vroeg wat de regels waren en kreeg uitleg, terwijl haar vader haar moeder zei : "zo slaaf, nu weet ze het ga je maar omkleden". Haar vader vertelde haar dat de regels heel simpel waren:

 

  1.  in huis altijd naakt
  2. wc gebruik verboden
  3. buiten huis GEEN broeken bh's en of slips, alleen jurkjes of rokjes
  4. 1x per 4 dagen mogen douchen, een uitzondering hierop is als ze naar haar werk moest of naar vrienden of er bezoek wam wat niets van hun vunzige leven af wist welke beneden werden ontvangen
  5. ze zou in huis altijd een halsband dragen die nog voor haar gekocht zou worden
  6. ze was altijd beschikbaar voor seks, overal en altijd
  7. Pa was altijd de baas en als hij er niet was ma, ook al was ma zelf ook slavin


Femke zat met een rood hooft toen haar vader het vertelde, en zei dat ze het niet eens was met de regel over seks, ze wilde niet dat haar vader haar zou neuken, pa was akkoord en zei dat hij het niet zou doen....


Toen moest Femke zich ook uitkleden, haar slipjes en bh's werden samen met haar broeken in een van de koffers gedaan en door haar pa op zolder gelegd. Pa en ma keken goedkeurend naar de naakte Femke. Femke vroeg haar ouders waar ze zou slapen, dat bleek op de kamer waar hun ouders sliepen. haar vader zei: "kom maar mee pis hoertje".. en ze kleurde, had ze het goed verstaan?????  Ze gingen naar de boven verdieping en toen realiseerde ze dat haar pa had gezegd dat ze niet naar de wc mocht, ze moest plassen en haar vader zei: "De WC is voor jou alleen maar iets wat je schoon mag maken voor onze gasten"... ze kleurde  en zei: "waar moet ik dan plassen?" Pa lachte gemeen....  en ging de slaap kamer in.

 

Daar ging haar moeder op een 2 persoon bed liggen en zei kom maar schatje.... ze kleurde nog meer en stamelde en als ik moet poepen, waarop haar vader zei ook daar...  daar zijn jullie voor, vanaf nu zijn jullie elkaars toilet....  zo gezegd zo gedaan, en na een intensieve training was Femke net als haar moeder een volwaardige p&P slavin, elke 4 dagen de slaap en woonkamer op de bovenverdieping helemaal aan kant maken en daar na douchen was voor de dames een geile gebeurtenis. Femke had van haar ouders in de loop van de maanden al haar geheimen en seksuele verlangens moeten bespreken, haar ouders waren dus van alles op de hoogte.

Na een paar maanden zo geleefd te hebben en het steeds geiler vinden zei ze tegen haar ouders dat ze eigenlijk wel weer eens een lul wilde voelen, want ze begon haar dildo's saai te vinden, een echte man had ze nodig.

 

Haar pa gaf haar de opdracht om een man te vinden die ook als slaaf gebruikt kon worden en die ook pervers was. zo raakte te ze aan de chat via een datingsite en leerde een man kennen die zei dat hij van plasseks hield en ook van bondage, tevens was hij ook onderdanig, precies waar ze naar opzoek was dus. Hierbij hadden ze elkaar ook verteld dat ze het alle 2 geil zouden vinden om eens machteloos aan elkaar vastgebonden zouden zijn tijdens het neuken.....   het wond haar op... ze was nat, maar ze wist dat ze zichzelf niet mocht bevredigen...  ze wilde afspreken met die man voor een geile date als haar ouders dan zogenaamd weg waren.

Ze besprak dit met haar ouders en pa stelde voor om de oude kamer van haar jongere zusje in te richten als logeer kamer zodat ze een schone niet opvallende slaapkamer had, zo gezegd zo gedaan, een nieuw behangetje en een mooi stalen bed er in met bondage mogelijkheden, boven het bed werd een katrolletje gemaakt en hier kwam een touw aan te hangen met een haakje. ondertussen had haar vader ook de opdracht gegeven op haar tepels te laten piercen, net als dat haar moeder dat moest , dus zo trokken moeder een dochter samen de stad in, enkel gekleed in een rokje en een topje en hakjes.

 

Toen ze thuis kwamen had pa onder het bed wat kettingen en hangsloten geplaatst die ze zo kon pakken als haar date er eindelijk was.

Na c/a/ 2,5 week deden haar tepels geen pijn meer , en mocht ze van haar pa afspreken met de man waar ze altijd geil aan het chatten mee was. inmiddels was ze ook al weer een paar maandjes aan de pil zodat ze niet zwanger kon worden.


Eindelijk kwam  de grote dag, ze ging samen met haar moeder het hele huis opruimen,  en ook de ouders slaapkamer werd niet vergeten, pa gaf haar moeder en haar na de grote opruim actie het teken dat de halsbanden af mochten en ze als normaal gezin beneden zouden leven die avond, iets wat inmiddels voor hun alle 3 heel raar voelde, ook was het na al die maanden raar om weer eens op een wc te zitten, dat was niets voor p&P sletjes zoals wij dacht ze blozend ... zaterdag was het eindelijk de grote dag van de date, ze had afgesproken dat ze de man (mij)  zou ophalen bij het station om bij haar thuis afspreken.

Ik wist niet beter dan dat de ouders van Femke niet thuis waren. aan gekomen bij haar huis dronken ze gezellig beneden op de bank lekker een drankje en pratte nog wat over de gezamenlijke fantasie, zullen we zei Femke geil... en ik volgde haar naar haar kamer, daar aangekomen begonnen we ons uit te kleden, ik had zoals afgesproken niet meer aan dan een spijkerbroek,sokken schoenen en een T-shirt, ze had tijdens het chatten verteld dat ze haar kutje kaal had, en ze wist dat ik mijn schaamhaar ook weg haalde iets wat haar toch wel opwond.

 

We belanden op bed in standje 69 waarbij het eerste orgasme niet lang kon uitblijven, daar na zei ze kom ik wil weer eens een lul in me voelen en we draaide om, met een twinkeling in haar ogen zei ze dat ze ons vast wilde leggen, en wees me op het touw boven ons, ik had niet begrepen waar het voor was, maar ze zei dat daar de sleutels van de sloten en handboeien aan gehangen konden worden zodat we met wat flinke moeite er weer bij zouden kunnen om ons los te maken. zo gezegd zo gedaan... alle  kettingen en boeien onder het bed uit gehaald en de sleutels aan het haakje gehangen.

 

Het was nog een hele stunt om ons zo vast te zetten, mijn penis in haar kutje, en dan een ketting rond ons middel, deze werd vast gezet met een hangslotje wat met een harde klik sloot, onze buiken zaten strak tegen elkaar en ik voelde me nog geiler worden... dan kwam er een ketting tussen onze billen die ook mijn ballen raakte,  deze werd ook gesloten met een luide klik... ik kon nog net in haar kutje bewegen wat me bloed geil maakte. Hierna deden we handboeien om. We begonnen geil te zoenen en op het moment dat we mega geil kreunend en steunend klaar kwamen ging de deur open... ik voelde me betrapt, en wilde de sleutels proberen te pakken, wat een paar flinke extra stoten opleverde in het kutje van Femke Ik zag tot mijn schrik dat de sleutel hoog tegen het plafond hingen onbereikbaar voor mij.


pa zei op een semi kwade toen... nou daar lig je dan mijn dochter te neuken...  en ik zag dat ook haar moeder binnen kwam naakt met alleen een halsband en een grote bos schaamhaar tussen haar benen.  ma zei dat ze een geil exemplaar had weten te scoren en deed haar een stalen halsband om met  ring aan de voorkant, goed gedaan slet zei haar pa, daarna wende hij zich tot mij  ( ik was nog steeds bloedgeil ) en vroeg wat mijn taboes en grenzen waren, ik antwoordde dat eigenlijk alles was wat illegaal is zoals kinderen, letsel en extreme pijn zou zijn.

Pa zei: "hmmmm daar kan ik wel mee leven" en vroeg of ik de neukslaaf van zijn dochter wilde zijn, hij zei erbij dat ik me dan ook 100% aan de regels moest houden. deze werden mij ook uitgelegd, waarna ik het accepteerde.

 

Hierna kwam moeder met een blauw pilletje en zei iets in de trant van "zo nu eerst een viagra, dan hebben we lekker de hele dag heel veel aan je piemel, natuurlijk krijgt Femke er ook een, dan blijft ze lekker geil,  ik heb er ook een op... "en zag aan haar schaamhaar dat ze nat was.

Ik kreeg het blauwe pilletje en man met in mijn mond, ook kreeg ik uit een glas wat te drinken en het smaakte naar pis, ik keek pa aan en die zei :"van haar  ... zei krijg mijn pis" en hij gaf Femke ook een pilletje, maar dan een roze en een spa flesje wat ze gulzig opdronk, daar na kwam moeder op het bed zitten met haar kut bij mijn mond en pa zei:

"lik haar  en Femke mond open... " ik wist niet wat er gebeurde , dus likte ik haar, toen piste ze in mijn mond en ik dronk alles op, meteen daarna poepte ze in de open mond van Femke en  trok zich terug, daar na kregen we de opdracht te zoenen. Ik had nog nooit iets met poep gedaan, maar was zo geil dat het me geen reet uit maakte.....

Meteen hierna kregen we alle 2 een fles water te drinken van een halve liter, ik moest inmiddels plassen en vertelde dat, het antwoord kwam uit 3 kelen tegelijk en was: "ja en???? "aldus plaste ik de 1e keer met mijn lul in de kut van Femke mezelf helemaal leeg, hierna werden we los gemaakt, maar niet nadat pa zijn blaas ook over ons heen geleegd had met de woorden: ik denk dat hij uit het goede houd is gemaakt".


We werden los gemaakt en kregen de kans om  ons op te frissen door elkaar schoon te likken, iets wat ik nog nooit gedaan had, moeder likte lekker mee, en pa stond dit met een grimas te bekijken. zijn dochter vurig een tongzoen geven op haar met poep besmeurde mond. pa vroeg met een knipoog zo'n 20 minuten later of ik de viagra al voelde werken, ik zat met een stijve en zag dat Femke 's lipjes een beetje open stonden. hij zei :

"ik heb een verrassing voor jullie, en zei tegen moeder dat ze op mijn buik moest pissen en als ze het kon ook poepen, ( ik lag op mijn rug op bed).

Femke werd hierna erbij geroepen en moest op mijn penis plaats nemen en voorover bukken, nu kregen we een aantal rare opdrachten en voelden dat er zo goed  en zo kwaad iets onder ons geschoven werd, wat steeds strakker vast kwam te zitten, de poep op onze buiken met een geil gevoel uitsmerend tussen ons in.

 

Toen voelde ik wat kouds en vettigs op mijn kontgat en ik voelde aan de bewegingen van Femke ook dat ze het zelfde kreeg, daarna voelden we alle 2 een druk op onze ster en er drong iets naar binnen. Meteen voelde ik dat ik wat dieper in de kut van Femke kwam te zitten en er bijna geen beweging meer zat tussen onze lichamen.

De 2 but pluggen zaten met een stuk leer zo aan elkaar dat we in elkaar vast zaten... 

 

Na her en der een paar extra riempjes  zaten we vast, mijn handen onder haar billen, haar kuiten zaten naast mijn borst kas en haar armen zaten inmiddels achter mijn rug. Ik kreeg een precies de zelfde stalen halsband om als Femke en we werden recht op gezet, onze lichamen stijf tegen elkaar met de stront er tussen en mijn penis strak vast ik de kut van Femke... ze zat werkelijk waar vast gespietst op mijn penis. Wwe kregen het commando "mond open"en er werd een dubbele diildo in onze monden geplaatst , hierna werden de halsbanden aan elkaar vast gezet zodat we niet konden ontsnappen, om ons stabiel te houden weden we rechtop gehouden door het touw uit het plafond.

Ik stond dus nu op mijn benen en Femke hing door het lederen harnas vast gespietst op mijn penis, we konden niets anders doen dan zo staan en wat stapjes nemen, dit gaf ons beide veel genot. Toen werd er een slangetje aan de dubbele dildo vast gemaakt en erboven werd een grote zak water aangesloten als een infuus, al snel kregen we dat water druppelend binnen in ons keelgat, iets anders dan slikken was er voor ons niet meer bij, en met een sadistische grijs zij pa: "zoals je ziet Femkje, ik heb bij een zadelmaker een compleet harnas laten maken en ga nu  elkaar aar eens even beter leren kennen"


Het leken uren , maar waren minuten toen ik wat warms voelde, dat was Femke die aan het plassen was terweijl mijn lul diep in haar kut zat, ik hield het niet meer en kwam klaar in haar kutje, meteen gevolgd door mijn plas ........

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen